دوستانی کی کوئست های Companion رو تا آخر رفتند
محتوای مخفی: kodlak
Printable View
دوستانی کی کوئست های Companion رو تا آخر رفتند
محتوای مخفی: kodlak
نقل قول:
نه اصلا تو اینونتوریم نیست...
نقل قول:
محتوای مخفی: مخفی
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
من بازیم بدجوری باگ داره، هر کاری می کنم shout هام باز نمی شه. هر چی dragon soul جذب می کنم فایده نداره
اون آخرین کوئست اصلیشه..بعد از اون 3 تا لیدرش همین جوری کوئست بهت میدن ولی فرعین..و تکرار میشن و بهت پول میدن..هیچ وقتم تموم نمیشه..مثلا میگن فلان زندانی فرار کرد برو بکشش..یا فلان حیوون رفته خونه فلانی.......نقل قول:
عزیز این پست منو دیدی ؟نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6637422&postcount=970
از دوستان خواهش دارم که لینک عکس رو بزارن و خود عکس رو در حالت نمایش نزارن عکسی نزدیکه 1 مگ میارین رو صفخه کند میکنید و حجم بچه ها هم کم میشه.
یکی از دوستان بگه imperial ها خوبن یا rebellion ها واسه عضو شدن؟
شرمنده ندیدم.دمت گرم درست شد.اینقدر این بازی طرفدار داره که من می رم 2 ساعت بازی می کنم بر می گردم 30 تا صفحه اضافه شده.بعد خودمم بخاطر اینکه از بازی اومدیم بیرون نشستم پای اینترنت پشیمون می شم دوباره می رم بازی.بهمین خاطر همه صحفه ها رو نگشتم.نقل قول:
به زودی یک سری پچ میاد واسه باگ و غیرهنقل قول:
حالا مطمئن نیستم واسه پی سی هم بیاد یا نه
پر نمیشه :دی یعنی یه بار که استامینا کم میشه , دیگه اصلا پر نمیشه !نقل قول:
از بالا به پایین بود خرس - جغد-پروانه
آقا تو پارتی تو سفارت خونه چطوری باید حواس بقیه رو پرت کرد و با اون یارو از در رد شد؟
اول از مسئول بار ( همون wood elf ) یک drink بگیر و با اون یارو که کنار گارد روی صندلی نشسته صحبت کننقل قول:
ماموریت های اصلی تموم شد فقط میتونم بگم پایانش هم قشنگ بود و واقعا کل بازی یک شاهکار بود .
من الان هم ارچ میج ستم و هم رییس دارک برادرهود فکر نکنم بقیه گروه ها جالب باشن دیگه چیکار میشه کرد؟ برم سمت یک گروه تو جنگ و بجنگم؟ و واقعا جنگ میشه یا با چند تا مرحله فرمانده گروه و سپاه میشی و جنگی نداره؟(منظور از جنگ اینکه یک طرف پیروز شه گروه بعدی از اسکایریم خارج شه )
سلام
این بازی سبکش چیه ؟
توی مایه های Fallout هست یا نه ؟ بهتره یا بدتر ؟
من از fallout خیلی لذت بردم و انگلیسیم هم نسبتا خوبه ، ارزش داره اینو بگیرم یا نه ؟
گشت و گذار هم تو بازی داره مثل جاهای مخفی یا نه فقط باید ماموریت رد کنیم ؟
راستی من نسخه های قبلی رو بازی نکردم بنابراین از این بازی شناخت ندارم ، پیش نیاز که نمیخواد ؟
داستان به نسخه های قبلی ربطی نداره ولی خوب یک سری شخصیت ها و نقل قول ها از اتفاقات نسخه های پیشه(البته منم بازی نکردم قبلیارو)نقل قول:
بله کلی هم گشت و گزار داره . در ضمن توانایی عضو شدن توی گروه های مختلف دارین از گروه اساسین ها گرفته تا دزد جنگجو جادوگرا
من فال اوت بازی نکردم چون بازی rpg اول شخص اصلا خوشم نمیاد ولی این فکر کنم خیلی بهتر از اون باشه
سلام دوستان چجوری میشه از دوتا شمشیر همزمان استفاده کرد یعنی هر دستت یه شمشیر باشه
باید شمشیرات one hand باشه مثلا دو تا One-hand sword داری یکی رو با کلیک چپ و اون یکیرو با کلیک راست انتخاب کنی تو هر دستت یه شمشیر هست.نقل قول:
سلام
اين enhancment دقيقا چيه و چجوري بايد اينكارو انجام داد.
ممنون. از کجا بفهمیم شمشیر on handنقل قول:
همونطور که قبلا گفتم رابطه ی بین Fallout و Elder Scrolls مثل رابطه ی Mass Effect و Dragon Ageـه. اگه فال آوت بازی کردید و لذت بردید صد در صد اسکایریم رو بگیرید. (و بالعکس!) چون دقیقا یک حس و حال رو دارن و همه چیز براتون آشناست.نقل قول:
.................................................
لول 10 هستم و با اعتماد به نفس کامل رفتم Krosis رو بکشم! ناممکن بود! با سه تا ضربه می مردم! با توجه به تجربه ی فالآوتی یه حرکت بتسدایی زدم، یعنی انگولکش کردم که بیدار شه و دنبالم بیاد، بعد فرار کردم رفتم طرف نزدیک ترین کمپ Giant و ماموت. یه Giant باهاش درگیر شد و با 4-5 ضربه کار Krosis رو ساخت! در حالی که خودش 10-15 درصد بیشتر از جونش کم نشده بود! موندم Giant ها رو چجوری میشه کشت!!!!
جایی خودم که 7 تا مثل Krosis یعنی Dragon Priest تو بازی هست، کسی می دونه بعد کشتن 7 تاشون چه اتفاقی میفته؟؟
گرافیک بازی در چه حدی هست ؟ موتور گرافیکی قوی داره بازی روون اجرا میشه ؟
سیستم مبارزاتش چجوریه یکی من یکی تو :31: یا خودت باید بجنگی با هر کلیک یک ضربه ؟ کلا گیم پلی بازی خوبه یا بد ؟
داستانش گیرا هست یا آبکیه ؟
ببین اگر از سبکش خوشت میاد یرو بخر اصلا فکر هم نکن
من برای این بازی دارم سیستمم رو عوض میکنم 80% برای این 20% برای COD 8 :31:
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یارم رو که 500 تا گرفته بودم گم کردم الان تک و تنهام و هرکسی رو هم میگم بیان دنبالم میگن تو یک یار داری؟
حالا چیکا کنم؟حالا با کی ازدواج کنم؟:41:
خوب Dark brotherhood هم تموم شد. تقریبا بیشترش مثل oblivion بود البته ایندفعه بیشتر جنبه fun داشت تا جنبه جدی. اگر کسی هست که هنوز تمومش نکرده اینجارو نخونه:
محتوای مخفی: Spoiler
سلام , بعد از یه 12 ساعت بالاخره Smithing رو کامل کردم , حالا دنبال آیتم های مورد نیاز برا Daedric هستم, باس هاش کجا هستند؟؟
کاراکتر من بدون هیچ دلیلی vampire شده! و الان همه بهش حمله میکنند.حتی راهب های معبد! اینجوری نمیتونم بازی رو ادامه بدم.
راهی هست که بشه خونش رو پاک کرد؟
تشکر.
Dragon armor چی و چه تعداد میخواد؟Heavy armor or light?اگه یه عکسی چیزی کسی ازش داره بزاره ممنون میشم
این Mat های smithing از کجا گیر میان آخه؟موندم چطور آپش کنم!
دوتا چیت خیلی خوب واسه بازی که کاربرد دارن.
یک tcl که میتونی باهاش از در و دیوار رد شی(اونجاهایی که باید اود شه نمیشه) بعضی مواقع که از بلندی میفتی یا راهتو گم کردی بدرد میخوره فقط یار همراهت و دشمن ها هم همین حالت رو خوااهند داشت.
دومی resurrect هست. وقتی بدرد میخوره که یک نفر مرده رو میخواین زنده کنید. مثلا من خواهر فروشنده شهر ریوروود که اسمش کامیلیا بود رو کشتم بعدا که رفتم پیش داداش دیدم از نبود خخواهرش ناراحته عضاب وجدان گرفتم زندش کردم
من یدونشونو فکر کنم تو همین لولی که بودی کشتم :31:نقل قول:
خیلی راحت Aggro رو من بود، از یه طرف هم یارم میزدش، خودمم هی در مرفتم و میزدمش، تا می خواست بزنه یه شوت میزدم پرت میشد اون ور، بعد دوباره میزدمش و به همین صورت این همین عملو تکرار کردم تا مرد :31:
( یه بار یارمو زد رفت هوا لیدیا، بعد 10 دقیقه دیدم از اون دور داره میدوه میاد سمت من :31: )
مشکل اینه که با یک ضربه تقریبا نصف خون رو کم می کنه... من یک بار رفتم بالا کوه یکیشونو زدم ... بعدش رفتم پایین وقتی اومد بالا... دوباره اومد پایین باز من رفتم بالا :دی همین طور تا این که مرد... ( البته یا باید جادوگر باشین یا دورزن کماندار)
یک بار دیگه هم تا اونو زدم یک اژدها اومد... اژدها اونو می زد بجای من :دی اون دوتا با هم جنگیدن ، اژدها پیروز شد ، بعدش من با یک ضربه اژدها رو زدم :دی
این دوتا روش بودن واسه کشتن Giant ها :دی
---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
شما همراهتونو گم کردین چه ربطی به ازدواج داره؟ :دینقل قول:
احتمالا به همراهتون گفتین یک جا ایست کنه... برید جای قبلی و بهشبگین که دنبالت کنه....
اين كاراكتر من vampire شده همه ميفتن دنبالش تا بكشنش چيكار كنم ؟ هر جا ميرم همه ميان دنبالم اصلا وقت نميدن فرار كني :31:
این دقیقاً مشکل منم هستنقل قول:
اين كاراكتر من vampire شده همه ميفتن دنبالش تا بكشنش چيكار كنم ؟ هر جا ميرم همه ميان دنبالم اصلا وقت نميدن فرار كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو inventory که میری بعضی شمشیرها بالاشون نوشته چه نوعی هستند یا two hand یا one handنقل قول:
نقل قول:vampire چهار تا stage دارهنقل قول:
تا stage 3 هیچ کی به شما حمله نمیکنه و مشکلی نیست
ولی در stage 4 همه به شما حمله می کنند چون میترسند و برای اینکه به stage 3 برید باید خون یک نفر رو در خواب بمکید
حالا شما تو هیچ خونه ای نمی تونید یک آدم خواب پیدا کنید چون سریع بیدار میشن
یک روش اینکه کنار تخت یک نفر بایستید و با کلید T زمان رو ببرید به 1-5 شب بعد سریع خون کسی که رو تخته رو بمکید ( برای اینکار برید به حالت snake با کلید کنترل و بعد روی اون آدم E رو بزنید )
روش دوم اینکه به یک Guild مثل companion یا Dark brotherhood یا ... ملحق بشید و وقتی یکی از اعضای گروه خوابید خونش رو بخورید ( اعضای گروهتون به شما حمله نمی کنند )
حالا شما به Stage 3 رفتید و دیگه کسی به شما حمله نمیکنه
اگه از قدرت های ومپایر خوشتون میاد ( چند تا اسپل و قدرت اضافه میکنه ) و میخواهید ومپایر باشید باید هر شب خون یک نفر رو بخورید و هیچ مشکل دیگه ای نیست
حالا برای درمان ومپایر لینک زیر رو بخونید و کاملا درمان میشید :
راه درمان ومپایر در stage 1-2 ( ترجمه متن لینک بالا ) :کد:http://www.gamefront.com/skyrim-how-to-cure-vampirism/
1 تا 5 رو که بالا توضیح دادم که چطور به stage 1 برسید
6 - برید داخل یک شهر و در مورد شایعات ( Rumors ) اخیر از Inn keeper اونجا سوال کنید ( Inn keeper جایی است که در اون خونه میشه اتاق اجاره کرد و خوابید ) بعد بهتون میگه که یک مردی به نام Falion در Morthal هست که روی ومپایر ها مطالعه میکنه ( اگه همچین چیزی نگفت به شهرهای دیگه برید و از اونا سوال کنید )
7- بعد به Morthal برید و با Falion در مورد راه درمان ومپایر صحبت کتید
8- Falion بهتون میگه که یک Black soul Gem باید تهیه کنید ، اگه ندارید میتونید از خودش بخرید ، حال باید اون Gem رو قبل از اینکه بهش برگردونید با روح یک آدم پر کنید
9 - پر کردن یک Soul Gem رو در این پست توضیح دادم ( Black soul Gem باید با روح یک انسان پر بشه ) :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6633734&postcount=856
10 - اسپل Soul Trap رو میتونید از Mage ها بخرید که توی Whiterun هم هستن.
11- وقتی Gem رو با روح پر کردید برگردید پیش Falion ، بعد بهتون میگه که چند ساعت دیگه برید به فلان جا تو نقشه ، بعد از اینکه رسیدید به اونجا با کلید T چند ساعت صبر کنید ( تا ساعت 1-4 Am ) بعد وقتی اومد باهاش صحبت کنید و تمام. ( اگر صبر کردید و نیومد چندتا از خرچنگ ها یا عنکبوت های اون اطراف رو بکشید و بعد دوباره 12-24 ساعت صبر کنید )
آقا مشکل بزرگی دارم:
من لیدیا رو وقتی دیدم میخواستم برم کوئست Farkas رو برم.برا Companions.بعدش که کوئستو گرفتم منصرف شدم از پیوستن بهشون(چون نمیخوام گرگنما باشم).این بود که به Farkas گفتم تو برو دم اون محل من میام با این خیال که دیگه دست از سرم بر میداره.حالا میخوام برم لیدیا رو بهش بگم بیاد بریم کوئست Main Story ولی بهم میگه تو یه Follower در حال حاضر داری.
سلام...
دوستان بازی چند dvd هست؟؟؟
2تا
____
آقا میگم گرگنما بشی ساعات خاصی بالاجبار گرگ میشی؟مثلا نیمه شب؟مثلا داری تو شهر راه میری یهو بدون کنترل خودت گرگ میشی؟
اگه نه خوب یعنی همیشه دست خودته؟میتونی هیچ وقت گرگ نشی؟این چه بدی داره خوب؟
مردم آیا وقتی انسانی میفهمن گرگنمایی؟ازقیافت مثلا؟مثل خون آشام
چون این روز ها آدم منصف پیدا نمیشه 2 تا! یه دی وی دی کامل و یه دی وی دی 300 مگ!:31:نقل قول:
حجمش دقیقا برای من:5.52GB
---------- Post added at 08:16 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
فکر نکنم بفهمن!ولی خیلی باید حواست باشه توی شهر ها گرگ نما نشی!یا جلوی کسی!نقل قول:
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:16 PM ----------
بالاخره بعد 2 ساعت تازه اسکیل آهنگریم رسیده به 75!!!!!!!!اگه کسی راهی بلده که راحت آپ کنم بگه دارم کلافه میشم!!!!:5:
اینم بگو plzنقل قول:
آقا میگم گرگنما بشی ساعات خاصی بالاجبار گرگ میشی؟مثلا نیمه شب؟مثلا داری تو شهر راه میری یهو بدون کنترل خودت گرگ میشی؟