ماموریت های فرعیت هست دیگه چیو کمک کنیم . یکی یکی انجامشون بده
Printable View
ماموریت های فرعیت هست دیگه چیو کمک کنیم . یکی یکی انجامشون بده
1 - یک منطقه همون اطراف مشخص کرده باید بگردی و یک جنازه روی زمین رو پیدا کنی ( X رو بزن تا راحت بتونی پیدا کنی )نقل قول:
2 - یک دیوار همون اطراف هست که روش یک علامت سوال سبز نقاشی شده
برو جلوی دیوار بایست میگه Space رو بزن
3 - اینجا باید نورا همسر فریز رو پیدا کنی
یکم بالاتر توی آب یک قایق بزرگ هست برو روش بایست به سمت جنوب که نگاه کنی یک اتقاق زیر ساختمون میبینی که یک دبوار قابل انفجار جلوشه با Freeze Blast یک یخ روی آب درست کن و از گیره ها بگیر و خودت رو بکش به سمت دیوار ، بشکنش و برو توی ساختمون و Nora رو پیدا کن وقتی خواستی از دری که قفله بری بیرون و رمز در رو پیدا کنی کد Frozenbait رو پیدا کن تا مستقیم بری جای فریز و کوئست رو تموم کنی
ایول کارت درسته داداش:31:نقل قول:
میرم امتحان کنم ببینم چی میشه:10:
سلام بچه ها من تو اون قسمت که باید mr.pangun رو بگیریش و اون دو نفر پلیس رو آزاد کنید گیر افتادم.اونجایی که mr.pangun با اسلحه یخیش شلیک میکنه.کمک کنید.
سپاس
نقل قول:
اسلحه Disruptor رو بردار و برو روی اون پلی که به پنگوئن میرسه
یواش بهش نزدیک شو و اسلحش رو غیر فعال کن
سلامنقل قول:
:11:اسلحه Disruptor رو از کجا باید گیر بیارم؟
اینجا توضیح دادم :نقل قول:
دوستان من دیتا رو از هلیکوپتر دانلود کردم وقتی میرم که پنل در رو -- کنم عکس قفل روی پنل قرمزه هیچ جورم شروع به پیدا کردن کلمات رمز نمیکنه و همش می گه گیت از طریق سیستم پیشرفته ناشناس ها محافظت میشه و باید گیرش بیاریم که همون دیتایی که از هلیکوپتر دانلود کردم دیگه همه چیو امتحان کردم یکی یه راه حل بگه تو رو خدا!!!!
اگه هیچ راهی نداره احتمالا به باگ خوردینقل قول:
یا کرک V2 رو نصب کن یا آپدیت 1.1
لینکش تو صفحات آخر تاپیک زیر هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من این قول که شمشیر داره رو شکست دادم بدش اونجایی که شمشیر تو دست بتمنه و قوله دخ شو گروگان گرفته بتمن از جاش تکو نمیخوره فقط میشه این ور اون ورو دید لطفا راهنمایی کنین
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
سلام من این قول که شمشیر داره رو شکست دادم بدش اونجایی که شمشیر تو دست بتمنه و قوله دخترشو گروگان گرفته بتمن از جاش تکو نمیخوره فقط میشه این ور اون ورو دید لطفا راهنمایی کنین
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
سلام من این قول که شمشیر داره رو شکست دادم بدش اونجایی که شمشیر تو دست بتمنه و قوله دخترشو گروگان گرفته بتمن از جاش تکون نمیخوره فقط میشه این ور اون ورو دید لطفا راهنمایی کنین
این یه باگه که خیلی ها توی تاپیک قبلا اشاره کرده بودن که به مشکل خوردننقل قول:
سلام من این قول که شمشیر داره رو شکست دادم بدش اونجایی که شمشیر تو دست بتمنه و قوله دخ شو گروگان گرفته بتمن از جاش تکو نمیخوره فقط میشه این ور اون ورو دید لطفا راهنمایی کنین
چاره کار اینه که تنظیمات گرافیکی رو در پایین ترین کیفیت و پایین ترین رزولشن بیارید و بعد بازی رو شروع کنید تا این قسمت رد بشه...
در مورد مراحل ریدل هم یک توضیحی میدید ؟ تا حالا 3 تا از گروگاناش رو نجات دادم و معمایی که به صورت اهرم بوده رو حل کردم اما دیگه هیچی روی نقشه نشون نمیده !!!!
در یک راهنمایی دیدم نوشته بود برای اینکه بتونید مکان سایر گروگان ها رو هم پیدا کنید باید مثلا 240 یا 120 تا از مجموعه معماهای ریدل رو حل کنید ، باید اینکارو بکنم ؟
بلهنقل قول:
باید علامت سوال ها رو جمع کنید تا مکان گروگان بعدی روی نقشه ظاهر بشه
من همسرشو پیدا کردم ولی تو یه محفظه ی سرده چجوری بیارمش بیرون؟! همه اسحله ها روش انجام دادم ولی محفظه نمیشکنه!نقل قول:
اینجا باید نورا همسر فریز رو پیدا کنی
یکم بالاتر توی آب یک قایق بزرگ هست برو روش بایست به سمت جنوب که نگاه کنی یک اتقاق زیر ساختمون میبینی که یک دبوار قابل انفجار جلوشه با Freeze Blast یک یخ روی آب درست کن و از گیره ها بگیر و خودت رو بکش به سمت دیوار ، بشکنش و برو توی ساختمون و Nora رو پیدا کن وقتی خواستی از دری که قفله بری بیرون و رمز در رو پیدا کنی کد Frozenbait رو پیدا کن تا مستقیم بری جای فریز و کوئست رو تموم کنی
در روبه روش هم باز کردم و می تونم برم بیرون.
vahidgame damet garm dadash moshkelam hal shod:11:
نقل قول:
لازم نیست از تو محفظه درش بیاری
الان برگرد پیش فریز و باهاش صحبت کن
این آدمهایی که من میرم از چن اون ریدلر نجات میدم جزئی از راند محسوب میشه؟!؟
یه یارویی روی بعضی از قسمتهای شهر رو پشت بامها وایستاده با منم کاری نداره میرم جلو باهاش صحبت میکنم با دستش مثله دستگاه آهن بر روی زمین یه خطوطی رو میکشه و من میرم اسکنش میکنم وبهم امتیاز میده (3 بار برام اتفاق افتاده اون کی هست؟!؟)
و یه سوال دیگه! لا به لای ساختمانها تقریبا وسط شهر جای جسد تو مقتوله که پلیس با گچ کروکی کشیده یه دسته گل و یه شاخه گلم کنارش افتاده و یه بار هم مستر هوگو صحبت کرد نمی دونم واسه چی!میرم کناره گله مینویسه با زدن Space اعطای بزرگداشت انجام بده!! کیا مردن اونجا؟!؟
من رفتم جای مستر فریز و بعد از صحبتها اومدم بیرون نقشه رو میزنم 3 تا جای مختلف در شهر کلمه W هستش
که همون تمرینیه که باید از حلقه ها رد شد!
باید اون تمرینا رو انجام داد تا راند باز بشه؟!چون تو نقشه چیزی دیگه ای نیست.
من یه w رو موندم جایی کنار آب هستش حلقه چهارمی رو میگیرم ولی پنجمی رو اول باید از تونل رد بشم بعد بگیرمش که خیلی سخته بتونم تمام تونلو طی کنم و از حلقه رد بشم! چرا انقدر سخت ساختن آخه!!:jealous:
نقل قول:
اونا مراحل فرعی بازی هستند و ربطی به داستان اصلی بازی ندارند
اون یارو هم جزء یکی از مراحل فرعی بازی هست که باید دنبالش بگردی تا بفهمی کی هست ، یکبار دیگه پیداش کنی تمومه
اونجا رو ندیده بودم تاحالا میرم یک نگاهی میندازم
یکم که تمرین کنی رد میشهنقل قول:
موقعی که Glide میکنی Ctrl رو بگیر و نزدیک آب ولش کن تا بتونی از تونل رد بشی
اساتید...
جلو درِ arkham city گیر کردم...وقتی میرم اونجا یه قفله قرمزه که نمیشه بازش کرد...
اونورترم رو زمین یه جنازه افتاده رو زمین که میگه بعدا باید برم سروقتش!
الان باید کجا برم؟چیکار کنم؟
عکس از نقشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بازم نشد به هر حال مرسی
کسی نیس کمک کنه؟
نقل قول:
آره برو تقریبا جایی که من بهت گفتم علامت سوال تو مرکزه نقشس چیکار کنم که گفتی باید space بزنی بری تو دیوارش,درست پشت همون ساختمون کروکی دیده میشه...
من الان وضعیت نقشم اینه
راندی جز Wها وجود نداره !!
54 درصد هم از بازی رو رفتم.
چیکار کنم؟ :19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اینجا باید بری بالای برج ...ک یه نمه طولانیه،بالا نگا کن F بزن ...:31:نقل قول:
(از در نمیشه رف)
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
شما مراحل اصلی رو تموم کردی ... ؟؟؟ یعنی جوکر مرد ... ؟؟؟نقل قول:
اگه بازی تموم شده برای 100% کردن باید علامت سوال ها و همه ماموریت های فرعی و +New Game رو تموم کنی
و بعدش Challenge Mod رو هم تا آخرش بری
والا کد رو از هلیکپتر گرفتم اومدم جلو سر در شهر گیر کردم.قفله قرمزه.f هم زدم.از بالاش که نمیشه رفت.
نمیدونم دیگه باید چیکار کنم. رفته رو عصابم لامذهب :31::18:
کمک کنین لطفا
نقل قول:
من آخرین بار رفتم جای مستر فریز و اون با من صحبت کرد و الان نقشم همینه که نشون دادم
اون دختره با جوکر بود چی؟!!!
اون مرد دو صورت چی؟!!
هر وقت الانه که بازی میکنم میبازونم خودمو اون دختر میاد بهم تیکه میندازه و هر وقت با Cat Woman میرم اون مرد دو صورت با من صحبت میکنه!
خیلی چیزا هنوز بهش نرسیدم!
