بعدا یه سوال الان تعرفه هاش چه طورین حجم بیشتر از 2گیگ هم داره؟؟؟؟
Printable View
بعدا یه سوال الان تعرفه هاش چه طورین حجم بیشتر از 2گیگ هم داره؟؟؟؟
خواهشا اگه رفتید نتیجه را همینجا اعلام کنید . من چند روز پیش تماس گرفتم جواب درست حسابی ندادن. و گفتن معمولش اگه از سرور خوب دانلود کنید باید بین 50 تا 70 باشه .نقل قول:
در ضمن حالا بدتر نشه! بیان سرعتای 256 هم نصف کنن نامردا؟؟!! :27:
ببین کسی ا اعضای خونه با موبایل از طریق وایرلس کانکت نشده. نهایتا پسورد وایرلستو عوض کن و یه رمز طولانی با ترکیبی از حروف و رقم بذار . نوع پسورد هم حتما wpa2 انتخاب کن.نقل قول:
در تاپیک های شهر های دیگه هم نوشتن که ترافیکشون کم شده یعنی قضیه فقط مختص اراک نیست.
یکی از بچه ها هم در همونجا نوشته بود که بخاطر شکایت isp ها مخابرات ترافیک رو کم کرده!
ترافیک به کنار، چرا سرعت کم شده؟:19:
تبریک دکی بابت رنگی شدن:12:
نقل قول:
مملکت مارو ببین !! خوبه دیگه بجای رقابت با مخابرات میرن شکایت میکنن:27:!!
راستی متن شکایتشون چی میتونه باشه؟؟؟!!
پس چرا وقتی ما از ispها شکایت میکنیم - تغییری حاصل نمیشه و نتیجه ای نمیگیریم ؟:44:
مخابرات اگه به خاطر ispهای دیگه این کار کرده باشه واقعا خیلی ........ .
مخابرات باید دقیقا برعکس الان عمل میکرد و یه حال اساسی به کاربرانش میداد(با افزایش سرعت :31: و ....)
بدین وسیله این جانب آقای بووووق از شما مودبانه در خواست میکنمنقل قول:
تمام
آخه عزیزم من و شوما رو چه به شکایت بشین از اینترنت دیال آپی مخابرات عزیز تقدیمت کرده به اسم پرسرعت استفاده کن تا یه پولی هم گیر این مادر مرده ها بیفتهنقل قول:
واقعا که چی ؟؟؟؟؟نقل قول:
اگه جرات داری بگو:32:
تماس گرفتم گفتن چشب حتما انجام امر میشه سرورم اگه مایلیت یه سیم کارت همراه اول هم به شما هدیه بدیم با 1000000000000000000میلی ثانیه مکالمه رایگان:6:نقل قول:
بچه ها به هرحال یواش یواش اینترنت ملی داره میاد رو کار بریم جلو در مخابرات یه تشکر اساسی ازش بکنیم
سلام.دوستان من الان 3 ماه هست اینترنت از مخابرات گرفتم به خدا پشیمون شدم،بابا گند زدن با این سرعتشون، آخه 512 کجای دنیا سرعت دانلودش متغییر بین 10 تا 50 کیلو بایته؟
ما خونمون 12 متری ملکه،وقتی گذرگاه بودم سرعت خوب بود بین 80 تا 130 بود ولی الان، دوستان شما سرعتتون چجوریه؟
پنجشنبه 3 روز مانده به پایان ماه رموضون:2::2:
از ما هم دقیقا اینجوریه :44: - سرعت متغیره :45:نقل قول:
عکس زیر ببینید مثلا سرعت 512 هست . الان یک ساعته که اصلا سرعت از 25 بالاتر نرفته و میانگینش هم نهایتا 19یاشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی اینجا 2 مگ داره بگه سرعتش دانلودش چنده؟ماه دیگه میخوام برم بگیرم اما کمی دودلم و میترسم سرعت کم باشه!
قیمتش که با 512 مو نمیزنه فقط ترافیک کمتره که اون هم گور باباش،میسوزیم و میسازیم:thumbsdow
سلام.
بعد از سه هفته که من شکایت فرستاده بودم برای بازرسی تلکام ( مخابرات ) تازه جواب داده شده.
گفته بودم چرا سرعت 512 من نصف شده.
جواب اومده :
معلوم نیست چیکار میکنن.نقل قول:
مشترک گرامی باسلام ضمن تشکر از حسن نییت جنابعالی مشکلات بزودی مرتفع خواهدشد
با احترام
دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات
شرکت مخابرات ایران
من یکی که خیلی دوست دارم سرعت به وضعیت سابق برگرده چون این 12 گیگ خیلی به دردم میخوره و دوست ندارم کمتر بشه:31:
سلام.
می خواستم بدونم چطوری باید اکانتمو چک کنم؟
از چه ساعتی به بعد رایگانه؟
اخه تازه خطمو وصل کردم هنوز از سرویس مخابرات اطلاعی ندارم.
مرسی اگر کسی جوابمو بده.
این سایت قدیمشه:نقل قول:
اینم جدید که فعلا بالا نمیاد:دی
از هر دو جا میتونید ببینید...
و از ساعت ۲ تا 7 صبح رایگان هست.
من 2 میگ دارم در روزها تا 130 و شب ها تا 90 ریت دارم . البته از ابتدای برج 3 سرعت ها کم شد . اون زمان من روز ها تا170 و شب ها 150 دانلود داشتم . یادش بخیر ...
من شنیدم این اینترنت ملی که بیاد سرعت ها در حد لالیگا زیاد میشه . چون دیگه از نظر سیاسی مشکلی ندارند سرعت اینترنت رو زیاد میکنند توی یکی از خبر ها خوندم سرعت 20 برابر میشه .
سرعتت خیلی کمه، دست کم باید 200 باشی، من که اخر برج قصدم این بود که بم 2 مگ بگیرم اما با این تعریفی که تو کردی زیاد با 512 خودم فرق نداره!نقل قول:
نه بابا همه اش دروغه، بدون که اینا کاری نمیکنن که به سود ما باشه.در ضمن چیزی به نام اینترنت ملی وجود خارجی نداره، همون اینترانت خودمونه این*****میخوان به جای اینترنت به ملت قالبش کنن!
راستی یه سوال، میگم چرا مخابرات تهران، اصفهان، مشهد و ....اینترنت نامحدوده اما اینجا همه اش محدوده؟
البته من از هکی استفاده میکنم و در شهرستان هستمنقل قول:
شنیده بودم که دیگه کسی نمیتوانه -- کنه، چطوری -- کردی بیا به منم یاد بده:31:
مشکلت کجاست ؟نقل قول:
ممنون رفتم یاد گرفتم و واسه چند نفر رو هم بدست آوردم اما همه اونا بدبخت تر از خودمن و نهایت دانلودشون 60! اگه یه اداره دولتی رو پیدا میکردم عالی میشد:31:
دوستان لطفا یکی کمک کنه شرکت های گذرگاه و ساتیا و شاتل هرکدوم چه پیش شماره هایی رو ساپورت می کنه؟من می خواستم پارس آنلاین بگیرم ولی گفتن شمارمو ساپورت نمی کنن و از مخابرات دارم میگیرم ولی خیلی بده و می خوام شرکتمو عوض کنم،می خواستم ببینم بقیه شرکتا شمارمو ساپورت می کنن یا نه!
اونوقت یه سوال دیگه داشتم:تاحالا شده مخابرات براتون آپلود و دانلود زیاد بزنه؟من این دوماه خیلی کم دانلود داشتم صفحه وب هم زیاد باز نکردم و ترافیکم دوماهی 6 تاست و دوماهی 20 تومن میدم ولی این دوماه واسم شده 50 تومن!!!واسم 9 گیگ مازاد زده!!!
کمممممممممممممممممممممممم مک!!!
باید زنگ بزنی بهشون و شماره ات رو بگی ببینی که ساپورت میکنن یا نه.
تا حالا واسه من نشده، البته من هر دو روز یه بار چک میکنم ببینم چقدر دانلود، آپلود کردم و چقدر دیگه ترافیک دارم.پیشنهاد میکنم شما هم برید "ریزکارکردتون"رو در سایت مربوطه ببینی چون شاید یه نفر داره از اکانت شما استفاده میکنه و...خودم که به راحتی واسه ملت رو گیر آوردم!
-----------------
میگم من الان رفته بودم یوزر و پسورد ملت رو در می آوردم و اکانتشون رو چک میکردم و کمتر کسی رو دیدم که دانلود شبانه داشته باشه پس چرا انقدر سرعت ها با افت مواجه شدن؟با عقل جور در نمیاد!
یه چیز دیگه، طرف 2 مگ 48 گیگ گرفته بود 76500 شبی 4.5 گیگ دانلود میکرد، شیطونه میگه برم ازش استفاده کنم:31:
دوستان ، کسی میدونه آیا میشه یکی از اکونت آدم استفاده کنه ولی MAC Address مودمش نیوفته روی شبکه؟
من یه روز سیستمم رو خاموش کرده بودم ولی مودمم روشن بود ، وقتی برگشتم و پورتالم رو چک کردم دیدم 1.2 گیگ تو کمتر از 3 ساعت از حجمم کم شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چقد ممکنه مخابرات خودش سوتی داده باشه؟
آره، به راحتی میتوانسته مک مودم اش رو تغییر بده و اگه حرفه ای بوده میتوانسته مک تو رو وارد کرده باشه، تو نت بگردی میبینی که تغییر مک ممکنه.
سرعتت چنده؟ در عرض سه ساعت میشه 1 گیگ دانلود کرد؟
سوال سوم رو نمیدونم،بچه های حرفه ای باید بیان.
مثل اینکه ساعت دانلود رایگانو با ساعت جدید تنظیم نکردن
الآن ساعت 12 دیس کانکت شد
از دوستان کسی دو مگ مخابرات داره اینجا؟ اگر کسی داره سرعت دانلود شبانه رو بگه چند تا سرعت میده. 512 که سه ماه نصف شده |: دو مگ به همه میدن یا نه شرکت اینا باید ارائه داد؟ کسی داره اینجا؟
این همون دو مگی ـه که میگفتم
دانلود رو بنگرید
48 گیگ ترافیک که توی هیچ کدوم از تعرفه هاش نیست!نقل قول:
سلام
از دوستان کسی تاحالا از این قبض شارژها که تو سایت جدید مخابرات میفروشه استفاده کرده؟؟؟ قضیش چطوریاست؟ درست کار میکنه؟ پول رو قبض دیگه نمیاد؟
یه 3گیگی مازاد زدم میخوام از تو قبض محوش کنم:دی
تو منطقه پاگلی بهترین آی اس پی کدوم هست؟ هر کس از هر آی اس پی داره لطفا نوع سرویس و سرعت واقعی روزانه و شبانه را اعلام کند.
256 مخابرات، روزانه و شبانه سرعت فرق نداره و 65 هست...نقل قول:
2 تا 7 هم رایگان.
شرکتی ـه، اسمش رو پاک کردم چون تو نت اسم شرکته رو جستجو کردم آمد.برای گرفتن همچین سرعتی یعنی بالای 512 باید جواز شرکت داشت!نقل قول:
48 گیگ ترافیک که توی هیچ کدوم از تعرفه هاش نیست!
تو اراک چیزی به نام آی اس پی خوب وجود نداره!نقل قول:
تو منطقه پاگلی بهترین آی اس پی کدوم هست؟ هر کس از هر آی اس پی داره لطفا نوع سرویس و سرعت واقعی روزانه و شبانه را اعلام کند.
من 512 دارم آنوقت سرعتم همینه:19:نقل قول:
256 مخابرات، روزانه و شبانه سرعت فرق نداره و 65 هست...
2 تا 7 هم رایگان.
شما از 1 دانلود میکنید یا 2؟
هنوز سر یک دیسی میشه
منم همونطور که دوستمون گفت با سرویس 256 چهار گیگ شبانه رایگان سرعتم حوالی 60-65 ه ، بدون هیچ افتی در روز یا شب.نقل قول:
128 هم دیدم نصف همینه و 512 باید دیگه از صد کمتر نباشه.
البته تهران از مخابرات 512 نامحدود دارم سرعتش دقیقن همینه که روی 256 اراک دارم یعنی 60. منطقیش هم همینه که 512/8 میشه 64. که سرویسهای نامحدود دقیق ویا ختی گاهی کمتر محاسبه میکنند. ولی محدودها بیشتر تا حد دو یا سه برابر.
ساعت 2 . در این زمان دی سی میشه یا اگر PPPoE تنظیم کرده باشید یک وقفه بوجود میاد و آی پی چنج میکنه.نقل قول:
ولی گویا برای کسایی که قبل از خرداد از مخابرات گرفتند از ساعت یک رایگان حساب میکنه. ولی در رابطه با قطع من هرجا دیدم همونطور که گفتم دو تغییر میکرد.
میگم این پشتیبانیشون که به درد نمیخوره، من چطوری سرعتم رو بالا ببرم؟الان یه عالمه چیز واسه دانلود رو دستم مانده:31:نقل قول:
منم همونطور که دوستمون گفت با سرویس 256 چهار گیگ شبانه رایگان سرعتم حوالی 60-65 ه ، بدون هیچ افتی در روز یا شب.
128 هم دیدم نصف همینه و 512 باید دیگه از صد کمتر نباشه.
البته تهران از مخابرات 512 نامحدود دارم سرعتش دقیقن همینه که روی 256 اراک دارم یعنی 60. منطقیش هم همینه که 512/8 میشه 64. که سرویسهای نامحدود دقیق ویا ختی گاهی کمتر محاسبه میکنند. ولی محدودها بیشتر تا حد دو یا سه برابر.
با اینکه خیلی وقته از سوالتون میگذره اما میگم، من ساعت 1 میزارم :20:نقل قول:
شما از 1 دانلود میکنید یا 2؟
هنوز سر یک دیسی میشه
آقا این یه هفته چرا اینطوری شده ، سرعتا داغون شده، یه دفعه گوگل هم باز نمیکنه.. بعد همش قطع و وصل میشه ، مث وقتی که پــروکسی وصل کردم و قطع و وصل میشه الان هم اونطوری شده، انگار خود مرکز مخابرات وصل شده باشه به پـــــروکسی، باید چندبار رفرش بزنم تا صفحه بیاد، هی میگه Unable to connect ، خلاصه اینکه داغون کردن اشکم در آمده با این سرعت 512 ، گمونم به خاطر این اینترنت ملی لعنتی باشه که میخوان وصل کنن.
اینا پول چی دارن از ما میگیرن ؟؟ پول اینکه این صفحه رو میبینیم ؟؟؟؟؟؟
دوستان فکر کنم بدبخت شدیم ، این قطعی وصلی ها اینه که داشتن سوییچ میکردن به اینترنت ملی اینطوری که معلومه... همونطوری که حدس میزدم، کل پـــرو...ک//سی ها از کار افتاده ( حداقل برای من اینطوری بوده )یعنی حتی اگه روی پرو...ک//سی باشم هم باز فیلـــــ تره !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این است اینترنت ملی.... نگفتم اینا هدفشون همینه ؟ ( البته من از طریق ســـا // ک// س رفتم اینطوری بود. ) جالبه وقتی با سوسک میرم فیــ س بو//ق فیل ت//ره ولی سایتهایی که فیل ت//ر نبودن بازن !!
امروز سر یه حسابی هیچ حالم خوش نبود و سیم هام قاطی کرده بود برای همین پا شدم رفتم خیابون مخابرات تو خود مخابرات و با مسئول adsl که دو نفر بودن صحبت کردم.
بهشون گفتم چرا وضع سرعتم خرابه گفتن که پورت ها رو دارن جا به جا میکنن برای همین تا پایان مهر به همین صورته.اسم مسئول پاسخگو یعنی همونی که این حرف رو بهم زد "قضاتی"بود.
دیروز هم که کلا هیچ صفحه ای رو نمیتوانستم باز کنم.
امروز هم سوسکم تموم شد الان ندارم که تست کنم ببینم چطوریه.
جون من نگید "اینترنت ملی"آخه چنین چیزی وجود نداره.بگید "اینترانت".نقل قول:
اینترنت ملی
داداش یعنی میگی سرعت من که از 110 تا رسیده به 65 تا درست میشه ؟ منم شکایت فرستادم گفتن به زودی درست میشه ... ؟؟!!
آره راست میگی این چندروزه مخصوصا دیروز همش قطع و وصل میشد.. اصلا وضعش داغونه...
ولی اینطوری که فهمیدم باید از ت.و.ر استفاده کنید ردیفه... سوسک که دیگه جواب نمیده یعنی اگه با سوسک برین باز هم مث اینترنت عادی فیل شده میمنونه. فرقی نداره.
اوفففففففف
دهنم سویس شد! تا الان قطع و وصل میشد یعنی نه اصلا وصل نبود!!! (از پریشب تا الان!)
ساکس هم که نابود کردن تو یه روز، به جان خودم اینا ترشی نخورن یه چی میشن...