آقا بیخیالنقل قول:
اونایی که قراره راضی نشن با این حرفا هم راضی نمیشن !
این بحثا هم چیزی جز دعوا نداره
:11:
آقا بیخیالنقل قول:
اونایی که قراره راضی نشن با این حرفا هم راضی نمیشن !
این بحثا هم چیزی جز دعوا نداره
:11:
البته به نظر من هر کدوم نقاط ضعف و قوت خودشون رو دارن مثلا بعضی افراد بیشتر به price/performance و کیفیت ساخت و مقاومت گوشی توجه دارن ( مثل من :31:) پس دیفای برای اونا مناسب تر و سر تر از گلکسی هستش. بعضی هم سرعت cpu و کیفیت بالای صفحه نمایش براشون مهمه پس گلکسی رو بیشتر میپسندن.
پس اصلا دعوا لازم نیست. همه با هم دوستیم :10:
هادی جان نگفتی 720p پخش و ضبط میکنه با این 2.2 یا نه؟
اگه نه که من صبر میکنم برای 2.2 official
هادی جان !
قیمت این milestone 2 چنده؟
سلام
منم واسه دوستم خریدم .. این رام فارسی 2.2.1 رو روش ریختنشو به ما هم یاد بدید:31:
ایول به شما و دوستتون!
مبارکشون باشه........
چرا HDMI توی ایران بی کاربرده؟عجبا!نقل قول:
اقا این ali_nnn13 کیه؟
همه پستا رو like میکنه میره !
کسی نمیدونه دیفی رو اصفهان کجا میشه گیر اورد؟
فورویو یک ماه دیگه برای دیفای میاد
کد:http://www.gsmarena.com/htc_desire_hd_to_get_gingerbread_motorola_defy_will_enjoy_froyo-news-2461.php
:31:نقل قول:
یه بنده خدا :10:
من کلا" خیلی کم پست میزنم ! این تشکر ها هم به معنی خوندن و موافق بودن با پست هاست ! توی موبایلستان هم همینطورم... کلا" هر پستی رو که کامل بخونم و موافقش باشم یا اینکه بخوام نشون بدم که خوندمش یه تشکر میزنم پای پست :20:
بچه های موبایلستان دیگه میشناسن منو ، ولی خب اینجا با این یوزر کلا" کسی منو نمیشناسه...:10:
برای دیفای هم فقط آقا هادی عزیز میتونن توی اصفهان برای شما تهیه کنند که ظاهرا" توی بار کسی که دیفای میاره این گوشی نبوده ! با آقا هادی در تماس باشین...:20:
سال نو همگی مبارک...:11:
همگی موفق و شاد و سلامت باشین...:11:
سال نوی شما عزیز و برو بچ پی سی ورلد هم مبارک باشه ( البته من تبریکو تو بخش تبریک سال نوی سایت زدم )
ما به همه ارادت داریم
مخلص همگی
جواب این سوالو که کسی نداد.نقل قول:
دیروز یه سری عکس و فیلم ریختم تو مموری گوشی .. بعد از اسکن گالری دیدم نصف بیشترش پاک شده .. دوباره ریختم بازم پاک شد .. با یه مموری دیگه تست کردم بازم همینطوری شد(مموری خودم بود که کلی عکس جمع کرده بودم .. بک آپش هم نداشتم از 12 هزار و خورده ای عکس 10هزار تاشو حذف کرد) :41: تا حالا کسی همچین مشکلی داشته؟
بنا به گزارش gsmarena، قراره به زودی موتو دیفای به فرویو ارتقاء پیدا کنه:
کد:http://www.gsmarena.com/htc_desire_hd_to_get_gingerbread_motorola_defy_will_enjoy_froyo-news-2461.php
حافظه داخلی گوشی کمه (یه گوشی با این حجم بازی و برنامه حداقل حداقل 2 گیگ میخاست)
widget date time بعد چندساعت میخابه و کارنمیکنه
alarm که قاطه (دقیقا مثل v3x ) بعضی وقتا کارمیکنه اکثروقتا نه فک کنم کل موتورولاها الارمشون باگ داره
سیم کارت و رم رو بغل گوشی تعبیه میکردن خیلی خیلی بهتر بود
کیفیت دوربینشم اونطوری که انتظار داشتم نبود فیلمبرداریش بهتر عکس برداریشه!
اینا عیبهای بود که گوشی من داره بنظرمن
دوست عزیز شما فکر کنم از نرم افزار های تسک کیلر استفاده می کنی که مشکل آلارم و ساعت رو دارینقل قول:
بازیها و نرم افزارهای اندروید حجم بالایی نداره من الان نزدیک 60 تا نرم افزار و بازی نصب کردم هنوز نزدیک 1GB جا داره حافظه گوشیم یعنی 200 مگ پر شده (چون حافظه در دسترس کاربر 1.2GB هست)
این دقیقا همون میزان حافظه گالکسی هست و گوشی های اندروبد تا اونجا من اطلاع دارم بیش از این نبوده حافظه داخلیشون
من دارم تست میکنم چند روزه!تاثیر چندنی نداشته!!!نقل قول:
به نظرم اگه میخواید از نرم افزار برای کاهش مصرف باتری استفاده کنید ، فقط Advanced Task killerبعدشم APandroid که مربوط به بستن شبکه های اضافی است....
سلام دوستان من هم امروز دیفای خریدم:31:
اول اینکه قیمتش 430 تومن . دوم فارسی ساز هم داره و نیازی فعلا به روت ندارم . سریال ساختش qc هست به گفته دوستمون 2011 مارس میشه . امتیاز بنچ مارک که گرفتم 1097 هست . ورژن ساختش 2.54.0me2 . هنوز باتریشو تست نکردم
ولی یک مشکل اساسی دارم ! کلید حسی پایین یکبار از کار افتاد و مجبور شدم گوشی رو ریست کنم تا درس بشه:41: این طبیعیه ؟:13:
چجوری میشه ویبره کلید های حسی رو برداشت؟ در ضمن حروف پژگچ رو هم تو کیبوردش داره
جواب اینا رو کسی نمیدونه؟؟؟نقل قول:
من poweramp رو نصب کردم ولی حتی بعد از نصب انلاکرش هم باز بعد از چند دقیقه از لایسنسش ایراد میگره و از برنام ه میپره بیرون ،چی کارش کنم؟؟؟
اوپرا مینی رو هم که بعد از نصب اجرا میکنم تو اون اینستالیگ توی برنامه گیر میکنه(همون اول)،اینو چی کار کنم؟؟؟
مبارکتون باشه!
شما دوست عزیز هم میتونید از این لینکی که میزارم power amp رو دانلود کنی که لایسنسش دایمی هست:
در مورد اپرا هم احتمال داره که از کانکشنتون باشه........کد:http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=461256&d=1289722146
@ahmad 97 راهش اینه که گوشی رو روت کنین ( با super one click یا z4root ) بعد با روت اکسپلورر میتونین اکی کنین. اگه روت کردین بگین تا کامل روش رو بگم
دوستان سوالا زیاده و من هم شرمنده ی همه شدم چون وقت نمیکنم جواب بدم وگرنه بی تفاوت نیستم. همه مخصوصا مهدی و هادی عزیز باید ببخشید.
اره از تسک کیلر استفاده میکنم پس...نقل قول:
پسر من تا الان فک میکردم 512 مگابایت کل حافظه داخلی گوشیه!! الان متوجه شدم 2gb :31: بابا من چقدر پرتم
این دو گیگ فقط واسه برنامه و بازیه یعنی نمیشه اهنگ یا فیلمی روش ریخت؟
مقدار دقیقش 1.24 گیگ هست .. خیر نمیشه فقط برای نصب برنامه و بازی هست.نقل قول:
این گوشی هم به نظرم مولتی تاچ نیست .. همون دوال تاچی هست که به تازگی رو ایکس 10 راه افتاده .. بازی Fruitninja رو نصب کنید بعد سعی کنید با 3انگشت بازی کنید .. اونوقت متوجه می شید چی می گم.
ممنوننقل قول:
کانکشنم؟؟؟اگه ایراد از کانکشن باشه نباید بتونم به اینترنتم وصل شم دسته؟؟؟ولی الان وصل میشه...
چیکارش باید بکنم؟؟؟
میگما مهدی تو کارو زندگی نداری؟ همش گیر داده به مولتی تاچ گوشیها عامو برس به زندگیت:دینقل قول:
این گوشی هم به نظرم مولتی تاچ نیست .. همون دوال تاچی هست که به تازگی رو ایکس 10 راه افتاده
در مورد اپرا مینی:پورت های این مرورگر توسط مخابرات ایران بسته شده و عملا این مرورگر کارایی ندارد!:46:نقل قول:
تو کارو زندگی نداری مردک هر جا من پست می دم میای نقل قول می کنی:31:نقل قول:
من حقیقت رو می گم و بس:31: چیه باز اسم ایکس10 اومد خونت به جوش اومد؟:31: نترس ایکس10 بهترین گوشیه دنیاس:31: می خوام برم بخرم:31:
پستای منو فقط تو می بینی از 4صفحه قبل تا اینجا شصت تا پست دادم هیچکی جواب نداده الا تو:دی
ای بابا،برنامه دیگه ایی نیست که مثل این بتونه فیلتریگ رو قهوه ایی کنه؟؟؟نقل قول:
مال من وسط مکالمه یه دفعه انتن میره و میاد و تماس قطع میشه روی select network هم روی 2g only گذاشتم ولی بازم مشکل داره base band منظورت کجاستنقل قول:
راستی رامم 2.2.1 هست
مرورگر UCWEB رو نصب کن عالیه به نظرم خیلی بهتر از اپرا مینی هست ولی باید فارسی سازی کرده باشینقل قول:
از اینجا دانلود کن:
کد:http://ucweb.com/English/UCbrowser/platform-area-m-product-ucweb-platform-android.html
پس....نقل قول:
چون از تسک کيلر استفاده ميکنين برنامه آلارم و ويجت ساعت رو کيل ميکنيد که باعث ميشه درست کار نکنه قبلا هم يکي از دوستان گفته بود که بعضي وقتا usb که وصل ميکنم عمل نميکنه که علت اونهم کيل کردن سرويس مربوط به usb بوده
نقل قول:
هادي عزيز ضمن تشكر از پاسخ شما اگر ممكن است مثل هميشه لطف كرده و چند تا سوال ديگر را پاسخ بفرمائيد .
1 - آيا لازم است من كه هيچ مشكلي با اين گوشي ندارم گوشي رو به 2.2 آپديت كنم و در صورت آپديت فونت فارسي اون نمي پره .
2 - كيفيت فليمبرداري اين گوشي تغييري مي كند .
3 - آيا رابط تبديلي هست كه بشه فلش مموري رو به ميكرو يو اس بي اين گوشي زد يا نه ؟
4 - من هر چي گشتم نتونستم زنگ گوشي رو از روي زنگ هاي روي مموري تعيين كنم آيا راهي هست يا خير
ظاهرا اين گوشي پروفايل نداره . (در ضمن aux براي وصل كردن گوشي به پخش خودرو استفاده ميشه كه ميشه
از طريق بلندگويهاي ماشين موزيك و ... پخش كني )
@ hamid1436
1 - نه به نظر من اگر برای 2.2 رسمی صبر کنی مناسب تره . اگر 2.2 رسمی نمیومد چرا این خوب بود که الان آپدیت کنی / البته اگر بتونی الانم این آپدیت رو انجام بدی خودت بد نیست .
2- نه فرقی نکرده و 720p نشده !؟
3- اطلاع ندارم / اما احتمال زیاد همچین رابطی باید باشه
4- بله - موقعی که آهنگ پخش میشه بعنوان رینگ تون انتخابش کن . ویا این راه رو برو :
بله آندرویدها پروفیل نداشتن . اما با 2.2 که من دارم رو گوشیم مثل میلستون 2 شده و میتونی چند پروفیل مختلف بسازی .کد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=462597&page=8
خیلی چیزها که الان تو میلستون2 هست با این آپدیت در دیفای هم موجود شده . امیدوارم رام 2.2 رسمیش زودتر بیاد .
نگفتي فارسيم ميپره يا نه...
دوستان من امروز علاالدین بودم کلا تو 5 تا مغازه دیفای پیدا کردم که قیمتها از 460 بود تا 510
اگه کسی از دوستان تو این چند روزه زیر این قیمتها خریده بگه از کجا که منم از همونجا تهیه کنم :11:
دوستان اینجا جاش نیست ولی:
فرق میلستون 2 و میلستون چیه؟فقط سیستم عاملشون فرق داره که اونم اپدیت میشه.
کدوماشون بهترن؟
قیمتشون رو هم اگه میشه بگید.
ممنون.
گشتم نبود نگرد نیست:31:نقل قول:
منم واسه دوستم همون 460 خریدم:13:
ادامه صحبتهای دیروز:دی من می فروشم کسی خواست پ.خ بده
احتمال 99% بله . از من فارسی رو نشون میده ولی جدا جدا هستن حروف .نقل قول:
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
به طبقات بالای اونجا سر بزن و طوری رفتار کن قیمت داری و ناشی نیستی . قیمت تا 440 بخری خوبه . چون دوستان همین حدود خریدن اونجا .نقل قول:
یه سری هم به بازار پایتخت بزن .
کاش تو همون تایپیک میلستون میپرسیدی . :46:نقل قول:
--
برتری های میلستون 2 به میلستون 1 تقریبا" اینها هستن :
سی پی یو 1 گیگاهرتزی - رم 512 - 8 گیگ حافظه داخلی - 8 گیگ مموری روی گوشی - کیبورد بهبود یافته - آندروید 2.2 که 99% به 2.3 هم ارتقاء پیدا میکنه - موتوبلور - دوربین بهتر - و ....
قیمت حدود 460 هست . البته الان که همه جا تعطیله . :11:
هادی کجا مایلستون 2 رو 460 میدن !؟
دوستان تو این جعبه هایی که من تو علاالدین دیدم رو هیچکدوم ننوشته with motoblur این یعنی اینکه نداره دیگه ؟
اگه اینطوره با همین اموزش فلشی که تو صفحات قبل گذاشتن بهش اضافی میشه یا نه؟اصلا چیز بدرد بخوری هست یا نه؟
دیروز طبقه اول xt720 رو 460 میگفتن
خیلی روی این موضوع حساس نباش داشت که داشت نداشت هم نصب میکنی نصب هم نکردی چیزی رو از دست ندادی اصولا همیشه همین طوریه مال اونایی که داره دنبال یه رامی میگردن که موتوبلور نداشته باشه مال اونایی هم که نداره دنبال یه رامی میگردن که داشته باشه:31:نقل قول: