سلام
نمی دونم چه حکمتیه که رفتن من از پی سی با رفتن شما قرین شده(البته من خیلی توی پی سی فعال نبودم بیشتر توی یک فروم دیگه بودم ولی حالا دیگه......)
چند تا سوال:اگه بخواید یه جمله یه همه به عنوان یادگاری بگین چی میگین؟
Printable View
سلام
نمی دونم چه حکمتیه که رفتن من از پی سی با رفتن شما قرین شده(البته من خیلی توی پی سی فعال نبودم بیشتر توی یک فروم دیگه بودم ولی حالا دیگه......)
چند تا سوال:اگه بخواید یه جمله یه همه به عنوان یادگاری بگین چی میگین؟
دوستان با عرض شرمندگي مجبورم يه پست اضاف بزنم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مونيكا خانم تولدتون مبارك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ای بابا شما کجا دوسته عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط پرنس
معذرت می خوام اما متاسفانه من اصلا تو ماره جمله های فلسفی نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط می تونم برای همه ی دوستای خوبم تو این فروم ارزوی موفقیت بکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم آقا رامبد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خجالتم دادید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون از توجهتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
--------------
می بینم که روزه تولده من شما هم به جمعه کاربرانه قدیمیه انجمن پیوستین و رفتین جزئه ریش سفیدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم به شما تبریک می گم کاربر قدیمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تبریک میگم به شما ...تفلدت مبارک مبارک مبارک......1000 ساله بشی
ممنون مونيكا خانم ;) حالا ديگه دارم ميشم كدخدا !!! :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
سلام
ممنون مونیکا خانم
بابت جوابا
ایشالا که هر جا هستید پاینده باشید
تولدتون هم مبارک
رامبد جان ممنون که گفتی
کاملا بجا بود
موفق باشید
سلام عزيزم
نه بابا حالم اون قدر هم كه مي گي خوب نيست اما خوب بدم نيست. تولدت هزار تا مبارك :biggrin:
1- قيافه هاي غربي را بيشتر دوست داري يا شرقي؟
2- زياد گريه مي كني؟
3- اولين روز مدرسه رفتن را يادت مي ياد؟
4- گروه خونيت چيه؟
5- خوب آيا رشته عمران رشته دانشگاهيته؟ اگه نه چرا؟
6-ببينم تو كجا رفتي دنبال كار كه بقيه داوطلب ها اتوكد را خوب بلد نبودن و بعد هم ازت مدرك نمي خواستن ؟ يعني واقعا فكر مي كني اگه پدرت كمك نمي كرد مي تونستي همين شغل را داشته باشي ؟ مي دوني منظورم اينه كه موقع استخدام خيلي چيزها از ادم مي پرسن دانش علمي جز اخرين هاست . (مثل مدرك معدل سابقه كاري و....گاها پارتي) :happy:
7- اگر قرار بود دم داشته باشي دلت مي خواست دمت مثل كدوم حيوون باشه ؟
8- اگر روز تولدت هيچ كس يادش نباشه چه حسي خواهي داشت؟ :sad:
9- مغروري؟
10- چه كاري توي زندگيت كردي كه بتوني با غرور ازش ياد كني؟
11- زود رنجي؟
12- فكر مي كني پرواز كردن چه حسي داره ؟
13- ببينم تو چي كار مي كني كه وقت هيچ كاري نداري؟ :biggrin: :happy:
14- به نظرت چرا من اين قدر دوست دارم؟ :blush:
اول تبريك ميگم تولدتون رو مونيكا خانوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم تبريك ميگم آقا رامبد كدخداييتون رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دوي شما موفق باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-----------------------------
سوال 1 : نظرت در مورد اينا چيه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال 2 : نظرت در مورد اين فايل صوتي زير چيه ؟ ( به نظره من خيلي نازه....فوقالعادس....خيلي عاليه )
سوال 3 : تلفن همراه داريد ؟ اگر جواب مثبته ... مدلش چيه ؟
سوال 4 : خواهر كوچيكت چند سالشه ؟ دوستش داري ؟ اسمش چيه ؟ به سوالهاي كنجكاوانه خواهرت جواب درست ميدي ؟ ( اين سوال رو پرسيدم چون خودم يه خواهر كوچوله دارم كه رفته تو 7 سال هم خيلي نازه هم خيلي شيطون هم خيلي حرفه اي ..... انشاالله خدا حفظش كنه همينطور خواهر كوچيكه شما رو )
سوال 5 : تو روابط اخلاقيتون تا حالا از قانون دوم نيوتون استفاده كرديد؟
سوال 6 : اين رو ببينيد به نظرتون جالبه ؟
سوال 7 : اگر مجبورتون كنند اسم كاربريتون رو عوض كنيد ....( به جز اسم فعلي) چه اسمي رو انتخاب ميكنيد؟
متشكرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا نگهدارت باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همین جا از همه ی دوستای عزیزم که بهم لطف داشتن ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چه اونایی که اینجا تبریک گفتن و چه اونایی که تو پیغامه خصوصی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید اگه جواب پیغامها ی چند نفرو نتونستم بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم می گم خیلی ممنونم و خیلی خوشحالم که دوستای عزیزی مثله شما دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم همتون در تمامی مراحله زندگیتون سربلند باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مونیـــــکا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام فرانک خانومه گل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرسی عزیزم ایشالا تولده خودت بیام اصفهان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
فکر کنم شرقی ها زیبا تر باشن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با وجود چشمهای قهوه ای و درشت، موهای پر پیچ و تابه مشکی پوسته گندمی و هزار تا عشوه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1- قيافه هاي غربي را بيشتر دوست داري يا شرقي؟
بچه ننه نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب وقتی یه مشکلی برام پیش بیاد قبل از تصمیم گیری یه چند تا قطره اشک هم می ریزم که هم آروم باشم و هم تصمیمی که می گیرم درست تر باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2- زياد گريه مي كني؟
آره .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین دیشب داشتم عکساشو نگاه می کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی نی نی بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
3- اولين روز مدرسه رفتن را يادت مي ياد؟
A+نقل قول:
4- گروه خونيت چيه؟
عزیزم آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
5- خوب آيا رشته عمران رشته دانشگاهيته؟ اگه نه چرا؟
پس اینجوریاست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیزم بدونه مدرک نمی ذارن حرف بزنی تو این دوره زمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کی گفته من مدرک نداشتم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه مطمئنا هیچ پارتی در بین نبوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون اوایل پدرم یکی از مخالفین سر سخته کار کردنه من بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اصلا دلش نمی خواست که من بیرون از خونه کار کنم و من هزار تا دلیله منطقی اوردم تا پذیرفت که من برم سر کار و گفت که به هیچ وجه منتظر ساپورت و حمایتش نباید باشم . اون آقایی هم که مسئوله مصاحبه جهته گزینش بود اولا چون من خیلی پر سر و زبون بودم تعجب کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثانیا چون توی آزمونای محاسباتی که انجام شد واثعا بهترین بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جوری که خودمم باورم نمی شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
6-ببينم تو كجا رفتي دنبال كار كه بقيه داوطلب ها اتوكد را خوب بلد نبودن و بعد هم ازت مدرك نمي خواستن ؟ يعني واقعا فكر مي كني اگه پدرت كمك نمي كرد مي تونستي همين شغل را داشته باشي ؟ مي دوني منظورم اينه كه موقع استخدام خيلي چيزها از ادم مي پرسن دانش علمي جز اخرين هاست . (مثل مدرك معدل سابقه كاري و....گاها پارتي) :happy:
فرانک خدا بگم چی کارت نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوساعت خندیدم بلند بلند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دلم می خواست دمم شکله ماله تو باشه تا با هم ست بشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
7- اگر قرار بود دم داشته باشي دلت مي خواست دمت مثل كدوم حيوون باشه ؟
عجب سوالی بود ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احساسه خاصی فکر نکنم داشته باشم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من بعضی وقتا خودمم روزه تولدمو یادم می ره باید برم سراغه شناسنامه ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه از بقیه چه توقعی می شه داشت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب الان چون شناسنامه ندارم باید مواظبم یادم نره کی به دنیا اومدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
8- اگر روز تولدت هيچ كس يادش نباشه چه حسي خواهي داشت؟ :sad:
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی زیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
9- مغروري؟
با غرور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
10- چه كاري توي زندگيت كردي كه بتوني با غرور ازش ياد كني؟
یه بار با خواهرم رفته بودیم کوه بعد یه پسره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه حرفی به خواهرم زد که به من خیلی بر خورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خلاصه عصبانی شدید شدم با کفشم همچین کوبیدم تو صورتش که دماغش شکست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسره دیگه یه کلمه هم نتونست حرف بزنه حتی داد هم نزد فقط وایستاده بود مبهوت منو نگاه می کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم دسته خواهرمو گرفتمو رفتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر وقت فکر می کنم چه جوری حاله اون بنده خدا رو گرفتم خیلی احساسه غرور می کنم به ویژه اینکه این کارو به خاطره خواهرم انجام دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بهم توهین بشه شاید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما وقتی با یه نفر شوخی می کنم هر حرفی که بهم بزنه ناراحت نمی شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظورم یه نفر مثله خودته ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
11- زود رنجي؟
نظره خاصی ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
12- فكر مي كني پرواز كردن چه حسي داره ؟
کی گفته وقته هیچ کاری ندارم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من فقط چون خیلی به موزیک و فیلم علاقه ندارم خیلی وقتمو به اونا اختصاص نمی دم اما این دلیل نمی شه که وقته هیچ کاری نداشته باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
13- ببينم تو چي كار مي كني كه وقت هيچ كاري نداري؟ :biggrin: :happy:
آخه نیست من گلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عسلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه دوسم دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
14- به نظرت چرا من اين قدر دوست دارم؟ :blush:
خب آخه عزیزم جوابه این که معلومه. هر وقت یه دوست داشتن دو طرفه باشه علاقه ی طرفین هم روز به روز بیشتر می شه چاقالوی من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خاطره تبریکه تولدم ممنونم آقا ی یوسفنقل قول:
نوشته شده توسط Y.O.U.S.E.F.P.3.0
نقل قول:منم از شما ممنونم به خاطره سوالاتتون و لطفی که نسبت به من دارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قشنگن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آدم به فکر فرو می ره که خدا چه جوری اینا رو با این ظرافت و زیبایی آفریده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا شنیده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظره خاصی ندارم آقا یوسف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 2 : نظرت در مورد اين فايل صوتي زير چيه ؟ ( به نظره من خيلي نازه....فوقالعادس....خيلي عاليه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
w550 که البته الان به دلیله منفجر شدن تعمیر گاهه تو این مدت که نیست یه 6270 دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 3 : تلفن همراه داريد ؟ اگر جواب مثبته ... مدلش چيه ؟
12 سالشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بله که دوسش دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انقدر با هم دعوا می کنیم و با هم سر و کله می زنیم که انگار هر دوتامون 7 8 سالمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب من وقته خیلی زیادیو به خواهرم اختصاص می دم و برای اینکه با من احساسه صمیمیت بیشتری کنه تا جایی که برام ممکنه و براش قابله فهمه مسائلمو باهاش در میون می ذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجوری اونم خیلی راحت می آد حرفاشو به من می زنه و منم هر سوالی که داشته باشه سر فرصت و با حوصله بهش جواب می دم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کل روابطمون بیشتر از خواهرای دیگه صمیمیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 4 : خواهر كوچيكت چند سالشه ؟ دوستش داري ؟ اسمش چيه ؟ به سوالهاي كنجكاوانه خواهرت جواب درست ميدي ؟ ( اين سوال رو پرسيدم چون خودم يه خواهر كوچوله دارم كه رفته تو 7 سال هم خيلي نازه هم خيلي شيطون هم خيلي حرفه اي ..... انشاالله خدا حفظش كنه همينطور خواهر كوچيكه شما رو )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عجب سوالی پرسیدید آقای یوسف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم اول باید نیوتون بیاد به من توضیح بده منظوره شما از این سواا دقیقا چیه تا من بتونم بهش جواب بدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستش تو این سوال دو تا ایهام واسه من وجود داره : اول اینکه تعریف و منظور از روابطه اخلاقی چیه و دوم اینکه آخه قانونه دوم نیوتون چه ربطی به این مسئله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 5 : تو روابط اخلاقيتون تا حالا از قانون دوم نيوتون استفاده كرديد؟
یعنی الان اسمه من در زبانه باستانی اونجوری نوشته می شه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آره برای گذروندن وقت جالبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 6 : اين رو ببينيد به نظرتون جالبه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
RebeCa or Anti-dainasorنقل قول:
سوال 7 : اگر مجبورتون كنند اسم كاربريتون رو عوض كنيد ....( به جز اسم فعلي) چه اسمي رو انتخاب ميكنيد؟
ممنون يوسف جان به پاي شما كه نميرسيم ! ;)نقل قول:
نوشته شده توسط یوسف
منم تبريك ميگم مونيكا خانم.
يه سوال. دلت ميخواست الان چند سالت بود؟
منم خدمت شما مونيكا خانم سلام عرض ميكنم و تولدتونو بهتون تبريك بگم.
فقط يه سوال ازتون داشتم:
شما اگه تو هر مرحله اي از زندگي مشكلي داشتين از اون فرار مي كنيد يا باهاش مبارزه ميكنيد؟(منظورم رفتنتون از انجمنه.)
باز هم سلام با چند تا سوال:
1.این جمله به شخصیتت میخوره؟"ابرو گره کردن تو خوردنیست.....یه لب بخندی چی میشه ای خسیس" ؟
2.نازک نارنجی هستی؟
3."@" اینو که میبینی یاد چی میفتی؟
4.با حقوقت چی کار میکنی؟
5.دوست داری تگه سفر خارجی بری,کجا بری؟
6.تا حالا شده تو کارت در شرف اخراج شدن قرار بگیری
7.با چقدر تأخیر سر کارت حاضر میشی؟
ببخشید عصبی بودم ........
نظرت درباره اين جمله سقراط چيه؟
فرق من با شما اين است كه من ميدانم كه نميدانم و شما نميدانيد كه نميدانيد
نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
فدات شم عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين حرفها چيه شما سروري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيزي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گلي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماهي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرشته اي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نازي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت يوسف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اينجا صندلي داغه. براي قربون صدقه رفتن پيغام خصوصي وجود داره
سلام خانمي . احوال شما؟
1- فرض كن 18 سالته و تازه ديپلمتا گرفتي واسه درس دوست داري بري خارج ؟ اگه اره كجا؟
2- حالا فرض كن 22 سالته و ليسانست تموم شده توي اين سن براي ادامه تحصيل رفتن به خارجا دوست داري؟
3- اين بار توي شرايط اصلي خودت باش براي زندگي چه درس و چه كار و كلا همه جوره خارج را قبول داري ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
مي گم نظرت راجع به شغل بازاريابي چيه؟ فكر كنم استعدادت بذد نباشه :biggrin:
سلام
نظرت در مورد من چیه
نظرت در مورد اواتورم چیه
سلام دوستان. واقعا عذر می خوام که جوابا دیر شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه در گیره تولد بازی بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون آقا سعید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
دلم می خواست الان 39 سالم بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونوقت چرا 39 سال ؟؟؟؟
من از شما ممنونم دوست عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط sentimental
من اسمه کاریو که دارم می کنم فرار از مشکل نمی ذارم !می دونید مشکلی که وجود داره اینه که p30 میدانه مبارزه و جنگ نیست می دونم اگه ادامه بدم باعث به خطر افتادنه سایت و زیره پا گذاشتن قوانین می شه . من که گفتم از p30 می رم منظورم اینه که دیگه پستهام خیلی خیلی محدود می شه و شاید به صفر برسه اما اینجا سر می زنم و از مطالب استفاده می کنم. بازم می گم چون p30 میدانه مبارزه نیست من ترجیح می دم حضورمو کم رنگ تر یا در واقع بی رنگ کنم که قوانینو زیره پا نذاشته باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفم که بعضی ها با کاراشون باعث شدن که از دوستیه دوستایه خوبم تو p30 بی بهره بمونم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط navid_mansour
آره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اتفاقا یه دوست دارم که همیشه این اهنگه منصورو تقدیم می کنه به من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1.این جمله به شخصیتت میخوره؟"ابرو گره کردن تو خوردنیست.....یه لب بخندی چی میشه ای خسیس" ؟
نسبتا زیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2.نازک نارنجی هستی؟
یاده Email می افتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
3."@" اینو که میبینی یاد چی میفتی؟
هیچی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در واقع همشو الکی مصرف می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نهایتا خرجه دو یا سه شب بیرون رفتن با دوستام می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
4.با حقوقت چی کار میکنی؟
قبلا گفته بودم فکر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه بار رفتم نیویورک خیلی بهم خوش گذشت اگه بشه دلم می خوام یه باره دیگه هم برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
5.دوست داری تگه سفر خارجی بری,کجا بری؟
تو کارم به هیچ وجه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همیشه کارمنده محبوبی هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما تو مدرسه یه بار سه روز اخراج شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون دسته یه دختررو شکونده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
6.تا حالا شده تو کارت در شرف اخراج شدن قرار بگیری
چون محله کارم دولتی نیستن در واقع تاخیر هیچ معنایی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خاطره اینککه هرکس هر ساعتی که حاضر باشه باید ساعت بزنه و هر وقت که بخواد از شرکت خارج بشه باید اعلام کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در پایانه ماه هم با توجه به ساعاتی که کار کردی به ازایه هر یک ساعت مبلغه خاصی به عنوانه حقوق یا دستمزد داده می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
7.با چقدر تأخیر سر کارت حاضر میشی؟
سقراط یکی از اون کسانیه که همیشه برام قابله احترامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
این جمله هم خب 100% باهاش موافقم اما فکر کنم من جزئه اون دسته ای باشم که نمی دانم که نمی دانم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام فرانکه توپولو خوشگله خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
1)دوست دارم برم ایتالیا که لیسانیه عمرانو از اونجا بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2) دوست دارم برم انگلیس و دکترامو از کالج کمبریج بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3) نه دلم می خواد تو همین تهرانه خودمون بمونم از جام تکون هم نخورم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------
می بینم که تنوره این صندلی خنک شده و من دارم نفس می کم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پروردگارا شکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم یه پسره توپول هستی که همش دوست داری ادای بزرگا رو در بیاری و در این زمینه خیلی هم موفق بودی چون تا قبل از اینکه بشینی رو صندلی راجعبت یه جوره دیگه فکر می کردم اما بعد دیدم نه انگار یه پسره با روحیه ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad ashena
از اون قبلی که خیلی بهتره. من اصلا اون قبلیو دوست نداشتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما اگه خواستی یه کم اکتیو ترش کنی و یه کم هیجانشو بیشتر کنی یه pm بهم بده تا برات یهکی دو تا اواتار سند کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا سعید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط bb
مشکلتون بر طرف شد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه نمی دونم چرا همیشه احساس می کنم به سته 40 سالگی نمی رسم و در دورانه میان سالی به دیداره خدا می شتابم واسه همین دلم می خواست 39 سالم باشه ببینم این احساسی که دارم درسته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا نه فقط یه احساسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر صحنه ای رو در جلوی چشمات ببینی و منطقت به هیچ عنوان نتونه دلیلی برای اون پیدا کنه ، یعنی یه اتفاق غیر عادی به نظر شما...
اونوقت عکس العملت چیه؟
اگر برات عادی جلوه میکنه و از بابت این موضوع مطمئن هستی ، قصد دارم صحنه ای رو بهت نشون بدم و نظرت رو بدونم.
تا بعد...
ما یه دوسته تازه وارد داشتیم اسمش توهم بود همش از این سوالای خطر ناک می کرد شما احیانا نسبتی با ایشون ندارید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط nightmare
ما همون در روز صحنه هایی رو می بینیم که منطق از پیدا کردن دلیل براشون عاجزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینکه یه دختر بچه ی کوچولو که مثله فرشته ها پاکه باید وایسته توئ خیابون و فال بفروشه به جایه اینکه تو محیطه گرم خانواده بهترین تفریحاتو داشته باشه و یا اینکه پیرمردیو که برای ادامه و گذران زندگیش مجبوره شیشه ی ماشینا رو تمیز کنه و .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه ی این صحنه از نظره منطق غیر قابله پذیرشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که مروره زمان باعث شده برای ما به شکل عادی در بیان و یا حتی گاهی اوقات اونقدر غرق در افکاره خودمون هستیم که این صحنه ها رو نمی بینیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظرم در این مورد اصلا نمی شه از کلمه ی عادی یا غیر عادی استفاده کرد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله توهم دوست تنهایی منه. ما با هم هستیم.نقل قول:
ما یه دوسته تازه وارد داشتیم اسمش توهم بود همش از این سوالای خطر ناک می کرد شما احیانا نسبتی با ایشون ندارید؟
منظور من رو از غیر عادی برای شما درست متوجه نشدید. مثلا اگه اشیا اطاقتون یهو شروع به پرواز کردن کنه... (البته این اتفاق قرار نیست بیفته ، این رو برای مثال گفتم)
خوب منتظرم.
تا بعد...
اگه اشیا اتقم شروع به پرواز کنن اولین کاری که می کنم اینه که بلند بلند می خندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما بعدش سعی م کنم یه جوری برشون گدونم سره جای اولشون آخه این جوری مامانم می کشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط nightmare
دوست عزیز من منظورتون رو خیلی واضح متوجه نمی شم اگه یه کم وشن تر بیان کنید ممنون می شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره سلام
مي خوام وارد بحث نجوم شم
1- تا به حال فكر كردي كه يه ستاره اون بالا انحصاراً براي تو هستش؟
2- تا بحال شده ستاره هاي آسمون رو بشمري ؟
3-اگه جواب 2مثبته تا بحال بيشترين عددي رو كه از ستاره ها داشتي چند بوده ؟
نمي خواد هيچي بگي مي دونم سوالاتم مزخرف بود و جواب همه شون رو هم مي دونم (يه جواب واسه هر سه تا سوالم هستش اونم نه مگه نه؟)
منظورم رو به زودی... ، اگر بخواین می بینید.
برای آخرین بار ازتون سئوال می کنم که آیا دوست دارین و آماده هستید یه صحنه ی غیر منطقی نشونتون بدم؟
در ضمن اجازه نمی دم این صحنه رو جز شما هیچ کس دیگه یی ببینه. چون اگر عملی رو انجام میدم ، مسئولیت اون رو هم به عهده می گیرم. پس اگر شما آمادگیه دیدن اون رو دارید، شاید افراد دیگه یی آماده نباشن و منطقشون زخم بخوره.
( در قالب فایل تصویری نشون داده میشه اگه خواستید)
منتظرم .
و تا بعد....
سلامه مجدد..خواهش می کنم بفرمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط amir 110
آره. کم نور ترینشون ماله منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1- تا به حال فكر كردي كه يه ستاره اون بالا انحصاراً براي تو هستش؟
بله. هر شبی که دلم گرفته باشه ستاره ها رو نگاه می کنم و تا به حال چند بار دست به شمارشون زدم . البته تو تهران تا حالا این کارو نکردم. چون ستاره ها خیلی معلو نیستن. اما یکی دوبار وقتی شمال بودم شمردمشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2- تا بحال شده ستاره هاي آسمون رو بشمري ؟
عدده خاصی الان یادم نمی آد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
3-اگه جواب 2مثبته تا بحال بيشترين عددي رو كه از ستاره ها داشتي چند بوده ؟
اگه نمی خواستید هیچی بگم خب همون اول می گفتید که انقدر تایپ نکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نمي خواد هيچي بگي مي دونم سوالاتم مزخرف بود و جواب همه شون رو هم مي دونم (يه جواب واسه هر سه تا سوالم هستش اونم نه مگه نه؟)
باشه اگه شما اصرار دارید مسئله ای نیست این فایله هیجان انگیز و غیر عادی رو برام سند کنید ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط nightmare
امیدوام فایلتون ناقله یه ویروسه هیجان انگیز و غیر عادی نباشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر مي كنيد كه سهم تون رو اونجور كه بايد و شايد از زندگي نگرفتيد؟