درسته، منتها یه 110 درهم هم میشه هزینه حملش، فکر می کنم این قیمت واقعیش باشه، تا 2 هفته دیگه توی ایران نهایتا 850 تومن خواهد بود، شک نکنید!!نقل قول:
درسته، منتها یه 110 درهم هم میشه هزینه حملش، فکر می کنم این قیمت واقعیش باشه، تا 2 هفته دیگه توی ایران نهایتا 850 تومن خواهد بود، شک نکنید!!نقل قول:
بابا بلاخره تکلیفتون رو مشخص کنید یه ویدو یه چیزی از یوتیوب بذارید که انتشار این گوشی رو تو امارت مشخص کنه
یکی میگه فصل 2-3 2011 میاد یکی میگه اومده یکی میگه 1 هفته دیگه میاد :دی خبر رسانی داریم؟ مملکته داریم؟؟؟
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
بابا بلاخره تکلیفتون رو مشخص کنید یه ویدو یه چیزی از یوتیوب بذارید که انتشار این گوشی رو تو امارت مشخص کنه
یکی میگه فصل 2-3 2011 میاد یکی میگه اومده یکی میگه 1 هفته دیگه میاد :دی خبر رسانی داریم؟ مملکته داریم؟؟؟
یعنی واقعا مسئله واسه شما روشن نیست؟!!!نقل قول:
یه جا دیدم باطری گوشی ها رو در حالت وب گردی مقایسه کرده بود
آیفون رتبه اول رو با نزدیک به هفت ساعت پنجاه دقیقه آورده بود
و گلکسی اس دو با مرورگر اپرا که کمترین مصرف باطری رو داشته حدود چهار ساعت چهل دقیقه و با مرورگر پیش فرض کمتر از این زمان باطریش طاقت آورده بود :13:
درهم 325 تومن هست.در بالاترین حد قیمته.از خرید اجناس خارجی تا اطلاع ثانوی به جد خودداری کنین.قیمتها قابل تغییر و نزول هستن.افزایش نسبی کاذب و موقتیهنقل قول:
نقل قول::38:دوست من تا 2 هفته که خوبه کم کم تا يک ماه ديگه هم زير 900 نميتونی تو ايران پيدا کنی :11:
سلام .
دوستان کی گفته عرضش تو دبی به تعویق افتاده ؟
من دیشب با دبی صحبت کردم و بیشتر نمایندگی ها دارن میفروشن .
قیمت 750 هزار تومن .
مخلصیم .
مطمئنی که تا یه ماه دیگه اصلا ایران پیداش بشه؟نقل قول:
یکی از دوستان داره از امریکا میاد ایران بهم گفته اگر چیزی می خوای بگو برات بیارم
به نظرتون ارزش داره بهش بگم بیاره ؟ اگر اونجا چند دلار باشه ارزش خرید داره ؟
فکر نکنم هموز به بازار آمریکا اومده باشهنقل قول:
سلام دوستان:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویدئو:
کد:http://www.slashgear.com/htc-sensation-vs-samsung-galaxy-s-ii-video-20153280/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+slashgear+%28SlashGear%29
سلام:5:
ویدئو:
کد:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vWEEa82RdzE
بررسی:
کد:http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S-II-Photo-editor-and-Video-maker-apps-review_id18982
در دبي عرضه شده:31:
کد:http://www.expansys.ae/samsung-i9100-galaxy-s-ii-16gb-209114/
100 تا در انبار اين سايت موجوده
در مورد این موضوع که بحث شده!!نقل قول:
شما سایز صفحه رو هم در نظر بگیر!!
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
با این همه تعجب که نداره!!:11:نقل قول:
الان hd2 توی ایران حدود ۶۰۰ هست:18:
یکی از دوستام ۲ ماه پیش از دبی خرید ۳۵۰ تومن!!:31:
با این حساب توی ایران بالای 1500 باید بیاد: ))
كسي از پارس مايكروتل خبري نداره ؟؟؟
یک سوال فنی! چرا آنتن سنسیشن فوله، ولی گالکسی 2 فقط یه دونه داره؟؟:13:نقل قول:
بستگی به اپراتور داره . شاید اونی که توی GS II هستش اونجا خوب آنتن نده !نقل قول:
مثل ایران نیست که فقط همراه اول و ایرانسل باشه :دی
مخلصیم .
سلام بچه ها
از این مایکرو-ول به بخشید مایکروتل :31: خبری ندارید اگه با گارانتی این شرکت بیاد تو ایران خیلی خوب میشه چون من ازشون قبلا خرید کردم گارانتی خوبی دارن البته عالی نیست ولی خوبه:46:
من که صبر میکنم تا مایکروتل عزیزم بیاره :40:
تا اون موقع عکساش و کلیپاشو میبینم تا خود جنس برسه:31:
موفق باشید:11:
امروز رفتم پيش يكي از فروشنده ها كه بهم قول داده بود به محضي كه دبي بياد برام سفارش بده...
و گفت زنگ زدم و تو دبي اومده و تا آخر هفته يا نهايتا هفته آينده به دستم مي رسه
قيمتشم گفت همون 750 بهت ميدم...
البته من خيلي دوس دارم كه مدل 32 گيگابايتيش رو بگيرم.. قرار شد بپرسه ببينه اين مدلش تو دبي پيدا ميشه يا نه؟
سنسیشن خیلی خوشگل تره ، سنس هم داره...
ولی خیلی گرون تره!!! حدود 100 دلار گرون تره!!!
راستی ، بچه ها می گم که چرا بنچمارکا جی اس 2 رو این قدر قوی تر نشون دادن؟؟؟ احیانا جی اس 2 اور شده و سنسیشن اور نشده نیست؟؟؟ در هیچ صورتی با وجود سخت افزار تقریبا یکسان نباید این قدر قوی تر باشه ها!!!
دارم وسوسه می شم تابستون پول جور کنم یه سنسیشن یا O2X که عاشقشم یا GS 2 بگیرم :دی تازه بدتر از اون دارم وسوسه می شم بلک بری پلی بوک بگیرم!!! خدایا این چه زندگی ایه!!! تازه دارم دو تومن کامپیوتر می گیرم پول اینو به جز یه راه دشوار و طاقت فرسا :دی از کجا بیارم!!!
نشون ندادننقل قول:
بنچمارکا جی اس 2 رو این قدر قوی تر نشون دادن؟؟؟
واقعیت اینه
اگه گالاکسی رو اورکلاک میکردن تا 4200 هم میرفت ...نقل قول:
احیانا جی اس 2 اور شده و سنسیشن اور نشده نیست؟؟؟
چی\ستشون فرق میکنهنقل قول:
در هیچ صورتی با وجود سخت افزار تقریبا یکسان نباید این قدر قوی تر باشه ها!!!
تازه تغیییرات سیستم عامل که شرکتها میدن هم موثره
نقل قول:
سلام دوست عزیز میتونی یه لطف کنی ادرس این اقا رو برام پ-خ کنی؟
ممنون میشم اگه شماره تلفن هم داره یه لطف کنی برام پ-خ کنی:10:
میشه ازش بپرسی شهرستان هم میفرسته با پست یا نه اگه نمیفرسته موقعی که اورد یه سر بیام تهران حضوری بخرم گوشی رو
ممنون و موفق باشی:11:
عزیز اگه واست امکان دار شماره یا ادرس این فروشنده رو واسم پ.خ کن منم 32شو می خوام اگه حالا حالاها مایکروتل نیاره:41:نقل قول:
خب پیشاپیش مبارک باشه:31:فقط ریویو یادت نره:27:نقل قول:
اوردن که میاره ولی معلوم نیست که تو این ماه بیاد یا نه تازه مایکروتل خیر سرش نمایندگی گوشیهای سامسونگو داره اگه نیاره که خیلی ضایع میشه چون اطمینان داشته باش که تو همین ماه خیلی از فروشنده ها که از دبی خرید دارن یه چند تایی میارن میزارن برای فروش.اونوقت ابروی مایکروتل میره :31:که عرضه نداشته این گوشی رو بیاره.:46:نقل قول:
من تهران نيستم.
اين مغازه داره هم بوشهره..
حالا دوباره ميخوام عصر ميخوام برم پيشش كه ببينم 32 پيدا ميشه يا نه
شما هم اگه شيراز يا بوشهر آشنا داري ميتونم برات سفارش بدم
صبح گفت كه دبي حدود 2400 درهم ميخره
فردا ميخواد فاكتور كنه
---
البته من نميدونم چيكار كنم ميترسم 32 گير نياد و مجبور بشم16 بخرم و دو سه هفته ديگه 32 تو بازار پر بشه
چون واقعا حافظه داخلي يه چيز ديگس...
اگه دوستان اطلاعاتي در مورد تفاوت قيمت يا عرضه شدن مدل 32 تو بازار دارن بگن ممنون ميشم
persiandriod جان بچه کجایی؟نقل قول:
اگه اون نزدیکیهایی بهش بگو که بازم مشتری برای این گوشی هستش اگه میتونه سفارش بده:20:
راستی نگفت که چند تا داره میاره؟
قیمتش چجوریه؟
ممنون و موفق باشی:31:
منم میخوام
نه متاسفانه من همه کس و کار من تهرانن:37:نقل قول:
به نظر من حتما 32 بگیر با این کیفیت فیلم برداری 16 گیگ چییزی نمیشه که:46:
حااااااااااالشو ببر ما که باید بمونیم تو خماریش فعلا:41:
من شيراز ولي خب دانشگام بوشهره
اين موبايلي هم كه ميگم كارش خيلي درسته يعني ويترينش بيشتر مثل كلكسيون همه ي گوشي هاي تاريخ ميمونه از 3310 و 6600 و ngage qd و تا n90 و 93 نو داخلش هست تا جديد ترين آندروييدي ها... از imate هاي ويندوز موبايل قديمي تا و گوشي هاي لوكس و يا مدل هايي عجيب و غريب مثل x7500 htc و گوشيه هايي از ساير سازنده ها كه من نديده بودم
منم خيلي وقته كه مشتريشم.. قيمتشم گفت 800 تا 850 فروشمه اما به من گفت كه قيمت خريد اونجا بهم ميده يعني حدود 760 يا شايدم بيشتر نميدونم دقيق چنتا ميخواد بياره ولي امشب ميرم پيشش چون گفت كه عصر ليست گوشي ها با قيمت هاشونو برام فكس مي كنن و قيمت دقيقشو بهم ميگه آخه ميخواست فردا فاكتور كنه
البته اگه كسي رو اينجا داشتي خيلي خوب بود چون واسه فرستادنش خيلي دردسره... مثلا يه بار واسه يكي از بچه هاي فروم كه ميخواست واسه دوستش يه گوشي بخره از همين موبايلي يه گوشي خريدم اما نميدونم چي شد كه دوستش منصرف شد و الان گوشيه همينجوري تو خونه افتاده در حالي كه يدونشم واسه خودم گرفته بودم.. شما خودتم اذيت ميشي واسه تحويلش
حالا من امشب ميرم بهش ميگم كه دوستام هم ميخوان ببينم نهايتا چندتا خريد داره..
مي پرسم ببينم كه كي بارش ميرسه و اينجور چيزا...
ممنون شاید فرجی شد و تونستم راهی پیدا کنم واسه گرفتنش ازت منتظر خبرت هستم
موفق باشی:20:
سلام... داداش ببین قیمت این 3 تا رو می تونی واس من بگیری ازش؟؟؟ :
Galaxy S2 , Optimus 2X , Atrix , Sensation , Black Berry PlayBook :دی
ممنونت می شم ;)
parsandroid جان من از اونایی نیستم که بخوام بگیرم و بعد نظرم عوض شه از طرف من خیالت کاملا راحت باشه من صد در صد میخوام اگه بتونی این بزرگواری رو بکنی و خوشقیمت برام گیر بیاری ممنونت میشم اگه هم یه وقت اومدی طرفای شمال از خجالتت در میایم :31:نقل قول:
ممنون و موفق باشی.
