تنناز گوشی آرک خریدی؟
Printable View
تنناز گوشی آرک خریدی؟
فرهوده تو بهتره اسم صدا نکنی :دی اون از سیناپس که شد اسنیپ ، اینم از tanatos که علیرضائه که شد تن ناز :دی
داداش من می گم که تابستون می خوای پول آرک بدی ، 40-50 تومن بزار روش برو O2X بخر :دی قورتش میده به قرآن :دی
در هر صورت توی تیر ماه گوشی می خرم اگه تا اون موقع arc قیمتش مناسب شد می خرمش در غیر این صورت x10 می خرم:rolleye:
نقل قول:جدی این تنناز که گفتی با من بودی؟نقل قول:
بابا دمت گرم!
اپتیموس2 که اسمش رفت تو کتاب رکوردها :دی
الجی واسه اینکه اولین دو هسته ای رو وارد بازار کنه اپتیموس رو با آندو2.2 داد ولی گلکسی 2 با آندو2.3 اومد !
از منابعی مثکه یه سری اخبار اومده که دو هسته ای های سونی هیولان :دی و تا دو ماهه دیگه معرفی میشن :دی
خوب مثکه رنگ سفید آرک هم میخاد بیاد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثله رنگ صورتی ویواز که یه 3 4 ماه بعد از اومدنش اومد !!!
پسر این آبیش چقدر خشکله (البته این آرکو ه )
بهراد تا اونجا که من می دونم o2x بعد از یه مدت کوتاه که اومد تو بازار ، آپدیت 2.3 هم واسش اومد :دی
تازه این گوشی خود ال جی اعلام کرده که گوشی مورد علاقه هکرا و کرم افشان هاس :دی مث که هیچ چفت و بستی نداره هر کرمی بخوای می تونی توش بریزی :دی
چمیدونم والا ! من فک کنم 2.3 رسمی نیست ! کوک شده هست !
در هر صورت خوش بحال اونایی که دارن :دی قیمتش هم 515 دلاره !
جالبه قیمت اکسپریا نئو که همین آرک خودمون با بدنه پیکان :دی شده 450 دلار !!! فوق العادس !
چمیدونم والا ! من فک کنم 2.3 رسمی نیست ! کوک شده هست !
در هر صورت خوش بحال اونایی که دارن :دی قیمتش هم 515 دلاره !
جالبه قیمت اکسپریا نئو که همین آرک خودمون با بدنه پیکان :دی شده 450 دلار !!! فوق العادس !
وای به وقتی که سرور پی سی ... بزنه :دی:27:
به نظر من فقط مشکی خوشگله !
البته رنگ یه جورایی سلیقه ایه ولی یه فکر کنم نقره ایش رو بیشتر میپسندند:
نمیدونم چرا فکر میکنم که غیر از نقره ای بقیه ی مدلهاش یکمی شکم دارن!
نقل قول:
نه رام 2.3 رسمی هست.تو سایت GSMARENAهم نوشته قابلیت آپگرید به 2.3.اما بنظر من این که میخواست به این سرعت آپدیت 2.3 براش بفرسته اونم تو این زمان که همه کمپانیها با 2.3 گوشی میدن بیرون چرا با 2.2 گوشیشو بیرون داده.نقل قول:
واسه اینکه میخواسته اولین باشه.نقل قول:
من که دیگه اعصابم خورد شده.توی اصفهان آرک را قیمت کردم نامرد گفت 810 تومن!!!!! :18:
موندم بین این 4 مدل اخیر بازار چی بخرم. الجی o2x یا گلاکسی s2 یاhtc sensation و با آرک.از بس منتظر موندم حوصلم سر رفته.ولی آدمی نیستم که هر سال گوشی عوض کنم. واسه همین انتخاب سخت شده برام و قیمت هم قطعا مهمه .:41:
براي اين كه اولين گوشي باشه كه دو هسته اي هستنقل قول:
نه رام 2.3 رسمی هست.تو سایت GSMARENAهم نوشته قابلیت آپگرید به 2.3.اما بنظر من این که میخواست به این سرعت آپدیت 2.3 براش بفرسته اونم تو این زمان که همه کمپانیها با 2.3 گوشی میدن بیرون چرا با 2.2 گوشیشو بیرون داده.
میگم این دیجی کالا خودشو مسخره کرده؟تا 2 ساعت پیش قیمت آرک 750 بود حالا بردش 775 !
به جرات میشه گفت اکثر موبایل فروش های ایرانی ... زاده هستند!
من که بحثم سر دوهسته ایش نیس.میگم چرا تو این گرماگرم بازار و بقول خودش استفاده از تکنولوژی2هسته ای اومده با آندروید 2.2 بیرون داده که بعدش بخواد فوری به 2.3 ارتقاش بده؟خوب همون اول با2.3 میداد بیروننقل قول:
عزیزم موبایل فروشی ها سه نقطه زاده نیستن.دلار و درهم رفته بالا.یکم درکشون کن.این اضافه قیمت رو باید بشون حق بدیم.اما اون اضافه قیمت رو که میرن 550از دبی میخرن و میان 700اونم بدون کابل و تشکیلات میفروشن اصلا حقشون نیس و باید لقبی فراتر از ...زاده بشون داد:41:نقل قول:
خوب بهمین خاطر که اولین دو هسته ای باشه و اسمش تو رکورددارها ثبت بشه با 2.2 داد بیرون !نقل قول:
من که بحثم سر دوهسته ایش نیس.میگم چرا تو این گرماگرم بازار و بقول خودش استفاده از تکنولوژی2هسته ای اومده با آندروید 2.2 بیرون داده که بعدش بخواد فوری به 2.3 ارتقاش بده؟خوب همون اول با2.3 میداد بیرون
آخه من متوجه نشدم؟؟؟این میخواسته رکورد اولین گوشی دوهسته ای دار رو بزنه یا رکورد اولین دوهسته ای 2.2دار؟اگه مورد اول باشه که یکم قابل قبوله البته اگه اشتباه نکنم شرکتای دیگه هم قبلا دوهسته ای معرفی کردن.اما اگه مورد دوم باشه باید بگم که این ال جی چقد بانمک و شوخه.آخه کسی نمیاد با حداقل توانمندی ها رکورد بزنه که.وگرنه شرکت جی ال فیکس هم بلده دوهسته ای بسازه وباآندروید 1.6 و دوسیمکارت بده بیرون.رکورد به اون میگن که همه چیزش تمام عیار باشه نه اینکه cpuدوهسته ای و سیستم عامل عهد بوقینقل قول:
داداش مورد اوله !
اولین گوشی دو هسته ای !
اقا تورو خدا کمک کنین من میخواستم ارک بخرم الان به شک افتادم..راسته که موقع دیدن فیلم بصورت دسته جمعی مثلا فردی که کنار من نشسته صفحه روبه کیفیتی که من می بینم نمی بینه...اقا خواشا تکلیف ما رو روشن کنید ..یعنی چی که دید از زوایا مشکل داره..ایا با استفاده عادی از اون به مشکلی برمیخورم..اقا من الان ایکس 10 دارم خواهشا یه مقایسه از کیفیت تصویر و دوربین (درشب) ایکس10وارک قرار بدین و همچنین بلندی صدای اسپیکرش از ایکس 10 چقدر بلندتره؟..ممنون(اقا بخدا 700 تومن که میخوام بدم ارک با بدبختی جمع کردم پس خواهشا کسانی که گوشیرو دیدن یا دارن جواب منو بدن) بستگی به صحبت شما داره که بخرم یا نه ? ببخشید که اینقدر محتاطم.
من آرکو توصیه نمی کنم...
نسبت به O2X فقط دوربینش بهتره...
O2X صفحه نمایش IPS داره که تا جایی که می دونم زوایای دیدش خیلی خوبه... و سی پی یو دو هسته و تگرا 2...
دوربینشم بهتر نیستنقل قول:
یه نمونه عکس ارک رو ببین اصلاً در حد یه 8 مگاپیکسلی ضعیف هم نیست :
مطمعناً دوربین O2X از این بهترهکد:http://www.mobile-review.com/review/image/samsung/galaxy-s2-full/photo/2/se.jpg
جالبه که قیمت O2X حدود 500 دلاره و آرک بالای 600 دلار
پس دلیلی برای خرید آرک وجود نداره!
بازم موبایل ریویو !!!!!!!!!
موبایل ریویو تو این چند وقته نشون داده که چرت ترین و مسخره ترین و البته جانب دارانه ترین ریویوها میزاره
عکس های گرفته شده ارک تو جی اس ام و انگجت ببینید
انگجت که سخت گیره کلی از دوربین ارک تعریف کرده اون وقت .....
اتفاقا تو عکس هایی که آرنا گذاشته زاویه دیدش زیاد تعریفی ندارهنقل قول:
صفحه نمایش IPS داره که تا جایی که می دونم زوایای دیدش خیلی خوبه... و سی پی یو دو هسته و تگرا 2...
هر چند که اصلا مهم نیست چون خیلی کم پیش میاد که گوشی تو زوایای عجیب غریب دستت بگیری
ارک و ips از نظر رنگ و این چیزا خیلی از امولد بهترن ( نظر شخصی )و امولد همه چیز پررنگ نشون میده که این آرنا صراحتا این گفته و تو زاویه دید هم فرق چندانی بین ارک و امولد نیست
اگه o2x با قیمت جهانیش بیاد ایران خیلی خوبه ولی فعلا که ازش خبری نیست
قبلا هم بحثش شده با این قیمت ارک اصلا ارزش خرید ندارهنقل قول:
اقا تورو خدا کمک کنین من میخواستم ارک بخرم الان به شک افتادم..راسته که موقع دیدن فیلم بصورت دسته جمعی مثلا فردی که کنار من نشسته صفحه روبه کیفیتی که من می بینم نمی بینه...اقا خواشا تکلیف ما رو روشن کنید ..یعنی چی که دید از زوایا مشکل داره..ایا با استفاده عادی از اون به مشکلی برمیخورم..اقا من الان ایکس 10 دارم خواهشا یه مقایسه از کیفیت تصویر و دوربین (درشب) ایکس10وارک قرار بدین و همچنین بلندی صدای اسپیکرش از ایکس 10 چقدر بلندتره؟..ممنون(اقا بخدا 700 تومن که میخوام بدم ارک با بدبختی جمع کردم پس خواهشا کسانی که گوشیرو دیدن یا دارن جواب منو بدن) بستگی به صحبت شما داره که بخرم یا نه ? ببخشید که اینقدر محتاطم.
ارک و ایفون الان تقریبا تو یه رنج قیمتن
ایکس و گالکسی و دیزایر اچ دی و ... هم خیلی از ارک ارزون ترن پس خرید ارک معقولانه نیست
بروبچز این و دیدین؟
این ساعتها رو سونی برای گوشیهای جدیدش طراحی کرده!
کاراییهاش هم عبارتند از:
کنترل از راه دور گوشی آندروئیدی و امکان استفاده از امکانات همگانی و ابتدائی گوشی بدون دست زدن به گوشی و زمانی که گوشی مثلادر جیب یا کیفه!
پخش، مکث، آهنگ قبلی، آهنگ بعدی، کنترل صدا، نام آهنگ!
اس ام اس های دریافتی، کانالهای RSS، تماس های ورودی و خروجی، تماسهای از دست رفته، تقویم، زمان و تاریخ گوشی!
این هم ویدیوی معرفیش که با گوشی آرک داره کار میکنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://www.youtube.com/watch?v=PUR_JZpUu_M&feature=yout%20ube_gdata_playe r
این هم یه سری دیگه از عکسهای این ساعت:
درینکه آرک رو با این قیمت نباید خرید شکی نیست منتها منظورت رو از اینکه آرک و آیفون توی یه رنج قمیتین رو نفهمیدم!نقل قول:
الان ایفون 750-800 تومن هم گیر میادنقل قول:
افت قیمت هم نداره دیگه و بازار دست دومش هم خیلی خوبه
راستی این 3 تا پست اخر تو 1 پست میدادی خیلی بهتر بود
اولین کسی که این گوشی تو انجمن خرید باید یه تاپیک جدید ایجاد کنه
اینجا خیلی شلوغه
تاپیک ایکس 10 هم همین جوری بود که سامان زحمت تاپیک جدیدش کشید
اسمش لایو ویوو (Live View) هست ! حدود 6 ماهی هست که اومده !
قیمتش فک کنم 80 یورو بود اولش ! الان نمیدونم چنده !
اون عکسها که کاملا اعتبار موبایل ریوی را برده زیر سوال چون هر جا را ببینید دارن از دوربین آرک حرف میزنن و تا قبل از گالاکسی s2حتی بهترین دوربین روی گوشی اندروییدی بوده.(که البته من زیاد به تبلیغاتی که در مورد گلکسی s2 میشه خوش بین نیستم!!!!):13:نقل قول:
جایی ندیدم ولی احتمالا تنها مشکلش اینه که بعد از 2 ساعت باطری موبایلتون خالی میشه!نقل قول:
من ندیدم !نقل قول:
ایران امده ؟
دوست عزیز فک کردی دوره هنوز دوره ی 6600 ه که هندزفری بهش وصل کنی باتریش خالی بشه !نقل قول:
جایی ندیدم ولی احتمالا تنها مشکلش اینه که بعد از 2 ساعت باطری موبایلتون خالی میشه!
نه خیر ! الان خیلی جلوتریم :دی
این وسیله با بلوتوث با دستگاه متچ میشه و استفاده ی خیلی کمی میکنه !
من تایید میکنم
من موندم این گوشی چرا ارزون نمیشه:31:
دیزایر اچ دی بدو ورود 830 بود یه هفته بعد 760 یه ماه بعد 630
این گوشی نه تنها ارزون نمیشه داره گرون هم میشه.
مگه چنده الان دقيق؟ آخه قيمت جهانيشم بالاست. آمازون 659 ميده
والا هفته پیش 700 بود علاالدین..سایتها که بالا بردن(مثل دیجی کالا و گوشی شاپ)نقل قول:
كه اينطور!! حالا چرا كسي نميره بخرش؟نقل قول:
والا ما 730 پول ديزاير اچ دي داديم، هيچ وقتم نگفتيم ارزش خريد نداشت!
خب اون موقع که 730 پول دیزایر اچ دی دادی ارزش داشت همین الان دیزایر اچ دی 580 تومنه .. گلکسی 460 و چند مدل دیگه که تقریبا از لحاظ سخت افزار با آرک در یه سطح هستن و افت قیمتشون رو کردن.نقل قول:
خرید آرک فعلا به صرفه نیست.
بدلیل لطف زیاد از حد موبایل فروشان ایرانیه.دیدن فروش داره و طرفدار و چند وقت دیگه دو هسته ای ها قیمتش افت میکنه تا میتونن میخورن روی هر کدوم.نقل قول:
بهانه های مختلف هم که دارن خدا رو شکر یه روز دلار گرونه یه روز درهم گرونه یه روز زلزله اومده ژاپن سونی نمیتونه دیگه تولید کنه یه روز کمیاب شده یه روزم نایاب شده یه روز هم که همه چی درسته میان کابل و کلیه لوازمشو ورمیدارن بعد میندازن بهت 700 بعد هم بقیه لوازمشو میزارن میفروشن حالشو میبرن.
فکر کنم این اتفاقات فقط تو کشور ما میوفته.
چیو تایید میکنی فرهوده؟! :31:نقل قول:
راستی قیمت ساعتها رو پرسیدم تو اروپا حدودا 70 دلاره!
با یه حساب سرانگشتی و با توجه به قیمت گوشی تخمین زده میشه که به اینجا برسه فکر کنم بشه با 100 تهیش کرد!
اتفاقا شکمش رفته تو ! شکم نداره ! آرک به معنی قوس هست و به همین منظور یکم تو رفتگی داره ! :20:نقل قول:
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------
بچه ها نظرات کابرای غیر ایرانی رو بخونید ! میتونه کمکمون کنه ! تعریف کردن اکثرا ! فقط یه مشکل تو نظر اول هست ! جریان چیه ؟
I am using this phone for more than a month....I am satisfied with the Master Piece but do u guys experience any lag in HD recording when your memory card is almost used. Really appreciate for ur replies
I totally share same the experience. Its amazing design and rock solid build! Fell down around 1.5m tumbling down the stairs... but surprising booted up without a scratch! Piece of engineering and art!
You sure it supports java? I owe this phone, and as per my knowledge about Androids goes, there is no JVM in Android.