نویز که یکم زیاده ولی نه تا اون حدنقل قول:
تو تنظیمات مودم برو تو قسمت Advanced Setup و بعد قسمت ADSL و بعد ADSL Mode را بذار تو حالت D.GMT
من که تا حالا چیزی از این قابلیت نشنیدم و اصلا نمیدونم چی هست
Printable View
نویز که یکم زیاده ولی نه تا اون حدنقل قول:
تو تنظیمات مودم برو تو قسمت Advanced Setup و بعد قسمت ADSL و بعد ADSL Mode را بذار تو حالت D.GMT
من که تا حالا چیزی از این قابلیت نشنیدم و اصلا نمیدونم چی هست
شما یبار کل تلفن های خونه و چیز دیگه ای که روی خط تلفن هست را قطع کن ببین دوباره قطع و وصلی دارینقل قول:
این snr نرمال باید چند باشه ؟؟؟؟
نقل قول:
این کارم کردم هیچ فرقی نکرده !!!!
شما یبار که عکس از صفحه Satuse مودم گذاشته بودی خیلی نویز روی خط بودنقل قول:
مشکل نویز را حل کردی؟
میتونه عددی بین 6 تا 30 باشه و هرچی بیشتر باشه بهترهنقل قول:
چون این SNR نسبت سیگنال هست به نویز پس هرچی بیشتر باشه یعنی قدرت سیگنال بیشتره و نویز کمتر
نقل قول:
همه تلفن هارو قطع کردم هیچ تاثیری نداشت
فقط snr از 6 شد 7 !!!!
دیوانه شدم به خدا
وقتی قطع میشی چراغ ADSL یا DSL هم خاموش یا چشمک زن میشه ؟نقل قول:
خوب معلومه که نویز خیلی روی خط زیادهنقل قول:
مودم را ببر از دم خونه و اونجایی که سیم مخابرات اومده تو خونه تست کن ببین SNR فرقی میکنه یا نه
حتما سیمی که میره تو خونه را از سیمی که از مخابرات اومده جدا کن و بعد سیم مخابرات را بزن به مودم و تست کن.
نه اصلا .....نقل قول:
این کاری که گفتم بکن اگه بازم دیدی مشکل داره دیگه مشکل از مخابراته و باید زنگ بزنی به ISP و بگی از دم ورودی خونه هم تست کردم ولی هنوز مشکل دارم دیگه خودشون باید رسیدگی کنن.نقل قول:
فریمور مودمو اپدیت کن من کردم قبلا قطعی خیلی زیاد بود الان خیلی بهتر شده نهایت دو سه بار قطع میشهنقل قول:
کسی میتونه فریمور مودم منو پیدا کنه ؟ ....
گشتم نیس انگار .....
2600U D-link
سَلام دوستان , من این مودم رو خریدم فقط بخاطر وایرلسشـــ .
الان که به اینترنــت وصل میشم , وایرلسش تو موبایل کار نمیکنه ؟
یعنی اسم وایرلس رو Hadi گذاشتم تو موبایل پیدا میکنه وصلم میشه ولی چیزی رو بالا نمیاره ؟
________
تو مودم قدیمی چراغ ADSL قطع و وصلی نداره ولی تو این مودم جدید قطع وصلی زیـاده چیکار کنم ؟
یعنی چی چیزی را بالا نمیاره؟نقل قول:
مودم را به صورت PPPOE تنظیم کردید؟ یعنی چراغ اینترنت روی مودم روشن میشه و مودم اتوماتیک به اینترنت وصل میشه؟
قطع و وصل شدن چراغ ADSL به احتمال زیاد به خاطر وجود نویز هست
شما یکبار همه تلفن ها را قطع کن و امتحان کن ببین چی میشه
اگه امکان داره یک عکس هم از صفحه Status مودم بذار تا بهتر بشه راهنمایی کرد
سلام من می خوام از مودم بصورت وایرلس برای اتصال به شبکه ی داخلی دانشگاه که طریق همین شبکه (و از طریق proxy)به اینترنت وصل میشم استفاده کنم اما وقتی کابل رو به قسمت lan مودم وصل می کنم چراغinternet روشن نمیشه و من هم توی کانکشنم internet access ندارم خوهشاً اگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه
چراغ اینترنت ربطی به کابل lan نداره
سلام
من از 8951nd استفاده میکنم که تازه خریدم, نمیدونم چرا وای فای گوشی به وایرلس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وصل میشه
ولی اصلا انگار اتصال برقرار نیست چون رمز وایرلس رو هم برداشتم که بدون مشکل مستقیما کانکت بشه
ولی اصلا نه صفحه ای رو باز میکنه نه دانلودی,
چون توی گوشی میزنه connected.
البته توی حالت pppoe کانکت میشه ولی میخوام تو حالت بریج استفاده کنم
من از ویندوز xp sp3 استفاده میکنم
انشاءالله سربلند باشید
سلام
راهی هست س ا ک س یا پ ر و ک س یرا روی WIFi یا wireless شر کرد ؟!
مودمTP-Link 54Mbps Wireless ADSL2+ Modem Router TD-W8901G ذارم
سلام
من مودم TP-LINK AA972B دارم
میخام با روشن شدن مودم خود به خود لپ تاپم کانکت بشه
با حالت pppoe مودم رو تنظیم کردم
اما باز هم باید کانکشن بسازم
قبلا اینکارو کرده بودم اما حالا یادم نمیاد
هرچی سعی میکنم بازم کانکشن میخاد :sq_11:
سلام من مودم w8901g دارم که هم به PC وصله و هم با وایرلس به لپ تاب دادشم
مشکلی که دارم وقتی بازی آنلاین میکنم و یکی از وایرلس استفاده می کنه انگار تمام پهنای باند رو میگیره و بازی شروع به lag میکنه و خراب میشه
آیا میشه که توی مودم برای وایرلسش محدودیت سرعت گذاشت؟
سلام دوستان
تقریبا دوسال قبل تاپیک رو ساختم .
چند وقته عکسهاش غیر فعال شده .
میخوام عکسها رو دوباره آپ کنم .
اما گزینه ویرایش پست فعال نیست ..
من یه مودم و روتر td-w8901g گرفتم وقتی EasySetupAssistant رو اجرا میکنم چک میکنه سیستم رو و network adapter enablad میزنه و مشکلی نیست ولی بعدش network status chek failed میده تمام کابل ها رو هم چک کردم مشکلی ندارن ! اروری که میده کاملش اینه: the connectivity of the routers line port is detected failed. please check your network connectivity and ready. یه چیز دیگه هم adsl مخابرات صبح امروز ثبت نام کردم بعد از ظهر زنگ زدن گفتن رانژه شده ولی اون علامت adsll روی مودم خاموشه کلا الان این مشکلات من از مودم هستش یا مشکل از مخابراته و یادشون رفته وصل کنن!؟
اینکه میگید چراغ adsl خاموشه ، یعنی هنوز خطتون رانژه نشده .نقل قول:
خاموش بودن چراغ اینترنت هم مربوط میشه به قطع بودن اینترنت .
با پشتیبانی تماس بگیرید و ازشون در مورد رانژه بودن خطتون بپرسید .
معمولا چهار پنج روز طول میکشه
من این مودم گرفتم ولی هنوز خطم رانژه نشده - چطوری متوجه بشم که مودم به درستی راه اندازی کردم؟
سلام.
2 سالی هست که از این مودم استفاده میکنم. تا حالا مشکلی باهاش نداشتم. ولی امروز متوجه شدم که از بخش تنظبمات nat میشه مودم مستقیم به v*n وصل یشه. ولی فعلا که موفق نشدم.
لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید.
من واسه مودم رمز میزارم ولی وقتی میخوام وصل بشم از من رمز نمیخواد . علت چیه؟
کسی نیست؟؟!!نقل قول:
من واسه مودم رمز میزارم ولی وقتی میخوام وصل بشم از من رمز نمیخواد . علت چیه؟
سلام
کسیVPI , VCI , Connection Type شرکت maxnet رو میدونه؟
باید از شرکت بپرسی.نقل قول:
سلام
کسیVPI , VCI , Connection Type شرکت maxnet رو میدونه؟
سلام ممنون از تاپیک مفید
منم این مودم رو دارم وخودم راه اندازیش کردم..
این مودم به عنوان روتر هم میشه استفاده بشه؟
سلام! مودم ADSL M@xnet 530i رو به صورت pppoe تنظیم کردم ولی داخل ویندوز 7 وقتی IP رو به صورت دستی تو رنج 192.168.1.2 به بالا میدم اینترنت وصل نمیشه! DG و DNS رو هم 192.168.1.1 میذارم و یا DNS رو 4.2.24 میذارم یا DG , DNS آی اس پی رو ست میکنم؛ ولی هیچ فرقی نداره!
با اینکه تو نتوورک Internet Access نوشته و علامت کانکشن هم به صورت دسترسی به اینترنت هست ولی صفحه ای رو باز نمیکنه! فایروال رو هم خاموش و روشن کردم ولی درست نمیشه!
منتها وقتی IP کارت شبکه رو به حالت خودکار Obtain میذارم اینترنت متصل میشه! جالب اینجاست وقتی IP اتومات میگیره IP کارت شبکه همون IP اتصال اینترنتمون ست میشه یعنی ip Valid . و DG هم 0.0.0.0 ست میشه!
مشکل بعدی هم اینه که تو حالت Obtain همزمان 2تا کامپیوتر با پرت USB و LAN کانکنت نمیشن و یکی اینترنت داره اون یکی نه!
ببخشید طولانی شد. ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام
من مودم رو وصل و نصب کردم.برای Pc هم هیچ مشکلی ندارم و همین حالا هم دارم از pc این پیام رو می نویسم. ولی وقتی می خوام از طریق لپ تاپ اقدام به وصل شدن بکنم کلا هیچ جوره نمیتونم :d .اصلا کانکشنی برام نمایش داده نمیشه که بتونم برم و ببینم که وضعیتم چه طور هست...باید چیکار کنم که این مشکل حل بشه؟ با تشکر از کمکتون
وارد تنظيمات مودم شونقل قول:
سربرگ interface setup رو انتخاب كن
زير اين سربرگ قسمت wireless رو انتخاب كن
تو صفحه تنظيمات گزينه Broadcast ssid رو روي yes بذار و مابقي تنظيمات اعم از رمز و اسم رو تنظيم كن و سيو كن
::: Sent from Galaxy Ace, using Tapatalk :::
یه usb adabtor هم براش گرفتم..حالا اون کانکشنم رو میشناسه ولی وقتی میخوام نصب بهش و پسورد رو میزنم میگه پسوردت شاید غلطه باشه و اتصال رو برقرار نمیکنه !نقل قول:
در حالی که پسوردم رو کاملا درست میزنم..
سلام.مودم من تی پی لینک 8901G است.گوشی من با وایرلس به مودم کانکت میشه اما گوشی به اینترنت وصل نمیشه .ولی با کامپیوتر به اینترنت کانکت میشه.ایراد هم از گوشی نیست چون با مودم دوستم به راحتی به اینترنت وصل میشه.دوستم میگه برای اینکه بتونی با وایرلس گوشی به اینترنت وصل بشی باید چراغ اینترنت روی مودم روشن باشه درحالی که این چراغ روی مودم من روشن نیست.چکار باید بکنم تا این چراغ روشن بشه؟..خواهش میکنم منو راهنمایی کنید.
سلام دوستان من م یه مودم tp-link 8901g خریدم این اشک منو دراورده! مشکل من اینه که وقتی باهاش به صورت وایرلس کانکت میشم! به قدری افت سرعت پیدا می کنه که اصلا نمیشه باهاش حتی پیج باز کرد! در حالت brige هم خوبه بد نیست! منظورم با کابله! ولی باز بعضی وقتا چراغ DSL میره و میاد! این مشکل رو فقط با این مودم دارم! الان واسه تست یه D-Link گذاشتم مثل بنز کار میکنه! هم خودم کانفیگ زدم و هم ISP که ازش اینترنت گرفتم! حتی دادم اونا چک کنن اونا هم سر درنیاوردن!
کسی میدونه مشکل ماله چیه؟ الان 4 روزه که خریدمش!
مشکل خواصی نباید باشهنقل قول:
سیکروتی رو بردارید ببینید میشه ؟
کلا مودم نقش زیادی تو سرعت نداره
مودمتون تنضیم نیستش ! باید اتومات تنظیم بشه برای وایرلسنقل قول:
سلام
تو 8901 امکان این هست که محدودیتی تو پهنای باند افرادی که با wlanوصل میشن اعمال کرد.
یعنی هر کی که با وایفای وصل بشه مثلا نتونه از اینترنت 2 مگ استفاده کنه و تنها 512 کیلو بیت پهنای دسترسی داشته باشه؟؟؟