منم همین سوال رو دارم مخصوصا نسبت به گوچی پورهوم:31:نقل قول:
Printable View
منم همین سوال رو دارم مخصوصا نسبت به گوچی پورهوم:31:نقل قول:
عی جون من از best دو جورش رو یادمه یکی شیشه مشکی داشت و یکی آبی تیره که هردوشون هم انصافا عالی بودن:31:مکسی هم اون زمان که عالی بود اصلا شابدالعظیمی نبود البته دو مدل داشت یکیشو میگفتن فرانسویه یکی هم انگلیسی اون انگلیسیه شیشه کوچکتر و رنگ عطرش تیره تر بود و بوی خیلی بهتری از اون فرانسویه داشت
امروز برای اولین بار رفتم سمت وزرا بیشتر برای vancleef & arpels pour homme که فقط یکی دوجا داشتند که تست هم نداشت و 65 میگفتن. قیمتها بنظرم خیلی رفته بالا یا حداقل اونجا چون تست میدن بالا است. کارهای کلاسیک قدیم که اصلا تست ندارند
مثل گورلین وتیور، ارامیس، پاکو رابان پور هوم، یاتاقان و caron،لایو جاز، اینایی بودن که میخواستم تست کنم و نداشتن.rive gauche زنانه دیدم ولی مردونه نبود.
کول واتر تست زدم که اولش با بوی سینتتیکش حسگرهای بینیم رو سوزوند تو مرحله drydown نسبتا خوبه .ولی بدرد من نمیخوره
کارهایی که تست کردم ازارو پور هوم که باز هم نتونستم پسند کنم، vancleef arpels tsar (اوف عجب بوی غیر قابل تحملی داره) ولی کار سنگین و با کلاسیه و ماندگاری خوب .بعید میدونم کسی اینجا بزنه
ژیوانشی جنتلمن برای سال 1974 که بنظرم کمی بوی اسانسهای ایرانی رو میده
tered hermes که بوی فرش داره قیمت 100 تومن!
حتی این بوگارت پورهوم رو تست زدم که قیمت 32 می داد. بچه ها اینجا میگفتن حدود 19 تا 25 است .
creed green irish tweed یک ادکلن 4 فصل و ملایم که میگن خیلی شبیه به کول واتر است .بنظر من ملایمتر و با کیفیتتره اگر پولش باشه. و بوی مصنوعی کولر واتر رو نداره.
silver secent, aqua qurom که چون چیز خاصی ندیدم بوشون یادم نیست و سانتوز کارتیه و پاشا کارتیه.اکوا کورام رو 32 میداد.
2-3 عطر بی نام و نشان یا مارکدار بنجل چیزی که فهمیدم با کاغذ بو کردن نمیشه فهمید از عطر خوشت میاد یا نه .باید روی پوست باشه و هر دفعه هم بیشتر از 2 تا نباید تست کرد. بهتریم کار خرید تستر های خیلی کوچیکه در حد 1-2 میلی لیتر که اینجا امکانش نیست
خلاصه هیچ کدوم خوشم نیامد.
احتمالا دیگه اونجا نرم .شاهد صحنه دلخراشی بودم که فکر کنم از اتفاقات مرسوم اونجاست .خیلی ناراحت کننده بود
فکر کنم اگر کارهای سرژه لوتنز و مونتاله و آرتیسان توی ایران همه جا بود دیگه کمتر کسی سراغ کرید میرفت..کلا خیلی طرفدار کرید نیستم هرچند بدم نمیاد یه شیشه آیریش تووید داشته باشم...نقل قول:
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
من گوچی با گوچی رو دارم که یه عطر خنک و تلخ هستش با ته بوی چوب...بوی کلاسیک و خوبی داره ولی ماندگاریش زیاد نیست...نقل قول:
کلا این همه برند هست حالا چرا گوچی؟؟
نقل قول:
دداش چی شد اونجا که میگی اتفاق دلخراش افتاده؟کسی اذیتت کرده حالشو بگیرم؟:10:
یادمه قبلا میگفتی quorom رو دوست داری نه؟
منظورت از اسانسای ایرانی همین تو مترو ییاست دیگه؟
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
نقل قول:
مطمئنی که Best دو مدل داشته؟؟
پس چرا من فقط همون مدل مشکیشو دیدم و این که میگی آبیه رو اصلا تا حالا ندیدم...نکنه منظورت Lomani Pour Homme ئه؟
خیابان وزرا معروفه دیگه.(همین خالد مش ممبلی فعلی) برای من که اتفاقی نیفتاد. هرچند که احساس امنیت زیاد هم نمی کردم :31:نقل قول:
quorum که شاهکاره.دارمش.ولی aqua quorum اصلا شبیه اش نیست .عطر معمولی. یکی از بچه ها اینجا دنبالش بود.
در مورد ژیونشی جنتلمن منظورم این اسانسهای بنجل مترو نیست . عطر با کیفیته. ولی نوعی شباهت به بوی عطرهای سنتی اینجا بنظرم داشت . شایدم اشتباه بکنم. ولی خوشم نیامد.ولی tsar از ون کلیف واقعا نفرت انگیزه. دستم رو شستم باز بوش هست . نوعی بوی چوب سوخته تهوع اور داره بنظرم.
کد:http://www.basenotes.net/ID26121614.html
بّله دوست عزیز قیمتها خیلی بالا رفته از 2 هفته پیش تا حالا نزدیک 10 تومان روی هر عطری رفته :19:نقل قول:
آزارو اونیکس هم شما تست کن به اینی که دنبالشی یکم شبیه هستش
دنبال چه بویی هستی بگو بیشتر راهنماییت کنم
اخه يه ادوكلن خوش بو از گوچي ديدم اسمشو يادم نيست حدود 90 بود ميخوام ببينم چيه. و مورد creed واقعا كيفيت بالايي داره .راستي من كوكو مادمازل رو خواستم بخرم امروز 100ميل ميگفت 192تا يه ماه پيش 160بود ميگفت واسه قيمت دلار هستش عجب بساطيه
مگه شما vancleef&arpels pour homme رو بو کردی؟نقل قول:
دوست عزیز شما احتمالا گوچی گیلتی رو تست کردین که واقعا خوشبو هستش یا شاید گوچی پور هومنقل قول:
کلا از بین همه عطرها شنل خیلی قیمتاش رفته بالا نمیدونم چرا:18:
بله دوست عزیز تست کردمنقل قول:
چه خوب! کجا؟ منم برم بو کنم :31: چطوره بنظرت؟نقل قول:
من تو بوستان تست کردم البته چند ماه پیش بوش خوبه خاصه اما اونطوری نیست که بزنی کسی ازت بپرسه اسم عطرت چیه :31:نقل قول:
اونیکس رو تست کن به نظرم از ون کلیف مدرن تره اون خیلی قدیمیه بوش
امروز آزارو کروم لجند رو تست زدم.میشه گفت خیلی بویه مزخرفی داشت.یه چیزی تو مایه هایه عطر گرمی:2:
من امروز رفتم پاساژ بوستان. خیلی بزرگه. چقدر هم مغازه عطر وادکلن داره.طبق معمول گشت ارشاد دم در اصلی بودن .اول رفتم مغازه اشکان که ارسنال گفته بود برای jovan musk .گفت فقط میتونی درش رو بو کنی! چون مال من نیست.اعصابش هم خراب بود.منم اومدم بیرون و شروع کردم به گشت زدن. دنبال vancleef arpels pour homme بودم که هیچکس نداشت.
قیمتها از خیلی خوب بود تا خیلی پرت. مثلا one man show یکجا میداد 11500 .من 17500 خریدم.یا مثلا kouros رو من خرداد 50 تومن خریدم اینجا میداد 100 تومن!! میگفت گران شده.live jazz ysl رو میداد 78 تومن!! درصورتیکه رفتم گلدیس اریاشهر میداد 48 تومن.
بالاخره اینجا malizia veytiver رو یکجا دیدم و تست کردم. خیلی بوی تلخی داره. و نسخه های کپی مثل این بو زیاده.اونقدر خوشم نیومد که بخرم . 50 میل 9 تومن بود. میگن که بوش مثل گورلن وتیور است. که خوب شد چشم بسته نخریدم.
adidas ice dive هم تست زدم .هی بد نبود. برای 10 تومن خوبه.
ارامیس و ارامیس 900 هم بالاخره یک تست کوچک زدم. ارامیس رو بیشتر پسند کردم. هرچند باید باز هم تست کنم تا بوش رو درک کنم. 60 به بالا بود قیمتش.
بعدش رفتم گلدیس اریاشهر قیمتها بنظرم اینجا بهتره و مغازه عطرفروشی هم کم نبود.
caron pour un homme رو تست زدم.نمیتونم دیگه پولی براش بدم. هرچند کار خوبیه.
دنبال تستر بیژن بودم که نداشت. 75 میل رو 45 میزدند. ولی یک مغازه بیرون پاساژ زیر پاساژ 33 میداد.
ungaro III تست زدم که راجع بهش زیاد شنیده بودم. به اضافه کارهای دیگه مالیزیا. ولی بیشتر از همه Live jazz خوشم اومد که بنظرم کار خوبیه. هنوز آمادگی خریدنش رو ندارم.
من تا الان یدونه از ادوکلن های آزارو رو نداشتم،هر کدومشو بو کردم یا حالمو به هم زده با جوری نبوده که بخوام بخرمش... نمی دونم ای شرکت چیزای دیگه تولید می کنه یا نه ولی تو زمینه عطرو ادوکلن اگه نگم بده ولی اصلا در حد شزکتای مطرح نیست.نقل قول:
سلام دوستان
جناب hike،خیلی خوب توضیح می دی:46:
مخصوصاً در مورد قیمت ها و جاهایی که می ری.
من همین الان می خواستم توی این پست در مورد بوستان بپرسم که با توضیحاتت در مورد قیمت های بالاش منصرف شدم و احتمالاً برم گلدیس.
و اما داستان ما:
من یه سر رفتم هایلند برای تست (البته ناچاری بود،چون به محل کارم نزدیکه و فرصت رفتن به تندیس و گلستان رو نداشتم!) و چون خیلی تست زدم، مجبور شدم یه دونه شو بخرم. البته بیشتر برای تست یه عطر زنونه رفته بودم، ولی توفیق اجباری شد که چند تا مردونه رو هم تست کنم!
ولی خیلی محیطش زنونه اس که البته فکر کنم بیشتر به خاطر فروش لوازم آرایش و ... هستش.در کل زیاد راحت نبودم به اضافه اینکه برخورد فروشنده هاش هم اصلاً خوب نبود!
توی زنونه ها با توجه به توصیه دوستان، می خواستم "بوربری دِ بیت" رو تست کنم که متاسفانه تست نداشت و قیمتش رو هم فکر کنم زده بود 72000 تومن (در حالیکه که قیمتش حول و حوش 50000 تومنه)که با توجه به 4 درصد مالیاتی هم که به آدم می بندن، قیمتش حدوداً می شد 75000 تومن. از طرفی "تامی گرل" رو هم زده بود 69000 تومن که اونم تست نداشت (قیمت اون هم حول و حوش 60000 تومنه) که با مالیات می شد 71800 تومن. این بود که به خاطر چشم بسته بودن خریدم و تفاوت قیمت 20000 تومنی در بوربری، تصمیم گرفتم تامی گرل رو بخرم به قیمت 71800 تومن.
ولی وقتی اومدم خونه بازش کردم حالم بد شد:2:
راستش من اصلا خاطره خوبی از این بو ندارم، آخه هر وقت زن داییم می اومد خونمون این بو رو می داد (به شدت خنکه و از نظرم بوش خیلی قدیمیه و یه چیزی تو مایه های کول واتره، ولی به هرحال با سلیقه من اصلاً جور در نیومد)
اینه که تو فکرم بفروشمش (البته به هایلند که عمراً نمی شه، با او برخوردشون)، چون هدیه هم هست می خوام بوش تک و موردپسند باشه!
و اما در مورد مردونه ها:
من خودم در حال حاضر با la nuit de l’homme از ایو سنت لوران حال می کنم که به شدت هم بهش معتادم. یه دوره ای هم از "آکوا بولگاری" استفاده می کردم.
دو مورد "هوگو از هوگو بوس" و "آرمانی کد از جیورجیو آرمانی" رو اصلاً تا حالا تست نکرده بودم، ولی واقعاً محشر بودن!
هوگو که بوی گردو می داد و به محض اینکه تستش کردم، منو برد به خاطرات کودکیم که توی باغمون یه درخت گردوی تنومند و قدیمی داشتیم و من همیشه از نشستن زیر او لذت می بردم و تا یه فیس زدم، یه لحظه احساس کردم زیر اون درخته نشستم.
آرمانی کد هم بوش ترش بود و به نظرم دلچسب و خوشایند بود.
1- هم چنین مُصرم که deseo از جنیفر لوپز رو هم تست کنم، کسی تا حالا اینو داشته؟ میگن بوی جنگلی فوق العاده ای داره!
راستش دلیل این که این همه خاطره تعریف کردم و چشمتونو درد آوردم، این بود که نیاز به کمک داشتم:
من ساکن غرب تهرانم و می خواستم خواهش کنم اگه عطر فروشی با تست، توی محدوده ی غرب تهران سراغ دارین که قیمتهاش هم مناسبه، معرفی کنین. (البته با توجه به توضیحات hike باید یه سر هم برم گلدیس ببینم چه جوریه)
2- در ضمن، من حول و حوش 130000 تومن واسه خرید در نظر گرفتم، به نظرتون اگه این مبلغ خرید کنم، فروشنده حاضر میشه اون عطر زنونه ای که از هایلند گرفتم (تامی گرل) رو ازم بخره یا لااقل با یه عطر زنونه دیگه عوضش کنه؟
3- آیا قبل از خرید حتمی، تا 7-8 تا عطر رو میشه تست کرد؟
4- آیا از هر عطر حجم های پایین تری هم دارن یا همشون فیکسه؟ (ای کاش میشد حجم های 20 میلی از هر ادکلن اصل وجود داشت، آدم 200 تا می خرید)
5- یا اینکه مغازه ای می شناسید که تستر عطرها رو با قیمت پایین تر بفروشن؟
6- قیمت های مغازه (مثلاً گلدیس یا بوستان) خیلی بالاتر از اونهایی هست که توی perfumeshopping زده یا مناسبه؟
7- در مورد تندیس و گلستان چی؟ قیمت هاش خیلی بالاتره؟
راستش به این دلیل گفتم perfumeshopping که در مقایسه با فروشگاه های آنلاین دیگه نسبتاً قیمت هاش پایین تره.
8- من تا حالا خرید اینترنتی نداشتم، می خواستم ببینم اولاً کجا رو پیشنهاد می کنید؟
9- دوماً اگه از perfumeshopping خرید کنیم، عطراش اصله یا تقلبی می اندازن به آدم؟ چون به نظر می یاد برای اینکه نخوان اعتبار خودشونو خراب کنن، جنس اصل بدن.
10- سوماً پول پیک هم می گیرن یا قیمت خالصی رو که توی سایتشون نوشته، به پیک بدی تمومه؟
11- در کل از فروشگاه آنلاین راضی هستین یا نه؟
(یواش یواش داره تبدیل به نظر سنجی میشه:31:)
من می خوام عطرهایی رو که تست کردم، آنلاین بخرم تا قیمتش پایین تر باشه، چون مغازه هایی که تست میدن می کشن روش به اضافه اینکه ممکنه تقلبی هم بهت بدن، چون ارتباط face to face هست و خیلی امکان بررسی و بحث با فروشنده رو نداری!
و دیگه این که ........ هیچی، همینارو می خواستم بگم.
در آخر، ببخشید که اینقدر سوالام زیاده، اونها رو پررنگ و شماره گذاری کردم.
لطفاً اگه ممکنه هر چه سریعتر جواب بدین، آخه عجله دارم و می خوام همین امروز از perfumeshopping و یه مغازه تست دار خرید کنم.
پیشاپیش متشکرم
جرمی جان بابت عطر خیلی متاسف شدم که خوشت نیومد. 70 تومن کم نیست .اول اینکه قیمتهای perfumeshopping رو فراموش کن.همه چیز گران شده و قیمت سابق نیست.البته قیمت خوب هم پیدا میشه باید بگردی.
1- نه عطر خانم لوپز رو تست نکردم. گلدیس برو . بوستان هم میتونی سربزنی. تیراژه هم میتونی بری که نرفتم تا حالا.نقل قول:
1- هم چنین مُصرم که deseo از جنیفر لوپز رو هم تست کنم، کسی تا حالا اینو داشته؟ میگن بوی جنگلی فوق العاده ای داره!
راستش دلیل این که این همه خاطره تعریف کردم و چشمتونو درد آوردم، این بود که نیاز به کمک داشتم:
من ساکن غرب تهرانم و می خواستم خواهش کنم اگه عطر فروشی با تست، توی محدوده ی غرب تهران سراغ دارین که قیمتهاش هم مناسبه، معرفی کنین. (البته با توجه به توضیحات hike باید یه سر هم برم گلدیس ببینم چه جوریه)
-شاید .باید باهاش صحبت کنی در هر صورت زیر قیمت برمیداره. قبلش ببین اون پاساژ مورد نظر عطر رو چند می فروشند. ممکنه ضرر زیاد بکنی که ارزش نداره بنظرمنقل قول:
2- در ضمن، من حول و حوش 130000 تومن واسه خرید در نظر گرفتم، به نظرتون اگه این مبلغ خرید کنم، فروشنده حاضر میشه اون عطر زنونه ای که از هایلند گرفتم (تامی گرل) رو ازم بخره یا لااقل با یه عطر زنونه دیگه عوضش کنه؟
3-میشه . ولی چیز زیادی نمی فهمی .بهرحال قهوه بو کن بین هر تست امروز زمان تست live jazz قبلش رفتم دستهامو تا بازو شستم بعد رفتم پیش فروشنده .یقه تی شرت رو دادم پایین گفتم بپاش به سینه ام . اینطوری میتونم عطر رو کامل درک کنم .نقل قول:
3- آیا قبل از خرید حتمی، تا 7-8 تا عطر رو میشه تست کرد؟
- 30 میل هم هست . تستر در حد 5 تا 10 هم هست ولی نمی ارزه . مگر اینکه خوش قیمت بدهنقل قول:
4-4- آیا از هر عطر حجم های پایین تری هم دارن یا همشون فیکسه؟ (ای کاش میشد حجم های 20 میلی از هر ادکلن اصل وجود داشت، آدم 200 تا می خرید)
-پاساژ نصر در گیشا یکسر بزن. تستر زیاد دیدم دارن. لزوما قیمتهاشون خوب نیست .مغازه غنچه هم میتونی بری. 30 ساله اینکاره است (کلا برای تست عطر نه خرید تستر )نقل قول:
5- یا اینکه مغازه ای می شناسید که تستر عطرها رو با قیمت پایین تر بفروشن؟
perfumeshopping قیمتهاشو فراموش کن.نقل قول:
6- قیمت های مغازه (مثلاً گلدیس یا بوستان) خیلی بالاتر از اونهایی هست که توی perfumeshopping زده یا مناسبه؟
- با توجه به افزایش قیمتها در روزهای اخیر باید بری ببینی نمیدونم .بسته به عطر فرق میکنهنقل قول:
- در مورد تندیس و گلستان چی؟ قیمت هاش خیلی بالاتره؟
perfumeshopping یکبار خریدم . چاره هم خوبه منتها 48 ساعت طول میده. قیمتهاش بالاستنقل قول:
8- من تا حالا خرید اینترنتی نداشتم، می خواستم ببینم اولاً کجا رو پیشنهاد می کنید؟
اصله. بهرحال امازون هم گاهی عطر جعلی میفروشهنقل قول:
دوماً اگه از perfumeshopping خرید کنیم، عطراش اصله یا تقلبی می اندازن به آدم؟ چون به نظر می یاد برای اینکه نخوان اعتبار خودشونو خراب کنن، جنس اصل بدن.
پول پیک باید بدی .چاره رایگانه منتها 2 روز بعد میگیرینقل قول:
سوماً پول پیک هم می گیرن یا قیمت خالصی رو که توی سایتشون نوشته، به پیک بدی تمومه؟
50-50 است .الان دیگه قیمتها بالاست. راستی برای قیمت نسبتا مناسب قائم هم برو.ممکنه هنوز گران نکرده باشننقل قول:
در کل از فروشگاه آنلاین راضی هستین یا نه؟
بچه ها يه ادكلن بهم معرفي كنيد با موندگاري بالا و مردونه كه بوش هم زياد پخش بشه قيمت هم تا170 يكي ديگه هم با بوي خوب تا 80 غير اونايي كه داشتم اكوا.. لاليك اسكاداcreed. . wonderwood
اگه 170 می خوای بدی، انتخابت رو به برندهای شانل، دیور و تام فورد محدود کن.نقل قول:
کارهای متفاوتی دارند!
