نچ :31:نقل قول:
تماشاگرا فقط سر و صدا می کنن، تشویق نمی کنن.
Printable View
نچ :31:نقل قول:
تماشاگرا فقط سر و صدا می کنن، تشویق نمی کنن.
دوستان نمیدونم مشکل از کجاست
فکر کنم از کرک یاشه
آخه تیک میزنه بازی
گرافیک رو پایین پایین و بالا بالا هم ببری فرقی نمیکنه همون تیکه
لطف کنید بهترین کرکش رو بهم بدید!.
We Are 11 نه 10نقل قول:
این که شما داری بازی می کنی مال پارساله... شما برو گنسول بگیر بعد مسترلیگ رو بیار با Crear فیفا مقایسه کن اونوقت هست که مس بینی مستر لیگ یه چیزی میشه در حد یه قل دو قل
مود دروازبانی مال 11 هست نه 10 شما 10 رو می بینی نه 11 چون 11 مال کنسوله:46:
ولی خدائیش گیم پلی فیفا عالی نیست ولی نسبت به PES بخصوص PES2011 خیلی سرتره اینو که دیگه قبول می کنید؟ PES 2011 امسال اومد از روی دست فیفا کپی کرد ولی به جای اینکه بهتر بشه بدتر هم شد گیم پلیش خیلی زود آدم خسته میشه از نحوه گیم پلی بازی من که به زور بازی می کنم البته کلی افسوس خوردم که نمی تونم با PES2011 کنار بیام چون به لحاظ مسائل غیر گیم پلی بهتر و قشنگ شده و از سوژه های خوبی بهره برده مشکل PES امسال گیم پلی اون بود وگرنه عالی شده بقیه قسمت هاش راضی بودم گیم پلی عوض نشه ولی همین منو ها و چیزای جدیدش که به گیم پلی مربوط نمیشه باشه
بچه ها سایت fifa11.ir جام فیفا 11 پی سی رو قراره راه بندازه و از الان داره ثبت نام میکنه هر کی علاقه داره میتونه اونجا ثبت نام کنه .
بزاريد تو يك جمله بازي رو خلاصه كنم:
بهترين بازي فوتبال كه تو 5 6 سال اخير بازي كردم. البته نقطه ضعفهايي هم داره كه ميشه ازشون چشم پوشي كرد:
1. لباس داور حتي تو هواي برفي هم آستين كوتاس.
2. خوشحالي هايي بعد از گل كه خودمون اجرا مي كنيم يه ذره مصنوعيه (حركت دوربين)
3. فعلا چيز ديگه اي يادم نمياد.
يادش بخير، دقيقا 16 سال پيش بود كه فيف 94 رو رو سگا بازي مي كردم، اين بازي حس اون موقع رو برام زنده كرد. ولي اون موقع بازي كردن كلا يه حس و حاله ديگه اي داشت. از همه چي فارغ بوديم ولي الان...
آخ گفتي فيفا 94! يادش بخير چه حالي ميداد.خيلي بازي مشتي بود.باور كن من اگه همين الان سگا داشتم ميشستم پاش اين 94 رو بازي ميكردم.البته يه فوتبال 92 هم بود كه اون خيلي چرت بود اما اين 94 محشر بودنقل قول:
من تو مود منیجر وقتی وارد میشم از بازی خارج میشه یکی از دوستان گفت مشکل از پچه ولی من بازی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم هنوزم مشکل دارم!! چی کار کنم؟
خیلیها این مشکل رو دارن از جمله من ولی کسی راه حلش رو نمیدونه!!!! تو فروم های خارجی و ea هم این مشکل رو داشتن ولی کسی نمیدونه مشکل از چیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام.
فکر کنم آخرين بار فيفا 2006 بود که درست و حسابي نسبت به نسخههاي قبليش خيلي بهتر بود. با فيفا 11 دوباره ياد اونموقع افتادم. خيلي بازي خوبيه.
ولي يه ايراد داره. البته نميدونم شايد من اشتباه ميکنم. اينو تو World Class ديدم. اونم اينه که خط دفاعي خيلي جلو ميکشه و آسيبپذير ميشه. حتي ممکنه رو ارسالهاي دروازه بان هم گل رد و بدل بشه.
:10:
منم با این مشکل موافقم....دفاع خیلی جلو میاد....
به نظر من بهترین شیوه دفاع سوییچ کردن سریع بازیکن هست + اینکه توی پای بازیکن نرید و باید باهاش راه بیاید ،نقل قول:
واسه من که جواب داده !!! ضمن اینکه شما در حین بازی پرس کنید توی دسته Xbox ( چهار جهت ) یکی به بالا بدید
و بعد پایینو بزنید پرس میکنه !!!
بچه ها یکی ضربه ایستگاهی رو یادم بده.........من توی 10 همش رو گل میکردم :دی....دیگه نمیتونم :دی
آره خودم هم متوجه شدم. منتها دقيقا منظورتونو نفهميدم، يعني بالا و پايينو باهم بگيرم؟نقل قول:
نقل قول:
اینو 10 روز پیش کشف کردم ولی تهران نبودم نتونستم بهگم دستت درد نکنه کمک بزرگی کردی
خداییش این عکسه جون میده برای background سیستم
یا حق
من مشکل سرو صدا رو دارم فقط تو حمله سر و صداش بلند میشه .بازی شما از اول بازی تا آخر سر وصدا میکنند هیچی قطع نمیشه؟از چه کرکی استفاده میکنی؟نقل قول:
من واسه PC رو نمیدونم کدوم دکمه هست که تو جریان بازی باز میشه و میشه به تیم تاکتیک داد ... مثل آفساید گیرینقل قول:
و پرس و ... !!! واسه Xbox که اون 4 جهت ( اسمشو یادم نیست ) این منو رو باز میکنه !!!
مرسی از این که حداقل یه نفر نسبت به پست من عکس العمل نشون داد. اگه راه حلی پیدا کردی مارو بی خبر نزار ممنون :11:نقل قول:
کسی کد خوشحالیهای بعد از گل رو داره ؟
نه صداشون قطع نمیشه نسبت به اتفاقات بازی هم به خوبی عکس العمل نشون میدن. از کرک reloaded که 15.8mb سایزشه. چند صفحه قبل هم یکی از دوستامون گذاشته بود. بگرد خیلیها کرک گذاشتن تو تاپیک.نقل قول:
من خودم چندبار اینجا این سوالو پرسیدم کسی جواب نداد !! واسه همین درکت کردمو جواب دادم :46: چشم حتمآ.نقل قول:
داش مهدی تو بازی هست دیگه!! تو قسمت celebrate skill !!نقل قول:
سلام.
چجوری میشه رفت رو مود be a goalkeeper ??????
ماله من هیچ جاش نداره!
کسی کرکی پیدا نکرد که توی منیجر مود بعد از چند تا بازی هنگ نکنه؟
be a Goalkeeper واسه نسخه کنسولی هست :46:نقل قول:
نقل قول:
دیگه این کنسولها اعصاب برام نزاشتن...هرچی میاد برای این کنسولهاست !! :13::19::19:
پس ما پی سییی ها چییییی:19::19:
جوش نیار دوست عزیز،باید یه سال دیگه صبر کنیم:31:...نقل قول:
با توجه به این همه تفاوت نسخه پی سی با کنسول فیفا 11،
بین PES2011 و Fifa11 Pc کدوم بهتره؟
سلام
من بازی fifa11 رو دانلود و نصب کردم. وقتی وارد بازی میشم بطور پیش فرض با رزلوشن افتضاح لود میشه و خیلی هم کنده ولی میتونم با هر دو تا دسته بازی کنم ولی وقتی تو قسمت setting کیفیت بازی را از high(که به طور پیش فرض انتخاب شده) به low تغییر میدم بازی خوب لود میشه ولی یه دسته از کار میفته و نمیتونیم دو نفره بازی کنیم. چطور میتونم این مشکل رو حل کنم؟ امکان داره مشکل از کرکش باشه؟
intel core 2 duo 2.2 Gh(T6600)
ram 2 gig
NVidia GForce G105M 512 meg
اگر شما رزوليشن مونيتور و بازي رو باهم ست كني مشكلت فكر كنم حل شهنقل قول:
يعني اگه رزلويشن مونيتور 1024 در 768 باشه بايد تو فيفا هم اونطور تنظيم كني
این از اون مشکلای عجیب غریبه چه ربطی داره آخه... رزولیشن به تعداد کنترلر ولی من فکر می کنم شما علاوه بر رزولیشن توی تنظیمات چیز دیگه ای رو هم دستکاری می کنینقل قول:
دوستان منم بازی رو تو HIGH به راحتی بازی میکنم ولی وقتی روی VERY LOW قرار میدم بازی لگ میزنه.....:18::18::18:
وقتی دیدم اینطوری شده از تعجب شاخ دراوردم:18:....مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
یه کرک یکی از دوستان چند صفحه پیش گذاشت ، لگ بازیه منو گرفت ، البته ظاهرا کراکا فرقی مدارند همه هم 15.8 مگ هستن ولی تاثیر فرق داره حتما امتحان کنید .
دوستان این مشکل بنده تو این بازی هست ، راه حلی سراغ دارید؟
تصاویر :
کد:http://up.--------.com/Files73/aedc46802e4e4d9facfd.jpg
درایور ها آپدیت هستند + سیستم هم میکشه - ویندوز هم سون 32 بیتی - رو XP SP3 32 هم همینجوری بودکد:http://up.--------.com/Files73/3678183eb6a8434eac3d.jpg
سیستم هم :
CPU : Core 2 dou 2.8
Ram : 4gig ddr2
VGA : 9800 512
Monitor : P2050 samsung
رزیولیشن فابریکش 1600*900 هست
برو تو nvidia control panel بعد manage 3d settings بعد antialiasing-transparency رو روی off و multi -display رو روی multi display performance mode بذار ، البته antialiasing-mode هم حتما روی application -controlled باشه !نقل قول:
الهی خیر از زندگیت ببینی جوون ، دمت گرم درست شد ، خیلی حال دادی :10:نقل قول:
سلام ... من امروز نسخه PC گرفتم نسبت به Xbox چند تا چیز نداشت :
1- ویدئوی اول بازی ( کاکا نه ... اون کلیپ We are 11
2-توی قسمت Kick-Off قسمت Be A Pro Goalkeeper نبود ...
3-ویدئو هایی که مارتین تیلر توضیح میده !!!
واسه شما هم اینجوریه ؟؟؟
این کار رو کردم ولی باز هم درست نمیشهنقل قول:
اگر شما رزوليشن مونيتور و بازي رو باهم ست كني مشكلت فكر كنم حل شه
يعني اگه رزلويشن مونيتور 1024 در 768 باشه بايد تو فيفا هم اونطور تنظيم كني
نه من هیچ تنظیمی رو تغییر نمیدمنقل قول:
این از اون مشکلای عجیب غریبه چه ربطی داره آخه... رزولیشن به تعداد کنترلر ولی من فکر می کنم شما علاوه بر رزولیشن توی تنظیمات چیز دیگه ای رو هم دستکاری می کنی
کسی نمیدونه این مشکل چطور حل میشه؟؟؟؟؟
دوستان من یک مشکل برخورد کردم 4 تا دسته دارم می خوام 4نفره بازی کنیم اما از بازی میاد بیرون بعد دو تا از دسته ها رو بر میدارم میره تو بازی تو خود بازی هم بیشتر از 3 نفره نمیشه بازی کرد چه کار کنم که چهار نفره بازی کنیم فوری !
سلام دوستان
من بازی رو نصب کردم ولی تو بازی مثل اینکه کلیدهای xbox وجود داره!!!!
اگه ممکنه تنظیمات controller رو بفرمایید که من یه جوری تنظیم کنم که مثل فیفاهای قبلی بشه.(مثلا e بشه سرعت ، a بشه سانتر ، s بشه پاس ، d بشه شوت و ...)
امیدوارم متوجه شده باشید که چی می گم.
ممنونم
یه سوال دارم از دوستان متخصص.
چرا موقع ضربه کاشته زدن، زمانی که زاویه رو مشخص می کنی و میری برای زدن، خودش یه کم انحراف به چپ یا راست میده؟ کلا زاویه بندی آدمو خراب می کنه. نمیشه کاریش کرد؟
چون با داخل پا میزنه یکم خود به خود کات میگیره که فکر کنم واقعی باشه این مورد. البته با بازیکنایی که قدرت ضربه کاشته بالا دارن فکر نکنم اینطوری شه . ولی اگه L1 رو بگیری بعد شوت بزنی با روی پا میزنه که کات نمیگیره.
بعد از چند بازی هنگ میکنه بعضی اوقاتم dont send میده بهترین کرک واسه این مشکل کدومه؟
راستی تو ضربه ایستگاهی با چی کات میدین؟