نقل قول:
دوست من آرک به جز اندازه صفحه و شکل و شمایل چه فرقی با نئو داره
هر دو cpu 1ghz
gpu 205 adreno
ram 512
camrea 8 mpix
hdmi
Printable View
نقل قول:
دوست من آرک به جز اندازه صفحه و شکل و شمایل چه فرقی با نئو داره
هر دو cpu 1ghz
gpu 205 adreno
ram 512
camrea 8 mpix
hdmi
برایتنس آرک هم خیلی بالاتره...
با سلام آیس کریم به طور رسمی اومد واسه اس 2 ؟
با سلام خدمت دوستان منsensation داشتم فروختم.الان می خوام یه گوشیه دیگه بگیرم لطفا اساتید راهنمایی کنند چه گوشی بگیرم قیمت مهم نیست .از راهنماییتون ممنونم.
دوست عزيز از اونجايي كه شما سنسيشن داشتين بهتره كه يه آپگريد كنين تا يه تك هسته اي بگيرين:
بدون شك گالكسي اس 2 بهترين انتخابه.
و شما بلافاصله پس از خريد متوجه انتخاب درستتون ميشين
كلا پيشنهاد من در بازار اندرويدي حاضر اينه:
بهترين گوشي اندرويدي:
گالكسي اس 2
نسبت به سنسيشن: بهترين صفحه نمايش-دوربين قويتر- رم بيشتر-چيپ گرافيكي قويتر-حافظه داخلي بيشتر-ساپورت بهتر- USB OTG و ...
(به نظر من از ريزر و جي نكس بهتره)
اگه با سايز مشكل ندارين هم نوت ولي واسه اسمارتفون جي اس 2 بهتره... ممكنه يكم با نوت مشكل پيدا كنين واسه استفاده به عنوان فون
گوشي رنج متوسط:
galaxy s i9000
arc s (به نظرم حتي در مقابل سنسيشن آرك اس انتخاب بهتريه يا جي اس)
يا
GALAXY W
NEO
گوشي با بودجه پايين
sony live
آقای ناظر کلا دیگه شمشیرو از رو بستی ماشاالله ارک اس 750 تومنی ارزشش بالاتر از سنسیشنه واقعا نمیدونم چی بگم وتاسفم واسه اونایی که به حرف شماها میخوان این همه پول بدن . پستمو پاک نکن جواب بده لطفا
سلام ممنونم از جوابتون منم همین مزیتا مد نظرم هست .به نظر شما تو این اشفته بازار ارزش خرید داره ؟قیمت دقیقشم دارید؟ گالکسی اس2 میگم ممنونم از راهنماییتون.نقل قول:
اگه دلت نمیسوره 1 تومن بابت اس 2 بدی همین الان برو بخرش ولی خداییش اس 2 ارزش 300 تومن بیشتر از سنسیشن رو داره ؟
بله عزيزم داره.
سنسيشن به نظر من در مقابل آرك هم كمتر ارزش داره
در جواب دوستمون ميخوام بگم كه اين قيمت گوشي نيست كه بالا رفته اين ارزش ريال كه كاهش يافته
يعني شما الان هر جاي دنيا بخواين اين گوشي رو بخرين همين حدود ميشه
در ضمن تو همين فروم خيلي ها هستن كه بين سنسيشن و جي اس 2 مونده بودن و متوجه اشتباهشون شدن
دو هسته اي بودن تنها ملاك نيست وقتي كه عملا كارائيش از تك هسته اي همون شركت يعني سنسيشن xl پايين تره
و در ضمن جي اس 2 كلي امكانات اضافه داره... من هيچ پيشنهادي نميدم فقط در صورت امكان قبل از خريد گوشي رو امتحان كنيد لازم نيست ديگه به پيشنهاد كسي واسه خريد گوش كنين چون فورا متوجه ميشين كدوم بهتره...
حداقل صفحه نمايش oled اسم يه مارك نيس اسم يه تكنلوژيه... كه به تنهايي ارزش خريدشو داره
جداي رم خيلي بيشتر و كلي موارد ديگه...
تا جائي كه من قيمت گرفتم سنسيشن ها هم همين حدود 800-900 شدن پس تفاوت قيمت اونقد هم زياد نيس
در تکمیل حرف ها رئوف عزیز باید بگم که سعید جان این برادر ما هم از روی عملکر و کارایی سنسیشن داره قضاوت می کنه شما یه نگاه به بنچ مارک های زیر بندازید ببینید نظرتون در موردش چیه
خیلی تفاوت فاحشی وجود داره بین سنسیشن و گوشی های تست شده
همین چند وقت پیش تو مجله عصرارتباط هم یه مقایسه کوچیک گذاشته بود بین چنتا گوشی اندرویدی که بازم اونجا نمره سنسیشن اون چیزی نبود که آدم انتظارشو داشت :41:
محتوای مخفی: بنچ مارک
قیمت اس 2 32 گیگ چنده ؟
قيمت 16 گيگ رو تو بوشهر امروز 1.320 مي گفتن
آقا نکن اين تبليغ ها رو خلاف قوانينه اصلا چه ربطى به اين جا داره بابا اين سايت ايران رو خيلى وقته حذف کرده پنج سال پيش رو بورس بود همون موقعه هم کسى به گوشى نرسيدنقل قول:
بابا از زير مجموعه جمع کردن کسى به جايى نرسيده که شما برسى
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
خب پس یعنی 32 چند در میاد؟:20:نقل قول:
32 گیگ 1100 می ارزه از اونور بگیرم:18:
کسی نیس جواب بده؟:8::11:نقل قول:
وقتی 16 رو اینجا می دن 1320 32 با اون قیمت میارزهنقل قول:
ولی کلا اینکه میارزه یا نه باید بگم نه من باشم 1100 نمی دوم بالای جی اس2(نظر شخصی)
نقل قول:
تا جائي كه من قيمت گرفتم سنسيشن ها هم همين حدود 800-900 شدن
این تفاوت محسوس نیست ؟ کار به ریال و دولار و... ندارم الان من بخوام گوشی بگیرم 500 تومن بیشتر بابت اس2 بدم ؟ واقعا همتون بی انصافین حداقل با این قیمت بازم ....نقل قول:
قيمت 16 گيگ رو تو بوشهر امروز 1.320 مي گفتن
البته وقتی شما ارک اس رو بهتر از سنسیشن میدونین با قیمت تقریبا برابر دیگه انصافتون مشخصه
کاری به فن بوی ها ندارم ، خود من فعلا از این جهنم دره هیچی نمیخرم تا قیمتا یا درست درمون بشه یا حداقل فیکس بشه...نقل قول:
این تفاوت محسوس نیست ؟ کار به ریال و دولار و... ندارم الان من بخوام گوشی بگیرم 500 تومن بیشتر بابت اس2 بدم ؟ واقعا همتون بی انصافین حداقل با این قیمت بازم ....
البته وقتی شما ارک اس رو بهتر از سنسیشن میدونین با قیمت تقریبا برابر دیگه انصافتون مشخصه
قیمت آرک اس و سنسیشن هم حدود 200 فرق داره که نمیشه بهش گفت برابر...
ارک اس 750 تومنه آل دیجیتالو یه سرک بکشی بد نیستنقل قول:
قیمت سنسیشن هم حدود 940 ایناس ورژن معمولی
رنگ سفیدش تازه 810 تومنه عزیز با گارانتی اطلاعات غیر واقعی به خرد دیگران نده لطفانقل قول:
سند حرفم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اينجا قيمت گرفتم بعيد ميدونم اينا هم تو اين بازار بفروشن همون 820 هم كه باشه با 740 آرك اس 80 فرق داره
شايدم آل ديجيتال قيمت ها رو متعادل كرده نسبت به بازار به خاطر اتفاقاي امروز
arc s ------ 825
sensation -----805
ال دیجیتال 6 بهمن 90
البته ارک اس با گارانتیه کامتله که گارانتی عملا الکیه و سنسیشن بدون گارانتی
الان جواب شمایی که ناظری جالبه ارزش کدوم بیشتره ؟
ﺍﮔﻪ ﻫﻤﻪ ﯼ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺍﯾﻦ ﻗﯿﻤﺖ ﺑﺎﺷﻪ ﺳﻨﺴﯿﺸﻦ
نظر عزیزان در مورد
Motorola
ATRIX
چیه؟ نسبت به قیمتش ارزش داره؟دارای محدودیت خاصی نیست؟ساپورتش چطوریه؟
توصیه نمیکنم بهتون... به خاطر ساپورت بسیار ضعیف و رام های بسیار افتضاح (هم رسمی و هم کاستوم) ، صفحه نمایش ضعیف و 2D Rendering ضعیف... خودم مدتی این گوشی رو داشتم...نقل قول:
ممنون
بین اپتیموس 3دی و آرک اس کدوم رو پیشنهاد میدید؟
ديجي كالا قيمت ها رو به اين صورت گذاشته :
HTC Sensation
975000 تومان
گارانتی 12 ماهه شرکت پارس کامتل
Sony Ericsson Xperia Arc S
755000 تومان
بدون گارانتی
855000 تومان
گارانتی 12 ماهه شرکت پارس کامتل
آل ديجيتال فكر كنم يه سياست فروش داره كه قيمت ها رو انقدر پايين اورده واسه سنسيشن
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------
من كه نگرفتم اين دو تا چه سنخيتي با هم دارننقل قول:
ولي قيمت اپتيموس خيلي بالاتر از آرك اس هست
كلا اپتيموس 3دي رو پيشنهاد نميدم.
دیجی کالا که واقعا گرون میده
واسه قیمت mobile.ir و گوشی شاپ . آل یجیتال بنظر من بهترن
R]ببخشید دیجیکالا فکر کرده سره گردنست کلی گوشیهاشو با دلار با قیمت پایین خریده روزی ٥۰ تومن میبره بالا, ازش نخرید معلوم شد چه سایته....,
خوب شد امروز اعلام کردن دلار ١٢۰۰ حالش گرفته شد,
ال دیجیتال با همون قیمتی که خریده میفروشه دمش گرم , اپتیموس تری دی چرا پیشنهاد نمیشه خیلی گوشی خوبیه ٦٥۰ با گارانتی
اگه 650 باشه كه توووووپه!!!
ولي وقتي آرك 800 شده اپتيموس رو كي 650 ميده يعني هم قيمت گلكسي اس 1 ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون بخاطر اینکه الجی اجازه نمیده قیمت ببرن بالا, اگه دقت کنین افزایش قیمت الجی از همه کمتره
کلا هیچ برندی مثل سامسونگ قیمتاش فضایی نشد یه زمانی اپل معروف بود به قیمت کاذب الان نوت و نکسوس و اس 2 سامسونگ بالای 1300 هستند
آره سامی خرکی قیمتش پرید بالا... شاید به خاطر اینه که تقاضاش بیشتره و طمع علاالدینیا هم بالاس :-؟؟
من 610 با گارانتی هم دیدم که واسه فروش هم دارند و میفرستننقل قول:
با سلام خدمت دوستان بین گالکسی اس 2 ونت کدوم بهتره و مناسبتره البته خودم صفحه بزرگ دوست دارم لطفا اساتید راهنمایی کنن که بتونم یک انتخاب درست داشته باشم ممنونم برای خرید.
یقین داشته باشید که نوت از هر نظر قوی تر از S2 هست و اینکه با این قیمت افتضاح S2 توی این مدت ، من نوت رو خیلی مناسب تر میدونم...
اگه با اندازه نوت مشکل نداری نوت بگیر.هم رزولیشنش بیشتره هم صفحش بزرگتره. بر وب گردی و فیلم دیدن و PDF خوندن بیشتر کیف میده.قلمم داره.نقل قول:
کل بازار گوشی که دست علاالدینی ها نیستنقل قول:
همین ال دیجیتالو ببین یه زمانی هم اچ تی سی رو محکوم میکردین به قیمت گذاری بد . ای داد :41:
سلام
من میخوام گوشیم رو بفروشم! بنظر دوستان چند بفروشم خوبه؟
I9000 8GB
سیاه رنگ هست
گارانتی نداره
هیچ ضربه ای نخورده
هیچ خط و خشی نداره
یک کیس Capdase هم داره
رام 2.3.5 هم روش هست
باطری هم حداقل 2 روز دوام داره(بدون بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
تیر 90 خریداری شده.