نمی دونی ماموریت من بعد از صحبت با فریز چیه؟!
* وقتی بازی تموم شد با Catwoman میری خونه خودش بعد بهت یه ماموریت میده که بری موزه سراغ Two Face
* با مستر فریز هم که صحبت کردی احتمالا الان سمت راست نقشه محل نگه داری زن مستر فریز نشون داده شده با نام Nora
میتونی بری کمکش و بعد دوباره با مستر فریز صحبت می کنی
* یجا هم اون وسط های نقشه است که باید یه جسد رو زمین پیدا کنی و محلی که از اونجا بهش شلیک شده رو پیدا کنی نمیدونم این قسمت رو رفتی یا نه.
سلام ، من یه مشکلی تو بازی برام پیش اومده خواهش میکنم کمکم کنید و اون اینکه من بازی رو تا اونجایی که بتمن جوکر رو میکشه و رو دستاش تحویل پلیس میده تموم کردم و حالا مرحله جدید رو با catwoman شروع کرده و میگه باید بری تو موزه یه چیزی رو برداری . من یک هفته تو این مرحله موندم ، خواهش میکنم یکی منو راهنمایی کنه .
---------- Post added at 09:53 AM ---------- Previous post was at 09:48 AM ----------
خونه خودش کجاست ؟
مستر فریز تو همون اداره پلیسه ؟
شما وقتی کت وومن رو انتخاب می کنی باید یکبار به خونه اش بری تا بهت یه ماموریت بده
بعد به موزه میره و با Two Face می جنگی و بعد باید بری از افراد خاصی که در شهر در حال رفت و آمد هستن الماس هارو پس بگیری.
اون افراد خاص تعدادشون فکر می کنم 16 نفر باشه که وقتی X رو میزنی در سطح شهر دور سرشون یک دایره مثل امواج هست این مشخصه اونهاست.
تو نقشه مشخص کرده ، Mark زده.نقل قول:
خونه خودش کجاست ؟
مستر فریز هم همونجای قبلیه باید Nora رو پیدا کنی و بعد بهش خبر بدی.
خونه خودش کجاست ؟
مستر فریز تو همون اداره پلیسه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو نقشه مشخص کرده ، Mark ژده.
مستر فریز هم همونجای قبلیه (بالای نقشه دست راست مشخصه ، فکر می کنم همون پلیس استیشن) باید Nora رو پیدا کنی و بعد بهش خبر بدی.
شما برو توی منوی اصلی و روی گزینه ای که درصد بازی رو نوشته کلیک کننقل قول:
حالا ببین قسمت اصلی بازی چی ها 100 درصد هستن و چیا نیستن
اگه ازش یک عکس بتونی بزاری بهتره
شما وقتی به اون سالنی که وسطش آبه رسیدی Ctrl + Space رو بزن تا بره زیر سقف پایین ، اونجا یک دریچه هست ، برو بالا و و با F به سقف بچسب ، همین مسیر رو برو تا به Two - Face برسینقل قول:
آقا کسی نبود کمک کنه؟ :41:
بعد از گرفتن کد از هلیکوپتر میام جلو سر درِ شهر...اما قفله قرمزه! از بالایه دیوار هم که نمیشه رفت...
یعنی ایراد از کرکه؟ یا من چیزیو از قلم انداختم؟
آپدیت 1.1 رو نصب کن درست میشهنقل قول:
قبل از کپی کردن آپدیت حتما از فایل های قبلی بک آپ بگیر ممکنه سیوهات خراب بشه
دستت درد نکنه داداش.اما اگه میشه لینکشم میتونی بهم بدی؟
چون هرچقدر تو سایتا گشتم نتونستم دانلود کنم...
تو تاپیک حل مشکلات بازی چندبار لینکش رو گذاشتم :نقل قول:
کد:http://dl.kingsdownload.com/dl/game/pc/batman-ac/Batman%20Arkham%20City%20Update%201.rar
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز این آپدیت فقط و فقط برای مشکل افت فریم بازی با DX11 هست ( تازه اون رو هم فقط بهش 7 - 8 تا فریم اضافه می کنه ! تو همین تاپیک مقایسه اش رو با تصویر گذاشته بودم .... )
مشکل این دوستمون اینه که نمی تونه اون قفل رو باز کنه ...
تا اونجایی که من می دونم اینجای بازی هیچ باگی نداره ...
اگر کد رو از هلیکوپتر گرفتین ، باید بیاین جلوی همون قفل قرمزه و به روش همیشگی ه.ک اش کنید ...
فقط یه خورده از قبلی ها سخت تره و باید کلمه های بیشتری رو امتحان کنید .... همین !:31:
چطوری میشه با cat woman بازی کرد؟
من الکی که یک حرفی رو نمیزنمنقل قول:
ایشون مشکلش اینکه اصلا نمیتونه به قفل دست بزنه انگار کدی که روی هلیکوپتر بوده رو دانلود نکرده
یک نفر دیگه هم همین مشکل رو داشت دو صفحه درموردش صحبت کردیم آخر با نصب آپدیت 1.1 حل شد
Xbox یا PC .. ؟؟؟نقل قول: