بله کاملا درسته . واسه همین میگن یکم سود کمتر بگیرین اما جای مطمئن بزارین سرمایتونو .نقل قول:
در مورد اون موسسه هم که ورشکست شد قائم بود اسمش . مشهد هم شعبه داشت . یک عده گرفتن پولشونو یک عده هم همچنان به دنبال پولشون هستن .
Printable View
بله کاملا درسته . واسه همین میگن یکم سود کمتر بگیرین اما جای مطمئن بزارین سرمایتونو .نقل قول:
در مورد اون موسسه هم که ورشکست شد قائم بود اسمش . مشهد هم شعبه داشت . یک عده گرفتن پولشونو یک عده هم همچنان به دنبال پولشون هستن .
آره عزیز اینجا هم تمام این مدارک و پروانه ها رو هم به دیوار میزنن هم میذارن رو میزشون اما همشون تغلبی هستش :31:نقل قول:
باید اسم موسسه تو لیست بانک مرکزی باشه که اگه بری تو سایت بانک مرکزی میبینی
بیشتر اونایی که تو شهرستانا هستن از این کارا میکنن چون تو تهران خیلی راحتره یه شرکت میزنی بعد تو روزنامه تبلیغ میکنی که فلان قدر سود میدی بعدم که پول رو جمع کردی یا علی میگی و بای میدی
اگر یه سر بری تو دادسرا و پرونده کلاه برداریها رو ببینی متوجه میشی چی میگم
تو سایت بانک مرکزی لیست موسسات دارای مجوز هست .نقل قول:
پ.ن: خیلی بی در و پیکر تر هست از اونی که فکرشو بکنی:18:
بانک مرکزی مگه چقدر ضمانت میگیره ؟
فرض کنیم 500 میلیارد تومن ضمانت بگیره .
خب حالا اون موسسه فرض کنیم 1500 ملیارد از مردم گرفت و فراری شدند .
بانک مرکزی میخواد از کجا 1000 ملیارد بقیه رو به مردم بده .
یادمه یکی دو سال پیش بانک مرکزی به چند بانک معتبر هشدار داد که اگر سرمایشون رو نزد بانک مرکزی افزایش ندند تبدیل میشن به موسسه اعتباری و صندوق چون خیلی بیشتر از سرمایه اولیه از مردم پول گرفته بودند که خیلی خطرناکه .
بانکها هم اگر بخوان معادل پولی که از مردم جمع میکنند به بانک مرکزی ضمانت بدند دیگه پولی نمیمونه تو صندوقشون که باهاش کار کنند .
بانکها و مؤسسات اعتباري مجاز
در راستاي شفاف سازي و اطلاعرساني صحيح به هموطنان گرامي ، فهرست بانکها و موسسات اعتباري و ساير نهادهايي که مجوز تاسيس و فعاليت آنها توسط بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران صادر و تحت نظارت قرار گرفتهاند ، به شرح ذيل اعلام ميگردد.
توجه به اين مهم ضروري است که بانکها و موسسات اعتباري يا ساير نهادهايي که نام آنها در فهرست قرار ندارد ، داراي مجوز از اين بانک نبوده و مسئوليت ناشي از عملکرد ناصحيح آنها مستقيماً متوجه کساني ميشود که به اين موسسات مراجعه داشتهاند.
در راستاي شفاف سازي و اطلاعرساني صحيح به هموطنان گرامي ، فهرست بانکها و موسسات اعتباري و ساير نهادهايي که مجوز تاسيس و فعاليت آنها توسط بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران صادر و تحت نظارت قرار گرفتهاند ، به شرح ذيل اعلام ميگردد.
توجه به اين مهم ضروري است که بانکها و موسسات اعتباري يا ساير نهادهايي که نام آنها در فهرست قرار ندارد ، داراي مجوز از اين بانک نبوده و مسئوليت ناشي از عملکرد ناصحيح آنها مستقيماً متوجه کساني ميشود که به اين موسسات مراجعه داشتهاند.
اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
200هزارمیلیارد ریال سرمایه اولیه هربانکی باید باشه واسه تاسیس و دریافت مجوز .نقل قول:
طبق قانون باید این سرمایه به 2برابر افزایش پیداکنه تا بتونن فعالیت کنن (معمولا از طریق پذیره نویسی در بورس و فرابورس افزایش سرمایه انجام میپذیره)
بانک مرکزی قدرتمندترین نهادمالی هرکشوری هست و وجه خودشو به خاطر یک موسسه خراب نمیکنه .همونطور که دیدیم جنگ هم شد اما آب از آب تکون نخورد و بانکها به فعالیت خودشون ادامه دادن.
عباس جان این موسسه میزان -کارسازان آینده- فرشتگان - فردوسی و موسسه مهر تو لیست بانک مرکزی هستن ؟
من پیداشون نکردم میشه اگر پیدا کردی لینکش رو برام بذاری
مرسی :40:
دوست عزیز , بیست هزار میلیارد تومن با دولار 2000 تومنی هم که حساب کنیم میشه 10 میلیارد دلار !!!! کی یه همچین سرمایه ای داره تو ایران؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
موسسه مهر که مجوز تبدیل به بانک گرفته و اسمش هم شده بانک مهر اقتصاد.
در مورد فرشتگان :این لینکو مطالعه کنید :
یکم مشکوک هست .طبق تاریخ تموم شده مدت اعتبارش.کد:http://www.cbi.ir/showitem/9121.aspx
این لینک هم الان پیدا کردم :
یعنی میتونن ادامه فعالیت بدن
_____________________________کد:http://www.cbi.ir/showitem/9510.aspx
در مورد فردوسی :
لینکی چیزی پیدا نکردم .
از خودم که نمیگم .نقل قول:
ضمن اینکه هیچ بانکی واسه یک شخص یا موسسه نیست .
ترو خدا پولتون رو توی این موسسات مالی اعتباری نذارین
همشون دزد و کلاه بردارن
من خودم به همراه پدرم کلی پول توشون گذاشتیم 7 سال پیش ، اسم موسسه هم گلبانگ توس مشهد بود
بی شرف 1 سال بعد رفتیم پول بگیریم ، ندادن و گفتن نداریم ، اعلام برشکستگی هم نمیکردن ، کلا هر کس اومده بود پول گذاشته بود ندادن
شکایت هم کردیم ولی پول نشد برامون ، یکی هم نبودیم صدها نفر بودن . الان هم طرف داره راه میره و به ریش همه میخنده
نزارین اقا ، نزارین
خود دادگستری و قضات فاسد هم با اینها همدستن
حواستون جمع باشه
سر مارو کلاه گذاشتن ، شماها مراقب خودتون باشین که هستیتون رو به باد ندین
ما هم که 3 صفحه داریم همینو میگیم .
سود کمتر بگیرین اما جای مطمئن بزارین .
پیشنهاد من کماکان موسسه مهر هست .
آره دوست عزیز بیشتر این موسسات تو شهرایی غیر از تهران کلاهبرداری میکنننقل قول:
اما اگه از بانک مرکزی مجوز داشته باشن مشکلی نداره
مشکل از قانونه و قوه قضاییه شما فکر کن الان یکی پولتو بخوره و سرت کلاه بذاره و بعدش هم دستگیر بشه و محکوم بشه. میدونی بعدش چی میشه ؟ بعدش طرف میتونه یه سند بذاره و بره بیرون و بعد از 2 تا 3 سال (چون 2-3 سال طول میکشه دادگاهش برسه) تازه بیاد دادگاه این واقعا با عقل جور در میاد ؟ یعنی یکی سرت کلاه بذاره و بیچارت کنه و فقط یه سند بذاره و بعدش بیاد بیرون و بره با پولات عشق و حال کنه و به ریشت بخنده ولی متاسفانه حقیقت داره و دقیقا همینجوریه واقعا حیف اسم اسلام که رو این کشور گذاشته شدهنقل قول:
نقل قول:
سلام
واقعا جای تاسف داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بانک مرکزی میگه اگه کسی بانک تاسیس کرده و داره از مردم پول میگیره و تبلیغات میکنه اما مجوز نداره , غیر قانونیه !!!!!!! و مسئولیتش به عهده ی ما نیست .
میدونید این یعنی چی ؟؟؟؟
یعنی ول وله مملکت . یه نفر یا چند نفر راحت میتونند موسسه مالی درست کنند و مردم رو بچاپند و بانک مرکزی فقط میگه اگه مجوز نداره مسدولیتش با خودتونه !!!!!!
انگار نه انگار که یه کلاهبردار داره فعالیت میکنه علناً و مردم رو میچاپه .
بانک مرکزی اگر احساس مسئولیت میکنه نسبت به امنیت مالی و اقتصادی مردم , باید بگه :
به محض پی بردن به وجود این نوع موسسه های بدون مجوز خبر بدین و مژدگانی دریافت کنین چون مفسد فی الارض هستند و به اعدام و یا حبس ابد محکوم میشند .
اما فقط میگه به ما ربطی نداره !!!!!
این موسسه ها تو دولت پارتی و پشتوانه دارند . نمیشه به این راحتی موسسه مالی زد برایِ کلاهبرداری مگر اینکه چند تا دم کلفت تو دولت پشتیبانشون باشند .
وگرنه اگر دستِ بنده که یه آدم عادی هستم بود , جایزه ی مالی 5 ملیون تومانی میذارم برای اولین کسی که خبر بده از وجود یک موسسه ی مالی بی مجوز .
و از طرف دیگه مجازات اعدام و حبس ابد میدارم برای هر شخص حقیقی و حقوقی که قبل از گرفتن مجوزهای لازم از بانک مرکزی و وزارت کشور و وزارت اطلاعات و وزارت تجارت موسسه مالی بزنه و از مزدم پول بگیره .
به رئیس بانک مرکزی هم میگفتم باید شخصا بیاد تو تلوزیون و بگه که از امروز موسسه ی فلانی حق فعالیت داره چون همه ی شرایط رو انجام داده و ما مسئولیتش رو به عهده میگیریم . با این کار دیگه مثل نقل و نبات مجوز نمیدادند به این و اون .
از این مثالها تو ایران زیاده :
ما هشــــــــــــــــت سال هزاران کیلومتر مرز خاکی و آبی و هوائی رو بستیم و نذاشتیم صدام رویاش رو عملی کنه ( گرفتن خوزستان و سخنرانی از تهران ) با وجودیکه صدها جت جنگی , هزاران هزار موشک , دهها هزار تانک و توپ , صدها هزار نیروی تا دندان مسلح , پول , ثروت , قدرت, حمایت عربها و شرق و غرب رو داشت .
اما حالا نمیتونیم جلوی یه مشت قاچاقجی شتر سوار و وانت سوار رو بگیریم و همه ی شهرها و روستاهای ایران رو تسخیر کردند !!!!!!
میدونیند چرا ؟؟؟؟؟؟ چون حامی دارند , پشتوانه و پارتی دارند .
بیچاره صدام , اگر به جای خرید اون همه اسلحه و توپ و تانک و هواپیما و موشک , رشوه داده بود به چند نفر تو ایران , اون هم به هدفش میرسید .
اگه الان بودش میگفت راست گفتی , خاک بر سر احمقم , من خواستم با زور بگیرم , نمیدونستم میشه راحت با پول گرفت چون مملکت خائنِ وطن فروش زیاد داره
خدا رحمت کنه سنائی رو که گفت :
چو دزدی با چراغ آید گزیده تر بَرَد کالا
لعنت خدا و ملائکه و جن و انس بر هر چی دزد باچراغه
آمین ای پروردگار آسمانها و زمین
بگید آمین
نقل قول:
سلام
منظورتون بانک مهر هست ؟
اگه بله , یک ماه پیش مدیر عاملش مصاحبه داست تو تلوزیون گفت ما سود نمیدیم فقط قرض الحسنه هست حسابامون و مردم باخدائی که هدفشون رضای خدا هست پولشون رو تو بانک ما میذارند و ما هم به آدمهای مستحق وام قرض الحسنه ی بی بهره میدیم .
