سلام
من می خوام یه لپ تاپ HP فقطم HP بخرم تا سقف 1800 2000 ملیون
می خوام هم شارژش دیر خالی شه و هم مقاومتش بالا باشه(این دو تا واسم خیلی مهم اند)
بعدشم که امکانات سخت افزاریش در حد اعلا باشه دیگه
لطفا راهنمیایی کنید
سلام
می خوام هم شارژش دیر خالی شه و هم مقاومتش بالا باشه(این دو تا واسم خیلی مهم اند)
لطفا راهنمیایی کنید
من اولش فکر کردم دیگه تو بازار توزیع نمی شه ولی اینجوری که متوجه شدم تازه قرار دوباره تو بازار توزیع بشه ، خدا کنه از 1.600.000 بالاتر نره چون قرار بود 1.500.000 خرج کنم. 100 اضافه کنار گذاشتم.نقل قول:
دقیقا منم همینطور... اگه بره بالا تر از 1550 من میرم همون مدلنقل قول:
F11CGX/B
رو میگیرم... چون هم سرعت هاردش خوبه .. هم گرافیکش واسه کاره من مناسبه تقریبا
دوستای گلم
من با پشتیبانی نمایندگی سونی تماس گرفتم گفت تو چند روز آینده F11EGX رو وارد می کنیم و حتما قیمتش از 1.550 گرونتره
سلام به همه
من میخوام یکی ار لپ تاپ های وایو سری f رو بخرم البته f11 که آمریکاییه بین مدل های f11-ggx و f11-fgx شک دارم جفتشون قوین ولی ggx سی پی یو قوی تری داره و fgx کارت گرافیک قویتری داره
کاربرد منم با لپ تاپ بیشتر کارای فتوشاپ و کرل و آفیسه و میخوام کلا جایگزین pc بکنم برای همین میخوام که برای بازیهای قوی هم جواب بده
ممنون میشم که یه راهنماییه تپل بکنید
با عرض سلام و درود بر دوستان گرامی
از دوستان عزیز کسی می داند که مدل SONY VAIO F11 JFX/B تو بازار ایران وارد شده یا نه؟ اگر وارد شده لطفا قیمت و مکانش رو لطف کنید. :42:
می دونید من 2 ماه هست منتظرم که این مدل رو بخرم ولی طاقتم دیگه داره به سر می رسه :45::45::44::41::13:
قیمت F11CGX/B در آمریکا حدود 1150$ که در ایران حدود 1.400.000 به فروش می رسهنقل قول:
با احتساب این تناسب، قیمت F11FGX/B و F11EGX/B که در آمریکا 1300$ قیمت دارن باید بشه 1.550.000 با در نظر گرفتن کم بودن و پر طرفدار بودن محصول نهایتا باید بشه 1.600.000 ، اگه قیمت فراتر از این بره یعنی یجای کار می لنگه.
من فردا می خوام برام بازار به قصد خرید، یه مشکل وجود داره که اگه فردا برم تو بازار گیر آواردم بار هرگارانتی و هر قیمتی بخرم یا نه؟
چون ممکنه این محصول دوباره تا یکی دو ماه گیر نیاد و یا برعکسشم ممکنه زیاد و ارزون بشه.
آها یه چیزی که یادم افتاد اینه که این مدل ها سفارش آمریکا هست و گارانتی اصلی سونی نمی تونه اینار تو بازار بفروشه حالا تا فردا ببینیم چی میشه .
نتایج بازار گردی رو حتما برتون می نویسم
شایدهم فردا با VPCF11FGX/B برگشتم :46:
توضیحاتی در مورد سری F سونی :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=404151
نقل قول:
سلام دوست عزیز
می بینم که اولین پستت هست و مثل خودمی:31:
انشاا... بیشتر ببینیمت تو فروم:31:
با این وضعیت که شما میگید اگر واقعا فقط همینه من f11GGX رو پیشنهاد می کنم.چون واسه کارایی از قبیل Photoshop و Corel و Office( و حتی 3dmax البته نه به صورت حرفه ای) گرافیک 512 زیاد هم هست. و این لپ تاپ می تونه تا چندین سال جوابتو بده (البته از لحاظ سرعت).
ولی نه اگر می خوای بازی کنی و ... که گرافیک بهتری داشته باشه برو سراغ F11EGX یا F11FGX
دوست عزیزنقل قول:
من به نظرم اومد این پست می تونه مفید باشه
قیمت F11DGX در خارج از ایران 1.249$ حدودا
و قیمت این کالا در نمایندگی ایران رهجو حدود یک میلیون و چهارصد و چهل هزار تومنه 1.440کد:http://store.acsestore.com/sovavpcoi7241.html
یعنی حدود 1.264 هزار تومن قیمت خارج هست که اختلافش حدود 176 تومنه
قیمت F11GGX در خارج از کشور حدود 1.599$ هست
و قیمت این کالا در نمایندگی ایران رهجو حدود یک میلیون و هفتصد تومنه 1.700 یعنی اختلاف با قیمت خارجیش حدود 70 تومنه (قیمت خارجش 1.620 تومن)کد:http://store.acsestore.com/sovavpcoi734.html
و F11EGX در خارج 1.399$ هست حدودا
خیلی نمی شه حدس زد قیمتشو(یابد حدود 1.550 تا 1600 باشه)کد:http://store.acsestore.com/sovavpcoi7242.html
باید بیاد ببینیم چی میشه
من انشاا... اگر اتفاق خاصی نیفته امروز بعد از ظهر می رم میدون ولی عصر(ع) انشاا... شب خبر می دم تو سایت. یکی از رفقام می گفت EGX وارد شده با قیمت حدود 1.600 ولی باید برم ببینم.منم امروز می رم دیدن و فردا می رم خرید انشاا...
تو این شبها ما رو هم دعا کنید.
دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما ما رو در جریان بزارید...
سپاس فراوان:11:
بالاخره خريدم!
مي دونم جاي اين بحث تو اين فروم نيست (به لحاظ قيمت) ولي چون همه پستهام رو اينجا گذاشته بودم اين يكي رو هم از من بپذيريد!
بالاخره دل به دريا زدم و يه ASUS مدل N61JQ خريدم تا حالا كه خوب بوده نرم افزارها هم مشكلي ايجاد نكردند. دو سه تا برنامه سنگين هم روش اجرا كردم سرعتش خيلي خوب بود. گرافيك هم بد نيست البته بازي نكردم ولي فيلم ديدم خوب بود. قيافش هم كه خداوكيلي حرف نداره. تنها عيبش اينه كه صفحه LCD خيلي زود گرد و غبار ميگيره و بايد تميزش كرد احتمالا الكتريسيته ساكنش زياده. كيبوردش هم فارسي كامله. 2 تا 2.5 ساعت هم باتريش جواب ميده من كه راضيم. چكاركنم تقصير سوني بود مدلهاي f خوبش رو نياورد. آهان راستي قيمتش هم 1470000 بود كه البته 1500000 ميگفت چونه زدم. گارانتيش هم سازگاره.ِ
سلام پس شما ggx رو پیشنهاد میکنیدنقل قول:
ggx برای بازی های قوی هم جواب مبده؟
دوست گلمنقل قول:
من کی گفتم GGX:31:
با خودت باید کنار بیای:13:
(منم هنوز با خودم کنار نیومدم و (البته بودجم هم معلوم نیستا))
یا بازی
یا سرعت پردازش
یا هر دو
با توجه به اینکه کدومیک از گزینه ها رو انتخاب کنی باید هزینه ها رو هم تغییر بدی
برای بازی خیلی سر رشته ندارم.
برای سرعت پردازش F11GGX بسیار خوب است. با قسمت 1.620 تا 1.700
اگر برای هر دو می خوای منتظر سری های بعدی سونی F باشی قیمت هم بالای 2 تومنه
کلا گرافیک G310 که روی f11ggx هست برای بازی چنگی به دل نمیزنه. ولی افتضاح هم نیستا!!
ببین کدوم اولویت داره بازی یا کارایی و سرعت
سرعت خیلی بالا و گرافیک خوب ولی نه برای بازی:F11GGX
سرعت کمتر از اولی ولی گرافیک خوب برای بازی : F11EGX
اگر بودجه بیشتر داشته باشی بهتره منتظر Config های دیگه F باشی
موفق باشی
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
انشاا... فردا حدود ساعت 3-4 نتیجه رو گزارش می دم. امروز رفیقم نیومد با هم بریم:19::41::19:نقل قول:
ولی فردا با داداشم میرم اگر مشکلی نباشه:20::20:
سلام،
کسی نظری در مورد f11 jfx نداره؟:41:
قیمت چی؟
مشخصات بدین صورت:
Cpu: i7 720Qm 1.6 to 2.8
RAM : 6g ddr3
vga: geforce 330m 1g ddr3
blueray read write
full hd
hdd: 500 7200 rpm
ساخت امریکا
الان هم در حال حاضر رو سایت سونی استایل هست
به قیمت $
1529.99
================================================== ===============
یک اطلاع رسانی در مورد L3 Cash
دوستان مقدار کش سومی که در پردازنده های جدید انتل وجود دارد و فروشندگان همواره با آن سر ما ها کلاه میزارند بدین ترتیب هست که این cpu ها به عنوان مثال i7 720qm یک کش اول به نام دیتا کش به میزان 32 کلیوبایت به ازای هر هسته، یک کش دوم به میزان 256 کیلو بایت به ازای هر هسته و تنها یک کش سوم بصورت اشتراکی بین هسته ها به میزان 6 مگا بایت می باشد.
دقت کنید که کش دومی که در سی پی یو های دو هسته سابق وجود دارند به ازای هر هسته هستند یعنی زمانی که در یک دو هسته ای نوع دو DUO نویسند 4 مگا بایت یعنی در مجموع 8 مگا بایت به اضافه 64 کیلو بایت کش اول هست اما در نوع i7 می نویسند 6 مگا بایت در واقع 64 + 1024 + 6 مگا بایت که میشه 7.64 مگابایت تقریبا.
امید وارم مفید واقع بشه. منبع اطلاعات سایت رسمی اینتل و مقایسه CPU ها
سلام
لطفا راهنمیایی کنید
با سلام خدمت اساتید عزیز این لپ تاپ چقدر می ارزه؟
Dell alienware M17x
intel core 2 extreme quad Q9300 2,53 GHZ
dual nvidia geforce GTX 280M, 2GB SLI
17 ich wideUXGA 1920 x 1200 (1200p) LCD
8 GB DDR3 1333 MHZ
1TB-2x 512GB hard drive
blu ray combo
در مورد فطعاتش توضیح بدید
من همچنان منتظرم ...
امروز با چند نفر صحبت کردم ...
چون بین وایو و اسوس مونده بودم .. بالاخره ... وایو قطعی شده .. دلم داره تاپ تاپ میزنه...:40:
وایو کارش درسته...
takman_236 حتما زودتر خبرشو بده .. اصلا اگه خریدی... بازش نکن بیا اینجا ... خبر بده :10:
دوستان . اینو یادم رفت بگم ، امروز که با نمایندگی ایران رهجو تماس گرفتم ، گفت سری F دیگه توی لیست گارانتی این شرکت نیست.
هواستون باشه ، دارید میگیرید...
همچنان منتظر خبرهای خوشی هستم از سوی شما دوستان
حالم گرفته شد
ساعت 5 رفتم بازار رضا تک تک مغازه ها رو پرسیدم F11EGX دارید؟
همشون اینجوری :18::18:(حدودا)منو نگاه می کردن که این چیه اصلا کسی نمی شناخت حالم گرفته شده .
فردا صبح انشاا... می رم لپ تاپ بخرم.ایشاا... یه چیز خوب گیرم بیاد
نقل قول:
اوه !!! چه بد ...:13:
هواست باشه از سری F ایران رهجو نندازن بهت..
سلام به دوستان مخصوصا enriquecrazylove و takman_236 که منتظر خبر های خوش از سری f سونی هستند.نقل قول:
متاسفانه خبر خوبی ندارم کل مرکز کامپیوتر پایتخت رو گشتم "یافت می نشود جسته ایم ما"
طبقه اول دنبال VPCF11EGX/B و VPCF11FGX/B گشتم هیچکدوم نداشتن رفتم طبقه دوم داخل یکی از مغازه ها یکی از دوستان دوران دانشگاه رو دیدم... خودشون نداشتن ولی بنده خدا کل پاساژ برام گشت آمار جنس های تو گمرگ گیر کرده رو هم برام در آورد گفت هیچ کدوم از بچه های پاساژ ندارند و تو سفارش هیچکدوم هم نیست. :41:
امیدتون از دست ندین دو راه برامون باقی مونده؟!
اگه به سایت امرتات سری زده باشین میبینید که این دو مدل داخل لیست هستند و جلوی قیمتشون هم نوشته "Call" یعنی میتونیم نهایتا تا اواخر هفته بعد صبر کنیم (می ترسم این همه صبر کنیم آخرشم قیمتش سر از 1.800 1.900 در بیاره :13: )
اما راه حل دوم :
مدل جدیدی داخل بازار توزیع شده به نام VPCF115FM/B با کانفیگ زیر :
VPCF115FM/B i7 720*6G*330M*FULL HD*500G*5400*Blu-ray.Read*WHP*BK* CHINA
قیمتش تو لیست مغازه ها 1.700.000 تا 1.730.000 بود اما همه حاضر بودن 1.650.000 بفروشن، دو دلیل داره یا می خوان زیر فروشی کنند و یا احتمال افت قیمت این مدل وجود داره.
حالا جناب enriquecrazylove و takman_236 بیان فکرامونو روهم بریزیم این مدل رو بخریم یا نه؟ نظرتون در مورد این مدل و ایکه چکار کنیم بگین.
پیشنهاد اولیه من : تا یکشنبه هفته بعد منتظر بمونیم اگه نشد ناچارا بریم VPCF115FM/B رو بخریم.
بچه ها من فکر میکنم که از سری f بهترینش ggx هست چون cpu و سرعت بیشتری نسبت به بقیه مدل ها داره و اینو هم بدونین که بازی فقط به کارت گرافیک ربط نداره
قسمت عمده خوب اجرا شدن بازی سی پی یو و رم کامپیوتره و 40 درصد به کارت گرافیک مربوط میشه
یه نکته دیگه که کارت گرافیک ggx 512 واقعیه و کم نیست برای خودش منم تا دیروز خیلی دو به شک بودم بین fgx و ggx که امروز یکی از رفیقای دوره دانشگاهمو دیدم که سربازی هم با هم بودیم میدونم که بچه درستیه و خوراکش کامپیوتره و وقتی که آدمو راهنمایی میکنه برای آدم کم نمیذاره یا برای اینکه بگه اطلاعاتش بالاست خالی نمی بنده
اون گفت که ggx بین همه مدل ها از همه بهتره
و حد اقل تا 5 سال آینده خیلی خوب جواب همه کارایی که ازش میخوایمو میده
چون خودشم همون اولش که اومده بود 1980000 خریده بود و میگه کاملا ازش راضیه
زیاد دنبال کارت گرافیک نباشید من الان یه کارت گرافیک 1 گیگی رو desktop دارم که یه کارت 256 واقعی خیلی بهتر از این کار میکنه
و این که سراغ جنس چینی هم نرید
اگه توجه کرده باشین ماشین های چینی بلوری داره اما آمریکاییاش نداره و این یه کمی مشکوکه من نزدیکه 1 هفتس که دارم تحقیق میکنم توی هر سایتی که کوچیکترین اطلاعاتی در مورد این ماشین سری f بوده کلی گشتم اکثرا نظرشون این بوده که چینی هاش ضعف سخت افزاری دارن
من تصمیمو گرفتم و منتظره egx نمیمونم میرم همون ggx رو میگیرم
شما هم سعی کنید با علم صحیح تصمیم بگیرین
من نمیگم که تصمیم من 100 درصد درسته ولی خودم بهش ایمان دارم چون خداییش 1 هفته واقعا براش وقت گذاشتم و تحقیق شبانه روزی کردم
بابا این امرتات هم که 1 هفته و خورده ایه که نوشته CALL زنگ زدم پرسیدم گفت اصلا معیوم نسیت کی بیاد.نقل قول:
قبول داربد اگر دنبال یک گارانتی خوب باشیم باید برای به DGX ساده باید 1.440 بدیم یعنی 100 تومن الی 150 تومن باید پول گارانتی درست حسابی بدیم.اگر هم این EGX بیاد 100 در100 در ایران رهجو قیمت بالای 1.600 هستش .با این وضعیت بازار که من رفتم و دیدم و دوست عزیزمون mohammadi4net گشته احتمالا زودترین موقع که EGX بیاد هفته آینده است و با قیمت بالای 1.600 (من خودمو بکشم بیشتر از این نمی تونم f بودجه بذارم) و شرکت های دیگه هم حتما 2 هفته دیگه میارن.
در ضمن پایخت هم به علت منطقه اش گرونتر می فروشه.چون اکثرا مرفهین می رن اونجا.
من دیگه حتی یک روز هم نمی تونم منتظر بمونم.
امروز بعد از ظهر می رم ولی عصر یا F11GGX می گیرم یا F116 یا F115
اگر طاقت دارید صبر کنید ببیننید چی می شه.من که دیگه نمی توم.بی لپ تاپی واقعا سخته!!!
موافق نیستم با اینکه چینی و آمریکایی فرقی دارند.چون این چینی هم MADE FOR USA هست نه MADE FOR IRAN .و در ضمن در ریویو ها هم کسی از بد بودن سخت فزار و کیفیت چیزی نگفتند غیر از 1 یا 2 نفر از 100 نفرنقل قول:
بیشتر از صدار نویز و فن ناراضی بودند که طبیعیه.
این هم نظرات کاربران در مورد F115FM/B
در ضمن یادمون باشه سی پی یو رو بعدها میشه عوض کرد ولی کارت گرافیک رو نمی شه ها(البته میشه و لی دردسرش خیلی بیشتره)کد:http://www.hawkee.com/shop/prod/10857805/reviews/?ro=LowScore
من خودم انشاا... امروز می رم و F115 می گیرم.واسم دعا کنید
آقا من امروز عصری میرم یه ggx میگیرم و میام بهتون میگم چطوریه
دوست عزیز اگه شما از دوستتون مشورت می گیرین ، دیگران از من مشورت می گیرند نمی خوام بگم خیلی بلدم ولی اونقدری بلدم که بهتون حرف درست و اشتباه رو از هم تشخیص بدم.نقل قول:
برای هر قطعه ای داخل کامپیوتر یه حدی با توجه به نیازمون کافیه ، بذار یه مثال با نمره دادن بزنم تا متوجه منظورم بشی :
اگه ما به cpu 820 نمره 20 بدیم نمره cpu 720 تقریبا میشه 17
اگه به گرافیک 330 نمره 20 بدیم نمره گرافیک 310 میشه 12
دوران معیار بودن قدرت کارت گرافیک براساس رم خیلی وقته تموم شده، معیار الان چیپست و نوع رم هست .
رم هردو از نوع ddr3 هست و فرقی نمیکنه از لحاظ رم فکر نکنم تا حالا بازی اومده باشه که 512 مگا بایت رم گرافیک رو بتونه اشغال کنه ، می خوام بگم فعلا همون رم 512 واقعی تا 7 پشتمون بسه، متاسفانه گرافیک 310 و 330 اسمشون خیلی بهم نزدیکه و ممکنه فکر کنیم خیلی باهم فرق نداشته باشن ولی اینتور نیست سایت نوت بوک چک به 330 نمره 12633 داده و گفته تمام بازی های رو رو حالت hight اجرا میکنه ولی310 نمره 7149 رو گرفته و برای اجرای بازی ها روی low هم مشکل داره.
برای من قابل قبول نیست بالای 1.500.000 هزینه کنم بعد گرافیکش ضعیف باشه از من من میشتوید اگه لبتابی که از سری f نتخاب می کنید گرافیک 330 نداره بهتره پایینترین مدلش بخرید که بقیه کانفیگ ها خیلی نزدیک به هم و آنچنان تاثیر گذار نیستند.
سلام دوستان
موقعی که تاپیک ها رو می خوندم به موردی برخوردم که یک از دوستان نوشته بود لپ تاپ های آمریکایی سری f فاقد بلوری هستند که این نظر کاملا اشتباه هستش و و این بخاطر ارزانتر درآمدن قیمت نهایی کانفیق های از پیش اسمبل شده است دقت کنید سری های ب با دو نوع حالت نامی به بازار عرضه شده اند یعنی تا حالا توجه کرده باشید نام برخی از آنها به دو بصورت :
VPC-F11Y XXX / X
VPC-F11 XXX / X
هستند که مقدار X با حروف , Y با عدد جایگزین می شود اونی که مشخص هست حرف آخر رنگ دستگاه رو مشخص می کنه و Y چینی یا آمریکایی بودنش رو تعیین می کنه یعنی اگر Y عدد باشه مثلا f115 این به معنی هست که ساخت چین برای آمریکا اما وقتی f11 هستش یعنی مدل های قدیمی تر ! ساخت آمریکا هستند دلیل این هم که این نوع ها در بازار کمتر از چینی هاست اینکه که همیشه از شرق به غرب می ره نه غرب به شرق :41: و چون کشور ایران در تحریم و ما مستقیما از آمریکا نمی خریم به ناچار جنس های چینی که تحریم بر علیه ما ندارند از امارات خریداری می شوند. و مدل های آمریکایی معولا توسط واسطه هایی برای ایران فرستاده می شوند در نتیجه یک کانفیق کاملا یکسان حدودا 100 دلار گرونتر در می یاد. و الا تو آمریکا همان قیمتی هست که قیمت چینی آن هست.
دقت کنید که معمولا جنسی که تازه تولید می شه ابتدا درون خود آمریکا چند مدل زده می شه و سپس به دست از خدا بی خبرهی چینین سپرده می شند. البته این رو هم می تونید جریان L90 تو ایران خودرو در نظر بگیرید !
فقط کیفیتش در اینجا فرق می کنه که ساخت آمریکایی نمونه ای هستند با کیفیت مطلوب برای این خاطر هست که ما به دنبال جنس آمریکایی هستیم
این شرایط برای دیگر مدل های جدید سونی حاکم هست برای مثال CW ها اگه عدد تک رقمی بود آمریکائیه اگه 2 رقمی بود چینی .
امید وارم مفید بوده باشه.
یکی هم که در مورد بلوری ها دقت کنید که دو نوع هست بلوری های فقط خواندنی با بلوری های هم خواندنی هم نوشتی 90 دلار تفاوت قیمت دارند.
:20:
-----------------------------------------
من همچنان در انتظار f11jfx هستم :19:
سلام،
بعد از گذشت 2 ماه هنوز وارد ایران نشده این مدل ما اما بعد از این مدت تونستم تو یک سایت فروش لپتاپ از کشور همسایه یعنی ترکیه تونستم پیداش کنم حالا بگید خوب! :18:
با چه قیمتی؟ باز بگید خوب !
2300 اوه کمر شکن بچه ها البته کل قیمت های این سایت با ایران کمه کم 400 هزار اختلاف داره یعنی مدل مشابه دیگه تو ایران 400 هزار تومان اینا کمتره . البته چندتا هدیه اینا هام بودا
-------------------------------------------
آخه اینهمه هم مالیت؟ 9.75 درصد مالیات آخه چه خبره رحمت به 3 درصد خودمون :41:
wow ، دوستان mohammadi4net و takman_236 واقعا دستوتن درد نکنه ، من اینجا توی شهرستانم و اصلا به بازارهای بزرگ دسترسی ندارم ، اما نمایندگی ها اینجا هست ، منم از 1600 بیشتر نمیتونم بدم ، و احتمالا برم زیر 1500 ، و F11CGX رو بگیرم که مال USA هست ، چون اون حدود 1400 میشه ، حدود 70 تومان هم باید بابت کیف و 30 تومان هم بابت موس و یا شاید کول پد باید بدیم ، که اینجا سر جمع میشه همون 1600 ، پس من بیخودی خودمو خرج نمیندازم ،
گرافیک 310 واسه کارم مناسبه ، چوم گیمر نیستم ، و کنسول دارم ، خیالم راحته .
مهم رم و سرعت هارد هست که این مدل نیازم رو برطرف خواهد کرد.
به نظرم سراغ مدل چینی نرید ، کار از محکم کاری عیب نمیکنه ،
این مدل F11EGX هم من به کمان رایانه زنگ زدم گفت ، اواسط هفته بعد ، خیلی با اطمینان گفت...
اینم سایتش
ولی اگه قیمتش همونطور که دوستمون گفت ، از 1600 بیشتر بشه ، نمیگیرم ،کد:http://www.kaman-co.com
من تا هفته دیگه صبر می کنم ....
بچه ها ما رو بیخبر نزارین..
در تایید حرف دوست خوبم:نقل قول:
مقایسه کارت های گرافیک Notebook ها از سایت Notebookcheck.com:46:
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
مقایسه کارت های گرافیک Notebook ها از سایت Notebookcheck.com برای بازی کردن:46:
این هم مقایسه CPU های لپ تاپ ها:46:کد:http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
در ضمن بعد ها اگر نیاز شد می شه CPu رو عوض کرد ولی کارت گرافیک رو...کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
من امروز بعد از ظهر می رم لپ تاپ مدل F115 یا F116 بگیر:20:م.جاتون خالی صبح پایتخت بودم .
در ضمن فکر کنم نسل آینده نرم افزار ها داره به سمتی میره که از حافظه کارت گرافیک استفاده کنن (مثل Apple macbooks)...
در ضمن GT330M دارای 48 هسته می باشد (48 عمل همزمان)(جون میده واسه کرک کردن پسورد )
و GT310 دارای فکر کنم 16 هسته می باشد (16 عمل همزمان)کد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-330M.22437.0.html
خلاصه این بود چیزی که به عقل ناقص من می رسید. اگه جاییش غلط بود دوستان تصحیح کننکد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-310M.22439.0.html
تا شب یا علی
دعا فراموش نشه
سلامنقل قول:
کاملا موافقم.
1 چیزه دیگم هست که دوستان توجه نمیکنن.
LCDهای لپ تاپ هایی که GT330روش هست Full HD Supportهست یعنی Resolution
1920*1080 هست.
takman_236عزیز سلام.نقل قول:
از اینکه میخوای اطلاعات دوستان رو بالا ببری ممنون.
فقط 1چیز هست که باید بکم.
این چیزی که شما گفتید درست نیست,منظورم 48هسته ای بودن GT330یه.
فکنم شماPipelines 48 - verenigd رو دیدین و فکر کردین که گرافیک 48هسته ای هست.
GT330تک هسته ای هستش و فعلا تنها مدل گرافیک که من سراغ دارم که 2هسته ای هستATI HD5970 هست.
1 توضیح راجع به Pipelinesبدم برا دوستان.
4عمل اصلی داخل CPU انجام میشه تا عمل پردازش کامل بشه(زیاد ریز نمیشم)
تا قبل از ورود تکنولوژیPipelines وقتی DATAوارد CPU میشد تا 4عمل انجام نمیشد هیچ DATAی دیگه ای وارد CPUنمیشد اما با ورودPipelines وقتی DATA1وارد CPUو مرحله1 شود و بعد DATA1 وارد مرحله2 شود DATA2وارد مرحله1 میشود و به همین صورت برایDATA3,4,5و... تا48.
امیدوارم مفید باشه براتون.
این لپ تاپ چقدر می ارزه؟
Dell alienware M17x
intel core 2 extreme quad Q9300 2,53 GHZ
dual nvidia geforce GTX 280M, 2GB SLI
17 ich wideUXGA 1920 x 1200 (1200p) LCD
8 GB DDR3 1333 MHZ
1TB-2x 512GB hard drive
blu ray combo
دوستان عزیز سلام
میخواستم بدونم مدلهای f117 و f119 وایو در حال حاضر در بازار موجود هست یا نه ؟
و اینکه فرق این دو مدل با f115 چیه؟
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره
آقا اینو از کجا پیدا کردی خیلی توپهنقل قول:
تو ایران هم اومده یا فقط از خود سایت دل دیدی؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز
لطفا اطلاعات اشتباه به دوستان نده این چیزا رو کی به شما گفته اگه به قول خودتون طرف انقدر وارده تعجب میکنم چرا این حرفا رو زده:18:
در مورد صحبتی که از gpu کردید باید بگم کاملا اشتباه.. اول در مورد رم:رم دستگاه مقدارش مهمه برای بازی ولی این مقدارو تمامه لبتاپای امروزی دارن که 2 gigbyte و بیشتر از اون برای بازی نیاز چندانی نمیشه و در مورد سرعت رم تو بازی اگه شما یه رم ddr2 800 با یه رم ddr3 1666 مقایسه کنی اختلافش تو بازیها بیشتر از 5% نیست...ودر مورد cpu باید بگم دقیقا برعکس گفتید gpu تو بازی بسیار مهمتر از cpu
نمیگم cpu تاثیر نداره ولی تاثیرش اونقدر نیست که برای بازی بخواترش بخوایم از یک gpu قوی بگذریم
به طور مثال فرق بین یه cpu core2duo 2.5 با یه cpu corei7 820qm 1.7 تو بازی ممکنه 30% باشه ولی فرق بین یه gpu:ati 4570 با یه gpu:ati4650 حدودا بین 50% تا 60% ......
میبینید که گرفتن یه gpu قوی بهتر از یه cpu قوی اگه خیلی با لپتاپ بازی میکنید...:31:
اگر شما یه cpu داشته باشید که 6 هسته هم داشته باشه یه gpu:ati 4570 باز هم فریم کمتری نسبت به یه gpu:4650 که cpu معمولی داره میده و این طبیعی چون همه گیمرا میدونن که gpu تو بازی حرف اول و اخرو میزنه و این چیزایی هم که بالا گفتم برای این بود که شما رو در این مورد روشن کنم...
در مورد چینی و امریکایی بودن هم قبلا از طرف دوستان تو فرمها بحث شده و من لازم نیست در این مورد صحبت کنم ولی همینقدر بدونید که هیچ فرقی بینشون نیست و blueray داشتن یا نداشتن هیچ ربطی به کیفیت محصول نداره کسی که داره این محصولو میسازه خواسته که روش blueray باشه و طبیعتا قیمتش هم بالاتره این بستگی به اون کارخونه داره که چی بسازه
در مورد اون کارت گرافیک 1gig که دارید ممکنه gpu کارتتون ضعیف باشه و این ربطی به 1gig و 256meg نداره دوست عزیز:31:
موفق باشید
آقا من رفتم امروز یکی خریدم
مدل : VPC F11-NFX
CPU :CORE i7 720Q 2.8/6
ram : 4 GB
H.D.D : 500++
DVD-RW
LCD 16.4'' full HD
VGA : GEDORCE G330 1024 up 2800
2.600 kilo geram
قیمت با گارانتیه الماس 1.700.000
سلام دوستای عزیزم من یه F115FM گرفتم
منتظر Review باشید
مطمئنی کانفیگ و مشخصات رو درست نوشتی؟ این مدل دیروز تو بازار نبود ؟نقل قول:
از کجا گرفتین؟ ممنون میشم آدرس و تلفن فروشگاه رو بصورت پیام خصوصی برام بفرستین.
آقا اجازه فرستادن پیغام خصوصی ندارم الان ولینقل قول:
پاییتخت طبقه دوم شماره 209 فروشگاه رایان گستر (sony(
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
نه بابا گرون نیستنقل قول:
قیمتش 1790000 بود من 1700000 گرفتم با گارانتیه اصلی که گارانتیه الماسه 1 ماه گارانتی تعویض و 1 سال گارانتیه تعویض قطعات و 3سال گارانتیه تعمیر
فقط 150 بخاطر گارنتیشه