وستان ما هم میخواییم این بازی رو بخریم..میشه بگید چنتا dvd هست و برای چه شرکتی سالمه؟؟
راستی شرکتی هست که این پچ مخصوص رو توی dvd همراه بازی عرضه کرده باشه؟؟؟یا فقط باید بدانلودیمش!!!
Printable View
وستان ما هم میخواییم این بازی رو بخریم..میشه بگید چنتا dvd هست و برای چه شرکتی سالمه؟؟
راستی شرکتی هست که این پچ مخصوص رو توی dvd همراه بازی عرضه کرده باشه؟؟؟یا فقط باید بدانلودیمش!!!
والا من همون اوايل انتشارش كه خريدمش ٢ Dvd بود مال شركت مودرن كل بازي رو هم تا اخرش رفتم هيچ مشكلي نداشت فقط توش پچ نبود.
Byebye جان شما ميتونيد اجراش كنيد فقط براي رون شدنش بايد روي حداقل تنظيمات اجراش كنيد.
دوست عزیز دوستان یه سایتی همینجا گذاشتند که میری و سیستمت رو تست میکنه که میتونی بازی رو اجرا کنی یا نه .نقل قول:
آقا من با 7600 جي تي 256 مگ و 1/5 گيگ رم و سي پي يو 3600 ايكس دو اين بازي ميتونم در حالت كم
نرم اجرا كنم يا به كل قيدشو بزنم ؟؟
خيلي ممنون گلم :11:نقل قول:
الكس جان شما وقتي روي اين لوزي هاي زردرنگ نشونه گيري ميكنيد بايد چند ثانيه صبر كنيد تا يه مستطيل شبيه لودينگ پر بشه يعني روي ابجيكت يا همون لوزي ها قفل كنه و بعد اسلحه به صورت اتوماتيك به هدف شليك ميكنه.شما بايد به ٤ نقطه از اين صفينه رو اينطوري نابود كني كه در كنار بازوهاي اين صفينه قرار دارند و بعد هم يه نقطه ديگه ميمونه كه اون هم زير اون صفينه است.
تست ميكنم خبر ميدم :)
این آدرس تست هستش البته وقتی بری تو سایتش برای Assassins Creed هست ولی کنار صفحه Crysis هم هست !
سلام
من این بازی را خریدم ولی Crysis register code نداره !
من برای نصب نیاز به این کد دارم
دوست عزیز توی سیدی نصب بازی نیست ؟
نه عزیزم نبود
کا سی دی را گستم اما Crysis register code توش نبود!
دوست من میشه یه عکس از اون قسمتی که کد میخواد بگیری و اینجا بزاری ؟
چون من اصلا یادم نمیاد که کد بخواد .
تو رو خدا کمکم کنید من به این کد خیلی نیاز دارم! :42::37:
آهان ! گرفتم چیو میگی .
ببین یه عکس هم از محتویات DVD بزار .
برو توی DVD یه پوشه باید باشه به اسم Crack .
اونجا ببین سریال نداره ؟
نه نبود
جفت سی دی را گشتم نبود
می تونی کدو بهم بدی؟
Crysis SERIAL: CYDD-D8DL-D4S3-25D5-1911نقل قول:
آقا دمت گرم
من تا الان منتظر بودم و نخوابیدم
حالا می تونم بخوابم
این چرا اینقدر کنده!:41:
چه کار کنم که روون تر اجرا بشه؟:44:
گرافیکم nvidia GeForce 8400 GT
CPU : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7250 @ 2.00GHz
RAM : 2.00GB
سيتم من اينه خيلي هم روون اجرا ميشهنقل قول:
این چرا اینقدر کنده!
چه کار کنم که روون تر اجرا بشه؟
گرافیکم nvidia GeForce 8400 GT
CPU : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7250 @ 2.00GHz
RAM : 2.00GB
8600gt
core 2 dou 1.8GHz
ram:2gig با باس 800
فقط گرافيكت از كن پايين تره...شايد مشكل اون باشه...
شايد هم رم هات زياد قوي نيستن
براي روونتر شدن هم برو تو تنظيمات بازي و گزينه هايي كه مربوط به گرافيك رو كم كن...مثلا medium يا low كن
رزوليشن رو هم كم كني سرعت يه مقدار ميره بالا
موفق باشي:)
آره بايد ازنقل قول:
گرافيكش باشه. اخه 8400 خيلي با 8600 فرق داره.
من گرفتم بازي خوبيه
شما بهتره اول يه گرافيك قوي بگيري حداقل 8600 gt تا بتوني در حد نرمال بازي كني.نقل قول:
خيلي عجيبه كه شما با اين كارتهاي گرافيك مشكل افت فريم داريد. مال من 7300 Le هستش اما مشكل افت فريم نداشتم يعني مال من از شماها بهتره.
شرمنده یه مشکل تودانلود پچ پیش اومده بود که رفع شد.
این CPU ایشون : CPU : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7250 @ 2.00GHzنقل قول:
یه CPU ماله notebook هستش پس احتمالا سیستم ایشون یه notebook هست . حالا گرافیکش رو چه طوری ببره بالا . در ضمن 8400 notebook فکر کنم از 8400 معمولی هم یکم ضعیفتر باشه ! چون 8600 notebook که با 8600 PC خیلی فرق داره !
من تو مرحله قبرستون گیر کردم ، هواپیما نمیاد ، اون چهارتا رو هم کشتم.
ممنون
میشه یه کم بیشتر توضیح بدی شاید بتونم کمکت کنمنقل قول:
سلام
من بلاخره تونستم بعد از هزار تا بدبختی پچ 1.2 کرایسیس گیر بیارم. اما وقتی می خوام نصبش کنم یه ارور میده یه عکس از ارور گرفتم آدرسشم گذاشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفاً کمکم کنید.
دوست من مشکل ممکن هست از 2 جا باشه :نقل قول:
1. فکر کنم برای نصب این پچ شما ورژن 1.1 رو هم نیاز داشته باشی .
2. فایل نصبی پچ 1.2 رو کنار فایل اصلی بازی نریختی .
من که راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه .
موفق باشید ...:10:
اشتباه شد . پست تکراری ...
دوست عزیز! این ایراد به این دلیل فقط میتونه باشه که پچ 1.2 اصل بودن فایل اصلی (اجرایی) رو تشخیص نمیده چون کرک شده.نقل قول:
پس بازی رو از نو نصب کنید. بعد از اون به هیچ وجه اقدام به زدن کرک ورژن 1.0 نکنید بلکه پچ 1.2 رو نصب کنید و کرک مربوط به این پچ رو کپی کنید.
نکته: پچ 1.2 برای نصب احتیاج به پچ 1.1 نداره و شامل این پچ هم میشه.
یعنی دوباره از اول نصب کنیم؟ این خیلی درد سر سازه. کسی فایل Exe بازی رو نداره؟(کرک نشدش). البته اگه حجمش زیاد نیست بزارین ممنون می شم. الآن دانشگاهم و نمی دونم حجم فایل Exe چقدر بود.
مشکل من اینه که بازی رو از قبل کرک کردن و بعد دادنش تو بازار.نقل قول:
اگه این جوری باشه نمیشه پچ 1.2 رو نصب کرد.نقل قول:
البته شاید بشه با اون برنامه که پچ ها رو و البته setup ها رو باز می کرد این رو هم extract کرد بعد کارشو راه انداخت .
فکر نکن جواب بده البته من بازی رو کرک کردم بعد پچ 1.2 رو نصب کردم ولی مشکلی پیش نیومد و پچ راحت نصب شدنقل قول:
شاید مشکل از جایی دیگه ای باشه cgp جان یه بار ویندوز رو عوض کن شاید حل بشه.
اول این کرک را دانلود و کپی کنید بعد پچ 1.2 رو بریزید
لینک کرک Crysis v1.2 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE #1
کد:http://m0007.gamecopyworld.com/games/pc_crysis.shtml
از همه ی دوستانی که کمک کردن خیلی ممنونم:20:.
اما باز هم با دنلود کرکی که toraj عزیز گذاشته بودن مشکلم حل نشد:41:.
من خودم فکر می کنم به این دلیل چنین مشکلی پیش آمده که نسخه ای که من دارم ستاپ اصلی بازی نیست. مثلاً تا جایی که من خبر دارم تمام دوستانی که این پچ رو نصب کردن هنگام نصب شماره سریالی رو وارد می کردن. اما نسخه ای که من دارم احتیاجی به شماره سریال نداره. ( یعنی این شرکتی که من بازی رو ازش خریدم اول بازی رو نصب کرده،کرکشم کرده،بعد دوباره براش ستاپ درست کرده و بهد ریخته تو بازار. این شرکت ها با این کار می خاستن عملیات نصب رو آسون کنن).
اگر به نظر شما دلیل این ارور همینه، از دوستانی که ستاپ اصلی بازی رو دارن خواهش می کنم اسم و آدرس سایت شرکتی که بازی رو ازش خریدن بزارن با تشکر:31:.
سلام:rolleye:
می خواستم بدونم نسخه این بازی که توسط سایت تکین عرضه شده ستاپ اصلی بازی هست؟
لطفاً جواب رو به من P.M بدید.
عزیزم اینکه نسخه ی اصلی و غیر اصلی نداره !
همه نسخه ها سالم هستند .
منظورم اینه که می تونم پچو نصب کنم یا نه.نقل قول:
نسخه ای که خودم دارم بازی کرک شده بعد براش دوباره ستاپ درست کردن. به همین خاطر نمی تونم پچو نصب کنم و یه ارور می ده.