باشه هستم!!!!!!!!!!!!!!!!!1نقل قول:
Printable View
باشه هستم!!!!!!!!!!!!!!!!!1نقل قول:
دوست عزیز گمراه نکن دیگرون رو!نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب hr7 تاچ ان8 عالی و مالتی تاچ هم اصلا در تایپ مورد استفاده نیست :46: نه فقط در سیمبین بلکه در گوشی دیگم که آندرویده استفاده نداره!
مالتی تاچ فقط تویه بازی و کار با وب بروزر و گالری عکس کاربرد عمده داره! که تویه ان8 هم به خوبی کار میکنه!
خدارو شکر ایکس 10 هم مالتی تاچ دار شد:27: اونم فقط دو انگشتی تا این دوستمون قرارش بده کنار گالاکسی:31:
دوستان برنامه spb mobile shell گرفتم ولی انگار باید برنامه ساین کنیم
چجوری میتونم ساینش کنم؟؟؟
چجوری کوییک آفیس رجیستر کنم؟؟؟
شما گوشیو ه ک کن دیگه از بابت ساین خیالت راحت میشه ..به زودی طی یه عملیات کپی پیست از موبایلستان آموزشش رو می ذارم:31:نقل قول:
پ.ن: سرعتو نیگا :31:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5790197#post5790197
كي ميگه مولتي تاچ نداره هاااااااا:18:نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم كاركردم داشت حالا شما چطور ميگي نداره
سلام.با چه روشهایی میتونم گوشی رو آپدیت کنم؟
دمت گرم کارمون راه بندازی که ممنونت میشیمنقل قول:
[/COLOR]نقل قول:
نه دیگه!داری....تو که سواد داری برو سه پا مسیج بنویس!مثلا تو با با مولتی چطور تایپ میکنی که با یه انگشت نمیشه!شعر میگی چرا پسره خوب؟ما بی سواد تو با سواد!تو اگه مهندس بودی اخراجت نمیکردن مهندس اخراجی!هر وقت یه هارد یا یه موس زدی گوشیت شناختش بعد ازش تعریف کن!محضه اطلاعت ان 8 طرحی بود که مایکروسافت ساله 2005 اندر کفش بودو ایدشو در سر میپروروند که بده بیرون این لامسب تکنولوژیو اما نتونست نوکیا زد رو دسش بعد از گلکسی دم میزنی که اگه گوگل نبود حرفی واسه گفتن نداشت!نه سامسونگ نه اریکسون ماله این حرفا نیستن که بخان با نوکیا دمخور شن!زیاد سخت نگیر تو با سامسونگی که اگه حمایته سونی پشتش نباشه روپا نیست حال کن مام با افتضاحه نوکیا! اینم مدرک برو ببین به سوادت اضافه کن!
n8fanclub.com/2010/12/nokia-n8-multimedia-touch-computer.html
شما فقط رجز خوندی!اصلا هیچی سر در نمیاری!یو اس بی گویینگ با امکانات گالاکسی و ایکس ۱۰ یکی میدونی؟نقل قول:
این دوست پایینیمونم حتی میدونه یک چیزایی اما شما نه!نقل قول:
شما داری گمراه میکنی!همین ایکس ۱۰ بخاطر این میزاری کنار گالاکسی!چون اتفاقا دوتاشونم کاملا تو همه بخشا مولتی تاچه!اندروید داره!۱گیگا هرتز سی پی یو داره!فیلم برداری اچ دی!دوربین ۸مگاپیکسلی!نقل قول:
امکانات گالکسی چیه دوست من؟امکانات همون سخت افرا یا نرم افزاه؟نقل قول:
ان 8 در همه جا مواتی تاچرو ساپورت میکنه به غیر از کیبورد. که اونم با اپدیت می تونه حل شه.
الان مشکل تاچه ان 8 ه یا مثلا تایپ کردن با هاش سخته؟
دوستان عزیز خواهشا اگه میتونید جواب بدید !:10:نقل قول:
دوستان کسانی که N8 گرفتن ازش راضی هستین ؟ گوشی خوبیه ؟ من میخوام قبل یا بعد از عید بگیرم !
یه سوال دیگه : صفحه این گوشی Full Touch هست دیگه ؟
در ضمن یه جای خوب و منصف برای خرید با گارانتی معرفی میکنید که به آدم نندازه ؟ گارانتی نوکیا تو ایران خوب
هست ؟ قیمتش بدون گارانتی چنده ؟
ممنون !
دوست عزیز متاسفانه شما بیش از اونچه که فکر میکردم بی اطلاع هستین:13:نقل قول:
شما داری گمراه میکنی!همین ایکس ۱۰ بخاطر این میزاری کنار گالاکسی!چون اتفاقا دوتاشونم کاملا تو همه بخشا مولتی تاچه!اندروید داره!۱گیگا هرتز سی پی یو داره!فیلم برداری اچ دی!دوربین ۸مگاپیکسلی!
اینجا کلوپ ان8 هست نه ایکس10 و گالاکسیو ...
اما برای شما که این دوتارو یکی میکنی بزار بگم:
1.بله آندروید دارن هردو اما گالاکسی 2.2 و تا مدتی دیگه هم 2.3 ولی ایکس10 برای همیشه 2.1 .البته برای کسی که یک گوشی آندروییدی میخره خیلی سخته که بدونه همیشه همینه حتی سیمبین3 هم تازه اومده و تغییرات چشمگیری رو تویه آینده داره...
2.سی پیو هر دو 1 گیگ درست اما این کجا آن کجا ! آخه برادر من 1گیگ هامینگ برد با گرافیکش کجا و 1 گیگ ایکس10 کجا!!!
3.فیلم برداری اچ دی ایکس 10 هم که طبق مقایسه ها شاید بشه با ویواز مقایسش کرد و نه ان8 و گالاکسی.
البته مشکل چیز دیگری هست! مشکل اینه که ایکس10 در برابر گالاکسی حرفی نداره بزنه نه سونی اریکسون!
مطمعنا سونی اریکسون هم محصول جدیدی رو برایه مبارزه با گالاکسی داره!
دوستان من رو ببخشید :31: چون این موارد بالا هیچ ربطی به کلوپ ان8 نداشت فقط خواستم راهنمایی به این دوستمون بدم!
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
من که راضیم.پیشنهاد میکنم اگه میدونید با خواسته هاتون یکی بگیرین:46:نقل قول:
بله کاملا فول تاچ هست!
اینم دیگه بستگی به خودتون داره البته من در شهر شما نیستم ولی تا جایی که میدونم قیمت بی گارانتیش تهران کشیده بالا شما همون با گارانتیشو برای اطمینان بیشتر بگیرین بهتره.در ضمن از صحت گارانتی با ارسال سریال گوشی به شماره گارانتی به صورت اس مس مطمعن بشید:46:
نقل قول:
من هم با شما كاملا موافقم
با سلام . صفحات قبل همه ی این سوالات تکراری شما و دیگران پاسخ داده شده . ایکاش قدری حوصله بخرج داده و مطالعه کنید......نقل قول:
اینجانب HTC HD2 هم دست گرفتم N8 را هم دست گرفتم
N8 را از هر نظر ترجیح میدهم . هر چند نمایشگر کوچکتر آن برای چک کردن صفحات وب در برابر HD2 یا Galaxy رنگ میبازد ولی امکانات متعدد ارتباطی خارجی و پرکاربرد ان از قبیل USB OTG , HDMI , AV Out , FM Transmitter , Ovi Map GPS و.... و نیز امکانات داخلی ان را بر سایر گوشیهای دارای سیستم عاملهای صرفاً تبلیغاتی کاملاً ترجیح میدهم و این امکانات از نظر سایرین هم بسیار عجیب الخلقه مینماید
فول تاچ یعنی چه بیا بگو ولی نمایشگر ان بارها گفتند در محیطهای لازم چند لمسی است
جای خوب و منصف میخواهی ؟ نمایندگیهای فروش نوکیا جاهای خوب و منصف ان هستند که از طریق سایت فارسی نوکیا یا تماس با نمایندگی مرکزی نوکیا میتوانی مطلع شوی .
---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
ضمناً این تاپیک بدجور دارد بحالت بحثهای پیش پا افتاده و دعواهای عوامانه تبدیل میشود . قبلاً اینجور نبود . ادم ترجیح میدهد تاپیک فوروم موبایلستان را برود چون هر روز 10 صفحه جلو میرود و همه اش هم مباحث به روز فنی و رفع اشکال و مسائل بدرد بخور
نقل قول:
اين حرف شما درست اما خوب بعضي ها يه چيزي رو نميدونن بهشون ميگي هم بهت ميگن نفهم:13::18:من كه موندم چرا قبول نمي كنن
من كه با هر دو تايپيك هستم
اينم از آندرويد (نمي خوام توهين كنم اما آندرويد بدجوري داره دونه دونه دستش رو ميشه)
رسوايي جديد گوگل:سرقت كدهاي جاوا و استفاده در آندروي
[PHP]http://gsm.ir/news_details.php?id=8816[/PHP]
اندرويد آسيبپذيرتر از سيستم عامل آيفون
[PHP]http://gsm.ir/news_details.php?id=8770[/PHP]
تلفنهاي اندرويدي پيامك اشتباهي ارسال ميكنند
[PHP]http://gsm.ir/news_details.php?id=8724[/PHP]
فقط براي اطلاع
محبوب ترين گوشي و نرم افزار نوكيا در سال 2010 مشخص شد
[PHP]http://gsm.ir/news_details.php?id=8755[/PHP]
عكس هاي جديد از symbian^4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترجمه شده با مترجم گوگل
چندی پیش در ماه فوریه ، ما شاهد تصاویری از برخی نرم ^ 4 ، و امروز آنها بوده ام به روز شده تا حدودی. نادیده گرفتن مرز ویندوز ایکس پی (آنها را از هستی 'مقلد'). آنها را می توان یافت تی Symbian.org صفحه ویکی (من فکر می کنم کسی tweeted آن را امروز صبح اما من آنها را فراموش کرده)
در اینجا ما می توانید ببینید :
نوار وضعیت حداقل برای باتری ، سیگنال و همچنین ساعت (معمولی به دنبال یک در آن ، نه دالی را اشتباه رفته)
توجه داشته باشید که نوار پایین تا بالاخره ناپدید شد
homescreens نگاه بسیار جذاب تر با پس زمینه عکس (چیزهای کوچک و ساده را تفاوت بزرگ)
سیستم نقطه در پایین برای نشان دادن تعداد و homescreens که شما در صفحه اصلی هستیم.
توجه داشته باشید که سبک رایگان سیستم ویجت. در تصویر زیر ، می 7 homescreens وجود دارد (و نه ممکن است حداکثر). بساز بی پایان برای کشیدن - _ -. در حالیکه غیر استاتیک ، ویدجت شبکه قفل بصری جذاب تر هستند (بنظر من) من از ترس صفحه اصلی عنصر ممکن است به عنوان احمق به دنبال به عنوان BADA سامسونگ با فضا مانند برای 1-2 عنصر در صفحه اصلی ، که منجر به کشیدن غیر ضروری تبدیل شده است.
در حال حاضر ، اگر یک ساعت در نوار وضعیت وجود دارد ، من نیاز به یک ویدجت ساعت نمی بینم -- اما هی که فقط به من. این ممکن است افراد دیگر با مشکلات بینایی کمک -- و نشانی از آن نگاه نیمه خوب..
من تعجب که چگونه برای دسترسی به مخاطبین / شماره گیر. آیا این توان از طریق دکمه های فیزیکی یا از طریق ویدجت؟
homescreens / رومیزی صفحات نامیده می شوند. با کلیک کردن در فضایی که احتمالا می با ذکر نام شبکه ، شما گزینه های صفحه اصلی به شما. احتمالا گزینه نیز ممکن است با فشار دادن طولانی در زمینه ظاهر می شود. تنظیمات بیشتر وجود دارد شاید با فشار دادن قسمت بالا سمت چپ مثلث بیشتر.
عکس زیر را برای انتخاب تصویر زمینه برای صفحه اصلی است. توجه داشته باشید که این تصاویر پس زمینه هستند اما 16:09 croppe حفظ جهت گیری پرتره. احتمالا ، زمانی که در چشم انداز آن را کامل تصویر زمینه نشان می دهد.
مقررات نوار وضعیت مداوم است. نوار در زیر آن را فراهم می کند گزینه / تنظیمات صفحه ، دکمه برگشت (و در زمان مناسب ، نرم افزار عنوان). این بسیار بهتر از راه حل های قبلی که داشتن مضحک نوار پایین چربی که که این اعمال وحشیانه نوار سمت در نظر چشم انداز شد.
این برنامه مشاهده ردههای صفحه است. من نمی دانم چه زمینه این است که در (چه آن را برای جستجو ، نمایش اصلی... است؟). این امر می تواند خوب اگر پوشه ها به حال آیکون های مختلفی را برای تمایز هر یک از بودن فقط یک پوشه.
بالاخره در اینجا جستجو نرم افزار (احتمالا از ظاهر شدن با فشار دادن ذره بین) این نوع از نوار قابل قبول است تا آن را فراهم می کند دسترسی سریع به توابع خاص. (سمت چپ بیشتر باید دکمه multitask ، با دکمه «بازگشت» در قسمت بالا سمت راست مثل همیشه)
.
مقررات T9 نو مرتب شده (همانطور که در شماره گیر ^ (3 دیده می شود) موجب آن شما حداکثر فضای در دسترس برای مشاهده مطالب روی صفحه نمایش.
که آن را در حال حاضر. به نظر می رسد از تصاویر فوریه بهبود یافته است. آنچه مهم است توجه داشته باشید این است که شما می توانید حس تجربه کاربر ، چگونه رابط کاربر شما احساس می کند بدون به دست آوردن نمی شود) چگونه با دیدن آن را انجام چه سلسله مراتب / ساختار است ب) در واقع با استفاده از آن.
نقل قول:ببین دوست کوچولو و جو گیره من!من اولا ۲۷سالمه لازم نیست واسه شما یه چیزی بپرونم!اقای محترم اولا که بله ایکس ۱۰ اندروید ۱.۶ داره الانم ۲.۱ شده همین ۲.۱ میمونه اما میشه بگی چرا از گالاکسی مایه میزاری؟شما گوشیت مسخرست اسباب بازیه سیستم عاملش چرا از گوشی خودت مایه نمیزاری چون حرفی برا گفتن نداری!!!!تازه میشه بگی سی پی یو ARM Cortex A8 گالاکسی که خیلی خنده داره بهتره یا سیپیو های دو گوشی دزایر اچ دی یا ایکس ۱۰ که هردو Qualcomm Snapdragon QSD8250 هست؟منبع گفتهام سایت های gsm.ir gsmarena.com!نکنه بازم کم نیووردی میخوای مقلته کنی پسرخوب؟نقل قول:
---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
میشه بگی کجا فیلم برداری اچ دی گالاکسی با ایکس ۱۰ مقایسه شده؟اره شما که کم میاری میچسبی به فیلم برداری واسه شما که چیزی نمیدونی خوب بهانه ایه!اما هیچ ادم درست حسابیی نمیره گوشی بخره برای دوربینش!!!!نقل قول:
خوب یعنی توی این گوشی هم همین مشکل هست و اصلاح نشد؟نقل قول:
درسته؟
نقل قول:گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده!ببین اندروید انقدر بزرگه خوانوادش که نیاز نیست جوابه هحرفهای خنده دارو دروغ شمارو بدم!اصلا اندروید افتضاحح!بازم دارید از سیستم عامل شرکت اپل مایه میزارید!از خودتون و سمبین اسباب بازیتون چی دارید؟شاید بشه بین ایکس باکس و پلی استیشن ۳ دعوا کرد!اما میکرو( سیمبین)که دیگه کاره ای نیست که بخواد بیاد خودشو جا بدهنقل قول:
ببین برادر شما بزرگتر از مایی احترامتم به جا. منم بهتون گفتم اینجا تاپیک ان8 ه نه ایکس10 گالاکسی!نقل قول:
ببین دوست کوچولو و جو گیره من!من اولا ۲۷سالمه لازم نیست واسه شما یه چیزی بپرونم!اقای محترم اولا که بله ایکس ۱۰ اندروید ۱.۶ داره الانم ۲.۱ شده همین ۲.۱ میمونه اما میشه بگی چرا از گالاکسی مایه میزاری؟شما گوشیت مسخرست اسباب بازیه سیستم عاملش چرا از گوشی خودت مایه نمیزاری چون حرفی برا گفتن نداری!!!!تازه میشه بگی سی پی یو ARM Cortex A8 گالاکسی که خیلی خنده داره بهتره یا سیپیو های دو گوشی دزایر اچ دی یا ایکس ۱۰ که هردو Qualcomm Snapdragon QSD8250 هست؟منبع گفتهام سایت های gsm.ir gsmarena.com!نکنه بازم کم نیووردی میخوای مقلته کنی پسرخوب؟
من به حرف خودتون اشاره کردم که ایکس 10 رو گذاشتین کنار گالاکسی:46: گفتم که تویه پردازنده چه سی پیو و چه گرافیک ایکس10 حرفی برایه گفتن نداره در برابر گالاکسی.
البته هرچند بازم میگم ایکس 10 برای رقابت با گالاکسی نیست.شما باید منتظر گوشیهای جدیدتر شرکت سونی اریکسون باشید.
ببین برای خودت میگم این سایت gsm.ir برای کسایی که یچیزایی از موبایل میدونن خنده دارترین سایت موجوده پس هی بهش رجوع نکن.
بعد برای مقایسه 2گوشی در دو سیستم عامل متفاوت فقط کلاک و نوع سی پیو مدنظر نیست.سیمبین مخصوصا سیمبین 3 به سی پیوهای بالا نیازی ندارن البته حرف من این نیست که اگه داشت بهتر نبود نه.منظور من اینه که همین الان با همین کلاک سی پیو واقعا سرعت خوبی داره چه بسا خیلی بهتر از گوشی هایی با سی پیو بالاتر.
تویه گرافیکم که حرفهای بسیار زیادی داره برای گفتن!
در مورد فیلمبرداری مقایسه تو یوتیوب حتما هست و البته من خودم شخصا اینارو تست کردم و از حرفم مطمعن هستم:46:
دوست عزیز شما خودتون میگید27 سالتونه!! واقعا بعیده از شما با این سن و سال که همچین حرف هایی میزنید!نقل قول:
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده!ببین اندروید انقدر بزرگه خوانوادش که نیاز نیست جوابه هحرفهای خنده دارو دروغ شمارو بدم!اصلا اندروید افتضاحح!بازم دارید از سیستم عامل شرکت اپل مایه میزارید!از خودتون و سمبین اسباب بازیتون چی دارید؟شاید بشه بین ایکس باکس و پلی استیشن ۳ دعوا کرد!اما میکرو( سیمبین)که دیگه کاره ای نیست که بخواد بیاد خودشو جا بده
آخه مثلا یه گوشی پلاستیکی دیگه چیه که مثلا دسته کسی بهش نرسه؟
اون شخصی که 600 تومن میده گوشی میتونه 410 تومنشم بده ایکس10 حدود 200 تومنشم نگه داره! پس دیگه بحث دسترسی رو نگید:46:
کسیم نمیگه آندروید بده اتفاقا از سیمبین3 کنونی هم بهتره البته بازم نه برای همه!
منکه نمیفهمم شما هدفتون چیه! مقایسه سیمبین با آندروید؟
مقایسه ایکس 10 با ان8 ؟
مقایسه ایکس 10 با گالاکسی ؟
و یا ...
در هر صورت هیچ کدوم از بحث هاتون به این تاپیک ربط نداره! اینجا کلوپ ان8 ه و برای مشکلات و کمک به دوستانی هست که این گوشیرو دارن نه تاپیک مقایسه!
حرف هم که باهاتون زده میشه میگید کم آوردی و... !
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
عكس هايي از محيط سيمبين 4 (symbian^4)
منبع
[PHP]http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=13&ved=0CDoQFjAM&url=http%3 A%2F%2Fmynokiablog.com%2F2010%2F07%2F16%2Fpics-new-symbian4-screenshots%2F&ei=btg6Tc-iJcHwsga67OHzBg&usg=AFQjCNF9NM3EmS9-faIFSvhweChsMx2k_Q&sig2=ZxUHu9u9Ie2Pa2ikovLwFw[/PHP]
آقاي مهندس اخراجي لينك بالا به انگليسي نوشته شده
اينم در مورد سيستم عامل خودمون ولي من به سيستم عامل خودمون نميبالم اما ميخوام بدونم شما با سيمبين چه مشكلي داري؟
حالا تو سيمبين 4 مشكل اينترفيس مسخرش كه خودمم خوشم نمي اومد رفع ميشه من كه با شما دعوا ندارنم نمي خوام بگم نوكيا بهتره شركت نوكيا مال بابامم نيست ما كه از يه موبايل انتظار يه پي سي رو نداريم كه:20: پردازنده ي 600 باشه يا 1گيگ ولي اگه شما انتظار داري يا علي من موبايلو واسه بازي هاي گرافيكي نميخوام واسه امكانات و برنامه هاش ميخوام مثل usb otg خوب هيچ موبايلي كامل نيست مثلا گوگل نكسوس اس فناوري nfc داره ولي n8 نداره
آخرين قيمت ها
گوشي شاپ
{گارنتي اصلي 615 تومان}
{گارانتي پارسه 587 تومان}
تا به حال كسي از اين فروشگاه خريد كرده؟
از قدیم گفتن حرف حساب جواب نداره!حرفم درست بود بحث بردی به حاشیه!جی اس ام ماله علایدینیاست!بالاخره اون بد اما منبعش جی اس ام ارناست!پس بازم اینو نمیدونستی که اینارو گفتی!ضمنا هدف من اگاه کردن کسیه که میخواد پول بده گوشی خوب بخره!ضمنا اقای عزیز اصلا حرف من این نبود که کی داره کی نداره!احتمالا شما دلت پره!نقل قول:
آدمو پشیمون میکنی از حرف دن با خودت!!!نقل قول:
از قدیم گفتن حرف حساب جواب نداره!حرفم درست بود بحث بردی به حاشیه!جی اس ام ماله علایدینیاست!بالاخره اون بد اما منبعش جی اس ام ارناست!پس بازم اینو نمیدونستی که اینارو گفتی!ضمنا هدف من اگاه کردن کسیه که میخواد پول بده گوشی خوب بخره!ضمنا اقای عزیز اصلا حرف من این نبود که کی داره کی نداره!احتمالا شما دلت پره!
شما درست میگی برادر.ببخشید اصلا من من بحث کردم باهاتون.:46:
ااااا چرا؟ خوب بود که تازه داشتیم به منابع معتبری چون gsm.ir دست می یافتیم:31:نقل قول:
تازه داشتیم متوجه می شدیم که ان8 مولتی تاچ نداره .. سی پی یوی ایکس 10 و دیزایر اچ دی یکیه و از این جور اطلاعات مفید:31:
اقا اگه سی پی یو یکی نیست سند بیار!اگه تو قسمت پیام ان ۸ مولتی تاچ داره فیلمشو بزار!من نگفتم کلا مولتی تاچ نداره!شما داری جو میدی!حاشیه درست نکن برا حرفات سند بیارنقل قول:
سی پیو دیزایر اچ دینقل قول:
اقا اگه سی پی یو یکی نیست سند بیار!اگه تو قسمت پیام ان ۸ مولتی تاچ داره فیلمشو بزار!من نگفتم کلا مولتی تاچ نداره!شما داری جو میدی!حاشیه درست نکن برا حرفات سند بیار
Qualcomm Snapdragon MSM8255 1 GHz processor
سی پیو ایکس 10
Qualcomm QSD8250 Snapdragon 1 GHz processor
خوب نگاه کن:31: اون 5 رو که میبینی؟ در ضمن تفاوت فقط یه پنچ نیست .تکنولوژی ساخت ماله دیزایر جدیدتره کم مصرفه 45 نانومتریه و خیلی سریعتره!
اینم منبع.البته به معتبری gsm.ir که نیست ولی حالا شما قبول کن:31:
برا ایکس10
اینم برا دیزایرنقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x10-2964.php
نقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/htc_desire_hd-3468.php
خدارو شکر که نداره :31: حتما وقتی میخوای بنویسین بابا دستتونو میزارین رویه ب بعد همینطور میگیریش با اون یکی دستت میزنی رو آ بعد دیگه چند ثانیه میگیری میشه بابا:31: یوقتی انگشتای دوتا دستتون باهم قاطی نشن گره ای چیزی بخورن:31:نقل قول:
اگه تو قسمت پیام ان ۸ مولتی تاچ داره فیلمشو بزار
منظور شما از مولتی تاچ تو قسمت پیام چیه اصلاً ؟نقل قول:
شاید منظورت swype ه ؟
شما مشخص کن چیه اصلاً تا من سندشو بیارم
اینم سند تفاوت cpu البته ربتی به این تاپیک نداره
galaxy s مربوط به گلکسی قبل از آپدیت
اون نارنجیه بعد از آپدیت
x10 هم که مشخصه
این از نظر پردازنده اصلی
حالا تفاوت قدرت گرافیکی :
اولی همین cpu گلکسی هست 41 فریم
cpu ایکس 10 هم مثله nexus one ه 5.8 فریم
ببین از الان گفته باشم اگه میخای شروع کنی بگی x10 به nexus one چه ربطی داره اصلاً نگو :دی
دوستان یه حرکته جالب در رابطه با اوپن سورس بودن سیمبین 3 این دوتا رفیقه ما انجام دادن ببینین صفا کنین که چطوری یه bmw رو با گوشی هدایت میکنن!ببحثایه چرتو پرتو بیخیال شین!!
engadget.com/2011/01/20/bmw-gets-nokia-c7-remote-control-james-bond-can-eat-his-heart-o/#کد:http://www.engadget.com/2011/01/20/bmw-gets-nokia-c7-remote-control-james-bond-can-eat-his-heart-o/
کسی قصد جواب دادن به منو نداره؟؟؟:37:
-----------------------------------------------
اون دوستانی که ان 8 چینی دارن مشکلی باهاش ندارن؟؟؟(این چینی بودن داره منو از خریدش پشیمون میکنه:41:)
ان 8 با قلم هم کار میکنه یا فقط با تماس مستقیم دست کار میکنه؟
گارانتی اصلی نوکیا تو ایران چیه؟ مگه نمایندگیش تعطیل نشده بود؟؟؟
یه سوال دیگه هم دارم که به اینجا مربوط نیست ولی چون تو بخش لوازم جانبی کسی جواب نداد اینجا می پرسم:
کارت حافطه 16 و 32 برای ان 8 چنده؟؟؟ فرق بین کلاس ها چیه(کلاس 4،6 و...)؟؟؟
ممنون از جواب های احتمالی:27:
با سلام خدمت دوستان
n8 handwriting هم داره؟ ((تشخیص دستخط ))و آیا برندهای دیگه این قابلیت رو دارند؟ مرسی
اینا که بچه محل های ماهستن!!:31:نقل قول:
نه مشکلی نداره چینی تحت لیسانس خوبه!نقل قول:
کسی قصد جواب دادن به منو نداره؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------------------------
اون دوستانی که ان 8 چینی دارن مشکلی باهاش ندارن؟؟؟(این چینی بودن داره منو از خریدش پشیمون میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ان 8 با قلم هم کار میکنه یا فقط با تماس مستقیم دست کار میکنه؟
گارانتی اصلی نوکیا تو ایران چیه؟ مگه نمایندگیش تعطیل نشده بود؟؟؟
یه سوال دیگه هم دارم که به اینجا مربوط نیست ولی چون تو بخش لوازم جانبی کسی جواب نداد اینجا می پرسم:
کارت حافطه 16 و 32 برای ان 8 چنده؟؟؟ فرق بین کلاس ها چیه(کلاس 4،6 و...)؟؟؟
ممنون از جواب های احتمالی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه فقط با پوست انگشت! قلم هست ولی باید جدا بخرین!البته نیازی هم نداره!
گارانتی اصلی نه پابرجاست!
آخری هم نمیدونم:46:
سلامنقل قول:
n8 handwriting هم داره؟ ((تشخیص دستخط ))و آیا برندهای دیگه این قابلیت رو دارند؟ مرسی
گوشی هایی که تاچ خازنی دارن handwriting ندارن چون سخته!
البته فکر کنم اپل داشته باشه دقیق یادم نیست!
نه تویه آندروید هم نیست!
خوش به حالتون با بچه محلاتون:31:نقل قول:
بله ان8 دارهنقل قول:
کلا شناسایی دست خط بیشتر یه موضوع لوکس و غیر کاربردی بود
که زیاد مورد توجه و استفاده
بعلت سرعت پایین قرار نگرفت
بله بعضی برند ها دارن مثلا 8910 (سامسونگ)مرحوم من داشت
والا هیچ دلیل منطقی برای بد بودن چینی ها نیستنقل قول:
فقط ما یه کم به اسم چین حساسیت داریم !
اگه قلم مخصوص صفحات خازنی باشه ...آره با قلمم کار میکنه
گارانتی خود شرکت نوکیا است یعنی خود نوکیا اومده گوشی رو گارانتی کرده نه یه شرکت داخلی
قیمت رو اطلاع ندارم
ولی تفاوت کلاس های مموری ها در سرعت انتقال دیتای اون هاست
مموری کلاس4 سرعتش دو برابر کلاس 2 هستش
نه نداره :31:نقل قول:
البته فکر کنم اپل داشته باشه دقیق یادم نیست!
دوستان شرمنده اگه سوالم تکراریه.وقت نکردم صفحات قبلیو بخونم.من قصد خرید ان 8 دارم.اولا دوستان به نظرتون گوشیه خوبیه؟ میارزه بالاش 600 تومن خرج کرد؟ در ضمن من امروز که رفتم بازار دو نوعشو دیدم.یکی زیرش نوشته بود ساخت چین و اون یکی ساخت فنلاند
تفاوتی با هم دارن؟
سلامنقل قول:
گوشیه بدی نیست باید ببینی به انتظاراتت میخوره یا نه.اگه مرددی یه مشاور تو همین انجمن البته با خاسته هات بزن یا نخواستی همینجا بگو تا راهنماییت کنن دوستان.
در مورد فنلان و چین هیچ تفاوتی ندارن.اگر برا فنلاند پول بیشتر میخواد بدی همون چین رو بگیر با خیال راحت!:46:
نقل قول:
دوستان اونایی که دسترسی دارن حتما این ویدئو رو ببینن
واقعا این چشم بادومی ها عجب آدمهایی هستن!
یارو با هویه و لحیم افتاد به جون ماشین و یه چیزایی روش سوار کرد
بعد وایساد یه گوشه و با گوشی ماشین رو کامل کنترل کرد!
تازه آخرش هم یه هواپیما داشت رد میشد میخواست با گوشی اونم کنترل کنه ولی دستش نرسید!
من نمیدونم شما چه اسراری داری ایکس ۱۰ خراب کنی!اصلانم تفاوت اشکاری نیست کم مصرف بدن!میشه شما که انقدر واردی تعریف سیپی یو processorب گی چیه؟ضمنا مولتی تاچو وقتی گوشی اسباب بازیت نداره مسخره نکن!مولتی تاچ تو قسمت پیام باعث کاهش خطا سرعت ارسال پیام میشه!اصلا میدونی فرق تاچ معمولی با مولتی چیه؟یک چیزی تو روزنامه ها خوندی!تاچ با ضربه انگشت دست کار میکنه مولتی تاچ با ضربه حتی سوزن!!!!!نقل قول:
ببین بزرگوار چرا یک چیزی نمیدونی واسش سند علکی میاری؟این تست ماله زمانی که ایکس ۱۰ ۱.۶ نکسوس دزایر و گالاکسی ۲.۱ مشاهده میکنی که قدر سی پیو هاشون بهم نزدیکه!بله بعد اپدیت یک دفعه نکسوس پرید صدر!اینو مطمین باش ایکس ۱۰ که بعد اپدیت بیاد بین ۳تا اول تو جدول شما که تازه معلوم نیست منبعش کجاست!!!بعدشم ما خر نیستیم جدول دوم ماله لود گرافیکی اجرای بازی هاست!اخه لود گرافیکی میشه بگید تو قسمت پیام چه کاربردی داره یا تو قسمت دوربین تو پردازنده تو منو!!!!!نقل قول:
خیلی باحالی پسر:31:نقل قول:
من نمیدونم شما چه اسراری داری ایکس ۱۰ خراب کنی!اصلانم تفاوت اشکاری نیست کم مصرف بدن!میشه شما که انقدر واردی تعریف سیپی یو processorب گی چیه؟ضمنا مولتی تاچو وقتی گوشی اسباب بازیت نداره مسخره نکن!مولتی تاچ تو قسمت پیام باعث کاهش خطا سرعت ارسال پیام میشه!اصلا میدونی فرق تاچ معمولی با مولتی چیه؟یک چیزی تو روزنامه ها خوندی!تاچ با ضربه انگشت دست کار میکنه مولتی تاچ با ضربه حتی سوزن!!!!!
بیخیال حرفات همش درسته من میخواستم اطلاعاتم بالا بره:31:
در ضمن این قابلیت جدید هم که تویه پیام ایکس 10 کشف کردی فکر میکنم swipe باشه!