البته Egoiste مال شنل بسیار hi-class هست و قیمتش حداقل 120000 باید باشه.
آلورر مال شنل هم تعریفش رو زیاد شندیدم ولی خودم تست نکردم!
اون یکی 80 تومنی هم اگه encre noir از لالیک رو تا حالا نداشتی، یه تستی بزن. به نظرم هر مردی باید یه بار هم که شده، اون رو خریده باشه:5:
قیمتش حول و حوش 50 تومنه.
راستش من خودم هوگو از هوگو بوس رو تازه تست کردم (تا حالا نداشتم) ولی بوش برای من خیلی جذاب بود (بوی گردو می داد!) اونم حول و حول 50 تومن هست.
راستی deseo از جنیفر لوپز رو هم یه تستی بزن بیا بگو.
chic از کارولینا هررا هم خوبه، اونم حدود 50-60 تومنه
اینجور که معلومه محل کارت از ونک هم نباید زیاد دور باشه!! اگه یوسف آبادی بگو ببینم همکار نباشیم یهو :دی.نقل قول:
ونک هم یه سری به فروشگاه میثم بزن.. اینجا در موردش حرف زده نشده!! اما فروشگاه حرفه ای هست!
محل کارم عباس آباده، سورنانقل قول:
نه خوب آرِانتین تا ونک هم راهی نیست!
فروشگاه میثم، کجای ونکه؟
تستر داره؟
قیمتهاش چه جوریه؟
کل هر چی ازش می دونی بگو آقا:8:
مرسی
امین من aqua quorum رو تو وزرا دیدم و تو درش بهم تست داد مثلا. 32 تومن میداد. فکر نمیکردم اونجا پیدا بشه ولی داشت. اون پایین قفسه هاش کشفش کردم. بوش رو خیلی خوشم نیومد ولی درست هم تست نداد که بوش رو درک کنمنقل قول:
اون لالیک رو دارم بوی خیلی خاص چوب میده بعضیا خیلی حال میکنن بعضیا بدشون میاد
دوستان سلام
برای یه خانوم 23_24 چی پیشنهاد میکنید؟
نقل قول:
دوست من در مورد این ادکلن توضیح میدی ؟پخش بوش چطوره؟ماندگاریش؟عکس العمل دیگران نسبت بهش؟:20:
نقل قول:
مثل همیشه Burberry The Beat For Women
رو دست این عطر هیچ عطر زنونه ای هنوز بلند نشده و نخواهد شد.
نقل قول:
یکی از بهترین مغازه های بوستان که قیمتاش در حال حاضر به علت خرید قدیمش هنوز خیلی خوبه رو بهت میگم حتما یه سر بهش بزن ضرر نمیکنی..
هر چند که کوچیکه و بیشتر عطرای رده متوسط میاره اما قیمتاش عالیه..
اسمشو نمیدونم اما برا پیدا کردنش بهت آدرس میدم...
وارد بوستان شدی با پله برقی برو طبقه بالا بعد تو اون طبقه بپیچ سمت راست در واقع به سمت شرق و مستقیم برو تا برسی به اون یارو که زیر پله داره ازین اسانس آشغالی متروییا میفروشه بو اسانسشم از 20 متری تو هوا حس میشه...به اون اسانس فروشه که رسیدی یه 2 متر جلوترش دست راست یه راهرو باریکتره که اولش کتونی فروشیه...اونو تا ته برو و آخرین مغازه عطر فروشی که سمت راستتته برو داخل.
حدود قیمت؟؟؟نقل قول:
WOOOOOOOOOOOOOOOWW:
یه نگاه به این مقاله بندازید!!!!
