بله. ایشون درست می فرمایند؛ از بچه های بالا کمک بگیرید. :31:نقل قول:
تو این منطقه مخابراتی ما یارو به بابام گفته بود 512 رو فقط به دکتر ها و ... میدیم. :46:
Printable View
بله. ایشون درست می فرمایند؛ از بچه های بالا کمک بگیرید. :31:نقل قول:
تو این منطقه مخابراتی ما یارو به بابام گفته بود 512 رو فقط به دکتر ها و ... میدیم. :46:
اينجوري كه خيلي جالب شد :40:
اين بنده خدا باباي ما هي بهم ميگفت بابا اينا همه اش تشريفاته من ... باورم نميشد...
بنده خدا 10بار به من گفت بزار برم برات 512 رو رديف كنم گفتم بايد ارشد و دكترا داشته باشي...
بسوزه پدر اين پارتي :31:
ما كه رفتيم براي 512
اشتباه نکن 512 رو ولش کن 2 مگ رو بچسب فکرش رو بکن تو با 128 مخابرات 48 گیگ تورنت رو 5-6 ساعته گرفتی حالا 2 مگ باشه جند دقیقه بیشتر طول نمیکشه:31:نقل قول:
من موندم شما چه طوری ازین افتضاح راضی هستید
البته من تهران نیستم کرج هستم
128 به قول خودشون ADSL از 56 K دایال آپ کمتره
دانلود زور میزنه میرسه 11
بیشتره وختا رو 3 4 5 دان میده
حتی صفحاتم به زور باز میکنه
از شرکت قبلی که داشتم شبا نامحدود میداد رو 30 35 دانلود داشتم
روزا که تا 200 هم میرسید
واقعا به گه خوردن افتادم فقط منتظرم این یه ماه تموم شه
برادر عزیز جمع نبند علی الحساب یه مامور معذوره که مدتیه برای تبلیغ تشریف نیاورده و یکی هم همین desperanish هست که مدعیه 48 گیگ تورنت رو با همون 128 که خودت هم داری 3 سوت دانلود کرده و حالا قراره پدر جانش 512 بگیره بقیه حرفی نزدن.نقل قول:
دیگه دارید نگرانم می کنید نگیرم ها.
بالآخره ما نفهمیدیم خوبه بگیریم یا نه.
شما یا مودمت یا خطت مشکل داره!نقل قول:
البته من تهران نیستم کرج هستم
128 به قول خودشون ADSL از 56 K دایال آپ کمتره
دانلود زور میزنه میرسه 11
بیشتره وختا رو 3 4 5 دان میده
حتی صفحاتم به زور باز میکنه
من: تهران-مرکز پیروزی
سرعت دانلود من بین 13 تا 15 است!
باز شدن صفحاتم خوبه...!
تندگویاننقل قول:
بله
100% نیکیُ پرسش؟ کدوم شرکت 256 نامحدود را ماهی 12500 میده؟ یا کدوم شرکت 128 نامحدود رو ماهی 10 میده؟
واسه من که هیچی تا حالا قطعی نداشته،تو بگو 1 ثانیه
اين مخابرات تو همه جا نامحدود ميده؟
كسي اطلاع داره كه آيا تو سبزوار هم نامحدود ميده؟
ليست قيمتهاش (3 ماه يا 6 ماه)رو كسي داره؟
بعد از چند ماه سرعت چیزمی الان یه دو یه روزیه سرعت خیلی خوب شده
با 128 راحت 18 تا دانلود میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مركز الغدير براي يكي از آشنا ها رو تست كردم يك ماهي ميشه داره 128 تا حالا قطعي خيلي كم بوده فقط يك روز 4 ساعت و سرعت دانلود 14 ساعت سرعت صفحه باز كردنم با تعويض DNS خيلي خوب شده
در كل براي كساني كه از دايل اپ نقل مكان ميكنند و انتظار زيادي ندارن سرويس خوبي هست
اقا بگذار خیال همه راحت کنم به غیر از شهر تهران واستان تهران و کرج تو بقیه کشور adsl مخابرات حجمی هست.نقل قول:
بهترین راه هم این تاپیک نیست هر استانی مخابراتش سایت دارد ویا باتلفن مرکز مخابرات شهرتون تماس بگیرید.
:31:
سلام
از امروز حدود 3/4 kb سرعت دانلود رفته بالا
روی 17/18 دانلود دارم
قبلا 12/13 بود
قضیه چیه ؟!
دوستانم هم همینطور سرعتشون بیشتر شده
.....delet pls
کمال تشکر رو از دوستانی که سنگ مخابرات رو به سینه میزنن دارم
فقط یه توضیح کوچیک
حتما بخونید
6 ماه اول سال از یه شرکت خصوصی داشتم
کلا بدون قطعی شبا 1 تا 7 رایگان
تو بدترین حالت شبا 25 تا 30 بیشتر وختا 50 تا 75 شبا میگرفت سر انگشتی جساب کنی یه شب تا صب 1.5 برابر کل 24 ساعت شما میگرفتم
گرچه ترافیک ماهانش 4.5 بود ولی همون شبا برام کلا بس بود یه ساعته 300 - 400 مگ راحت میگرفتم تازه بدون استفاده از برنامه های دانلود و ...
صبا که کلا باز بود هر چی میخاستی 3 صوت تا 200 رو دیده بودم مخصوصا برا چت صوتی تصویری عالی بود
حالا از مخابرات بگم
درخاستو دادیم نشستیم یه روز 2 روز 3 روز نه
روز سوم بعد از چن بار زنگ زدن به 1899 یکی زنگ زد گف ارتباط شما 3 روزه برقراره در حالی که خط دیتای ما قط بود
روز 4 زنگ زدم 1899
روز 5
روز 6
همچنان قطع
یکی زنگ زد یه شماره داد گف به اینجا زنگ بزن
تو پرانتز بگم اپراتوری که 24 ساعته باید پاسخگو باشه فقط تا ساعت 4 جواب میداد استثنا اً شماره ای که روز 6 دادن تا 10 و نیم جواب میداد بعد اونم میخابید
حالا بعد تماس آقا میگه مودمت رو نمیبینم
گفتم دانشمند خوب معلومه خط دیتای من وصل نشده که ببینی آقا نیگا کرده میگه شما 6 روزه وصلی
بعدم گف من پیگیری میکنم
تلفن قط کردیم 2 دقه بعد زنگ گف به 1899 زنگ بزن یه پیغام بزار ارجاع بدم مرکز خودتون
گذشت
3 روز بعد هیچ خبری نشده هنو
روز دهم
هنو خبری نشده مرخصی ساعتی گرفتم رفتم مخابرات آقایون و خانومای زیباروی یه رب قبل پایان وقت اداری در حال رفتن به منزل
بخش پاسخ گویی تعطیل بالاخره یکی رو پیدا کردیم جلو در گف باید صاحب خط بیاد فرم ورود به منزل پرکنه
فرداش ما خودمون یادمون رف پس فرداش جمعه بود شنبه رفته مخابرات
شده روز چندم سیزدهم
متصدی یه فرم میده میگه پر کن 10 تومنم بریز به حسابه مخابرات
بعد همون متصدی پیشنهاد میده میگه 10 تومنو بده خود من هر ساعتی خاستی زنگ بزن بیام تو خونه درستش کنم
شب شرح ماوقع رو شنیدم زنگ زدم به همون یارو که تو مرکز اصلی بود جریانو گفتم
گفت ایراد از مرکز مخابراته احتمالا سوییچه چه زهر ماریش سوخته
بعد گفتم یارو اینجوری گفته
گفت این خلافه شما میتونی زنگ بزنی 190 شکایت کنی
گفتم یارو میتونه از مرکز خودش خط مارو مخصوصا وصل نکنه که ما مجبورشیم بریم 10 تومنو بدیم
رسما گفت بله میتونه این کارو بکنه
دوباره پرسیدم
گف بله آقا من صراحتاً بهتون میگم که ممکنه این کارو کرده باشه بعدم گف من خودم شخصا این قضیه رو پیگیری میکنم
2 روز بعد
شده روز چندم
آفرین شده روز 15
یکی ظهر تماس میگیره یکی 2 تا سوال
ساعت 4 خط دیتا بالاخره وصل شد
نه
نه
خوشحال نشید ساعت 8 شب خط دیتا و کلا خط تلفن قطع شد
یعنی کلا تعطیل
فرداش
روز 16
پدر عزیز میره مخابرات میگن کابل برگردون بوده درس شده
خط تلفن وصل دیتا همچنان قطع
روز 17 تماس با هرچی شماره که داشتم
نتیجه هیچ
روز 18
خودم مرخصی گرفتم رفتم پیش رئیس مرکز
آقای رئیس میگه شما باید بیای اینجا بگی خط من قطعه
میگم آدم پس این تلفنی که همه جا نوشتی 1899 چیه مگه ارجا نمیده
میگه نه آقا اون نمایشیه هنو راه اندازی نشده
یعنی ملت رسما اسگل آقایونن یه شماره گذاشتن پشتش هیچیی نیس
حالا میگم خوب الان دیتا قطعه چیکار کنم میگه ایراد ازداخل منزلتونه
گفتم 3 روز پیش وصل شده کار کردم دوباره قط شده گفتید کابل برگردونه چیه بعد تلفن وصل شده دیتا وصل نشده
میگه خوب حتما مودمت ایراد داره
شما این 10 تومنه بده ما نیرو بفرستیم داخل منزلو بررسی کنه
اینو رئیس مرکز میگه
با کلی چک و چونه حالا اپراتور خط دیتا هم اومده تو بحث
رئیس مرکز میگه مودمت شاید سازگار نیس بیار اینجا تستش کنیم
گفتم مرد حسابی
مودم من فلانه مگه میشه سازگار نباشه (LINKSYS WAG120)
میگه حتما یه ایرادی تو خونه دارید دیگه
گفتم من 18 ساله کاربر کامپیوترم
حداقل 12 ساله با اینترنت کار میکنم
رشته دانشگاهیم همین بوده
قبل از شما از یه شرکت دیگه سرویس داشتم
دیگه این چیزا رو حالیمه که ایراد از کجاس
اپراتوره دیتا یه پسر جوون بود اینا شنید گف خوب ما تست میکنیم الان ولی ایراد از ما نیس
گفتم خوب چی الان شما یه مودم اینجا ندارید من برم مودم بیارم شما خط رو تست کنید
گف نه بریم الان تست میکنیم
رفتیم پایین رسیدیم پشت در اتاق ...
گف یه دقه وایسا برم تو صدات میکنم بیای
آقا رف تو در نیمه باز دارم میبینمش یه مودم ورداش اینور اونور 5 دقه بعد صدا زده بیا
ببین دیتا وصله حالا برو خونه بین وصله
رفتیم دیدیم بله وصل شده زنگ زده میگه دیدی وصل بوده تست نکردی
گفتم مرد حسابی تو منو چی فرض کردی
تا ساعت 11 خط قط بوده خوب تابلوئه الان ساعت 3 وصل شده یعنی خودت از مرکز ...
خلاصه بالاخره روز 18 وصل شد
سرعت چند در حد نصفه 56
یعنی با ازین هوشمندا وصل میشدم خیلی سریع تر بود
امروز روز 23 دارم اینو مینویسم از صب تا 2 بعد از ظهر باز قط بوده
... بشم اگه غلو کرده باشم یا خالی بسته باشم عین ماجرا رو براتون گفتم
امروز روز 23
آمار بر اساس برنامه DAP
زمان 1 ساعت و 8 دقیقه
حجم دانلود شده 13.45
البته سرعت دانلود به سرور مقابل و مرور صفحات هم بستگیه زیادی داره
اینا حالیمه
سرور سایته وطن دانلود
حداقل تا 200 کیلو رو خودم ازش با سرویس قبلیم میگرفتم
مرور صفحات خیلی کم اونم صفحات متنی که قبلا هم دیده بودمشون یعنی تو کش سیستم داشتم
ali_nioton عزیز ، کاملا درکت میکنم.
دزدی و رشوه و سپردن کار به دست افراد نابلد و ... در این کشور چیز جدیدی نیست و همه ما با اشکال مختلفش روبرو بودیم و خواهیم بود.
اما در مورد ADSL مخابرات و مشکلاتی که شما داشتید باید گفت برای همه اینطور نبوده، از جمله من که جز دردسر اولیه برای مجوز 256 دیگه مشکل خاصی نداشتم.
:10:
نقل قول:حدس من اینه که با کاهش 25 درصدی که برای اینترنت تحویلی به isp ها اعمال کردننقل قول:
اینها باید قیمت رو کم میکردن و چون براشون نمیصرفیده(همونطور که غیرقانونی 64 رو به هچ کس نمیدن چون سود نداره) مثل بقسه شرکت های خصوصی ورداشتن سرعت رو 25 درصد اضافه کردن 128 رو دقیقا کردن 160
که البته هم غیر قانونی هست هم 25 درصد کاهش قیمت معادلش 25 درصد افزایش سرعت نیست چون
256 زیر 13 تومنه
باید کم کم همون250 میدادن تا به معادله 128 10 تومن 256 12600 تومن بخوره
سلام
من هم چند وقت پیش مودم wag120n رو برای یکی از فامیلامون گرفته بودم و اونها هم اینترنت مخابرات رو دارن
کلا وسطش قطعی می داد و باید چند بار خاموش و روشن می کردیم تا درست بشه حتی برخی مواقع هم درست نمی شد
اولش ما هم فکر کردیم ایراد از مخابراته ولی آخرش فهمیدیم مودم ایراد داره و با هزار بار رفتن به گارانتی مودم رو عوض کردیم و مدل wag54g2 رو گرفتیم(نکته : تازه مودم رو خریده بودیم یعنی یک
هفته نشده بود)
من مودمم پلنت 4400 هست که وقتی با این مودم خونشون تست گرفتیم دیدیم مشکلی وجود نداره
اینم تاپیکی که اون موقع توی همین فروم زدم که ببینم مشکل از کجاست:
حالا شما حتما با یه مودم دیگه هم تست بگیریدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=418049
واسه من هنوز 126/63 است...نقل قول:
حدس من اینه که با کاهش 25 درصدی که برای اینترنت تحویلی به isp ها اعمال کردن
اینها باید قیمت رو کم میکردن و چون براشون نمیصرفیده(همونطور که غیرقانونی 64 رو به هچ کس نمیدن چون سود نداره) مثل بقسه شرکت های خصوصی ورداشتن سرعت رو 25 درصد اضافه کردن 128 رو دقیقا کردن 160
که البته هم غیر قانونی هست هم 25 درصد کاهش قیمت معادلش 25 درصد افزایش سرعت نیست چون
256 زیر 13 تومنه
باید کم کم همون250 میدادن تا به معادله 128 10 تومن 256 12600 تومن بخور
نقل قول:
مشتی من با همین مودم 8 ماهه دارم کار میکنم چه طور با شرکتای دیگه مشکلی نداشتم
شما هم احتمالاً تو
Optional Settings
(required by some ISPs)
مقدار size رو اشتبا وارد کرده بودی
خیر توی همون لینکی که دادم ستینگ رو هم بررسی کردیم کاملا صحیح بود حتی ستینگی که روی مودم خودم تنظیم می کردم روی اون مودم هم بود ولی برای من کار می کرد ولی لینک سیس نه(ضمن اینکه مدل wag54g2 هم با همون تنظیمات کانفیگ شد که الان بدون هیچ مشکلی کار می کنه)نقل قول:
توی همون تاپیک هم اشاره شد که گویا یه سری باگ ، این مودم جدید داره که احتمالا با برخی از isp ها مشکل پیدا می کنه