نميدونم چرا خبري از مدل 32 گيگابايتي نيست تو فروم xda هم يكي بود كه از يكي از سايتها پري اردر كرده بود و براش اين ايميل رو فرستاده بودن:
[HTML]http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1000532[/HTML]نقل قول:
Dear -----x,
Unfortunately the situation regarding the Samsung Galaxy S II I9100 32GB has changed since your order was placed.
Initially, we were informed that stock of the Samsung Galaxy S II I9100 32GB would be arriving in late March, but this is no longer the case. At this stage we do not have an estimated date of arrival for the Samsung Galaxy S II I9100 32GB and as a result of this we have disabled the ability to purchase the handset on the Clove website.
Due to the change in circumstance, we have amended your order, replacing the Samsung Galaxy S II I9100 32GB with the Samsung Galaxy S II I9100 16GB. You are of course welcome to cancel the order if you would not like the Samsung Galaxy S II I9100 16GB. At this stage we are aware that the 16GB model will be available before the 32GB model.
We have now confirmed the price of the Samsung Galaxy S II I9100 16GB, it is currently priced at £440 + VAT (£528.00 inc. VAT). At the moment we are expecting the first stock to arrive at the beginning of May.
We would also like to point out that there has recently been reports of the Samsung Galaxy S II I9100 shipping with two different processor chips, the Samsung Exynos and the NVIDIA Tegra 2. At this stage we do not know which chip UK stock will ship with, although reports have suggested that it will be the Exynos chip. We will confirm these details as soon as possible.
Any updates regarding the Samsung Galaxy S II I9100 will be posted on the Clove blog, as well as the Samsung Galaxy S II I9100 16GB product page. We will do our best to keep you up to date with any further developments that do arise.
Regards
Sales Team
Clove Technology
TEL: +44 (0)1202 552936
FAX: +44 (0)1202 552937
[HTML]----tter.com/MobiCity/statuses/45699067543695360#
[/HTML]
[HTML]http://ausdroid.net/2011/03/10/samsung-galaxy-s-ii-delayed-until-may-1st-32gb-model-cancelled-due-to-high-cost/[/HTML]
PersiAndroid عزیز
میشه ادرس این مغازه رو برام پیام خصوصی کنید:11:
دوستانی که میخوان بخرن کمی صبر کنن 32 بخرن چون تو همین گلکسی 1 همین اواخر حجم بازیها به یک گیگ رسیده بود...حالا واسه دستگاههایی با cpu دو هسته ای خدا میدونه.....
این را بخون متوجه میشی چرا:نقل قول:نقل قول:
Bear in mind, though, that raw benchmarks generally don’t tell the whole story, and depending on how HTC (and Samsung) throttles its processor, results will vary widely (you can see that in the video above, where both phones get different in a different run of Quadrant; the CPU appears to be so new that Quadrant can’t identify it, either, in the System Info pane).
بچه ها الان گفت كه تقريبا 830 ميشه مدل 16 گيگا بايتي هم هست تا آخر اين هفته هم به دستم ميرسه
به نظر شما بخرم يا نه؟ اگه ميشه زود جواب بدين آخه ميخوام برم براش كارت به كارت كنم
- يكي از دوستان فك كنم امير بود گفت كه يكي از آشناهاش از اونجا خريده كه مموري 8 گيگ هم داشته خواستم بدونم كه همشون اين مموري رو دارن يا بعضي فروشگاه ها اينجوري عرضه كردن
به نظر من صبر کن.میدونم حالت چطوریه.منم این حسو داشتم و دارم .خیلی دوست داری الان این گوشی رو داشته باشی و باهاش حال کنینقل قول:
خیلی دوست داری صبح تا شب باهاش کار کنی.میدونم کلی آرزو و نقشه براش داری
اما به نظر من صبر کن.اون طرف تورو انداخته تو طمع.میخواد طمع کنی و این گوشیو بخری و اون طرف هم به پولش برسه
فکر کنم بهتم گفته که مثلا من فعلا یه دونه از این گوشی گرفتم و فعلا هم نمیتونم بیارم بازم.اگه نخری تموم شده