استراليا 1 بحرين صفر
كره 4 هند1
با اين نتايج ايران در دور دوم بازيها بايد با كره جنوبي باري كنه
Printable View
استراليا 1 بحرين صفر
كره 4 هند1
با اين نتايج ايران در دور دوم بازيها بايد با كره جنوبي باري كنه
تا کی باید بشینیم بازی ها رو ببینیم و دعا کنیم این ببره اون ببازه بلکه تیم ضعیف حریفمون شه؟
بنظر من خوب شد کره حریفمون شد
من فكر كنم گزارش بازي ايران - چين سال 2004 رو سپرده بودن به فردوسي پور احتمالاً منظور شما اين بوده كه خياباني مجري برنامه بوده. اينطور نيست؟نقل قول:
من فقط يادمه كه عادل قرار بود بعد از پايان بازي بره با برانكو صحبت كنه كه بعد از خراب شدن پنالتي يحيي و مسجل شدن باخت ايران گفته بود ديگه رمقي براش نمونده كه بره با برانكو مصاحبه كنه.
ای بابا باز که به کره خوردیم:41:
آقا دست های پشت پرده تو کاره:31:
به نظر مياد كه قراره تيم ملي حذف بشه..
آقاي خياباني ؛ سلام..!
ببین بزرگـَـــوار !:31: قرعه قرعه خوبی نبود ! :19:نقل قول:
وقتي تو راه خونه بودم راديو ورزش بازي ها رو گزارش ميكرد. گزارشگر رو كه به اونصورت نميشناسم ولي كارشناس برنامه هم آشتياني بود و بازي استراليا بحرين با نتيجه 1-0 به نفع استراليا و بازي كره و هند هم با نتيجه 3-1 به نفع كره دنبال ميشد.
اما مسأله جالبي كه اتفاق افتاد اين بود كه در كل زماني كه من تو ماشين بودم و بازي داشت گزارش ميشد اون دو نفر مثل عقب افتاده ها هي ادعا ميكردن با نتيجه بدست اومده در دو مسابقه كره اول ميشه و استراليا دوم و حريف ايران استراليا ميشه:41:
حالا خنده دار تر اينه كه مجريه يه لحظه فهميد اشتباه كرده خواست كه اصلاح كنه گفت البته تيم استراليا تا الآن +5 تفاضلشه اونوقت آشتياني گفت خوب كره هم 5 تا تا الآن گل زده. مجري هم گفت بله حق با شماست :18:.
واقعاً چقدر حواس پرت و بي تسلط هستن بعضي از مجريان. اينا چطوري گزارشگر انتخاب ميكنن؟:13:
حذف شدیم رفت
تمام
دقیقا! :20: دقت کنی، منم تو جمله قبله جمله ی نقل قولیه شما گفتم اجرای زندش!:10: یادمه اون موقع با بغض گفت خسته شدیم از بس سوم چهارم شدیم...نقل قول:
.
.
ایشالا کره رو می زنیم... بالاخره باید رو در رو می شدیم...:31: راستی مثه اینکه بالاخره معلوم شد با اول شدن ژاپن در صورت صعود در نیمه نهایی به ژاپن میخوریم... چیزی که سایت ها شخصا منو گمراه کردن! دیشب هم خود یوسفی هم، بعد شکست عربستان به ژاپن، گفت تا فینال به ژاپن نمی خوریم... ولی مثه اینکه اونم اشتباه کرده بود!:20:
ویرایش: حالا بالاخره درصورت صعود که بعیده! به برنده ژاپن - قطر میخوریم!؟!؟!:31:
اي رقيب سنتي، كره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تورا با اون جومونگت (البته جومونگ مال كره شمالي بوده اما سوسانو رفت تو كره جنوبي مستقر شد اما مهم نيست)، يانگومت و هرچي جك و جونور ديگه ميبريم.
چون يكي درميون يا ما برديم يا اونا. حالا هم نوبت ماست. اگر ببازيم عدالت رعايت نميشه.
من تا حالا فكر ميكردم ايران نيمه نهايي ميخوره به ازبك ولي خورديم به ژاپن.
بچه ها بهم خرده نگيرين! من واقعاً نسبت به پيروزي مقابل ژاپن خوشبين نيستم. اونا در مواقع حساس خيلي كم اشتباه ميكنن. تيم ملي خيلي بايد هوشمندانه بازي رو كنترل كنه تا شانسي براي توفيق در اون مسابقه داشته باشه.
برا من یکی برد عراق تو اون حالت یه قهرمانی می ارزید:40
میخوای سوسانو رو به اسارت بگیریم مجبور بشن ببازن؟:31:
امیدوارم کره رو حذف کنیم، پارک هم سریع برگرده به منچستر!!!:31: (یه تیر دو نشون!):31:
خوب تسلیت بچه ها .. انشا الله دوره دیگه جبران میکنن
عمرا بتونن کره رو ببرن.. با این اتوبانی که تو دفاع هست ضایع حذف نشیم خیلی کاره
به نظر من باید بریم با کره ای ها صحبت کنیم بگیم داداش نوبتی هم باشه نوبته برد ما دیگه جر نزنید:31:
این دفعه رو ما ببریم چهار سال دیگه رو شما :31:
چطور خوب فکری کردم هان:31:
چرا ما باید از سمت سخت جدول صعود کنیم این چه وضعیه:2:
نه بابا يهو ديدي جومونگ اومد هم سوسانو رو ازمون پس گرفت هم كلاس ما رو تعطيل كرد. اونوقت هم بازي رو ميبازيم و هم آبرومون ميره:41:. گر جهنم ميروي مردانه رو شايد جو گرفتت رفتي بهشت:18:نقل قول:
---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
هرچي باشه كره براي ايران قابل هضم تر از استرالياست. اگر هم ببازيم ضايع نميكنيم ديگه مثل عربستان و هند كه نميشه.نقل قول:
میگم اینا چه خودشونو می چسبونن به ایرماتوف!! کل آسیا هم داوریش جهانی باشه، ایران رو باید از داوریه قاره فاکتور گرفت! بازی ذوب مس و شاهکارهاشون رو فراموش کردن!!:13:
ایران دوم میشه!!!
بچه ها من یه چیزی کشف کردم اگه عراق دو تا گل بزنه به کره شمالی و ایران هم یه گل از امارات بخوره ما دوم می شویم و اصلا با کره جنوبی و ژاپن رو در رو نمی شویم
هورااااااااااا :31:
بازی رو در رو ملاکه:27::27::27::27::27:نقل قول:
:40:
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انسان به اميد زنده ست
و انسان با سختي هاست كه آبديده ميشه
ديدي
شانسي شانسي رفتيم فينال همونطور كه شانسي شانسي كره و عراقو برديم
اونا میخوان ببازن ببازن چون ما که میبریم:31:
بازيه سختيه
و ل ي
ما ميبريم
جومونگ شروع شد
بريم آناليز كنيم
ماشالا به جو مثبت!
ایشالا میزنیم کره رو میترکونیم!
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
کره حریف ایران در یک چهارم نهایی / سرنوشت همان شد که قطبی می خواست
تیم ملی کره جنوبی حریف ایران در بازی های یک چهارم نهایی شد.
در پایان بازی های گروه سوم دور مقدماتی تیم ملی استرالیا به لطف پیروزی یک بر صفر برابر بحرین و تفاضل گل بهتر نسبت به کره جنوبی بالاتر از این تیم قرار گرفت تا به جای استرالیا ، کره باشد که در بازی یک چهارم نهایی به مصاف ایرن می رود. مسابقه ای که برای سومین بار در 4 دوره اخیر جام ملتها در این مرحله تکرار می شود.
در بازی همزمان با استرالیا ، کره جنوبی با نتیجه 4 بر یک از سد هند گذشت تا با تفاضل گل 4+ ، پایین تر از استرالیا که تفاضل گل 5+ داشت ، در جایگاه دوم گروه خود قرار بگیرد و حریف ایران در بازی های یکچهارم نهایی باشد.
در بازی تیم های کره و هند به خوبی می شد دید که تمام بازیکنان و مربیان کره می کوشند تا با زدن تنها یک گل دیگر به حریف گمنام آسیایی از روبرو شدن با ایران خلاص شوند ام سرانجام تلاش آنها به نتیجه ای نرسید. درحالی که بسیاری از کارشناسان ایرانی بازی با استرالیا را بهتر از مصاف با کر برای ایران می دانستند اما افشین قطبی اصرار داشت بازی با کره بهترین گزینه برای ایران است. او در یک سال گذشته دو بار در سئول مقابل تیمی قرار گرفته که سالها یکی از اعضای کادر فنی اش بوده از این دو رقابت یک برد و یک تساوی بدست آورده است. به همین دلیل هم بود که پارک کاپیتان و ستاره کره آرزو کرده بود در یکچهارم نهایی با ایران مصاف ندهند.
کد:http://www.khabaronline.ir/news-124407.aspx
پ ن:کسی بازی کره رو دیده؟کره داشت زور میزد؟:31:
البته یه روی دیگه سکه اینه که کار به کف دست قطبی کشیده شد:31:
همین چند وقت پیش هم کره رو بردیم تو خود خاک کره !
ولی کره دهنمون رو سرویس کرد تو اون بازی !:19:
دماغشونو بگيري ميميرين
اين چشم بادوميا
ایشالله که مسئله با دماغ گرفتن فیصله پیدا کنه:31:نقل قول:
دماغشونو بگيري ميميرين
اين چشم بادوميا
من نمیفهمم با این وضعیت رو در رو شدن تیمها چرا کره ایران رو به تیم دوم ترجیح داد؟؟؟؟؟؟؟:13:
اگه میخواستن ده تا هم به هند میزدن ولی خودشون نخواستن:41:
حالا دیگه خیلی سخت شد قهرمانی...:41:
اگه کره رو هم ببیرم میخوریم به زاپن،اگه زاپن رو هم ببریم میخوریم به استرالیا...:41:
یعنی باید با تمام بزرگان اسیا رو در رو بشیم:41:
من مهمتر از همه نگران سلامتی جواد هستم که فکر کنم اگه کره رو ببریم سکته بکنه:31:
یه بار خواستیم مثل ادم از گروهمون صعود کنیم که اونم این طوری شد....کاش دوم میشدیم...:31:
به امید پیروزی های شیرین...:21:
به نظرم شجاعی باز هم میتونه مرد کلیدی بازی باشه ( اگه دل به بازی بده البته) !
تو هر دو بازی قبلی هم به کره گل زده .
خداییش فکر می کردم به استرالیا بخوریم از یه طرف برد با با اختلاف 4 گل برای کره کاملا در دسترس یود ( شاید به خاطر بارون نتونستن ) از یه طرف دیگه رو بحرین هم حساب می کردم که بتونه مساوی کنه ولی مثل اینکه به قول یکی از دوستان عقد ایران و کره رو تو آسمونا بستن:27:
ولی چیزی که همچنان رو نروم من راه میره اینه که همه جا ملت میگن ایران تو جدول طرف ژاپنه ولی تو سایت بازیا طرف ازبکستان:weird::blink:
کد:http://www.the-afc.com/en/afc-asian-cup-2011-schedule-a-results?view=Competitions&id=242
از اونطرف به نظرم ازبکستان بیاد فینال ! تیم بهتری داره تا استرالیا ...
البته خدا رو چه دیدی یهو قطر اردن اومدن فینال !:31::8:
از حق نگذريم بازي سختيه
مخصوصا واسه دفاع كند ما و بازي تند و تيز كره
خداییش ایران کره رو بزنه راحت 1پای فیناله.....الان شاخ ترین تیم که خوب بازی میکنه و خوب نتیجه میگیره همین کره جنوبی هست
بهله !
جناب كره جنوبي !
فينال جام !
كل فوتبال چند سال اخير ما تويه اين بازي خلاصه ميشه ! فقط ميشه گفت به اميد پيروزي،من به اين تيم خيلي اميد دارم، ببينيم تو زمين چي ميشه !
جام ملتهای آسیا 1996 : مرحله یک چهارم نهایی : ایران 6- کره جنوبی 2
2000 : : ایران 1- کره جنوبی 2
2004 : : ایران 4 - کره جنوبی 3
2007 : : ایران 0 - کره جنوبی 1 ( ضربات پنالتی )
2011 : : ایران ؟ - کره جنوبی ؟
دقت کردین هر وقت ایران برده ، بازی پرگل بوده ؟
تیم ما که واقعا تیم خوبیه....
ترکیب پیشنهادی من برای بازی با کره سدجلال عقیلی حاج صفی و حیدری
اندو و جواد رضایی کریم شجایی خلعتبری
کاملا حجومی.....خلعتبری و رضایی هم واسه توپ گیری وسط هم بیان که اجازه بازی سازی ندیم
ببینیم کف دست قطبی اینبار چیکار میکنه:دی
عیارشون تو بازی با چین معلوم شدنقل قول:
از اونطرف به نظرم ازبکستان بیاد فینال ! تیم بهتری داره تا استرالیا ..