البته دوستان اینجوری مطرح کردن که گویا با این isp مشکل داره ولی خب این حرف شاید زیاد منطقی نباشه
البته این مودم خرابی زیاد داشته حتی اون موقع که من می رفتم گارانتی می دیدم که دیگران هم همین مشکل رو با این مودم داشتن که این نشون دهنده ی وجود یه باگ در فریم وار مودم هست
به هر حال این تجربه ی من بودم خواستم در اختیارتون قرار بدم شاید شما هم همین مشکل من رو داشته باشید:11:
سلام دوستان . قضیه این دستکاری DNS چیه ؟ یکی میشه توضیح بده کامل . توی سرعت بیشتر تاثیر داره ؟! من 512 دارم چطور میه سرعتش بره بالاتر . فایلای تورنت خیلی ضد حالند بیشتر از 50 نمیره ولی idm 64 راحت دانلود میکنه . ممنون میشم یکی کمک کنه
سلامنقل قول:
شما لینک زیر رو مطالعه کنید:
http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=410943
البته این روش پینگ رو کاهش میده و باعث افزایش سرعت باز شدن پیج ها میشه وتاثیری روی تورنت نداره
برای تورنت اصولا فایلتون باید دارای سید خوب باشه + سرعت آپلود خوب برای ارسال فایل به میزان دریافت ، تا بتونید از پهنای باند بطور کامل استفاده کنید
ضمن اینکه بسیاری از فیلمهای معروف و نرم افزار های حجیم با لینک مستقیم چه در سایت های فارسی و چه در رپیدشیر موجود هست که می تونید از اون هم استفاده کنید
ممنونم رفیق ولی با وجود سید خوب هم همونه الان دارم با 125 سید دانلود میکنم ولی utorrent سرعت دانلود رو بیشتر از 55 نمیبره مدام هم میفته پائین ،نقل قول:
در مورد رپیدشیر هم درسته ولی لیچر درست حسابی پیدا نمیشه مستقیم کنم یه رپیدفا بود که اون هم محدودیت گذاشته الان که اکانت هم نداره منم پوا مول ندارم بدم اکانت بگیرم:31: بدردم هم نمیخوره که بخوام بگیرم واسه همین افتادم دنبال تورنت که اینم داستانش اینجوری بود .
این مال سرعت منه خوبه یا سرم کلاه رفته ? :
QUOTE=hamidras;5683158]8]واسه من هنوز 126/63 است...[/QUOTE]
برای دوست من هم تازه اینجور شده ولی برای بقیه گویا چند هفته قبل مرکز با مرکز فرق میکنه تاریخ اعمالش و هم مقدار افزایشش
برای بعضی ها شده 190
بعد هم برای راندمان بهتر همیشه برین تو تنظیمات مودم
معمولا قسمت ادونس
DSL Settings
Select the modulation below.
G.Dmt Enabled
فقط تیک G.Dmt
رو بزنین بقیه رو دیسیبل کنین تا اعدا آپ و دان شما همانی که از مخابرات اعمال شده شوند 128 160 64( استاندار مخابراتG.Dmt هست)
شما کلاهتو بنداز بالا بهت 512 دادن یکنقل قول:
کلاهتو خیلی بالاتر بنداز که سرعت آپلودت هم رو 512 بستن دو
کلاهتو ....... مرد حسابی تورنت 50 عالیه!
زرنگ باشی میتونی تورنت هم مستقیم کنی و بعدش دانلود کنی تورفیک یه زمانی بود
:31::31::31::31::31::31::31::31:نقل قول:
من هم تا همین ماه پیش 128 داشتم رفیق تازه با بدبختی نامه از دانشگاه و ... 512 گرفتم:46:
چجوری میشه تورنت رو مستقیم کرد رفیق . چند تا لیچر تست کردم همون فایل چند کیلوبایتیشو مستقیم میکرد .
