نقل قول:
حدود 2400 :13::13:
Printable View
نقل قول:
حدود 2400 :13::13:
من می خوام یک مک بوک پرو بخرم
حالا چندتا سوال داشتم که ببینم به کار من میاد یا نه
می خوام هنگ و ویروس و اینا زیاد تو کارش نباشه
سرعت بالا باشه
استفاده صرفا طراحی هست
امنیت اطلاعات بالا باشه
با این حساب به درد من می خوره یا نه ؟
کاملا چون اصولا برای مک تا حالا ویروس نوشته نشده راست کار شماست:11:نقل قول:
سرعت مک هم با ویندوز قابل مقایسه نیست هنگ هم اصلا تو کارش نیست کافیه از همین بچه های این تاپیک پرس و جو کنید
با سلام خدمت تمام دوستان
می خواستم یک نوت بوک اپل بخرم.
بهتره مبنای انتخاب رو بر بازی بگذارم. البته برای کار با نرم افزارهای مهندسی برق هست.
بنظر شما کدام مدل رو بگیرم بهتره ؟
انتخاب من MC373LL/A هست.
سایت اپل رو که دیدم، در قسمت فروشگاه، یکسری اپشن هایی وجود داشت.
کد:http://store.apple.com/us/configure/MC373LL/A?mco=MTc0Njg1ODE
مواردی که در سایت نظر منو جلب کرد :
هارد HDD 500 - 7200rpm - sats و HDD 512 - solid state drive.
رم 4gb , 8gb.
نمایشگر.
کنترل.
- در بین هارد sata و solid state drive چه تفاوتی هست که اینقدر احتلاف قیمت دارند ؟!
- برای سیستم عامل مک ، محدودیت ساپورت رم هست (مثل ویندوز اکس پی 32 یا 86 که 4gb رو 3.2gb میشناسن) یا نه ؟
- بین نمایشگر ها چه فرق وجود داره ؟
- امکانات و ویژگی های کنترل چیه ؟
* اپشن های موجود در سایت رو میشه در ایران هم تهیه کرد ؟
در سایت (نقش) که مدل هاشون رو دیدم، MC373LL/A رو با مشخصات زیر ارائه کرده بود :
ram : 4gb - 1066 fsb
hdd : 500gb - 5400 rpm
monitor : glossy 15.4 led - 1440*900
اگر رم و هارد و مانیتور زیر مورد نظر باشه ، راه حل چیه ؟
ram : 8gb - 1066 fsb
hdd : 500gb - 7200 rpm or 512 - solid state drive
monitor :MacBook Pro 15-inch Hi-Res Glossy Widescreen Display or MacBook Pro 15-inch Hi-Res Antiglare Widescreen Display
با تشکر
با سلام به شما کاربر تازه وارد و علاقه مند به اپل و دنیای مکینتاش ،نقل قول:
سرعت read/write و امنیت SSD خیلی بالاست و با sata قابل مقایسه نیست!نقل قول:
- در بین هارد sata و solid state drive چه تفاوتی هست که اینقدر احتلاف قیمت دارند ؟!
ببینید ، هر سیستم عاملی یک محدودیتی داره ، سیستم عامل مکینتاش تا 64GB رم DDR3 رو بصورت مستقیم ساپورت میکنه!نقل قول:
- برای سیستم عامل مک ، محدودیت ساپورت رم هست (مثل ویندوز اکس پی 32 یا 86 که 4gb رو 3.2gb میشناسن) یا نه ؟
در حالت کلی LED دو نوع براق و مات هست!نقل قول:
- بین نمایشگر ها چه فرق وجود داره ؟
اونایی که اول اسمشون Hi دارند رزولوشن بالاتری دارند!
با سیستمی به نام Front Row (یه چیزی تو مایه های Media Center ویندوز) کاملا مچ میشه!نقل قول:
- امکانات و ویژگی های کنترل چیه ؟
بله!نقل قول:
* اپشن های موجود در سایت رو میشه در ایران هم تهیه کرد ؟
نقل قول:
در سایت (نقش) که مدل هاشون رو دیدم، MC373LL/A رو با مشخصات زیر ارائه کرده بود :
ram : 4gb - 1066 fsb
hdd : 500gb - 5400 rpm
monitor : glossy 15.4 led - 1440*900
اگر رم و هارد و مانیتور زیر مورد نظر باشه ، راه حل چیه ؟
ram : 8gb - 1066 fsb
hdd : 500gb - 7200 rpm or 512 - solid state drive
monitor :MacBook Pro 15-inch Hi-Res Glossy Widescreen Display or MacBook Pro 15-inch Hi-Res Antiglare Widescreen Display
با تشکر
راه حل ، خیلی ساده است ، شرکت اپل ایران این کار رو براتون میکنه!
یعنی ، کانفیگ دلخواه شما رو به اپل سفارش میده! و ۴۵ روز بعد به شما تحویل میده!
قیمت هم اینطوری محاسبه میشه :
قیمت اپل استور آمریکا + 800,000 تومن(البته حدودی گفتم!)!
با تشکر ،
M24
نقل قول:
ببین دوست عزیز همه ی این انتظاراتی که داری مک بوک پرو براحتی برآورده میکنه .
درضمن شما که کاربر آیفون هستی باید به اپل و محصولاتش ایمان آورده باشی :31:
داداش محسن چرا جواب ما رو ندادی با مرام ؟
اقا ما دچار یه پارادوکس های فجیعی شدیم امروز چن تا مورد هست که باید بپرسم ازتون :
یکی از بچه ها میگفت که نباید ویندوز رو کنار مک نصب کرد و به سیستم آسیب میزنه ؟ این درسته ؟ میگفت نسب کردن ویندوز کنار مک درست نیست و سخت افزار بهش فشار میاد و برای همین گرم میکنه . نظرتون چیه ؟
مورد بعدی اینکه من برای رایت سی دی از برنامه نرو استفاده میکنم . توی مک از چی استفاده باید کرد ؟
مورد بعدی اینکه من سی دی های موسیقیم رو با یک برنامه توی ویندوز به ام پی 3 تبدیل میکنم و همینطور بعضی فیلم هامو با جت آئودیو به ام پی 3 تبدیل میکنم تا گوش بدم . توی مک با چی این کارو باید بکنم ؟
مورد بعدی اینکه من عکسامو توی ویندوز با برنامه ای سی دی سی نیگا میکنم توی مک با چی باید نیگا بکنم ؟
اینا فلن به مغزم رسید گفتم بپرسم ازتون که تو مک یه وخت مشکل پیدا نکنم
فقط بهم بگو برای اینها برنامه رایگان وجود داره یا نه ؟ همین . خیلی میخوامت .....:10:
سلام و خسته نباشید به همه بچه های اپلی.
منم تازه دارم وارد دنیای مک میشم ولی با سوالات زیادی مواجه شدم.من لپتاپ فعلیم دل.که الان در حال حاضر برای خرید اپل مد نظر هست."هنوز در مرحله تحقیق به سر میبرم"
من مدل f11 سونی با cpu ci7 مد نظرم بود که هم سنگین و هم از نظر کیفیت قطعات مطمین نیستم.حدود قیمتش هم 1.600
1-در مورد اپل می خواستم بدونم که علاوه بر کیفیت قطعات چه دلیل دیگه ای برای بالا بودن قیمت نسبت به کانفیگ لپتاپای دیگه داره؟
2-در ویندوز شنیدم که یک سری کلیدها کار نمیکند مثل tab,function...چون با alt+tab من زیاد کار میکنم در برنامه ها.آیا این درست است و چه کلیدهایی در ویندوز مشکل دارن؟و آیا قابل حل هستن؟
3-من نسبت به بودجم MC374 میتونم بخرم, ولی مدلی از سونی هست که این مشخصات رو داره ci5,4g ram,512 vga.500 hard و از سری cw است.آیا از نظر کیفیت قطعات و سرعت تفاوت خیلی زیادی با هم دارن؟و شما کدومو پیشنهاد می کنید؟ یا اصلا واستم MC373 -MC372 بگیرم.چقدر قیمتش احتمال داره پایینتر بیاد.
4-باتری مک بعد از چند سال خراب میشه؟یعنی این سیکل 1000 باریش حدودا چقدر با کار روزانه معمولی طول میکشه تا خراب بشه.
5-این تفاوت قیمتهای اپل در مغازه ها-سایت ها به چه دلیل است؟آیا تفاوتی دارن یا هر کدوم که ارزون تر میدن ازشون بگیرم.چون یکی میگفت فرقی نداره چون همشون یه کیفیتیو دارن هرکی پایین تر داد از اون بگیر.که سایت های اینترنتی از مغازه های پایتخت ارزونتر میدن.("از اپل ایران-الماس" بگیرم میرزه پول اظافه بدم؟)
در کل از کجا بگیرم بهتره؟اپل ایران-الماس-شرق-بورس-چاره...
*ببخشید من در مورد اپل یه تازه واردم اگه سوالا زیادو بی ربط بود منو ببخشید.
به امید خدا شاید منم تونستم عضو اپلی ها بشم.
نقل قول:
شما همچین حرف میزنید انگار می خوایید آتاری بخرید
معادل تمام این برنامه ها رو مک هم هست نگران نباشید
مورد اول هم کذب محضه :11:
سلام
من مي خواستم لپ تاپ مك بوك پرو بخرم.موندم از كجا بخرم بهتره.من از بندرعباس هستم.لپ تاپ هايي كه اينجا هستن همه اسمبل چين هستن. فاميلامون هم سوئد هستن دارن ميان ايران يه سفر.به نظر شما لپ تاپي كه از اونجا بيارن واسم بهتره اينجاست يا فرقي ندارن؟ هم از لحاظ قيمت و هم كيفيت
اون که البته ، کاملا ایمان داریم :31:نقل قول:
فقط ، می خواستم ببینم ، برای مک ، برنامه تو زمینه گرافیک هست یا نه
مثلا من می تونم کل سری ادوبی و همین برنامه های گرافیکی که تو ویندو اجرا می کنم برای مک گیر بیارم ؟
اون روشی که میگن exe رو اجرا می کنه تا چه حد به درد بخور هست ؟
در حال حاظر از مکینتاش 0% میدونم یک دوره باید ببینم :31:
آی مک چطوره ؟
میشه به مک بوک پرو موس مخصوص اپل وسط کرد دیگه ؟
دوستان یکمی در مورد mighty mouse توضیح میدین؟ تو سایت اپل چیزی پیدا نکردم............
قیمتش هم اگه کسی میدونه بگه.....
تا اونجایی که میدونم تمام چیزهایی که میخوای پیدا میشه - فوتوشاپ - illustrator -نقل قول:
تازه اگه هم پیدا نکردی میتونی virtual machine نصب کنی و با ویندوز این کارا رو انجام بدی مشکلی نیست....
در مورد iMac اطلاعی ندارم....
موس هم که خودت می گی موس مخصوص اپل! ........
نقل قول:
شرمنده علی جان . پستی که دادید رو ندیدم :11:
به این حرفهای بی اساس توجه نکنید . من کی رو میشناسم رو مک بوک پروش هم مک داره هم وین XP داره هم ابونتو ( لینوکس ) و هم وین 7 :18::18: بدون مشکلی داره با همش کار میکنه :31:نقل قول:
اقا ما دچار یه پارادوکس های فجیعی شدیم امروز چن تا مورد هست که باید بپرسم ازتون :
یکی از بچه ها میگفت که نباید ویندوز رو کنار مک نصب کرد و به سیستم آسیب میزنه ؟ این درسته ؟ میگفت نسب کردن ویندوز کنار مک درست نیست و سخت افزار بهش فشار میاد و برای همین گرم میکنه . نظرتون چیه ؟
مک رو دست کم گرفتید ؟؟؟!!! :27::27:نقل قول:
مورد بعدی اینکه من برای رایت سی دی از برنامه نرو استفاده میکنم . توی مک از چی استفاده باید کرد ؟
برنامه برای رایت خیلی زیاده :20:
اصلا نگران این برنامه ها نباش . با Itunes هم میشه :21:نقل قول:
مورد بعدی اینکه من سی دی های موسیقیم رو با یک برنامه توی ویندوز به ام پی 3 تبدیل میکنم و همینطور بعضی فیلم هامو با جت آئودیو به ام پی 3 تبدیل میکنم تا گوش بدم . توی مک با چی این کارو باید بکنم ؟
با برنامه iphotoنقل قول:
مورد بعدی اینکه من عکسامو توی ویندوز با برنامه ای سی دی سی نیگا میکنم توی مک با چی باید نیگا بکنم ؟
جالب اینه که مک صورت افراد رو در عکسها تشخیص میده و برای هر فرد یک فولدر جداگانه ایجاد میکنه :18::18:
هر وقت یادت اومد بپرسنقل قول:
اینا فلن به مغزم رسید گفتم بپرسم ازتون که تو مک یه وخت مشکل پیدا نکن
بله . تمام این نرم افزار ها کرک شده و رایگان رو نت هستنقل قول:
فقط بهم بگو برای اینها برنامه رایگان وجود داره یا نه ؟ همین . خیلی میخوامت .....
سلام به شما دوست عزیز و تازه وارد :40:نقل قول:
هر سوالی دارید بپرسید .نقل قول:
منم تازه دارم وارد دنیای مک میشم ولی با سوالات زیادی مواجه شدم.
یک نگاهی تو همین فروم بزن میبینی که این سری F چقدر خرابی داره .نقل قول:
من مدل f11 سونی با cpu ci7 مد نظرم بود که هم سنگین و هم از نظر کیفیت قطعات مطمین نیستم.حدود قیمتش هم 1.600
گول کانفیگ و قطعات رو نخورید :8:
زیبایینقل قول:
1-در مورد اپل می خواستم بدونم که علاوه بر کیفیت قطعات چه دلیل دیگه ای برای بالا بودن قیمت نسبت به کانفیگ لپتاپای دیگه داره؟
باتری فوق العاده ( 10 ساعت )
سیستم عامل مک
اینا چند تا تفاوت ساده بود . یک سوال :
تا حالا با ترک پد مک بوک کار کردید ؟؟؟
کار کنی حساب کار میاد دستت :31:
براحتی این مشکل حل میشهنقل قول:
2-در ویندوز شنیدم که یک سری کلیدها کار نمیکند مثل tab,function...چون با alt+tab من زیاد کار میکنم در برنامه ها.آیا این درست است و چه کلیدهایی در ویندوز مشکل دارن؟و آیا قابل حل هستن؟
زیاد منتظر ارزون شدن نباشید . خیلی پایین بیاد 100 تومن .نقل قول:
3-من نسبت به بودجم MC374 میتونم بخرم, ولی مدلی از سونی هست که این مشخصات رو داره ci5,4g ram,512 vga.500 hard و از سری cw است.آیا از نظر کیفیت قطعات و سرعت تفاوت خیلی زیادی با هم دارن؟و شما کدومو پیشنهاد می کنید؟ یا اصلا واستم MC373 -MC372 بگیرم.چقدر قیمتش احتمال داره پایینتر بیاد.
اگر 13 اینچی برات خوبه همین الان برو 374 رو بگیر . در غیر این صورت صبر کن برای 15 اینچی .
بهتره کاربردتون رو بگید تا ببینم چه مدلی بدردتون میخوره :8:
این به مسائل مختلف از جمله طرز استفاده بستگی داره ولی اینو مطمئن باشید که به این راحتی ها باتری مشکل پیدا نمیکنه .تو ساختش از بهترین و جدیدترین فن آوری ها استفاده شده :18:نقل قول:
4-باتری مک بعد از چند سال خراب میشه؟یعنی این سیکل 1000 باریش حدودا چقدر با کار روزانه معمولی طول میکشه تا خراب بشه.
بی خیال خرید اینترنتی بشید . شما تا پای خرید برید تخفیف هم میگیرید .نقل قول:
5-این تفاوت قیمتهای اپل در مغازه ها-سایت ها به چه دلیل است؟آیا تفاوتی دارن یا هر کدوم که ارزون تر میدن ازشون بگیرم.چون یکی میگفت فرقی نداره چون همشون یه کیفیتیو دارن هرکی پایین تر داد از اون بگیر.که سایت های اینترنتی از مغازه های پایتخت ارزونتر میدن.("از اپل ایران-الماس" بگیرم میرزه پول اظافه بدم؟)
اینا خوبی :نقل قول:
در کل از کجا بگیرم بهتره؟اپل ایران-الماس-شرق-بورس-چاره...
الماس پایتخت
نقش
اپل ایران
رادان مک
خواهش می کنم .درست عضو جدید هستید ولی کاملا حرفه ای پست دادید.:46:نقل قول:
ببخشید من در مورد اپل یه تازه واردم اگه سوالا زیادو بی ربط بود منو ببخشید.
انشاا...نقل قول:
به امید خدا شاید منم تونستم عضو اپلی ها بشم.
تمام نرم افزارهای گرافیکی نسخه ی مک هم دارن . مک در برنامه های گرافیکی خیلی موفق نشون داده :20:نقل قول:
به نظرم با مک کار کنی بی خیال برنامه های exe میشی:18:نقل قول:
من هنوز محصول بد از اپل ندیدم . آی مک یک pc خفن هست . من که باهاش خیلی حال می کنم :20:نقل قول:
آی مک چطوره ؟
بله . هم میتونید مجیک موس وصل کنید هم مایتی موس :13:نقل قول:
هر کس که مجیک موس رو دیده بد جوری شیفتش شده . نمیدونم جریان چیه . همه دوستان از مجیک موس میپرسن !!!!!!:18::18::18::18::18::18::18:
مایتی موس با قیمت 70 تومن داره در تهران معامله میشه . مایتی موس دارای دو کلید قابل برنامه ریزی هست و از 2 باتری تغذیه میکنه . با بلوتوث کار میکنه .نقل قول:
از زمانی که مجیک موس وارد بازار شد فروش مایتی موس کم شد
تمامی برنامه های گرافیکی نسخه ی مک دارن . مک تو برنامه های گرافیکی خودش رو خوب نشون داده :20:نقل قول:
شما با مک کار کنی بی خیال exe میشی :31:نقل قول:
عالیه . یک pc خفنه . من که خیلی باهاش حال می کنم :21:نقل قول:
آی مک چطوره ؟
بلهنقل قول:
نمی دونم چرا هر کس مجیک موس رو میبینه شیفتش میشه . چند روزی هست که تو تایپیک در موردش زیاد صحبت میشه .
نقل قول:
سلام به M24
جوابتون خیلی کامل بود ، مرسی.
اینکه دیگه فوق قوف العاده است 64gb رم . . . یعنی چی . . . فضا !
بین خودمون باشه . . . 64gb زیاد لازمم نمی شه !!!:31:
شرکت اپل ایران نمایندگی رسمی هست یا مثل نقش ، عرضه کننده هست ؟ (البته اگر اشتباه میگم معذرت)
خوب اینجوری یه ذره ستم نیست ! 800.000 برای چی ؟
با این حساب پس بهتره بگم برام بفرستن ، نظرتون در این مورد چیه ؟
- خرید مستقیم از اپل
- خرید از نقش با گارانتی
* البته تا اونجائی که من میدونم . . . کلا"
اپل != گارانتی; "کیفیت بالای قطعات"
ببین دوست عزیز به نظر من فعلا 4 گیگ رم جواب کارتون رو میده و اصل به صرفه نیست که 800 تومن برای رم خرج کنید :13:نقل قول:
اپل ایران هم مثل نقش یک فروشنده است.
اگر در کشورهای دیگه کسی رو دارید بهش بگید براتون یکی بیاره در غیر این صورت خرید اینترنتی و خرید مستقیم از اپل توصیه نمیشه :27:
با سلام خدمت دوستان عزیز
من دو روز پیش یک مک بوک پرو MC373 از فروشگاه بورس برای یکی از دوستان خریداری کردم.
قیمت بدون گارانتی 2420 و با گارانتی و تعویض یک ماهه 2510 که از همه جا پایینتر بود.
توصیه میکنم بهشون یه سر هم بزنید. بچه های خوبی بودن
قیمتش که واقعا نسبت به جاهای دیگه پایین تره .:18: پلم کارتون دست خورده که نبود ؟؟نقل قول:
قیمتش خیلی مناسبه . به نظرم شک بر انگیزه :27::27:
شاید هم لپ تاپهاشون ریفر باشه :21:
100 درصد یک مشکلی تو کار هست .
خود شرکت اپل مک بوک پرو مدل MB986 رو با قیمت #2199 عرضه می کنه چطور این فروشگاه بورس میده 2240:18::18: :18:
یعنی سود که نمی خوره ضرر هم میده :31:
ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Apple Mac Book pro MB986
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قيمت : 22,400,000ريال
منم خیلی تو کف شدم من تصمیم دارم Apple Mac Book pro MC373 رو بگیرم
قیمت این مدل با قیمتی که الماس پایتخت داره عرضه می کنه خیلی فرق داره
مثلا همین مدل رو الماس داره 2700 می ده و این سایت بدون گرانتی 2420 میده
یکی توضیح می ده چه خبره؟
با تشکر
سلام
من مي خواستم لپ تاپ مك بوك پرو بخرم.موندم از كجا بخرم بهتره.من از بندرعباس هستم.لپ تاپ هايي كه اينجا هستن همه اسمبل چين هستن. فاميلامون هم سوئد هستن دارن ميان ايران يه سفر.به نظر شما لپ تاپي كه از اونجا بيارن واسم ،بهتر از اينجاست يا فرقي ندارن؟ هم از لحاظ قيمت و هم كيفيت
نقل قول:
هر جایی برید لپ تاپهای اپل اسمبل چین هستند حتی لپ تاپهایی که در امریکا هست :20:
از لحاظ قیمتی تفاوت زیادی هست ولی کیفیتشون یکیه . به نظرم ارزش داره که براتون بیارن
این 373 چه جوریاست؟ قیمتش که خیلی پایینه!!
داداش از کجا گرفتی؟؟:13::13:
نقل قول:
عجله نکنید تا ببینیم جریان چیه :28:
سلام
نمایندگی لپ تاپ های اپل کدوم شرکت داره ؟
سایت چیه ؟
ممنون
اپل در ایران نمایندگی رسمی نداره همه فقط فروشنده هستندنقل قول:
اینم اسامی فروشنده ها :
الماس پایتخت
نقش
اپل ایران
رادان مک
سایتشون هم تو گوگل بگردی پیدا می کنی
بچه ها من بد جور دلم می خواد مک بوک پرو بگیرم.
تو سایت اپل یک مدل هست روش قیمت زده 1499 دلار که 13 اینچ هست.از یکی از فروشنده ها تو تبریز پرسیدم گفت که این سری 10 خرداد برامون می رسه .قیمت هم گفت که با سایت اپل 200-250 دلار فاصله هست.
خواستم بپرسم که وزن این لپ تاپ 13 اینچی چقدره؟
و ایا ارزش خرید رو داره؟؟!
مشکل خاصی که نداره؟
همه دلشون میخواد :31: انشا... بزودی به خانواده ی بزرگ مکیینتاش وارد بشید :46:نقل قول:
مدلی که شما پسند کردی مدل MC375LL/A هست که قیمتش در تهران حدود 1800 هست .نقل قول:
تو سایت اپل یک مدل هست روش قیمت زده 1499 دلار که 13 اینچ هست.از یکی از فروشنده ها تو تبریز پرسیدم گفت که این سری 10 خرداد برامون می رسه .قیمت هم گفت که با سایت اپل 200-250 دلار فاصله هست.
وزن 2 کیلو گرمنقل قول:
خواستم بپرسم که وزن این لپ تاپ 13 اینچی چقدره؟
بهتره کاربردتون رو بگید بعد بیشتر توضیح بدم .نقل قول:
و ایا ارزش خرید رو داره؟؟!
نه . اپل و مشکل ؟؟؟!:18::18::18:نقل قول:
مشکل خاصی که نداره؟
یک موضوع بی ربط با تایپیک :
دوستان هنوز زمان زیادی از حضور سری f سونی نگذشته که کم کم داره خودش رو نشون میده . :27:
من هر تایپیکی میرم میبینم یکی خریده و مشکل داره . این دو نمونش ::31:
نقل قول:
سلام
من لب تاب f11dgx/b سونی خریدم ولی وقتی لب تاپ خاموش می کنم خیلی شارژ خالی می کنه ایا خالی کردن باطری عادی یا باطری خراب و یا از لب تاب(مثلا هر 10 ساعت 22 تا 25 درصد خالی می کنه)
نقل قول:
روشن نشدن sony f111 سلام
کمک کمک
لبتابم روشن میشه ولی چیزی رو صفحه نمایش دیده نمی شه بعد چند مین فنش به شدت صدا میده؟
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
یک مدل 13 اینچ دیگه هم هست که cpu کمتری داره یکم هاردش کمتره ولی تو قیمت 300 دلار فاصله دارن با هم.نقل قول:
300 دلار واسم زیاد فرق نداره ولی شما بودین کدوم رو بر میداشتین؟
وزن اون چقدره؟
ببین دوست عزیز از لحاظ وزن هیچ فرقی با هم ندارن :20:نقل قول:
خب 375 مسلما بهتره . :13:
اگر واقعا وزن برات مهمه چرا مک بوک ایر نمی گیری ؟؟ وزنش 1 کیلو و 300 گرم
اخه چون سیتم و سخت افزارش خیلی پایینه.نقل قول:
ولی شما اگه جای من بودی کدوم رو می گرفتی؟؟
70 گیگ هاردشون فرق داره+یک مقدار جزیی cpu.نظر شما چیه؟
اگر 70 گیگ برات مهم نیست 374 بگیر . چون سی پی یو هاشون تفاوت جزئی دارن :13:نقل قول:
کاربردتون رو نگفتید ؟؟؟
دوستان من شدیدآ بین 372 و 373 شک دارم... واسه کار های روزانه و نت و یه سری برنامه تقریبآ ساده میخوام..
اما نمیخوام کم بیاره..
core i7 خیلی بهتر ازcore i5؟؟
من 372 رو 2380 قیمت گرفتم اصفهان. خوبه یا گرونه؟؟ به نظر خودم همین 372 کارم را راه میندازه.. لطفآ اساتید هم نظرشونو بگن و راهنماییم کنن..
راستی میتونید یه کتاب اموزش کار با مکیینتاش بهم معرفی کنید؟؟ میخوام تا تیر ماه که میگیرم حسابی اطلاعاتم بالا باشه وقتی خریدم.. ممنون میشم.
ببین دوست عزیز تو رده بندی سی پی یوها سی پی یوی بکار رفته در 373 شش رده بالاتر از سی پی یوی بکار رفته در 372 هست . البته سی پی یوی بکار رفته در 372 ( i5 540m ) هم خیلی قوی هست .نقل قول:
372 حافظه ی کارت گرافیکش 256 هست ولی 373 دارای 512 مگابایت هست . اگر میخوای بازی کنی 373 خیلی بهتره :13:
. قیمت تهران 2350 هست و در اصفهان این قیمت خوبه :20:نقل قول:
من 372 رو 2380 قیمت گرفتم اصفهان. خوبه یا گرونه؟؟ به نظر خودم همین 372 کارم را راه میندازه.. لطفآ اساتید هم نظرشونو بگن و راهنماییم کنن.
کتاب تو بازار زیاد هست . جدیدن شرکت نقش یک کتاب آموزش مکینتاش اشانتیون میده :18:نقل قول:
راستی میتونید یه کتاب اموزش کار با مکیینتاش بهم معرفی کنید؟؟ میخوام تا تیر ماه که میگیرم حسابی اطلاعاتم بالا باشه وقتی خریدم.. ممنون میشم.
خیلی ی ی ی ممنونم محسن جان که همیشه راهنماییم میکنی..
نه بازی نمیکنم اما دوست دارم cpu خوب و قوی داشته باشه.. همچنین سرعتش.. 372 کم نمیاره؟
میشه قیمت 373 بهم بگی؟
بازم ممنونم ازت..
محسن و امید همیشه کامل جواب میدن و مشکل گشای کاربران مکینتاش هستندنقل قول:
خیلی ی ی ی ممنونم محسن جان که همیشه راهنماییم میکنی..
372 کم نمیاره اما بازم بستگی به کار شما دارهنقل قول:
نه بازی نمیکنم اما دوست دارم cpu خوب و قوی داشته باشه.. همچنین سرعتش.. 372 کم نمیاره؟
الان دیگه قیمتش حدود 2700 ثابت هست البته با گارانتی که بدون گارانتی قیمتش کاهش پیدا می کنهنقل قول:
میشه قیمت 373 بهم بگی؟