دوست عزیز چون من از ساختار شبکه و نحوه لیمیت شدن اونجا با خبر نیستم دقیقا نمیدونم که چطور میشه پورت رو آزاد کردنقل قول:
یه سوال؟
شما هر سایتی که بخواهید میتونید ببینید یا برای سایتهای مختلف هم محدودیت دارید؟
Printable View
دوست عزیز چون من از ساختار شبکه و نحوه لیمیت شدن اونجا با خبر نیستم دقیقا نمیدونم که چطور میشه پورت رو آزاد کردنقل قول:
یه سوال؟
شما هر سایتی که بخواهید میتونید ببینید یا برای سایتهای مختلف هم محدودیت دارید؟
برای ما با مخابرات فرق می کنه
تمام سایت ها باز است ولی محدودیت هایی هم برای ما درست کردند مثل کاربری ویندوز لیمیت و عدم امکان دانلود و یا لاگین بعضی سایت ها
black جان این ظلم رو در حق بچه ها نکن ctf باز گذاشتی اومخ ddrace رو بستی ؟ بابا بازش کن دیگه
آره راست میگه الان من خونه هستم آرین هم اومد دید ctf رفت !! :19:
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
راستی بچه ها اینجور موقع ها کجا میرید؟
سرور خارجی
میدونم خارجی میرن
منظورم عمدتاً کجا ها میرن جای خاصی هست یا نه
شما میتونید اسم بچه ها رو سرچ کنید ببنید داخل کدوم سرور هستندنقل قول:
ممنون از راهنماییت ولی اسم بچه ها را کجا باید سرچ کنم
من در Quick Search زدم ولی هیچی نیومد !
خوب ممکنه کسی که شما سرچ کردید داخل بازی نباشهنقل قول:
بعد یه نکته ای هم که برای سرچ وجود داره فیلتر هست.شما ping رو بزارید روی 999 و game type هم اگه چیزی داخلش نباشه تمامی مودها رو سرچ میکنه.تیکهای بالای صفحه سمت راست رو هم بردارید
بلک جان
سرور با سبک DDRace با نام Magical DDRace راه بزار :46:
سلام دوستان.
من تازه كار هستم :31:، ولي از اين بازي خيلي خوشم اومده !! (مخصوصا DDRace كه خيلي باحال و سخته :31:!!)
اگه يه سرور با سبك DDRace راه اندازي كنيد خيلي ممنون ميشم :11:!
من تقريبا هميشه آنلاين هستم ، اسمم تو بازي همين نام كاربريم هست :31:!!!
هميشه موفق و پيروز باشد :40:.
من بازي رو دانلود كردم
ولي هنوز چيز زيادي از بازي نميدونم
اگه ميشه راهنمايي كنيد
نام كاربري ام lord loss است
سلام
جای پیشکسوت های تی وردز خالیه....:31:
کسی علاقه داره سرور DDrace رو بسازه pm بده بسازم براش....:46:
نقل قول:دقیقا چی در مورد بازی میخواید بدونید؟نقل قول:
خود shvb دوباره سرور قدرتمند خودش رو Run می کنه:31:( با پینگ عالی که داره).نقل قول:
وقتی هم دوباره سرور Run شد:
Server Name:Magical DDRace
Password:p30
اون یکی سرور هم که Run هستش,مد CTF داره.که پسووردش همینه اما Server Name:Magical CTF هستش.
دوستان بنده یه سرور ddrace جایگزین کردم به اون خوبی نیست ولی بهتر از هیچی یه...
من الان سرورو ران کردم اما باید مپ هاس رو درست کنم...که تو سرور انجام میدم و یه مدت طول می کشه...
سلام دوست من.نقل قول:
ايول داري دوست خوبم:31: ، دست گلت درد نكنه :11:.
ممنونم :11:.
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
خب دوستان کسی نبود ما رو راهنمایی کنه
در محل کار اسم سرورها نمیاد احتمالاً طبق فرمایشات شما پورت سیستم ما بسته است
چه طوری باید دور بزنیم این پورت رو ؟
دیروز با COOB و shahab (اسم هاشون رو زیاد یادم نیست) چند تا مپ زدیم چه قدر فاز داد من هم بچه بغلم بود و بازی میکردم که مجبور شدم دخترم رو بدهم به همسرم بعدش دوباره هم سیگار میکشیدم هم چایی میخوردم هم بازی می کردم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دست هر دوتاشون درد نکنه که ما رو تحمل کردند
یه پیشنهاد :
به نظرم بهتره که یک پسوند برای اول نام همه مون که مشترک باشه انتخاب کنیم
مثلاً P30
البته گفتم که P30 فقط یه مثاله
مهمترین دلیلش اینه که به راحتی با یه سرچ کوچولو همدیگه رو پیدا می کنیم
دوستان یه آموزش بزارین :دی
من برای اولین بار بازی کردم ،گند زدم توی بازی مردم :دی
هی میفتادم توی اون سیاهیا نمیتونستم در بیام :دی
به ... سلام داداش علي :31:!!!نقل قول:
خوب بازيمون رو خراب كردي هان :31::27:!!! {شوخي كردم:31:!}.
من خودمم تازه كارم حدود 3 روزه دارم بازي ميكنم يه چيز هايي ياد گرفتم ولي هنوز خيلي مونده وارد شم :31:!!!!
راستي توي سرور DDrace هرچي /r ميزدم كار نميكرد:31: !!! چرا :31:؟؟؟
راستي يك چيز ديگه كد متوقف شد چي بود ؟؟؟!!
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
اجرای این دستور ها تو هر سرور فرق داره و ممکنه که سرور اونو پشتیبانی نکنه.(که سرور Magical DDRace هم هیچگونه Cheatی نداره)نقل قول:
هر کی ادعا داره بیاد یه ctf بزنیم:5:
بچه ها چیت واسه این بازی گیر نمیاد؟
گند زدم به بازی رفت :دی
چطور باید از بعضی جاها رد شد ؟
من نمیتونم دوستان درم میارن :دی
راستی جهت رو کم کنی دوستان شمارمو میزارم :
09329018916
---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
ادعا دارم بیا سرور Magical Ctfنقل قول:
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
چند تا نکته اولا Coob نه Goob ثانیا ما پسوند داریم :نقل قول:
[IR]
سلام بچه ها من الان حدود سه ماهی میشه این بازی رو میکنم. یک توضیح کوچیک به دوستانی که تازه کارن بدم.اولا توی ddrace همه به هم کمک نمیکنن. معمولا دو گروه هستند که همدیگه رو توی سیاهی میاندازن برای اذیت.پس یک وقت هم فکر نکنین که همه کمکتون میکنن.یکیشم من! البته ما به ایرانی ها علاقه خاص خودمون را داریم.بگذرییییییم. این بازی چیت هم داره چند تاشو میگذارم
باسه وارد کردن چیت باید f1 را بزنین و اینها رو بنویسین
bind r say /r حالا درون بازی دکمه r رو بزنین البته زمانی که توی سیاهی هستین تا شما رو به قبل از اینکه توش بیافتین ببره.البته بستگی به سرور هم داره چون ممکنه دوباره از اول بازی شروع بشه یا اصلا هیچ اتفاقی نیافته
bind p say /pause با این چیت درون بازی دکمه p رو بزنین تا شما از جاتون تکون نخورین. مثلا توی هوا بزنین همین طوری توی هوا میمونین
bind n say /spawn اینو هم فقط توی ddrace دکمه n رو بزنین و خودتون ببینین البته توی بعضی سرور ها میشه
bind k say /kill با این چیت وقتی دکمه k رو بزنین سریع از اول بازی میان.این برای اینکه وقتی توی سیاهی افتادین یا دیگه نمیتونین ادامه بازی رو انجام بدین خیلی خوبه.بجای اینکه یکبار از سرور خارج بشین و دوباره بیان توش
bind e say /emote happy 99999 این چیت هم وقتی دکمه e رو بزنین چشماتونو میبندین.جالبه! شاید دیده باشین
یک چیز جالب دیگه وقتی به یک جایی مثلا دیوار هوک کردین (راست کلیک کردین) بدون اینکه ول کنین دکمه f1 رو بزنین حالا راست کلیک یا همون هوک رو ول کنین دوباره f1 رو بزنین.حالا همینطوری هوک کرده میمونین!برین حالشو ببرین! البته تا زمانی که دوباره دکمه هوک رو نزنین چون به حالت عادی بر میگردین.
خب اینم از چیتها!
راستی خودمو معرفی نکردم من توی بازی smkh هستم.شاید منو دیده باشین! آخه من همیشه آن هستم.هر کی ادعاش میشه بیاد توی fng تا نشونش بدم البته توی ddrace هم کمی از fng ندارم! :31:
سلام بچه ها من الان حدود سه ماهی میشه این بازی رو میکنم. یک توضیح کوچیک به دوستانی که تازه کارن بدم.اولا توی ddrace همه به هم کمک نمیکنن. معمولا دو گروه هستند که همدیگه رو توی سیاهی میاندازن برای اذیت.پس یک وقت هم فکر نکنین که همه کمکتون میکنن.یکیشم من! البته ما به ایرانی ها علاقه خاص خودمون را داریم.بگذرییییییم. این بازی چیت هم داره چند تاشو میگذارم
باسه وارد کردن چیت باید f1 را بزنین و اینها رو بنویسین
bind r say /r حالا درون بازی دکمه r رو بزنین البته زمانی که توی سیاهی هستین تا شما رو به قبل از اینکه توش بیافتین ببره.البته بستگی به سرور هم داره چون ممکنه دوباره از اول بازی شروع بشه یا اصلا هیچ اتفاقی نیافته
bind p say /pause با این چیت درون بازی دکمه p رو بزنین تا شما از جاتون تکون نخورین. مثلا توی هوا بزنین همین طوری توی هوا میمونین
bind n say /spawn اینو هم فقط توی ddrace دکمه n رو بزنین و خودتون ببینین البته توی بعضی سرور ها میشه
bind k say /kill با این چیت وقتی دکمه k رو بزنین سریع از اول بازی میان.این برای اینکه وقتی توی سیاهی افتادین یا دیگه نمیتونین ادامه بازی رو انجام بدین خیلی خوبه.بجای اینکه یکبار از سرور خارج بشین و دوباره بیان توش
bind e say /emote happy 99999 این چیت هم وقتی دکمه e رو بزنین چشماتونو میبندین.جالبه! شاید دیده باشین
یک چیز جالب دیگه وقتی به یک جایی مثلا دیوار هوک کردین (راست کلیک کردین) بدون اینکه ول کنین دکمه f1 رو بزنین حالا راست کلیک یا همون هوک رو ول کنین دوباره f1 رو بزنین.حالا همینطوری هوک کرده میمونین!برین حالشو ببرین! البته تا زمانی که دوباره دکمه هوک رو نزنین چون به حالت عادی بر میگردین.
خب اینم از چیتها!
راستی خودمو معرفی نکردم من توی بازی smkh هستم.شاید منو دیده باشین! آخه من همیشه آن هستم.هر کی ادعاش میشه بیاد توی fng تا نشونش بدم البته توی ddrace هم کمی از fng ندارم! :31:
به لطف بنده این پسوند وجود داره ونکتش اینه که این یه پسوند یعنی مثل این shahab [ir]نقل قول:
یه چیز دیگه هم مثل پیشوند وجود داره که اسم کلن یا گروهه که باید با اجازه ی صاحب کلن اونو پشت اسمت بذاری در حال حاظر معروفترین کلن ایرانی [pro] هست که صاحبان آن من احمد و سروش هستیم که اگه میخواید عضو کلن ما بشید باید اینجا مطرح کنید مثال: [pro] shahab [ir]
:31::8::5::46::10:
جالب بودن(اکثرشون کار نکرد :دی)نقل قول:
منطورم AIMBOT بود (من یکی دان کردم ولی بلد نیستم استفاده کنم ازش
همشون کار میکنن ولی گفتم دیگه بستگی به سرورش داره اگه مثلا بری توی سرور پرو خب معلومه کار نمیکنه :31:
اینا بیشتر برای ddrace بودن گذاشتم.وقتی این دکمه ها رو میزنی به پایین صفحه سمت چپ نگاه کن ببین چی مینویسه اگه نوشت no command یعنی این دستورات رو نمیشناسه که یعنی باسه این سرور بستنش.راستی aimbot که دیگه کاری نداره :31: همون فایلی که دانلود کردی رو کنار بقیه فایلهای نصبی تی ورد بذار بعد همونی که دانلود کردی را اجرا کن نه خود بازی اصلی! حالا وقتی توی بازی شلیک میکنی یا هوک میکنی خودش اتوماتیک به یکی از افراد اطرافت میگیره.البته چند تا نسخه aimbot هست باهم فرق دارن یکیش همینی که گفتم بود یکی دیگش مثلا وقتی تیر میزنی به اطرافت تیر نمیبینی مگر اینکه واقعا نشونت روی هدفت باشه! اینطوری الکی تیرت حروم نمیشه.تو از چی استفاده میکنی؟ اینجا بذار بقیه هم استفاده کنن! من فقط یکیشو دارم اینو همینجا میذارم.
کد:http://596867.20upload.net/files/1389/bahman/Bot.exe
سرور OFF :-<
Magical آفلاین شده ؟
سرور جایگزین کردم بپرین تو البته این بار تنظیماتش درسته...:40:
سلام....بچه ها کٍی ها بازی میکنین..؟
یه چند وقتی نبودم دلم واستون تنگیده:دی
کو کجاس ؟ آی پی ؟نقل قول:
188.126.154.87:1525
Magical DDrace
دوستان من به هیچ وجه سرور رو دان نمیکنم، مشکل کار مپ های باگ دار هست که بچه ها گذاشتن اینجا و من هم گذاشتم توی سرور و سرور کراش میکنه، اگر ممکنه 30 تا مپ دسته بندی شده و خوب با کانفیگ ووت اینجا بزارین تا جایگزین کنم تا هم مپ ها از یک نواختی در بیاد و هم این مشکل هر چه زودتر بر طرف شه. راستش دلیل اینکه خودم این کار رو نمی کنم اینه که واقعاً وقت واسه این کار برام نمیمونه. :19:
البته فعلاً سرور رو ران کردم تا دوباره کراش نکرده.
با کمال تشکر از همه دوستان و دوست داران تی ورلدز. :11:
خاک بر سرمان با این سرورها!
همینه که واقعا ما ایرانی ها مستحق بهتری از خارجی ها رو نداریم.
این مزخرفترین سروری بود که توی همه تی ورد دیده بودم. هنوز وارد نشدم منو کیک میکنین.حالا چیزی نمیگیم! نه یکبار نه دوبار! حالا کاری هم نداریم تازه نوب هم نیستیم بگیم شاید خراب کاری بکنیم. همه اینها بماند به ما توهین هم میکنین!!!! خاک بر سر ما ایرانی ها با این سرورها! همینه که سرورهاتون باید همیشه خالی باشه.اینجا هم اومدم بگم تا شاید کمی یاد بگیرین از این خارجی ها! با این همه اذیت به صد تا از ایرانی ها می ارزن!!! البته معذرت میخواهم منظورم به همه شماها نیست ولی بعضی ها ...
دوستان اول اینکه پسوورد سرور چیه.دوم اینکه پینگ شما چقدره؟
پسورد سرور در همون اولین پست ذکر شده.
پینگ من که حدوداً 43 هست ولی دیدم دوستانی رو که پینگ حدوداً 27 هم داشتن.
راستی شما وقتی می خواین لن بازی کنین چه جوری مپ رو عوض می کنین.
من فایل سرور رو اجرا کردم دیدم آدرس مپ رو نوشته.به همین خاطر اگه می خوام مپ رو عوض کنم اسمشو تغییر میدم به اسمی که تو کلاینت هست.
می خواستم بدونم این روش علمیه:31:؟ شما چیکار می کنید؟