سلام من 100% تموم کردم بله بازم میشه بازی کرد الان من دارم اون صندوق پول ها رو جمع میکنم. آخرش هم :نقل قول:
میرن اون سیب رو برمیدارن و یه جورایی میشه که دزموند لوسی رو میکشه !!
Printable View
سلام من 100% تموم کردم بله بازم میشه بازی کرد الان من دارم اون صندوق پول ها رو جمع میکنم. آخرش هم :نقل قول:
میرن اون سیب رو برمیدارن و یه جورایی میشه که دزموند لوسی رو میکشه !!
پاک شد به دلیل لو رفتن داستان !!!!!!!!!!
اون که سفید زده دیده نمیشه به سادگی اما خود شما که با این پس زمینه نقل قول تابلو ترش کردی
اجب آخر بی خودی داشت
یه سوال چجوری باید با اون چتر هاش کار کرد به چه دردی میخوره؟
یه سوال دیگه با این آخری که براش گزاشتن نسخه 4 این بازی میاد؟
کامپیوتر رو خبر ندارم. ولی خودش می نویسه. باید از یک ارتفاعی بپری و یک دکمه ای بزنی ( به خدا ننمی دونم توی PC {ه دکمه ای است! )نقل قول:
نسخه ی بعدی بازی سال 2012 ریلیز میشه.
یعنی در باز نمیشه؟ مگه میشه؟ همه ی کلید هارو گرفتی؟ مطمئنی درست میری؟ یا اصلا منظورته اون صندوقی که توش زره هست رو پیدا نمی کنی.نقل قول:
من گذروندم. بله میشه.نقل قول:
نه چرا قرمزی؟نقل قول:
تقریبا درسته. ولی نشون نمی ده. جایی نمی گه که در شرایطش نیستم.
ولی تو about نوشته قابل اجرا بروی هردو نسخه ی 1.00 و 1.01 بازینقل قول:
من دنبال مون دگمه بیدم ببینم چیه ؟
بازی رو تموم کردم اما 1 بارم از اینا استفاده نکردم!
شما تو هر کنسولی بازی میکنی بگو دگمه ای که میزنی در حالت عادی چی کار میکنه شاید من هم اگه تو pc همون رو تو پرش بزنم باز شه ببینم چیه این !
دکمه ای نیست........شما اگه روی hiden blade گذاشته باشید سلاحتون رو.....وقتی از یه ارتفاعی بپرید و کلیک چپ رو بزنید اون چتر باز میشه!
hiden blade فارسی بگو:31:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
حرف شما کاملا درسته ولی اون شهری که داری میگی تلفظش به انگلیسی میشه Turin ولی به زبون همون ایتالیایی ها هستش Torino. اینجا رو بخون
ولی اونجایی که من میگم یه روستایی به اسم Turin که نزدیکه نیویورکه .کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Turin
تازه اون مختصاتی که داوینچی درمیاره یه جایی نزدیکای نیویورکه که نزدیکترین جا بهش همون Turin است(خود turin نیست).این از مختصاتکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Turin_%28village%29,_New_York
N 43 39 19
W 75 27 42
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بخوان که تو زمان حال پیش برن که همون دزمونده نقش اولش ولی اگه بخوان از زمان گذشته بسازن که توی
آمریکا بگذره بهترین و مهمترین زمان تاریخی که دارن همین انقلاب آمریکا هستش:8:
من که اصلا نفهمیدم چی شد تموم شد!!!!:31:
فقط دنبال علامت تعجب تو نقشه بودم و تقریبا دنبال هیچ کدوم از حاشیه های بازی نرفتم....تازه اخر بازی رفتم Armor بردم بالا و شمشیر خریدم(بعد از تموم شدن بازی):20:حالم به هم خورد از این مدلی بازی تموم کردنم:19:
سلام
فرق انجام دادن 100 % ماموریتا با 50 % چیه وکجا بدرد میخوره
نکنه مثل اچیومنتا بدردنخور و برای کلکل گیمراست ؟
این بازی واقعا سطح زبانش بالاست 1 کلمشم درستو حسابی حتی باز زیرنویسم نفهمیدم انگار داری فیلم میبینی تند تندم رد میشه :13:
علی جان من تسلیم.نقل قول:
با شواهدی که رو کردی دیگه کاملا قانع شدم.
آخرش این خراب شده رو تو گوگل ارث پیدا کردم.
ممنونم از راهنماییت
سلامنقل قول:
من که هر چی ماموریت اصلی و فرعی میبینم انجامش میدم
کیف داره
تو شهر هم هر سربازی که منو حول بده پرت کنه زورم میاد و میکشمش:31:
که در نهایت درگیری با تمام سربازای اون کوچه میشه :31:
تو این نسخه خیلی چیزها اضافه شده (تو مبارزات)
و واقعا مبارزات حال میده
تو نسخه 1 هم که آخراش ده ها سرباز میرختند خیلی حال کردم :40:
کلا از درگیری در این بازی خیلی لذت میبرم
امروز کارم شده بود حمل کردن زن :ی
همون خنجری که از تو دستش در میاد:دی(چی بگم اخه:دی)نقل قول:
آخی...
