حسین جون نکنه دوست داشتی لیورپول میباخت و چلسی میبرد؟ هان؟:31:نقل قول:
Printable View
حسین جون نکنه دوست داشتی لیورپول میباخت و چلسی میبرد؟ هان؟:31:نقل قول:
منم از برد سیتی خیلی ناراحت شدمنقل قول:
اینا نباید روحیه میگرفتن
ولی از برد لیورپول ...:27::27::27::27:
من چلسی رو به مراتب به لیورپول و سیتی ترجیح میدم... شخصا کلویوم با این دوتا تیم مشکل دارم!!:13:نقل قول:
فراموش نکنید که همین لیورپول فصل گذشته هم میتونست چلسی رو تو خونش ببره یا ازش یه مساوی بگیره! اما ترس از 19 شدن منچستر عاملی شد که یه روز لندنی بشن!!:13::27:
راس میگی:41: هیچوقت پاس گل جرارد به دروگبا رو یادم نمیره:13:نقل قول:
ولی خب آدم باید گاهی وقتا به خاطر هدف والاتر که همانا رسیدن من یو به صدر جدول هستش:31: خاطرات تلخ گذشته رو فرامش کنه (عجب جمله ی حکیمانه ای گفتم:31:)
لیگ برتر انگلیس؛ قوی ترین لیگ یک دهه اخیر اروپا
2010/11/8 10:59:00
سایت گل- فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار فوتبال (IFFHS) ليگ برتر انگليس را به عنوان قوي ترين ليگ اروپا در يك دهه گذشته ميلادي انتخاب كرد.مبنای این رده بندی رتبه تیمهای باشگاهی کشورها در رده بندی های ماهانه باشگاههاست که توسط همین فدراسیون بین المللی انجام می شود. برای رده بندی ماهانه نیز نتایج تیمها در رقابتهای قاره ای بیشترین امتیاز را دارد.
به اين ترتيب ليگ برتر انگليس به عنوان برترين ليگ اروپا در يك دهه گذشته انتخاب شده و بعد از آن ليگ دسته يك اسپانيا (لاليگا) و ليگ فوتبال ايتاليا (سري آ) قرار گرفته اند.
رده بندي 10 ليگ برتر اروپا در يك دهه گذشته به شرح زير است:
1) ليگ برتر انگليس
2) لاليگاي اسپانيا
3) سري آ ايتاليا
4) بوندس ليگا آلمان
5) ليگ فرانسه
6) ليگ هلند
7) ليگ پرتغال
8) ليگ تركيه
9) ليگ يونان
10) ليگ بلژيك
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
گزارش روز: همه منتظر بازگشت هارگریوز
2010/11/8 11:59:00
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل – اوون هارگریوز 26 ماه صبر کرد تا در ترکیب ثابت تیمی قرار بگیرد، اما تنها پنج دقیقه توانست بازی کند.
این بازیکن 29 ساله که از مشکل تاندون زانوهایش رنج میبرد و هر دو زانویش را عمل کرده بود، در ترکیب ثابت تیم پر از مصدوم منچستریونایتد قرار گرفت و این انتخاب باعث شگفتی شد.
اما او کمی بعد از حضور در میدان لنگلنگان زمین را ترک کرد و جایش را به بهبه داد. همسترینگ چپ او آسیب دیده بود و او ناراحت به پیش پزشکان رفت.
همتیمیهایش به سرعت از او حمایت کرده و گفتهاند او به زودی به میادین بازخواهد گشت.
جان اوشی میگوید: «بسیار برای او متاسفیم. او خیلی منتظر حضور در میادین بود و ما هم خیل خوشحال بودیم که او پس از آن همه تلاش به میادین برگشته است.اما او بازخواهد گشت و تردیدی در این باره نداریم. او بسیار سخت تلاش کرده تا به این جا برسد و مطمئنم که پس از مشکلاتی اندک او به سرعت برمیگردد.»
