دوستان من چند صفحه رو نخوندم ،
نمیدونم سوالم تکراریه یا نه .
توی آخرین Assassin Tomb ، وقتی Seal رو ورمیدارم ، میخوام برم بیرون صفحه سفید میشه هیچ کاری نمیکنه ، فقط میتونم برم توی منو ، یعنی هنگ نمیکنه ، توی بازی ، انگار صفحه سفید شده
چه کنم ؟
Printable View
دوستان من چند صفحه رو نخوندم ،
نمیدونم سوالم تکراریه یا نه .
توی آخرین Assassin Tomb ، وقتی Seal رو ورمیدارم ، میخوام برم بیرون صفحه سفید میشه هیچ کاری نمیکنه ، فقط میتونم برم توی منو ، یعنی هنگ نمیکنه ، توی بازی ، انگار صفحه سفید شده
چه کنم ؟
سلام
یه نفر لطفا VALUE_1845 رو واسه دانلود بزاره مرسی:10:
eslamy_iut اونی که گفتی توی خط ژنجم گذاشتی خراب بود:41:
ممنون ولی نشد !!نقل قول:
شما برو منو توی general صدای موزیک و sfx رو کم کن و کاراکتر رو حداکثر بذار و بعد ولوم رو بچرخون بازم اگه بد بود sfx و موزیک رو پایین تر بیار
کسی نمیدونه ؟! صدای بعضی ها میاد ولی صدای کارکتر های اصلی نمی یاد !(الان دارم با زیرنویس میرم)
یه مشکل دیگه یه نامه هست که باید به یارو برسونم (ماموریتی که پدرش بهش میده ) اما رو نقشه معلوم نمیشه که کجا باید برم !
هرچی هم میرم بالا برج ها تا نقشم رو آپدیت کنم نمیشه ، مینویسه نقشه آپدیت شد ولی نقشه به همون صورت هست !
باید چی کار کنم ؟! یکی کمک کنه بی زحمت:41:
سلام
من source ای که برداشته بودم مشکل داشت و Luncher رو نصب نمی کرد
یک بار دیگه از جای دیگه Game رو برداشتم و مشکلم حل شد از همه برای کمک و اطلاع رسانی تشکر می کنم
بروبچ خسته نباشید
سلام دوستان
من اینجایی که باید بریم ی نفره تو غار بندازیم دنبالش و بکشیمش گیر کردم!!
سرباز ها رو می کشم و می ندازم دنبالش و می کشم و بعد جلوم ی اتاق بزرگ هست که همش توش اسکلت ریخته زمین!!سمت چپمم 4 تا سرباز توی ی اتاق دیگه هست.اونا رو میشکم.دمو نشون میده باید برم ی جمجمه ای هست که داره برق میزنه و من باید برم اونجا!!اما نه ماموریت سبز رنگ روی نقشه برداشته میشه نه دیگه جمجمه برق میزنه!!(خااموش و غیر فعاله)ماموریتمم هنوز نوشته باید fleeing templar رو بکشم در صورتی که کشتمش!!(همونی که انداختم دنبالش!!)
اینم چند تا عکس برای این که بهتر بفهمین کجا رو میگم:
ببخشید عکسا بزرگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم باید Value رو عوض کنم دیگه درسته؟؟باید قبل از عوض کردن value از سیوام backup بگیرم؟؟سیوام کجا ذخیره میشن؟؟اگه میشه لینک values سالم رو هم بدید خیلی خیلی خیلی ممنون میشم
درود Beny-Nvidia عزیز.
میشه آخرین و بهترین Value بازی رو به طور جداگانه برام آپ کنید؟
پیشاپیش ممنونم.
اخه اسم پچ را نمیدونم تا بگیرم اگه میدونستم اینجا نمیگفتم :31:نقل قول:
آقا من برم بازي رو بخرم حتي اگر نسخه بدون كرك بود و با اين روش پست اول تاپيك كركش كنم ؟ حله مشكلي نيست ديگه ؟
بابا چرا کسی جواب منو نمیده؟چراکسی مشکلمو حل نمیکنه؟
دوزست عزیز زبان روسی و ... نیست که!
روی gtx 260 میاد؟
دوستان یکی که بازی رو تمام کرده میتونه به من بگه که آخرین codex page رو کجا باید پیدا کرد؟
من 98 درصد بازی رو رفتم و بعد اینکه اون روحانی پدر سوخته رو سوزوندیم وقتی به villa برگشتم اجازه نمیداد به اتاق عموش وارد بشه و میگفت که همه این codex page هارو باید داشته باشی و گفت توی یکی از مموریهای ناقص بازی بوده که الان توی نقشه مشخص باید باشه ولی من تمام شهر هارو چک کردم حتی اثری ازش پیدا نکردم!!!!
البته باید بگم که من 5-4 تا از معما هاش رو حل نکردم و 4 تاشو هنوز پیدا نکردم که خیلی ستم شده دیگه گشتن دنبالشون....
مال من هنوز ارور اینترنت میده.... ریز به ریز اون کارهای پست اولو رفتم نمیشه...
من نسخه سرزمینشو خریدم .....
ولی اجرا نمیشه ....چرا؟؟
من با این سیستم روی تنظیمات پایین واسم کلی مشکل داره بازی کنده ، تیک داره فکر میکنین مشکل از کجاست ؟
cpu intel dual core 5300
graphic 9500 gforce
ram apacer 2gb
نقل قول:خوب من این مشکل رو داشتم اینطوری که معلومه value روی یکی از tomb ها کم میاره من دیروز با یکی از دوستان که این مشکل رو داشت یه value رو تست کردیم . درست شد خب از این value رو فقط برای رد کردن tomb استفاده کنید چون این یکی هم باگ داره و بعضی از viewpoint ها رو آآپدیت نمیکنه ولی مشکل tomb حل میشه اینم لینکشنقل قول:
والی این value رو بعد از آزاد کردن زره سریعا پاک کنید و value 1845 رو بریزید اینم 1845کد:http://www.multiupload.com/KVUAOJ2210
کد:http://www.multiupload.com/I5QH8E3D2S
شما همون value 1845 رو بریزی حله اینم لینکشنقل قول:
شما هم این value رو بریزنقل قول:
ولی بعد از اینکه زره altair رو آزاد کردی دوباره 1845 رو بریزکد:http://www.multiupload.com/KVUAOJ2210
شما این عکسو ببیننقل قول:
توی ستون memories عکس آخرین آیکون ها codex pages هست به غیر از ویلا مابقی شهر ها که رفتی tab رو بزن و این آیکون رو روی نقشه پیدا کن و روش راست کلیک کن تا marker بذاری ضمنا ممکنه خارج شهر ها باشه مثل خونه های کنار جاده ی شهر ولی حتما آیکون داره اونهایی که تو شهرن توی اتاق هایی هستن که 4 تا نگهبان جلو درش هستن
نقل قول:کد:http://www.gamespot.com/cgi/chkpt.php?s=6253129&c=patch_ftp_956857&site=1&u=http%3A%2F%2Fll.lo.download.gamespot.com%2Fd3%2Fgsc%2Faction%2Fassassinscreed2%2Fassassins_creed_2_1.01_us.exe%3Frs%3D150%26e%3D1271061809%26h%3Daf875b0955eee13a0c4a3cd22b5c5816%26file%3Dassassins_creed_2_1.01_us.exe
اگه تو همه بازی ها مشکل داری از پاوره اگه فقط این بازی رمت پایینه تو xp بریز اگه الانم xp داری دفرگ کن حل نشد رمو ارتقا بدهنقل قول:
من در این مشکل زیاد نمیدونم چون نداشتم ولی بعضی ها داشتن و راه حلو تو آموزش امضا گذاشتم بخون خدا بخواد حله میشهنقل قول:
دوست من اگه از من میشنوی هیچوقت چنین بازیهایی رو از سرزمین نخر...نقل قول:
چون سرزمین میاد و یه نسخه ای رو میزاره که از نصب شده این بازی توی سیستم خودشون هست و هیچوقت فایلهای رجیستری نصب بازی رو توی سیستم شما در هنگام نصب قرار نمیده و به همین دلیل نه patch میشه واسه بازیهاش نصب کرد ونه واسه این بازی که شما احتیاج به نسخه اوریجینال داری مشکلت رو حل میکنه....
ولی یکی از بچه ها فایلهای مورد نیاز رو توی چند صفحه قبلی گذاشته بود که فکر میکنم مشکل شما رو حل کنه...:8::8:
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
دمت گرم بعد از این همه بازی دیگه نمیدونیم چطور codex پیدا کنیم یعنی؟نقل قول:
دارم میگم اصلا دیگه codex page وجود خارجی نداره توی این بازی که من پیدا نکرده باشم و تمام چیزهای ممکن رو گرفتم...
ولی دیگه codex page نیست!!!!!!!
حدس میزدم شما هر سی تا رو گرفته باشی من فقط برا راهنمایی گفتم ولی الان شما تو همون مرحله ی یکی مونده به آخری؟ کنار صفحه تعداد codex ها رو مینویسه اونجه اگه 30 تا باشه و در باز نشه سیوت ایراد داره از منو abort memory کن و دوباره این مرحله رو برونقل قول:
در ضمن آره این کمپانی ها فقط واسه پول کیلو کیلو dvd رایت میکنن من tom clancy,s HAWX رو گرفتم پچ نمیگرفت revenge of the fallen رو گرفتم به جا تصویر رنگی فقط با نقطه های قرمز و مشکی تصویر داشتم یعنی عین سیاه سفید ولی مال من سیاه قرمز بود:18:
میگم من همه ی مراحل رو انجام دادم . اما وقتی serve.exe رو باز میکنم و روی Assassin's Creed II کلیک میکنم ، مینویسه : :41:
Unable to find Ubisoft Game Launcher , Please re-install Assassin's Creed II
Ubisoft Game Launcher :
Error code 1.
اقا من نصفه خوندم رد کردم
یعنی به اینترنت نیازی نیست
اقا این Value که تو پست اول گذاشتی کامله
این Value های رو که در قسمت خود بازی مطرح میکنن چی
همشونو باید یگیری تا بتونی مراحل رو رد کنی
باید قبل از اینکه برسه اونجا بکشیش:46:نقل قول:
خودم تونستم ردش کنم:46:فکر کنم مشکل از والو بود ولی خوب بدون تعویض والو ردش کردمنقل قول:
من وقتی قبل از این که برسه به اون اتاق می کشتمش این مشکل پیش میومد!!
یدفعه ولش کردم تا فرار کنه بعد از سمت راست رفتم داخل اتاق اسکلت ها و خودش و اون 4 تا رو با هم کشتم و خوش بختانه رد شد!!
نه دوست من مشکل اینه که میزنه 29 تا از 30 تا رو گرفتم و هیچ چیز دیگه ای وجود نداره!!!نقل قول:
حدس میزنم یه ربطی به این خراب شدن save ها داره... چون خیلی پیش اومد که بازی میکردم و هدف نداشتم بخاطر نبودن value مناسب....
فکر میکنم باید بازی رو از اول دوباره بازی کنم با این value 1845 !!!!!!!!!!
!!!!!!ستم!!!!!!
در مرحله اول که پدرش به اون ماموریت می دهد که نامه را برساند چیزی روی نقشه معلوم نیست چکار باید کرد.
[QUOTE=eslamy_iut;4826041]از بازی خارج شو server رو ببند
به آموزش برو و value رو بگیر کپی کن توی پوشه ای که server.exe توشه
به خدا بهترین سایت کمک به مراجعینی که دیدم همین p30world بوده.
تــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــشکر... .:40::40::40::40::40:
از خط پنجم آموزش value 1845 رو بریز تو پوشه ی drm server و رونویسی کننقل قول:
نه ببین من یه سیو دارم دقیقا برای همین مرحله هست من 16 تا جمع کردم تو بقیشو جمع کننقل قول:
کد:http://www.multiupload.com/5ILOMFH8LG
مرسی عزیز ولی سوال که پیش میاد اینه که شما تمام پر ها و ماموریتهارو کامل رفتید و همچنین اینکه چرا save های شما 9 kb هستند و من وقتی میخوام از save های خودم یه backup بگیرم میبینم حجم در حدود 170 مگ الان داره؟:18::18::18:نقل قول:
ما که همه کار کردیم ولی بازم اینترنت میخاد کمک کنید
شاید تعداد سیو های پوشه ی سیو شما زیاده توی این سیوی که دادم نه پرها و نه ماموریت ها کامله اگه اون سیو رو هم میخوای بگونقل قول:
مرسی ولی تمام حجم فایلها به فولدر temp بر میگرده و گر نه فولدر save منم مثل مال شماست که انگار اصلا با save های شما نمیشه کار کرد... چون وقتی replace شون کردم و بازی رو اجرا کردم دوباره save های خودم اجرا شد...:18::18:نقل قول:
اما من یه چیزی رو چک کردم ودیدم که اولین codex page رو ندارم ولی از شماره 2 تا 30 رو دارم!!!!!
یادتون هست اولیشو کجا میگرفتیم؟:10::10:
ببخشید این آموزش طریقه پاک کردن کامل کجاست تو قسمت آموزش نیودنقل قول:
من یه چیزی بگمنقل قول:
ربطی به پاک کردن بازیت نداره
فایل های اصلی بازیو هم نمیخوای
فقط اون فایله 10 مگی رو میخوای که تویه رپید شره
من دیگه نمیتونم اپش کنم به یکی که اکانت داره بگو بگیره یه جایه دیگه اپلودش کنه
فقط با اون کارت راه میوفته الکی هم بازیو پاک نکن چون ورژن لانچرت باز هم به بازیت نمیخوره و مشکل از dvdهست
و سحرو جادو هم رخ نمیده اگر باز نصبش کنی
فقط و فقط ازcpuنقل قول:
ترينر Assassins creed2 v1.00 رو ميخوام
چرا توی خط نهم نوشتم:نقل قول:
کاربرانی که بازی رو نصب کردن و با اجرای اون مشکل دارن یک بار کامل بازی رو پاک کنید نکته ی بسیار مهم برای پاک کردن کامل بازی باید دو برنامه را پاک کنید که یکی Assassin's creed II و دیگری Ubisoft Game Launcher این دو برنامه هر یک unistall خاص خود را دارد و اگر یکی از این دو پاک نشه بازی به طور کامل حذف نمیشه
والا یه سوال شما سیو ها رو توی پوشه ی 4 ریختید اگه سیو من خراب باشه نه مال شما لود میشه نه مال من فکر کنم یه اشتباه کوچیک توی کپی کردن انجام شدهنقل قول:
من اون فایل رو که دوستمون گفتن آپلود کردم توی آموزش هم گذاشتم البته چون من پوشه ی temp رو پاک کردم که حاوی چیز هایی هست که بازی خودش میسازه حجمش کم شده اینم لینکش ولی شما فایل های بازی رو هم عوض کننقل قول:
کد:http://www.multiupload.com/NIZSHP7QG0
من بالاخره تونستم بازی رو با این values تموم کنم:20:
کد:http://rapidshare.com/files/373809599/values.db
:41::41:نقل قول:
كمك
خیر مشکلی نیست فقط از جایی که میخری مطمئن باش 14 سکانسی باشه بازیت الان 8 نفر بازی رو تموم کردن اینطور که من میدونمنقل قول:
کمک ::41:
در مرحله بعد از کشته شدن پدرش ، بعد از تمرینهای استتار باید بره پیش لئوناردو داوینچی ، من وقتی میرم به سمت اونجا شهر هنوز synchronize نیست و نمیشه جلو رفت. مشکل از چیه؟؟؟ value پست هایی که میگفتند فایناله و باش تموم کردن بازی رو را هم امتحان کردم. کار خاصی باید کرد؟؟؟؟
:دوم فایل این که 1 مگ بیشتر نیستنقل قول:
اون که من گزاشته بودن فشردش 10 مگ بود بازش میکردی میشد 40 مگ
مثله اینکه حمله کرده بودن بهش
من بازم اپش کردم
هر کی میخوادش
و 100 درصد میخواد بدونه دردسر بازی کنه pmبده که بیشتر از 10 بار نمیشه دانلودش کرد.
این همه ارور ها رو رفع میکنه فقط کافیه اکسترکت کنید و در
c/programfiles
بریزید 100 درصد اجرا میشه بدون هیچ مشکلی.
اون مرحله که پدرت میگه نامه رو به لورنزو برسون باید چیکار کنیم آخه هیچ علامتی نمیاد :41::41::41::13:
شما value 1845 بریزنقل قول:
شما هم value 1845 بریز توی پوشه ای که server.exe هستنقل قول: