دوستان لطفا کمتر اسپم بدین و گرنه ضررش رو خودتون و حجمی که مصرف می کنین می دید.
Printable View
دوستان لطفا کمتر اسپم بدین و گرنه ضررش رو خودتون و حجمی که مصرف می کنین می دید.
والا پیج اون موقع خیلی بد باز می کنه. چه در حال دانلود باشی چه نباشی. که نمی دونم اصلا به چی ربط داره!!! :13:نقل قول:
آمار دیشب روی یه سیستم 1.35 گیگ بود.
اون سیستم 200 مگ گذاشته بودم که زود تموم شده بود و خاموش شده بود سیستم.
فکر کنم معادل فارسی پیج; صفحه باشه :20:نقل قول:
ببین یه علتیکه باز شدن صفحات کندتره میتونه از بالا بودن ping باشه که میتونی از خط فرمان بررسیش کنی
البته به اینم بستگی داره که چه صفحه ای را باز کنی مثلاً صفحات این فروم شبها دیر باز میشه که بخاطر پشتیبانگیریشونه ولی در مجموع برای من که باز شدن صفحات سایتها مشکل حادی نداره چون تنظیمات دانلود با utorrent رو بهینه کردم و در کنار دانلود با بالاترین سرعت ممکن; صفحات هم نسبتاً راحت باز میشه
نگو ... یهو دیدی برعکس شد :27:نقل قول:
همینه دیگه ، باز میگن حجممون رو دزد برده :27:نقل قول:
دیشب امتحان کردم اما سرعت از 20 بالاتر نمیرفت ، خوش به حالت ، حتما تا حالا آرشیو موویه هات تکمیل شده :31:نقل قول:
بعد از آپتیمایز کردن شبانه چقد دانلود میکنی ؟ بگو تا ما هم آپتیمایز کنیم شاید یه بهره ای از شبانه بردیم :46:نقل قول:
صفحات قبلو ببینی بد نیست...نقل قول:
چه جلب(جالب)
تازگی مد شده هی کلمه ی انگلیسی بلغور شه!
آپتیمایز = بهینه
تنظیمات مناسب
...
رشد 16 برابري سرعت اينترنت کشورهاي عربي بدون افزايش تعرفه(1389/04/23)
شرکت مخابراتي Du که از بزرگترين عرضهکنندگان خدمات اينترنتي در خاورميانه محسوب ميشود و بيشتر کشورهاي عربي را تحت پوشش خدمات خود قرار داده است، اعلام کرد که بدون افزايش هزينه تعرفههاي خود سرعت اينترنت را براي عموم کاربران تا 16 برابر افزايش ميدهد.
به گزارش گروه ترجمه آژانس خبري فناوري اطلاعات و ارتباطات (ايستنا) به گفته اين شرکت، مشترکاني که از خدمات اينترنتي Du استفاده ميکنند از ماه آينده ميتوانند بدون پرداخت هرگونه هزينه اضافه 16 برابر سريعتر از قبل به اينترنت متصل شوند.
اين طرح از تاريخ اول آگوست براي مشتريان ثابت Du راهاندازي ميشود و پس از آن، از تاريخ 15 آگوست کليه کاربران خانگي ميتوانند اين اينترنت پرسرعت را در اختيار بگيرن
مرگ بر صبانت ساعت 3 شروع دانلودشه تا ساعت 4.30 تنها 2 مگابایت دانلود شد سرعت 0 و 1
---------- Post added at 04:21 AM ---------- Previous post was at 04:20 AM ----------
حرومتون پول هامون و شبانه رو بردار صبانت
نمیشه حالا همینجا توضیح بدی ؟ باور کن حسش نیست نبش قبر کنیم :31:نقل قول:
بابا ... پی اچ دی پرشین لنگ ، هرچی یو بگی ... :27:نقل قول:
ای بهینه ساز ، ای تنظیمات مناسب :27:
:31: ماشاالله خدا قبول کنه :31:نقل قول:
ممنون از تذکرت :46:نقل قول:
والا فعلا افتادم به جون دانلود برنامه و بازی. من کلا یه مدت جوگیر می شم میزنم توی خط.نقل قول:
یه موقع می زنم تو خط دانلود فیلم.
ولی خوب الان دارم یه آرشیو جالب درست می کنم از نرم افزار.
احتمالا سرعتت بالا نمی ره مال استفاده خیلی زیاد مرکزتون از شبانه باشه.
دیشب رکورد جالبی زدم.
با یه سیستم 1.5 گیگ دانلود کردم و 300 مگ از مابقی دانلود هام موند.
با اون یکی سیستم هم 1.4 گیگ رو که گذاشته بودم کامل دانلود شد. به عبارتی حدود 3 گیگ دانلود کردم.
راستی سرعت دانلود به سروری که ازش دانلود می کنی هم بستگی داره البته. مثلا از سرور های قوی دانلود کنی سرعتت خیلی بالاتره تا وقتی که از یه سرور بیخودی دانلود کنی.
حالا چرا شبانه رو برداره؟ حسودیت می شه ما شبی 3 گیگ دانلود می کنیم؟ :21:نقل قول:
من که از خیر شبانه گذشتم.
تقریبا 98% سایت ها رو صبانت فیلتر کرده. همین p30world رو هم فیلتر کرده . من الان با فیلتر شکن وارد شدم.
صبانت این کارو نکرده... یه آقاهه به نام نظــــــــام این کارو کرده...!!! قیلترینگ توسط کمیته قیلترینگ وابسته به وزارت ارشاد به شرکت ارتباطات زیرساخت به صورت شبانه روز ابلاغ میشه و بر تمام پهنای باند اینترنت کشور اعمال میشه و ربطی به حسن بقال و حسین چقال نداره... مشکل ریشه ایه...نقل قول:
هنوز کسی اطلاعی از جزئیات این جشنواره تابستونیه نداره...؟ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سرویسم به شدت رو به اتمامه و اصلاً دلم نمیخواد سه ماه شارژ کنم بعد ببینم ارزون کرده و پولم به باد رفته...
این 1000M چیه...؟ 1000 مگابیت، مگابایت، میلیون تومن، مگاترون، ممد دنده، ما اهل کوفه نیستیم، مصبانت... کدوم...؟ به خصوص در عکس سوم به نظرتون منظورش از صبانت 3500 چیه...؟ نرخ خط تاکسیشه، خونه ـشون، خونه مدیرشون، خونه بیت، خونه تمساحاشون، سهام صبانت، ارزش کلی شرکت، نرخ رشوه... کدوم...؟
مبعث کیه...؟ کی بود...؟ کی خواهد بود...؟ e همین شنبه هه بود که یه چیزایی شد و یهو گرما زد زیر دلمون 4 روز تعطیل شد...؟! پس چرا هنوز جزئیاتشو ننوشتن تو سایتشون...؟!! نکنه عین اون جشنواره قبلیه سه ماه بعدش قراره اجرا بشه...؟!!!! :44:
هر گیگ اضافه رو میده 3500 همین
من اومدم یا شاید هم رفتم شهرستان به اینترنت adsl صبا نت خونم دسترسی ندارم
الان دارم از اینترنت نامحدود یکماه ایرانسل استفاده می کنم. سرعت 150 تا 250 به قیمت 10 هزارتومان
واقعا احساس خوبی دارم که کسی نمی تونه شارژمو بدزده ، چون محدودیتی وجود نداره .
دوستان وضعیت صبا نت درست نشده؟ برگشتم خونه احتمالا بین پارس آنلاین و شاتل یکی رو انتخاب می کنم.
مطمئنی...؟ آخه این به سرعت و اینا اشاره کرده... اگه فقط گیگ اضافی بود که انقدر تبلیغ نمیکرد... مثل دفعات گذشته که قیمتشو کم کم از 10 تومن آورد به 5300 و هیچ چیز خاصیم نگفت...نقل قول:
حالا فردا صبح زنگ بزنم به فروشش ببینم چی میگه... پشتیبانیه میدونه ولی میگه زنگ بزن فروش... حالا میترکه یه کلمه بگه چیه...؟؟!!!! :19:
نه بعیده درباره سرعت باشهنقل قول:
چون با سرعت 1 مگ ماهی 3500 اونوقت با چه مقدار حجم؟
نرمال ترین حالتش این میشه که سرعت 1 مگ ماهی 3500 با 1 گیگ حجم.بیشتر که دیگه نیست و نمیشه نه؟
که اینم محاله
حتی ماهی 1 گیگ هم نمیان سرعت 1 مگ براش ببندن
یا بیاد اینجوری حساب کنه که بهتر به این نوع میخوره (اگه صحبت سر سرعت باشه) : بگه 3 ماهه 3 گیگ 10500 اونوقت همین حرف اینا میشه
چون صبا که 1 ماهه نداره
الان حجم اضافش ماهی چند داره حساب میکنه؟
3500 اگه مربوط به حجم باشه جزء شرکتهایی حساب میشه که کمترین قیمت رو واسه حجم اضافه داره
حالا اگه زنگ زدی خبرشو بزار همینجا
من نمیدونم واقعا دوستان هیچی نمیدونند میان نظر میدن توی اون تبلیغ اصلا اشاره ای به شارژ و یا حجم کرده؟ نه , من رفتم ته و توش رو درآوردم و فهمیدم جشنواره فقط یه چیز داره اونمنقل قول:
128 3 ماه 1 گیگ هست یعنی ماهی 333 مگ
یک نکته دیگه این که اگر 3 ماه رو حساب کنید میشه 10500 و 3 تومن(هر ماه 1000 تومن) آبنومان مخابرات میشه 13500 و 5 درصد مالیات میشه 13900 که توی سایت هم زده
سلام
در مورد جشنواره که همون چیزی که دوست گلمون جناب Electronic-Arts فرمودند درست هست.
[PHP]http://sabanet.ir/service_price.htm[/PHP]
اینقدر عقلشون نمیرسه وقتی یه تبلیغ میذارن روش یه Url بذارن که وقتی طرف کلیک کرد، جزئیاتش رو ببینه.:27:
بگذریم ...
جناب shayan999 این اصلا کار درستی نیست که هر دفعه میای و کلی داغ بچه هایی که شبانشون ضعیفه رو تازه میکنیا. خیلی ها مثل شما هستند ولی حرفی نمیزنند. این بندگان خدا کاری جز حسرت از دستشون بر نمیاد.
راستی این که میگی 2 تا سیستم، هر کدوم از یه ADSL استفاده می کنند یا یکی ؟؟؟
خدا رو شکر دیشب بعد از یه هفته بالاخره رنگ دانلود شبانه رو چشیدم. می خواستم ببینم فقط برای من درست شده بود یا برای همه همینه؟
چه با حال:نقل قول:
نوشته شده توسط mohammadi4net
شما مطمئنی سرعت دانلودت 150 - 250 هست؟نقل قول:
اگه اینطوریه دیگه ADSL برای چی بگیریم؟
فکر کنم منظورشون 150 تا 250 کیلوبیت هست که میشه 18.75 تا 31.25 کیلوبایتنقل قول:
شبانه چند شبه برای من بدتر از همیشه شده.تقریبا حدود نصف.احتمال میدم چند تا یوزر جدید به منطقه ما اضافه شده و سرعت رو اصلا اضافه نکردن
منم نمیدونم چرا بعضی دوستان پست ها رو تند تند میخونن تا هیچی دستگیرشون نشه بعد بیان و اینجا همینجوری یه چیز بگن!نقل قول:
عبارت 128k رو تازه به اون اعلامیه شون اضافه کردن!!
حرف من هم درباره این طرح عجیب و غریبشون بوده
با این اوصاف باید به حال صبایی ها گریست:41:
ماهی 300 مگ باهاش همین سایت صبا هم نمیشه رفت
!!!!!!!!
150 تا 250 کیلو بیت ، مشکلش اینه پینگ بالایی داره حدود 500ms تا 1500ms ، سرعت وابسته به تعداد کاربران روی یک انتن هست ، با توجه به این که من اینجا مهمان هستم و باید خودمو با دیال آپ درگیر می کردم عالییه. البته همراه اول داره ترسیدم اونو فعال کنم چون خیلی ها فعال کرده بودند ولی براشون تعرفه آزاد حساب کرده بودند و 100 تا 200 هزار تومان قبض موبایلشون شده بود.نقل قول:
تا وقتی که خونه بودم پینگ صبا نت زیر 400 نمیومد (کرج) الان وضعیت پینگ صبا نت چطوره؟
صبانت چه جوری داره به همه جای ایران اینترنت میده ؟
سلام بالاخره من هم adsl دار شدم
امروز رفتم صبا دفتر مرکزیشون تو خیابان شهدا و سه ماهه 15گیگ گرفتم
گفت یک هفته دیگه میان وصل میکنن !یعنی کسی میاد خونمون وصل میکنه؟؟؟ برا شما هم همین طوره؟ یا خودتون نصب کردین؟
یه جریمه هم شدم چون وارد طرح ترافیک شدم کسی میدونه جریمش چنده؟:31:
خطتون از مرکز مخابرات وصل میشهنقل قول:
کسی برای نصب نمیاد :31:
دیشب هم متاسفانه دعای اون دوست عزیز مستجاب شد. امیدوارم خوشحال شده باشه.
دیشب از ساعت 2 اینترنت قطع شد و تا 7:20 صبح وصل نشد. 600 مگ احتیاج داشتم دانلود کنم که دستم تو حنا موند. امیدوارم امشب دستمو تو حنا نذاره.
اینکه خیلی مصخرفه. 3 ماه 1 گیگ :18:نقل قول:
زحمت کشیدن واقعا :41:
ترافیک اضافه بخوایم بخریم چطوره؟ همون 5000 تومن هست؟
نقل قول:
یعنی چی؟ به من USERNAME و PASSWORD نداده!!!!!!!!! من چطوری وصل شم؟چند روز طول میکشه وصل بشه؟حدودا؟راستی الان DWON strem و up strem شما رو چنده؟ سرعت دان شما چنده؟
متوسط بین 3 تا یه هفته طول میکشهنقل قول:
یوزر و پس هم تلفنی بهت میدن
من از صبا سرویس ندارم دوستان صبانتی بهتر میدونن داون استرم و آپ استرم چقدره
میبخشید مثل این که این شما هستی که تا یه چیزی رو اطمینان نداری میای اطلاع رسانی غلط میکنینقل قول:
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
آره همون 5300 تومن هستنقل قول:
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
من سرویس 2 مگ دارم و روی 2048 بسته شده ولی قبلا هم که 128 داشتم اول روی 512 و بعد روی 1024 شدنقل قول:
حاجی بی خیال شو دیگهنقل قول:
خودت هم تا قبل از اینکه این رو اطلاع رسانی کنن ازش بی خبر بودی
حالا که ارواح امواتشون اومدن و گفتن دیگه...
ماهی 300 مگ رو خیرات کنن بیشتر ثواب داره
بله خودم هم میدونم که ماهی 300 مگ به جایی نمیرسه من روزی 300 مگ مصرف میکنم ولی بهتره بدونید که اونا هم باید سرویسی بدند که کسی نخره یعنی در حقیقت اصلا جشنواره ای در کار نیستنقل قول:
بله دقیقانقل قول:
الان دیگه همه isp ها به نوعی راه دغل بازی رو یاد گرفتن
جشنواره و این صحبتها همش بهونه ست
البته اگه فقط توی تابستان نباشه خوبه.نقل قول:
چون میشه توی 1 ماه 3 بار شارژ کنی که میشه 11500 تومان در مقابل 13200 که 3 گیگ میگیری ارزون تره.
ولی توی آنلاین که همچین چیزی نیست.
ظاهرا دیگه خبری از جشنواره تو سایت نیست :27::31::16:
سه بار شارژ 300 مگی؟نقل قول:
سه بار شارژ بشه که تازه برسه به 1 گیگ؟
اصلا عقلانیه؟
اینا خودشونو گیر اوردن
نه دیگه. سه بار 1گیگ شارژ کنی نه 300 مگ.نقل قول:
مثل 3 ماهه 9 گیگ یا 15 گیگ که شارژ می کنیم.
3 بار 1 گیگ یعنی جمعا 3 گیگ توی یک ماه.
3 * 3500 = 11500
یا 5 بار جمعا 5 گیگ توی ماه
5*3500 = 17500
ولی زرنگتر از این حرفهاننقل قول:
اینها بزارن آب خوش از گلو ملت بره پایین؟
فکر نکنم
فعلا که ماهیت این جشنواره مزخرف نا معلومه هنوز
سلام دوستان
دیروز وقتی سرویسم رو سفارش دادم فقط یه فیش بهم داد که همون قبض پرداخت پول بود!وگفت یک هفته تا 10روز دیگه میایم وصل میکنیم !کسی از صبانتی ها میدونه که میان خونه وصل میکنن یا تلفنی؟؟
یه سوال دیگه 128 down strem و up strem رو چنده؟