آخرین قیمت رو کسی نداره ؟؟؟؟؟؟
آخرین قیمت رو کسی نداره ؟؟؟؟؟؟
تازگیا گرون شده.طبقات بالای علاءالدین 725 تومن دیدم.نقل قول:
گوشی شاپ هم 758 گذاشته.
دوستان کیفیت ساخت این گوشی خیلی عالیه.تو دست که میگیری ابهتش معلوم میشه.:40::40:
هادی جان سفارش من بدستم رسید . همون محافظ یا گارد میگن هرچی . nillkin بود . خیلی فیت تو گوشی جا میشه . سبکه و نرم . به تو هم پبشنهاد میکنم . همونطور که بهت قول دادم چند تا عکس هم برات اپ کردم . اینجا برو دل کن
کد:http://www.uploadbaz.com/cd46tnr2qvdv
مرسی :11:
چند در اومد قیمت نهایییش
اسکرین پروتکتورش هم کیفیت داره یا نه ! ؟
ارزان ترین جا ایران دلیوره اگر بتونه 2-3 هفته صبر کنینقل قول:
نهایتش همون 24 تومان دراومد واسم . اره اون پروتکتورشم عالیه دقیقا واسه اتریکس ساخته شده اضاف اینا نداره میدونی چی میگم . کلا راضیم :10:نقل قول:
سلام دوستان . امروز یک اشتباه خیلی احمقانه کردم ! و یک فایل رو اشتباه به جای cmw .
از منوی ریکاوری اینستالش کردم .
این فایل رو :
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1174349
حالا دیگه گوشیم باطری رو نمیشناسه و روی آیکون باطری علامت سوال اومده و وقتی میزنم تو شارژ میگه:
Your device batteryis invalid and canot charge
replace battery with an orginal motorola battery
کسی میدونه چیکار باید کنم که حل بشه !؟؟؟ :41:
ok
مرسي عكسها رو ديدم ظاهرا" خوبه و زياد ضمخت نميكنه . فقط از جلوش عكس نذاشتي :31:
/ منم سفارش ميدم . به نظرت رنگ قهوه اي سوخته بهتره يا همين مشكي ؟
چند روزه ميرسه دستمون !؟
woaawنقل قول:
یکبار وایپ کامل کن . باطری رو هم وایپ کن . ممکنه حل بشه . وگرنه باید رام رو عوض کنی
فکر کنم یکی از بچه ها که دیفای داشت همین طور شد .فکر کنم حل شد !!
بچه ها اینجا رو ببینید
کد:http://www.pcwar.com/motorola-atrix-2-hands-on.html
مرسی . خیلی جالب بود .نقل قول:
کاش بشه تو ایران هم بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون فایر جان .وایپ و ... کار نداد . رام جدید نصب کردم درست شد :11:نقل قول:
خوشحالم حل شد کارت . رام کاستوم فلش زدی یا اصلی موتو !؟نقل قول:
دوستان من با کوله باری از تجربه اومدم :دی
تا الان دیگه بدون استثنا تمام رام های اتریکس رو نصب کردم... حتی رام های غیر مشهور (مثلا یه رام عربی بود واسه یه یارو به اسم علی :دی)...
و تا اینجا به این نتیجه رسیدم که :
بهترین رام ، رام Alien ــه...
خیلی عالیه... با اکثر رام ها با یه سری نرم افزار ها مشکل FC داشتم ، منتهی با این اصلا...
اولش که ریخته بودم ، دیدم رم خالیش 130 ــه :| دیدم خیلی روونه ، ولی یه لیست مثل لیست ویجت ها رو که باز میکردم دیگه واویلا میشد :| یه کم فکر کردم ، گفتم شاید کرنلی که روش ــه همون مشکل کم شدن رم رو داره ، رفتم Faux رو ریختم ببینم چی میشه ، دیدم رفع شد مشکل...
خلاصه که خواستین رام بریزین حتما برین سراغ Alien ، محشره... فقط اونایی که INTL دارن بعد نصب حتما کرنل فائوکس رو بریزن...
آئورا رو فلش زدم . رام جالبیه . اما از باطریش زیاد راضی نیستم . کیبورد فارسی هم برای تایپ نداره . خودت چه رامی داری الاننقل قول:
آقا نظرت در مورد سیانوژن چیه ؟نقل قول:
و این رام آلین محیطش چطوره . و باطری که برای من مهمه !؟ کیبور فارسی داره واسه تایپ مثل سیانوژن ؟
به این میگن گوشی خر کار
ال سی دی خورد شده هنوز کار میده :31: فکر کنم به جا چکش استفاده میکردن ازش
. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
منم فعلا" آئورا رو دارم . رامهای جدید رو یکی دو تاشو تا آخر هفته دانلود میکنم و فلش میزنم . یک کیبورد فارسی نصب کن که فارسی تایپ بکنی . مصرفش هم درسته کمی بیشتره .نقل قول:
هیچ رامی بدون مشکل نیست :| به شدت مشتاقم که برم روی رام استاک :|
آندروید 2.3 جینجربرد از نوامبر توسط موتورولا برای آتریکس عرضه میشه
UK: Motorola Atrix and Milestone 2 Android 2.3 Gingerbread update will be out in November
.
