آخرین آمار پینگ من:
443
Printable View
آخرین آمار پینگ من:
443
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ درست شد مث اینکه
پینگت درست شده ولی حالا سرعتت پایینه :31:نقل قول:
آره دقیقا:27::27:نقل قول:
فکر میکنم هم پینک درست شده و هم سرعت!
پینک به چه دردی میخوره؟ واسه چی مهمه؟
فردا هم انتخاب واحد دارم ان شاالله همه چیز درست باشه!
واسه بازی آنلاین..نقل قول:
منم انتخاب واحد دارم....:8:
سلام
برا منم گویا درست شد!:31:
البته هنوز هم به درد بازی آنلاین با کنسول نمیخوره چون پینگ باید حداقل زیر 300 باشه تا بدون Lag بتونیم بازی بزنیم ولی برای PC مشکلی نداره و میشه با VP یه 100 تایی پینگ رو کم کرد بازی کرد!
پیش پای شما هم یه دست FIFA11 آنلاین با PC زدیم که 5 تا گل خوردیم!:31: ( شانس نداشتیم توپامون تو گل نرفت!):31:
سلام من خسته شدم tp link رو سفارش دادم برام بیارم
حالا ببینیم با tp link (مودم خود مخابرات) بازم مخابرات بهونه ای دازه یا نه:19:
از چه VP استفاده میکنید ؟ مثلا اگر پینگ من به یکجا 190 باشه , چیکارش میکنه ؟نقل قول:
از یه سرور آمریکایی هست!نقل قول:
190 که خوبه!!:31:
حالا مال شمارو نمیدونم ولی برای من از 350 میشه حدودا 260 !!
اگر اروپایی باشه بهتر نیست ؟ در ضمن باعث ایجاد نوسان نمیشه ؟نقل قول:
من زیر 170 میخواهم چون بازی Shooting بازی میکنم که پینگ خیلی پایین میخواد
قطعا سرور اروپایی و مخصوصا هلندی بهرته!نقل قول:
vp خیلی تاثیری برای منم نداشت.فقط سرعت را کم میکنه.
پیشنهاد نمیکنم استفاده بشه.
آقا دیروز زمان اکانتم تمام شد و دوباره شارژ کردم بعدش تصمیم گرفتم ویندوز 7 پک 1 رو دانلود کنم که 1.3 گیگش رو دانلود کردم و میخواستم 1.2 گیگ باقی رو با شبانه طی چند روز بگیرم خلاصه شب قبلا از ساعت 1 شب رفتم سایت شارژم رو چک کردم که از 4 گیگ 2.6 گیگش باقی مونده بود .
ساعت 1 که دانلود شبانه شروع شد ما هم طبق عادت رفتیم چک کنیم که شارژ کم میشه یا نه دیدم تو حجم باقی مانده زده 4 گیگ :blink:
خلاصه فکر کردم به خاطر شبانه اینجور شده ساعت 8 صبح هم دوباره چک کردم دیدم همون 4 گیگ هست و ما هم باقی ویندوز رو دانلود کردیم یعنی 1.2 گیگ دیگه هم دانلود کردیم که از اون 4 گیگ کم کرد و الان 2.8 گیگ حجم دارم !!
چند وقته اتفاقات عجیبی برا من میافته کم کم داره خوشم میاد :27:
خب خوش یه حالت. از ما شارژ میخورره به شما شارژ میده!
سرعت الان خیلی پایین امده.اشکم درامد!
خوب دیگه ما داریم میریم سربازی این نفاسا آخر رو بمون حال میدن :31:نقل قول:
نرم افزار تست سرعت رو از كجا دانلود كنم
لطفا روش كارشم توضيح بديد
دوست من قسمت خوبش به شما خورده!نقل قول:
ويندوز رو نصب كردي هر وقت نصب كردي يه توضيح بده ببينيم بهتر شده يا نه؟
سلام دوستان
یه سوال
بازی آنلاین که می کنید (مثلا fifa یا pes) چقدر از حجم کم می کنه ؟با سرعت شبانه میشه بازی کرد یا نه ؟
زیاد کم نمیکنه! سرعت نمیدونم چند باید باشه اما پینگ مهمتره
شما تشریف ببرید داخل کنترل پنل کاربریتون و ببینید اونوقتی که 3 گیگ دانلود کردید براتون کردیت حساب شده یا خیر . اگر جلوی دانلودها صفر باشه یعنی مفتی دانلود کردید (که بعیده از اینا ... ) و اگر عدد نوشته باشه یعنی از حسابتون کم شده . (که به احتمال زیاد همینطوره ... )نقل قول:
برای منم یک بار این اتفاق افتاد (توی همین تاپیک نوشتم ) و سرعت شبانم عین روزانم بود و منم یک گیگ دانلود کردم و اون شب کنترل پنل هم باز نمیشد و نشد چک کنم مفتیه یا نه . اما فرداش که تونستم برم داخل کنترا پنلم دیدم که بله ... از حسابم پول کم کردن و 2500 خوردن و رفتن . البته من همون شب شک کردم و واسه همین بیشتر از یک گیگ دانلود نکردم و بی خیال باقی دانلودهام شدم .
به خدا اگه:41: شبانه سرعت مثل روز:41: باشه و پول هم کم کنه و شارژم:41: هم کم بشه راضیم! :41:چقدر باید پول داد تا شبا:41: اذیت نکنه:41:
:41:تعریف سرعت :41:شبانه:همان :41:dial-up آشنا اما بدون محدودیت زمانی:41:
مثل اینکه دارن اکانت شبانه رو جدا میکنن . یه زنگی به پشتیبانی بزن و بپرس کی نهایی میشه .نقل قول:
و اما ... دزدی مخابرات همچنان ادامه دارد ...
ساعت 2 بامداد . سرعت اینترنت بنده همانند روزانه به 140 میرسه و کنترل پنل کاربریم باز نمیشه که چک کنم مفتیه یا کنتور میندازه ؟ ... (کلا سایتش باز نمیشه ... درست مثل دفعهء قبل که سرعت بالا بود و یک گیگ دانلود کردم و سایت کاربری هم باز نمیشد و نهایتا از حسابم کم شد ... اما انسان عاقل دو بار از یک سوراخ گزیده نمیشه .)
در هر صورت خیلی مواظب باشید که بیخودی و از روی نا آگاهی پول به جیب دزدها نریزید که گرگ تر بشن . من خودم برخی روزا بالای یک گیگ دانلود میکنم (در طول روز ) اما الان ابدا این کارو نمیکنم که این دزدا فکر نکنن زیادی پپه تشریف دارم .
خلاصه مواظب باشید که همین به ظاهر اشتباهات کلی پول میریزه به حساب رئیس روسا و سیاست گذاران دزد این شرکت .
.....................
سلام به همگی !!
من اولین روزی هم که این سرویس گرفتم خیلی راضی بودم اما الان اصلا نیستم !!
پینگ اوایل زیر 100 بود الان اصلا از 350 پایین تر نمیاد !! قطعی زیاد شده و اصلا اون کیفیت خوب نداره.
اینترنت شبانه که اوایل برای همه کار بر ها از 1تا 6 صبح به صورت اجباری بود که الان به فکر افتادند که یوزر و پسورد جدا بگذارند از دوباره 1به بعد که می شه اینترنت من قطع می شود و باید یوزر شبانه وارد بشوم.
برای منم این اتفاقات زیاد افتاده مثلا یک شب150 مگ داشتم گفتم تمامش کنم 130 مگ دانلود کردم بقیه را گذاشتم برای فردا که روز بعد شارژم را که دیدم همون 150 مگ بود. کلا خیلی تخیلی شده کاشکی از جای دیگه می تونستم سرویس بگیرم.نقل قول:
دوستان دیشب ساعت 1 من نتونستم وصل بشم کسی دیشب قطعی داشت ؟
ساعت 1 که گذشت دیگه کانکت نشد .
درسته قطعی بود که در طول روز هم زیاد شده !!نقل قول:
امشب دوباره سرعتها پایین اومدن
الان که سرعت خوبه.
دیروز صبح چند دقیقه ای سرعت دانلودم 230 بود!
واقعاً، جالبه :20:نقل قول:
دیروز صبح چند دقیقه ای سرعت دانلودم 230 بود!
چه خبره مگه با چی دانلود می کنید ؟؟؟ !!!!نقل قول:
سرعت دانلود اصلا واستون مهم نباشه پینگ باید خوب باشه تا سرویس با کیفیت بشه !!
بیشتر با IDM دانلود میکنم.
پینگ هم که نوسان داره از 300 تا 500.
تاحالا من با زیاد یا کم بودن پینگ نه حال کردم و نه ناراحت شدم.اصلا یا من نمیفهمم یا بدردم نمیخوره!
وقتی پینگ پایین باشه صفحات خیلی سریعتر باز میشن و بدون مشکل میشه آنلاین بازی کرد، اما به نظرم 250-300 تو ایران عادی باشه:44: ، اگر این سرعت و پینگ رو داشتم راضی بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.......................................
آهان
پس گاهی اوقات که صفحات بد باز میشه مال پینکه!
چند روزه پینگ هم بالاست.الان از من 470 بود!
دوست عزیزم سلام من این نرم افزار speedtest رو از کجا دانلود کنمنقل قول:
سلام دیشب منم خیلی قطعی داشتم حتی مودم رو عوض کردم ولی افتضاح بود!نقل قول: