تو این تعمیم یافته نمی شه از صفر یا منفی 1 شروع کرد؟
Printable View
تو این تعمیم یافته نمی شه از صفر یا منفی 1 شروع کرد؟
چرا نمیشه عزیزم شما یکم فکر کنی می بینی که اسم این هستش استقرای تعمیم یافته در حالی که توی سوم شما بدتر مقادیر n رو محدودتر میکنین، ایشالا توی پیش دانشگاهی با اصلش آشنا میشی:11:نقل قول:
فکر کنم در رياضي سال اول دبيرستان امده است که مجموعه عبارتست از دسته اي از اشياء مشخص و دو به دو متمايزنقل قول:
[QUOTE]
بديهيه که اين يک خانواده است و نه مجوعه. (به همان منبع مراجعه کنيد.)نقل قول:
والله من هم همين مقدار و فقظ در همين کتاب خوانده ام. درضمن منظور من اصلا اين نبود که مجموعه مجموعه ها نداريم (که شما مجموعه تواني را مثال زديد) بلکه منظورم اين بود که مجموعه اي شامل تمام مجموعه ها نداريم.نقل قول:
ببخشيد. ولي باور کنيد که سوالتان مبهم بود.نقل قول:
دوستان عزیز من توضبح 2 روش دو بخشی و نابجایی رو میخوام با مقایسه این دو.
ممنون
این سوال رو لطفا برام حل کنید خیلی عجله دارم واسه پیدا کردن این جواب :
در یک مسابقه دو (ورزش) به طول X و با سرعت ثابت , A از B به اندازه 20متر , B از C به اندازه 10متر و A از C به اندازه 28متر پیشی میگیرند . X برابر است با چه عددی؟؟ :13:
لطفا این رو واسم حل کنید!/..
بیشتر به سوال فیزیک می خوره...
تا 10 دقیقه دیگه حلش می کنم(کافیه یه x'ox بکشی...)
آخر مسابقه چی میشه؟؟
یعنی کی اول می شه کی دوم؟؟
سلام
اگه میشه یه کمکی بکنید این چندتا انتگرال حل بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از نوع تفکر شما اطلاع ندارم ولی ما {} رو هم یک مجموعه می گیریم باز که نمی خوای بگی این اعضاش دو به دو متمایز نیستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!نقل قول:
فکر کنم در رياضي سال اول دبيرستان امده است که مجموعه عبارتست از دسته اي از اشياء مشخص و دو به دو متمايز
سلام
کسی خواص و ویژگی های سیکما رو می دونه؟
ممنون
این کاری که شما دارید میکنید ارئه تعریف برای مجموعه هست که مجموعه تعریف نداره. در ضمن شما از عبارت دسته استفاده کردهاید که باید خود دسته رو هم تعریف کنید.نقل قول:
حالا خانواده چی هست؟:27:نقل قول:
احتمالاً اون منبع شما میخواد مثل کسانی باشه که هندسه نااقلیدسی رو بنا کردند!:46:
pp8khat : من که نگفتم مسابقه هستش :D
فقط خواستم از شما یا هر کس دیگه که برام به طور صحیح حل کنه چون هر کار کردم نتونستم یکی واسم حل کرد ولی میگه خودت باز برو دنبالش
از این خلاصه ترم میشد اما گفتم کامل باشه:11:نقل قول:
با سلامنقل قول:
از بابت راه حلتون ممنون متشكر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه اشکال کوچیکی بود رفع شد:11:نقل قول:
با سلام و تشكر از بابت حل مسئلهنقل قول:
ايناست:
x-x^2/2<ln(1+x)<x x>0 - 1
2-tanx>x+x^3/3 بين xصفر تا پي دوم
x/x+1<ln(1+x)<x x>0 -3
يه ( jentel(man or woman
جواب اين سوالارو بده
دوست عزیز لطفا سوال خود را در اتاق طرح سوالات ریاضی مطرح کنید:11:
اولا که تهي دسته اي از 0 شي مشخص و دوبدو متمايز است و دوما در آن هيچ عضوي يافت نمي شود که متمايز نباشد. ضمنا بهتره اين بحث را تمام کنيم و به مسائل مفيدتري بپردازيم.نقل قول:
اگر pاندیس n , nامین عدد اول باشد دنبالهp اندیس nبه توان 1 n ام چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگرpاندیسn,nامین عدد اول باشد دنبالهpاندیسnبه توان1 n ام چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلام
منظور از مجموعه متناهی چیست؟
مجموعهای که کراندار باشد یا مجموعهای که تعداد اعضای آن قابل شمارش باشند؟
با سلام
يه سوال داشتم :
ديروز هوا o درجه بود . امروز هوا دو برابر سرد تر شده است و مردم لباس هاي بيشتري پو شيده اند . امروز هوا چند درجه است ؟
چون اين درجه به سانتي گراده .... پس به كلوين ميشه 273 درجهنقل قول:
حالا اگر بخواد دوبرابر سرد تر بشه ... احتمالاً بايد دما نصف بشه .. يعني ميشه فكر كنم 186.5 درجه كلوين.
يعني 186.5 درجه سانتيگراد زير صفر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
کسی میدونه با کاسیو الجبرا چه جوری میشه تجزیه کسر انجام داد؟
:41:
با سلام.نقل قول:
طبعا نمی توان مجموعه کراندار را متناهی دانست زيرا بعنوان مثال هر بازه ای کراندار است اما متناهی نیست.
و منظور از قابل شمارش را هم نمی دانم اما این را می دانم که مجموعه ای متناهی است که با n اندیس k مفروضی یعنی اعداد طبیعی تا k یکریخت باشد.
جالبه. میشه اعداد اصم.نقل قول:
خب شايد جاش اين جا نباشه و خيلي راحت باشه ولي پاسخ سوال پايين رو لطفا با فرمول يا راه حل نياز دارم:
يك بيست وجهي يك چند وجهي منتظم با بيست وجه به شكل مثلث مي باشد.اين شكل چند يال دارد؟
شما که بدترش کردید.نقل قول:
یکریخت دیگه چیه؟
من که منظور این رو نمیفهمم:مجموعه ای متناهی است که با n اندیس k مفروضی یعنی اعداد طبیعی تا k یکریخت باشد.
نقل قول:
سلام خدمت تمامی دوستان
دوست عزیز mofidy1 جان اگه میشه یک مثال بزنی که من متوجه بشم خیلی ممنونت میشم.
با تشکرات فراوان(علی شهبازی)
بسيار خوب. دو مجموعه را يکريخت گويند هرگاه بين آنها تابعي دو سويه وجود داشته باشدنقل قول:
و اما درباره قسمت دوم: مثلا N انديس 5 برابر است با 1و2و3و4
درمجموع مجموعه A را متناهي گويند اگر به ازاي هر عضو آن يک عدد طبيعي را متناظر کنيم که فکر کنم بهتر است همان قابل شمارش بودن را بگوييم. حالا مي شود شما قابل شمارش بودن را تعريف کند؟
تو رو خدا يکی جواب بده !!!نقل قول:
سوال سومی رو تو اون جايی که خط کشيدم(در جوابش) نفهميدم که چه کار کرده
واضحه كه ...نقل قول:
نوشته
حالا از دوطرف ديفرانسيل بگير (يعني همون مشتق به اضافه نمو هر متغير)
حالا انتگرال رو به اين صورت بنويس:
حالا معلومه كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لذا با رساندن طرفين به توان 2 ميرسيم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همچنين طبق مشتقي كه گرفتيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنابراين انتگرالي كه در بالا نوشتم ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوارم مشخص باشه
خواهشاً یکی به این سوال هندسه جواب بده!!
* مجموع تعداد اقطار یک چهار ضلعی محدب با یک چهار ضلعی غیر محدب چند است؟
1-1
2-2
3-3
4-4
ممنون
شما میخواهید بهترش کنید، بدترش میکنید.نقل قول:
حالا باید تابع دو سویه رو تعریف کنید!:31:
:18:نقل قول:
مجموعه اعداد طبیعی رو در نظر بگیرید. واضحه که به ازای هر عضو مجموعه اعداد طبیعی، یک عدد طبیعی متناظر میشود. ولی همه ما میدانیم که مجموعه اعداد طبیعی نامتناهی است!:21:
همچنین اند مجموعه اعداد زوج و مجموعه اعداد فرد و مجموعه اعداد صحیح و ....
اینم یه تعریف از خودم:
اعضای یک مجموعه را قابل شمارش گویند هر گاه تعداد اعضای آن مجموعه، یک عدد حسابی (اشتراک صفر و مجموعه اعداد طبیعی را مجموعه اعداد حسابی گویند و هر عضو از این مجموعه را یک عدد حسابی گویند) معین باشد.
:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
توجه کنین که این انتگرال نامعین هستش نه مقدار:11:
عزيزان من چند سوال هندسه داشتم. به جواب شون هم احتياج دارم. لطفا کمک کنيد. (در حد سوم دبيرستان)
1- نيمساز B از مثلث ABC را رسم مي کنيم تا ضلع AC را در نقطه اي چون M قطع کند. MA را بر حسب طول اضلاع بدست آوريد.
2- نشان دهيد اگر نيمساز خارجي يک زاويه مثلثي با ضلع روبروي آن زاويه موازي باشد متساوي الساقين است.
3- مثلي زاويه 150 درجه دارد و طول اضلاع اين زاويه a و b است. مساحت آن را بيابيد.
4- زاويه ارتفاع وارد بر وتر در يک ضلع زاويه قائمه دقيقا برابر زاويه ميانه وارد بر وتر با ضلع ديگر زاويه قائمه است.
5- در هر مثلث قائم الزاويه مربع هر ضلع زاويه قائمه برابر است با حاصلضرب وتر در تصوير آن ضلع بر وتر.
6- در هر مثلث قائم الزاويه ارتفاع وارد بر وتر، واسطه هندسي بين دو قطعه است که ارتفاع روي وتر را ايجاد مي کند.
7- از تمام مثلث هايي که دو ضلع آنها ثابت باشد مساحت کدام يک ماکسيمم است؟
8- در يک چهارضلعي دو قطر زاويه 30 درجه با هم تشکيل داده اند. مساحت چهارضلعي را بر حسب دو قطر بنويسيد.
9- نشان دهيد هر گاه زواياي مجاور به هر ضلع در چهارضلعي مکمل باشند آن چهار ضلعي متوازي الاضلاع است.