محتوای مخفی: دوستانی که thane رو دیدن
Printable View
محتوای مخفی: دوستانی که thane رو دیدن
نقل قول:محتوای مخفی: thane
دقیقا :37:نقل قول:
وارد فضا هایی میشین که میدونستین تو بازی دوم قبلا کیا آخرین بار اونجا حضور داشتن یا میایین تغییرات رو مقایسه میکنین یه حس قشنگی براتون داره.
پس تو این جاهای خالی کیا میخوان بیان!!!!؟؟؟؟
جاهای خالیشون به کنارنقل قول:
وقتی می بینی جلوی چشمت پر پر میشن.......:41:
این موضوع خیلی ناراحتم کرد....ملتو زند نگه داشتیم که....
محتوای مخفی: کوچکترین مطلب هم بود بزارید اسپویل ..
نمرات بازی تا الان...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه های PC و PS3 با مجموع نمرات 92 هم قرار دارند...
در نمرات نسخه PS3 یک نمره 7.5 هم دیده میشه....
کاش میشد یارای قلیمون بر میگشتن تو سفینه ...خیلی جالب میشد..بعد مرحله ی آخر همه با هم میجنگیدیم...:41:
من بازی کردم و راضی نبودم. بایو ور این بازی رو باید جای نسخه 2 عرضه میکرد . به طور کلی اگر بخوای 3 تا نسخه رو مقایسه کنی ، نسخه 2 پیشبرد داستانیش 10 در صد بود و 90 درصد بهبود خود بازی بود و حالا در نسخه 3 مثل یه آشغال باهاش برخورد شده. dLC هایی که تاثیری ندارند.محتوای مخفی: یارهایی که حضور ندارند
آنچنان هم رابطه احساسی بین کارکتر ها بیشتر نشده.
چرا نورمندی رو زشت کردن اینقدر؟ چرا جای اتاق تحقیقات برداشتن اتاق cic زدن؟ اتاق جیکوب هم که داغون شده. صفینه هم که ویرونه. هرجاش یه چی افتاده!
محتوای مخفی: ...
اینکه تمامی یارهای نسخه 2 بازی مثل فراری ها بازی کنند حال گیریه.اصلا برنامه نداره بایو ور
به قول هواداران بازی: بایو ور شاهکاری خلق کرد که ادامه دادنش از حد توان این شرکت بیشتر بود و موفق نبود و خرابش کرد. به آخر بازی برسین متوجه میشین.
to Bioware: we want to TAKE SQUADMATES BACK!
نمی تونستن از یارهای مس افکت 2 توی این بازی استفاده کنن. چون باید براشون داستان تعریف می کردن. باید در کل بازی تأثیرشون میدادن. اما در مس افکت 2 ممکن بود هر کدوم از اینها بمیرن. پس مشخص بود که توی مس افکت 3 نیستن. این همه داستان و برنامه برای یک شخصیت تعریف کنن بعد توی مس افکت 2 مرده باشه خیلی براشون ناجوره.
در کل تا الان که نزدیک 15 ساعت از بازی رو رفتم
محتوای مخفی: به شدت اسپویل داره . :دی
من که اصلا نمیتونم با این بازی ارتباط برقرار کنم
یعنی کلا از ژانر فضایی و تخیلی خوشم نمیاد نه بازی نه فیلم
2-3 ساعت بازی کردم هیچ جذابیتی نداشته برام
وقعا نظرات چقدر با هم متفاوته :20:
نقل قول:
lol
محمد ، خودتی ... ؟؟؟
یکم بیشتر بازی میکردی بعد تو سر بازی میزدی
نقل قول:
اتفاقا کار خوبی کردند که به تیم اضافه نشدند
بازی تکراری با یارهایه تکراری که نمی خوایم بازی کنیم ، باید یکمی تغییرات داخل بازی اعمال بشه
رابطه احساسی .. ؟؟
یکم جلوتر برو ببین Liara چقدر احساسی میشه
نقل قول:
چرا نورمندی رو زشت کردن اینقدر؟ چرا جای اتاق تحقیقات برداشتن اتاق cic زدن؟ اتاق جیکوب هم که داغون شده. صفینه هم که ویرونه. هرجاش یه چی افتاده!
مثلا جنگه
باید یک اتاق جنگ وجود داشته باشه که کارهای مربوط به جنگ رو داخلش انجام بدن
چه جایی بهتر از همینی که الان هست
در مورد این آشغال هایی که اطراف صفینه هست راست میگی ، یکم ناجوره
فراری ... ؟؟؟نقل قول:
اینکه تمامی یارهای نسخه 2 بازی مثل فراری ها بازی کنند حال گیریه.اصلا برنامه نداره بایو ور
هر کدوم از یار ها یک سرنوشتی برای خودشون پیدا کردن و الان یک جایی مشغول زندگی کردن اند و به نوعی به شپرد کمک می کنند
البته سرنوشت بعضی ها رو هم زیاد جالب درست نکردند
+ علیرضا هم راست میگه ، کار یکم سخت میشد اگه بخوان یار های مرده رو یک کاریش بکنند
یک قضیه مهم رو الان دیدم. فکر می کنم برای شما هم جالب باشه. توی کشتی زمانی که وارد طبقه سوم crew deck می شید روبروتون روی دیوار یک تابلو هست که یه سری اسم روش نوشته. اسم افرادی هست که از مس افکت 1 تا حالا مردن و هر شخصی هم که بمیره اسمش اونجا اضافه میشه. خیلی جالبه.
بچه ها کسی میتونه این اضافه شونده هایی رو که در ادامه میگم واسه دانلود گیر بیاره و قرار بده؟ بعضی هاش تو نسخه Deluxe هست ولی یه سری ست آرمور و تفنگ و این چیزا نیست و برای کسایی هست که بازی رو پیش خرید کردن...من لیست کامل شون رو میزارم اگه کسی تونست گیر بیاره اینجا قرار بده .
واسه اطلاع بیشتر در مورد هر ست و اینکه چه چیزایی رو شامل میشن رو اسمشون کلیک کنین تا به صفحه ویکی شون برین...اگه کسی بتونه اینارو پیدا کنه و قرار بده واقعا عالی میشه .
این Slam و Throw خیلی خوبن ، هم سریع پر میشن هم قوین ! بهترین Bonus Power همین Slam هست دوستان شدیدا" پیشنهاد میشه
لطفا دوستان سر صحبت وجود یا عدم وجود کاراکتر ها, و صحبتهاشون کاملا دقت کنن.
یه حرفایی بود, نباید اسپویل میشد ولی دیدم که گفته شده و به ناچار ویرایش شدن.
ممنون میشم!
محتوای مخفی: در مورد war room
سایت Metacritic متهم به حذف امتیازات منفی (پایین) Mass Effect 3 شده است.
تعدادی از گیمرهای اصلی سایت Metacritic که هر روز این سایت را دنبال می کنند، خبر از این داده اند که سایت Metacritic در یک اقدام مخفیانه، مشغول حذف امتیازات منفی (پایین) Mass Effect 3 می باشد.
در طی این اقدام، جناب آقای Marc Doyle در طی مصاحبه ای با سایت Kotaku فرمود: " ما قبول داریم که بعضی از امتیازات این بازی حذف شده است اما این امتیازات مربوط به User Review ها بوده و تعدادی از نقدهای User Review ها به علت رعایت نکردن قوانین Metacritic حذف شده اند. متاسفانه بعضی از User Review ها اقدام به تخریب یک عنوان می کنند که ما از چند وقت قبل با پی بردن به این موضوع، اقدام به حذف Review های منفی می کنیم تا برای خوانندگان ذهنیت منفی نسبت به یک بازی ایجاد نشود "
همچنین اقای Marc Doyle در ادامه ی صحبتهای خود به تمامی کاربران Metacritic گفتند که هرگونه Review منفی و Trolling را سریعآ گزارش دهند تا در اولین فرصت نسبت به حذف یا ماندگاری آن اقدام شود.
لازم به ذکر است که پس از ثبت شدن اولین نمرات Mass Effect 3 در سایت ما، ناگهان با حجم وسیعی از نمرات منفی توسط بعضی کاربران ناشناس مواجه شدیم که همین امر ما را مجبور به پیگیری در مورد این قضیه کرد. بیشتر کاربرانی که به بازی امتیاز داده بودند، نمره ی 1 (پایین ترین نمره) را برای بازی در نظر گرفته بودند و کامنتها و نظرات توهین آمیزی را نوشته بودند. تمامی کاربرانی که در این اقدام شرکت داشتند، حتی 10 روز هم از ثبت نام آنها نگذشته بود که همین موضوع مشخص کرد که تمامی این افراد با یک حرکت از قبل هماهنگ شده؛ دست به این کار زدند و ما فهمیدیم که تمامی آنها قصد تخریب Mass Effect 3 را داشتند. البته کاربران قدیمی و بعضی از کاربران جدید نمره ی منصفانه ای به بازی داده بودند که نظرات و رای های اینگونه یوزر ها حذف نشد.
پس معلوم شد امتیازات پایین یوزرها از کجا اب میخوره...
جنوفیج ؛
محتوای مخفی:
نقل قول:محتوای مخفی: جواب
باو این چه آهنگ مضخرفیه وسط کامبت میزنه ....!
بایوور رسمن ببخشید ریده تو بازی....
اصن انگار نه انگار داری میجنگی!!!!
Genophage
نقل قول:محتوای مخفی:
محتوای مخفی: مشکل
نقل قول:
محتوای مخفی: .
---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
نقل قول:محتوای مخفی: جواب
نقل قول:
برادر هر کدوم برای خودشون داستانی دارن! ربط نداره الان تالی یا گروس هم میتونستن زنده نباشند یا حتی توی نسخه 3 به تیم بر نگردن(میتونی بگی نیازت ندارم).:46:
نقل قول:محتوای مخفی: .
بازی قشنگه باید عادت کرد. بهرحال استاندارد فعلی me2 هست که خوب خیلی قشنگ بود.
راستی هر بار سیتادل یا شهری میرین حتما درست بگردین یارهاتون توی شهر پراکنده میشن و کارهایی انجام میدن . اونوقت میشه باهاشون حرف زد.
نقل قول:
heeeeey , Slow down mate
خیلی داری اسپویل می کنی ، مواظب باش
با بازی حال نمی کنی اوقات بقیه رو تلخ نکن بزار تو Spoiler
( یادته وقتی دمو رو برای اولین بار بازی کردم همین حس و حال تو رو داشتم ... ؟؟؟ ؛ جواب هایی که به من دادی رو به خودت بده ، اینقدر هم زود زود قضاوت نکن ، یکم مثبت بین باش :46:)
محتوای مخفی: Spoil
Ooops Spoilers ( با صدای جوکر تو بتمن ارخام سیتی بخون):31:نقل قول:
---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
مسئولان شرکت بازیسازی EA رسما اعلام کردند که عنوان تازه عرضه شده Mass Effect 3 تا به امروز در سراسر جهان بیشتر از ۳٫۵ میلیون نسخه فروش داشته است.
عنوان Mass Effect 3 در ابتدا و در تاریخ ۶ مارس در اروپا عرضه شد و امروز نیز در سراسر جهان به فروش رسید.
همانطور که میدانید این بازی تا به اینجا نمرات و نقدهای بسیار عالی و قابل توجّهی از سایتها و نشریات مختلف دریافت کردهاست و میانگین نمرات این عنوان بالای ۹۰ میباشد.
علاوه بر این،نسخه Xbox 360 عنوان Mass Effect 3 دارای میانگین نمرات ۹۳٫۵۰ بودهاست که به این ترتیب از آغاز سال ۲۰۱۲ میلادی این عنوان دوّمین بازی با امتیازات بالا میباشد.
.
هر آنچه که توی Tuchanka 2 اتفاق میافته ( جنوفیج )
محتوای مخفی:
نقل قول:
اینطوری دیگه اسپویل نکنید. فعلا بزار یک ههفته بگزره بعد.:46:
بالای اسپویل نوشته م خب ، تازه توضیح داره اولش ، بخونی میدونی که لازمش داری یا نه .نقل قول:
ادیت : راستی من واقعا" با EDI حال میکنم ، خیلی خوب میجنگه و ندیدم بمیره . گروس و لیارا فرت و فرت میافتن . جیمز هم خوبه . جیمز و EDI جوابگو میباشند :دی
دوستان کسی کاور بازی رو داره بذاره ؟
دوستان هر چقدر renegade بیشتر بزنید زخم های صورتتون نمایان تر میشه(اگر خوب نکرده باشی) دکتر چاکواز بهم گفت.:5:
در ضمن سعید راس میگه یکم زود تصمیم گرفتم بازی عالیه ولی خوب ایراد هم داره.(مطمئنا مس 2 هم نسبت به1 ایراداتی داشت که خودمون میدونیم)
هر چقدر که نور پردازی بازی ضعیقه ، تاریک پردازی ( : دی ) ـه بازی خیلی خوبه ، تو بعضی از مکان ها که خیلی تاریکه آدم حس و حال Dead Space 2 بهش دست میده ، مخصوصا وقتی هدفون بزاری
+
تنوع اسلحه ها هم واقعا خوبه هرچی میری جلوتر اسلحه های بیشتر و جالب تری پیدا میشه
به زودی پچ میاد.نقل قول:
سعید میدونی بیشتر از همه با چی حال کردم؟ دو نفر حرف میزنن طرف یکیشونو میگیری خیلی مشته.بهترین ایده بود
همچنان دارم پیش میرم. فکر کنم تا فرداشب تموم شده باشه :دی
هر چقدر برید جلو بازی جذاب تر میشه.
یکی از بهترین دیالوگ های بازی تا الان. شپرد به موردین میگه بعد از اتمام جنگ با ریپر ها چه میکنی؟
موردین میگه من خسته شدم از این همه کار شاید......
Maybe I`ll go somewhere sunny . Lying on a beach or collecting seashells
shep: You`ll go crazy in an hour
mordin: (thinking) maybe do some test on seashells
نقل قول:محتوای مخفی: اسلحه
نقل قول: