با سلام خدمت تمام دوستان ویوی
یه خواهش دارم ---- چطوری میتونیم در قسمت پایین گوشی به جای آیکون پیام ها آیکون منو و یا home رو اضافه کرد.
با سلام خدمت تمام دوستان ویوی
یه خواهش دارم ---- چطوری میتونیم در قسمت پایین گوشی به جای آیکون پیام ها آیکون منو و یا home رو اضافه کرد.
برو توی قسمت منو گوشه سمت چپ بالا کلید Edit رو بزن ، بعد هر آیکونی رو که دوست داری 2 ثانیه لمس کن و از قسمت پایین بیارشون توی منوی بالا و آیکون مورد نظرت رو بکش قسمت پایین و رهاش کننقل قول:
1- هنوز ویجت و تم براش خیلی کمه. ولی اگه بگردی میتونی پیدا کنی مثلنقل قول:
http://www.7luke.com/portal/samsung-wave/time-weather-widget-pro-samsung-wave.php
2- تقویم شمسی هنوز نداره ولی شنیدم بزودی مایکروتل از طریق سامسونگ نرم افزارهای فارسی بیرون میده مثل همین تقویم شمسی, نقشه تهران و...
3- در مورد PC Connection هیج منبعی پیدا نکردم. من خودم مودم WIFI دارم که کار رو خیلی راحت میکنه.
4- در مورد مشکل هدفون, چون اتصال هدفون این گوشی یک کمی به اصطلاح نرم نیست و زور میخواد تا فیش هدفون به طور کامل جا بره, من فکر میکنم مشکل شما از این باشه. یکی از دوستانم همین مشکل را داشت که با کمی زور!! و البته دقت در جا زدن فیش هدفون مشکل حل شد.
دوست عزیز خیلی ممنون ولی منظور من هر آیکونی نبود فقط آیکونهای menu & home بود که هیچ کدام در منوی اصلی نیستن. لطفا کمکم کنید چون نمی خوام هر بار که می خوام برم تو منو دکمه لوزی شکل وسط رو بزنم و یا برای خروج از منو و رفتن به دسکتاپ دکمه قطع تماس رو بزنم.
سلام سهند جان می خواستم بپرسم که شما بازیه Real Football رو اون زمانی که رایگان بود (قبل از 12 جولای) دانلود کردی؟
اگه اینطوره می تونی یه جایی واسه من (ما) آپلودش کنی (البته اگه امکانشو داری و زحمتت نمی شه) ؟
ممنون
salam akharin updatesh mal khavare miyaneh shomarash chi e
سلام
من تا حالا حدود 3 4 بار شده که مثلا تو یه بازی بودم ، یکدفعه خودش خارج شده اومده رو صفحه اصلی :31:
شما میدونید مشکل چیه ؟
دوستان یک سوال با عرض شرمندگی! :31:
این ویجت اصلا چی هست؟
نقل قول:
ببین به اینا میگن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوار ابزاری برای دسترسی سریعتر به نرم افزار ها ، رو دسکتاپ می تونید بزارید ،
تو ویندوز مگه ندارید؟ مثلا سرعت سی پی یو ، ساعت و .... که گوشه میزارید
اهان منظور همون Gadget تو ویندوز هست.
مگه می شه شِیر کرد؟ اونجوری باشه یه نفر می خره 500 نفر استفاده میکنن به نظرم تا -- بشه باید صبر کردنقل قول:
من امروز 5-6 تا اهنگ گوش دادم و 2-3 تا ویدئو 6 دقیقه ای دیدم و یکم بازی کردم الان شارژ باتری گوشیم که کامل بود ، 40 درصدش بیشتر نمونده !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی این باتری برای یه روز هم کار نمیده !!!!!!!!!!!!!!!!
تو رو خدا اگر کسی این گوشی را داره بیاد بگه باتریش چجوریه ؟
گارانتی میتونه کاری بکنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه بعضی وقتا هم تا میزنم رو دوربین ، برا خودش ریست می کنه !!!
اگه آپدیت بشه درست میشه ؟
JPJG1 کجا هس که بشه دانلود کرد ؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Up to 15 h (2G) / Up to 7 h (3G)
سلام شما باید 3G رو خاموش کنی تا عمر باتری زیاد بشه.
بعد از جای مطئن خریدی و باتری 1500 روش بود؟
نگو تو رو خدا !نقل قول:
من امروز 5-6 تا اهنگ گوش دادم و 2-3 تا ویدئو 6 دقیقه ای دیدم و یکم بازی کردم الان شارژ باتری گوشیم که کامل بود ، 40 درصدش بیشتر نمونده !!!!
یعنی این باتری برای یه روز هم کار نمیده !!!!!!!!!!!!!!!!
تو رو خدا اگر کسی این گوشی را داره بیاد بگه باتریش چجوریه ؟
گارانتی میتونه کاری بکنه ؟
تازه بعضی وقتا هم تا میزنم رو دوربین ، برا خودش ریست می کنه !!!
اگه آپدیت بشه درست میشه ؟
JPJG1 کجا هس که بشه دانلود کرد ؟
ممنون
تازه داشتم به این فک میکردم که سامسونگ باتریهاشو درست کرده !
عجب ناتو ای هست این سامسونگ (15 ساعت تاک تایم از کجاش در آورده :دی ؟؟) : ))
دوستان من هر کاری میکنم به gprs ایرانسل وصل نمیشم یعنی اون بسته های ایرانسل چکار کنم .همه تنظیماتم هم درسته .اگر راهی هست بگید ؟؟؟
سلام دوستان
من یک هفته نیست که گوشیمو خریدم فیرمور گوشیم jpjf4 هست و متاسفانه گوشی رو هم بدون گارانتی خریدم
امروز داشتم با گوشی آسفالت رو بازی می کردم که یهو صدای بازی قطع شد
از بازی که اومدم بیرون دیگه اسپیکر گوشیم کار نمی کنه !!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه صدای زنگ نه صدای موزیک نه صدای کلیپ نه صدای دکمه ها و نه موقع تست با #*0#* !!!!
هارد ریست هم کردم متاسفانه درست نشد
الان حتی دیگه بازی اسفالت رو هم اجرا نمی کنه یعنی خود به خود از بازی خارج می شه
به نظر شما باید چه کار کنم ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------------------
ویرایش : اوه اوه اوه !!!
من فکر می کردم که فقط اسپیکر بیرونی گوشی از کار افتاده در صورتی که اسپیکر داخلی (اسپیکری که موقع صحبت کردن صدا از می یاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و میکروفون دستگاه از کار افتادن یعنی وقتی کسی بهت زنگ می زنه یا زنگ می زنی به کسی نه می تونی صدای طرف رو بشنوی و نه اون صدای تو رو می شنوه!
همچنین سرعت گوشی افت محسوسی کرده
یه هدست استریوی بلوتوث بهش وصل کردم صدا توی موزیک و ویدئو تکه تکه پخش می شه در صورتی که قبلا درست پخش می شد !
عجب شانسی داریم به خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لب دریا هم بریم خشک می شه !
گارانتی هم که نداره فکر کنم سطل آشغال بهترین گزینه باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گوشی زبان فارسی رو ساپورت میکنه؟ اگه اس ام اس فارسی بیاد چطور نشون میده؟
میشه رو این گوشی برنامه جاوا نصب کرد؟
خواهشا جواب بدین. ممنون.
وای-فای، بلوتوث، 3جی همه خاموش بودن؟نقل قول:
طبیعی نیست. مثلا من آواتار 2ساعت و نیمه رو باهاش نگاه کردم 30 درصد کم شد.
میگن آپدیت عمر باطری رو بیش تر می کنه.
فارسی ساپورت میکنهنقل قول:
اس ام اس رو هم درست نشون میده
جاوا هم نصب میشه
فرم ویر خاور میانه رو فعلا هیچ جای نت پیدا نمیکنید.
در ضمن با آپدیت باطری گوشی دیگه هیچ مشکلی نداره
برای دریافت آخرین نسخه نرم افزار، گوشیتون رو ببرید مایکروتل و بگید که براتون آپدیت کنه، که احتمالاً S8500JPJG1 هست.نقل قول:
نقل قول:
آموزش تعویض فریمور تو انجمن هست یه آپدیت جدید هم براش بگیرم تمام قسمتاشو آپدیت کن چون تو انجمن خوندم که مثل امنیا 2 میشه بخش بوت لودر یا یه همچین چیزی آپدیت نکرد
در کل اگه نرم افزاری باشه که 95 درصد هست با آپدیت حل خوهد شد نگران نباش:10:
خودم نمیتونم دانلود کنم ؟ :31:
شدنش که میشه ولی اون نسخه ای که گفتیم الان توی اینترنت گیر نمیاد.نقل قول:
گوشی رو وصل کن به کامپیوتر و برنامه ی Samsung Kies رو باز کن، پایین صفحه که نوشنه firmeware update رو بزن، اگه موجود باشه خودت میتونی آپدیت کنی. یه راه دیگه هم اینه که با داشتن multiloader و firmeware آپدیت کنی...
در کل مهم اینه که فایل آپدیت توی اینترنت وجود داشته باشه که بتونی بگیریش
بهترین راه فعلاً برای شما همون نمایندگیه
برنامه های جاوا به راحتی نصب میشه یا مثل مدل های قدیمی سامسونگ دنگ و فنگ داره؟ و اینکه محدودیت نصب نرم افزار داره؟ (آخه من سامسونگ دی900 داشتم که برای برنامه های جاوا فقط 4مگابایت فضا داشت و نصبش هم خیلی سخت بود.)
من که از دیروز تا حالا دارم ثانیه ای صدتا فحش به خودم می دم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سر هیچ و پوچ گوشیم و 400 هزار تومان پول بی زبان به گاف مکافات رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچی فیرمور بود رو هم امتحان کردم نشد که نشد!
امروز بردمش نمایندگی با اینکه گارانتی نبود قبول کردن با گرفتن هزینه درستش کنند گفته اگه نرم افزاری باشه تا دو روزه دیگه و اگه سخت افزاری باشه تا 10 روز دیگه گوشی باید اونجا بمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از من به شما نصیحت :
دوستان گوشی من پشتش نوشته بود Made By Samsung یعنی اینکه اسمبل چین هست
سعی کنید حتما با گارانتی پارس مایکروتل بگیرید که پشت گوشیتون نوشته باشه Made in korea By Samsung که حداقل الان که این گوشی جدیده و هیچیش مشخص نیست اگه خدای نکرده گوشیتون مشکل پیدا کرد گارانتی براتون درستش کنه و مثل من پشیمون نشید !
مشکلی با جاوا نداره. محدودیت حجمی هم ندارهنقل قول:
سلام دوستان کسی میدونه این ارور یعنی چی تو سامسونگ kies وقتی میزنم نرم افزار دانلود شه میگه:41:
the server is temporarily unable to carry out your request due to maintenance downtime or capacity issues
جاوا رانتایم java runtime هم رو سیستم نصبه آپدیت 12 هست
موقعی هم که گوشی وصل نباشه تو کایز قسمت نرم افزارها نمیره این قسمتش درست شد:19:
Kies_1.5.1.10071_32
رو نصبیدم:18:
امروز تو بازار موبایل ایران ۵دقیقه ای باهاش کار کردم
واقعا به قیمتش فوق العادست
خیلی روون و روپاست
بسی خوشم اومد
مالتی تاچش هم خوب بود و مخصوصا pinchش عالی بود مثل آیفون
سیستم عامل روونیه
فارسی هم که فول ساپورت بود
کلا گزینه SuperBیه
دوستانی که گوشی رو بردن مایکروتل آپدیت کردن، همون موقع تحویل می ده؟
باید مرکز خدمات مایکروتل ببرم دیگه، همون که تو سهروردیه؟
نیم ساعته تحویل میدن.نقل قول:
تقاطع مطهری و سهروردی.
سلام
من میخواستم این گوشی رو بخرم!
ولی موندم گارانتی مایکروتل اینقدر ارزش داره 50-60 تومن اضافه تر بدم؟
مایکروتل گوشی های غیر گارانتی رو هم آپدیت میکنه؟
اگه آره چه قدر میگیره؟
بعد هم اینکه یه جا تو همین تاپیک خوندم با گارانتی مایکروتل نایاب شده؟
الان پیدا میشه؟
ممنون
سلام
می خواستم ببینم عملکرد gps این گوشی در مقایسه با omnia hd چطوریه چون شنیدم جی پی اس امنیا اچ دی خیلی قوی هست
در ضمن آیا مایکروتل روی این گوشیم برنامه جی پی اس نصب میکنه یا نه؟
سلامنقل قول:
اینم بازی Real Footall :
کد:http://www.mediafire.com/?gk3yk3nqxr296bo
من این گوشی رو با گارانتی مایکروتل 89/05/12 گرفتم . اینا نتیجه تجربیات چند روزه کار با این گوشیه:
1- استفاده از رمهای متفرقه باعث مشکل در ارتباط با کامپیوتر و نرم افزار kies میشه. حتما از رم درست و حسابی استفاده کنید. من رم 8 گیگ ترانسند انداختم. هیچ مشکلی نداره ..
2- دیروز تو پارک نهج البلاغه (حوالی میدون پونک) بودم. بعد از فعال کردن جی پی اس در حدود یک دقیقه بعد تونست به ماهواره وصل بشه. ولی در محیطهای بسته این مقدار بعضی وقتا حتی تا 15 دقیقه هم میتونه طول بکشه. فقط حواستون باشه که جی پی اس قاتل باتریه و مصرف نسبتا بالایی داره.
3- در حالت قفل اگه پیغامی, .... داشته باشین اونو بصورت قطعه ای از یک پازل نشون میده که با لمس اون و کشیدن قطعه به سرجای خودش قفل گوشی باز میشه و میتونین مسیجتون رو ببینین.
4- در حالت قفل میتونین علاوه بر فشردن کلید unlock صفح رو لمس کنین و انگشتتون رو مثل حالت عوض کردن دسکتاپ از راست به چپ بکشید تا گوشی unlock بشه.
5- کمتر گوشیی رو دیدم که مثل این گوشی اینقدر نصب و حذف برنامه ها راحت باشه. توی این چند روز توی نصب برنامه های جاوا هم هیچ مشکلی نداشتم.
6- دوستانی که مثل من توی خونه مودم وای فای دارن خیلی راحت میتونین از طریق گوشی کلیه کارهای دانلود و نصب برنامه ها را از اینترنت انجام بدن. سرعت دانلودش خیلی عالیه.
7- وقتی تو سایت یوتیوب میرید آیکون ویدئوها را نشون نمیده (نمیدونم چرا) ولی وقتی روی هر ویدئو کلیک میکنید به راحتی و با سرعت خوب اونها رو نمایش میده.
8- در مورد اون دوستانی که تردید دارن باید بگم حتما گوشی رو با گارانتی اصل بخرید تا خدای نکرده با اولین مشکل رنگتون نپره. واقعا ارزش داره که 50 تومن اضافه بدید ولی با خیال راحت کار کنین.
9- باید به وزن کم این گوشی هم در مقابل رقباش هم اشاره کرد که از بیشترشون وزنش کمتره.
10- سخن آخر اینکه یه فاکتور مهمی توی خرید در دنیا وجود داره که متاسفانه اکثر مردم تو ایران اونو در نظر نمیگیرن. اونم " ارزش در مقابل مبلغ پرداختیه " . مثلا فیات سی نا ماشین بدی نیست ولی ارزش پرداخت حدود 17 میلیون تومان را نداره. این گوشی رو هم هر موقع خواستید مقایسه کنید حتما مبلغ پرداختی رو در نظر بگیرین و توجه داشته باشید که محاله تو این رنج قیمت همچین امکاناتی رو روی یه گوشی بتونین بدست بیارین.
امروز صبح که گوشیمو روشن کردم صفحه نمایشم خیلی روشن بود انگار که سان لایت فعال باشه رفتم تو ستینگش دیدم رو یکه ریست کردم درست نشد باطری در اوردم نشد برنامه ی magic torch رو فعال کردم یهو صفحه نمایش تقریبا خاموش شد بعد خودش ریست شد دوباره برایتنسش زیاد شد خلاصه کل امروز اینجوریه به نظرتون نرم افزاریا یا سخت افزاری؟ فردا اگه وقت کنم می برمش مایکروتل ببینم چی می گن حالم گرفته شد :41: مزیت اصلی این گوشی صفحه نمایششه یه ماه نشده اینجوری شده خدا کنه مشکلش نرم افزاری باشه
یه بار با این کد ال سی دی رو تست کن :نقل قول:
کد:*#0*# - LCD test
بالاخره بعد از یه گشت و گذار طولانی فریمور فارسی رو واسه دانلود پیدا کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براي نمايش تصوير در سايز اصلي اينجا را كليك كنيد. سايز اصلي تصوير844در667 ميباشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته که فریمورها یه کم قدیمیه ولی در حال حاضر تنها فریمورهایی هست که فارسی رو ساپورت میکنه و به جای مایکروتل از روی وب میشه گیر آوررد.
اینم لینک مستقیم برای دانلود
کد:http://yazdsat.dl.rapidbaz.com/T4AJ/S8500XXJE5.zip
نقل قول:
بابا ای ول!:31:
کارت خیلی درسته!:10:
حالا هر کسی برنامه ای از kies بخره براحتی میتونی بین دیگیران شیر کنه!مثلا هیمن بازی براحتی در قسمت application کپی شد و تو گوشی نصب شد!:5::19:
دوستان گرامی که قبل از پولی شدن بازیها وبرنامه ها؛ اونها رو دانلود کردند لطفا برای ما هم آپلود کنند!
اگر جایی از اینترنت هم پیدا بشه راهنمایی کنید!:10::46::20:
نصب شد؟!! جدی؟؟نقل قول:
این یه استتثنا بوده حتما، Dungeon Hunter رو هم تو فروم های خارجی گذاشتن ولی کسی نتونسته نصب کنه، همه با پیغام Invalid License مواجه شدن.