کد:http://www.unwiredview.com/2011/10/17/uk-motorola-atrix-and-milestone-2-android-2-3-gingerbread-update-will-be-out-in-november/
حالا دیگه وقت خریش شده هادی جان . ولی یک چیز به شک انداخت منو . قیمت آتریکس 2 جهانی پایینه ! چرا ؟
خرید اتریکس اشتباه محظه... وقتی میشه GS2 رو با قیمت پایین تر خرید ، و همچنین 2 تا غووول جدید توسط موتو تو راهن... منظور Motorola RAZR و Atrix 2 هست...
من جای شما بودم واسه اونا صبر میکردم... اتریکس 3 تا مشکل اساسی داره...
1-صفحه نمایش
2-دوربین ، چه توی فیلمبرداری چه توی عکسبرداری ضعیفه...
3-انویدیا با این ULP و Tegra بر خلاف عقیده قبلیم گند فجیعی زده ، 2D Rendering توی ULP به طرز فجیعی ضعیفه... واسه همین نمیتونه H264 های HighProfile رو اجرا کنه ، واسه همین مجبورم تمام ویدیو های 1080 رو کانورت کنم به H264 Baseline...
به نظر من اگه میخواین بخرین ، صبر کنین تا Motorola RAZR وارد بشه ، عملا شاهکاره... SAmoled qHD ، دوربین بهتر ، سخت افزار بهتر ، احتمال خیلی زیاد ساپورت بهتر و...
این موتو خجالت نکشید این حرفو زد؟؟؟ :دی داره ICS میاد ، اینا یادشون افتاده GB بدن :دی ولی باز هم خبر خیلی خوبیه ، کاستوم رام ها خیلی مشکل دارن... حرف قبلیمو که گفتم Alien بهترینه پس میگیرم (یه سری باگ های شدیدی داره ، کلاک هم مثل اینکه روی 1.3 باشه قاطی میکنه و چراغ قرمز بالای گوشی که در هنگام مکالمه روشن میشه ، روشن میشه و صفحه همش خاموش میشه ، یه سری باگ هم واسه میل و سوشیال نتورک داره) ، و اعلام میکنم که Aura همچنان بهترینه :دی ولی بازم با خیلی از گیم هام مشکل داره ، مخصوصا Fruit Ninja که مهم ترین گیم واسه منه :دینقل قول:
دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است .نقل قول:
به نظر من هنوزم آتریکس 1 گوشی عالیی هست . اگر میتونی و پولش رو داری صبر کن واسه آتریکس 2 یا دروید رازرنقل قول:
حالا دیگه وقت خریش شده هادی جان . ولی یک چیز به شک انداخت منو . قیمت آتریکس 2 جهانی پایینه ! چرا ؟
اونها که وارد بشن قیمت این هم میاد پایین تر .
سلام دوستان . یه مشکلی واسه من پیش اومده . لطفا هر کی میتونه کمکم کنه . از دیشب که گوشیمو خاموش کردم دیگه هر کار میکنم گوشی روشن نمیشه . لوگوی موتورولا میاد ولی بالا نمیاد . نه حالت fastboot میره نه اونای دیگه . همونطوری رو لوگوی موتورولا (اون قرمزه که یه موجی میاد و میره ) میمونه و صفحش هم خاموش نمیشه .
گوشیم روت شده هستش ولی بوت لودرش انلاک نیست مدل اینترنشنال هم هست (انلاک فکتوری میدل ایست) لطفا هرکی میتونه از هر روشی راهنمایی کنه . ممنونم
باید گوشی رو ببری به حالت ریکاوری یا بوت لودر و از اونجا ردیفش کنی .نقل قول:
باطریت شارژ داره !؟
با ورود آتریکس 2 و پیش فروش دروید رازر قیمت آتریکس 1 افت خواهد کرد .
UK: Motorola Atrix now just £291.99 SIM-free
کد:http://www.unwiredview.com/2011/10/21/uk-motorola-atrix-now-just-291-99-sim-free/
دیشب رام آلن رو فلش زدم . فعلا" که راضیتر هستم نسبت به آئورا . چند روز بگذره بهتر معلوم میشه .
خوب فایر این رام آلین بهتره یا آئورا . من باطری بیشتر از چیزهای دیگه برام مهمه . مرسی
چرا سیانوژن رو فلش نزدی
سیانوژن رام جالبی نیست خیلی...
ایلین بهتره از نظر باطری... کلا من ایلین رو بیشتر دوست داشتم... ولی یه سری باگ داشت که باعث شد برگردم آئورا...
مثلا" چه باگهایی داشت پارسا جان ؟ یعنی باطریش چقدر بهتره . من از گوشیی که زود باطریش خالی بشه متنفرم . واسه همینم سراغ گوشی های موتو اومدم . چون باطریهاش قویتر از بقیه آندرویدی هاستنقل قول:
فعلا" 2روزه ریختم رو گوشی . و دقیق نمیتونم نظر بدم که کدوم بهتره .نقل قول:
اما از نظر باطری خیلی بهتر از آئورا هست . مثلا" اگر آئورا 2روز بره آلین با همون مقدار مصرف 3 روز رو راحت میره .
سیانوژن رو از بس این پارسا بدش رو گفت فعلا" تست نکردم و از طرفی منتظرم که ورژنهای جدیدش بیاد که کاملتره . من که خاطرات خوبی با سیانوژن و دیفای داشتم .
رام بعدی که تست میکنم آخر هفته دارک ساید هست :46:
سیانوژن سازگاری با اپلیکیشن هاش پایینه (مخصوصا بازی ها) ، اکثر نرم افزار های من فورس کلوز میدادن... کیفیت والپیپر هم روش پایین میاد ، البته لایو والپیپر Nexus میزارم ، مشکلی نداره ، خیلی هم باحال میشه :دی مصرف باطریش هم شاید 2/3 آئورا باشه ، یعنی خیلی ضعیف :دی
یادم نیست : )) ولی یه سری باگ داشت... کلا من Alien رو به Aura ترجیح میدم... نکته برتر بارزش هم اینه که با همه اپلیکیشن ها سازگاره...نقل قول:
مثلا" چه باگهایی داشت پارسا جان ؟
شما اگه روی 2.2.2 هستین ، به نظر من اصلا نیاین سراغ کاستوم رام... من خودم به شدت مشتاقم برگردم 2.2.2 :| حالا حوصله کنم میرم تو XDA یه کم پرس و جو کنم که میتونم رام استاک ATT رو بزنم یا نه... فکر کنم بشه ، چون اکثر کاستوم رام ها هم با بیس همونه :-؟؟ :|
جمعه صبح که با باطری 85% گوشی رو فلش زدم به این رام آلین تا الان ظهر یکشنبه باطریم 15% هست .
و امکانات خیلی خوبی هم داره . و باگ خاصی فعلا" توش ندیدم .سرعتش هم خوبه .
اما فقط فارسی رو جدا جدا نشون میده .
آئورا فارسی رو صحیح و چسبیده نشون میداد.
تم های آیس کریم :
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1310547
ایول / پس منم آلن رو نصب میکنم .
ورژن جدید کرنل Faux ، روی 1.45 گیگاهرتز اورکلاک شده : ))
قابلیت اتریکس توی اورکلاک شاهکاره...
الان میخواستم برم Alien ، اینو دیدم گفتم یه سر میرم CM7 ، بنچمارک میگیرم ، بعد دور میزنم میرم Alien :دی
1.45 گيگ !! يك روز نشده باطري خالي ميشه حتمي"
من كه احتياجي به اوركلاك نميبينم .
مىخواستم اترىکس بخرما .
قسمت نبود .دىگه باىد دروىد رازر بخرم .
آئورا باطریش خیلی بهتره و سرعتشم خوبه . من که راضیم . فقط موند سیانوژن . فایر جان رام عوض نکردی . دارک سایدو فلش زدی یا نه ؟
Shadowgun now available in the Android Market for Tegra 2 devices
اینم یک بازی جدید برای آتریکس
بچه ها این تشخیص اثر انگشت این گوشی چه جوریه ؟
واقعا کار میکنه ؟ یا سر کاریه ؟
صفحه این گوشی خاصه که این امکانو داره ؟
سلام:20:نقل قول:
مگه شرکت glx ـه که 1 چیزی تو مشخصات گوشیش بگه ، بعداً سر کاری باشه؟!:دی
از طریق صفحه نیست
تو عکس مشخصه:
آهان !
بعد چه جوری کار میکنه ؟
دستمونو رو اون سنسور میزاریم صفحه باز میشه ؟ ( یا نه اول باید یه دکمه رو بزنیم بعد دستمونو روی اون سنسور بزاریم ؟ )
کلا چیزه با حالیه ؟
آخه من تازه فهمیدم همچین چیزی هست الان یه خورده هیجان زده شدم :31:
قرار نشد سوالای سخت سخت بپرسیا:دینقل قول:
اخه من که اتریکس ندارم که بدونم ولی اتریکس داران رو دوست دارم:27:
الان دوستان میان اطلاعات کامل میدن:)