مبارک باشه
خیلی خوبه و من خیلی خوشحال میشم یه کسی از خریدش راضیه
والا من که هرچی سینمای خانگی عوض می کنم همش ناراضیم :31:
الانم 3378 دارم ولی واقعا بین این 4 تا 5 تایی که عوض کردم از خیلی از نظر ا پایونیر بهتر بود
Printable View
مبارک باشه
خیلی خوبه و من خیلی خوشحال میشم یه کسی از خریدش راضیه
والا من که هرچی سینمای خانگی عوض می کنم همش ناراضیم :31:
الانم 3378 دارم ولی واقعا بین این 4 تا 5 تایی که عوض کردم از خیلی از نظر ا پایونیر بهتر بود
آقا باهاش کنسرت یانی رو دیدیم .فقط میتونم بگم فوق العاده است.همین.:8:
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
باید یه فرقی بین ما تازه کارها و شما حرفه ایها باشه!:31:
سلام دوستان من ميخام مدل787 پايونير بخرم .مشكلي با زيرنويس فارسي نداره كلا سينماي خوبي هست يا نه؟ ميخوام با 42 سي 10 پاناسونيك ست كنم مشكلي پيش نمياد؟ ممنون اگه راهنماييم كنيد
سینمای خیلی خوبی هستش و جزء بهترین هاست و مشکلی با زیرنویس فارسی هم نداره.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان گلم،
اگه خاطرتون باشه تو پست 972 گفته بودم که براي خريد سينماي پايونير قصد دارم بيام تهران، همينطور هم شد و من طي يک صبح تا عصر فرصت کردم از خيابان جمهوري، پاساژ شرکا، نمايندگي پايونير و هايپر استار ديدن کنم. با اينکه نظرم روي پايونير بود ولي محصولات سامسونگ، الجي، پاناسونيک و سوني را هم تنها از نظر طراحي و به صورت خيلي سريع بررسي کردم و JVC TH-D7, Philips 3578, Pioneer 787, Pioneer RS50 را هم تست صدا گرفتم و در نهايت Pioneer 787 را انتخاب کردم. و اما دلايل انتخابم و نتيجه تست:
1. علاقه خاص به برند Pioneer
2. طراحي فوق العاده محصولات Pioneer (به خصوص اگه تلوزيون Pioneer PDP-LX5090 که تو نمايندگي بود را ميديدي ميفهميدي که با برندهاي کرهاي که اصلا قابل قياس نيست و در مقايسه با طراحي سوني حس ميکردي داري لامبورگيني را با بنز مقايسه ميکني!!!... :27:) ضمنا طراحي 787 از سريهاي RS به دليل باندهاي کوچک عقب و طراحي نه چندان مناسب کليه باندها به خصوص دوتاي عقب و سنتر و وفر بزرگ که مجبور بودم اونو خارج از ميزم قرار بدم به نظر من بهتر اومد.
3. در سريهاي RS فقط RS70 از فرمتهاي Dolby TrueHD و DTS HD پشتيباني ميکنه و اين قضيه در کنار قيمت بالاي آن و اينکه اين دو فرمت فرمت صداي اصلي بلوري را تشکيل ميدهند حالم را به شدت گرفت و بيخيال اين سري شدم!
4. قيمتها هم که ثابت بود و قيمت RS30 با احتساب پلير RS70، پايه و يه کابل HDMI اضافه واسه وصل کردن لپتاپ به آمپ ميشد:
620 + 25 + 65 + 2 * 35 = 780
5. صداي هر چهار مدل که تست کردم به جز RS50 در يه سطح بود و کلن منو راضي نکرد (در واقع خودمو گول زدم :41:) ولي RS50 صداي خوبي داشت. در مورد صدا بهتره بگم که صداي هر 4 مورد کاملا تفکيک شده و شفاف هستش ولي حجم صدا و بيس سنگين سري RS واقعا متفاوته و اگه پول دارين حتما RS70 را انتخاب کنيد. يه چيزي ميگم باور نميکنيد و شايد خندتون بگيره ولي من يه اسپيکر 16 واتي Edifier دارم که 7 سال پيش 34 تومن خريدم. درسته صداش شفاف نيست و حجمش به پاي اينا نميرسه ولي ميتونم قسم بخورم دسته کمي هم نداره و بيسش واقعا کوبنده تره!!!!!..... من که کلي حالم گرفته شد. فکر ميکنم بايد کاري به طراحيش نداشتم و يه ست اسپيکر Logitech Z-5500 ميخريدم!
دوست عزیز مبارکت باشه.
اگر شما دنبال بیس کوبنده بودید نباید سراغ پایونیر میرفتید چون محصولات پایونیر بیس کوبنده نداره و بیسش نرم هستش.
کلا کسانی که دنبال بیس کوبنده هستند بایستی سراغ محصولات سونی برند.و یا فیلیپس که یه درجه پایینتر از سونی هستش(در زمینه کوبنده بودن بیس)
لطفا دقت کنيد که زيرنويس فارسي را فقط در حالت sub/idx نشون ميده (ضمنا من روي يه فيلم تست کردم زيرنويس اونقدر پايين بود که تنها بخش کوچيکيش قابل نمايش بود. نميدونم چطور ميشه اين مشکل را حل کرد؟)نقل قول:
امروز توی نمایندگی سامسونگ یه مدل سینما خانگی جدید دیدم.مدل C655 .
سامسونگ توی طراحی و دیزاین این مدل نسبت به محصولات سال 2009 خود میشه گفت چند پله ترقی کرده.از دیزاین و طراحیش خیلی خوشم اومد.بعلاوه اینکه از لحاظ امکانات چیزی هم کم نداشت.فقط کوچیک بودن ساب ووفر بود که کمی تو ذوق می خورد.
یه تست صدا ازش گرفتم و نتیجش خیلی رضایت بخش بود.باورم نمیشد سامسونگ بعد از سری مزخرف TZ خودش یه همچین چیزی تولید کرده.به جرات میتونم بگم تفکیک صدا خیلی خوب شده بود و شفاف تر شده بود فقط بازم مثل گذشته بیس دستگاه به نظرم اصلا جالب نبود،البته نسبت به مدل های TZ کمی نرم تر شده بود ولی بازم باید روش کار می شد.
قیمت رو فروشنده 630 تومن اعلام کرد که بنظرم کاملا بالا می گفت البته با توجه به وایرلس بودن و لمسی بودن پلیر و دیزاین متفاوت و جدید در حال حاضر طبیعی بنظر میرسه.
General Total Power 1,000W Number of Channel 5.1 Disc Capacity 1
Playable Disc Type DVD-Video / DVD±R / DVD±RW Yes CD DA / CD-R / CD-RW Yes DIVX (including XVID) Yes MP3 Yes WMA, WMV (1/2/3/7) Yes JPEG Yes Full Karaoke (DVD-OK) No
Video Feature Video Up-Scale (DVD) Yes
Audio Feature Smart Volume Yes MP3-enhancer Yes Power Bass Yes Virtual Surround No # of DSP 8 Auto Sound Calibration (ASC) Mic Included Dolby Digital Yes Dolby Pro Logic II Yes DTS Yes
Connectivity Bluetooth No Anynet +(HDMI-CEC) Yes USB Host Yes Wireless-Ready Module included Wireless Module included Dual Band Made for iPod Yes Works with iPhone Yes iPod Dock Cradle included Yes HDMI Out Yes Composite Output Yes Component Output Yes SCART Out No # of HDMI Input 0 # of Audio Input 2 # of Optical Input 1 # of Coaxial Input 0 Headphone Jack 0 MIC Jack 2
Tuner FM Yes RDS No AM No XM-Ready No
Special Feature Multi-Room No Crystal Amplifier Yes Energy Star Yes BD Wise Yes ETC CD Ripping (x3)
Speaker Type (Tallboy/Satellite) 4 Tallboy Front (# of Unit/ Unit size) 2 way 3 spk Center ( # of Unit/ Unit size) 2 way 2 spk Surround (# of Unit/ Unit size) 2 way 2 spk Active(Powered) S/W No
Dimensions & Weight Set Net Weight (Kg) 2.5 Set Net Dimension(W*H*D) 430 x 59 x 273mm Spk (sub woofer) Net Dimension(W*H*D) 168 x 350 x 295mm Spk (front) Net Dimension(W*H*D) 90 x 1,300 x 119mm (Stand:250 x 250) Spk (center) Net Dimension(W*H*D) 360 x 74.5 x 68.6mm Spk (surround) Net Dimension(W*H*D) 90 x 1,300 x 119mm (Stand:250 x 250) Gross Weight: One Packing 23kg Gross Dimension (WxHxD) : One Packing 1,006 x 477 x 416mm
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید مکان زیرنویس رو در Subtitle Creator اصلاح کنید . یا بهتر اینکه زیرنویس رو با نرم افزار AVIAddXSub به فیلم Embed کنید و VP رو روی 420 بذارید که از زیر صفحه خارج نشه .نقل قول:
این مشکلی که شما می فرمایید مربوط به پلیر نیست و مشکل از فیلم هست.شما در این حالت باید با استفاده از تنظیمات تلویزیونتون تصویر رو کمی به اصطلاح باریک تر کنید.نقل قول:
من خيلي بهش ور نرفتم ولي با تغيير Aspect Ratio تلوزيون مشکل حل نشد. به هر حال مهم نيست چون من بعيد ميدونم از پلير دستگاه استفاده کنم. ضمنا فعلا تا 2 ماه آينده تو کارتون خوابيده بعدشم تا کل Manual را نخونم دست از سرش بر نميدارم. :31:نقل قول:
امروز یه تست صدای دیگه هم از سینمای مدل D7 جی وی سی گرفتم.من قبلا فقط موزیک از این سیستم تست گرفته بودم ولی این سری فیلم تست گرفتم.با توجه به مشکل بدون پایه بودن اسپیکرهای عقب فروشنده صدا رو روی سوراند از جلو و یا به اصطلاح سوراند مرکزی تنظیم کرد و باندها هم همه جلوی تلویزیون چیده شده بود.توی این حالت شرکت jvc خیلی عالی کار کرده و کاملا حس دالبی بودن صحنه رو به بیننده القا می کنه.صدا به زیبایی به عقب پرت میشد و از پشت سر شنیده میشد.افکت ها خیلی واضح و گیرا شنیده میشد،همینطور ساب ووفر بیس میزونی پخش می کرد.
به نظرم کسانی که با چیدمان باندگوها در پشت سر مشکل دارند میتونند از سینماهایی که شرکت jvc با این قایلبت طراحی کرده استفاده کنند و همه باندهارو جلو بچینند.
به نظرم توی این مدل از سینمای خانگی شرکت JVC سنگ تموم گذاشته.صدای بسیار شفاف و قوی ای داره.بعلاوه اینکه پلیرش هم از لحاظ ورودی و خروجی و امکانات و همینطور پخش DVD های خشدار بسیار قوی هستش.
کلا به دوستانی که قصد خرید سینما تو رنج 500 تومن دارند پیشنهاد می کنم حتما صدای این مدل رو هم بشنوند وگرنه ضرر می کنند.البته فکر کنم قیمتش حدود 560 تومن هستش.
تحلیل منصفانه ای بود.نقل قول:
من طرفدار موزیک گوش دادن با کامپیوتر هستم و بیشتر به اسپیکر فکر میکردم تا سینما. ولی جدیدا دودل شده بودم.
اینجور که دوستمون مینگن ظاهرا با اسپیکرهای 5 تکه 150 تومنی و یه کارت صدای 50 تومنی میشه صدای این سینماها رو داشت.
دوستانی که از هر دو سیستم تست گرفتن میتونن نظر بدن؟؟
نقل قول:
دوست عزيز ،
اسپيكرهاي pc من ، creative پنج تكه است كه صداي خوبي داره. از سينماي 787 پايونير هم استفاده مي كنم . صداشون به هيچ عنوان قابل مقايسه نيست . البته كارت صداي من onboard هست .
در مورد صداي پايونير 787 شك نكنيد واقعا صداي شفاف و قوي داره. كافيه ولوم رو از 35 بالاتر ببريد تا مفهوم صداي پايونير رو درك كنيد.
از چه نظر قابل مقایسه نیست؟؟ اسپیکر رو وقتی بالا میبرید چی میشه که فرق داره با سینما؟نقل قول:
سلام .نقل قول:
منم با این مدل کار کردم . خدائیش دیزاین فوق العاده ائی داره . صداش هم خوب بود . فقط همینطور که گفتی ووفر که در برابر RS پایونیر شبیه مگس بود :دی
در کل با قیمت حدود 500 به نظرم میارزه خرید .
مخلصیم
نقل قول:
چه از نظر شفافيت و چه از نظر قدرت صدا قابل مقايسه نيستند. وقتي صداي creative رو از نصف بالاتر ببريد به
هم مي ريزه و شفافيتش كم مي شه . ولي چنين چيزي به هيچ عنوان در پايونير ديده نمي شه .
به نظر من اصلا صدای اسپیکرهای کامپیوتر قابل قیاس با سینماهای درجه 1 توی بازار نیست.صدای یه سیستم خوب که فقط کوبیدن و بلندی نیست.
اسپیکری میتونه قوی عمل کنه که بتونه همه فرکانس های صدارو به زیبایی به نمایش بذاره.من صدای چند مدل از اسپیکرهای کامپیوتر رو شنیذم،صدای لاجیتک 5500 رو هم که فکر کنم الان حرف اول رو میزنه شنیدم ولی بازم صداش در برابر سیستمی مثل rs پایونیر هیچی نیست.صداش خیلی خشک کار شده و خیلی میره تو مخ،گوش دادن با صدای بلند برای چند دقیقه خیلی آدم رو اذیت می کنه.به نظرم خیلی سعی کردن که روی ساب کار کنند،ساب ووفر خوبی داره ولی عالی نیست.
کلا به نظر من نباید اسپیکرهای کامپیوتر رو با سینماها و یا اسپیکرهای دیگه مقایسه کرد چون زیاد جالب نیست همچین مقایسه ای.
ولی در کل هرکس نظری و سلیقه ای داره.این نظر شخصی من بود.
نقل قول:
دوست عزيز ؛
به نظر من اگه شما مي خواييد كه هم كيفيت فوق العاده صدا رو داشته باشيد و هم از كامپيوتر استفاده كنيد ،
يه سيستم سينماي خانگي زير 500 تومن بگيريد و صداي pc رو به اون وصل كنيد .
دوستان به logitech 5500 اشاره كردن . رفتم قيمتش رو از سايت rayaneh.com چك كردم . ديدم زده 450 هزار
تومن!!! كه به نظر من با اين قيمت اصلا به صرفه نيست . من صداي اين اسپيكر رو نشنيدم و از ظاهرش معلومه
كه يه اسپيكر قوي هست اما خيلي بعيده كه صداش رو بشه با يه سينماي خانگي به خصوص با برند پايونير
مقايسه كرد.
منم قبول دارم 5500 به صورت غیر قابل قبولی گرون هست و بیشتر از 350 تومن به اون پول دادن اشتباه محضه. اینم حساب کنید که اون سیستم 4 تا پایه هم میخواد و تمام بلنگو هاش بدین پایه هستند که 4* 30 میشه 120 تومن ناقابل.نقل قول:
فاصله سینماهای قابل قبول با اون اسپیکر حدود 200 تومن هست.
ولی تنها راه چاره برای داشتن کیفیت بالا ، خرید کارت صوتی با خروجی دیجیتال به قیمت 100 تومن "حداقل" و یه سیستم سینمای خانگی هست مثلا RC30 که به عنوان اسپیکر استفاده بشه که این کار هم جیگر شیر میخواد تا از سیستمی با اون قابلیت فقط واسه اسپیکر استفاده کنید.
راه دیگه ای به فکر دوستان میرسه؟؟ برای داشتن صدایی به بلندی و کیفیت RC30 ؟؟ مثلا 1000 وات RMS؟؟
آمپلی خریدن به همراه اسپیکر چقدر هزینه داره؟؟ بدون پلیر RC30 رو چند میشه خرید؟؟
کاش بانه از اینا هم میاوردند حتما میشد با 450 تومن خریدشون:13::41::31:
پی نوشت: تلوزیونی که بانه 1450 هست نمایندگی لطف میکنه با گارانتی 2 ساله میده 2300:18:
نقل قول:
دوست عزيز ، حالا چه اصراري به خريد rs30 داريد ؟
با 470 تومن مي تونيد 787 بگيريد . مطمئن باشيد كه صداش از يه ست اسپيكر حرفه اي + كارت صدا بهتره و كاملا شما رو ارضا مي كنه .تازه امكان پخش dvd به همراه پشتيباني از فرمت هاي مختلف صوتي و تصويري و.... رو هم داره.
البته مقايسه كردن اسپيكر pc با سينماي خانگي در اصل اشتباهه ! ولي براي شما كه صرفا كيفيت صدا براتون مهمه ، استفاده از يه سينماي خانگي با قيمت معقول و متناسب ، منطقي به نظر مي رسه.
یه سیستم های فای تو خونه مونده خاک میخوره "البته قدیمی هست" من اصلا نمیتونم از چیزی به غیر از کامپیوتر برای گوش دادن آهنگ استفاده کنم. برای فیلم هم همینطور.نقل قول:
البته ناگفته پیداست که همه سینماها بدون بلوری در ضمینه فیلم یکم ضعیف هستند "MKV و مشکل زیرنویس و ..."
واسه همین شخصا هیچ اعتقادی به سینمای خانگی به عنوان پلیر ندارم و طرفدار پروپا قرص HTPC هستم و الان در مورد کیس و اسپیکر و کارت صداش کاملا درمونده شدم.
صدا برای خیلی ها مثل من خیلی مهمتر از تصویر هست بنابراین به دلیل عدم وجود ورودی دیجیتال 787 یکم ضعیف هست و تازه قدرت خروجیش هم ارضا کننده نیست.
کسی میدونه بدون پلیر اینارو میفروشن یا نه؟ قیمت دارید؟
پست قبل همش نوشتم RC30!!!!!!!
مدل 787 ورودی دیجیتال داره و 600 وات هم خروجی صدا داره که چیز کمی نیست.نقل قول:
اسیکرهای سری rs بصورت جداگونه بفروش نمیرسه ولی اگر فرضا هم جداگانه فروخته میشد قیمتش در حدود 500 تومنی بود چون اسپیکرهای بدون پلیر قیمت بالایی داره.
شما چقدر می خواید هزینه کنید؟سقف بودجتون رو اعلام کنید تا بشه به بهترین نحو با بچه ها مشورت کنی.اسپیکرهای مختلف و قوی و نیمه حرفه ای و حرفه ای زیاد هست منتهی در درجه اول شما چقدر می خواید هزینه کنید؟
كسي ادرس نمايندگي پايونير به غير از زير پل حافظ و سهروردي رو ميدونه ؟ميخام يه 787 بخرم ممنون ميشم راهنمايي كنيد
حالا چرا نمی خوای از اون بخری؟
دو تا دیگه تو پاساژ شرکا هستند ولی اسمشونو یادم نمیاد
هزینه هرچی کمتر بهتر ولی آدمی هستم که برای لذت بردن از کیفیت اگه مجبور شم و واقعا ارزشش رو داشته باشه حاضرم هزینه کنم. من قدرت و کیفیتی مابین 787 و ار اس 30 میخوام و سعی میکنم با کمترین هزینه تامینش کنم و یا اینکه مقداری از ویژگی هاش رو به قیمت قابل قبولی از دست بدم.نقل قول:
الان بیشتر دورا دور بحث های شما رو دید میزدم که نمیدونم چی شد که اومدم داخل بحث.
به این زودی قصد خرید ندارم و هدفم بیشتر جمع بندی هست چون کیس مناسب برای HTPC هنوز کمیابه.
فکر میکنم تفاوت قیمت 200 تومنی 787 با ار اس 30 ارزشش رو داشته باشه "به خاطر خروجی قویتر و بهتر" ولی در مجموع اینکه از سیستمی با اون قدرت و قیمت استفاده در حد اسپیکر بشه یکم سنگین میاد واسم و حتی اگه به اجبار مجبور بشم بخرمش، از خریدم اصلا راضی نخواهم بود.
قیمت لاجتک 5500 هم حتی اگه هم کیفیت با 787 باشه بازهم ارزش خرید نداره و حتی با 350 تومن هم بازم دلیل قانع کننده ای برای خریدش رو نمیشه داشت.
سازنده های اسپیکر انگار بازار آنچنانی ندارند که زیاد فعال نیستند در رده اسپیکرهای قوی و با کیفیت.
چون آدمی نیستم که وسیله ای رو بفروشم و ترجیح میدم نگهش دارم حتی اگه استفاده هم نکنم، تصمیم گرفتن برام خیلی سخته.
در مورد اسپيکر Logitech Z-5500 من با اين حرفهاي شما مخالفم. هرچند صداي اونو از نزديک نشنيدم ولي يه ريويو کامل از اون تو مجله عصر شبکه شماره 95 خوندم تحت عنوان "خداحافظ سينماي خانگي". بايد بگم من به اين مجله کاملا اعتقاد دارم و اونو هم سطح مجلات معتبر بين المللي ميدونم. خودشون اسپيکر را به مدت 2 هفته در آزمايشگاهشون تست کرده بودند و ادعا داشتند که هر کس صداشو ميشنيده تصور ميکرده يه سينماي خانگي در حاله تست هستش! من از اول قصد خريد اين اسپيکر را داشتم در کنار لپتاپم با بلوري، ريموت و خروجي HDMI ست کاملي ميشد ولي اولا نداشتن پايه، دوما خود شما تو تاپيک HTPC گفته بوديد که صداش 80% Pioneer 787 هست ولي حالا داريد با سري RS مقايسش ميکنيد در حالي که خود منم ميدونم اين اسپيکر با سري RS قابل مقايسه نيست و سوما پيدا نکردن کارت صوتي اکسترنال با خروجي اپتيکال که از صداي 5.1 پشتيباني کنه باعث شد به فکر استفاده از اسپيکرهاي سينما بيفتم.نقل قول:
به نظرم نیاز به کارت صدای اکسترنال و هزینه زیاد نیست . در حال حاضر مادربوردهای با خروجی صدای اپتیکال هم در بازار هستش.مثل این مادربورد که هم چیپ گرافیکی سری 4000 از ATI داره و هم خروجی صدای اپتیکال قیمتش هم حدودا 115 هزار تومان :نقل قول:
GA-MA785GMT-UD2H
کد:http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3157&ProductName=GA-MA785GMT-UD2H
یا مدل GIGABYTE GA-770T-USB3 که 115 تومن هست و چیپ گرافیک آنبورد مثل مدل قبلی نداره ولی خروجی صدای اپتیکال و کواکسیال و USB3 هم داره.
عزيز من يه کارت صوتي اکسترنال واسه لپتاپ ميخواستم وگرنه واسه PC که دسته آدم خيلي بازه!نقل قول:
دوستان و اساتید گل من، دیروز به اتفاق دوست عزیزم dada -zebel رفتیم و از سری rs تست گرفتیم . واقعا صدای محشری داره. ولی یه چیز برامون اتفاق افتاد واون اینکه تو سری rs30 وقتی ولوم رو تا حدود 50 -60 بالا بردیم صدا قاطی شد و به هم ریخت . یادمه همینجا دوستان اشاره ای داشتن به اینکه . با زیاد کردن صدا تو این سری اصلا صدا قاطی نمیشه . میخواستم نظر اساتید رو هم بدونم . آیا این حالت طبیعیه؟
پاینده باشید
ببینید دوست عزیز،اسپیکرهای کم قیمت با صدای مناسب میشه گیر آورد ولی باید توجه داشته باشید که اینها همه بدون آمپلی هستش و شما باید یه هزینه ای هم بابت آمپلی پرداخت کنید.نقل قول:
اگه قیمت مدل rs30 پایونیر 630 تومن هستش باید خاطرنشان بشم که بهمراه پلیر و آمپ هستش.حتی شما می تونید پلیر این دستگاه رو نخرید و باز هم حدود 60 الی 70 تومن کمتر هزینه کنید یعنی در حدود 570 تومن.با این حساب قیمتش از 787 پایونیر 100 تومن بیشتر میشه.
شما این نکته رو نباید فراموش کنید که اگه اسپیکر کامپیوتر بگیرید مشکل آمپ نخواهید داشت ولی برای خرید اسپیکرهای سینما نیاز به آمپ دارید که خودش به تنهایی هزینه جداگانه می طلبه.
دوست عزیز من تو خیلی از موارد به ریویهایی که نوشته میشه اصلا اهمیت نمیدم چون انتظاری که من از صدا دارم با ریویویی که طی آزمایشات صدا نوشته میشه متفاوته.تو زمینه صدا من همیشه سعی کردم خودم شخصا بشنوم و برای خودم تصمیم بگیرم.نقل قول:
ببینید در قوی بودن مدل 555 لاجیتک شکی نیست ولی در زمینه اسپیکر کامپیوتر.
کلا اسپیکر های کامپیوتر صداهاشون اونجوری که باید و شاید به دل نمیشه،بیشتر بجای اینکه با موسیقی بازی کنن بنظرم بیشترفقط سروصدا می کنن.
من اسپیکر کامپیوتر خودم مربوط به شرکت JBL هست و اگه اشتباه نکنم حدود 7 یا 8 سالی هست که خریدمش.صداش واسه یه اسپیکر کامپیوتر فوق العادست ولی اصلا قابل مقایسه با صدای سینما خانگی نیستش.
صدای لاجیتک 555 هم همونطوری که گفتم به دلم ننشست و به نحوی خیلی به مخم فشار آورد،از یه اسپیکر مطرح بیشتر از این انتظار می رفت ولی تست صدای این مدل اسپیکر بمن فهموند که واقعا نباید اسپیکرهای کامپیوتر رو با سینماها مقایسه کنم.
ببینید دوست عزیز تست صدا بستگی به آکوستیک محلی هم که توش دارید تست میگیرید داره.آکوستیک بد روی صدا تاثیر منفی میذاره.توی بعضی از محیط ها هستش که یسری از صداها فرار می کنه و شنیده نمیشه و همینطور توی بعضی از مکانها بعضی از صداها میپیچه و بازتاب داره که باعث میشه صدا کمی قاطی بشه.نقل قول:
همینطور بستگی به ظرفیت مکانی که دارید ازش استفاده می کنید داره.یه زمانی میبنید مکانی که دارید حجم صدارو اونجا امتحان می کنید ظرفیت پذیرش اون حجم از صدارو نداره.
درکل داشتن یه صدای خوب و لذت بردن ازش کار ساده ای نیستش.
من چندین و چند بار از این سیستم تست صدا گرفتم و هرسری هم راضی بودم.به نظر من که مشکلی نداشت،اگه امکان داره شما کمی بیشتر در موردش توضیح بدید.
نقل قول:
دوست عزیزم با سلام . من به اتفاق dada-zebel رفته بودیم که تست بگیریم وهم اینکه یکی شو بخریم . ما فقط از rs30 -rs50 تست گرفتیم . و واقعا از صداش لذت بردیم. البته فکر کنم که rs70 هم با 50 یکی باشه از لحاظ کیفیت صدا.فقط وقتی rs30 رو تست میکردیم من با بلند کردن خیلی زیاد صدا متوجه قاطی کردن صدا شدم که البته تو اون ولوم به نظر من طبیعیه . فقط میخواستم نظر دوستان رو بدونم . البته یه چیز دیگه هم بود واون کوچکی مغازه فروشنده بود. دوستم میگه که rs30 رو ورداریم بدون پلیر . ولی نظر خود من rs70 البته بدون پلیر . من خودم یه پلیر سونی دارم که مال 4 سال پیشه .و فقط پشتش خروجی component داره . راستش میخوام با همین یه مدت سر کنم تا بعد یه پلیر خیلی توپ یا یه اچ دی مدیا پلیر بخرم . تا نظر اساتید و دوستان چی باشه؟
پاینده باشید
شما از هر پلیری که دوس داشته باشید میتونید استفاده کنید،فقط حواستون باشه که پلیرتون باید خروجی صدای اپتیکال داشته باشه.نقل قول:
استاد عزیزم با سلام . همونطور که نوشته بودم پلیر سونی من فقط خروجی کامپوننت داره وفعلا تا یه مدت میخوام از اون استفاده کنم تا بعد یه چیز خوب بگیرم . به نظر شما این پلیر فعلا میتونه کار منو راه بندازه؟ یعنی میتونم آهنگ با کیفیت گوش بدم؟ یا اینکه کیفیت خیلی میاد پایین.نقل قول:
پاینده باشید
سلام دوست عزیزنقل قول:
کامپوننت تصویر رو به صورت سه فیش انتقال میده و خروجی صدای شما فکر کنم همون دو فیش و یا آنالوگ هستش،بنابراین انتظار صدای سینمایی یعنی dolby یا dts نداشته باشید.چون فقط می تونید صدای استریو داشته باشید.
در مورد گوش دادن موزیک هم نگران نباشید چون اونچنان توی کیفیت صدا تاثیر نداره.البته اگه از cd موزیک اورجینال استفاده کنید کمی تفاوتش مشخص میشه.
سلام
سینمای خانگی هست که فیلم های فلش یا هارد اگسترنال FULL HD رو پخش کنه ؟
منظورم فیلم های MPEG4 یا MPEG2 یی هست که FULL ای هستند نه فیلم های کیفیت کم تر Up Scale شده :31:
متشکرم :)
بله.سینما بلوری ها.ولی سینما خانگی های معمولی این قابلیت رو ندارند.نقل قول:
خیلی متشکرم :)نقل قول:
البته منظورم این نبود که با DVD فیلم FULL HD .پخش کنند. با فلش یا هارد اکسترنال هم نمی تونند؟ یک چیزی شبیه Western Digital Media Player :D
متشکرم