دیگه بازی با تموم مراحل جانبیش تموم شد:5:
البته من فقط میخاستم مراحل کریستینا رو تموم کنم
فیلم هندیی بود واسه خودش:31:
اقا اون ماموریت گرگها که باید بری تو گلیسا (اولش گشیش دعا میخونه) رو باید چجوری رد کرد؟
من سکانس 5 مموری 3 گیر افتادم؟
لباس یکی از سربازها رو میپوشه و یه جعبه داره که باید حملش کنه ولی نمیدونم باید کجا برم یه کم ز راه رو با راهنمایی های سرباز پشت سری میرم ولی تا وسطهای را دیگه نمیدونم باید کجا برم
راهنمایی کنید
ببین وقتی میگه isn't the banker other way? یا یه همچین چیزی...........باید مسیرتو عوض کنی و به یه مسیر دیگه بری........
به 2 3 بار نمیتونی بری............یکم سخته.........
با سرباز ها درگیر نشونقل قول:
وقتی دعا تموم شد ،کشیش ها راه میوفتن ، تو هم برو وسطشون
E رو بزن تا هدفت مشخص بشه تو کشیش ها
هر جا رفت تو هم دنبالش برو ( از داخل گروه کشیش ها که دارن صحبت میکنن رد شو که شناسایی نشی ) :27:
خیلی راحت.میزاری حرفاش تموم شه بعد وقتی همه از صندلی هاشون بلند شدند و شلوغ پلوغ شد، جلدی می پری وسط خماعت به طوری که سربازا نبینن.بعد از eagle vision استفاده کن و یه کشیش رو باید از بین اون افراد پیدا کنی .از اونجا به بعد بیفت دنبالش هر جا میره برو.تمام:20:نقل قول:
تصویر مسیر حرکت در آدرس زیر موجوده:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5965578&postcount=892
میگم یه زمانی گفته شد که تو این نسخه میشه Costume عوض کرد . این نسخه های کرکی همچین چیزی رو داره یا نه ؟
بله. البته بعد از اجرای ACB Codex Edition Unlocker چهار Outfit دیگه هم باز میشه.نقل قول:
چه لباسایی؟نقل قول:
من لباس گرگی رو دارم. لباس رایدن رو دارم لباس التایر و لباس معمولی ازیو رو دارم.به غیر از لباس دسموند دیگه چیزه دیگه ای هست؟
لباس الطایر رو چطوری باید دوباره بدست بیاریم؟
دوستان وقتی این ACB Codex Edition Unlocker را نصب میکنیم ماموریت های جدید چی هست ؟ منظورم اینه که من نصب کردم یعنی الان خودم باید برم پیش داوینچی یا مثل ماموریت های اصلی با فیلم شروع میشه و بعد میشه بگید علامت های جدیدی که باز میشه چه شکلی هست روی نقشه؟
نقل قول:نقل قول:آدرس زیر رو مطالعه کنین: (زمان ظاهر شدن Restored Memory ها رو دقت نکردم.)نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5963267&postcount=313
الان یه مطلب جالبی در مورد این مختصات خوندم که و کاملا مطمئن شدم که یوبی الکی این مختصات رو نداده و حتما بعدا یه نقشی داره..
محتوای مخفی: مختصات
نکنه تو معماهاش باید رابطه فیثاغورث حل کنیم؟:دی
این مرحلش که باید 4 تا کشتی غرق کنیم خیلی حال داد :27:
راستی من 6 تا کلید رو بدست اووردم و رفتم اون لباسه رو تو گرگ زرده پوشیدم ، وقتی بردمش واسه ریپایر ، میگه که اصلا Armor نداره !
اصلا بدرد میخوره این لباسه ؟
اون لباس خراب نمیشه که بخوای تعمیرش کنی
وقتی میری واسه Repair بهت میگه نیازی به تعمیر نیست
نقل قول:
تا اونجایی که من یادم میاد نه .
این مختصات رو یوبی طوری داده که به محل Temple Of Pythagoras ( تمپل فیثاغورث) یه ربطی داشته باشه دیگه.
دوستان من اینو هر کاری کردم نتونستم برم توش.........5 تا رو رفتم..........این توی یک زیر زمینیه.......من نمیدونم از کجا باید برم توش
محتوای مخفی: عکسش
5 تا اساسین لول 6 ام مردن لول
نمیشه هیچ کاریش کرد؟
سعید حجمو بیار پایین خب :31:نقل قول:
ببین پلهارو تعمیر باید بکنی...راهش پیدا میشه..
منظورت اینه که دوستهای اساسینت مردن.؟نقل قول:
5 تا اساسین لول 6 ام مردن لول
نمیشه هیچ کاریش کرد؟
مشکلی نیست همیشه هستند نفراتی که به کمک نیاز دارن و خیالت راحت هی پیدا کن نجاتشون بده
همون طور که Layken گفت باید پلی که بالای همون گرگه کمرنگه رو بسازی تا آب سرازیر بشه تو گودال و سطح آب که بالا اومد میتونی وارد بشی :46:نقل قول:
دوست اساسین چیه؟نقل قول:
همین مردمی رو که تحت پوشش میگیریم و اساسین میکنیمشون رو میگم
5 تا رو به یه ماموریت 3 لوزی دی: فرستادم همه مردن :27:
الان 5 تا اساسین لول 1 دارم لول
اونجا یه مکان هست که من خریدمش ولی چیزی برای تعمیر نیست:41:
روی عکس نگاه کنید............خریدمش
==========================
تمام زیر دستام رو من اساسین کردم:27:
من اینجا رو میگم درست کن :
اگه خودش نبود بگو تا واست چک کنم تو بازی :46:
راستی کسی فلسفه این که اینا بعد از اساسین شدن میرن از بالا میپرن تو آب رو میدونه ؟