دو سال بود که هارگریوز روی زانوی راستش عمل جراحی انجام داده بود.
فرگوسن در حالی به هارگریوز بازی داد که او پیش از آن حتی در دیدار ذخیرهها هم کامل بازی نکرده بود.
فرگوسن گفت: «روی هارگریوز قمار کردم اما او خیلی عالی تمرین میکرد و فکر میکردم با حضور او خط میانی فشرده و باتجربهای خواهیم داشت. اما این فکر تنها چند دقیقه طول کشید و به فاجعه تبدیل شد.»
کادر پزشکی یونایتد اعلام کرده بود هارگریوز هیچ مشکلی برای بازی ندارد و فرگوسن میگوید شاید ترس عامل این مشکل شده است: «احتمالا نداشتن آمادگی مسابقه باعث شد این طور شود. شاید هم اضطراب اولین بازی تاثیر گذاشته باشد. اوون خیلی عالی تمرین میکرد و دکتر گفته بود او میتواند بازی کند.»
هارگریوز در آخرین سال قراردادش است و باید بسیار تلاش کند تا ثابت کند شایسته قراردادی جدید است.
اره ..به خودشون اومدن.....پس واسه ی همین بود که کلا 2تا حمله کردند دیگه ؟ که 2تاش هم گل شد ؟ که اگه یه بار دیگه همون توپ هارو بدی به تورس نمیتونه گلشون کنه ؟نقل قول:
شما سلام برسونید خدمت خودتون......پارسال منچستر یونایتد و ارسنال و لیورپول رو کی دابل کرد ؟نقل قول:
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
چقدر داور به نفع لیورپول گرفت..........یه پنالتی هم که واسه ی ما نگرفت...........اون صحنه ای که دفاع لیورپول سوار اشلی شده بود.......:13:
هر صحنه ی مشکوکی که میدید به ضرر چلسی سوت میزد:19:
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
آنجلوتی - بد شانس بودیم
کارلو آنجلوتی ، بدشانسی را یکی از دلایل شکست برابر لیورپول می داند
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، کارلو آنجلوتی که از شکست تیمش برابر لیورپول بهت زده بود و این شکست را باور نداشت در مصاحبه ی بعد از این دیدار گفت" ما در نیمه اول سریع بازی نکردیم و تلاش کردیم که از خط دفاع بازی سازی را انجام دهیم که فضای کافی را نتوانستیم بدست آوریم ، همچنین لیورپول توانست به خوبی از دو گل تورس دفاع کند هرچند که بعد از دریافت دو گل برای ما به بازی برگشتن کار سختی بود"
وی ادامه داد" ما در نیمه دوم تلاشمان را افزایش دادیم و با نیروی بیشتری حمله کردیم که خوب هم بازی کردیم اما کافی نبود ، چرا که دفاع لیورپول 90 دقیقه به خوبی بازی کرد. ما فشار زیادی آوردیم و موقعیت گلزنی نیز داشتیم و به خوبی روی دروازه حریف بازی کردیم ، اما موفق به گلزنی نبودیم ، ما در چند صحنه بد شانس هم بودیم ، پپه رینا نیز فوق العاده از دروازه اش محافظت کرد ، تمام بازیکنانشان برای تیم بازی کردند که دلیل اصلی پیروزی آنهاست"
کارلو گفت" مطمئنا نتیجه خوبی نیست ، اما عملکرد ما در نیمه دوم خوب بود ، من نیز خوشحالم که تیمم می تواند اینگونه بازی کند ، ما تنها در 3 بازی گلزنی نکرده این که عجیب است ، اما فکر می کنم بازی بعدی متفاوت خواهد بود"
آنجلوتی در خصوص مصدومیت اسین که او را از این بازی بازداشت گفت"در بازی آخرش از ناجیه پنجه پا دچار مصدومیت شده بود که از بازی بعدی او آماده خواهد بود"
وی همچنین در خصوص نیمکت نشینی دیدیر دروگبا نیز گفت" دروگبا شب گذشته تب داشت و 100 درصد آماده بازی نبود و من هم تصمیم گرفتم او را تنها در نیمی از این دیدار بازی دهم"
کارلو در انتها پیرامون بازگشت تیم لیورپول به جمع مدعیان پس از شروعی نا امید کنند در لیگ برتر و فرناندو تورس ستاره این تیم گفت" من فکر می کنم آنها اکنون فرصت این را دارند که به یکی از چهار مکان اول جدول برسند ، البته آنها باید برای آن بجنگند ، تورس دو گل فوق العاده به ثمر رساند که نشان می دهد او آماده شده است ، او در زمان مناسبی آماده نشده اما او مهاجم خوبی است.
