عزیز ، این تاپیک رو یه نگاه بنداز :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
عزیز ، این تاپیک رو یه نگاه بنداز :نقل قول:
با سلام
تو ایمیل یاهو 2 تا مشکل دارم
همونطور که تو عکس مشخص کردم :
اولاً در کادر بالای متن کنار Attachments گزینه های تنظیمات متن و فونت و رنگ و... باید باشه که نمی دونم چرا رفته و نمیاد
دوم : در قسمتی که تو عکس مشخصه قبلاً وقتی کشو رو باز می کردم گزینه های چراغ روشن (Available و Invisible) در بالای گزینه Profile میومد ولی الان نمیاد و همیشه وقتی داخل ایمیلم میشم می بینم اینویزیبلم (چراغ خاموش)
ممنون میشم راهنماییم کنید
حالا تا دوستان بیان،روبه روی همون Attachments نوشته switch to....اونو بزنید ببینید فرقی نمیکنه
در مورد گزینه اینویزیبل هم فکر کنم وقتی وارد یاهو مسنجر نباشید اون گزینه میاد.برای من که اینجوریه
=====
یکی از دوستام موقع ارسال ایمیل با یاهو با این پیغام مواجه میشه.کجا رو باید چک کنه؟
replayایمیل هم همین پیغام رو مبده
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یاهو راهی نداره برای اینکه مثلا از یه ایمیل خاص اگه برام میل اومد بفرسته به جیمیلم؟
خوب ایمیلهایی رو که نمی خواید براتون ازش چیزی بیاد رو فیلتر کنید، آسونه که.نقل قول:
من pop3 یاهو رو برای اوت لوک استفاده می کنم، ولی مشکل اینه که وقتی با اوت لوک ایمیل های یاهو رو دریافت می کنم بعدش که با مرورگر به ایمیلم می رم می بینم که بعد از گرفتن ایمیلها با اوت لوک در مرورگر ، ایمیلها به قسمت trash رفتن. ولی با جیمیل همچین مشکلی ندارم و حتی می تونم تنظیم کنم که بعد از گرفتن ایمیلها با اوت لوک ، ایمیلها در مرورگر به صور read یا unread نمایش داده بشن.
switch to نمی بینم تو صفحهنقل قول:
یکی به منم جواب بده بد نیستا:sq_5:نقل قول:
سلام مشکل اولم با حذف گرو های ناخواسته یاهو تقریبا حل شده و تا حالا که دیگه نیومده برام
فقط دوتا ایمیل مهم رو از دست دادم که نمی دونم چکار کنم با اونا
درود
دوستان راهی واسه تغییر رمز عبور ایمیل یاهو هست؟
خب خدا رو شکر داداش :)نقل قول:
متوجه نمیشم، منظورت اینه که به اشتباه پاکشون کردی؟
داخل سایت یاهو ، از قسمت Account info میتونی موارد مورد نیازت مثل گذرواژه رو به دلخواه تغییر بدی.نقل قول:
یاهو میل هم مث گوگل فیلتر داره؟ که اگه یه میلی رو نخوایم بگیریم delete کنه؟
اگه یکی یه ایمیل برای یه شخص بفرسته و بلافاصله اکانت یاهوش رو حذف کنه، خللی در ایمیل که برای اون شخص فرستاده که ایجاد نمیشه؟ به دستش رسیده؟
سلام
هنگام ارسال ایمیل یاهو به من ارور میده و ارسال بلوک میشه و از من ارسال کد امنیتی میخواد که اونم میدم بازم مشکل حل نمیشه.هرجی پیگیری میکنم به نتیجه نمیرسم در ضمن با هر صفحه جدید ازم پسورد میخواد.لطفا راهنمایی فرمایید.
اینم ارور
Account temporarily blocked from sending messages
سلام
دوستان چطور میتونم وقتی برای یک نفر از طریق cc ایمیل میفرستم اون شخص بقیه ایمیل های cc و همچنین to من رو نبینه ؟
به جای cc از طریقbb بفرستید.نقل قول:
سلام ، کسی نیست ؟!:33:نقل قول:
البته همیشه اینطوری نیست ، 50 درصد اوقات اینجوریه و مثلاً همین امروز صبح اومدم یک فوروارد انجام بدم این پیام رو داد ، دیگه میدونم کلاً امروز فوروارد نمیکنه ، ساعت 2.5 بعدازظهر هم چک کردم نشد ، نمیدونم شاید فردا بشه !!
سرعتش رو هم همین الآن اندازه گرفتم خوبه ، 129 هست ، مشکل سرعت نیست!:23:
سلام ؛ میخوام همه ی ایمیل هایی که در یک اکانت یاهــو دارم رو به اکانت دیگه بفرستم و بعد اون اولی رو پاک کنم.
چه طور باید همه ی ایمیل ها رو ارسال کنم؟
چطور کل اکانت ( پوشه ها ، Contacts و ... ) رو ارسال کنم؟
سلام
من امروز اومدم میلمو باز کنم بالا نمی اومد می خواستم ببینم مال سمام این ظوری شده یا مشکل از طرف سرویس دهنده خودمه؟
شاتل درستهنقل قول:
سلام :
ایمیل من باز میشه ولی با وجود مطلب در این باکس ، هیچیک از مطالب را نمایش نمیده.لطفا کمک کنید.با تشکر.؟؟؟؟؟؟؟:20:
احتمالاً افزونه ی No script روی مرورگرتون ندارید؟نقل قول:
اگه دارید روی سایت یاهومیل غیر فعالش کنید
با سلام دوستان
چطور میشه متن ارسالی دعوت عضویت گروه یاهو را تغییر داد
با تشکر از همه دوستان
دو تا لپ تاپ دارم با یکی یاهو میل باز میشه ولی با اون یکی باز نمیشه!
با یاهو مسنجر که اصلا نمیشه و از طریق سایت هم سایت باهو بالا میاد ولی صفحه ورود به میلش بالا نمیاد.
مشکل از کجاست؟
امکان داره از ویروس کش باشه؟ ESET Smart Security 5
سلام؛ پسورد اکانت یاهو رو فراموش کردم، اکانت پشتیبان رو هم حذف کردم. الان باید چی کار کنم؟ :sq_6:
سوال خصوصی هم غیر فعال هست!
سلام.ببخشید یه سوال داشتم.
من قبلا آنتی ویروس بیت دیفند نصب کردم بصورت آزمایشی.الان کسپر دارم و اونو پاک کردم ولی هی از طرف بیت دیفندر به ایمیلم نامه میاد.از ورژن جدید.از اکسپایر شدن یا چند روز مونده به پایان برسه.
همش از ین چیزا میاد.نمیشه از شر این پیاما خلاص بشم؟
اواخر اون نامه ها رو نگاه کنید. معمولا باید نوشته باشند که اگر دیگه نمیخواید ایمیل از طرف ما براتون بیاد روی لینکی که دادند لینک کنید، یه همچین چیزی.نقل قول:
سلام
دوستان من با آدرس ایمیلم تو سایتهای زیادی عضو شدم، حتما برای شما هم پیش اومده که با جستو جو در نت برای اینکه از امکانات اون سایت استفاده کنین باید عضو شین، منظورم عضویت در گروه ها نیست، عضویت در فروم ها و سایت ها، حالا میخواستم بدونم میتونیم آدرس تمام فروم ها و سایت هایی که با آدرس میلمون توش عضویم به دست بیاریم؟ همچین گزینه ای تو تنظیمات میل هست؟
ممنون
تا اونجایی که من می دونم فکر نکنم بشه. به خاطر اینکه یه فرومی مثل اینجا از یاهو مستقله بنابراین فکر نکنم به یاهو گزارش بده چیزیو تنها کاری که ممکنه بتونی بکنی اینه که اگر اینباکستو پاک نکردی بگردی کلماتی مثل فروم یا مشابه توش و میل هایی که از طرف اونا برات اومده مشخص می کنه که کجا عضوی من همین قدر می دونم امیدوارم اشتباه کنم و یک راه آسون برات پیدا شهنقل قول:
سلام (ویرایش : فهمیدم ، ویروسه ! ولی روشهایی که برا برداشتنش از تو انگلیسی زبانها رفتم کار ساز نبود !)
