سلام دوستان! من چند وقتیه که تاندونای دستم کش امده! نمیدونم چکار باید کرد.جلو بازو که اصلا نمیتونم بزنم.چکار کنم؟؟؟تمرین رو متوقف کنم؟؟
Printable View
سلام دوستان! من چند وقتیه که تاندونای دستم کش امده! نمیدونم چکار باید کرد.جلو بازو که اصلا نمیتونم بزنم.چکار کنم؟؟؟تمرین رو متوقف کنم؟؟
سلام لطفا کمکم کنید.
من 18 سالمه قبلا بدنسازی میرفتم حدود 1.5 سال ولی به دلیل مشکلاتی حدود 5 ماهه که اصلا هیچ ورزشی نکردم و فقط خوردم و خابیدم و خیلی چاق شدم.اشتهام خیلی زیاد شده.:41::19:
به نظر شما چیکار کنم؟بازم برم بدنسازی یا ورزشای دیگه ای رو پیشنهاد میکنید؟
برای کم شدن اشتها و خلاصه برگشتن به وضع قبل چی پیشنهاد میکنید؟
لطفا کمک کنید
سلام
قد : 177
وزن : 86
مقدار زیادی چربی و اشتها ، چربی ها دور پهلو و شکمم هستند و حالت شل و ولی ندارم ، فقط سرعتمو کم می کنند ( تو فوتبال ، بوکس و دیگر ورزش ها ) منظورم اینه که میان بافت هام گشاد شده در حد پاره شدن ، سینم هم چربی نداره ( منظورم اینه که زیاد نداره ، خیلی خیلی کم داره ، شکمم زیادی جلویه )
دارم ورزش هوازی رو شروع می کنم ، روی هوازی مشکلی ندارم ( چون تخصصی نمی خواد )
مشکل اصلیم اینه که یه برنامه غذایی می خوام که وزنمو نبره بالا ، یعنی متعادل باشه و چیزی که نیاز باشه ، نیاز بدن ( منظورم اینه که نمی خوام با کم خوردن وزنمو کم کنم ، به خاطر اینکه آخرش ریقونه می شم ، با ورزش آدم سرحال تره )
بدنسازی رو شروع نمی کنم ( رو بالا تنه ) چون شنیدم به دلیل سوختن قند و ذخیره ی کلسیم قد آدم رشد نمی کنه و من هم تو اول سنین رشد هستم
چاقی من بیشتر به دلیل بی تحرکیه ، پس نمی تونم از همین اول سنگین تمرین کنم
برای همینه که سوألم رو الان می پرسم : یه برنامه ی خوب هوازی و یه برنامه ی غذایی خوب رو از کجا می تونم تهئه کنم ؟؟؟
ویبریشن که روی چربی ها می زنیم چه تأثیری داره ؟؟؟
با تشکر از همه ی دوستان که بدون منت کمک می کنند ، قربونشون
یا علی
۴ هفته به مسابقات آرنولد کلاسیک بیشتر باقی نمانده، دنیس ولف با بدنی کاملا آماده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفاً يكي به من كمك كنه :41:نقل قول:
عجب چیزی شده ... یادم میاد چندسال پیششو که به صورت جوری بار تو مسابقات شرکت می کرد .نقل قول:
...
تو صفحات قبل نگاه کن . خواستی هم پیغام خصوصی.نقل قول:
koroshfe
لطفاً يكي به من كمك كنه
وزنه زدن حسنش اینه که فرم هم به بدنت میده . تغذیه ت رو اصولی کن و تمرین با وزنه رو بگنجون . در کنارش هوازی .نقل قول:
mehdiOZ سلام لطفا کمکم کنید.
من 18 سالمه قبلا بدنسازی میرفتم حدود 1.5 سال ولی به دلیل مشکلاتی حدود 5 ماهه که اصلا هیچ ورزشی نکردم و فقط خوردم و خابیدم و خیلی چاق شدم.اشتهام خیلی زیاد شده.
به نظر شما چیکار کنم؟بازم برم بدنسازی یا ورزشای دیگه ای رو پیشنهاد میکنید؟
برای کم شدن اشتها و خلاصه برگشتن به وضع قبل چی پیشنهاد میکنید؟
لطفا کمک کنید
صفحات قبل ... !
نقل قول:
من تویهوبلاگی خوندم میشه باورزش های خاصی افتادگی ابرو روبرطرف کرد یاگونه هاولب ها رو حجیم ترکردبعضی جاهاورزش هایی رو هم شنیدم واسه این قسمت ها حالااینایی که شنیدم درسته؟یعنی میشه؟اگه میشه تاچه حدی موثره؟
خیلی ممنون از جوابتون.نقل قول:
- این قسمت هایی که گفتیدبعضیاش یا عضله ندارند یا عضلاتش بسیار کوچک و ضعیف هستند که بشه با تمرین فرم بهش داد . ولی شاید باورت نشه تمریناتی برای مردمک چشم هم هست که به سادگی ازش میگذریم. دقیقا با تمرین روی عضلات صورت مثل ابروها و گونه و ... میشه بهش فرم داد ولی حجیم کردنشو اصلا نمیشه قول داد .
بالا پایین کردن و انقباض این عضلات راحت ترین تمریناتشونن .
میشه ورزشهایی رو که برای تغییر حالت دادنشون هست توضیح بدین ؟ چقد تغییر میکنن؟
ورزش برای مردمک چشم هم که کفتین به چه منظوری انجام میگیره؟اگه میشه اونم یه خورده توضیح بدین.
البته اگه سوالام مربوط به تاپیک میشه:31:
نوشیدنی کربوهیدرات چیه می گن در داروخانه ها دارن
ندیدم تا حالا.ولی اصولا هر چی تو دارو خونه میفروختن تا حالا آشغال بوده.:13:
یه سئوال :
به نظرتون آدم باید کی مکمل مصرف کنه؟
من الان نزدیکه 4 ماهه میرم بدنسازی ولی هیچی مصرف نکردم حالا واسم سئوال شده که کی میتونم مصرف کنم؟(تو باشگاه که همه میگن بعد از یکیدو ماه!)
تو باشگاه یه چیزی میگن اطلاعات کافی ندارن...
تا وقتی که بدون مکمل بدن جواب میده و رشدش متوقف نمیشه لازم نیست از مکمل استفاده کنی بعد از اون میتوین استفاده کنی..
ببین اگه الان همه حرکات رو خوب و درست میزنی مشکلی نداره مصرف کن چون از نظر من کسی باید سمت مکمل بره
که حرکات رو به خوبی شناخته باشه و اونها رو درست اجرا کنه..
راستی نگفته بودی باشگاه میری ناقلا... :31:
:31:نقل قول:
راستی نگفته بودی باشگاه میری ناقلا...
آره گفتیم بریم بدنمون رو درس کنیم...مجید بدنساز!:31:
خو آره رشدش خیلی کمه ....هر 2هفته یه 300گرم میرم بالا:41:
شاهکار وزنم : 46 کیلو (قد :170)
میخوام وزنم بر بالا!:19:
اوه پس لازم شد استفاده کنی از مکمل از مکملهای گینر استفاده کن فقط حواست باشه با پرس و جو بخر که تقلبی نباشه..
مکملهای گینر پروتئین و کربوهیدرات و یه کمی چربی دارن که هر وعدشون نزدیک به 1000 کالری میشه و همین وعده اضافی باعث افزایش وزن میشه..
راستی غذای روزانت رو هم باید بیشتر کنی...
مرسی
؟؟؟؟ چی؟؟؟:31:نقل قول:
پرس و جو
پرس و جو همون سوال پرسیدن..:31:
:31::31::31:نقل قول:
اونو Press میخوندم!:31:
یه سئوال : این مکملا نوعشون خیلی زیادن ...
اینی که یو میگی اسمش چیه ؟ (چه نوع گینری؟)
سریوس مس شرکت اپتیموم رو اگه بتونی اصلشو گیر بیاری خیلی خوبه ولی تقلبیش زیاده باید از یه ادم مطمئن بگیری...
اصل و تقلبی بودنشو چجوری میشه تشخیص داد ؟
باورت نمیشه ..نقل قول:
اصل و تقلبی بودنشو چجوری میشه تشخیص داد ؟
ولی هیچ جور نمیشه تشخیص داد... :31:
اینقدر شبیه به اصل میزنن که انگار خود اصله اگه میخوای بخری فقط از یه اشنا یا از یه کس مطمئنی بخر..
البته نمیخوام بترسونمت ولی بازار مکمل ایران خیلی اشفته ست..
اگه بگیرم تابستون میگیرم ....
آدم اگه بخواد حجمی کار کنه وزنه باید چجوری بزنه ؟ سبک ؟
سنگین تکرارهای 6 تا 10 تایی بهترین حالت همون 8 تا...
مطمئنی مجید؟نقل قول:
سنگین تکرارهای 6 تا 10 تایی بهترین حالت همون 8 تا...
آخه میگن سنگین میسوزونه بدنو ....
واقعا متاسفم بعضی ها اندازه نخود از این ورزش نمیدونن :31:
ببین در شرایطی که تغذیت خوب باشه یعنی قبل تمرین و بعد تمرین تغذیه داشته باشی و پروتئین و کربو کافی به بدنت برسه بهترین
حالت کار با وزنه های سنگین هست نه سبک ...
وزنه های نسبتا سبک ( نه سبک چون اصلا تو این ورزش وزنه ی سبک توصیه نمیشه چون با این کار عضله اصلا رشدی نداره ) با تعداد
بالا مثلا 15 تا 20 تا برای کات کردن استفاده میشه ...پس برای حجم باید از وزنه های سنگین ( طوری که بتونی حرکت رو درست انجام بدی ) استفاده بشه...
ببین به طور کلی رشد عضلات به اینصورته که بعد هر جلسه تمرین یه تعداد از رشته های ریز عضلات پاره میشن و نیاز به ترمیم دارن تا
دوباره قدرت و شکل خودشون رو پیدا کنن هر چقدر به وزنه ها اضافه کنی بار اضافی روی عضلاته و عضلات برای تحمل وزنه های سنگین مجبور به رشد بیشتر و بزرگتر شدن تارهای عضلات میشن به این تریتب هر بار با اضافه کردن وزنه عضلات بزرگتر و قدرتمند تر میشن...
ببخشید خیلی نوشتم امیدوارم مفید باشه..:31:
مرسی مجید جون ...
خودت میدونی ک ...من غیر از گیم از هیچی دیگه سر درنمیارم !:31:
نه من منظورم با تو نبود با اونا بودم که با اینکه هر کدوم 4 تا 5 سال سابقه تمرین دارن هنوز چیزای ساده رو هم نمیدونننقل قول:
مرسی مجید جون ...
خودت میدونی ک ...من غیر از گیم از هیچی دیگه سر درنمیارم !
ما مخلصیم.. :31:
سلام
من وزنم 70 و قدم 178 می خوام دنبل و هالتر بگیرم چه وزنه هاش باید چند کیلویی باشه
تمرین واسه مچ دست نداریم ؟
سلام من 1 ماهی میشه که میرم بدنسازی میخوام بدونم این همه که روی عضلاتم کار میکنم اگه یه وقت دیگه نتونم برم باشگاه بدنم به حالت قبل برمیگرده و افت میکنه یا نه؟
ممنون میشم در صورت آگاهی جواب بدین.
سلامنقل قول:
اگه تمریناتتون فشرده باشه + زمان زیادیه که بدن سازی می کنید
خیلی زود بر نمی گرده ولی در هر صورت هر موقع قطع کنید(کامل قطع بشه) خیلی سریع بدن افت می کنه.
تجربه من که اینه.
من میخوام کمی چاق بشم ،چیکار باید بکنم؟ ترجیح میدم دارو استفاده نکنم.
مصرف دارو هایی از قبیل مولتی ویتامین ، کلسیم ، ویتامینE و قرص آهن رو صلاح میدونید یا نه؟
درضمن من بدنسازی کار میکنم.
لطفا راهنمایی کنید.
دوستان ورزشکار میشه یه سری ورزشهای تقویت کننده زانو به من معرفی کنین. مخصوصا اونایی که عضله 4 سر ران را قوی میکنه تا کشکک رو بالا نگه داره (فک کنم اینجوری زانو دردم خوب شه)
سپااااااااااااس!!!!!!!!!!!!:40:
یه چیز دیگه : روش صحیح اسکوات رو میشه واسم توضیح بدین. مرسی!
برای زانو باید ماهیچههای صلیبی رو قوی کنی که بهترین حرکت ساق پا ایستاده هست، این حرکت رو باید به تعداد خیلی زیاد (به صورت استقامتی) و سنگین انجام بدی تا ماهیچههای ساق از پشت زانو به پائین به اصطلاح بسوزه. اما نمیدونم برای درد زانو میتونه مناسب باشه یا نه!نقل قول:
اسکات هم دوستان بدن، چون توضیحش بدون عکس و فیلم از حوصله من خارجه! :دی
نقل قول:
اسکات برای دوستانی که مشگل زانو دارن به هیچ وجه توصیه نمیشه.....و حتی خطرناک هست.
البته به نظر من بهترین ورزش برای تقویت زانو پیاده روی تو سطح صاف است.
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسکوات پا باز هالتر
سلام
یکی بهم گفت برای سوزوندن چربی موقع تمرین به خودت مشمبا (از این کاورایی که خوشکشوایی ها لباس رو توش تحویل میدن) ببند...
میخواستم ببینم این کار جواب میده؟؟؟
درود دوست عزیزنقل قول:
نه دوست عزیز تاثیری نداره .... برای چربی سوزی فقط و فقط تمرین هوازی + رژیم اصولی و حساب شده باعث میشه چربی هارو بسوزونه.
سلام ودرود
کسی که کمر درد داره چه کارای میتونه بکنه چه تمرین های ؟
هیچ حرکتی برای کسی که کمر درد یا مشکل کمر داره توصیه نمیشه چون همه ی حرکات باعث عود بیشتر کمردرد میشن...
اگه کمر درد موقتیه بهترین راه استراحته ( هیچ نوع حرکتی نباید به کمر داده بشه )
ولی اگه کمر درد دائمی مثل دیسک اصلا پیشنهاد نمیشه که بدنسازی رو دنبال کرد ولی میشه نرمشهایی رو روزانه انجام داد ولی کار با وزنه اصلا خوب نیست....
اقا مطمعنی؟؟؟اینی که با من صحبت میکرد میگفت خودش با این کار 4 سایز کم کرده...نقل قول:
برای آب کردن پهلو چه حرکاتی هست؟؟؟
من 18 سالمه و وزنم 85 کیلوئه و چربیه بدنمم زیاده و میخوام برم بدنسازی
بدن من عضلاتش ضعیفه و گودی کمرم هم زیاده و میخوام بدون اینکه فشار سنگینی به کمرم بیاد و همینطور سر سینه ام و فیله کمرمو قوی کنم (سینه هام هم خیلی بدفرم شده و یکم اومده جلو و نرم شده ) شب ها برم بدنسازی حالا بنظرتو چجوری شروع کنم ؟ رژیم غذایی چطور؟ در ضمن بدنسازیم نزدیکه خونمونه و دلیلی داره دوباره دمبل بگیرم تو خونه بزنم ؟ واینکه چند روز و چه مدت در هر جلسه برم ؟
ممنون