لمپارد برگرده دوباره تیم مثل اول فصل میشه
100 در 100............نمیدونم این رامیرس چی بلده که خریدنش ؟
آره والا. اصلا در حد چلسی نیست...
تازه شماره 7 هم بهش دادن!
کلا تو شماره دادن امسال شاهکار کردیم. شماره 10 هم که به بنایون داده شده!
به نظر من انجلوتی توی خرید ضعیفه
شکست چلسی و آرسنال و پیروزی منچستریونایتد رو به همه طرفداران منچستر تبریک میگم.:21:
منچستریونایتد بازیکن 15 ساله نروژی را میخرد
آنها به دنبال این نوجوان هستند.
2010/11/8 20:21:00
سایت گل – منچستریونایتد این هفته ماتس مولر دائلی، بازیکن 15 ساله نروژی را میخرد. این بازیکن نوجوان در لیگ نروژ برای تیم استوبک بازی میکند، و اگر کارهای اداریاش به موقع انجام شود همین هفته با یونایتد قرارداد امضا خواهد کرد. این بازیکن نوجوان هافبکی خلاق است.
به این ترتیب دائلی از 1 فوریه 2011 بازیکن یونایتد خواهد بود. او چند بار در یونایتد تست داده و همه آنها موفقیتآمیز بوده است.
دائلی در تابستان اولین بازی خود در تیم زیر 15 سالههای نروژ را انجام داد و دو هفته قبل هم در تورنمنتی در فرانسه بازی کرد. هرچند نروژ تمامی بازیهای خود در آن تورنمنت را با اختلافی نزدیک باخت، اما دائلی عنوان بهترین بازیکن تورنمنت را به دست آورد.
استوبک خبرها را نه رد و نه تایید کرده است.
پال برگ، مربی استوبک گفته: «دائلی تکنیکی برتر دارد و استعدادی استثنایی است و میتواند بازیکنی کامل شود.»
دائلی فعلا در تیم جوانان استوبک بازی میکند ولی در تمرینات بزرگسالان هم حضور مییابد.
اوله گونار سولشایر، ستاره نروژ سابق منچستر در معرفی او نقش داشته است.
نوجوان 15 ساله نروژي در الدترافورد
سرمربي اش در تيم آكادمي باشگاه استاباك اين نوجوان نروژي را تركيبي از ژاوي و مسي دانست
2010/11/9 17:14:00
سايت گل- به گزارش بخش بريتانيايي سايت گل و به نقل از سايت اختصاصي باشگاه منچستريونايتد، شياطين سرخ متس مولر داهلي، هافبك 15 ساله نروژي را به خدمت گرفتند.
اين نوجوان نروژي كه در تيم استاباك در ليگ برتر نروژ بازي مي كند، چند روز قبل به باشگاهش اطلاع داد كه قصد دارد از اول فوريه به باشگاه منچستريونايتد بپيوندد.
باشگاه انگليسي علاقه زيادي داشت تا اين بازيكن را كه يكي از بهترين هاي اروپا در رده سني خود است، را به خدمت بگيرد و به او قول داده اند زماني كه 17 ساله شد، با او قراردادي حرفه اي امضا خواهند كرد.
يونايتدها براي خريد داهلي، رقبايي مانند بايرن مونيخ، آژاكس و چند باشگاه ليگ برتري را پشت سر گذاشت. اوله گنار سولسشر، ستاره سابق يونايتدها كه در حال حاضر مربي تيم ذخيره هاي باشگاه است، نقش مهمي در انتقال اين بازيكن به الدترافورد داشت. او چهارمين بازيكن نروژي است كه اكنون در آكادمي منچستريونايتد حضور پيدا كرده است. اتزاز حسين، جاشوا كينگ و ماگنوس ايكرم سه نروژي ديگر آكادمي شياطين سرخ هستند.
مورتن تي ويت، سرمربي آكادمي و تيم ذخيره هاي باشگاه استاباك در گفتگو با بخش بيرتانيايي سايت گل گفت:" او هنوز با منچستريونايتد قراردادي امضا نكرده است اما چند روز قبل به آنها پاسخ داد و امروز نيز اين مسئله را با ما در ميان گذاشت. او روز 1 فوريه به آكادمي منچستريونايتد مي رود. آنها دوست داشتند او هر چه زودتر به آنجا برود اما به دليل شرايط تحصيلي او ماه فوريه انتخاب شد. او در ماه مي يا ژوئن به نروژ برمي گردد تا امتحاناتش را سپري كند و سپس در ماه جولاي بار ديگر به انگليس بازخواهد گشت.
او مي تواند هم در سمت راست بازي كند و هم در سمت چپ و حتي به عنوان مهاجم نوك. او تركيبي از ژاوي و مسي است."
خداییش لیورپول مفت بازی رو برد ! نیمه دوم لیورپول نابود شده بود ! از در و دیوار هم شانس می آوردن !
فقط میتونم بگم بازی برگشت خدا بهشون رحم کنه :2:
این اسین هم مصدوم شده مگه ؟؟!:13:
برنامه بازیهای هفته 12 لیگ برتر-
داربی شهر منچستر، نبرد جذاب 4شنبه
سایت گل- هفته دوازدهم رقابتهای لیگ برتر از امشب با برگزاری دو دیدار آغاز می شود.هشت دیدار باقی مانده نیز روز چهارشنبه برگزار خواهد شد. در مهمترین دیدار این هفته دو تیم منچستریونایتد و منچسترسیتی، داربی حساس شهر منچستر را برگزار خواهند کرد.
هفته دوازدهم در حالی آغاز می شود که در پایان هفته یازدهم این رقابتها،چلسی با تقبل شکست مقابل لیورپول بدون کسب امتیازی در این هفته، با 25 امتیاز در صدر قرار دارد و یونایتد با کم کردن فاصله اش با چلسی با 23 امتیاز در رده دوم قرار گرفته. آرسنال و منچسترسیتی با20 امتیاز در رده های سوم و چهارم هستند و نیوکاسل با 17 امتیاز پنجم است.
برنامه دیدارهای این هفته رقابتهای لیگ برتر بدین ترتیب است:
سه شنبه 18 آبان (9 نوامبر)
*استوک سیتی- بیرمنگام
*تاتنهام – ساندرلند
چهارشنبه 19 آبان (10نوامبر)
*استون ویلا- بلکپول
*چلسی- فولام
*نیوکاسل – بلکبرن
*وستهم- وست بروموویچ
*ویگان – لیورپول
*اورتون – بولتون
*منچسترسیتی- منچستریونایتد
*ولوورهمپتون- آرسنال
محتوای مخفی: منبع
دم لیورپول گرم دم هرچی لیورپولیه گرم دم تورس گرم که قاتل چلسیه
سناریوی اوزیل برای گوندوغان و منچستریونایتد
نورنبرگ تایید کرده که نگه داشتن الکای گوندوغان کار دشواری است.
2010/11/9 21:57:00
سایت گل – نورنبرگ در ماههای اخیر از عملکرد عالی ایلکای گوندوغان استفاده بسیاری کرده، اما باواریاییها به دلیل مشکلات مالی بعید است بتوانند بازیساز 20 ساله خود را نگه دارند.
مارتین بادر، مربی نورنبرگ میگوید: «این سناریویی است که کلاوس آلوفس، مربی برمن اخیرا در رابطه با مسعود اوزیل تجربه کرد. او تلاش کرد اوزیل را نگه دارد، اما سرانجام اوضاع فراتر از محدودههای مالی برمن پیش رفت.
ما هم اوضاع اقتصادی را باید بررسی کنیم. حقیقت این است که باشگاههای داخل و خارج بوندسلیگا کیفیتهای استثنایی ایلکای گوندوغان را متوجه شدهاند.»
نورنبرگ در تابستان توانست مانع پیوستن او به هوفنهایم شود، اما اخیرا استعدادیابهای منچستریونایتد این بازیکن را زیر نظر گرفتهاند. او میتواند از بین تیمهای ملی آلمان یا ترکیه یکی را انتخاب کند.
realy ? :31::31:نقل قول:
سلام به همهی برو بچ شیاطین
دیگه به داربی شهر منچستر چیزی نمونده
حالا واسه جو دادن به این داربی
این کلیپ رو واستون آپلود کردم
حتمان ببینید
واقعا جالبه
مخصوصا کار فندرسار
کد:http://xlpar.com/l755azefl5x1/MaNU.zip.html
امیدوارم بازی مساوی بشه :31:
ایشالا شیاطین پیروز از این میدان بیرون میاننقل قول:
پدر هرچی مصدومی بسوزه
به امید پیروزی منچستریونایتد. :46:
به امید مساوی :دی
آنچلوتی: زمانی که دروگبا کنار برود، تورس پیر شده است
سایت گل- کارلو آنچلوتی، مربی باتجربه چلسی معتقد است که تیمش به فرناندو تورس نیازی ندارد.تورس در دیدار پیشین چلسی مقابل لیورپول هر دو گل تیمش را وارد دروازه تیم صدرنشین نمود.
پس از نمایش درخشان مهاجم اسپانیایی لیورپول در این بازی، شایعات در مورد آینده او و احتمال انتقالش به چلسی قوت یافت ولی آنچلوتی در این رابطه نظر دیگری دارد:« این فقط تورس نیست که برای تیم ما مشکلاتی را ایجاد کرده است؛ کارلوس تبس هم بارها ما را با مشکل مواجه کرده.اینها مهاجمان فوق العاده ای هستند و گاهی وقتها ممکن است از آنها گلهایی را دریافت کنی ولی تا زمانی که دروگبا و آنلکا را داری، فکر کردن به تورس کار سختی است.»
آنچلوتی ادامه داد:« روزی که دروگبا نتواند بازی کند و در این سطح باقی بماند، می توانیم به خرید مهاجم دیگری مثل تورس فکر کنیم ولی زمانی که دروگبا دیگر به کار نیاید،تورس هم پیر شده است.»
مانچینی: چلسی قهرمان لیگ برتر میشود؛ فرگوسن بهترین مربی دنیاست
سایت گل – روبرتو مانچینی، مربی منچسترسیتی بر این باور است که چلسی فاتح این فصل لیگ برتر میشود، چون آنها بهتر از هر تیم دیگری هستند.
آبیها در صدر جدول با دو امتیاز اختلاف قرار دارند. آنها این هفته دو بر صفر به لیورپول باختند، اما مانچینی میگوید کارلو آنچلوتی، هموطنش تیم را به افتخار میرساند: «به نظرم چلسی قهرمان لیگ برتر میشود.
اما همه تیمهای دیگر که نزدیک چلسی هستند هم میتوانند سعی خود را داشته باشند، چون فصل طولانی و دشوار است.
ما باید بازیهای بسیاری انجام دهیم. هدف ما رسیدن به لیگ قهرمانان است. مهم است که ما در ژانویه و فوریه در نزدیکی چلسی و منچستریونایتد باشیم.
به نظرم ما هم بخت خود را داریم. باید بازی به بازی پیش برویم و در حال حاضر تنها به یونایتد فکر میکنیم.»
دو تیم منچسترسیتی و منچستریونایتد چهارشنبه به مصاف هم میروند و مانچینی میگوید برد در خانه وست برومویچ روحیه آنها را بالا برده:
«پیروزی پیش از بازی با یونایتد برای بازیکنان و همه ما مهم است. آنها حالا میدانند که تیمی قدرتمند هستیم. اوضاع عوض شده است.البته ما برای آنها و فرگی احترام قائلیم، چون او بهترین مربی دنیاست. اما ما هم داریم بهتر میشویم و بازی خوبی در پیش است.در سه بازی از چهار دربی گذشته در سطح یونایتد بازی کردیم ولی در اواخر بازی باختیم. این فصل تیم متفاوتی هستیم. آنها تیمی قدرتمند هستند که تا آخرین ثانیه می جنگند. آنها مقابل ولوز به این ترتیب پیروز شدند. آنها ذهنیتی قوی دارند چون قهرمانیهای بسیاری کسب کردهاند.»
سولشایر: امیدوارم روزی مربی منچستریونایتد شوم
او بسیار از فرگوسن تمجید کرده است.
2010/11/9 23:04:00
سایت گل – اوله گونار سولشایر فاش کرده که میخواهد مربی منچستریونایتد شود، البته نه در 25 سال آینده!
سولشایر اخیرا مربی باشگاه مولده نروژ شده، باشگاهی که خود زمانی در آن بازی میکرد. او به زودی پست خود به عنوان مربی ذخیرههای یونایتد را ترک خواهد کرد.
سولشایر میگوید: «به نظرم هر کسی که برای منیونایتد بازی کرده باشد، اگر رویای مربیگری داشته باشد دوست دارد زمانی مربی یونایتد شود. اما سر الکس فرگوسن چند هفته پیش گفت که برای مربیگری در این باشگاه باید تجربه داشته باشید.
این اولین گام من برای مربیگری است و شاید 25 سال بعد زمان هدایت یونایتد فرا برسد.»
سولشایر گفت یکی از دلایل ترک یونایتد، خانوادهاش بود: «بازگشت به نروژ حس خوبی دارد. چهارده و نیم سال از کشورم دور بودم. خانوادهام حس میکردند زمان بازگشت به خانه فرا رسیده و پیشنهاد مربیگری مولده هم آن قدر عالی بود که نتوانم ردش کنم. فرگوسن چند هفته پیش به من گفت این گامی صحیح در راه مربیگری است.»
او از فرگوسن ستایش کرد: «رابطهای عالی داشتیم. او مربی و انسان فوقالعادهای است. او به من نشان داد چطور با انسانها همان طور که هستند رفتار کنم. آنها انسانند و بازی کامپیوتری نیستند. او میداند کدام دکمهها را برای هر فردی بزند. دیگر کسی به اندازه او مربی بزرگترین باشگاه دنیا نخواهد بود. مدیریت او در ماجرای وین رونی بهترین مدیریتی بود که به عمرم دیدهام و ما، مربیان یونایتد افتخار کار کردن در کنار او را داریم.»
نیمه اول با نتیجه ی عادلانه 0.0
تموم میشه
به امید برد شیاطین سرخ
:33::33::33::33::33::33::33:
:33::33::33::33::33::33::33::33:
:26::26::26::26::26::26::26::26:
:40::40::40::40::40::40::40::40:
خب!
با اینکه حریفامون بردن ولی از این مساوی اصلا ناراحت نیستم. راستشو بگم قبل از بازی فکر میکردم ببازیم ولی بازم سیتی نشون داد هنوز مونده واسه ما شاخ بشه حتی تعویض آخری هم واسه وقت تلف کردن بود!
رافائل رو خیلی دوست دارم. بازیشو ببینید روبروی توز و پارسال هم ریبری.کریک با اینکه یکی دوتا پاس بد داد بازم خیلی خوب بود احتیاج داریم بهش.
نزن این حرفو تساوی چیه
واقعا حق برد با شیاطین بود
دیگه میخواستن چه کار کنند با این که هیچ یک از بازیکنان
تیم اونقدری با تجربه نبودن
جز دفاع و اسکلز
و با این حال بیشتر بازی دست شیاطین بود
واقعا باید گفت که سر الکس یه سرمربی تمام عیار
:20:
بازی دیشب سیتی و منچستر اصلا جذاب نبود. چون دو تا تیم زیاد خوب بازی نکردن
نمی دونم بر چه اساسی میگید برد حق منچستر بود! دو تا تیم اصلا موقعیت اون چنانی نتونستن به وجود بیارن!
به هر حال از این تساوی بسی خوشحال شدیم چون به نفع چلسی شد : دی
و به نفع ارسنال.منچستر بازی قبلشم خیلی لیاقت پیروزی نداشت برد.چه دقیقه ای گل زد.نقل قول:
کاش دیشب چلسی هم میباخت. :31:
عوضش بازی بعدی شما هم امتیاز از دست میدید. با ساندرلند بازی دارین. تازه اسین رو هم به دلیل اینکه تو این بازی اخراج شد، نخواهید داشت و مجبورین با ترکیبی برین تو زمین که جلوی لیورپول رفتین:21:نقل قول:
100% تائید میشهنقل قول:
درضمن
شما اگر بازی رو دیدی
او زربه کاشته توس رو خطرناک نمیدونید
که با هنر نمای فندرسار
دفع شد
و او قیچی برگردون برباتف
دریبل اورا و ضربه مستقیم
و ...
شما اگر یه همچین بازی کنای بی تجربه ای داشتین
همین قدر موقعیت هم نمیتونستید در برابر من سیتی با این ستارهاش
بسازین
:31:
آره دیگه همه بازیکنای بی تجربه بودن
اون ویدیچ و فردیناد و اسکولز که تازه از تیم جوانان اومدن. بعد ون در سار و فلچر و نانی و برباتوف و اورا و پارک و کریک و اوشی و براون هم اولین باری بود که جلوی این همه تماشگر بازی می کنن :39:
لیست بازیکنان شیاطیننقل قول:
1 Van Der Sar
3 Patrice Evra
5 Rio Ferdinand
15 Nemanja Vidic
21 Rafael da Silva
13 Ji Sung Park
16 Michael Carrick
17 Nani
18 Paul Scholes
24 Darren Fletcher
9 Dimitar Berbatov
49' 6 Wes Brown
69' 22 John O`Shea
78' 14 Javier Hernandez (Chicharito)
لیست بازیکنان من سیتی
25 Joe Hart
4 Vincent Kompany
5 Pablo Zabaleta
17 Jerome Boateng
28 Kolo Toure
7 James Milner
18 Gareth Barry
21 David Silva
34 Nigel De Jong
42 Yaya Toure
32 Carlos Tevez
73' 11 Adam Johnson
80' 13 Kolarov
90' 9 Emmanuel Adebayor
حالا برو حالشو ببر
:thumbsup:
خب که چی؟ :31:
منم دقیقا به همینا اشاره کردم!
دیگه خودتون رو گول نزنید به جز یکی دو تا پست در بقیه پست ها منچستر از سیتی بازیکناش بهتر بود. از نظر تجربه هم مشخصه که بازیکنای منچستر با تجربه تر بودن...
شما فکر کنم فقط رافائل و هرناندز رو توی زمین می بینید بعد می گید تیم بی تجربه بود!
بابا با تجربه به نظر شما برباتف که مثلا تمام کنند بازی بود از توس با تجربه تر بود
نانی و داسیلوا
و فلچر و کریک از بازی ساز های سیتی (گرد بری داویو سیلوا )با تجربه تر بودن
حتی نیمکت زخیره هاشون هم از تعویض های که کردن معلوم بود.
من نمیگم بازی کن های ما بیتجربه اند
من بیگم با این چنین بازیکناهای اگر هر مربی دیگه ای بود تیمش در برابر من سیتی باخت صد در صد میداد.
درود بر فرگسن
:40:
این دیگه خیلی جوک بود! ما فقط دفاعمون نسبت به اونا قویتر بود. بقیه موارد اونا قوی بودند. اینو حتی از روی بازیکنای ذخیره شون هم میشه فهمید.نقل قول:
داشی دمت گرم دیگه شما همنقل قول:
دفا های ما
اورا بود که مصدوم شد (درست خوب بازی میکرد ولی مصدوم بود و با غیرت)
فردیناند قبول دارم که بهتر بود
ویدیچ هم قبول دارم
داسیلوا ...
برون و اوشی هم که ای میشه گفت نصبت به موقعیت تیم خوب بودن
حالا اونا
کمپانی و زابالتا و توره که حرف نداشتن
فقط میمونه بوتنگ که زیاد آشنای باهاش ندارم و یلا میگفتم که چطور دفاعیه
به نظر من کل کل هیچ فایده ای نداره
اینو هممون میدونیم که شیاطین فقط بخاطر سر مربی گری خوب تونست مساوی کنه
:40::40::40::40::40:
اتفاقا می خواستم بیام همینو بگم.:31: اورا و رافائل هم که خوب بازی میکردند اجبارا تعویض شدند.
اولا شما فلچر و کریک رو باید با بری و دی یانگ مقایسه کنید چون سیلوا پستش فرق داشت و هافبک چپ بودنقل قول:
بابا با تجربه به نظر شما برباتف که مثلا تمام کنند بازی بود از توس با تجربه تر بود
نانی و داسیلوا
و فلچر و کریک از بازی ساز های سیتی (گرد بری داویو سیلوا )با تجربه تر بودن
حتی نیمکت زخیره هاشون هم از تعویض های که کردن معلوم بود.
من نمیگم بازی کن های ما بیتجربه اند
من بیگم با این چنین بازیکناهای اگر هر مربی دیگه ای بود تیمش در برابر من سیتی باخت صد در صد میداد.
درود بر فرگسن
بعدشم آره اگه کل بازیکنان رو در نظر بگیریم درسته سیتی بیشتر بازیکن داره ولی ترکیب اصلی دو تا در بازی دیشب رو در نظر بگیرید دو تا تیم تقریبا در یه حد بودن
شما اول یه جوری میگی تیم بی تجربه بود که آدم فکر می کنه با تیم جوانان خودتون توی زمین بودید! :31:
سیستم دو تا تیم تقریبا مثل هم بود اگه بخوایم دونه دونه بازیکان رو با هم مقایسه کنیم به نظرم توی سیتی فقط سیلوا و توز و بری نسبت به بازیکنای هم پست خودشون در منچستر بهتر بودن. بقیه بازیکنای در پستای دیگه یا برای منچستر بهتر بودن یا اینکه اون بازیکنا در یه حد بودن...نقل قول:
این دیگه خیلی جوک بود! ما فقط دفاعمون نسبت به اونا قویتر بود. بقیه موارد اونا قوی بودند. اینو حتی از روی بازیکنای ذخیره شون هم میشه فهمید.
درسته بازیکنی مثل یحیی توره بازیکن بزرگیه ولی هیچ وقت نمی تونی بگی که مثلا از اسکولز بهتره :31:
........
در ضمن هیچ وقت کسی نمیاد مربی بزرگ تیمتون رو زیر سوال ببره :31:
پستای منو هم بخونی همچین چیزی اشاره نکردم. فقط میگم که بازیکنای تیمتون رو الکی کوچیک نکنید...