این پچه یا خود بازی ؟ اون یکی حجمش رو نوشته 56 MB این یکی 370 MB قضیه چیه ؟نقل قول:
Printable View
این پچه یا خود بازی ؟ اون یکی حجمش رو نوشته 56 MB این یکی 370 MB قضیه چیه ؟نقل قول:
دوستان بازی که من دانلود کردم مشکل داره و نسخه کاملی نیست:13:
دوستانی که بازی که من دانلود میکردم رو دانلود کردن خبر بدن که برای اون ها اگه سالم بود از اونجا دانلود کنیم ببینیم چه جوریه:46:
نقل قول:
من الان دارم دانلود میکنم ببینم میام نظر میدم:46:
این فایل خود بازیه.آخرین ورژن.نقل قول:
اون Patch برای ارتقا از ورژن های پایین تر به 1.04 بود.
من دیدم واقعا مشتاق تر شدم واسه اومدن یورو 2 تو هم حتما ببینی دیگه نمیتونی واسه اومدنش صب کنی:31:نقل قول:
من الان دارم دانلود میکنم ببینم میام نظر میدم
خب تو که دمو رو دیدی نظرت رو بگو ببینم تو نظرت چی هست؟نقل قول:
من هم دمو رو دیدم نظرم راجع به بازی البته با یه دمو اونم این دمو که زیاد چیز خاصی نداشت نمیشه راجع به بازی نظر داد
1-محیط بیرونی بازی یعنی شهر و جاده ها تغییر چندانی نسبت به این نسخه نداشته
2-گرافیک کامیون و توی ماشین خیلی خوب کار شده البته فقط این دمو شامل ماشین اسکانیا بود و دیگه کامیون های دیگه رو نشون نمیده برای همین میگم با این دمو نمیشه نظر راجع به بازی داد
3-در کل تغییر چندانی نسبت به این نسخه نداره البته من هیچ اسمی از بازی یورو 2 ندیدم توی کل دمو که بگه این بازی یورو 2 هست
ولی بازم میگم این نظر رو نمیشه جدی گرفت چون از روی دمویی که 2 دقیقه هست نمیشه نظری راجع به بازی داد
و در آخر باید منتظر خود بازی باشیم و نظر نهایی رو اون موقع میشه داد
موفق باشید:11:
واقعا محشرنقل قول:
خب تو که دمو رو دیدی نظرت رو بگو ببینم تو نظرت چی هست؟
نمیدونم دیدی یا نه داخل خود بدنه فنر هست با ترمز و کردن به جز رفتن لاستیک توتر خود بدنه هم تکون میخوره نمیدون دیدی بدنه اسکانیا دو تیکه هستش که بینشون کمک فنر هست توی جرمن تراک فعال نیست ولی توی یورو2 فعال با ترمز بدنه هم تکون میخوره
ولی تا نبینی نمیفهمی چی میگم:31:
نقل قول:
اره همه رو دیدم ولی فقط تنها بدی دمو این بود که فقط از اول تا آخرش اسکانیا رو تبلیغ کرده بود همین و ماشین های دیگه رو اصلا نشون نداد ولی گرافیک محیط بیرونی بازی یعنی شهر و جاده هیچ تغییری نکرده بود و این خیلی هم خوب نیست چون یکی از جذابیت های ای بازی محیط بیرونی بازی هست که راننده باید از مناظر و طبیعی بودن مناظر لذت ببره تا خسته نشه
ولی در کل تا لمودن خود بازی نمیشه هیچ نظر خواصی داشت جز اینکه اممیدوار باشیم که بازی خوب از آب در بیاد
ولی بهترین چیزی که بهش اضافه کردن همو کار کردن کمک فنر های زیر اتاق که دیگه واقعیه واقعی جلوه میده:8:نقل قول:
اره همه رو دیدم ولی فقط تنها بدی دمو این بود که فقط از اول تا آخرش اسکانیا رو تبلیغ کرده بود همین و ماشین های دیگه رو اصلا نشون نداد ولی گرافیک محیط بیرونی بازی یعنی شهر و جاده هیچ تغییری نکرده بود و این خیلی هم خوب نیست چون یکی از جذابیت های ای بازی محیط بیرونی بازی هست که راننده باید از مناظر و طبیعی بودن مناظر لذت ببره تا خسته نشه
ولی در کل تا لمودن خود بازی نمیشه هیچ نظر خواصی داشت جز اینکه اممیدوار باشیم که بازی خوب از آب در بیاد
عزیزان می شه تو رادیوش آهنگ ریخت ؟
اگه نه ؟
پوشه موزیک توی مای داکمنت بازی برای چیه ؟
اگه آره ؟
پسوند موزیک چی باید باشه؟
چقدر جامع پرسیدین:31:
بله میشه ریخت توی همون جا که خودتون گفتیدنقل قول:
عزیزان می شه تو رادیوش آهنگ ریخت ؟
اگه نه ؟
پوشه موزیک توی مای داکمنت بازی برای چیه ؟
اگه آره ؟
پسوند موزیک چی باید باشه؟
اگه بازیتون ورژن1.32 باشه فرمت mp3 وگرنه باید فرمت ogg باشه:31:
من می خوام این بازی رو بخرم اخرین ورزنش چیه ؟
آخرین ورژنش 1.32 که فکر نکنم جایی ورژن1.32 رو بفروشن میتونید از اینجا دانلود کنید:46:نقل قول:
من می خوام این بازی رو بخرم اخرین ورزنش چیه ؟
نقل قول:
آخرین ورزنش که 1.32 هست ولی فکر نمیکنم که فورشگاه ها آخرین ورژن رو داشته باشن و بیشتر ها ورژن اصلی بازی یعنی 1.4 رو دارند الان توی صفحه قبل یا 2 صفحه قبل لینک سالم آخرین ورژن همراه با کرک گذاشته شده که میتونی از اونجا دانلود کنی
رضا جان لینک سالم بازی رو همراه با کرک سالم توی صفحه اول قرار دادی؟
مگه اونی که تو صفحه اول ایراد داره؟؟؟نقل قول:
رضا جان لینک سالم بازی رو همراه با کرک سالم توی صفحه اول قرار دادی؟
نقل قول:
خب آخه تو کل بازی و خوبی بازی رو به این میبینی که کمک فنر ها خوب روشون کار شده
خیلی چیز های دیگه به جز این هست توی همین german trcuk هم کمک فنر ها خوب بود
ولی این دمویی که من دیدم زیاد پیشرفت آنچنانی نسبت به این نسخه نداره:13:
البته بازم نمیشه از روی دمو نظر داد اونم این دمو که قط کمک فنر ها رو داشت نشون میداد وکلا هی داشت اسکانیا رو تبلیغ میکرد
تا بازی نیاد هیچ بحثی راجع به بازی نمیشه کرد
نقل قول:
نمیدونم بچه ها میگفتن مشکل داره ولی اینی هم که توی صفحه های قبلی هست کامله همراه با آخرین ورژن و کرک هست فکر کنم این بهتره دو نفر هم تست کردند و سالم بوده
حالا هر جور مایلی:46:
اینو بزارم؟؟؟نقل قول:
نمیدونم بچه ها میگفتن مشکل داره ولی اینی هم که توی صفحه های قبلی هست کامله همراه با آخرین ورژن و کرک هست فکر کنم این بهتره دو نفر هم تست کردند و سالم بوده
حالا هر جور مایلی
-اول بازی رو دانلود کنید.
2-حالا کرک رو دانلود کنید:کد:http://download.germantrucksimulator.com/gts_setup_1_32.exe
لینک کمکی کرک:کد:http://uploadorb.com/sk1fnmmsle7w
کرک شامل دو تا فایله که بعد از نصب بازی تو مسیر زیر کپی میکنید:کد:http://www.enterupload.com/1cdqhdftcjap/1.32__.rar.html
X:\German Truck Simulator\bin\win_x86
جناب actros 1843 این لینک کرک رو که سالم بود برای ورژن 1.32 تو پست اول قرار بدید که کسایی که دانلود میکنن بازی رو کرک سالمی رو هم دانلود کنند
نقل قول:
آره همین رو میگم بذار:46:
Ship Storm و هم فکر کنم batman بودن که تست کردن و گفتن سالمه
ببخشید
الان این لینک حدودا 350 مگی لینک بازیه یا دمو؟!
اخه بازی 350 مگی که بازی نمیشه!!!
نقل قول:
جناب actros 1843 این لینک کرک رو که سالم بود برای ورژن 1.32 تو پست اول قرار بدید که کسایی که دانلود میکنن بازی رو کرک سالمی رو هم دانلود کنند
'گذاشتم ممنون:10:نقل قول:
آره همین رو میگم بذار
Ship Storm و هم فکر کنم batman بودن که تست کردن و گفتن سالمه
خب با دقت نگاه کن ببین اون تیکه بالای ماشین هم به جز خود فنر ها اینور اونور میشهنقل قول:
خیلی چیز های دیگه به جز این هست توی همین german trcuk هم کمک فنر ها خوب بود
این خودش عالیه ولی تو جرمن تراک بدنه یه تیکه هست و فقط فنر های خود ماشین کار میکنه ولی تو یورو دو اون فنر های خود کابین هم تکون میخوره
به دقیقه1:38 به بعد نگاه کن راننده برای این که این کارایی رو نشون بده همش ترمز میکنه و ماشین رو این طرف اونطرف میکنه
کسی جوابی نداره ؟نقل قول:
ببخشید
نقل قول:
بله دوست عزیز این لینک خود بازی هست شما به حجم بازی نگاه نکن این بازی از همه لحاظ عالی هست حالا شما دانلود کن خودت متوجه میشی:46:
نقل قول:
ببخشید
داداش اگه گرافیکی یا کیفیت بازی بد بود بیار واسه خودم بازی شبیه سازی کامیون رو دستش نیست:31:
اگه میخوای یکی از عکاسای 5 مگابایتی شو برات بزارم کف کنی؟؟؟:31:
5 نه ولی 50 کیلوبایتیشم بزاری ممنون میشم.
نقل قول:
دوست عزیز شما به حجم بازی نگاه نکن ایشالا دانلود میکنی میبینی که اصلا به بازی نمیخوره که با همچین حجمی بازی به این قشنگی با گرافیک عالی داشته باشه
ما خودمن هم هنوز باورمون نمیشه که همچین بازیی بخواد همچین حجمی داشته باشه
شما بازی کنی متوجه میشی من چی میگم:46:
فقط بازی را نصب کنم و کرکش کنم کافیه؟
این چیزایی که توی پست اوله واسه چیه؟
لازمه بگیرمشون؟
ممنون.
نقل قول:
بله شما لینکی که صفحه اول همراه با کرک رو دانلود کن تمومه
اون لینک های مد هم که توی پست اول هست برای کامیون و تریلر های بیشتر هست که شما میتونید دانلود کنید و بریزید توی بازی تا کامیون ها تون توی بازی بیشتر و متنوع تر باشه
ولی اگه دانلود هم نکنید مشکلی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم یه عکس واسه نشون دادن کیفیت بالای این بازی:46:
نقل قول:
رضا تو هم که فقط به این فنر گیر دادی آخه فنر که نشد ملاک برای نظر راجع به بازی اون فنر هم خودش خوبه ولی اصل محیط بازی هست که به نظر من تغییر خاصی نکرده همینطور من با این دمو حال نکردم زیاد چون فقط یه نمونه اسکانیا گذاشته بود و به قول تو هی داشت فنر های ماشین رو تست میکرد توی دمو که این اصلا جالب نیست باید حدافل یه مقدار از رانندگی توی جاده همچنین ماشین هایی که توی بازی هست رو نشون میداد اینجوری بهتر بود
قبول داری؟:46:
آره قبول دارم ولی واسه من که یک سال صبح تا شب دارم جرمن تراک بازی میکنم همین تکون خوردن بدنه کلی تنوع:31:نقل قول:
رضا تو هم که فقط به این فنر گیر دادی آخه فنر که نشد ملاک برای نظر راجع به بازی اون فنر هم خودش خوبه ولی اصل محیط بازی هست که به نظر من تغییر خاصی نکرده همینطور من با این دمو حال نکردم زیاد چون فقط یه نمونه اسکانیا گذاشته بود و به قول تو هی داشت فنر های ماشین رو تست میکرد توی دمو که این اصلا جالب نیست باید حدافل یه مقدار از رانندگی توی جاده همچنین ماشین هایی که توی بازی هست رو نشون میداد اینجوری بهتر بود
قبول داری؟
حالا دموی کلی ازش پیدا میکنم
اسکانیا که کلی تغییر کرده بود هم توش هم ظاهرش همون فنر هارو میگم:31:
بنز هم که کلا عوش سده mp2بود شده mp3 رنو مگنوم هم ظاهرش کلا عوض شده:31:
پرمیوم هم داره
خب منم الان این بازی رو بیشتر از 1 سال هست که دارم بازی میکنمنقل قول:
من نمیگم که فنر و تکون خوردن های طبیعی ماشین مهم نیست چرا خیلی هم به طبیعی تر شدن بازی کمک میکنه
من میگم از روی این دمو نمیشه نظر نهایی بدیم چون دموی کاملی نبود اولش که فقط 30 ثانیه داشت از زاویه های مختلف اسکانیا رو نشون میداد بعد هم که هی داشت فنر های اسکانیا رو تست میکرد
حالا تا اومددنش باید صبر کنیم
راستی این بنز رو که گفتی من توی دمو ندیدم تو از کجا دیدی که بنز و رنو مگنوم تغییر کردن اگه دمو یا عکسی ازشون داری توی پروفایلم بزار منم ببینم یا اگه سایت خاصی هست بگو منم ببینم:46:
من عکساش رو تو این سایت دیدمنقل قول:
راستی این بنز رو که گفتی من توی دمو ندیدم تو از کجا دیدی که بنز و رنو مگنوم تغییر کردن اگه دمو یا عکسی ازشون داری توی پروفایلم بزار منم ببینم یا اگه سایت خاصی هست بگو منم ببینم
کد:www.eurotrucksimulator2.pl
سلام.
من دموی جدید رو دیدم.قشنگ بود ولی خیلی کم و محدود بود .به همین خاطر نمیشه نظر قطعی داد.
اما معلومه روی ماشینها بیشتر از محیط اطراف کار شده.خدا کنه حداکثر سرعت رو ببرن رو 200 !!!
پایین رفتن ماشین موقع ترمز جالب توجه بود.
مگه رالیه؟؟؟؟؟؟؟؟:31:نقل قول:
خدا کنه حداکثر سرعت رو ببرن رو 200 !!!
من هم میگم دیگه رو فنر بندی ها خیلی کار کردن:8:نقل قول:
پایین رفتن ماشین موقع ترمز جالب توجه بود.
این بازی برای XB360 هم اومده؟نسخه eurotrucksimulator2 چی؟برای کنسولها میاد؟
نه متاسفانهنقل قول:
این بازی برای XB360 هم اومده؟
فکر نکنم چون من تا جایی که دیدم این شرکت فقط واسه pc بازی تولید میکنه:46:نقل قول:
نسخه eurotrucksimulator2 چی؟برای کنسولها میاد؟
کد:http://www.scssoft.com/
درود بر همه دوستان و همچنین دشمنان :31:
من این 18 wheel رو از میهن دانلود دانلود کردم اجرا نشد ارور send or dont send میداد ،دوستان گفتن از همینجا دانلود کن تست شده وسالمه (لینکش مال سافت گذر بود) اونو دان کردم بازم همون ارور اعصاب خورد کن رو میده چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟:19: یعنی هیچ کس به همچین مشکلی بر نخورده ؟
تو german truck محدودیت سرعت تو بزرگراه چقدره ؟ این دوربین های کوفتی کجاها هستن که یهو یه برگ جریمه خوشگل میذاره کف دستت ؟البته میدونم میشه غیر فعالش کرد ولی نمیخوام این کاررو بکنم میخوام قانون مند رانندگی کنم:puke: