کسی ایا میدونه واسه این که قطعات ماشین رو بتونم زودتر بگیرم و کارم زود تر راه بیوفته چکار باید بکنم من به 09644 زنگ زدم و شکایت ثبت کردم اما خبری از جواب نیست
Printable View
کسی ایا میدونه واسه این که قطعات ماشین رو بتونم زودتر بگیرم و کارم زود تر راه بیوفته چکار باید بکنم من به 09644 زنگ زدم و شکایت ثبت کردم اما خبری از جواب نیست
نقل قول:
دوست گرامی
از طریق شکیت و تلفن کاری پیش نمیره.
فقط باید صبر کنی از هر طریق دیگه به جواب نمیرسی
باید مرتب از طریق نمایندگی پیگیری کنی
نقل قول:والا به خدا اونا میگن از دست ما هیچ کاری بر نمیادنقل قول:
اقا بالاخره فهمیدم چطور میشه ایرانخودرو رو ترکوند تا بهت زنگ بزنن دیروز تو وبگردی هام به شماره تلفن:
معاونت بازرسی گروه صنعتی ایران خودرو
اماده دریافت انتقادات پیشنهادات و شکایات در سطح گروه می باشد:
نمابر: ۴۸۹۰۴۸۹۰-۰۲۱
تلفن پیام گیر: ۴۸۹۰۴۸۹۱-۰۲۱
شماره ارسال پیام کوتاه : ۳۰۰۰۳۷
صندوق پستی تهران: ۱۳۸۹۵-۱۷۶
پست الکترونیکی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برخوردم و تماس گرفتم و شمارمو گذاشتم امروز صبح بالای 20 تماس از ایرانخودرو داشتم که گفن تا 4 روز دیگه باید ماشین رو بهم بدن اگر ندادن اقاهه گفت باباشونو در میارم :دی
من كه 217 تا باهاش رفتم.البته رو بنزين.با گاز بيشتر از 207 ديگه نرفت كه نرفت!!!!نقل قول:
مرسي از اطلاع رسانيتون.ايشالا كه كار كسي به اين جاها نيفته و ماشينتونم زودتر به دستت برسه.خيلي ضدحاله ماشين 0 گيلومتر اينطوري دست آدمو بذاره تو حنا.نقل قول:
بابا تورو خدا نکن همچین موتورش قدرت داره ولی جنبه نداره تمام اون فلزات توی موتور از پیستون بگیر تا سرسیلندر و واشر فلزیش تمامش اب شده بود نکن همچین به درد من دچار میشیانقل قول:
راستی یه سری اطلاعات جدید به دستم رسیده دیروز بعد از ظهر رفتم نمایندگی تا اسم معاونت بازرسی رو اوردم یارو برق 3 فازش پرید گفتم من بهشون گفتم که نمایندگی کارشو انجام داده اما ایرانخودرو جوابگو نیست یارو اولش فکر کرد خالی میبندم اما بعدش پاشد منو برد تو دفتر نشوند چایی اورد واسم بعدش گفت ما لیست قطعاتو راستش هنوز نفرستادیم واسشون در صورتی که تا روز قبلش میگفت فرستادیم اما جواب ندادن شما تا روز شنبه به ما مهلت بدین ما ارسال میکنیم گفتم یعنی چی پس بگو چرا اونا میگفتن از ما نیست از شما مشکل دارهنقل قول:
خلاصه گفت 5شنبه میفرستم واستون لیست قطعشو کلی معضرت خواهی کرد فهمیدم که اینا از معاونت بازرسی میترسن منم همش اسم معاونت بازرسی میاوردم ای حال داد که نگو
به یارو هم گفتم معاونت بازرسی گفته به من که فردا بهت زنگ میزنم خبر بده ببینم این نمایندگی چکار کرده واسه تو یارو دیگه اخرش گفت تقصیر از ما بوده معضرت میخوام و گفت تورو خدا از ما چیزی نگین و منم قول میدم که فردا لیست رو بدم :31::46::27:
اینا همشون همینطوری هستننقل قول:
چند وقت پیش سنسور دنده عقب واسه من یا کار نمیکرد یا بوق ممتد میزد
بعد بردم نمایندگی گفت باشه کار یک ساعته منم ماشین رو گذاشتم گفتم میرم جایی و برمیگردم دیگه درسته حتما اتفاقا کارم حدود 2 ساعتی طول کشید بعد رفتم تحویل بگیرم میگه هنوز کاری نکردیم برو عصر بیا منم گفتم باشه مشکلی نیس رفتم عصر اومدم میگه قطعه نداریم ماشین رو هم صندلیش رو باز کردیم بزار فردا بیا ببرش :18:
منم یه خورده سر و صدا کردیم که چرا قطعه نداشتید از صبح نگفتید خلاصه ماشین رو گذاشتیم فردا گفتیم دیرتر هم بریم که معطل نشیم
ساعت 11 اینا بود فک کنم رفتم میگم ماشین رو تحویل بدید گفت ما دیرور گفتیم که قطعه نداریم بیا ماشینت رو ببر با یه لحن بد . منو بگو کفری شدم گفتم زنگ میزنم بازرسی بیاد تکلیف منو با ای نمایندگی مشخص کنه خلاصه طرف یه چند جا برم زنگ زد واسه قطعه خلاصه توی یه نمایندگی برام پیدا کرد یه نامه هم داد دستم رفتم نیم ساعته کارم رو راه انداختن :31:
حرفات همه درست اما بدبختیه من اینه که نمایندگی اشناست خیر سرم من اطمینان کردم که حرفاشون همه درسته اما وقتی گفت ما هنوز لیست رو ندادیم میخواستم بزنم.....نقل قول:
والا به خدا بدبختیم همینه که بر میدارن ماشینو دل و رودشو باز میکنن که ادم نتونه بره جای دیگه
بدبختی ما هم اینه که هر چی میخوریم از آشناستنقل قول:
اتفاقا توی همون نمایندگی همسایه خودمون کار میکنه
تازه به من میگفتم صندلی رو میبندیم بردار همینطوری ببر نمایندگی فلان
بعد من گفتم خب این نمایندگی قبول میکنه که شما باز کردید نه من ؟
گفت اگه نکرد زنگ بزن من خودم توضیح میدم
گفتم آقا یه نامه ای بدید من شاید اون یکی نمایندگی قبول نکرد که شما باز کردید و بگه چون خودتون باز کردید شامل گارانتی نمیشه
خلاصه زورش میومد این کار رو بکنه
اون نمایندگی هزینه این سنسور رو هم از من گرفت
رله بوق هشدار خراب بود که فکنم 4500 ت از من گرفتن
اونجا هم کلی کفری شدم که این چطور گارانتی هست
ای خدا از دست اینا چی بگم والا انقدر اعصابم خورده از هرچی ماشینه و سمند و مخصوصاEF7حالم به هم میخوره دلم میخواد یکی رو بگیرم بزنم خدا شاهده بابام یه تویوتا کمری داره 4 سال من ندیدم یه پیچش خراب بشه فقط این چند وقت پیش باطریشو عوض کرد همین و بس خدا مرگشون بده که مردم رو کردن موش ازمایشگاهی اول ماشین و موتور میسازن بعد میبری تست میکنی اگه بد بود دیگه بد بوده دیگه چشمت کور میخواستی نخریش:41::41::41::41:نقل قول:
pishooo2 عزیز که موتور ماشینت مشکل پیدا کرده:
مگه EF7 کارت طلایی نداره؟
مگه تو شرایط کارت طلایی 3 ستاره به بالا قید نشده که اگه ماشین 24 ساعت بیشتر تو نمایندگی بمونه یه ماشین دیگه بجاش باید بدن؟
حالا اینا به کنار.موتور تو دوران گارانتی مشکل پیدا کرده.باید کلا" موتورتو عوض کنن.همونطور که نمایندگی سایپا بودم (برا سرویس اولیه ریومون) و یه خانومه ریو صفر گرفته بود و موتورش مونتاژی بود (لعنت به مگا موتور که مونتاژ هم بلد نیست) و بنا به دلایلی موتورش قفل کرد و نمایندگی هم درخواست تعویض موتور رو داد و موتور نو براش اوردن.
شما هم از ایرانخودرو تهران پیگیری یا شکایتی بکنن ببین چی میشه.(نمونش من یه شکایتی تو سایت سایپا کردم که صندلی ها ی جلوش صدا میده البته مشکلی نبود و گریس فنرهای کنارش خشک شده بود و با گریسکاری درست شد. شرکت 2روز بعد زنگ زد گفت چی شد؟ مشکلتون حل شد؟ درخواست تعویض میخواین بدین منم گفتم نه مشکلی نیست و از پیگیریشون تشکر کردم. یعنی تا این حدسایپا خدمات داره)
به نظر من باید باید یه موتور نو تحویل بدن.من که بودم زیر بار این نمیرفتم که ماشین صفرم موتورش تعمیر بشه.
خوب دوست عزیزم اولا که تو کارت طلایی ماشین نوشته اگه بیشتر از 24 ساعت بمونه بجاش روزی 10 هزار تومن میدن اما این وسط من و شما هستیم که گول میخوریم :41:نقل قول:
کارت طلایی ماشین تنها به منزله ی یک کارت طلایی رنگ که صرفا جهت زیبایی و +بیمه بدنه ی خودرو و اشتراک 2 ساله ی امداد خودرو میباشد و هیچ کار دیگه ازش نمیاد
و حالا اون ماجرای ماشین دادن اون مال اولای سمند بود الان فقط روزانه 10 هزار واسه کارت 3 ستاره و 15 واسه 4 ستاره میدن تازه
اگر موتور ماشین شما مثل ماله من بشه اون جزو خدمات گارانتی حساب میشه نه کارت طلایی پس اون 10 و 15 فقط یه تبلیغ سادست
حالا میرسیم سر سوختن موتور من اولا به گفته ی مکانیک تعمیرگاه که میگفت با این که موتوری که اونا جمع میکنن مهندس میبنده و من فقط یه مکانیکم موتوری که من میبندم خیلی بهتر از مال اونا کار میکنه :31:
دوما ماشین من 5042تا کار کرده بود که سر همون 42 تا اینا گفتن نمیشه من تازه شکایت هم کردم اما اونا دیگه گفتن اگه 1000 تا کار کرد باشه میشه موتور نو بدیم اما شما 5000 تا راه رفتی ماشین دیگه 0 نیست
حالا میرسیم سر خدماتش که به خاطر کمبود قطعه تا 2 ماه باید صبر کنی و ایرانخودرو گفت ما پول خواب خودرو رو میدیم منم گفتم چقدره گفت حدود روزی 5 هزار تومن منم گفتم اخه من اولا که اگه به ماشینم مدل بخوره قیمتش میشه 14 تومن از 17.5 و این که روزی 50 هزار تومن به خاطر کاری که دارم دارم پول کرایه تاکسی میدم خجالت بکشید
اینم از پول خواب ماشین
دیگه این که به نظر من خدمات سایپا خیلی بهتر از ایرانخودروه!:41:تازه با این که ایساکو اول شده تو تامین قطعات:18:
خلاصه هم این که هر بلایی دلشون بخواد دارن سرم در میارن اما
شماره ی معاونت بازرسی ایرانخودرو رو که پیدا کردم خیلی کارمو راه انداخت اما در کل 2 تا چیز رو خوب فهمیدم یکی این که EF7 ماشین به درد نخوریه و این که موقع خرید هر ماشینی اول برم تعمیرگاه و با یه مکانیک مشورت کنم
بابا اینا چه نامردایی هستن.نقل قول:
سایپا تا آخر دوران گارانتی به شرطی که روغن موتور رو نمایندگی عوض کنی موتورشو تحت گارانتی قرار میده ولی اینا...
منم تا بحال از EF7 خیلی خوشم میومد ولی شما چندمین نفری که میگی موتورش مشکل ییدا کرده و دیگه ازش خوشم نمیاد.
ایشالا... مشکلت هر چه زودتر حل بشه.
دیدی عجب نامردایی هستن!!نقل قول:
خداییش همه فکر میکنن خدماتی که میگیری مثل تعویض روغن و ... واسه خدمات کارت طلاییه در صورتی که این نیست و این که
ef7 خداییش اگه درست تولید بشه خداوکیلی هم پای زانتیا قیمتشه چون خیلی باحاله سواریشو خیلی دوست دارم اما حیف که یه بار مصرفه
منم اولا خیلی خوشم میومد حتی میدونستم که روغن میده موتورش گفتم مشکلی نداره به موتورش میارزه اما کجا میدونستم قراره این بشه
با این اوضاع به سوی قهقهرا می رویم شتابان.
از قضیه سوختن موتور ماشین این دوستمون خیلی ناراحت شدم.
دو سال پیش که ای اف هفت می دادن فقط قطعات برقیش بنجل بود و موتورش عالی، اما پیشرفت کردن و کلا دیگه رفتن تو کار بنجل
الهم عجل لولیک الفرج
خداییش دیگه به هیچ جا دستم نمیرسه به هر جا که فکر میکردم زنگ زدم هر کاری میشد کردم اما هیچ کس حتی جواب نمیده هیچ کسنقل قول:
دوستای عزیز بالاخره با تماس های مکرری که با نمایندگی و معاونت بازرسی و ایرانخودرو داشتم تونستم لیست قطعات رو به تهران بفرستم و حالا گفتن که امداد ویژه واسم زدن تا بیاد حالا ببینم به نظر شما چند سال طول میکشه تا امداد ویژه برسه :31:
والا اگه به اینا باشه فکر کنم 2 ماه دیگه بیاد:21:والا دیگه گریم گرفته:37:اعصابم هم که خورده:24:دیگه کجا باید شکایت کنم اخه :17:قاطی کردم خدا وکیلی:weird:
جدیدا انگار کارت طلایی رو دارن بر میدارن ولی قیمت ها رو نبردن بالا
از این سمت سر مردم رو گرم میکنن که ما قیمت رو نبردیم بالا ولی از اونور کارت طلایی رو برمیدارن و 500 تومنی به نفع خودشون تموم میکنن
pishoo:41:عزیز اولاً یه طرفه به قاضی رفتن شما کاملا منطقیه و منم اگه جای شما بودم همین رفتارو میکردم اما این دلیل نمیشه که شما چشمتون روی حقیقت ببندیند و دم به دیقه بد بگین از این ماشین،به نظر من این بلایی که سرتون اومده فقط و فقط تقصیر خودتونه شما چه جوری همت کردی ماشین نو رو ۲۰۰ باش بری ؟ اینوهم بگم که منِ ای ف۷ دارم و کاملا هم ازش راضیم و تو این ۴۰۰۰تا هیچی عیبی توش ندیدم.در ضمن اینم بگم من موافق محصولات بده ایران خودرو هستم و اصلا منکر این موضوع نمیشم.ایشالا که مشکلت زود حل شه.نقل قول:
خوب داداش گلم ببین چند تا نکته رو میگم تا با هم مرور کنیم و بعد شما ببین من چند طرفه به قاضی میرم :20:نقل قول:
نکته ی اول :سمند یه برند ملیه و وقتی این نام روی یه وسیله قرار میگیره به معنیه اینه که بهترین یا شاید با کیفیت ترین برند یه کشوره حالا این اصلا مهم نیست
نکته ی دوم : موتور ef7 یه موتور با برند ملیه این هم به معنیه یه موتور با بازده بسیار بالا و ساپورت
نکته سوم : ببینم داداش شما اگه وارد نمایندگی بشی ببینی 4 تا سمند در موتورش بازه میگن روغن میده اونورو نگاه میکنی میبینی 2 تا خوابیده یکیش 500 تا رفته موتورش سوخته یکیش 700 تا بعد ماشین خودت سر 5000 تا موتورش میسوزه میره بغل اون 2 تای دیگه اون 2 تا 2 ماهه خوابیدن ماشین منم الان 1.5 ماهه بعد میری پیش مکانیک تعمیرگاه میگه اخه پسر چرا بدون تحقیق ماشین میخری شروع کنه به بد گفتن از ماشین و یه بار مصرف بودنش و کمبود قطعاتش و ایرانخودرو رو به فحش بکشه و بگه جوون میخوای پول بدی چرا حواستو جمع نمیکنی چرا گول موتور هایی رو خوردی که سری اول تماما از المان اومده بود مگه ال4 یا tu5 چش بود که این وو خریدی
و حالا این که 2ماه ماباید بی ماشین باشی اگه ماشینت عیب کنه ببین داداشی هرچقدرم که ماشین خوب باشه وقتی 1 درصد هم احتمال بدی قطعه ی ماشینت گیر نمیاد اگه یه روز خراب بشه چه حالی میشی؟ببین مثلا یه مسافرت بری موتور 206 بسوزه یه روزه میتونی درستش کنی برگردی اما این ماشین و یا باید از جیبت 500 هزار تومن بدی بیاریش خونه بذاریش نمایندگی یا بذاریش مثلا تو مشهد 2 ماه دیگه بری مشهد بیاریش میدونی که امداد خودرو تورو به نزدیک ترین نمایندگی مجانی میبره بیشتر ازون باید پول بدی اگه 206 بود میرفتم قطعاتشو از بیرون میگرفتم سوار میشدم تا وقتی قطعه گارانتیش بیاد اما حتی اینا اجازه ندارن یه پیچ ماشینو باز کنن فقط همین اجازه گرفتنا واسه باز کردن ماشین 2 هفته بی ماشیینت میکنه حتی اگه قطعاتش باشه:13:
و تازه فامیلامون یه سری اولشو داره صداش و شتابش و مصرفش زمین تا اسمون با این فرق داره
و تازه دیدی که الان تمام موتور ها رو با tu5دارن عوض میکنن اگه ef7موتور خوبی بود به جای tu5چراموتورef7 رو چرا نذاشتن پس بدون یه مشکلی داره که خودشونم توش موندن!!!!!!!
بازم بگم؟:31:
پس اگه ادم الان که ماشین 0 رو داره یه اگهی بده یه ادم پیدا کنه با 500 تا800 تومن ضرر بفروشتش فک کنم بشه تا 16400×16500ردش کرد بره یه 206 اس دی یا یه ماشین با موتوره tu5بگیره یا پرشیا اتوماتیک بگیره یا یه پرشیا ی موتور زانتیا یا ال 4 بگیره خیلی ازین بهتره لااقل اعصابت ارومه :11:
اره داداش دقیقا همینه که میگی یا برش داشتن یا 1 ستارش کردن یه ستارشم به نظر من براشون خیلی میصرفه اخه هیچ چیز خاصی روش نداره فقط 300.000تومن الکی پولشه:31:نقل قول:
دوست گلم:10: من از خیلی از مکانیکای ایران خودرو پرسیدم اون مشکل روغن ریزی همه ی سری های این موتور دارند که با عوض کردن واشر در سوپاپ حل میشه.(از نمایندگی های شهر اراک,خمین و گلپایگان اینو پرسیدم .چون وسواسی هستم از کسایی که دیدم این ماشین رو دارن هم این چند وقت سوال کردم واونا هم اینو گفتند.)نقل قول:
اما مشکل اون ماشین های موتور سوخته که شما تو اون نمایندگی دیدی احتمالا صاحب اون ماشینا مثل شما از سمند ساخت ایران توقع بنز و بی ام دبلیو رو داشتن, باش 200تا رفتن:46:.
ببین داداش ماشین من از از روز اول که 200 تا نرفتم بعدشم گفتم اصلا بهش فشار نیووردم میرفت منم رفتم به زور که نبردمش و این که 50% میدونم تقصیر منه اما بقیشو نه و این که گفتم سمند سورن دارم الان با 190 تا میرم 3 سالم هست هیچیش نشده قبلشم 2 تا دیگه داشتم ال 90 داشتم ماشین سوار نشده نیستم که بعدشم؟نقل قول:
یعنی پرسیدی از چند تا مکانیک گفت این ماشین خوبیه ؟میارزه به قیمتش؟انتخابای بهتری به این قیمت نیست ؟که لااقل خیالت واسه قطعاتش راحت باشه ؟ بعدشم ببین داداشی درسته که روغن دادن با یه واشر حل میشه اما به نظر شما این منطقیه که ماشین 0 مشکل داشته باشه ؟مگه تو کاخونه نمیدونن یه واشر میخواد؟ چرا همونجا عوضش نمیکنن؟بعدشم ببین داداش الان گارانتی داره دلت نمیسوزه گارانتی تموم شه چی؟ مشکل قطعه هاش چی؟
بازم میارزه ؟
یه چراغ نارنجی هست زیر سرعت سنج (فک کنم همون چک انجین) بعضی وقتا روشن میشه چیکار باید بکنیم (قبل استارت که همیشه روشنه بعد استارت هم بعضی وقتا روشن میشه) ماشین هم تقریبا نو ـه 5000 تا کار کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اینو از گوگل زدم:31: ولی همون چراغه زرد
+
ماشینو روزایی که هوا سرده همینجوری روشن کنم مشکلی پیش میاد؟ یا باید یه خرده گرمش کرد بعد راه افتاد؟اگه باید گرم کرد چقدر چجوری(اینجا هوا خیلی سرده صبحا تقریبا همه زمستون زیر صفره)
عزیزم در مورد سوال اول چراغ چک وقتی روشن میشه که مشکلی توی ماشین باشه و وقتی خاموش میشه که مشکل حل بشه و وقتی کامپیوتر ماشینت یه مشکل رو ثبت کنه توش میمونه ببرش یه دیاگ بهش بزن بگو مشکلی که ثبت شده رو بخونه واست اما اینو بگم توی ماشینای دوگانه سوز این مشکل هست مخصوصا دوگانه های دستی یه بار وقتی گازت کلا تموم شد ماشینو خاموش کن و دوباره روشن کن ببین چراغ اگه روشن نشه چیز زیاد مهمی نیست اگه هم روشن بشه که معلومه یه مشکلی داره ولی اگه بخوای خیالت راحت بشه ببر دیاگ بگو مشکل رو واست بخونه ایشالا که چیزی نیستنقل قول:
و سوال دوم :ماشین های جدید نیازی به گرم کردن موتور نداره فقط ضد یخ فراموش نشه
بهترین روش اینه : اگه خیلی سرد باشه 1 دقیقه روشن کن و صبر کن و بعد با دور موتور پایین شروع به حرکت کن اما مثلا توی دفترچه ی ال نود خوندم به محض روشن شدن به ارامی حرکت کنید این روش کم اصطحلاک ترین روش برای گرم کردن موتوره
به نظرم میارزه .از مکانیکم پرسیدم فقط ازش تعریف کرد و راجع به همون واشر فقط گفت.نقل قول:
بعد اگه یه ماشین اومدیم 300تا رفت باید باش بری , آدم باید معقولانه عمل کنه.
در مورد اینکه گفتید چرا واشرو خودشون عوض نمیکنن .من ازینایی که پرسیدم بعد چند ماه اینجوری شده بود نه اون موقع که تحویل گرفته بودند.
در مورد قطعات هم وقتی تو این حجم دارن تولید میکنند قطعشم کم کم تو همه لوازم یدکیا میاد.ببینم پراید یا پژو 405 که اول اومد قطعش همه جا فراوون بود, نه والا اونا هم اون موقع مشکل داشتن اگه موتورشون میسوخت.
ادمی که خوابه رو میشه بیدار کرد اما ادمی که خودشو به خواب زده نهنقل قول:
حدود 4 سال از تولیدش میگذره کی دیگه میخواد قطعاتش بیاد واسه ال 90 و 405 نهایتا یه سال تا 2 سال همه بازار پر از قطعه شد
دوست گلم:31: نه خوابم نه خودمو به خواب زدم بلکه با 10ها نفر که این ماشینو دارن و تعمیرکارای چنتا از نمایندگی ها صحبت کردم حالا شما که موتور سوزوندید استثنا هستید:11:.نقل قول:
بعد ببینم مطمئنی 4سااله تولید میشه.:18: تا اونجا که ما میدونیم از 88 پایین تر نداره آقا گله
نقل قول:
برای ما هم پایه گازسوز هست اوایل جدی میگرفتیم و میبردیم پول میدادیم باگ رو رفع میکردند ولی دیگه عادی شده و خودش روشن میشه و خودش خاموش میشه واس خودش
سلامنقل قول:
دوست عزيز موتور ملي اوايل سال 87 روي سمند معمولي نصب شد و از اواخر سال 87 به بعد روي سمند lx نصب شد
يا علي
آفتاب: مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو از شروع نصب موتور ملی بر روی خودروهای سمند از تیر ماه سال 1386 خبر داد و گفت: در اسفند ماه همین سال تولید انبوده سمند با موتور ملی در دستور کار ایران خودرو قرار میگیرد. منوچهر منطقی ادامه داد: موتور ملی ساخته شده در ایران خودرو است و قابلیت آن را دارد تا در خودروهای 405 و پژو پارس نیز نصب شود.
همینطور که میبینید از اخر اسفند 86 تولید اغاز و در اوایل سال 87 عرضه شده و در ضمن این موتور جایگزین موتور های قدیمی سمند پژو 405 و پرشیا بوده اما الان به علت خوب در نیومدنش موتور tu5 رو روی 405 و پرشیا دارن نصب میکنن این نشون میده که هنوز موتور مشکل داره در صدد این هستن که این مشکلات رو شناسایی و رفع کنن دیگه والا من اونی رو که تجربه ی من بود گفتم میدونی من میفهمم چرا کوتاه نمیای میدونی منم مثل خودت بودم برو پست های اوایلمو نگاه کن هرکی میگفت ماشین خوبی نیست باورم نمیشد اخه انقدر سواریش خوبه که باور نمیکنی ماشین بدی باشه وقتی گاز میدی میبینی ماشین میخواد زمینو بکنه میبینی همه پشت سرت جا موندن تو رفتی صدای نازش همه ی اینا ادمو گول میزنه
اون سری های اولیه که ef7 امده موتور آلمانب دسته دومش بخوایم بخریم از مدل چند شروع میشه ؟ چه ماهایی ؟ حدودی
والا از این که من اطلاعی ندارم کی بوده اما فقط پیشنهاد دارم نخری بهتره داداش فعلا کمبود قطعات شدید داره الان با این که 4 سال از تولیدش میگذره ماشین من 2 ماهه خوابیده تازه با این که گارانتی داره بی ماشینی خیلی سخته به نظرم 206 اس دی بهتر باشه تا این حتی یه درصد هم اگه خراب بشه یه 2~3 ماهی بی ماشین میشینقل قول:
بازم اگر میخوای دقیق بدونی برو یه تعمیرگاه مجاز از مکانیکش بپرسی میدونه دقیقا تا کی خوب بوده و از کی خراب شده فقط یه چیزی ببین ماشینی که حدود 3 تا 4 سال کار کرده توی ماشینای ایرانی خیلی کم میشه تمیزشو پیدا کرد من که میگم دیگه عمرشو کرده بهتره یه ماشین 0 یا پا به صفر پیدا کنی بیشتر به نفعته
البته نمیدونم تا چقدر میخوای هزینه کنی !
نقل قول:
دوست من.
سمند EF7 شما بنا به دلایلی خراب شده
این دلیل نمیشه دیگه کسی این ماشین رو نخره.
من 2 تا سمند EF7 برای دوستام گرفیتم حدود 8 ماهه خیلی
عالی داره کار میکنه.
حالا شانس شما این بوده دلیل نمیشه دیگران رو از خرید خودرو منصرف کنید.
سعی کنید نقطه نظرات فنی رو بیان کنید و دید منفی رو کنار بزارید.
ممنون
نقطه نظرات فنی:نقل قول:
یک بار مصرف شدن قطعات موتور
کاهش شدید توان موتور در مقایسه با مدل های 87
کمبود که نه امروز گفتن نبود قطعات به دلیل تحریم های ایران مثال ماشین موتور سوخته ی بنده باید چه بخوام چه نخوام تا 1ماه بعد از عید بمونه داخل نمایندگی تا شاید پیدا بشه قطعش
افزایش مصرف در مدل های جدید حدود 1 تا 2 لیتر
یه چیز خیلی خنده دار :31:اینایی که من گفتم همشون نقطه نظر بود
حالا به نظرت با این اتفاق هایی که میبینم پیشنهاد خریدشم نکنه انتظظار دارین بدم؟
وقتی زنگ میزنم میگه قطعش نیست من که نمیتونم خودمو قطعه کنم بفرستم واست این به نظرت یکی از مهمترین دلایلی نمیشه که هر کس بخواد بخره بهش بگم عزیز داداشی اگه خدایی نکرده ماشینت عیب کنه 6 ماه ماشین نداری و نمونش هم خودمو مثال بزنم و بگم الان 2 ماهه 2 ماه دیگم باید صبر کنم تازه شاید شاید شاید قطعه بیاد
داداش گلم جدای از نظر های شخصی من دوست عزیزمون رو یه سری راهنمایی کلی هم کردم که دقت کنی با رنگ قرمز مشخص کردمنقل قول:
من تماما نظرم رو به نظرات شخصی تبدیل نکردم و این که اینجا جاییه که افراد تجربه هایی که دارن و نظراتشون رو بیان میکنن فکر نکنم کاری خلاف قوانین انجمن ها انجام داده باشم؟
دور موتور وقتی 110~120 میری (با دنده 5)بین 4 تا 5 ـه این عادیه؟ به نمایندگیش گفتم میگه موتورش قویه بخاطره اونه :18:(??!!!!wtf)
این که میگید مدل های جدید دقیقا مال کی رو میگید ef7 پایه گازسوز تقریبا یکسال پیش سری جدید (همون سری داغون که میگید:31:) محسوب میشه؟نقل قول:
+
یعنی قطعاتش اینقدر کمیاب شده که بهتره ادم نخره؟عجب:13:
نه باو اين رفيقمون زده موتور ماشين منفجر كرده و چون تو گارانتي هستش نمايندگي موظفه يه موتور نو بهش بده و از اونجايي كه اينا فقط دست بگير دارن فعلا اين بيچاره رو فرستادن دنبال نخود سيا :31:نقل قول: