سلام . خوبی حسین جان . اگه برات ممکنه کل قیمت بازیکنای من رو بهم بگو . ممنــون
Printable View
سلام . خوبی حسین جان . اگه برات ممکنه کل قیمت بازیکنای من رو بهم بگو . ممنــون
حسین جان راستی این آپشن فایلی که برا نقل وانتقالات گذاشتی یکی دوتا مشکل داره .
- دروازه بانها تعدیل نشدند
- غیر از لیگ انگلیس لیگهای دیگه تعدیل نشدند
- آپشن فایلت برا نقل و انتقالات به روز نیست و بازیکنایی که جدیدا ترانسفر شدند تو این آپشن فایل اعمال نشدند
آرمین جان داری اشتباه میکنی بجز مورد آخر بقیه موارد درستن بعنوان نمونه ازمورد دوم میتونی تواناییهای یکی دو تا بازیکن رو بزاری مثلا مسی و رونالدو .نقل قول:
من فردا قیمت بازیکنان شما رو میذارم یک کم وقت گیره اینکار .
حسين جان پس دستت درد نكنه همون مال تيم منم حساب كنم ببينم دخل و خرجم چي ميشهنقل قول:
---------- Post added at 03:09 AM ---------- Previous post was at 03:06 AM ----------
:27::21:تبريك:27::21:
حسین جان اینم بگم که من این آپشن فایلی رو که گذاشتی رو به جای آپشن فایله خودم قرار دادم بعد میخواستم برم داجل بازی ارور دونت سند رو میداد. مجبور شدم سیو لیگ رو ( PES2010_LC03) از قسمت سیو بیارم بیرون .بعد که رفتم داخل درست شد و ارور نداد. یعنی ممکنه به خاطره سیو لیگ باشه ؟نقل قول:
آرمین جان این آپشن فایل مال پچ PESEDIT بود اما آپشن فایل مسابقات مال پچ SM PATCH هستش . توی این فایل فقط آمار توانایی بازیکنان رو مد نظر داریم لازم نیست شما حتما برای توی مد لیگ .نقل قول:
منظورت رو نفهمیدم . میگم که اون آپشن فایلی رو که شما گذاشته بودین وگفته بودید که قدرت بازیکنای تمام لیگ ها تعدیل شده , من همون رو دانلود کردم وریختم تو پوشه کنامی . بعد رفتم آمار بازیکنای لیگهای دیگه رو نگاه کردم ولی هیچ فرقی نکرده بود ! حالا نمی دونم مشکل از کجاست :41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان شما میگی آمار ژاوی توی این تصویر تعدیل نشده ؟ الان همه چیز توی این تصویر درسته من متوجه نمیشم ایراد شما به چیه ؟ الان مگه ژاوی بازیکن لیگ اسپانیا نیست خب اینکه الان قدرتهاش تعدیل شده دیگه ! من امروز این قدرتها رو تعدیل کردم قبلا آمار قدرتهای این بازیکن اینها نبودن اصلا .نقل قول:
حسین جان من این چند صفحه آخر رو نخوندم شما چه جوری قیمت بازیکنان رو در میاری؟برات سخت نیست؟ اگه کمک خواستی من هستم.
حالا اگه میشه قیمت این بازیکنان رو بگو چه قدره:
گورکوف(بوردو)
روبن و ریبری(بایرن مونیخ)
گودجانسن(تاتنهام)
اینیستا
دنیل آلوز
منز(رم)
بالوتلی(اینتر)
آگبانلاهور(استون ویلا)
جووینکو(یوونتوس)
ببخش منو که لیستم یکمی زیاد شد.راستی قیمت بازیکنان تیم من چه جوری هست؟خیلی پایین نباشه:20:
خب منم بازیمو انجام دادم با نتیجه ی 1 بر 0 بردم.وبازیه وحیدم که گفت نمی تونه بازی کنه زدم رفت با نتیجه ی 0 -0 مساوی شد.البته من تنظیمات line up و mark و team style هم براش گذاشتم اما این نتیجه به دست اومد.به این ترتیب پرونده ی نیم فصل اول بسته شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیو بازی
حسین جان قیمت بازیکنای منم دربیار ضمنا قیمت این بازیکنارو هم در بیار.کد:http://www.multiupload.com/SUMA12ZZDE
داوید ویا
فرانک ریبری
سرجیو راموس
مایکون
میروسلاو کلوزه
روبن
بقیه ی کاندیدام هم که بچه ها گفتن دستت درد نکنه.
عادل جان من گفتم دیروز نمی تونم برم ولی امروز که می تونستم برم.حالا سیو بعد از بازی خودت رو نداری تا من برم؟
شرمنـــده حیسن جان اصلا حواسم نبود از سر کار اومده بودم خسته بودم حواسم نبود چشمم به استامینا و آمار های قرمز بازیکنا افتاد فکر کردم تعدیل نشدند. حسین جان اگه برات ممکنه قیمت این بازیکنا رو بهم اطلاع بده : Friedel >> Aston Villa _ Lennon >> Tottenham _ Upson >> West Ham _ Heskey >> Aston Villa خیلی ممنـــون .نقل قول:
سلام به همه
بچه ها من الان دارم بازیکنان تیمهای خودمون رو با یک فرمول مناسب قیمت گذاری میکنم ایشالا تا شب قیمت تمام بازیکنان رومیزارم .
با این فرمول این بازیکنان اینجوری قیمت میخورن ببینین چطوره ؟
آرشاوین 37.2 میلیون دلار
تورس 62.6 م
آنلکا 37.6
توز 50
اوون 37.8
مدافعین :
اگر 21.6
گالا3س 25.6
کاروالیو 36.8
ویدیچ 22.8
توره 24
هنوز هافبکها و دروازه بانها قیمت گذاری نشدن
حسین جان من رفتم سر کار . راستی یادت نره حتما قیمت بازیکنای من و اون چند تا بازیکنی رو که بهت گفتم رو بی زحمت بهم اطلاع بده . ممنون. خداحافظ تا ساعت شب11:30
من الان می خوام بازی آخر خودم بازی کنم چی کار کنم.سه تا بازی آخر رو بازی نکردم هیچ کدومشو کامپیوتر نبردش:13: حالا دو بازیش اشکال نداشت ولی بازی آخر رو من می تونستم بازی کنم.دوستان فکر کنم من انصراف بدم بهتره چون همه چیزها داره دست به دست هم میده که من نتونم ادامه بدم:20:
البته خیلی برای من سخت هست چون من اینجا دوستان خیلی خوبی دارم. باور کنید برای من زیاد رده بندی مهم نیست و مهم همین بازی کردن و هیجان بازی هاست و اگر آخر هم تیم من بشه برام مهم نیست.ولی فکر کنم یه سری چیزها برابر نیست.البته کسی شاید مقصر نباشه .حسین واقعا خیلی تلاش می کنه که مسابقات بهتر و جذابتر بشه و واقعا باید ازش تشکر خیلی زیاد کرد.
دوستان اگه رفتم حلالم کنید:11:
خب من بازیکنان تیمهای خودمونو قیمت گذاری کردم اگه بازیکنی رو از قلم انداختم بگید :
منچستر سیتیدروازه بانها:
شی گیون 58.8 میلیون دلار
تیلور 23.6 میلیون دلار
میکل 15.2 میلیون دلار
مدافعین :
لسکات - 2.8 م
ریچارد - 11.2 م
توره - 24 م
بون - 1 م
بن هیم - 1 م
اونوها - 1 م
بریج 7.2 م
زابالتا - 4 م
کامیدو - 3 م
هافبکها :
دی جونگ - 11.9 م
کمپانی - 3 م
جانسون - 2 م
پتروف - 27 م
بری - 17.5 م
رایت فیلیپس - 19.1
اتوهو - 1 م
الانو - 16.8 م
ایرلند - 22.4 م
مهاجمین :
توز - 50 م
ادبائور - 24 م
روبینیو - 63.6 م
بلمی - 33.6 م
سانتاکروز - 9.6 م
بنجانی - 2.2
کایسدو - 2.5 م
---------------------------------
جمع کل سرمایه باشگاه : 459 میلیون دلار
حسین جان پستهای قبلی من رو خوندی؟
سرمایه تیم من فکر کنم به 200 میلیون دلار هم نرسه:20:
لیورپول
دروازه بانها :
رینا - 40.8 میلیون دلار
کاولری - 27.2 م
مارتین - 14 م
مدافعین :
اگر - 21.6 م
کرگر - 31.6 م
پلسیس - 1 م
اسکرتل - 3 م
کایرگیاکاس - 1 م
آیالا - 1 م
کلی - 1 م
جانسون - 24.8 م
دگن - 8 م
اینسوا - 2 م
دوسنا - 1 م
دارابی - 1
هافبکها :
ماسکرانو - 27.3 م
جرارد - 76.4 م
لوکاس - 4 م
اکیولانی 27 . م
اسپیرلینگ - 1 م
ریرا - 12 م
ائوریلیو - 3 م
بنایون - 35.9 م
مهاجمین :
ورونین : 26.4 م
کویت - 15.6 م
الژار - 3 م
تورس - 62.6 م
بابل - 35.2 م
نمت - 3 م
انگوگ - 2 م
جمع کل سرمایه باشگاه : 513.7 میلیون دلار
منچستر یونایتد
دروازه بانها :
فن درسار - 51.6 میلیون دلار
کوزاک - 24.8 م
فاستر - 26 م
مدافعین :
ویدیچ - 22.8 م
اوشی - 2 م
فردیناند - 44.8 م
بروون - 13.2 م
اونس 2 م
نویل - 4 م
اورا - 25.6 م
رافائل - 7 م
فابیو - 3 م
لائت - 1 م
هافبکها :
هارگریوز - 6.3 م
کریک - 31.3 م
اسکولز - 24 م
فلچیر - 11.6 م
گیبسون - 2 م
پارک جی سونگ - 9.8 م
گیگز - 43.7 م
اندرسون - 30 م
والنسیا - 16.8 م
ابرنان - 1 م
مهاجمین :
نانی - 35.6 م
رونی - 70.8 م
برباتوف - 35 م
اوون - 37.8 م
ماچنا - 3 م
ولبک - 2 م
جمع کل سرمایه باشگاه : 587.5 میلیون دلار
---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
وحید جان اجازه بده اینا رو بنویسم بعد صحبت میکنیم .
آرسنال
دروازه بانها :
آلمونیا - 30.8 میلیون دلار
فابیانسکی - 28.4 م
مانون - 9.2 م
مدافعین
سیلوستر - 3 م
گالاس 25.6- م
یورودو - 2 م
سانگ - 2 م
سندروس - 2 م
ورمالن - 2 م
کلیچی - 36.8 م
ساینا - 20 م
ترائوره - 12 م
گیلبرت - 2 م
هافبکها :
روسیچیکی - 58.5 م
نصری - 21 م
فابرگاس - 50 م
دنیلسون - 3 م
رمزی - 3 م
دیابی - 3 م
ابوئه - 4.4 م
گیبس- 2 م
ویلشر - 2 م
راندال - 1 م
بارزیت - 1 م
مهاجمین :
والکات - 44.8 م
فن پرسی - 52.8 م
ادواردو - 22.8 م
آرشاوین - 37.2 م
بنتنر - 8 م
ولا - 22 م
سیمپسون - 2 م
جمع کل سرمایه باشگاه : 515.13 میلیون دلار
تو لیورپول مکسی رودریگز رو ننوشتی و همچنین من تو این آپشن فایل که قبلا داده بودین من اصلا ورنین و نمت و مارتین دروازبان سومم نبود رو نداشتم. یعنی من نیم فصل رو بدون 3 تا بازیکنام بازی کردم!!!
نمیشه تو آپشن فایل نقل و انتقالات بهش اضافه کنید؟
چلسی
دروازه بانها :
پیتر چک - 56.4 میلیون دلار
هیلاریو - 23.6 م
تیلور - 6.8 م
مدافعین :
تری - 36.8 م
کاروالیو - 36.8 م
الکس - 19.6 م
مانسین - 1 م
ایوانویچ - 7.2 م
اشلی کول - 46.4 م
بلتی - 8 م
فریرا - 10.4 م
هافبکها :
لمپارد - 75.1 م
دکو - 61.9 م
اسین - 34.8 م
وودز - 1 م
ژیرکوف - 6 م
مالودا - 9.6 م
استوچ - 1 م
بالاک - 61.2 م
جو کول - 49.6 م
میکی - 8 م
مهاجمین
کالو - 21.2 م
کاکوتا - 1 م
دروگبا - 47.2 م
استومیگ - 1 م
شوچنکو - 26 م
آنلکا - 37.6 م
جمع کل سرمایه باشگاه : 708.4 میلیون دلار
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
نقل قول:
عادل جان این آپشن فایل با یکیه مسابقات فرق میکنه به همین خاطر چند مورد کمو زیاد شده ( این مال پچ pes edit هستش و مال مسابقات از پچ sm patch گرفته شده ) . حالا هرکدوم رو خواستی میشه انجام داد یا رودریگز باشه و اون سه تا دیگه نباشن و یا برعکس .
من تصمیم داشتم قیمت بازیکنان اورتون رو هم بنویسم اما دیدم ارزش کل باشگاه شاید به 200 م هم نرسه پشیمون شدم چون اصلا وحید نمیتونه با فروش بازیکناش , بازیکن جدید جذب کنه .
منظور من اینه که من تو آپشن فایل قبلیه هم این چند تا بازیکن رو نداشتم.نقل قول:
عادل جان این آپشن فایل با یکیه مسابقات فرق میکنه به همین خاطر چند مورد کمو زیاد شده ( این مال پچ pes edit هستش و مال مسابقات از پچ sm patch گرفته شده ) . حالا هرکدوم رو خواستی میشه انجام داد یا رودریگز باشه و اون سه تا دیگه نباشن و یا برعکس .
پس من چی کار کنم؟نقل قول:
من تصمیم داشتم قیمت بازیکنان اورتون رو هم بنویسم اما دیدم ارزش کل باشگاه شاید به 200 م هم نرسه پشیمون شدم چون اصلا وحید نمیتونه با فروش بازیکناش , بازیکن جدید جذب کنه .
نقل قول:
پاتو : 59.2 میلیون دلار
آدریانو : 18.8 م
لوچو گونزالز : 6 م
کاکا : 67.2 م
اگوئرو : 66.8 م
بنزما : 44.6 م
کریس رونالدو : 104.8 م
ابراهیموویچ : 66.6 م
نقل قول:
ویا : 56.4 م
کلوزه : 25.8 م
ریبری : 46.9 م
روبن : 50.1 م
راموس : 44.8 م
مایکن : 45.6 م
---------- Post added at 06:36 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
ماباید یا با ترکیب اون زمان تیمها بازی کنیم و یا با ترکیب فعلی چون حتما میدونی توی این چند وقت کلی بازیکن جابجا شدن .اون آپشن فایل مربوط به چند وقت پیش میشه که هنوز نقل و انتقالی در سطح باشگاهها صورت نگرفته بود .نقل قول:
وحید جان شما تصمیم نهاییتو بگیر بعد درمورد این قضیه یک فکری میکنیم .نقل قول:
عادل جان من حاضرم تورس رو بالاتر از قیمت بازار ازت بخرم . چکشو بکشم ؟
تصمیم چی بگیرم؟منظورت اگه ادامه دادن مسابقات هست من دوست دارم ادامه بدم ولی یه سری ناعدالتی ها در حق من شده که انگیزه منو کم کرده:13: فکر کنم اونارو نگم بهتر باشه:20:نقل قول:
وحید جان شما تصمیم نهاییتو بگیر بعد درمورد این قضیه یک فکری میکنیم .
نقل قول:
این روزا آرمین حس قهرمان بازیش گل کرده میخواد یک تیم ضعیفو تحویل بگیره و قهرمانش کنه میگم چطوره تیم تو رو با آرمین عوض کنیم :31: . آرمین خدای نکرده این دورو ورا نباشه یه وقت که کلمو میکنه .
وحید جان اگه واقعا دوست داری به رقابتها ادامه بدی و تنها دلیلت برای ادامه ندادن همینه که گفتی خوب اونو میشه درستش کرد شما دقیقا بگو بنظرت چطور عادلانست ما همون کارو میکنیم . اگه دوست داری من قیمت بازیکناتو حساب میکنو و قیمتها رو دو برابر میکنم تا بتونی بازیکنان درجه یک بخری و یا اینکه همین تیمتو یه تغییراتی توش بدیم هر جور که فکر میکنی بهتره با اجازه بچه ها من همون کار رو برات انجام میدم .
این بازیکنا رو می خوام بفروشم.اینایی که بغلش علامت زدم.باید چی کار کنم؟
دروازه بانها :
رینا - 40.8 میلیون دلار
کاولری - 27.2 م *
مارتین - 14 م
مدافعین :
اگر - 21.6 م
کرگر - 31.6 م
پلسیس - 1 م *
اسکرتل - 3 م
کایرگیاکاس - 1 م
آیالا - 1 م *
کلی - 1 م *
جانسون - 24.8 م
دگن - 8 م
اینسوا - 2 م
دوسنا - 1 م
دارابی - 1 *
هافبکها :
ماسکرانو - 27.3 م
جرارد - 76.4 م
لوکاس - 4 م
اکیولانی 27 . م
اسپیرلینگ - 1 م *
ریرا - 12 م
ائوریلیو - 3 م
بنایون - 35.9 م
مهاجمین :
ورونین : 26.4 م
کویت - 15.6 م
الژار - 3 م *
تورس - 62.6 م
بابل - 35.2 م
نمت - 3 م
انگوگ - 2 م *
عادل جان من حاضرم تورس رو بالاتر از قیمت بازار ازت بخرم . چکشو بکشم ؟
عادل شک نکن بنفعت تموم میشه ها حساب کن با این پول بازیکنان ایده آلتو میتوی بخری مثلا سرجیو راموس که کارت اورلپ هم داره و یا ریبری که یک بازیکن تالیز منه و باهاش میتونی کل تیمو به حرکت دربیاری . به هر حال میل خودته .
---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
خب هر وقت خواستی یک بازیکن جدید بخری باید اینا رو به اون تیم بفروشی . در حقیقت به این شکل میشه بعد از اینکه برای خرید یک بازیکن اوکی دادی من این بازیکنان رو به تیم مقابل منتقل میکنم و بازیکن مورد نظرتو میارم توی تیمت و تغییرات رو توی آپشن فایل همه بچه ها اعمال میکنم .نقل قول:
حسین جان مسئله من ضعیف بودن تیمم نیست.من یکی اینکه با کم کردن این قدر از خصوصیات بازیکنان اورتون مشکل دارم.براش دلیل دارم.بازیکنان اورتون همشون تقریبا در حد متوسط هستن به جز حدود 5 تا بازیکنان که شاید ستاره باشن.ولی تیمهای دیگه اینجوری نیستند.حداقل هر تیمی از بچه ها 2 فوق ستاره داره و ستاره هم تا دلت بخواد هستش و به همین خاطر شما هر چه قدر از تیمهای دیگه کم کنید بازم اونا از تیم من خیلی قویتر هستن چون یکی کلا سازنده های بازی هوش بازیکنان ستاره و فوق ستاره رو خوب ساختن و هر چه قدر خصویاتشون کم شه بازم قوی هستن بعد یکی این که اون بازیکنان دارایی کارتهای مهارتی بالایی هستند مخصوصا کارتهای نارنجی که به overall ratting بازیکن اضافه نمی کنند ولی باعث بالا رفتن مهارت بازیکن در حد زیادی میشن. بعد Form بازیکنان من نسبت به بازیکنان تیم دیگه خیلی پایینتر هستش و بازیکنان 3 و 4 زیاد دارم و به همین خاطر مثلا بازیکنانی که Form اونا 3 هستن توی اکثر بازی ها آبی و بنفش هستن و باعث میشه چند درصد از مهارتشون کم بشه.نقل قول:
این روزا آرمین حس قهرمان بازیش گل کرده میخواد یک تیم ضعیفو تحویل بگیره و قهرمانش کنه میگم چطوره تیم تو رو با آرمین عوض کنیم :31:. آرمین خدای نکرده این دورو ورا نباشه یه وقت که کلمو میکنه .
بعد یه چیز دیگه من با این تیم خودم به نظرت عادلانه هستش که با دیفالت تیمهای دیگه بازی کنم.مثلا چلسی و منچستر رو در نظر بگیر بازیکنان اونا بیشترشون بالای 80 هستن و بعضی هاشون هم تازه بالای 90 هستن.به نظر من با این شرایط قبلی که گفتم یعنی هوش و فرم بازیکنان من به نظرت عادلانه هست که با دیفالت تیمهای دیگه بچه ها بازی کنم. تازه من مثلا بازی رفت با منچستر یونایتد و منچستر سیتی اون تیمها با دیفالت تیم من بازی نکردن که هیچ با چند تا واحد کمتر از اون آپشن فایلی که خود من داشتم بازی کردن و هر جفتشون دو بر صفر تیم منو بردند بعد من حالا بازی برگشت باید با دیفالت بازیکنان اونا بازی کنم:18:
حالا هم نقل و انتقالات ارزش بازیکنان من اندازه یک سوم تیمهای دیگست.من خودم نقل و انتقالات توی مسترلیگ رو خیلی دوست دارم و همیشه توی این زمینه خوب عمل می کنم.حالا اگه این هم من نداشته باشم و تازه بخواید 2 واحد از تیم من بازم کم کنید دیگه واقعا نمی دونم چی بگم:13:
وحید جان کاملا حق با شماست من درک میکنم چی میگی .نقل قول:
خب شما دقیقا بگو بنظرت چطور عادلانست ما همون کارو میکنیم . اگه دوست داری من قیمت بازیکناتو حساب میکنم و قیمتها رو معادل سرمایه بقیه باشگاههای قدرتمند قرار میدم تا بتونی بازیکنان درجه یک بخری و یا اینکه همین تیمتو یه تغییراتی توش بدیم هر جور که فکر میکنی بهتره با اجازه بچه ها من همون کار رو برات انجام میدم .
سلام
لطفا برای فصل بعد اسم منم جزء رزرو ها بذارید
ممنون
من اونایی که گفتم خیلی مهم نبود فقط قسمت نقل و انتقالات خیلی برای من مشکل بودش چون من همیشه عادت دارم بازیکنان زیادی بخرم.نقل قول:
وحید جان کاملا حق با شماست من درک میکنم چی میگی .
خب شما دقیقا بگو بنظرت چطور عادلانست ما همون کارو میکنیم . اگه دوست داری من قیمت بازیکناتو حساب میکنم و قیمتها رو معادل سرمایه بقیه باشگاههای قدرتمند قرار میدم تا بتونی بازیکنان درجه یک بخری و یا اینکه همین تیمتو یه تغییراتی توش بدیم هر جور که فکر میکنی بهتره با اجازه بچه ها من همون کار رو برات انجام میدم .
این کار رو که گفتی بکنی خیلی خوبه.حالا بگو قیمت بازیکنان من حدودا چه قدر هستش.اگر زیر 200 میلیون باشه حداقل باید قیمت بازیکنان دو برابر بشه.راستی لمپارد رو حاظری با چه بازیکنانی از من عوض کنی؟
من فقط همین تورس رو دارم دیگه اگه اینم بفروشم با کی گل بزنم.نقل قول:
یعنی اگه من بخوام یک بازیکنه 40 میلیونی بخرم باید 2 تا بازیکن 20 میلیونی به اون تیم بدم.درست فهمیدم؟؟؟؟؟
حسین جان خب من اون اون بازیکنانی علامت گذاشتم رو با کویوت و ائورلیو رو داخل لیست کن قیمت بازیکنا میشه 56 میلیون.
ویا رو برای من بخر.
آره دقیقا همینطوره . مثل عهد حجر باید پایاپای مبادله کنیم چاره ای نیست .نقل قول:
ولی عادل من پول خیلی خوبی روی تورس میدما با این پول مطمئن باش بهترین بازیکنای دنیا رو میتونی بخری . من فقط بخاطر یک ویژگی خاص به این بازیکن علاقه مند شدم شاید خودت نتونی از اون ویژگی این بازیکن که تک و توکی از بازیکنان این ویژگی رو دارن استفاده کنی به هر حال این یک معامله برد -برد هستش خودت میدونی .
باشه من این موارد رو توی محتوای مخفی پست اول قرار میدم تا جنبه رسمی داشته باشه بعد در پایان فصل نقل و انتقالات با بقیه ترانسفرها یکجا آپشن فایلو آپدیت میکنم .نقل قول:
راستی این ویا توی این بازی یک ویژگی مخفی خیلی جالب داره که از هر 100 بازیکن یکی هم این ویژگی رو نداره میدونی اون چه ویژگی هستش ؟
باشه من اینکار رو انجام میدم اما یک کم وقت گیره باید صیر کنی .نقل قول:
هنوز در مورد فروش لمپارد کاملا مطمئن نیستم صبر کن ببینم توی این بازار چه بازیکنانی گیرم میاد بهت میگم .
حسین جان من میگم چه طوره شما قیمت بازیکنان تیم من رو بگی چه قدره بعد علاوه بر اون حدود 150 میلیون دلار هم به من بدی کافیه:31: البته یکمی پایین تر هم راضی هستم.این جوری کار شما هم کم میشه.
نه نمیدونم بگو چیه خیلی دوست دارم بدونم.نقل قول:
راستی این ویا توی این بازی یک ویژگی مخفی خیلی جالب داره که از هر 100 بازیکن یکی هم این ویژگی رو نداره میدونی اون چه ویژگی هستش ؟
در مورد اون ویژگی تورس هم صحبت کن.
راستی اگه زحمتی نیست قیمت تیری آنری رو هم در بیار.و لنون رو