دوست عزیز سرعت شما .46 مگابیت هست که میشه حدود 58 کیلوبایت برثانیهنقل قول:
دانلود منیجر با کانکشن هایی که میسازه می تونه پهنای باند بیشتری رو دریافت کنه
شما با تورنت وقتی 55 کیلوبایت بر ثانیه دانلود دارید یعنی از پهنای باند اصلیتون 3 کیلوبایت کمتر که عالیه
در ضمن دوستان برای من هم سرعت آپلودم بیشتر شده
ضمن اینکه توی تنضیمات مودم که رفتم دیدم از 63 کیلوبیت به 127 کیلوبیت افزایش پیدا کرده و نشون میده که سرعت آپلودم رو بالاتر بستن
محض اطلاع جناب ایمن الظواهری که لطف کردن و شما رو راهنمایی کردن از اکابر بلاد مخابرات هستند و این بنده کمترین حدس میزدم بعد از اظهار خوشوقتی پیشقراول تشریف بیارند.نقل قول:
رفیق شما واقعا سرعت اینترنتت همینه که توی امضاته ؟!!! چنده انوقت ؟:18:نقل قول:
با سلام
3 روز پیش من از مخابرات سرویس ADSL با سرعت 128 گرفتم،ولی تا کانکت میشم پایین صفحه سمت راست این پیغام میاد:
windows system Error
There is an IP address conflict with another system on the Network
خدا میدونه برا گرفتن این تست ارتباط چند یوزر قطع شده!:دی :27:نقل قول:
حالا اصلا درست و واقعی ...
البته قبلا هم بحث شده سرویس ایشون 10 برابر سریعتر از 128 زپرتی مخابرات هست نامحدودم هست ماهی 14-15 هزار تومنم هست منتها هرچی اصرار کردیم به این برادر ا:27: که بگه این اگه هست کدوم سرویس داتکه چطوری و چجوری گرفته و ... چیزی نگفت!!!:46::27:
به به جناب مامور معذور علیه ما علیه :31:نقل قول:
اینطرفا تشریف آوردید برادر خیلی وقت بود خدمت نمیرسیدیم و داشتیم نگران میشدیم چه خوب شد که جناب ایمن الظواهری خودشو ن تشریف آوردن تا قوت قلبی باشه برای بعضی برادران :27:
البته سرعت اینترنت من در مقابل سرعت برادرانی مثل R e Z a-desperanish کلا لاک پشتیه چون اونا 48 گیگ تورنت رو 3 سوت میگیرن من عمرا برم طرف بالای 5 گیگ ولی عارضم بمحضرتون که 1 مگ دارم با یکصد و اندی کیلوبایت و البته موقع تست گرفتن بیست و اندی کاربر متوقف شدن تا اینجانب کار تست رو به لتمام برسانم:8:
نقل قول:
شدیداً تکذیب میشه .
کاهش قیمت 20 درصد بوده نه 25 درصد که تا الان اعمال نشده و این کاهش قیمت برای شرکتهای pap هست نه مخابرات .
خوشبختانه این بار شرکتها نمی توانند سر شرکت زیر ساخت و سازمان تنظیم مقررات رادیویی کلاه بگذارند
چون وقتی این کاهش قیمت اعمال میشه که ثابت کنند ومدرکی ارائه کنند که قیمت نهایی برای کاربران نهایی کم کردند.
در مورد سرعت بالاتر از سرعت اسمی که برای کاربر می بندند یک علتش این که سرعت اینترنت تا به دست مشترک برسد مقداری افت پیدا می کنه و بیشتر شرکتها هم سرویهاشون را سرعت بالتر می بندند تا ترافیک مشترک زودتر تمام بشه ازشون ترافیک بخرند.:21:
متاسفانه مخابرات هم بعضی جاها سرعت اپلود رو 64 می بیند حتی برای 512 ها .
من که گفتم حدسم اینه و صد درصد نگفتم
ولی چرا تا حالا اینجوری نبوده و حالا شده نه برای یکی دو تا برای چندین نفر و اونم نه 16 بلکه 19 تا 24 جای پرسش داره
چرا 64 به کسی نمیدن جای پرسش داره در کل نظر من با واقعیت بیشتر جور درمیاد تا شما
خوب شرکت های دیگه چرا همینکار رو برای سرویس های نامحدود نمیکنن و و
مشهد نامحدوده:27:نقل قول:
سلام
دوستان گزارش کارکرد و باقی مانده و همیچنین در حال استفاده بودن یا نبودن سرویس ای دی اس ال تهران از جایی امکانش هست ببینیم اگه هست لطفا لینکش رو بذارید
با تشکر
نقل قول:
اگه شماره پرونده گرفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...