الان که همون عصر انتقال داده دارم اما زیاد جالب نیس!!! شبی بیشتر از 700 تا 900 مگ نمیشه دانلود کرد :sq_10:نقل قول:
Printable View
الان که همون عصر انتقال داده دارم اما زیاد جالب نیس!!! شبی بیشتر از 700 تا 900 مگ نمیشه دانلود کرد :sq_10:نقل قول:
دوستانی که از مخابرات دارن خصوصا مرکز سید الشهدا اینترنت خراب نشده در 10 روزه اخیر؟؟؟
من سرعت باز کردن صفحاتم خیلی کند شده!!!
خیلی کند!!!!اصلا قابل استفاده نیست!!!
ببخشید اینترنت نامحدود با سرعت 50 تا 80 کیلوبایت با قیمت مناسب کجا میدن چون من می خوام دو سه روز آینده ایترنت بگیرم می بهترین جا بگیرم لطفا با قیمتش بگید
چه اوضای خرابی :sq_3:نقل قول:
دوستان کسی از مخابرات نداشت؟؟؟؟ماله همه خراب شده؟؟
پاکش کردننقل قول:
دی
مشکل همگانی هست عزیز به زودی رفع میشهنقل قول:
شرکت پارس روی نت های نامحودش burst محدود می بندهنقل قول:
512 که من داشتم با burst سرعتش 250 بود بدون burst 60 55 این حدودا
ماهی 95 تومن
سرعت وایمکس من افت زیادی داشته همچنین پینگ بالا.
دوستان گسی این مورد رو داشته؟
ابنوس
سلام و عرض ادب خدمت بکس بسیار فعال استان کرمون :n02:
آقا من V پی ان ام از ظهر به بعد وصل میشه اما سرعتش صفره میشه و هیچ سایتی رو باز نمیکنه در حالی که صبح ها عین بنز سایت ها رو باز میکنه !!!
کسی همچین مشکلی داره ؟؟؟
اگه نداره بگه از کجا وی P ان می گیره !
در ضمن ساکس مشکلی نداره ... فقط با وی پی N مشکل دارم :n18:
نه من ندارم. pm می زنمنقل قول:
دوستان شرکت خوب برای بازی انلاین سراغ دارید؟ پینگش پایین باشه
مخابرات خوب بود که زدن ترکوندنش :n23:
'گشتم نبود نگرد نیستنقل قول:
کدوم منطقه؟
برا چه گیمی؟
مرکز شهید اسدی، برای call of dutyنقل قول:
شرکتی داریم که شبانش مجانی و سرعتشم خوب باشه؟
بچه ها دیدیه بان نت ساعت دانلود رایگانش چند تا چنده ؟؟ممنون میشم زودتر جواب بدید رفق !!!!
نقل قول:
من dbn دارم از ساعت 2 تا 7 صبح
پارس انلاین ترکیده قطعی پینگ بالا
مبین نت سرعت کم پینگ بالا lost package
:n08:
اینا اسمشونم اینترنت پرسرعته
بعد از 5 روز زنگ زده می گه مشکل سراسری هست
اسمشونم گذاشتن پشتیبانی
:4:
وااای
بزای call of duty mw2 mw3 که سرور داخل ایرانم دارن می شه یه کاریش کردنقل قول:
خیلی بستگی به منطقه داره
اصلا نمی تونم isp مثال بزنم حداقل باید تو منطقه ای که هستی یه تحقیق کنی
دوستان من ۵۱۲ پارس دارم
به هیچ عنوان سراغ پارس نیاین به چند دلیل:
۱-قطعی زیاد در حد اعصاب خوردکن به طوری که در فایل های کم حجم حتما باید سرور قابلیت resume داشته باشه
۲-سرعت دانلود در چند ماه اخیر افتضاح شده و روز به روز بدتر میشه به طوری که میشد شبا قبلا ۷۰۰ مگ دان کرد ولی الان تقریبا ۴۰۰ مگ
۳- حتی برای سرویس محدود من burst رو ورداشتن میگن مصرف داشتی در صورتی که به یک فایل ۱گیگ نیاز فوری داشتم واز حجم محدود ۲گیگ ماهیانه خودم زدم !!!!!!!!
۴-هزینه گیگ اضافه گرون تر از همه ۵۰۰۰ تومن وعلت را تو سایت خودش نوشته کیفیت بالاتر پارس از بقیه !!!!!
۵-کاهش میزان حجم بیشتر از مصرف واقعی .با نرم افزار مصرف in & out خودم را حساب کردم
۶-مدت مصرف رایگان شبانه یک ساعت کمتر از بقیه
۷-موقع قرارداد هرچی بشه ۳۰-۴۰ تومن به بهونه های مختلف روش میکشن
در یک کلام شارلاتان واقعی
دوستان من ۵۱۲ پارس دارم
به هیچ عنوان سراغ پارس نیاین به چند دلیل:
۱-قطعی زیاد در حد اعصاب خوردکن به طوری که در فایل های کم حجم حتما باید سرور قابلیت resume داشته باشه
۲-سرعت دانلود در چند ماه اخیر افتضاح شده و روز به روز بدتر میشه به طوری که میشد شبا قبلا ۷۰۰ مگ دان کرد ولی الان تقریبا ۴۰۰ مگ
۳- حتی برای سرویس محدود من burst رو ورداشتن میگن مصرف داشتی در صورتی که به یک فایل ۱گیگ نیاز فوری داشتم واز حجم محدود ۲گیگ ماهیانه خودم زدم !!!!!!!!
۴-هزینه گیگ اضافه گرون تر از همه ۵۰۰۰ تومن وعلت را تو سایت خودش نوشته کیفیت بالاتر پارس از بقیه !!!!!
۵-کاهش میزان حجم بیشتر از مصرف واقعی .با نرم افزار مصرف in & out خودم را حساب کردم
۶-مدت مصرف رایگان شبانه یک ساعت کمتر از بقیه
۷-موقع قرارداد هرچی بشه ۳۰-۴۰ تومن به بهونه های مختلف روش میکشن
سلام
اینجا هیچ یک از دوستان از شرکت مخابرات اینترنت دارند.؟
من از مخابرات دارم چند هفته هیچ فایلی نمی تونم دانلود کنم یعنی اصلا به سرور مقصد وصل نمی شه که دانلود شروع بشه چه برسه به اینکه سرعت دانلود کم باشه.
هرچی هم به پشتیبانی زنگ می زنم جواب درستی نمی گیرم. روزای اول می گفت مشکل از شهر، بعد گفت کل استان این مشکل دارن، بعد گفتن کل کشور به دلیل قطع شدن کابل فیبر نوری مشکل داره، احتمالا فردا هم می خواد بگه مردم مظلوم آمریکا و انگلیس اینترنت ندارن اون موقع توی ناشکر همش مزاحم ما می شی می گی اینترنتم خرابه!
نقل قول:
من دیده بانت دارم sms دادن گفتن مشکل افت سرعت ماله زیر ساخت هست و حل میشه.....
مبین نت دارم هفته پیش چند ساعت قطع شد اما درست شد اما سوال خودم اینه قبل از این چند روز که مشکل پیدا شده (اکثر شرکتها اینجور شده)سرعتش چجوری بود مخابرات میگه ما شیر نمیکنیم میگه 512 بگیر تا 400کیلو بیت بر ثانیه میتونی دانلود کنی درسته؟ کس دیگه از مخابرات داره؟نقل قول:
زلزله گرجستان دامن اینترنت ایران را هم گرفت/ اختلال مشهود در 2 استان
خبرگزاری فارس: از مخابراتیها خبر میرسد از هفته پیش اینترنت برخی استانها از سمت زیرساخت با اختلال تامین میشود و این اختلال به دلیل قطعی لینک گرجستان است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اینترنت مخابرات باید بگم تا 1 ماه پیش بد نبود سرعت دانلود با دانلود منیجر به 256 برای اشتراک 512 می رسید. ولی الان یک ماه من هیچی نمی تونم دانلود کنم. اصلا برای دانلود به هیچ سروری وصل نمی شه چه برسه به اینکه سرعت کم باشه.
یه مشکل دیگه ای هم که داره اینه ترافیک زود تموم می شه اگه به 2020 زنگ بزنید بگید خودشون هم قبول دارن که سیستمشون مشکل داره ولی کاری نمی کنند. در کل یک ماهی واقعا افتضاحه
چند روزیه دیده بان نت برای من خوب شده یعنی تو ساعات رایگانم سرعت دانلود بین همون 220 تا 235 میمونه و افت نمیکنه و شبی بین 2.5 تا 4 گیگ میتونم دانلود کنم .... برای بقیه دوستانم همینطوره یا نه ؟؟؟
کذوم سرویس گرفتی پیش شماره ات چنده؟قبلا شبانه سرعتت چند بود؟نقل قول:
همون 512 DBNنقل قول:
271 (مفتح)
پارسال حدود 30-40 بود امسال شده 60-70
یعنی عین 2 سال پیش
البته فقط دو شب حدود 230 بود
الان دوباره بیشتر از 1.5 گیگ نمیشه گرفت ...:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 512
:n22:دیده بان نت ساعت 9:00 صبح
یعنی داغون ..................
سلام به همه بچه ها من می خوام اینترنت وصل کنم اونم نامحدود می خوام بدونم کدوم شرکت بهتره و سرعت وقعی تره اینترنتی می خوام که سرعتش بین 60 تا 100 کیلوبایت باشه پینگ نوسان زیادی نداشته باشه یعنی برای بازی کانتر البته سرورای داخلی خوب باشه البته قیمت مناسب باشه می دونم یکم بلند پروازم ولی اگه بتونید بهم کمک کنید ممنون میشم
درود بلند پروازی توی ایران زیاد جواب نمی ده...نقل قول:
parsonline سرویس 512 ماهی 96 تومان صبحا 260 شبا 70 80 البته بگم چدیدا روی سرویسای نامحدودش burst محدود گذاشته بعنی از یک ترافیک به بعد صلبحا هم مثل شبا دی
سرویسای 256 نمی دونم burst داره یا نه
دوستانی که از مخابرات کرمان اینترنت دارن توجه داشته باشند که سیستم مخابرات مشکل داره و ترافیک زیادی از مصرف کننده کم می کنه. یعنی شما هنوز 500 مگ مصرف نکردید 2 گیگ کم می کنه ( تقریبا 4 برابر بیشتر ) جالب اینجا است که کارمندای مخابرات هم می دونن ولی به مشترکا چیزی نمی گن تا ملت از همه جا بی خبر دائما ترافیک بخرن پول بریزن توی جیب ...........
برای گرفتن حق تون با 2020 تماس بگیرید و پیگیری کنید . اگه 2020 جواب نداد حضوری پیگیری کنید حقتون بگیرید.
کجایید مردم همیشه در صحنه کرمان
یعنی کسی با اینترنت مخابرات مشکل نداره؟
تا اونجایی من میدونم ایجا کمتر کسی از مخابرات اینترنت دارهنقل قول:
من خودم دیده بانت دارم
جون من؟!نقل قول:
omg
مطمئنی؟!!!!:n04:
با سلام
دوستان میخوام یه سرویس برای دانلود بگیرم میخواستم ببینم وضع اسیاتک و نوین نت چطوره تو کرمان؟
راستی من طرفای میدون رسالت هستم اگه شرکت مناسب تری هست لطفا راهنمایی کنید
ممنون
منم دقیقا همیت سوال را دارم مخصوصا اسیاتک .ما که ار پارس خیری ندیدیمنقل قول:
من یک ماه پیش برای اسیا تک رفته بودم گفتن که یکماه باید توی نوبت باشی.
بعلاوه شرکتشون با یک شرکت دیگه اشتراکی بود که من از این وضعیت خوشم نیومد .
مبین نت دارم خونمون افتاده نقطه کور کارشناس اومد گفت مودمت مشکل داره عوض کرد مودم رو اما بازم حل نشد 1 سال داشتم خوب بود مجبورم مودم رو بفروشم