سلام دوستان...
من چند تا سوال در مورد ویندوز سون دارم ممنون میشم پاسخ بدید...
قبل از همه یه مسئله اینجا تالار ویندوز سون هست ولی چرا یه تاپیک عمومی برای FAQ نیست در مورد بحث های پیرامون ویندوز 7 ؟ کلا 3 تا تاپیک مهم هست که توی هیچ کدوم نمیشه سوالات متداول پرسید... من عذر می خوام توی این تاپیک این سوالات رو می پرسم ولی چاره ای جز این ندارم با قوانین تالار خیلی آشنایی ندارم برای همین تاپیک جدید ایجاد نکردم ولی پیشنهاد می کنم یه تاپیک مهم توی همین بخش باشه... اگه تاپیکی مناسب برای پرسیدن این سوالات سراغ دارید معرفی کنید... به هر شکل سوالاتم رو می پرسم... با این امید که بنده رو راهنمایی کنید
سوال 1 : توی وینندوز سون سرویس پک 1 چطوری می تونم اعداد رو فارسی ببینم
عکس بالا مربوط به اکس پی هست من می خوام اعداد لاتین نباشن توی اکسپلورر وینوز سون این رو هم اضافه کنم در حال حاضر اکسپلوررم 9 هست.
سوال دوم : چه برنامه ای برای اصلاح صفحه کلید فارسی پیشنهاد می کنید در حالت عادی برای تایپ حرف پ باید روی صفحه کلید حرف ژ رو تایپ کنم و برای تایپ ژ باید شیفت+ز رو بزنم ولی توی اکس پی با برنامه Tray Layout این رو برطرف کردم این برنامه برای سون هم تولید شده یا برنامه یا فایل dll ای چیزی که این نقیصه رو برطرف کنه؟
سوال سوم : در حال حاضر من روی لپ تاپم 2 تا سیستم عامل دارم :
اکس پی سرویس پک 3 و سون سرویس پک 1
مشکلاتی برای ویندوز اکس پی پیش اومده که نمی تونم مثل سابق استفاده کنم سنگین شده حالا می خوام بدون اینکه برای سون مشکلی پیش بیاد اکس پی رو به طور کامل حذف کنم آیا این امکان پذیره؟ اگه امکان پذیره لطفا نحوه کار رو برام توضیح بدید.
سوال چهام : تم Logon برای سون وجود داره؟ که در صورت غیر فعال کردن Aero از تم لوگون اکس پی استفاده کرد؟
سوال پنجم : ویندوز سون من در حال حاضر به صورت فول آپدیت هست و همیشه در صورت وجود آپدیت من دریافت و نصب می کنم حتی دفینیشن دیتابیس ویندوز دیفندر هم همیشه آپدیت می کنم راهی برای بک آپ گیری از اینها وجود داره که احیانا بخوام ویندوز رو عوض کنم مجبور نباشم اینهمه آپدیت رو دوباره دانلود کنم؟