جدیداً وقتی با وایمکس اتصال دارم و ایمیل یاهو رو باز میکنم خود بخود میره تو این صفحه : (مواظب باشید مثل من گرفتار نشید !!)
و از اینجا هم نمیشه رفت تو ایمیل ، چکار کنم ؟
مگه اینکه خودم جواب سوالم رو بدم!نقل قول:
متاسفانه یادم رفته بود که با حذف اکانت یاهو، تا 90 روز میشه دوباره وارد اکانت شد. یعنی کاملاً حذف نمیشه. بلکه اول غیر فعال و بعد حذف میشه.
خوب راه حل هم معلوم شد دیگه: وارد سایت یاهو شده و مثل گذشته وارد ایمیل پشتیبان بشیم. وقتی فعال شد؛ توی دومی درخواست پسورد بدیم.
من نمیدونم این سایتهای الکی ایمیل منو از کجا گیر اوردن هی هرزنامه میفرستن برام ...
چه جوری میتونم مسدودشون کنم که دیگه نیان ؟؟
دو تا کارنقل قول:
1- راست کلیک روی عنوان میل (اصلا بازش نکن رو همون لیست میل ها این کارو بکن)
filter emails like this...
و یه پنجره که توش آدرس طرف هست باز می شه می تونی آپشن های دیگرم پر کنی یا فقط سیو رو بزنی
2- انتخابشون کن دکمه اسپمو یزن خوبیش اینه که یاهو خودش یادش می گیره کمکم برای بقیه هم فیل می کندش جزو اسپم ها
سلام
من ی سوال داشتم
اینکه چرا آیدیم قفله(تو یوزر خودم میتونم برم و...)
ولی با یاهو مسنجر موبایلم میرم مینویسه یوزر لکید(user locked)؟چرا؟چیکار کنم؟کمکم کنین لطفا
سلام
دوستان
من یکی دو روزه به مشکل عجیبی برخورد کردم!
نکته اول اینکه : من دو تا ایمیل فعال دارم
یکی دو روز قبل یه ایمبل جدید درست کردم، واردش شدم و بعد هم با یاهو مسنجر چت کردم
هیچ مشکلی هم نبود
بعد که دیس کانکت شدم دیگه هر کاری کردم وصل نشد! نه وارد ایمیل میشه نه وارد یاهو مسنجر
من هم یه دونه دیگه درست کردم ؛ دقیقا اتفاق قبل رخ داد
خودم یه مقدار سعی کردم درستش کنم ولی به نتیجه نرسیدم
فقط این احتمال رو دادم که چون چندتا ایمیل فعال دارم یاهو اجازه نمیده ایمیل جدید بسازم!
شاید هم اشتباه متوجه شده باشم
کسی اگه بدونه محدودیت داره یا نه یا اینکه راه حلش رو بدونه بگم خیلی ممنون میشم
بدجور کارم گیره!!
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp
ممنون میشم راهنمایی کنید
تو رو خدا یکی جواب بده!!!!!!!!!
با سلامنقل قول:
زمانی که میخواید وارد بشید و نمیتونید، چه پیغامی میده؟
سلامنقل قول:
همون پیام معمولی میده
مثل موقعی که رمز رو اشتباه بزنیم؛ میگه رمز اشتباهه
عکسشو موقع کانکت شدن با یاهو مسنجر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کردم
ممنون میشم راهنمایی کنید
یکی جواببببببب منو بده:41:
با سلامنقل قول:
معمولا زمانی که آیدی قفل میشه، اگر شما یک بار وارد ایمیل خودتون بشید از طریق سایت آیدی از حالت قفل خارج میشه. امتحان کنید و وارد ایمیل بشید