سلام دوستان..
یه کول پد خیلی خوب برای این سیستم به من معرفی کنید..
Printable View
سلام دوستان..
یه کول پد خیلی خوب برای این سیستم به من معرفی کنید..
این مدل رو بگیر : Cooler Master Notepal U3نقل قول:
3 تا فن داره که جاهاشون رو هم می تونی خودت ست کنی ... راحت 3 تا دریچه زیر لپتاپ رو می تونه کاور کنه
جنس بدنش هم ار آلمینیوم ـه و تو دماهای پایین خیلی خنکه
در حالت عادی اصلا احتیاجی به کول پد نیست ... فقط زمانی که بازی می کنی اون هم بازی های سنگین یا کار های گرافیکی سنگین داری
داداش این کول پد رو از کجا خریدی؟ چند؟نقل قول:
من ایران نیستم ... از مالزی خریدم (حدود 32000 تومن) ... ولی می دونم تو ایران هم هست ... تهران بازار کامپیوتر پایتخت یا تقاطع انقلاب - ولیعصر بازار کامپیوتر رضا ... شاید تو علائدین (خیابون جمهوری) هم بشه پیدا کرد
یکی از بستگان قصد خرید داره ... گرفتش خبر میدم
اینم چیز خوبیهdeep cool N8... بدنه آلمینیومی داره و هیت سینکه! دو تا فن بزرگ داره که خوب خنک می کنه.....صداشم مثل صدای خود ایکس پی اسه... قیمتشم 30 الی 34 تومنه... منتها این کل پدااا یه بدی که دارن اینه که پشتشون یه مقدار بالاس و لپ تاپ ایکس پی اس هم به خاطر باطریش پشتش بالاس و بالا با بالا دیگه یه مقدار شیب دستگاهو زیاد می کنه:).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من الان ورژن 3 رو امتحان کردم مشکلی نداره با سیستم من، نیم ساعتی هست داره کار میکنه.
تنظیمات گرافیک global setting من روی انویدیا بود و این برنامه هم با انویدیا ران میشد، روی اینتل هم امتحانش کردم مشکلی نبود. شما هم میخواید اگه قبلاً این رو امتحان نکردید روی هر دو کارت تستش کنید، شاید با درایور یکی از کارتهاتون کانفلیکت داره مثلاً. درایور اینتل من ورژن 8.15.10.2342 و انویدیا ورژن 8.17.12.7533 هست.
ارور صفحه آبی برای من همونطور که 2-3 هفته پیش گفته بودم در روز اول خرید 2 بار پیش اومد اما از همون موقع که درایورها رو به ورژن های فوق ارتقا دادم دیگه پیش نیومد. چند تا بازی سنگین هم تست کردم مشکلی نبوده تا حالا.
میخواستم ازتون در مورد صفحه نمایش Full HD که در امضاتون اشاره کردید بپرسم که مشخص شد ایران نیستید!
کسی از دوستان اگر در مورد صفحه multi-touch و Full HD در ایران اطلاع داشت بی خبر نذازه.
درایور انویدیام آپدیت بود ولی اینتل آپدیت نبوده
آخرین ورژنش 8.15.10.2361 ـه
باید آپدیت کنمش
من رو این قضیه دقت نکرده بودم که رو کدوم کارت گراف اجرا میشه ... حالا گراف اینتل رو آپدیت می کنم ببینم نتیجه چی میشه اطلاع می دم
در مورد صفجه نمایش فول اچ دی زیر 16 اینچ رو زیاد روش فکر نکنین ... چون خیلی تو خوندن تکست اذیت می کنه ... منتها رزولوشن اچ دی 1600 * 900 خیلی خوب جواب میده
در مورد اسکرین مولتی تاچ برای این لپتاپ فکر نکنم اصلا موجود باشه ... من تا حالا موردی ندیدم ... حتی تو اپشن هایی که می تونستی انتخاب کنی هم در هنگام خرید نبود
مولتی تاچ رو توی کانفیگ های سایت دل دیدم.نقل قول:
ممنون از توضیحتون.
در مورد درایور اینتل، من ابتدا رفتم از سایت خود اینتل آخرین ورژن رو بگیرم، یادم نمیاد موقع دانلود بود یا موقع نصب که پیغام داد که درایور لپتاپ شما از طرف خود Dell کاستمایز شده و بهتره این درایور عمومی رو نصب نکنید. این شد که من رفتم از سایت خود دل درایور اینتل این لپتاپ رو گرفتم. ( که یکی دو ماه قدیمی تر از سایت اینتل بود، ولی طبق اون پیغام ترجیح دادم این نصب بشه )
کسی از دوستان تا حالا بلوتوث l502 رو با یه بلوتوث ورژن 3 تست کرده ببینه سرعتش چطوره؟
ممنوننقل قول:
فقط یه لطفی کنید و بگید مراحل آپدیت از سایت اینتل چطوری هست چون رفتم تو سایتش گیج شدم!!! :18:
دقیقا همینطوره ... من هم ابتدا از اینتل خواستم آپدیت کنم که با خطایی که شما گفتی مواجه شدمنقل قول:
منتهی از سایت دل هنوز نتونستم درایورش رو بگیرم
اگر شما این کار رو انجام دادی مراحلش رو بنویسی که عالی میشه ... مطمئنا بقیه دوستان هم استفاده می کنند
ممنون
مراحل دانلود درایور های لپتاپ (های) دل رو از سایت Dell :
معمولا برای لپتاپ های تو قسمت Support for Home Users هستشکد:www.Dell.com ---> Support ---> Drivers & Downloads ---> Support for Home Users
بعد مدل لپتاپ تون رو انتخاب می کنین و هر درابوری که برای لپتاپتون موجود باشه مشخص میشه
من این راه و که گفتی رفتم واسه گرافیک اینتل کدوم رو باید دانلود کنم؟؟؟
HD graphic 3000
دوست عزیز شما کدوم کشور هستید؟نقل قول:
الان لب تاب XPS 15z اونجا موجوده؟
قیمتش حدود به پول ایران چقدره؟
و فقط از لحاظ صفحه نمایش که فول اچ دی هست و گرافیکش که از L502 کمتر هست فرق داره یا تو چیزای دیگه هم رق داره؟
کسی میدونه XPS 15z کی میاد ایران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من مالزی هستمنقل قول:
تو بازار رو نمی دونم اومده یا ولی آنلاین می تونی خرید کنی
به این لینک یه نگاه بنداز ... می تونی کاستومایزش هم بکنی ... هارد - میزان رم - نوع ویندوز و ...
رینگت هم به پول ایران تقریبا هر رینگت 400 تومنه
کد:http://www.dell.com/my/p/xps-15z/fs
سلام... یه مهندس پیدا میشه به من بگه که بلوتوث سیستمم روشنه اما نمی تونه بفرسته فایلی به موبایل یا بگیره!!
وبکمم هم بعضی مواقع هنگ می کنه و پشت هم خاموش روشن میشه!
نرم افزاری برای دل هست که اتوماتیک درایورها رو رفع عیب کند؟؟:5:
دوستان چند تا اشکال و سوال در مورد xps L502x دارم، ممنون میشم در هر موردش که اطلاع دارید راهنمایی بفرمایید:
این tv-tuner ِش دیجیتال نیست؟ من فقط تونستم با آنالوگش کار کنم. 50 دلار که فقط واسه یه تیونر آنالوگ نبوده احیاناً ؟
برای من این سیستم تشخیص چهره اش برای لاگین کردن درست حسابی کار نمیکنه. معمولاً تشخیص نمیده و دستی لاگین میکنم بعد پیغام میده که سیستم تشخیص چهره موقتاً غیر فعال شد! برای شماها خوب کار میکنه؟
در مورد ویندوز اریجینال هم میخواستم بدونم اگر یک وقت مشکلی برای این ویندوز پیش بیاد باید چیکار کرد؟ آیا میشه اون رو به حالت اولیه برگردوند؟ چه نوع back up باید بگیرم؟
متشکر.
راستی این رو هم بگم که خیلی باهاش حال میکنم! چند تا بازی سنگین هم ریختم همه رو روی تقریباً بالاترین جزئیات مثل پشمک اجرا میکنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صداش هم که حرف نداره.
آهان یک مشکل دیگه هم هست که فکر کنم راحت حل بشه، hibernate که میکنم reset میشه!
در مورد اول که بهتر بود روز اولی که دستگاهتون رو که گرفتین ازش بک آپ می گرفتین با برنامه Dell Datasafe local backup ... حالا الان هم اگر می تونین حتما توسط اون برنامه ازش یه بک اپ بگیرین که نسخه اصلی ویندوز و درایور هاش رو بک اپ می گیرهنقل قول:
در مورد دوم هم که مشکل هایبرنیت بود اینجا رو ببینید :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6140020&postcount=996
تیونر این مدل دیجیتال هم داره؟
تو ایران کار میده؟
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:35 PM ----------
تیونر این مدل دیجیتال هم داره؟
تو ایران کار میده؟
بله این تیونر هم دیجیتال هست هم آنالوگ...دیجیتالش بستگی به محل زنگیتون دارهنقل قول:
سلام
یه راهنمائی میخواستم؟
آیا این مدل رو بگیرم و یا منتظر بمونم که XPS 15z بیاد؟
آیا کانفیگ دوست عزیزمون amirmw که در امضاشون هست در ایران موجوده؟؟؟
Dell XPS 15 (L502X) | i7-263QM | NVIDIA GeForce GT 540M 2GB | 8GB RAM | 750GB HDD | 15.6" B+RGLED 1080p | 2MP Webcam | Bluetooth 3.0 | 6-cell Battery | Backlit Keyboard | JBL 2.1 Speakers with Creative SoundBlaster X-Fi MB 1.2 | 8X DVD+/-RW
با چه گارانتی و چند قیمت هست؟
با تشکر...
این کانفیگ هست ولی بجزصفحه نمایشش که شاید اونم گیرت بیاد!!!نقل قول:
با کدوم گارانتی و چند هست؟نقل قول:
چرا با همچین صفحه نمایشی تو ایران نمیاد؟
بنظرتون L502 رو بگیرم یا منتظر XPS 15z باشم؟
گارانتی های زیادی هست...فکر کنم با رم 6 گیگ 1300000 باشه که میشه یه مبلغی اضافه کرد و 8 گیگ بزارینقل قول:
یه سر به این سایت بزن:خوب وارد کننده ها اون کانفیگ رو وارد نمیکنن و نمیدونم به چه دلیل!!!کد:www.parslaptop.com
اگه میتونی صبر کنی تا اون موقع 15z هم خیلی خوبه هر چند گرافیکش از 502 ضعیفتره ولی خوب خیلی زیبا تر و کم حجم تر هست و میشه از داشتنش حسابی کیف کرد!!!:8:
پس نظرتون اینه که اگه قیافه نمیخوام L502 بگیرم ولی اگه قیافه میخوام XPS 15z ؟؟؟
آیا 15z با 1080P میاد ایران یا نه؟ اصلا کسی اطلاع داره تا کی میاد؟
سلام علیکم ، حال دوستان چطوره؟
عزیزان من حدود 3 ماهه مدل xps l502 خریدم
1 مشکل و یک سوال دارم:
اول اینکه از طریق nvidia control panel میرم گرافیک اصلی رو gt540 انتخاب میکنم ولی هیچ کدوم از بازی ها این گرافیک رو نمیشناسن و همه با گرافیک intel که بسیار ضعیف هست اجرا میشن...
آخرین درایور هر دو گرافیک هم نصبه ولی باز این مشکل هست لطفاً راهنمایی کنید.
و دوم اینکه توی کانفیگ لپتاپ من نوشته مودم هم داره ، منظور از این مودم چه مودمی هست؟
و اینکه چطور میتونم از اون استفاده کنم؟
خیلی تشکر میکنم:40:
ورژن نرم افزار گرافیک جی فورستون چنده؟نقل قول:
روی آیکن بازی کلیک راست بزن بعد run with graphics proseccor و بعد هم High-performance NVIDIA processor رو انتخاب کن
شاید منظور از مودم , مودم وایرلس بوده
سلامنقل قول:
توی منوی راست کلیک همچین گزینه ای نداره متاسفانه
اشکال از update هست . من هم این مشکلات داشتم و حل شد
چند صفحه قبل کامل هست
نه مشتاسفانه ربطی به آپدیت نداره
هر دو گرافیکم آخرین آپدیت هستش
اگه درست آپدیت شده باشه توی راست کلیک این گزینه میاد...ورژن درایورتون رو بگید لطفا"نقل قول:
ورژن درایور کرافیک nvidia 8.17.12.6721
ورژن گرافیک اینتل 8.15.10.2342
توی NVIDIA control panel و منوی Help و بعد روی Update کلیک کن باید این باشه:
و بعد از همون منوی Help روی About NVIDIA control panel کلیک کن باید این باشه:
sami-z عزیز از حوصله شما تشکر میکنم
والا رفتم توی گزینه های nvidia control panel گشتم و تیک اون گزینه ی راست کلیک رو زدم
الان روی بازی راست کلیک میکنم و گزینه run with grafic proccesor رو میزنم و بعد high performance nvidia... رو میزنم
ولی باز بازی گرافیک اصلیم رو نمیشناسه
اینم تصویر اول بازی ویرچوال تنیس :
واقعا دو دلم! موندم 502 رو بخرم یا منتظر 15z باشم؟؟
بنظرتون بخرمش یا منتظر بودن به نفعمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز ورژن گرافیکتون رو با عکس اولی که گذاشتم چک کنید ببینید چنده...
بازیها رو درست نصب میکنید؟
باید حتما" برنامه های DirectX , Phisyx رو درست نصب کنید...
توی NVIDIA control panel برو بعد از سمت چپ روی Set physx configuration کلیک کن و از قسمت set physX processor گزینه Geforce GT 540M رو انتخاب کن ببین درست میشه یا نه:
یا از اینجا میتونی برنامه یا بازیتو انتخاب کنی و بعد از لیست پایین گرافیکی که باهاش اجرا کنه رو SET کنی:
L502 واقعا" خوبه و ارزش پولیو که میدین رو داره ولی 15z زیباتره و دیگه بستگی به سلیقه دارهنقل قول:
sami-z گرامی با عکس که چک میکنم ورژن درایورم پایینه ولی من همین الان آخرین آپدیت رو از سایت dell گرفتم !
نمیدونم چه مرگش شده، سایت انویدیا هم که فیلتره!
جای دیگه ای سراغ ندارید آخرین آپدیت رو داشته باشه؟
درایور های سایت دل معمولا" به روز نیستن...نقل قول:
بهترین راه همون سایت NVIDIA هست...با یه V**P*N از همون انویدیا بگیر بهتره