مجریه گفت پس مخارجتون رو از کجا تامین میکنید ؟
گفت از کمیسیون انجام معاملات بانکی مثل حواله و ال سی و اینا . خوب هم درآمد داریم .
حتی گفت درآمد بانکها از حد تصور مردم خیلی بیشتره چون سود کم میدند به سپرده گذارها اما سود زیاد میگیرند از وام گیرنده ها .
میدونید واقعیت چیه ؟
فقط تعداد کمی خبر دارند که تو بانکها چه خبره و چطوری دارند میچاپند مردم رو و حواله میکنند به حساباشون تو خارج یا ملک و املاک میخرند واسه خودشون و خوش میگذرونند .
اونهائی هم که گیر میافتند به خاطر اختلافشون با هم هست که همدیگر رو لو میدند وگرنه همه جا امن و امانه براشون و کسی بوئی نمیبره .
سلام . نه منظورم همون موسسه مهر هست .نقل قول:
معتبرترترین موسسه به نظرم .
اینی که شما میگی موسسه قرض الحسنه مهر هست،اینی که من میگم موسسه مالی و اعتباری مهر هست که جدیدا هم مجوز تبدیل به بانکو گرفته و اسمشم میشه بانک مهراقتصاد .
جالب اینجا بود که این موسسه از وزارت تعاون مجوز داشته و وقتی بهشون میگی چرا الکی بهشون مجوز میدین میگن به ماچهنقل قول:
حالا من شنیدم رییسشون تمام این پولهایی که از مردم گرفته بوده رو ملک به نام فرزندانش گرفته و پس از 2 سال زندان الان ازاد داره ول میچرخهنقل قول:
قانون رو دارین !!!!!!
حتی پس از این همه کلاه برداری و گذشت 5 سال تابلوشون در چهارراه ازادشهر مشهد افراشته است و هنوز هم مثلا چند نفری در شعبه مرکزی دارن کار میکنن
یک نفر مامور نیروی انتظامی رو هم گذاشتن که اگر کسی از مشتریهاش صداش دراومد ، بگیرن و ببرنش
فقط به عنوان کسی که چوب این موسسات مالی رو خورده بهتون بگم که توی این مملکت قانون از من و شما حمایت نمیکنه
بقولی مملکت هر هرکیه و شده جولانگاه کلاه برداران
پس آقا محمد جایزه 5 ملیونی ما فراموشت نشه :31:نقل قول:
من آزمون این موسسه مالی اعتباری مهر رو که چند ماه پیش بود شرکت کردمنقل قول:
نوشته شده توسط Abbas.V
معتبرترترین موسسه به نظرم .
اینی که شما میگی موسسه قرض الحسنه مهر هست،اینی که من میگم موسسه مالی و اعتباری مهر هست که جدیدا هم مجوز تبدیل به بانکو گرفته و اسمشم میشه بانک مهراقتصاد
درسته میخواد بانک بشه برا همین میخواست افزایش نیرو بده
البته ما که قبول نشدیم اگرم قبول میشدیم 6ماه سابقه بسیج نمیدونم باید از کجا می آوردم
نقل قول:
حالا من شنیدم رییسشون تمام این پولهایی که از مردم گرفته بوده رو ملک به نام فرزندانش گرفته و پس از 2 سال زندان الان ازاد داره ول میچرخه
قانون رو دارین !!!!!!
دقیقا الان روزنامه همشهری همین شده قسمت سرمایه گذاری مطمئنش رو بخون (مطمئنش خیلی خنده داره انگار خودشونم میدونن طرف چی کارست)
من کسی رو میشناسم که همین جوری شرکت زدش و چند صد میلیون کلاهبرداری کردش بعد 2 سال که به زور حدود 10 تا شاکی که از اونا هم خیلی هاشو قید پولشون رو زدند تونستند گیرش بیارن
بعدش طرف سند گذاشت 3 تا وکیلم گرفته بود همش از زندان بیرون بود با پول هام کلی ملک به نام زنش خریده که الان چند برابر شده یعنی کلی سود کرده با پول مردم الانم بازم پول این بدبخت ها رو نمیده
دیگه این موسسات که تکلیفشون معلومه
سلام
امروز از یه آشنا تو اهواز سوال کردم در مورد موسسه ها و سودهای روزشمارشون .
گفت فقط فردوسی اینجا شعبه داره و سود روزشمارش 20.5% هست !!!
فردوسی تو لیست بانک مرکزی هست ؟
نمیدونم چرا بانک مرکزی یه جدول مثل همه سایتها نذاشته و اسم بانکها رو توش بنویسه ؟
چرا pdf گذاشته؟؟؟
شاید بخاطر اینه که با موتور جستجو اسماشون درنیاد و تبلیغ نشه براشون .
سلام________شما در هر مؤسسه ای که بری نوشته زیر نظر بانک مرکزی. یعنی نمیتونه خودسر عمل کنه. خیلیهاشون هم بعد از مدتی میشوند بانک، مثل صالحین که الآن داره میشه بانک آینده. من تو فردوسی حساب دارم. ازم پرسیدند چقدر اعتبار داره؛ من هم گفتم درحد نظام! چون اینها آدم غیرخودی که نیستند؛ همه خودی هستند که میآیند بانک میزنند. حالا گاهی دیگه گندش رادرمیآرند که بزرگتراشون مجبور میشوند یه تنبهی بکنند. سایت بانکی banki.ir نام همه بانکها و مؤسسات معتبر را داره و البته آخرین اخبار بانکها.نقل قول:
چند تا سوال داشتم
با دستگاه پز که توی مغازه ها یا جاهای دیگه میشه پول رو کارت به کارت کردش یا فقط از خود عابر بانک میشه
کارمزد کارت به کارت چقدره؟
حداقل پولی که میشه تو 24 ساعت کارت به کارت کرد چقدره ؟
اگر بین 2 تا کارتی که ماله یه بانک هستش کارت به کارت انجام بشه بازم کارمزد کم میشه؟
چه راهی هستش که پول رو جابه جا کنیم که کارمزد نداشته باشه و امنیت پول هم حفظ بشه ؟
سلام محمد جان . به ترتیب سوالات جواب میدم .نقل قول:
بیشتر pos بانکها میشه انتقال داد
حداقل نداره اما حداکثر 3میلیون میشه انتقال داد .
کارمزد کارت به کارت 500 تومان هست که اگه واسه یک بانک باشه دو کارت کارمزد نداره و رایگان هست .
اگه مبلغ کمه از پایا میتونی استفاده کنی و اگه مبلغ بالای 15 میلیون هست از حواله ساتنا که هم رایگان هست هم امن . فقط اشکالی که داره اینه که لحظه ای نمیره تو حساب . اگه تا قبل از ساعت 13:30 باشه آخر وقت میره و اگه بعد از این ساعت یا روزهای تعطیل باشه اولین ساعت کاری میره تو حساب .
پایا هم که لحظه ای میره به حساب و اونم کارمزد نداره .
سوالی باشه در خدمتم .
دوستان پاسارگاد چجور بانکی هست؟! البته من برا پول گنده نمیخوام!! برا یه حساب کارت عابر میخوام که خرید اینترنتی و اینا انجام بدم باش!!
مرسی عباس جاننقل قول:
میشه در مورد سیستم پایا یه کم توضیح بدی و اینکه چه بانک هایی از پایا برخوردارند بانک های خصوصی هم پایا دارند ؟
بانک خوبی هست .نقل قول:
پیشنهاد من به شما اقتصاد نوین هست . هم شعبه هاش خلوت تره هم برخورد کارمنداش بهتره.5ساله دارم باهاشون کار میکنم.البته در برخورد کارمند که سامان سرآمد هست .
ضمن اینکه اینترنت بانک اقتصادنوین به نظر من بهتر از پاسارگاد هست .
پایا دقیقا مثل ساتنا هست فقط برای مبالغ کمتر استفاده میشه .نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر این لینکو مطالعه کن محمدجان:
کد:http://www.cbi.ir/page/5842.aspx
نقل قول:
سلام
بنده تمام فایلهای PDF سایت بانک مرکزی رو دانلود کردم و اما موسسه ی فردوسی جزئشون نیست اصلاً !!!!!
:13:
از طرفِ دیگه بانک مرکزی هم که میگه هر کی اسمش تو سایت ما نیست مسئولیتش با مردمه !!!!!!!
میدونین معنیش چیه ؟ یعنی هر بانک و موسسه ای که تو لیست بانک مرکزی هست اگه خلاف کنه بانک مرکزی میره سراغش اما اگر تو لیستِ نباشه و خلاف کنه بانک مرکزی کاری باهاش نداره !!!!!!
:9:
اگه حلال و حرام نبود , پولهامون رو میداشتیم رو هم و یه موسسه میزدیم با سود 30% و 5-6 ماه بعدش هم دِ برو که رفتیم , کی به کیه ؟
سلامنقل قول:
زیاد به بانک ربط نداره. بستگی به خلوتی و شلوغی بانک داره و اخلاق خود کارمندان. من سامان حساب دارم، اما همیشه معطلم میکنند و کار دوست و آشنا را زودتر راه میندازند. در حالی که بانک خصوصی نباید این رفتار را داشته باشه. ولی اینترنت بانکش خوبه و بهتر از آن بانکداری همراه ایرانسل که همه جا میتونی با گوشیت با یه کد شارژ بخری.
سلام. امکان نداره مؤسسه ای با این گستردگی بتونه بدون مجوز فعالیت کنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با سلام
یکی از فامیل های ما مبلغ 40 الی 70 میلیون تومان میخواد تو یه موسسه مطمئن به صورت روز شمار سپرده گذاری کنه از من که پرسید بهش گفتم بین موسسات موجود از لحاظ بالا بودن سود سپرده کوتاه مدت
(روز شمار) و امنیت سپرده توی موسسه قوامین بزار و همچینین روی تجربه ای که خودم هم دارم و تو این موسسه سپرده دارم و تا حالا خدا رو شکر مشکلی پیش نیومده موسسه قوامین رو پیشنهاد کردم
اما موسسه فردوسی رو رفتم سوال کردم گفتن بالاترین سود روز شمار رو بین موسسات موجود میده توی سایتشم رفتم زده با مجوز بانک مرکزی ولی نمی دونم چند وقته فعالیت میکنه کلا هم 4 یا 5 شعبه تو تهران بیشتر نداره
سوالم اینه که با توجه با بالا بودن مبلغ سپرده گذاری که حداقل اختلاف سود دریافتی ماهانه بین 2 موسسه صد هزار تومان یا بیشترمیشود (موسسه فردوسی صد هزار تومان بیشتر) در ضمن امنیت سپرده نیز باتوجه به مبلغ بسیار مهم هستش مثلا قوامین برای نیرو انتظامی هستش و برای همین به خاطر آبروشون هم شده امکان ورشکستگی یا کلاه برداریشون خیلی کمه اما موسسه فردوسی وابسته به کجاست ؟
آیا شما موسسه فردوسی را پیشنهاد میکنید یا قوامین رو ؟
سوال دیگم اینه که چرا این موسسه فردوسی 2 تا سایت داره جریان چیه 2 تاش یکی هستش یا 2 تا موسسه مختلف هستش یکیش که اصلا شعبه هاشم نزده ؟ ( واقعا جالبه) :18:
با تشکر
با سلام
یکی از فامیل های ما مبلغ 40 الی 70 میلیون تومان میخواد تو یه موسسه مطمئن به صورت روز شمار سپرده گذاری کنه از من که پرسید بهش گفتم بین موسسات موجود از لحاظ بالا بودن سود سپرده کوتاه مدت
(روز شمار) و امنیت سپرده توی موسسه قوامین بزار و همچینین روی تجربه ای که خودم هم دارم و تو این موسسه سپرده دارم و تا حالا خدا رو شکر مشکلی پیش نیومده موسسه قوامین رو پیشنهاد کردم
اما موسسه فردوسی رو رفتم سوال کردم گفتن بالاترین سود روز شمار رو بین موسسات موجود میده توی سایتشم رفتم زده با مجوز بانک مرکزی ولی نمی دونم چند وقته فعالیت میکنه کلا هم 4 یا 5 شعبه تو تهران بیشتر نداره
سوالم اینه که با توجه با بالا بودن مبلغ سپرده گذاری که حداقل اختلاف سود دریافتی ماهانه بین 2 موسسه صد هزار تومان یا بیشترمیشود (موسسه فردوسی صد هزار تومان بیشتر) در ضمن امنیت سپرده نیز باتوجه به مبلغ بسیار مهم هستش مثلا قوامین برای نیرو انتظامی هستش و برای همین به خاطر آبروشون هم شده امکان ورشکستگی یا کلاه برداریشون خیلی کمه اما موسسه فردوسی وابسته به کجاست ؟
آیا شما موسسه فردوسی را پیشنهاد میکنید یا قوامین رو ؟
سوال دیگم اینه که چرا این موسسه فردوسی 2 تا سایت داره جریان چیه 2 تاش یکی هستش یا 2 تا موسسه مختلف هستش هر دوشم زده با مجوز بانک مرکزی :31:
یکیش که اصلا شعبه هاشم نزده ؟ ( واقعا جالبه) :18:
با تشکر
سلام محمدجاننقل قول:
به نظرم همین قوامین بزار بهتره . سود کمتر بگیره اما شب با خیال راحت سرشو بزاره بخوابه .
مرسی عباس جاننقل قول:
جریان این دو تا سایت که هر دوشم به نام موسسه فردوسی نفهمیدی چیه ؟
بقیه دوستان دیگه کسی نظر نداره ( قوامین یا فردوسی) ؟
نقل قول:
تابلوی بانک آینده، جایگزین تابلوی بانک تات شد.روابط عمومی بانک تات ضمن اظهار این مطلب، اعلام کرد: در اجرای تکلیف بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، فرآیند جایگزینی تابلوی بانک آینده به جای تابلوی بانک تات در شعب این بانک انجام شد. محمود ترابیان در ادامه افزوده: این تغییر بخشی از فرآیند ادغام مورد نظر بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران بوده و در همین راستا نیز مجمع عمومی و فوق العاده بانک در ۲۹ تیر ماه برگزار خواهد شد.
یکیشون واسه مدیریت شعب هست . یکی هم سایت اصلی . اصلی اونه که نوشته فردوسی فایننس.نقل قول:
خبر خوبی بود حالا تا وضعیت این 3 تا مشخص شه من که از موسسه آتی وام گرفتم فکر کنم اگه فعلا قسط هاشون رو چند ماهی ندم زیاد کاری نداشته باشننقل قول:
نوشته شده توسط dirt road [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] «بانک آینده»تعهدات «بانکتات» و موسسات «صالحین» و «آتی» را ایفا می کند
در راستای مصوبات شورای محترم پول و اعتبار، درخصوص لغو مجوز بانک تات و تشکیل بانک جدید متشکل از سهامداران بانک تات و موسسات صالحین و آتی، «بانک آینده» تاسیس گردیده و مجاز به فعالیت میباشد.
لذا به اطلاع سپردهگذاران و سهامداران سه موسسه یادشده میرساند هیچ گونه نگرانی در خصوص سپردههای قبلی مشتریان و سهام این سه موسسه وجود نخواهد داشت و کماکان ادامه فعالیت آنها در قالب شخصیت حقوقی جدید «بانک آینده» امکان پذیرخواهد بود.
از خود متصدی هم که پرسیدم گفتش اگه 1 ماهم عقب بیفته عیبی نداره (البته من تا اینجا که اقساطم رو جلوتر هم پرداخت کردم ولی از الان به بعد فرصت خوبی میشه برای جبران)
خوبی این موسسات تازه تاسیس همینه که باید ازشون وام بگیری نه اینکه سپرده گذاری کنی :31:
سلام من یه دانشجو هستم و نیاز به سه چهار میلیون پول دارم لطفا یه راه خوب برا معرفی کیند چه وامی مناسب ترو کم دردسر تره؟
وامی هم هست بدون ضامن؟