من طرف پونکم غرب تهران میشه یعنینقل قول:
اگه مودم outdoor بگیرم میشه مودم وایرلس بهش وصل کنم؟
Printable View
من طرف پونکم غرب تهران میشه یعنینقل قول:
اگه مودم outdoor بگیرم میشه مودم وایرلس بهش وصل کنم؟
نقل قول:
دوست عزيز شما مثل اينكه شما فراموش كرديد كه تو ايران داريد زندگي ميكنيد جاييكه معمولا قوانين درست اجرا نميشه.
باید زنگ بزنی نمایندگی, اونا بهت میگن تو منطقه indoor هستی یا نه. برای outdoor باید یک روتر وایرلس یا یک access point خالی بگیری.نقل قول:
وايمكس من هم وصل شد. (يك مگ نا محدود). از ديروز هم سرعتم رو درست كردن و دانلودم حدوداً 125 هست. ولي آپلود ي ذره ضعيفِ . اين ي روز رو كه راضي بودم و اميدوارم همچنان سرعت خوب بمونه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
مبارک باشه!
شما کدوم شهری؟
بعد از یه هفته هم تونستی بیا از وضعیت سرویست توی اون یک هفته بگو!
امروز smsمبین تو گوشیم اومد .من هم سریع زنگ زدم 1868و بعد از 15 دقیقه معطلی یه خانمی جواب داد و بعد راهنمایی ادرس منطقه رو گرفت و گفت که اونجا انتن میده و خلاصه سرتون رو درد نیارم ...ما ثبت نام شدیم و با پیک موتوری بعد از2 ساعت برام مودم رو اوردن و بابت 256kbو5گیگ دانلود و مودم indoorمبلغ1236000ریال از ما گرفت بعد زنگ زدمبه خانمه گفتم نصاب کی میاد گفت امروز 5 شنبه هست نمیشه روز شنبه میاد بعد گفتم من باید هزینه دیگه ای هم بدم گفت به هیچ عنوان هزینه ای ندهید..الان اومدم خونه مودم رو زدم به برق و شبکه کامپیوتر ..روشن کردم چراغ lan روشنه ..3 تا چراغ دیگه یکیش روشن خاموش میشه ..تا شنبه ببینم . اقای به اصطلاح نصاب چی میگه...راستی به خانمه گفتم اگه جواب نداد پس میگیرین با قاطعیت گفت اره ...فعلا شما دست نگه دارید تا من ببینم چیکار میکنم...
خدا رو شکر مثل اینکه مشکل کمبود پهنای باند حل شده, از عصر تا حالا ثابت 129 کیلو داره دانلود میکنه, :31:
شما تو اینترنت اکسپلورر ادرس 192.168.0.10 رو بزن تا بری تو منوی مودم. برو تو قسمت status بعد wimax حالا مودم رو بردار اینقدر اینور و اونور اطاق ببرش تا جایی رو که بالاترین CINR رو میده پیدا کنی.نقل قول:
من به زور CINR به ۹ میرسه . هر چی هم بهشون زنگ میزنم که یا بیا این رو درست کن یا بیا پس بگیر انگار نه انگار !!!
طرح برلیان . منطقه جردن . خلاصه خیلی شاکیم . ۲ هفته است که سر کارم .....
امروز چشمش نزني قعطي نداشت دوست عزيزمون راست ميگه مخابرات اهواز يه كم مشكل داره اما انگار ميخواد هر چي مشكلش رو روي وايمكس بريزه.اما انگار مدارس باز شده پهناي باند بيشتر شده چون من امروز از ظهر ساعت 3تاساعت6عصر سرعت دانلودم با اينكه سرويسم 128 هست ثابت روي 58بود اما شب افت كرد امد روي 16تا20 خودش. حالا ما نخواستيم58 رو قطع نشه همون 16 هم راضي هستيم
از من یوزر و پسورد میخاد....چی بزنمنقل قول:
پیدا کردم مرسی
Connect Frequency 3549000KHz
Upload Data Rate 0 bytes/sec
Download Data Rate 0 bytes/sec
Signal Strength 0%
Link Quality(CINR Reuse1) 0%
Link Quality(CINR Reuse3) 0%
CINR Reuse1 -1.60dB
CINR Reuse3 2.04dB
RSSI -96.71dBm
UL_FEC -
DL_FEC -
BSID 00:00:00:00:00:00
POWER -43.29dBm
Statistics Upload Download
Ethernet Bytes
اینا اخریت اعداد هستن شما منظورت کدوم بود
مودم شما به جای CINR نوشته Signal Strength که سیگنال رو به درصد نشون میده. RSSI شما الان -96 هست که خیلی کمه این عدد منفی هرچی به صفر نزدیک تر باشه بهتره. شما اگه میتونی مودم رو ببر رو پشت بوم ببین RSSI رو میتونی برسونی به 70 -80 . فکر کنم آخرش باید outdoor بگیری.
در ضمن الان چون سیگنال شما ضعیفه به هیچ btsی نتونسته وصل بشه (BSID صفر هستش) وقتی که وصل میشه جلوی BSID, آی دی bts رو می نویسه.
مبین نت واقعا مثل این که پینگش عالیه
مرسی از کسایی که تستاشونو گذاشتن
سلام...
کسی از دوستان فایل آموزشی فارسی pdf با هرچیزه دیگری همراه با عکس درباره تنظیمات کامل مودم های outdoor مبین نت داره که شامل نصب اولیه و تنظیمات تصویریش باشه؟
سلام دوست عزیز ایتم کل عکس های داخل پنل مودم CPE - Out Door در یک فایل زیپ خدمت شما :10:نقل قول:
کد:www.up.--------.com/Files/5daksed4df005,b4aa981a2.rar
دوست عزیز کار خوبی کردی که از تمام صفحات عکس گرفتی.ممنون
ولی اگر میتونی پستت رو ویرایش کن و همه عکس ها رو بریز توی یه فولدر و rar ش کن و یه جایی آپلود کن و لینکش رو بذار توی پستت!
اینجوری اونایی که با دایال آپ میان بالا هم بهتر میتونن این صفحه رو ببینن!
بازم تشکر...
چشم دوست عزيز. حتماً.
من تهرام هستم منطقه ونك پارك. (بالاتر از ساختمانهاي آ اس پ)
تو اين دو روزي كه باهاش كار كردم سرعت دانلود كه خوب بوده. (چه با رپيدشير چه با تورنت) ولي وقتي ميخوام تو سايتي برم باهاش، احساس مي كنم از اينترنت قبليم (512َ ADSL بود اون) سرعتش كمتره و ي ذره طول ميكشه كه بياره. كسي ميتونه راهنمايي كنه چرا ؟ آيا ميتونه به خاطر سرعت كم آپلودم باشه ؟؟؟ اصلاً چرا سرعت آپلودم نسبت به تست هايي كه دوستان ديگه گذاشتن اينقدر پايينه ؟؟؟
اين تست هم الان گرفتم :
>> البته سرعت آپلودم نسبت به تست قبلي بهتر شده.
نقل قول:
شما حین دانلود که احیانا اون سایت ها رو باز نمیکنی؟:31:نقل قول:
سرعت آپلود اینترنت 512 قبلی شما فکر نمیکنم از 512 بیشتر بوده باشه!
اینو هم در نظر بگیر که این تست بعضی مواقع با اون چیزی که شما استفاده میکنی فرق میکنه.مثلا الان من با ADSL ام دانلود که میکنم تقریبا سرعتش 1 مگابیته ولی تست که میگیرم میزنه 512 کیلوبیت!
نه بابا. من هر سايتي كه بخوام برم Pause ميكنم دانلودام رو .اصلاً بدون Pause كردم هيچ سايتي رو باز نميكنه چون كل Bandwidth گرفته شده.
آره مشكل همينه. قبلاً كه 512 داشتم ADSL قاعدتاً سرعت آپلود نمي بايست 512 باشه. ولي نكته همينه كه سريع اطلاعات رو ميفرستاد به سايت درخواستي و از اون طرف خيلي سريعتر باز ميشد سايت و سايت هاي سنگين راحت باز مي شد. ولي الان با اينكه سرعت دانلودم دو برابر شده و اينو به عينه دارم ميبينم ، ولي فقط واسه دانلود اون حس رو دارم و براي باز كردن سايت احساس مي كنم طول ميكشه به خصوص وقتي چند تا صفحه با هم باز مي كنم. (پيشاپيش اينم بگم كه ----- شكن اينا خاموشه ها ، Direct وصل مي شم به سايتي كه مي خوام برم.) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
والا من که دیگه نمیدونم مشکل از چی میتونه باشه ، وقتی همه شرایط برابره!!؟نقل قول:
حالا من خودم هیچوقت نشده با مبین نت بدون اینکه در حال دانلود نباشم ، وبگردی کرده باشم! همیشه در حال دانلوده!
جالب اینجاست که بعضی اوقات اینقدر صفحات رو زود باز میکنه که فکر میکنم دانلود قطع شده بعد که نگاه میکنم میبینم نه بابا با سرعت 130 هم در حال دانلوده!:8:
دستت درد نكنه. حالا شايد ي زنگي زدم به پشتيباني ببينم اونا چيزي ميدونن كه مشكل حل شه يا نه .
نقل قول:
سلام دوست من پست قبل وارایش شد:20:نقل قول:
اگه ping بالا باشه صفحات دیر تر باز میشند اما تو دانلود تاثیر ندارد(بسیار نامحسوس است) پینگت رو با اون زمان مقایسه کردی؟نقل قول:
آنتی ویروس و فایروال هم ping رو بالا میبره(همچنین امنیت رو!)اگر هم از اون وقتی که adsl داشتی نرم افزاری نصب نکردی که هیچ.
دوستان لطفا یه پینگ از tehran.ir میگیرید ؟ ممنون.
دقیقا دوستمون درست میگه هرچه ping time / Ping latency شما بالا تر باشه سرعت پیچ باز کردن شما کند تر میشهنقل قول:
نورم پینگ تایم ip های 4.2.2.4 باید زیر 170 باشد
و ip های داخلی هم زیر 50 ( مثل tehran.ir )
خدمت شما دوست گرامی :10:نقل قول:
بچه ها امرروز سرعت دانلود شما هم خوب بود یا نه برای من که خیلی خوبه روی 140 تا 145 ثابت مونده
سرویسمم 1 مگه
با اینکه اینترنت اهواز مشکل داره اما امشب سرعت معمولیه (نسبت به قبل خوبه)
منم طی 24 ساعت گذشته 9.5 گیگ دانلود کردم.:8:
با توجه به اینکه روز جمعه بود ولی حجم دانلودی عالی بود.:27:
کمتر روزی تونسته بودم اینقدر دانلود کنم!:5:
بچه ها من دنبال یک کرک میگشتم رفتم سایت crack s .am دیدم باز نمیشه ( صفحه فی - لتری نگ هم نمیاد) در صورتی که ف ی لتر نبود پیغام cannot display the webpage میده جالبه که با فی ل ت ر ش کن هم نمیاد. از اون جالبتر که با فی لت ر شکن twi ter هم نمیاد فی س بوک هم نمیومد که امروز یک بار زدم اومد خیلی عجیبه و مشکوکه! برا تویت ر پیغام میده
Error: Page cannot be displayed. Please contact service provider for more details. (5) حالا جالبه من که تویتر رو میزنم میره به یک سایتی به نام سرچ دیزکاورد وصل میشه. خیلی سایت های دیگه هم زده بودم کنات کانکت یا وب پیج نات فاند یا پیغام عجیب میداد. جالبه که یک بار سایت فی س بوک رو زدم یک پاپ آپ میخواست بیاد بالا که من هم گزینه تمپورری رو زدم بعدهنوز نوار پاپ آپ بودش یک بار دیگه زدم گفت میخواید از آیپی ده ده ...(بقیش یادم نیست) کوکی دریافت کنید؟(فکر کنم گفت کوکی) منم نه رو زدم اما از اون به بعد فیس بوک با ف ی ل تر ش کن باز میشه! history رو پاک کردم اما هنوز هم باز میشه مشکوکه! کامپیوترم ویروش هم نداره آدرس سایت ها رو هم درست زدم تازه این پاپ آپه فقط برای اینترنت اکسپلورر اومد. حالا میخوام مودم رو ریست کنم آیپیم عوض بشه ببینم چی میشه. لطفاً بررسی کنید خیلی مهمه
اخر كسي جواب سوال ما رو نداد پرسيم اگه مودم وايمكس 7يا8 ساعت روشن باشه خراب نميشه يا بسوزه؟
سلامنقل قول:
معمولاً سوختن قطعات الکترونیکی به کیفیت ساخت قطعه ، نویز برق ، نوسان برق ، الکتریسیته ساکن ، خاک ، رطوبت و شانس! بستگی دارد.
روشن گذاشتن مداوم نمی تواند دلیل قطعی برای سوختن باشد. مودم ADSL بنده 4 ساله که مدام روشنه! اما مشکلی نداره. البته اگر مودمتون داغ میکنه بهتره در مواقع غیر ضروری خاموش باشه.
من جای شما باشم روشن میگذارم.
نقل قول:
اگر قرار باشه به اين سادگي خراب بشه يا بسوزه كه ديگه اسمش مودم نيست. من كه بعيد ميدونم براحتي بسوزه مگر اينكه در شرايط خاصي قرار بگيره.
البته من خودم مودم outdoor دارم كه اكثر اوقات روشنه. و مشكلي هم نداشته.
پس نسبت به عددي كه شما ميگي Ping من خيلي بيشتره. برنامه جديدي هم نريختم ولي آنتي ويروس دارم كه اونو قبلاً هم داشتم و چيز جديدي نيست. كاري نميشه كرد كه Ping كمتر بشه و سرعت باز كردن سايتم بيشتر بشه ؟؟
نقل قول:
نقل قول:
نبابا دوست من شما نگران چه چیزایی هستی یا
6 تا اکسس پوینت / روتر توی ساختمان 15 ماه روشنه هیچ چیزشم نشده ( البته بزنم به تخته برای AP خودم و مودم های بقیه :31: )
نقل قول:
با سلام
بین دوست من اگه بخوام خیلی ساده بهت بگم
اینترنت چیزی جور خیابون های یک شهر بزرگ نیست که همون جوری هم که شما انتظار داری توی یک شهر اتوبان و خیابان و کوچه و چهار راه وجود داشته باشه توی اینترنت هم ما دقیقا مسیر های ارتباطی را با عنواین دیگه داریم
حالا یه سوال به نظرت چی میشه در سطح شهر شاهد ترافیک میشیم ؟
جواب : یا مسیر خیابون هامون گنجایش این حجم ماشین ها رو نداره و یا چهار راه مون میلنگه
حالا از این بحث خیابون و ماشین و اینا بیا بیرون که برسیم به سوال شما که چرا ping شما بالاست :
جواب : یا شرکت مبین نت پهنای باند کم آورده ( خیابوناش باریکه ) و یا روتر ها {مسیر یاب} هاش مشکل داره ( چهار راهاش مشکل داره )
خوب حالا شما چی کار میتونی بکنی که پینگت درست شه ؟
جواب هیچی این از عهده شما خارجه و وظیفه مسئول شبکه مبین نت که Ping را درست کنه ولی خدا غور زدن را که از شما نگرفته ؟ تجربه نشون داده توی ایران تا وقتی غور زدن ما کاربران نباشه سنگ از روی سنگ به خودی خود تکون نمی خوره
آیا فقط با غور زدن من و فورم پشتیبانی پر کردن کار درست میشه و ادمین شبکه میفهمه مشکل دقیقا از کجا بوده ؟
جواب خیر !
حالا چه طوری غور بزنیم تا حرف مون خریدار داشته باشته ؟
شما باید یه گراف از وضیعت چهار راه های جایی که میخواهید بهش وصل بشید را برای مدیر شبکه مبین نت بفرستید ( به همراه تیکت پشتیبانی ) تا اون بتون مشکل تون را برطرف کنه
حالا چه طور ؟
به وسیله نرم افزار زیر
شما به این نرم افزار یه تست بگیر ( چند تا IP داخلی و خارجی را تست کن ) و عکسش را برام بزار تا من بهت بگم کجای کار میلنگه
البته قبلش این ها رو توی نرم افزار تنظیم کن :
# of time Tracer : Ulimited
Trace Interval 1 Sec
Sample Include 300
و برای خروجی عکس میتونی از تب File => Save as Image را انتخاب کنی
امیدوارم کامل تونسته باشم جا بندازم مطلبو برای همه مشرکینی که مدتی هست با پینگ تایم بالا سر میکنند
نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مواقعی که سرعت اینترنت شما کاهش می یابد، بهترین راه برای یافتن مشکلات موجود، اجرای برنامه ای برای ردگیری مسیر مبداً تا مقصد وPing کردن هر نقطه میانی در مسیر است. با نتایج بدست آمده از این بررسی خواهید توانست ISP خود را در رفع ایراد یاری کنید. نرم افزار Ping Plotter این کار را به بهترین شکل ممکن انجام خواهد داد. کافی است که یک آدرس IP را به برنامه بدهید و بقیه کار را به خودش بسپارید
Whether you're a user of an ASP, an online gamer, a VoIP user, user of some other network/Internet application or an administrator, at some point it's likely you'll encounter problems with your network or Internet connection(s). PingPlotter helps you pinpoint where the problems are in an intuitive graphical way, and to continue monitoring your connection long-term to further identify issues.
PingPlotter offers some unique value for network monitoring and troubleshooting:
- Graphically display performance metrics about the route your data takes to a server.
- Monitor network performance over time, capturing the moments when problems surface.
- Zoom in on a problem period and construct a compelling case to have someone help you solve a problem.
- Get notified when there is a network problem.
- Save data or images, and send to others for review.
- Troubleshoot without having to call your ISP, allowing you to know about problems before they do
لینک نسخه کرک شده
کد:http://rapidshare.com/files/411137863/Ping_plotter_3.20.rar.html
دوستای گلم من از اعداد زیر چیزی نمی فهمم، سرویسم 512 هست بنظرتون این اعداد و ارقام خوبن؟؟
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر همین ثابت بمونه بله خوبه. سرعت دانلود 0.52 مگابیت میشه تقریباً همون 512 کیلوبیت که گرفتید.نقل قول:
سرعت آپلودتون هم ماشالله خوبه.
پینگ هم خوبه.
الان با این سرعت باید در حدود 55K در ثانیه دانلود داشته باشید.
ند هفته اي بود هر وقت زنگ ميزدي پشتيباني مبين نت تو هر ساعتي سريع جواب ميدادن.الان من 5ساعته قطع شده زنگ هم ميزنم ميگه خط شلوغهوخلاصه بگم من توي اين 20روز از مبين نت چيزي به جز قعطي نديدم اما مجبورم استفاده كنم وبري ماه بعدي شارژ كنم چون adsl بهم نميدن و فقط همين وايمكس ميشه استفاده كرد
سلام...نقل قول:
دوست عزیز وقتی دوباره وصل شد تو تاپیک اعلام کن. منم ساکن اهوازم دو هفته است پولو ریختم ولی نمایندگیش هنوز نیومده برام وصل کنه و میگه شبکه اشکال داره.