سلام
اگه بعد از نصب کامل کومودو و آپدیت و ... (که الان دقیقا" 2 هفته از نصب کومودو گذشته و خدا رو شکر هیچ مشکلی هم نیست) فایروال ویندوز xp رو روشن کنیم عیبی داره؟ به صلاح است یا نه؟
Printable View
سلام
اگه بعد از نصب کامل کومودو و آپدیت و ... (که الان دقیقا" 2 هفته از نصب کومودو گذشته و خدا رو شکر هیچ مشکلی هم نیست) فایروال ویندوز xp رو روشن کنیم عیبی داره؟ به صلاح است یا نه؟
نه فایروال ویندوز باید خاموش با شه
---------- Post added at 09:36 AM ---------- Previous post was at 09:36 AM ----------
کماکان منتظر جواب:10:نقل قول:
سلام
چطور میتونم قابلیت آنتی ویروس کومودو رو غیر فعال کنم و فقط از دیفنس + و فایروالش استفاده کنم؟
(قصد استفاده از یک آنتی ویروس جدا در کنار کومودو رو دارم)
ممنون
سلام
بعد از نصب آپدیت امنیتی برای net. framework 4 ویندوز اکس پی توسط آپدیت ویندوز، مشکل زیر برای کومودو پیش اومد. چرا پیش اومده؟ چیکار باید کرد؟ فایروال ویندوز از موقع نصب کومودو خاموش است. کومودو دو هفته بود که بدون هیچ مشکلی کار می کرد. diognostic رو هم می زنم نمیتونه کاری بکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه
آپدیت فوق رو unistall کردم و ویندوز رو restart و مشکل حل شد.
راهی هست که بتونم مشخص کنم که از اول (موقع نصب) فقط قابلیت های D+ و FW رو نصب کنه؟ :11:نقل قول:
سلام
کمودو اینترنت سکوریتی وقتی در حال اپدیت هست نمیتونه اسکن بکنه. چرا؟
وقتی نصبش کردم و وقتی خواستم اسکن بکنم گیر داد که اول اپدیت بشه و بعد اسکن بکنه. بنابراین خودش شروع به اپدیت کرد. ولی نمیتونستم اپدیتش رو کنسل کنم. چرا؟
ایا هر بار که نیاز به اپدیت داشته باشه مجبورم قبل از اسکن اپدیتش کنم؟
ممنون
موقعی که کومودو رو نصب می کنین هیچ دیتابیسی باهاش نیست بنابراین اول باید اپدیت بشه بعد اسکن کنه که اپدیت اولیه 117 مگهنقل قول:
در مورد سوال اول ایا وقتی کومودو در حال اپدیت هست (بعد از اپدیت 117 مگی) میشه اسکن کرد یا نه؟نقل قول:
درود.نقل قول:
دوست عزیز بلهبعد از اپدیت کومودو میتواند سیستم شما را اسکن کند.
روش اسکن.
شما کومودو را اجرا و از سربرگ بالا قسمت anti virus را انتخاب کرده
ودر همان قسمت بر روی
run a scan کلیک کرده وبستگی به نوع قسمت کمپیوتر
که شما انتخاب میکنید.
بعداز انتخاب بروی scan کلیک کنید تا کومودو
سیستم شما را برسی کند.
موفق باشید
منتظر جواب ...نقل قول:
نقل قول:
بله دوست عزیز
شما زمانی که در حال نصب کومودو هستید می تونید انتخاب کنید که برنامه به صورت کامل نصب شه یا بدون آنتی ویروس.
سلام
یه سوال داشتم
به طور متوسط آپدیت روزانه کومودو چند مگابایته ؟
ممکنه این جا جای پرسیدن این سوال نباشه ولی می خواشتم بپرسم که :
من از آنتی ویروس آواست استفاده می کنم . کدوم آنتی ویروس رو شما ترجیح میدید ؟ کومودو یا آواست یا یه آنتی ویروس دیگه ؟
درود.نقل قول:
دوست عزیز.بین 8تا20بار سرور اپدیت کومودو در روز بستگی به لیست ویروس هایی
که به دیتابیس اضافه میکند.اپدیت میشود.
بین1تا2مگ اپدیت روزانه کومودو است.
که این 1یا 2مگ سرجمع کل این اپدیت هایی
است که کومودو در یکروز ارائه میدهد
.است.
به نظر من شما کومودو نصب کنید بهتر است.
اما بهتر برای اشنایی به تنظیمات کومودو
صفحه اول ودوم این تایپیک را به دقت بخوانید..
موفق باشید
سلام.
من کومودو رو نصب کردم .
آنلاین آپدیت نمی کنه و این اررو رو می ده . البته فایل 120 مگی افلاین رو هم دانلود کردم و تو مسیرش قرار دادم
cfplogvw.exe:Error 0x80072ee2
البته تو بعیضی شرایط عوض هم میشه ...
و اینکه الان یه علامت تعجب زرد رو آیکون برنامه تو تری بار هست
اورجانسی کمکم کنید خواهش می کنم .
--------
الان هم همش Alert می ده .. چی کارش کنم که خودش تصمیم بگیره و انجام بده
دوست عزیز اگر درست متوجه شده باشم شما میخوای آنتی ویروس کومودو را پاک کنی و در کنار فایروال کومودو یک آنتی ویروس دیگه نصب کنینقل قول:
اگه آره
شما باید بری توی فولدر کومودو یک گزینه هست به نام Add and Remove components اینو که اجرا کنی بقیه ی مراحل کاملا مشخصه
دوستان یه سئوال
من اگه آپدیت سیستم خودم رو ببرم روی آپدیت سیستم یکی از دوستام ، دوستم برای آپدیت روزانه مشکلی نخواهد داشت ؟
یعنی روزانه همون 1 مگابایت رو دانلود میکنه یا اینکه دوباره از اول 117 رو باید آپدیت کنه ؟
درود.نقل قول:
دوست عزیز.
نه به مشکلی بر نخواهید خورد.
همان اپدیت 1 مگابایت را میگیرد.
موفق باشید
تنظیمات بهینه واسه comodo چیه ؟یعنی بهترین تنظیمات با بهترین کارایی و کمترین کاهش سرعت ؟
این geek buddy چیه ؟کلی طول کشید تا خودشو آپدیت کرد --به درد میخوره ؟میشه پاکش کرد؟
نمیشه یه کار کرد هی پیغامو پسغام نده که هی اینو باز کردی اینو بستی چرا خودتو خاروندی چرا آب دهنتو قورت دادی ؟آخه ما هر کار میکنیم یه پیغام میده ؟
بهترین تنظیمات Comodo Internet Security جهت بالا بردن امنیت سیستمنقل قول:
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5447675&postcount=27
چطور پیغامهای CIS را بصورت اتوماتیک در بیاریم تا دیگه ازمون سوالی نپرسه و خودش تصمیم بگیره؟
این قسمت حتی بدرد ادمین ها, والدین و کاربران عادی هم میخوره
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5467930&postcount=113
geek buddy جهت مشاوره آنلاین برای روفع مشکلات امنیتی سیستم هست. من که نصب نکرده ام. فکر میکنم نیازی هم بهش نباشه.
نقل قول:
کومودوو رو پاک کردم و کاسپر ریختم .
خب دکتر جان من سیستممم آلوده نیست الاننقل قول:
این برنامه get system info kaspersky چیه و کجا میشه دانلود کرد ؟ :10:
با سلام
امروز رفته بودم توسایت comodo دیدم نگارش جدید داده(2011).
اما برای internet security رایگانش نگارش جدید نداده بود.
ایا کسی از دوستان می داند دلیلش چیست؟
با تشکر
من یه برنامه فیلتر شکن دارم به اسم tor
اینه که اجازه میدی تا وصل بشه و وقتی وصل شد . در قسمت ------ اکسپلوره 127.0.0.1 و پورت 8118 رو در قسمت lan setting مینوشتم و بدون مشکل و با یه آی پی دیگه تو اینترنت بدون محدودیت میچرخیدم .
اما این ماله خیلی وقت پیش بود که از نورتون و کاسپر استفاده میکردم
اما حالا که دوباره میخوام استفاده کنم با دادن اعداد و پورت 8118 به اسکپلوره ها و گزینه lan setting هیچ سایتی رو باز نمیکنه حتی گوگل
فکر کنم مقصر کمودو باشه
تنظیماته خاصی داره که باید انجام بدم ؟
کلا نرم افزار بالا رو بی خیال شدم و از برنامه دیگه ای استفاده کردم واسه رد شدن از سایت ها که مثل برق کار میکنه
فقط یه سئوال .
این فیلتر شکن ها قایل اطمینان هستن ؟
چون باید تو قسمت تنظیمات 127.0.01 و 7212 رو بنویسیم و اینا ............ مشکلی پیش نمیاد ؟
کلا کسی فیلتر شکن ghostsurf رو میشناسه ؟ من از این استفاده میکنم
در قسمت active connections اون گزینه مربوط به برنامه ای که برای ------ استفاده میکنم Bytes Out همینجوری داره زیاد میشه . چرا ؟؟؟
تو عکس زیر مود مشکوکی نمیبینید شما ؟ :46:
البته چند دقیقه بعد از این عکس bytes out نزدیکه 10 مگابایت شده
اون اعدادی که در گزینه destination چیه ؟
یه سئوال دیگه اینکه کمودو مثل کاسپر امکانی با این وجود نداره که وقتی ویروس پیدا میکنه صدا بده :31:
سلام عزيزان
جديدا زدم تو كار كومودو بينيم چطوره
من قبلا با سرعت 15كيلو اين حدودا دانلود ميكردم اما از زماني كومودو رو با تنظيمات توضيح داده شده دوستان استفاده ميكنم
سرعت شده 4 تا 5 كيلو
idm هو رو به قسمت trust فرستادم
مشكل از كجاست؟؟؟
دوستان کمودویی کجا هستید ؟
کسی از آقا مهران خبر نداره ؟
اين مشكل بود دوتاي ديگه هم اضافه شدنقل قول:
اول اينكه يه تروجانداشم به نام اشناي tel sender 3
انتي ويروسش كه نتونست بشناسش
بعدش هم نود درصد نرم افزار ها ي خارجي و صد درصد نرم افزارهاي داخلي و كليه بازيها ميره تو
sanbox و هي ميخواد دونه دونه درشون بياري اين sandbox يه مزيته يا سوهان روح؟؟؟
درود:نقل قول:
ما كه ب خبريم اما فكر كنم اقا مهران فقط براي تبليغ و كارايي كومودو اومده بود و بعد از اين همه زحمت يهو كنار كشيدن كه فكر نكنم به اين زوديها برگردن ويا شايد اصلا برنگردن كه بنظر من درست نيست چون بچه هاي اين سايت بهش نياز دارن خصوصا بخش كومودو اما هر جا هستن موفق باشن و اميدورارم اين حرفي كه زدم (براي تبليغ كومودواومدن)درست نباشه.
ظاهرا خود جناب مهران با فيدبك هاي منفي از طرف نرم افزار كمودو مواجه شده ، كلا كمودو رو پاك كرده جاش نورتون ريخته!!!!!!!!!!!!
دوستان حتما اجباری نیست که از فلان آنتی ویروس استفاده کنید .
من هم به شخصه از کاسپر خوشم می یومد و حتی موقعی هم که مهران جون بودند پاک کردم کومودو رو و رفتم Kaspersky ریختم .
بنابراین زیاد به تبلیغات و ... اکتفا نکنید . از هر آنتی ویروسی که به نظر خودتون خوب است استفاده کنید .
درسته فلان آنتی ویروس و ... خوبه ولی من از فلان استفاده می کنم .
موفق باشید .
درود.
من با دوستم موافقم.
دوستان اگر یکم تندی در متن بنده وجود دارد ببخشید.
شما یا من چرا باید کوکورانه به یک مسئله برخورد کنیم.
چرا چرا؟
جوابش را میدم ما بدون هیچ تفکر واشنایی قبلی از یک ضدویروس از ان به عنوان محافظ سیستم استفاده میکنیم.
حتی بدون یک اشنایی کوچک به تنظیمات ان.
اخه چرا؟
مانند اینکه بنده نود دارم وازش راضی هستم.
اما تا دوتایپیک خواندم فلان انتی ویروس دیتابیسش روز 50هزار ویروس اضافه میکنه یا سندباکس دارد و ویروس ها را روهوا میزندو .قدرتش زیاد.
وخدا کاره دیگه.
ما با چشم کورکورانه میایم نصبش میکنیم که قدرتش را برایمان ببار اورد.
ولی ایا میدونید که تنظیمات وسوالاتی که از شما میپرسه را باهاش اشنایی دارید.
میگید یا حسین دیتابیسش را برم 50هزارتا ویروس است روزی.ولی نمیدونید که در این 50هزار شاید کرک وپچ هایی که شما برای برنامه هایتان استفاده میکنید را دران باشد وبا اپدیت واسکن کرک وپچ شما به هوالباقی نایل شود. :31:
پس شاید شما نود داشته باشی یا اویرا که یک ویروس هم وارد سیستم شما نشده چون تنظیمات ان را بلد هستید.
ولی میان کوکورانه یک انتی ویروس را که نمیدونید کارش چیه را نصب میکنید.که همان شما را ویروسی میکنه چون سوالاتی که میپرسد را به ان جواب مثبتی ندادید.
این را بگم هر نرم افزار وانتی ویروسی هم جنبه مثبت داره وهم جنبه منفی.
ینی هم یک مزایایی داره وهم معایبی.
پس دوستان من.عزیزان بیایید قبل نصب یک ضدویروس با کسانی که از ان استفاده میکنند سوال کنید که ایا من با این دانش
میتوانم با این برنامه کار کنم یا نه.
از نظر من همه ی ضدویروس ها خوبند ولی شاید ان فردی که استفاده میکند نمیداند که چی ضدویروسی را برای چه کاری نصب کند.
برای مثال.
اقای x میاد نود را نصب میکنه ومیخواد دم وساعت فلش بزن بدون اینکه خودش فلاش را اسکن کنه بعد که ویروسی میشه میاد میگه مرگ بر نود 32 وشرکتش اما نمیاد بگه که چیکار کردم که ویروسی شدم..
اما برای استفاده از یک ضدویروس کورکورانه ان را انتخاب نکنید.
من خودم کسپرسکی دارم وشاید ویروسی بشم وان طرفی که نود واویرا یا هرچی داره ویروسی نشه.
دوستان سعی کنید انتخاب یک ضدویروس را ملاکی بر سلیقه دیگران و تست انتی ویروس ها که توسط بعضی شرکت ها انجام میشود.قرار ندهید.
از من میشنوید همیشه در کنار انتی ویروس خود برنامه های زیر را هم نصب کنید.
usb disk security
malwarebytes anti malware
شاد وبا نشاط باشید.
موففق وپیروز باشید.
دوستان سلام به كمك فوريتون نيازمندم ديروز بازي general رو روي سيستم نصب كردم روي سي دي بازي 1 ويروس بود و كومودو هم شناسايي كرد ولي چون ويروس رو سي دي بود نميتونست پاكش كنه من بازي رو به همراه پچ shockwave نصب كردم ( و طبعا به فايل ها يي كه براي نصب اجرا ميشد allow ميدادم البته بعد از نصب سيستم رو با آنتي ويروس چك كردم و چيزي پيدا نشد ) حالا نميدونم چه بلايي سر ويندوز اومده عكس ها رو نميتونم ببينم به تنظيمات ساعت و تاريخ ويندوز هم كه ميرم اين پيام رو ميده در حالي كه من با يوزر adminstrator وارد ميشم:
حالا هرچي با كومودو اسكن ميكنم هيچ ويروسي نيست ولي مشكلات بالا رو دارم لطفا كمكم كنيد
درود .
دوست عزیز.
شما وارد کومودو شوید و تمام گزارشاتش را پاک کنید.
بعد defenceرا بر روی disableبگذارید.
بعد بیاید بازی را کامل ریمو کنید.
بعد وارد کومودوشوید ودرصفحه اول شما defence را مشاهده میکنید که برنامه هایی که بلوک شده داخل ان است.
برنامه ها را باکلیک را به trustهدایت کنید.
سیستم را ریستارت کنید وببینید مشکل حل میشود.
مقصرشما هستید که بدون توجه به هشدارکمودو فقط به برنامه اجازه انجام کار را میدادید.allow
موفق باشید
تقریبا" چندین ماه هست،دلم برای بدافزارها تنگ شده،از بس این کومودو عالی عمل کرده....
من امروز کمودو رو حذف کردم و Bitdefender نصبیدم :46:
البته در خوب و اوکی بودن کمودو هیچ شکی ندارم . اما خواستم واسه تنوع از Bitdefender استفاده کنم :31:
هنوز هیچی نشده دلم واسه کمودو تنگ شده :40:
درود.نقل قول:
دوست عزیز.
شما اشتباهتان این است که با این که با تنظیمات کمودو اشنا بودید رفتید به بهانه تنوع ازیک ضدویروسی که اصلا باتنظیمات ان اشنانیستید استفاده کنید.
نکته: به خطر افتادن امنیت یک سیستم با اشتباه کاربر صورت میگیرد.
موفق باشید
دوستان این لینک رو چک کنید لطفا ممنون میشم همونجا راهنماییم کنید
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5675442&postcount=10
در مورد فعالیت svchost.exe هست
الان رفتم سایت کمودو 3تا is داره که یکیش رایگانه و اون دوتای دیگه پولی ولی من شنیده بودم بین پولی و رایگان تفاوت نیست.ولی انگار یه چیزایی بیشتر داره.
is pro
ll-in-One Protection Features
- Comodo Antivirus Cleans Malware
- Comodo Firewall Protection
- Defense+ Host Intrusion Protection
- Auto Sandbox Technology™
- TrustConnect™ Wi-Fi Data Encryption
- Remote Security & System Support
- Virus-Free Guarantee
is complete
- Comodo Antivirus Cleans Malware
- Comodo Firewall Protection
- Defense+ Host Intrusion Protection
- TrustConnect™ Wi-Fi Data Encryption
- Online Backup Stores Critical Files
- Remote Security & System Support
- Virus-Free Guarantee
- ID Theft Protection Up To $15,000
is free
- Antivirus, Anti-Spyware, Anti-Rootkit & Bot protection
- Defends your PC from Internet attacks
- Detects and eliminates viruses
- Prevents malware from being installed
- Easy to install, configure and use
- Free to both business and home users
- 60 Days of FREE GeekBuddy live remote PC support
در مورد این قسمت قرمز هم توضیح بدین ممنون.
درود .نقل قول:
دوست عزیز جواب متن قرمز رنگ شما
درپست زیری موجوداست.forum.p30world.com/showpost.php?p=5556795&postcount=585
موفق وپیروز باشید.