دوستان توجه كنند .
نفس موتور تا كيلومتر ٣٠٠٠ كمتر است . براي من هم چنين مشكلي وجود داشت ولي الان در كيلومتر ٢٠ هزار تا دنده ٤ را با ١٣٠ كيلومتر و دور موتور ٥ پر ميكنم و هيچ مشگلي هم ندارد.
Printable View
دوستان توجه كنند .
نفس موتور تا كيلومتر ٣٠٠٠ كمتر است . براي من هم چنين مشكلي وجود داشت ولي الان در كيلومتر ٢٠ هزار تا دنده ٤ را با ١٣٠ كيلومتر و دور موتور ٥ پر ميكنم و هيچ مشگلي هم ندارد.
به خاطر اینکه موتورهای 16 سوپاپ حداکثر گشتاورشون رو در دورهای بالاتر بدست میارن (مثلا در لوگان 3750) ولی در پراید یا GLX به خاطر 8 سوپاپ بودنشون حداکثر گشتاورش در دورهای پایینتر (مثلا در پراید 2750) بدست میاد.نقل قول:
به همین خاطر در ظاهر GLX در دورهای پایینتر زودتر شتاب میگیره ولی وقتی شما دور رو تا حداکثر توان میبری بالا اونموقع هست که دیگه GLX نمیتونه پابه پای لوگان راه بیاد...
یک سوال کسانی که ال 90 دارند آیا از این ماشین را ضی هستنند آیا ماشین کم خرجییه چون ما هم شاید دو ماه دیگه بخریم این سوال را می پرسم؟
تا حالا که خوب بوده.اما واسه اطمینان بیشتر خودتون این سوالو اونایی باید جواب بدن که کارکرد اتومبیلشون بالای 100 هزار باشه.:11:نقل قول:
دوست گرامینقل قول:
ماشین ما 3000 کار کرده و تاحالا که هیچ جور مشکلی نداشته و مصرف بنزینش خیلی با 206 و ریو فرقی نمیکنه.
خودش که کم خرجه اما قطعات اصلیش گرونه ، یعنی اگر خدایی نکرده تصادفی بشه خیلی خرج داره که درستش کنی .(فقط سپر عقبش نوش حدود 600 پولشه) البته منم وارد نیستم زیاد چون سال بعد میتونم گواهی نامه بگیرم...
و سعی کنید e2lp بگیرید که دیگه از هر لحاظ خیالتون راحت باشه
آیاموتور تمامی ال 90ها یکی است فقط این امکانات اظافی باعث می شه تا قیمت e2+lpبیشتر ازe0بشه؟
دوست من تمامي مدلهاي تندر داراي موتور 16 سوپاپ با 105 اسب بخار + كيسه هواي راننده هستن !!! تنها فرقشون توي ترمز و كيسه هواي شاگرد و كولر و شيشه برقي و ... هست !!!نقل قول:
آیاموتور تمامی ال 90ها یکی است فقط این امکانات اظافی باعث می شه تا قیمت e2+lpبیشتر ازe0بشه؟
بله موتور تمام مدل های ال 90 یکیه.
E0 و E1 تا اونجا که من میدونم کیسه هوا ندارد.نقل قول:
از E1 CP+SP به بالا کیسه هوا داره.
همشون کیسه هوای راننده رو دارن ! E0 هم داره !نقل قول:
جدی ؟ من نمیدونستم. با این حساب دیگه جای هیچ بحثی نداره.نقل قول:
با گذشت زمان کیفیت ساخت ال 90 در ایران افزایش پیدا می کنه یا کاهش پیدا می کنه؟
فکر کنم کاهش !نقل قول:
كاملا با حرف اميرخاج موافقم !!! كيفيت صد در صد كاهش پيدا ميكنه !!! ( البته توي تندر هاي جديد شاهد اين موضوع هستيم )نقل قول:
با گذشت زمان کیفیت ساخت ال 90 در ایران افزایش پیدا می کنه یا کاهش پیدا می کنه؟
کدوم خودرو (یا در کل کالا) در ایران با گذشت زمان کیفیتش افزایش پیدا کرده ؟:2:نقل قول:
من یه سوال دارم روزانه چقدر ال 90 در داخل ایران تولید می شه؟
چرا در پیش فروش ایران خودرو در سال 88اسفند ال90وجود نداره مگه جز محصولاتش نیست؟
به دلیل گند زدن به تندر نود، احتمالا درش رو تخته کرده:27: .نقل قول:
پارسخودرو ثبت نام کنید
پارس خودرو هم هنوز در سایتش نوشته بازديد كنندگان گرامي فروش ويژه متعاقبا" اعلام خواهد شد. کی اعلام می شه؟
متعاقبا" اعلام میشه !نقل قول:
برا دهه زجر ثبت نام میکردن ، الان فکر کنم ثبت نام تموم شده .نقل قول:
تموم شده :2: ماه پیش بود:27: ولی بازم موضوع رو از نمایندگیهای مجاز پارسخودرو پیگیری کننقل قول:
سلام به همگی.آقا از این نوع چراغها از نوع کیفیت بالاش کجا میشه تهیه کرد؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
کد:http://upload.--------.com/6/1268253045.jpg
کد:http://upload.--------.com/6/1268266072.jpg
کد:http://upload.--------.com/6/1268273814.jpg
قیمت این چراغ ها چنده خیلی جالب وشیک واسپورت هستتند؟
سلامنقل قول:
یه سر به این تاپیک بزن :
اگه خواستی میتونی با باز کننده تاپیک هم ارتباط برقرار کنی و بهتر نتیجه بگیری :11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=286876
ماشینمونو 1 ماه پیش تحویل گرفتیم، هر موقع در پارکینگ پارک می کنیم بعد پارک تا 3و4 ساعت یجور بوی روغن سوخته از موتور میاد:3:. از دوستان کسی میدونه علتش چیه؟ و مورد مشابه رو داشتین؟
ببین موتور تمیزه ! ؟ شاید روی موتور روغن ریخته داغ میشه بو میده !! ... ما یک مورد تقریبا مشابه ( البته ماشین دیگه ) داشتیم واسه همین گفتم
ممنون. باشه حتماً چک می کنم. خودم احتمال می دهم مال لنت ترمز ها باشه. احتمالاً داغ که میشن اینجوری بو میدن. دیشب به ذهنم رسید. سقف پارکینگ کوتاه هست و نمی تونم در موتور رو کامل باز کنم و داخلشو نگاه کنم.:20:نقل قول:
کسی نیست یه جواب درست حسابی بده.ما با باز کننده اون تایپیک هم نتونستیم ارتباطی برقرار کنیماااا.بابا دریابید.میرم شکایت میکنماااااااا:19:نقل قول:
آقا عرض ادب.یه سوال فنی و تخیلی داشتم.و سوالم اینه که مثلا میشه این لوگانو از ترکیه یا رومانی وارد کرد .به جاش تعرفه گمرکیشو بدیم.حداقل میدونیم کیفیت تولید خیلی بالاست.اصلا همچین چیزی امکان داره؟؟قیمت لوگان تو اروپا چنده؟
بله میشهنقل قول:
ولی فکر کنم به پول ایران یه 21 - 22 تومنی بشینه
اینم اتوجه داشته باشین مدل E2 فول ایران میشه گفت بهترین مدل هست
چون لوگان وتور قوی تری نداره
این قیمتی هست که من پیدا کردم برای مدل 1.6 :
10,290
واحد پول هم یورو هست
به دلار میشه چیزی حدود 14 هزار دلار
حالا شما یه ماشین 14 هزار دلاری رو وارد ایران کن ببین قیمتش چقدر میشه :18:
و برو حالشو ببر که لوگان رو داری با قیمت تقریبا واقعیش توی ایران سوار میشی :46:
پس با این حساب توجیه اقتصادی نداره.اما فکر کنم آپشن هایی که لوگان های اروپایی دارند بیشتر از لوگان های وطنیه.کاش می شد یه راهی پیدا کرد که مثلا آپشن های لوگانو وارد کشور کنیم اونم با قیمت معقول .مثلا ست کمک فنر jr آلمان تا بیاد ایران میشه 1400 البته حدودا.اما همینو اونور میشه با 900 هزار تهیه کرد.این گمرک شده غده سرطانیه این مملکت.من نمیدونم این همه پولای اضافه که از ملت بابات هر جنس وارداتی میگیرن چیکارش میکنن؟؟؟:19:نقل قول:
من می دونم!!!:31:نقل قول:
خیلی هم روشنه:31:
جالبه که پولی این بی پد... بابت گمرکی از ملت به زور میگیرن از سود شرکتهای تولید کننده اون محصولات خاص نیز بیشتره.خیلی جالبه.فقط میتونم تاسف بخورم.نقل قول:
تا 3-4 ساعت که خیلیه مطمئنی؟؟نقل قول:
ماشین من هم که نو بود وقتی گرم میشد یه بویی عجیبی میداد بلاخره اینقدر رفتم توی کاپوتش تا کشف کردم که به علت حرارت بالایی که موتور داره و خروج بخش زیادی از گرما از طریق اگزوز این بو نتیجه گرم شدن اگزوز هست و مشکلی نیست یک کم کار کنه از نویی بیاد بیرون تموم میشه
درسته، پرسیدم گفتن که مربوط به نو بودن ماشین میشه و از پلاستیکهایی که داخل کاپوت و اطراف موتور استفاده شده و بعد یه مدت این بو از بین میره. (از آشناهامون 206 SD صفر تحویل گرفته. بو که سهله از داخلش دود بیرون میومد:13:، نمایندگی گفته طبیعیه). دستت درد نکنه.:20:
والا ما تا حالا ال 90 صفر نداشتیم اما 206 و پرشیا و ... صفر که داشتیم تو ماشین یه بویه که نو بود قطعات میومد اما بویه سوختگی و پلاستیک داغ شده نمیومد.اون 206 هم که میگین احتمال زیاد مشکل داشته.نقل قول:
در ضمن نمایندگی ها چرت و پرت هم زیاد میگن خودت حتما ماشین بیشتر چک کن.
یه سوال می شه قیمت تقریبیه قطعات ال90را بگین مثل سپرها وچراغ هاش و.....هنگام تصادف قطعاتی که عوض می شوند ؟
نقل قول:
عزیزان تندر من پارسال بعد از 2 ساعت خاموش بودن آتش گرفت.مراقب محصولات ایران خودرو باشید حسابی تو کارشون نیست. اینم تاپیکش
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=342283&highlight=%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86+%D8%AA%D9%86%D8%AF%D8%B1
اگه این طوری بشه که می شه از چشم مردم می افته.