من همه این مواد رو اغلب در عطرای مورد استفاده ام دیدم...چطور ممکنه دنیا انقد بی حساب کتاب باشه؟؟؟؟کد:http://www.tigerflag.com/twenty-chemicals.html
من اینو به هر کی پیشنهاد دادم، گیر افتاده بدجور. بهت توصیه می کنم طرفش نری:31:نقل قول:
حتی با غلظت توالت موندگاری خیلی خوبی داره، یعنی لااقل تا 7- 8 ساعت روش حساب کن!
در مورد توضیح عطر بگم که به محض تست در لحظه اول، در موردش قضاوت نکن.
یه خرده که میگذره بوی عجیب غریبش آدمو شگفت زده می کنه
در لحظه اول که بو می کنی، یکمی ترش و خنکه و به تعبیر من "بوی جوهر" می ده. اما بعد یه مدت بوش عوض می شه و آدمو می گیره یعنی یه خرده گرم می شه و با کلاس و البته متفاوت.
توی عطرهایی که من داشتم واقعاً نمی تونم بوش رو به هیچ نمونه ای شباهت بدم
اینو یکی از رفیقام از دوبی واسم سوغاتی آورده بود. اولی که بو کردم حس خوبی بهش نداشتم. ولی یه مدت که گذشت فهمیدم که کار از کار گذشته و من تبدیل به یه معتاد شدم!!!
چون بوش خاصه، نظر اطرافیان رو قطعاً جلب می کنه ولی من از پخش بوش زیاد راضی نیستم.
البته جزء عطرهای پرفروش هم به حساب می یاد و احتمال خز شدنش وجود داره. ولی تو عطرو واسه دل خود بزن چی کار داری به بقیه!
قیمتش این جا حدود 70-80 تومنه، البته من روم نشد از رفقیم بپرسم چند خریده بود
ولی راحت گیر میاد
حالا برو یه تستی بکن ببین چه جوریه ؟!
البته بازم سلیقه ایه دیگه ممکنه خوشت نیاد
من بوربری د بیت رو هنوز موفق نشدم تست کنمنقل قول:
ولی این طور که آرسنال تعریف می کنه، خیلی مشتاقم ببینم چه جوریه
ولی CH از کارولینا هررا رو تست کردم (البته قرمز رنگش رو) عجیب حس تازگی رو به آدم القا می کنه!
جون میده واسه وقتی که از سرکار و دود و دم خیابون خسته می رسی خونه، واسه تجدید قوا بوش کنی.
دیدی توی این تبلیغای تلویزیون نشون میده مثلاً یکی تو کوهستان برفی داره کوهنوردی می کنه، یه دفعه یه نوشیدنی می خوره یخش وا می شه و یه روح دیگه درش دمیده میشه؟
دقیقاً با بو کردنش، یه همچین حسی به آدم دست میده و تفاوتش رو با عطرای دیگه کاملاً متوجه میشی.
البته قیمتش یکم بالاس حدود 70-80 تومن با غلظت توالت، ولی ارزشش رو داره!
قیمت بوربری د بیت هم بین 55 تا 70 باید باشه، گرون تر از این دادن نگیر.
---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------
یکم در مورد کروم توضیح میدی، من نداشتم تا حالا. ارزش داره آدم بخره؟نقل قول:
بچه ها ميبينم بعضياتون خيلي با تست كردن مشكل دارين با اينفروشنده ها من كه دو سه تا مغازه ميرم اينجا مشكلي ندارم باهاشون مخصوصا يكيشون كه خيلي خوش برخورده همه رو ميتوني تست كني مثلا بهش ميگي ادكلن مردونه ميخوام تو اين قيمت همه رو مياره تست ميزني مثلا اگه 10 اورده باشه اونايي كه خوشت اومده يطرف ميزاره بقيه رو ميبره دوباره همين مدلي نا به يكي برسي از عطراشم مطمعن هست ميگه بزن خواستي فردا بيا
چه عالی...نقل قول:
کجایی مگه؟
من بندرعباس هستم:20:
نقل قول:
اون بربری د بیت که من گفتم منظورم نسخه زنونه اش بود...مواظب باش مردونه اشو نگیری...اتفاقا از مردونه اش اصلا خوشم نمیاد و 180 درجه با زنونه اش فرق داره...به طور دقیق میتونم بگم به طرز شدیدی بوی فلفل دلمه ای میده...خیلی زیاد و افراطی....برعکس زنونه اش که بوی جیگری داره واقعا که اصلا توصیف نشدنیه.نمیدونم این زنونه اشو به چی تشبیه کنم واقعا به توت فرنگی؟تمشک؟انگور؟گل مریم و زنبق؟
اصلا کلا خیلی خوبه دیگه حالا خودت برو امتحان کن میفهمی.یکی از دختران آشنا 100 میلش رو قبل از گرونی عطرا و تو اردیبهشت ماه از وزرا 60 تومن خرید.
بچه هایی که این برند ها رو تست کردن لطفا راهنمایی کنن کدوم بهتره کدوم مدلش و اگه لطف کنید قیمت رو هم بگید
Yves Saint Laurent وtom ford وarmani یه ادکلن ارزون که کیفیت تقریبا خوبی هم داشته باشه معرفی کنید چون شاید اینترنتی بخوام خرید کنم اول اون ارزونه رو بگیرم ببینم اصله یا نه بعد قیمت بالا:31:
ازنقل قول:
Yves Saint Laurent
Opum , M7 , Kouros رو حتما تست کن...کوروس فوق العاده کلاسیک و خوش بو هست.ام 7 سنگین با بوی چوب.le homme , le nuit هم خودم دارم و راضی هستم کلا برند فوق العاده ای هست و نسبت به قیمتش میارزه...لایو جاز فوق العادست و برای این فصل عالیه و حتی از تورین هم نمره 5 گرفته...
tom ford
grey vetiver رو حتما تست کن .این برند عطرهاش گرون هست و مطمئن شو از جای مطمئن میخری..
armani
برای مهمونی بخوای آرمانی کد رو میتونی بگیری ولی اگر برای استفاده روزانه بخوای Aqua di Gio رو بگیر....
در کل توی رنج قیمت بالا کارهای کرید هم هست توی ایران و شنیدم بعضی کارهای آرتیسان هم پیدا میشه...اگر بتونی آرتیسان مثلا دیزونگ یا عطرهای دیگش رو تست کنی خیلی عالی هستش کلا این برند فوق العادست...احتمالا Midnight in paris از ون کلیف هم تونستی پیدا بکنی تست کن...
در میانه قیمت بازار هم اگر عطرهایی میخواید که کمتر معروف هستند حتما جان وارواتوز ها رو تست بکنید آرتیسانش بوی خنکی داره ولی خود جان وارواتوز بوی تلخ و نیمه سنگینی با ته بوی چوب داره...Drakkar Noir by Guy Laroche هم هستش که بوی خیلی خوبی داره با ماندگاری متوسط..
اینجا کسی تا حالا اینترنتی خرید کرده ؟از کجا اصل بوده؟ من الان 3 تا فروشگاه اینترنتی رو دیدم قیمتاشون با هم خیلی فرق میکنه مثلا در مورد همین سن لورن L'Homme یکی قیمت 100 میلش 68 هست اون یکی 50 میلشو میده 65 و 100هست 85 تومن اما در مورد یه ادکلن دیگه برعکس میشه قیمتا خلاصه ما نفهمیدیم کدوم خوبه کدوم نه ولی در مورد tom ford همشون رنج قیمتا رو بین 160تا 175 هست اونایی که تست کردن به نظرشون کدوم مدلش بهتره؟من 2تا تست کردم خیلی حال نکردمpolo مشکی تست کردم بوی باحالی داشت موندگاریش هم بالا بود خواستم بگیرم گفتم یکم صبر کنم دوباره هوس دانهیل قهوه ای کردم قبلا داشتم خیلی بوش باحاله اما قدرت پخش شدن نداره دوسه تا ادکلن دیگه هم دیدم مثل بوگاتی بوی شیرین و خنک و یکی دوتای دیگه گفتم بوی خاص میخوام یه ادکلن واسم اورد نمیدونم چی بود اما بوی بنگ و حشیش میداد:18::31: گفتم فقط همینمون مونده دیگه راستی از ادکلن های قدیمی چیا خوبه
Terre D'Hermes اینو کسی تست کرده ؟
بوش خاص و تلخ و تنده.نقل قول: