نقل قول:
بله با گوگل هست چون وقت ترجمه نداشتم ...:13:
بنده خدا همچین بدم ترجمه نکرده فقط یه خورد کتابی:31: هست
Printable View
نقل قول:
بله با گوگل هست چون وقت ترجمه نداشتم ...:13:
بنده خدا همچین بدم ترجمه نکرده فقط یه خورد کتابی:31: هست
من پدرم درومد نتونستم اپدیت کنم دیشب (که میشه صبح امروز)
همش قطع میشد نمیدونم چرا
خلاصه خوابیدم
از بدشانسی وقتی ویندوزمو روشن کردم بالا نیومد
خدا کنه فایلهای اپدیتم نپره
چون 80 مگ صبح دانلود کرده بودم
از اپدیتها کپی گرفتم شاید ریزوم بتونه بکنه در ویندوز جدید
یعنی امیدوارم
بچه ها فعلا کسی اپدیت نکرده ؟ حمدی چیکار کردی ؟
یه مدت اول چون خیلی ها میخوان آپدیت کنن رو سرورشون فشار زیاده ...
سلام گلمحمدی
من آپدیت کردم.اما تغییر خاصی ندیدم فقطط یه نرم افزار فکر کنم برا مکالمه تصویری یا چت باشه اومده تو اپلیکیشن.
در کل چیزه خاصی نداشت:13:
سلام بر دوستان ویواز باز
من یه عکس از برد این گوشی پیدا کردم + CPU ـش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید باورتون نشه........ولی CPU ـی این گوشی را سامسونگ زده........:18:
هدفم اصلا تعصب و این جور چیز ها نیست........فقط میخواستم برخی از مسائل روشن بشه.........:11:
امیدوارم کدورتی پیش نیاد........
اینو که همه میدونن...نقل قول:
شاید باورتون نشه........ولی CPU ـی این گوشی را سامسونگ زده........
هدفم اصلا تعصب و این جور چیز ها نیست........فقط میخواستم برخی از مسائل روشن بشه.........
امیدوارم کدورتی پیش نیاد........
کلا سامسونگ انگار Arm رو خریده... پردازنده آیفون و بقیه هم همینطوره...
فقط چندتا شرکت پردازنده گوشی میزنن که Arm و Qualcomm از همه معروفترن...
این دلیل خوبی یا بدی واسه هیچ شرکتی نمیشه... :31:
سلام دوست عزیز ممکنه لینک جایی که مطلبو نوشته بدی؟نقل قول:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
شاید باورتون نشه........ولی CPU ـی این گوشی را سامسونگ زده........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هدفم اصلا تعصب و این جور چیز ها نیست........فقط میخواستم برخی از مسائل روشن بشه......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم کدورتی پیش نیاد........ __________________
ممکنه بگی چه مسائلی روشن بشه؟:31:
آخه در اینکه سامسونگ یه شرکت تولید کننده ریز قطعه هست شکی نیست.
یه mp4 داشتم خریدم 30 تومن یه هفته ای کار کرد اونم تمام آی سی هاش ساخت سامسونگ بود.
پشت گوشی خودتون نوشته :31:نقل قول:
سلام دوست عزیز ممکنه لینک جایی که مطلبو نوشته بدی؟
سامسونگ که میاد برای ویواز همچین CPU ـی میزنه 100% به فکر امنیا اچ دی خودش هم بوده..........و نمیشه گفت که امنیا سرعتش کمتره.......نقل قول:
لووول عجب استدلالی :دینقل قول:
سامسونگ که میاد برای ویواز همچین CPU ـی میزنه 100% به فکر امنیا اچ دی خودش هم بوده..........و نمیشه گفت که امنیا سرعتش کمتره.......
نوکیا که میاد سیمبین رو میخره و میده به سامسونگ که بزاره رو امنیا اچ دی 100% به فکر 5800 خودش هم بوده ........ و نمیشه گفت که 5800 ضعیف تره :دی
این خیلی جالب بود... آخه کلاک پردازنده هاشون متفاوته...نقل قول:
سامسونگ که میاد برای ویواز همچین CPU ـی میزنه 100% به فکر امنیا اچ دی خودش هم بوده..........و نمیشه گفت که امنیا سرعتش کمتره.......
600 کجا 720 کجا
شما هم نتیجه گیری جالبی کردی, در ضمن کسی هم نگفته i8910 سرعتش کمه... حالا ویواز سریعه چه ربطی به کندی امنیا داشت...
:31:نقل قول:
عزیزجان چه ربطی داشت الن به 8910؟
اتفاقا سی پیو 8910 سامسونگ نیست.
حالا من کاری ندارم و نمیدونمم و در تخصصمم نیست که ساخت کدوم بهتره.
فقط گفتم که ساسونگ یه شرکتیه که به طور وسیع ریز قطعه درست میکنه.مثال اون mp4 هم برا این گفتم که همه جور چی میزنه ساسونگ.خوب بد گرون ارزون.
یه رابطه هست.
راستی بله این عکس هارم من منتشر کردم.فقط میخواستم ببیینم شما از چه سایتی گیر آوردین آخه من تو چنجا منتشرش کردم:31:
عزیز arm یه نوع معماری سی پی یو هست نه مثلا جایی که سامی بخرتش :نقل قول:
شما مثلا بگو شرکتهایی مثل ti سی پی یو میزنن.کد:http://en.wikipedia.org/wiki/ARM_architecture
اینکه همه ی مسائل مربوط به سرعت رو بگیم به خاطر سی پی یو باشه اصلا درست نیست , کانفیگ های دیگه ای هم دخیلن, دلیل نمیشه بگیم فلان گوشی از سی پی یو کدوم شرکته پس خیلی سرعتش خوبه!
نقل قول:
خدا خیریت بده بسی خندوندی مارو
اخه کسی با 8910 کاری نداره
سامسونگ خارج از دنیای موبایل خیلی چیزا تولید میکنه از جمله قطعه
خب دوستان اخرش رفتم تو کافی نت اپدیت کردم
110.4 مگ عرض 20 دقیقه دانبود شد
من خونه هر کاری کردم نشد همش قطعی داشت
شاید اشکال از ای اس پی من بوده
شاید هم از سرور سونی
سلام ... اون عکس متعلق به پردازنده نیست ... پردازنده vivaz همون Omap 3 هست ... اون هر چی باشه پروسسور نیست
ولی DRAM هم نیست ... پردازنده سامی اگر روی ویواز بود الان قیمتش بالای 500 میبود
اون طرف برد که اصلا آی سی که به سی پیو ربط داشته باشه نداره.نقل قول:
آی سی شارژ هست و یه چنتا آی سی کوچیک.
این طرفم دوتا آی سی هست که میتونه سی پیو باشه.
اصلا سامسونگ چنین پردازنده با چنین فرکانسی و البته coretx a8 نداره ! ...
احتمالا سمت چپ قسمت پایین رو چیپ کدهای texas درج شده .. باید همون باشه پردازنده !
البته با آدرسی که دادی به جایی نرسیدم.:31:نقل قول:
ولی ماهم از خدامونه ساخت سامسونگ نباشه.:31:
نقل قول:
حداقل 10 منبع معتبر وجود داره که این پردازنده همون omap 3 هستش که تفاوتی هم با 8910 نداره فقط فرکانسش بالاتره ... منظورم تفاوت اصلی در gate ها یا غیره وجود نداره همون قطعات و همون شرکت هستش که ti هستش
تنها cortex که با اینها در این فرکانس تفاوت داره و ساخت سامسونگه همون پردازنده 3gs هستش که s5pc100 بهش میگفتن ...
بقیه پردازنده ها ساخت ti هستش ..
و پردازنده های سامسونگ هم به این شکل هستن ... در این فرکانس ها
متعسفانه منم همچین چیزی ندیدم.نقل قول:
نامه تمام.
اگر روش arm نوشته باشه درسته
تو همه پردازنده های cortex نوشته شده ...
چی رو ندیدی؟
متعسفانه هیچ کدومش arm ننوشته.نقل قول:
البته فکر کنم دیگه بیخیال بشیم.چون منم که 100 درصد مطمعن نیستم شاید اونی که بقلش هست پروسسورش باشه.
وقتی میگی سامسونگ همچین پردازنده ای با همچین کلاکی نداره .حتما نداره دیگه:31:
ای چرا اینجوری هست
کسی منو تحویل نمیگیره ۱ تست آنجا بده به من خبرشو بده فکر نمیکنم خیلی کار بباره
نمیدونم ویواز من اینجوری یا همه اینجوری هست من وقتی اس ام اس ها را میزارم رو ذخیره در مموری و سایلنت میکنم اگه اس ام اس بیاد ویبره نمیزنه اما وقتی میزارم روی ذخیره در گوشی در همون حالت سایلنت ویبره میزنه خیلی جالبه و بینهایت مسخره
من از همه دوستان بابت این حرفم عذر میخوام : :11:
راستش این حرف خودم نبود.........و چون وقت چندانی هم نداشتم........درست نخوندم خودم........نقل قول:
بابت این حرف بازم از همه عذر میخوام.........
:11:
از این گوشی از نمره 20 چند میدی؟چرا؟
دوستان من موقعی که میخوام سورس یه برنامه یا یه تم رو از گوشیم بفرستم ارور cannot send protected file میده.منظورش چیه؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز اینا تحت یه قوانینی هستن که اجازه نمیدن نرم افزارهارو برای دیگری فرستاد.مثل قانون منع کپی رایت.:46:
برای اینکار از نرم افزار x.plor استفاده کن مشکلت حل میشه دوست عزیز.
سلام
من چند تا از ورژنای xplore رو نصب کردم ولی موقعی که اجراش میکنم میگه باید ورژن رو آپدیت کنید.شما یه ورژن به روزش رو سراغ دارید؟
سلامنقل قول:
شما وقتی برنامه رو باز کردی بزن نمیخوای آپدیت بشه.
بعد برو menu و بعد tools و بعد برو قسمت program update و بعد اونجا دوباره menu رو بزن و برو تیک automatic update رو بردار مشکلت حل میشه.:46:
سلام به همه دوستان.چند روز سر نزدم چقدرمطلب جدیداضافه شده:31:
ماشالله همه صاحب نظر و مهندس و....:46:
میگما عالی جنابان عزیز، شما که اینقدر ...چرا غلط املایی؟:31:تا حالا توجه کردید که توی حرفاتون غلط املایی چقدر زیاده:19:واسه کلاس کاری هم که شده پلیز کمی توجه!!!:27:
و اما یک نکته بسی جالب،من یک زمانی از دوستان کمک خواستم که بهم بگن چطور باید تمی رو که روی کارت حافظه گوشی هست رو پاک کنم.اما متاسفانه یجوری جواب دادن که میتونم بگم در حدمن نبود!! یعنی به نظرم بهتره که دوستان توضیحاتشون طوری باشهکه یک آدم مبتدی هم بتونه بفهمه منظور چیه:8:
و اما اصل مطلب :خلاصه من تونستم یک روش ساده برای حذف تم پیدا کنم (البته به کمک یک دوست عزیز که جا داره واقعا ازش تشکر کنم)
اول به settingمیرویم سپسapplication mgr و بعد همinstalled appحالا اینجا لیست همه برنامه هایی که روی کارت حافظه گوشی دارید رو میبیند (بخصوص تم ها) حالا هرکدوم رو خواستید انتخاب می کنید و خیلی ساده aptions سپس درآخرunistallحالا میتونید از یک تم مزخرف راحت بشید:46:
جواب شما را علی عزیز دادندنقل قول:
کافی بری داخل پوشه مورد نظر و پاکشون کنی
اما تو ویواز اگه از طریق اپلیکیشن منیجر میشه پاک کرد چه بهتر
نقل قول:
سلام داداش من هفته گذشته ۲ شنبه کلا آپدیت کرده بودم چون از روزی که خریده بودم آپ نکرده بودم حلا این اپدیت برای باد از این تاریخی ؟؟
الان گوشی من تاریخش برای ۱۸ . ۲ . ۲۰۱۰ است اگه میشه راهنمای کن ممنونم
ببخشید ۱ چیزی یادم رفت بپرسم ، اگه آپدیت کنم فارسی ساز گوشیم هم با این فرمور جدید از بین میره ؟؟ لطفان این رو هم جواب بدین .
عزیز بازم یه چک با update service بکنین بد نیست ولی فکر میکنم این آپدیت واسه تاریخ 25 می باشه. حمید عزیز و گل محمدی جان بهتر میتونن راهنمایی کنن.نقل قول:
نه عزیز فارسی از بین نمیره . من خودمم نمیدونستم اما حمید جان گفتن پاک نمیشه (ممنون ازش) و خودمم آپدیت کردم از بین نرفت.نقل قول:
ممنونم حمید جان و گل محمدی میشه شما هم نظرتونو بگین ممنونم
فکر کنم یه بار دیگه میتونی اپدیت کنی
چون هفته پیش آپدیتی نیومده بود
ببخشید فقط بهم لطف کنین بگین که فارسی سازم پاک میشه یا نا آخه هفته پیش طبق دستور همین سایت من ۳ بار آپ کردم و گوشیم فارسی شد میترسم دوباره از برنامه اپدیت استفاده کنم فارسی ساز بپره و همچی خراب بشه میشه بگین که این اتفاق میوفته یا نه ؟؟
البته johnypersian1656 جان گفت اتفاقی نمیوفته و از شما بپرسم تا مطمئن بشم
عجب گیری دادی ها:31:خب میگن از بین نمیره لابد از بین نمیره دیگه:13:نقل قول:
تازه منم یادمه در صفحات گذشته این سوال رو مطرح کرده بودن وجواب همه دوستان این بود که فارسی ساز با آپدیت از بین نمیره:19:
گوشی که فارسی داره اگه اپدیت کنی فارسیش از بین نمیره
و گوشی که فارسی نداره (مثل مال من) بعد از اپدیت فارسی نمیشه
نقل قول:
سلام داداش چرا دعوام میکنی ؟؟ :41::41:
خوب میترسم بپره . ببخشید گیر دادم