كارل هاينس رومنيگه، رئيس باشگاه بايرن مونيخ، اعلام كرد كه انتظار ندارد انتقال مانوئل نوير، دروازه بان شالكه، به اين زودي ها به سرانجام برسد.
بايرني ها خريد مانوئل نوير را به عنوان هدف اول شان در بازار نقل و. انتقالات اعلام كرده اند اما هنوز هيچ توافقي بين مديران دو باشگاه صورت نگرفته است. بايرني ها با مبلغي كه باشگاه گلزن كرشني براي خريد نوير اعلام كرده، اصلا موافق نيستند.
او در گفتگو با نشريه بيلد گفت:" من واقعا فكر نمي كنم ما بتوانيم به يك توافق سريع دست پيدا كنيم.من همچنين مطمئن نيستم كه بايرن و شالكه بتوانند روي مبلغي براي جابجايي نوير به توافق برسند. اما بايد صبر كرد و منتظر ماند. پنجره نقل و انتقالات تا چهار ماه ديگر باز است."
گفته مي شود اگر بايرني ها نتوانند نوير را به خدمت بگيرند، هاينس مولر، دروازه بان 32 ساله ماينس را خواهند خريد.
Karl-Heinz Rummenigge: Bayern Munich and Schalke will not reach quick agreement for Manuel Neuer
کد:
http://www.goal.com/en/news/15/germany/2011/05/09/2478140/karl-heinz-rummenigge-bayern-munich-and-schalke-will-not
------------------------------------------------
نوري شاهين، ستاره ترك تبار دورتموند، اعلام كرد كه در پايان فصل اين باشگاه را ترك خواهد كرد و به رئال مادريد خواهد پيوست.
او در كنفرانس مطبوعاتي امروزش گفت:" من از برداشتن اين قدم بسيار خوشحالم. رفتن از اين باشگاه بري من بسيار دشوار است. من طرفدار بورسيا دورتموند هستم و. هميشه هم طرفدار اين باشگاه مي مانم.
دلم براي دورتموند و بوتدس ليگا تنگ مي شود و همچنين براي كشورم. مي خواهم از همه آنهايي كه از من حمايت كردند، تشكر كنم."
اين ستاره 22 ساله همچنين سرمربي تيمش، يورگن كلوپ را مورد ستايش قرار داد اما تاكيد كرد كه براي پيشرفت كردن به اين انتقال نياز دارد. او همچنن گفت كه براي انجام اين انتقال با مسوت اوزيل، ستاره سابق وردربرمن و دوست نزديكش مشورت كرده است.
" مورينيو من را يك قدم جلوتر خواهد برد.
خداحافظي كردن با هم تيمي هايم براي من بسيار سخت و ناراحت كننده است. آنها در قلب من جاي دارند و خداحافظي با آنها براي من بسيار احساسي خواهد بود. براي من گزينه هاي زيادي وجود نداشت كه بخواهم به خاطرشان دورتموند را ترك كنم زيرا دورتموند براي من بسيار باارزش است.
---------------
نوری شاهین، خرید جدید باشگاه رئال مادرید، که امروز به طور رسمی پیوستنش به این باشگاه را اعلام کرد گفت که دلیل این انتقال پول نبوده است.
این بازیکن 22 ساله امروز اعلام کرد که در پایان فصل از دورتموند جدا خواهد شد و باشگاه رئال نیز توافق دو باشگاه برای انتقال این ستاره ترک تبار را تایید کرد.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه دورتموند گفت:" پول دلیل این انتقال نبود. تا وقتبی سالم باشم، می توانم پول کافی به دست بیاورم. رئال بزرگترین باشگاه دنیاست. من از اینکه به این باشگاه آمده ام بسیار خوشحالم. این بزرگترین باشگاهی است که شما به عنوان یک بازیکن می توانید در آن بازی کنید. این موقعیتی است که من همیشه به آن فکر می کردم. تنها به این دلیل است که من دورتموند را ترک می کنم.
من بازیکنی هستم که این فرصت را پیدا کرده که به رئال برود. من با این باشگاه قراردادی 6 ساله امضا کردم. این تصمیم سختی بود زیرا من طرفدار دورتموند هستم و دورتموند همیشه باشگاه من خواهد بود."
سخت ترین قفسمت قضیه اعلام کردن آن بود. دلم برای یورگن کلوپ تنگ می شود. من همه اعضای باشگاه را به ال کلاسیکوی بعدی دعوت می کنم."
'Jose Mourinho will bring me one step further' - Borussia Dortmund's Nuri Sahin announces Real Madrid move
کد:
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2011/05/09/2478154/jose-mourinho-will-bring-me-one-step-further-borussia