ولی خیلی علاف میشم باز تا اینا تخلیه کنن و مخابرات دزد بی شرف راه اندازی کنه حداثل یه هفته ای طول میکشه!!!!
Printable View
ولی خیلی علاف میشم باز تا اینا تخلیه کنن و مخابرات دزد بی شرف راه اندازی کنه حداثل یه هفته ای طول میکشه!!!!
های وب میخواهی بیایی ، قبلش چک کن ، مرکزتون سرعت بالای ۴ مگ بهت میدن ، از وقتی این طرح های جدیدشون رو دادن ، بیشتر جاها دیگه سرعت بالای ۴ مگ نمیدن.نقل قول:
من به خاطر همین مشکل میخواهم اخر ماه تخلیه کنم ، یکی از گزینه های هم همین پیشگامان بود ، اینطور که شما ازشون تعریف کردید ، یک خط قرمز روش کشیدم.
های وب داشتم ولی آره بعد از این طرحا باید قبلش زنگ بزنم!نقل قول:
تک کانکشن ساعت 10:41 شب و در اوج ترافیک!
ظاهرا پیشگامان دست برداشته از نمودن من!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز از صبح وضع خراب بود ولی از ظهر درست بوده تا الان!
سرویس 16 مگ که موقتا 8 مگ هست تا پهنای باند زیاد بهش که گفتن بزودی میشه! ( البته وعده ای بیش نیست ) .
سرویسم عملا 8 مگابیت هست با 1000 گیگ ترافیک!
این رو از کدام سایت گرفتی ؟؟
من سرویس 8 مگابیت 1 ماه از این شرکت خریداری کردم که قرار شد تا 3 روز بعد اتصال برقرار بشه. هنگامی که راه اندازی شد گزارش کیفیت رو در اینجا قرار خواهم داد. سرویس adsl در ایران مثل هندوانه است باید بخریش، قاچش کنی تا متوجه بشی چی گیرت اومده. من همه ی صفحات شرکت ها رو بصورت اجمالی نگاه کردم و همه ی اونها در یک چیز مشترک هستند و اون چیز تعداد راضی ها و ناراضی های زیاد است. امیدوارم که پیشگامان برای من مناسب باشه و نیار نباشه 1 ماه بعد این را تغییر بدم.
سلام دوستانی که از پیشگامان سرویس میگیرن کیفیت چه طوره ؟ ایاسرویس گیم هم داره یا عادی هست ؟
دوستان اصفهان تاحالا کسی پیشگامان داشته؟؟ چه طور بوده اوضاع؟؟
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
وضعیت پهنای باند شما ( اصطلاحاً تک کانکشن ) برای دیدن ویدیو استریم چطور است؟ آیا پهنای باند ثبات دارد؟نقل قول:
از اونجایی که لودبالانس نرم افزاری هست روی تک کانکشن تاثیر نداره و بدرستی کار نمیکنه!نقل قول:
اما با یک خط, تک کانکشن باثبات هست و 1.7مگابایت میده
استریم ویدیو هم عالیه برام
دوستان من همین الان از این شرکت آشغال با پشتیبان های مزخرفش درخواست تخلیه دادم و فعلا هم دیگه قصد ندارم ADSL بگیریم چون همه شون کثافت و دزدن!
حالا ببینید من قبل گرفتن زنگ زدم پرسیدم " شما تو مرکز ما 16مگابیت میدین " که گفتن " بله 16 مگ که هیچی اگر خططون بکشه 24 مگم میدیم" اما عملا به من سرویس 256 کیلوبیت دادن تو اکثر مواقع !
بعضی موقع ها خوب میشد اما فقط چند ساعت! حالا دیدید که حجم بالا دادن بی دلیل نیست! چون میدونه همه نمی تونن استفاده کنن!
من نمیگم همه جا حرابه اما شک نکنید حجم زیاد دادن بی دلیل نیست اصلا!
گرفتن سرویس adsl از پیشگامان و دیگر شرکت ها برای من منتفی است. 10 روز پیش از پارس آنلاین خارج شدم و حالا که می خواستم از این شرکت بگیرم مشخص شد که در این فاصله زمانی خط من به فیبر نوری تغییر داده شده است و اکنون گزینه ای جز مخابرات ندارم. :n02:
نمی دونم آیا همه شرکت ها اینطور عمل می کنند یا فقط پیشگامان! می تونستند پیش از اینکه من مبلغ را واریز کنم به من درباره این اطلاع رسانی کنند. حداکثر یک هفته طول می کشد تا مبلغ بازگشت داده شود.
تازه باید شماره شبا بهشون بدی البته درست تبدیلش کاری نداره ولی خوب مسخره ست!!!!نقل قول:
همه ی شماره های مورد نیاز را در اختیارشون قرار داده ام. این یک روند اداری است با این بخش مشکلی ندارم. اما می تونستند پیش از واریز، من رو مطلع کنند تا نیازی به این فرآیند زمان بر نباشه. ( حتماً سودی در این کار هست )نقل قول:
فقط ملاحظه کن که این امکان هست که پس از تخلیه، مخابرات خط تو را به فیبر نوری تغییر بده و بیش از این نتونی از هیچ شرکت دیگری غیر از مخابرات سرویس adsl بگیری. اخیراً مخابرات این کار رو زیاد انجام می ده.
آخه چجوری ممکنه چنین چیزی یهو فیبر کنه بدون درخواست خود مالک ؟ شکایت کن تو این 195!نقل قول:
من درباره این موضوع اطلاعات ندارم و واقعاً نمی دونم منظور از اینکه خط فیبر نوری شده چی هست اما اینو می دونم که بعد از این که خط شما با این عنوان ذکر شد یعنی هیچ شرکت دیگری نمی تونه به شما سرویس adsl بده. من حتی مطمئن نیستم خط من فیبر نوری باشه اما با این وضعیت شرکت دیگری نمی تونه به من سرویس بده. این روش مخابرات برای جذب ( دزدیدن ) مشتری است.نقل قول:
دروغ گو تر از مخابرات ایران هنوز زاده نشده استنقل قول:
شبیه همین دروغ رو به من هم گفتن که خط شما رو pcm کردیم و دیگه نمیتونید از شرکت دیگه نت بگیرید
ولی من به 195 شکا یت کردم که اینها دروغ میگویند و خط من هنوز مسی هست و بعد 24 ساعت از سایت 195 با من تماس گرفتن که شما درست می گید و مخابرات دروغ گفته و می تونید برید مجددا به شرکتی که می خواهید تقاضا بدهید و نت بگیرید و من هم تقاضا دادم و بعد چند روز وصل شدش
شما هم به 195 شکایت کن قطعا به نتیجه میرسی البته به شرطی که درست و جامع توضیح بدهید و گزینه ها رو درست انتخاب کنید تو سامانه 195
من نمیدونم مشکل کاربرها با فیبر نوری چیه !! من حاضرم یه پولی هم بدم تا بیان خطم رو فیبر کنن حتی اگه حجم های مخابرات نصف این هم بشن بازم من راضیم !! آخرش یه روز انحصار هم برداشته میشه ولی حداقل دیگه نمیخوای هر روز با این سیم های داغون مخابرات و فاصله از مرکز اعصابت رو خراب کنی:n34:نقل قول:
پیشگامان به من گفت درخواست تخلیه رو روی کاغد بنویس و بعد امضا کن و عکس بگیر و بفرست به ایمیل!
منم فرستادم باور نمی کنید بلافاصله بعدش نتم خوب شد!
از دیروزساعت 4 افتضاح بود!!! فقط چندساعت خوب بود دیروز ! از ظهر تا ساعت 4 و از 4 دیروز تا 2 ساعت پیش خراب بود!
من واقعا نمی دونم چه خبره!
مگه میشه یه لحظه خراب یه لحظه درست!
دقیقا منم همین مشکل رو دارم تقریبا از ساعت 12 شب تا 12 ظهر عالیه 12 ساعت دیگه افتضاح شک ندارم مشکل کمبود پهنای باند دارننقل قول:
دیروز از ساعت 13:40 دقیقا بعد تماسم برای تخلیه یهو نتم خوب شد! یعنی دقیقا بعد از تماس!
بعد تا همین 5 دقیقه پیش خوب بود دوباره افت شدید پیدا کرد!
درخواست تخلیه هم دادم منتها هیچ زنگی نزدن!
گفتن ثبت میشه!
جالبیش اینجا بود دیروز میخواستم از برگه تخلیه عکس بگیرم و بفرستم چون کابلم تو ماشین بود میخواستم اپلود کنم تو تلگرم بعد بیارم رو دسکتاپ ولی انقدر سرعت کند بود که با LTE ایرانسل اینکارو کردم!
ایمیل هم نمیشه زد با نت خودشون!
ولی وقتی نرمال باشه اوصاع واقعا خوبه !
من کلا از دوتاچیز سرویسم خیلی راضیم منهای سرعت : یکی پینگ بسیار عالی - و حجم بالا و عدم قطعی ..
ویرایش : خطم همین الان جمع آوری شد! آخیش!
مشکل اینجاست که این اون فیبری که می گین نیست این درواقع کافوی نوری هست و با فیبرنوری واقعی فرق داره.نقل قول:
بنده 6 ساله مثلا فیبرنوری(کافو نوری) شدم اما کیفیتم بهتر نشده که هیچ بدترم شده قبلا اس ان آر در بهترین حالتش بود حدود 30 اما الان به زور به 9 میرسه . :n35:
امکان نداره اینستا پس گامان رو چک کنی و چند تفر شاکی نباشن از سرعت!
من دوماه بودم هر روز می گفتن چند روز صبر کنید درست میشه!
بعد احمقا میگن ما اجازه نداریم بگیم دفیفا مشکل چیه! تو اجازه نداری بگی ولی دیگه منو احمق فرض نکن! چون مشخصه پهنای باند ندارید!
اینا قدر مشترک هشتاد تومنی رو نمی دونن که من بودم بعد میخوا قدر مشترک بیست تومنی رو بدونن!؟؟؟؟
حمع آوری کم ترین کاری بود که کردم!
سلام
دوستان ساعت اینترنت شبانه از چند تا چند هست ؟
2تا 8 .....نقل قول:
شکایتم برای رفع مشکل عدم امکان داشتن adsl از شرکت های مختلف بجز مخابرات نتیحه داد و حالا می تونم از هر شرکتی که بخواهم اتصال اینترنت داشته باشم. دوستان نظرتون درباره این شرکت چیست ( دوباره دارم می پرسم ) من در اولویت نخست، نیاز به تک کانکشن کامل دارم. آیا این شرکت در همه جا مشکل کمبود پهنای باند داره؟ یا آیا مراکز مخابراتی هستند که این مشکل در آنها وجود نداشته باشه؟
تهران - منطقه 7 - مرکز نظری
خطتون تبدیل به مسی شد یا روی همون فیبر میتونید بگیرید ؟نقل قول:
منکه قبلا های وب بودم تمام ساعات سرعتم فیکس 1700 کیلوبایت بود تحت هیچ شرایطی نوسان سرعت نداشتم مگر اینکه نتنقل قول:
گاهی کامل قطع میشد ولی بخاطر تعرفه اومدم پیشگامان حتی یه درصدم تصورشو نمیکردم اینجوری باشه سرعت بشدت نوسان داره که کاملا مشخصه کمبود پهنای باند دارن البته برخی مناطق دوستانم راضی هستن ولی در کل اکثرا ناراضی
سرویس 16 مگ که شب ساعت 12 به بعد 14 مگ هست و همینجوری افت میکنه تا ساعت 12 ظهر از اون موقع به بعدم که بلا استفاده
چه تبدیلی! :n02: این روشی است که مخابرات برای بدست آوردن مشترک استفاده می کنه.نقل قول:
انتخاب خیلی سخت است. تقریباً در هر بخشی هیچ کس سرویسش را پیشنهاد نمی ده. مانده ام چکار کنم! فکر کنم یک ماه باید بصورت اتفاقی از یک شرکت سرویس بگیرم. در بخش شاتل هم تقریباً همین حرف رو می زنند. اگر بصورت آگاهانه روی یک مقدار مشخص، سرعت رو قفل نکرده باشند که کاربر نتونه بیش از اون رو در طول روز استفاده کنه، باز به نظر من خوب است.نقل قول:
اتصال 8 م.بیت من امروز برقرار شد. انتظار خاصی ازش نداشتم و نمی خوام یک قضاوت کامل درباره اون داشته باشم. امروز سرعت نوسان داشت اما نه زیاد و طوری نبود که مشکل ساز باشه هرچند اکنون ( نیم ساعت پس از نیمه شب ) که دارم اینجا می نویسم نوسان سرعت کمی محسوس است. باید دید در روز های آینده چطور خواهد بود.
در کل شرکت ها خوب عمل نمی کنند و این بدلیل نبود قانون صحیح و مشخص و نیز مجری قانون موجه است ( شرکت ها و حکومت سر در یک آخور دارند ). بصورت مضحکی در طرح جدید اینترنت که چند ماه پیش معرفی شد آنچه که باید به کاربرا فروخته بشود، سرعت ذکر شده است و از آنجایی که جمله سرعت در اینترنت مترادف با پهنای باند است پس باید پهنای باند به کاربر تحویل بدهند اما این کار را در عمل کامل انجام نمی دهند و همونطور که می بینید حکومت هم کاری انجام نمی ده. ( با وجود اینکه به آسانی می تونه حتی یک کیلو بیت دزدی رو هم شناسایی کنه )
همین دیده بان که همه مسخره ش می کنن امروز وصل شد واقعا همه جوره عالیه !
حیف چه اشتباهی کردم وقت و هزینه مو سر این پس گامان احمق هدر کردم!
دوماه گرفتم عین دوماهش روزی 3 باز زنگ میزدم و جر و بحث که چرا سرعت اینطوریه!
اسمی نداره دیده بان ولی حداقلش سرویس خوب میده!
به اطلاع مشترکین عزیز پیشگامان می رسانیم، از امروز ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ تا ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ شما می توانید از سرویس ویژه نوروز پُر ترافیک پیشگامان استفاده نمایید. این سرویس ویژه مشترکین فعلی و جدید می باشد.مشخصات سرویس به شرح زیر می باشد :
- ۱۳۹۷ گیگابایت روزی ۱۳۹۷ تومان
- سرعت ۱۶ مگابیت یک ماهه
بجز مشکلات اساسی و سراسری که ممکنه یک isp داشته باشه .نقل قول:
مثلا برای پیشگامان یکی اینه که به مودم مشترکین آدرس ip عمومی مستقیم نمیده .
اما در موارد جزئی تر از یک مرکز مخابراتی به مرکز دیگه وضعیت سرویس متفاوته .
برعکس شما من روزی که سرویس گرفتم فقط دوبار برای تنظیم سرویس باهاشون تماس گرفتم و چند روز اول یک مقدار نوسان و مشکل بود ، بعدش سرویس واقعا عالی شد.
از هر نظری که شما بگین من راضی هستم از پیشگامان و تمام اعضا خانواده هم رضایت داشتن تو این یک ماه و خورده ای .
اما تجربه میگه هر وقت سرویس خراب شد ، دیگه موندن اشتباهه ، یکی دو هفته دیدی درست نمیشه و تماس گرفتی حل نشد .
باید جابجا شد ؛ ادم خود آزاری که نداره چندماه استفاده کنه بلکه در یک زمانی بخوان سرویس درست درمون ارائه بدن .
وضعیت اینترنت تو ایران بده ، حالا با صبر کردن که نمیشه خودمون رو از همون حداقل های اینترنت هم محروم کنیم.
سلام، تجربه حدود یک ماه استفاده از پیشگامان
بعد از چند سال استفاده از وایمکس ایرانسل و دو ماه LTE این شرکت گرانفروش مجبور شدم ایدیاسال بگیرم که برای استفاده در خونه به صرفهتر و ارزونتر حساب میشه.
نت ما کمتر از 24 ساعت راه افتاد و یک روز بعد از 6 مگ به 4 مگ کاهش پیدا کرد (درخواست 8 مگ دادیم ولی گفتن کشش خط روی 6 هست) که بعد کارشناس اومد و گفت که جابجا نکنین ما هم کابل بلند گرفتیم تا برسه به جایی که میخوایم و دیگه مشکلی نداشت.
الان هم نسبت به نت قبلی که داشتیم راضیتر هستیم و به خاطر فاصله با مخابرات دیگه امکان افزایش سرعت نیست. اینم بگم که اول با پارس و شاتل تماس گرفتم که پورت خالی نداشتن در پیام نور و از پیشگامان گرفتیم.
الانم برا تمدید گفتن میتونین از همین سرویس استفاده کنین یا سرعت 4 مگ که به خاطر حجم بیشتر قراره همون اولی رو تمدید کنم. سرویس ما 200 گیگ بینالملل هست با 750 گیگ شبانه. چند تا تست هم گذاشتم ولی ظاهرا نمیشه عکسش رو در پست قرار داد.
پینگ 110 تا 130
دانلود با آیدیام: 650 تا 720
NL-Legacy: 509.35 KiB/s 571.35 KiB/s 590.70 KiB/s
NL: 509.69 KiB/s 563.21 KiB/s 572.90 KiB/s
US: 467.50 KiB/s 550.84 KiB/s 574.27 KiB/s
SG: 202.53 KiB/s 432.04 KiB/s 475.97 KiB/s
امروز 3 بار قطعی چند ثانیه ای داشتم که مهم نیست اما تقریباً از ساعت 8 - 9 بعدازظهر نوسان سرعت و افت سرعت زیاد شده و محسوس است و اکنون پیرامون 2 م.بیت است. باید دید پس از چند دقیقه رفع خواهد شد یا نه که اگر نه، با پشتیبانی تماس خواهم گرفت.