چرا ناراحت شدی کوری جون . یه شوخی کردیمااااا . :20:نقل قول:
اصلا هرچی تو میگی . بچه ها من شنیدم دانشگاه فردوسی تو مشهد هم قراره شهریور مسابقه روبیک بزاره .شهریور امسال چه خبره ؟
Printable View
چرا ناراحت شدی کوری جون . یه شوخی کردیمااااا . :20:نقل قول:
اصلا هرچی تو میگی . بچه ها من شنیدم دانشگاه فردوسی تو مشهد هم قراره شهریور مسابقه روبیک بزاره .شهریور امسال چه خبره ؟
روبیکر اونجا رو قرق کرده هی فرت و فرت توش مسابقه برگزار میکنه.:31:نقل قول:
من روبیک 7×7 رو از کجا می تونم تهیه کنم!
برای این که تبلیغ نشه پ.خ کنین!
ممنون از همه!
هیچ جا !نقل قول:
تو ایران نیست . من اگه تونستم خودم برات میارم . اما فکر می کنم حالا ها بشه .
ببینم چی میشه
اوه پس این واسه بچه های روبیکره ! :27: پس ارزش رفتن و مسابقه دادن نداره .نقل قول:
روبیکر اونجا رو قرق کرده هی فرت و فرت توش مسابقه برگزار میکنه
دمت گرم ولی یکی از دوستان معرفی کرد!
اما قیمت ها بالاست!
با این شرایط من پشیمون شدم!
امکانات کم این ور باعث کور شدن استعداد هاست!
خودمو نمی گم کلا می گم!
بازم دستتون درد نکنه!
نقل قول:
خوب مشکل همین جاست من یک فایل PDF از تمام الگوریتم های F2L OLL PLL دارم ولی احتمال وقوع هرکدوم رو مشخص نکرده
نقل قول:
جسارتا قبل از اینکه شما بگی من از همون اولی که این روش رو شروع کردم بجای اینکه همه ی OLL رو یاد بگیرم با درست کردن صلیب تعداد الگوریتم ها رو کم کردم و الان اون 7 تا رو فوت ابم
نقل قول:
با عرض معذرت من قبل از شما این مطلب رو اعلام کرده بودم چون ( مو خودوم بچه ناف مشدم) این هم یک لهجه ناب مشدی
یعنی روبیکر اینقدر با عرضس؟؟ من که شک دارم !! :13:نقل قول:
روبیکر اونجا رو قرق کرده هی فرت و فرت توش مسابقه برگزار میکنه.
ما داریم یه کانالهایی به جهان بیرون می زنیم ، یه خرده صبر کن گیرمون اومد خبرت می کنیم :46:نقل قول:
من روبیک 7×7 رو از کجا می تونم تهیه کنم!
برای این که تبلیغ نشه پ.خ کنین!
ممنون از همه!
مجید جان استانبول یادت نره !!
--------------------------------------------------------------------------------------
دیشب به مناسبت تولد عمو ارنو ایمیلشو پیدا کردم بهش میل زدم !!
گفتم واسه اینکه حال کنه رفتم یه سایته آموزش مجارستانی پیدا کردم ، به زبون مجارستانی بهش تولدشو تبریک گفتم و واسش آرزوی سلامتی کردم !! :31: ( می دونم یه خرده دیوونم!!)
حالا آدرس و تلفنش هم دارم ، یکم که تشکیلات پیدا کردیم واسش دعوتنامه ی رسمی می فرستم که بیاد ایران ! ( البته وقتی تونستیم مسابقات بین المللی برگزار کنیم ) نظرتون چیه ؟!
[QUOTE=amir.cuber;5179934
دیشب به مناسبت تولد عمو ارنو ایمیلشو پیدا کردم بهش میل زدم !!
گفتم واسه اینکه حال کنه رفتم یه سایته آموزش مجارستانی پیدا کردم ، به زبون مجارستانی بهش تولدشو تبریک گفتم و واسش آرزوی سلامتی کردم !! :31: ( می دونم یه خرده دیوونم!!)
حالا آدرس و تلفنش هم دارم ، یکم که تشکیلات پیدا کردیم واسش دعوتنامه ی رسمی می فرستم که بیاد ایران ! ( البته وقتی تونستیم مسابقات بین المللی برگزار کنیم ) نظرتون چیه ؟![/QUOTE]
بابا تو دیگه کی هستی اگر جسارت نشه فکر کنم شما بجز روبیک تو این مدت کار و زندگی نداری البته ببخشید یکم خودمونی حرف میزنم ها ولی با این کار هایی که شما میکنی مثل ماجرای رکورد اریک اکرزدیک و زندگی نامه ی ارنو روبیک و حالا بعده ها چه کار خواهی کرد من و واقعا متعجب میکنی:18:
اتفاقا حیدری جان اساسی کار و زندگی دارم ، دوستان در جریان هستن .نقل قول:
بابا تو دیگه کی هستی اگر جسارت نشه فکر کنم شما بجز روبیک تو این مدت کار و زندگی نداری البته ببخشید یکم خودمونی حرف میزنم ها ولی با این کار هایی که شما میکنی مثل ماجرای رکورد اریک اکرزدیک و زندگی نامه ی ارنو روبیک و حالا بعده ها چه کار خواهی کرد من و واقعا متعجب میکنی
من هر شب 1-2 ساعت پا نتم این مطالب رو پست می کنم .
این مطالبی که گذاشتم و بازم میذارم به 2 دلیله :
1- بخاطر جبران زحمت های دوستای خوبم که تو این مدت بدوووون هیچ منتی جوابگوی دوستان بودنو ما نمک پروردشون هستیم . ( اگه می بینی یکم تاپیک خلوته خیلی از دوستان از اینجا یاد گرفتنو رفتن ! )
2- واسه اینکه اینجا بهترین جا واسه آموزش روبیک به زبان شیرین فارسیه ! نه از شما ریالی دریافت میشه نه منتی بر سر شما گذاشته میشه !! منم قصد دارم این تاپیک رو گرم نگه دارم تا یکم که سر و سامون گرفتیم و مستقل شدیم از اینجا.
اگه دنبال مطلب خاصی بودید من در خدمتم ، هر کمکی از دستم بر بیاد می کنم
پس دست شما درد نکنه!نقل قول:
راستی من با این که اطلاعات فراوانی از روبیک دارم هنوز مبتدی شمرده می شم!چون رکوردم حدود 1 دقیقس!
می گم یه لینک فیلم بذارین(برای مبتدی ها)ما هم حال کنیم!سه در سه باشه که نو علی نوره!
ممنون
تو مثله اینکه خیال کردی این مرده مثل خودت بیکاره ؟!:31:نقل قول:
شب به مناسبت تولد عمو ارنو ایمیلشو پیدا کردم بهش میل زدم !!
گفتم واسه اینکه حال کنه رفتم یه سایته آموزش مجارستانی پیدا کردم ، به زبون مجارستانی بهش تولدشو تبریک گفتم و واسش آرزوی سلامتی کردم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( می دونم یه خرده دیوونم!!)
حالا آدرس و تلفنش هم دارم ، یکم که تشکیلات پیدا کردیم واسش دعوتنامه ی رسمی می فرستم که بیاد ایران ! ( البته وقتی تونستیم مسابقات بین المللی برگزار کنیم ) نظرتون چیه ؟!
تو بجای اینکه یه سایت آموزش مجارستانی پیدا می کردی میتونستی خیلی راحت تر ار Google Translator استفاده می کردی .!
در ضمن هنوز نه به دار نه به باره تو رفتی مرده رو میخوای دعوت کنی. شما فعلا مسابقات غیر رسمیشو برگزار کنید ، رسمیش پیش کش چه برسه دعوت ارنو روبیک !:31:
شوخی کردم ، اتفاقا بدیش چیه ؟ تازه اگه ارنو جون (گاو نخورده پسر خاله شدم !:31:) اومد ایران واسه اولین مسابقات رسمی میدونی چقدر مسابقات روبیک ایران معروف میشه . !
ببخشید شرمنده من فراموش کردم . من اینو از Icelord شنیدم . نمیدونستم شما هم اینو گفتی . (کاری نکن نم یه تریپ مازندرانی بیاماااا :31:)نقل قول:
با عرض معذرت من قبل از شما این مطلب رو اعلام کرده بودم چون ( مو خودوم بچه ناف مشدم) این هم یک لهجه ناب مشدی
سلام
من اینو میزارم چون دیگه کسی به بدبختی من مبطلا نشه
اسپری ناهید یا اسپری سیلیکون که به دوبخش خشک و چرب تقسیم میشه
کاراصلی این اسپری تمیز کردن برد های الکترونیکه
محل های فروش :مغازه های لوازم برق و قطعات الکترونیک فروشی و بعضی از ابزار فورشی ها
تلفن مرکز پخش:77367494و7705731کد:http://iran-micro.com/advanced_search_result.php?keywords=%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%B1%DB%8C+%D9%86%D8%A7%D9%87%DB%8C%D8%AF&osCsid=79d41ff4bac08da2c0afc17f1a3b10ef&x=0&y=0
حالا دیگه راحت شدم
آخی:27:
سلام
غیر از اون روش ابتدایی ( روش پایین ) روش دیگری هم هست ؟
درست کردن صلیب سفید ، وجه سفید ، لبه های غیر سفید ، صلیب زرد ، وجه زرد تا اخر
هر چی که هست ، منظورم اینه که کلا متفاوت باشه
ببخشید من ابتدایی هستم
فیلم آموزشی باشه یا رکورد زدن عزیز ؟نقل قول:
می گم یه لینک فیلم بذارین(برای مبتدی ها)ما هم حال کنیم!سه در سه باشه که نو علی نوره!
ممنون
فیلم آموزشی فکر می کنم صفحه ی اول باشه ، فیلم واسه رکورد زدن هم برو تو این سایته :
کد:www.strangepuzzle.com
بیش از 7-8 تا روش واسه درست کردن روبیک هست که بعضی هاش کاملن متفاوته !! و البته کار می بره !نقل قول:
غیر از اون روش ابتدایی ( روش پایین ) روش دیگری هم هست ؟
درست کردن صلیب سفید ، وجه سفید ، لبه های غیر سفید ، صلیب زرد ، وجه زرد تا اخر
هر چی که هست ، منظورم اینه که کلا متفاوت باشه
ببخشید من ابتدایی هستم
شما با روش لایه ای ( مبتدی ) و استفاده از یه سری الگوریتم و با یه روبیک روون می تونی میانگین زیر 45 بزنی
ببخشید قصد جسارت نداشتمنقل قول:
در ضمن من خودم چند تا دوست شمالی از خطه مازندران تو شهر جویبار دارم از لهجه اونا خیلی خ.شم میاد انگاری داری زبان انگلیسی گوش میکنی هیچی هم نمیفهمی :27:
روش های ابتدایی بورن گوی موس!
فقط اعصاب آدم رو خورد می کنن و آدم رو به خودشون مدیون می کنند!
چون که همه از اون شروع می کنند!احساس می کنند بهش مدویند!
من که خودم اینجوریم!
سلام من می خوام به عنوان یک خیلی مبتدی بیام تو اجازه هست راستی از آقای mr6768 به علت آموزش اولین صفحه ممنونم روش مقدماتی را دیروز خواندم و حفظ شدم الان رکورد خیلی بالاست اما دارم سعی می کنم روش جسیکا فردریک را یاد بگیرم راستی رکوردم یادم رفت بگم ده دقیقه:18:
موفق باشی!
هیچ نگران نباش تو هم یک حرفه ای خواهی شد!
فرق روبیک های dian sheng TM :
این روبیک هایی که TM هستن و روی جعبشون نوشته : magic cube همشون از یه کمپانی هستن ، ولی دو مدل داره :
1- کد 830 : که قدیمیه و البته کیفیتش بهتره ، هم جنس قطعاتش بهتره (همون طور که رامین گفته بود)، هم وزن استانداردی داره و خیلی هم روونه ، در کل بهترین روبیک موجود در ایرانه ( البته اگه گیر بیاد !! )
2- کد 831 : این روبیک رو تازه دارن تولید می کنن و اومدن تو متریالش به قول خودمون .... کردن!! کیفیتش پایین تر از قدیمیست واسه همین فوق العاده سبکه ، احتمال پاشیده شدن به کرات داره ! ولی خیلی روونه . واسه اینکه وزنش سنگینتر بشه می تونید بهش سیلیکون بزنید . باز هم این روبیک از بقیه روبیک های موجود در ایران بهتره
نقل قول:
سلام ، خوش اومدی دوست عزیز
تو روبیک سرعت دست مهمه واسه همین شما با ید تمرین کنی سرعت دستت بره بالا که بتونی با همون روش معمولی زیر 1 دقیقه بز نی .
اگه سرعت دستت پایین باشه بخوای فردریش بری 10 دقیقت میشه 15 دقیقه !! چون کلا وقت باید صرف کنی تا الگوریتم هارو بدون هیچ جابجایی تو ذهنت پیدا کنی .
هر وقت زیر 45 ثانیه زدی برو سراغ فردریش .
45 ثانیه چهجوری رنگارو پیدا کنیمنقل قول:
جابر جان الان شمردم دیدم شد همون 7 حالت : دی اون دفعه تو مخم حالت هاش رو در نظر گرفتم 4 تا شد با یه دونه mirror ... الان یهویی شد 7 تا : دی
من پوزش می طلبم!
ببخشید یه سوال دارم!
آواتار آقای حیدری که تو صفحه ی 127 هست واقعیت داره؟
اگه کسی سراغ داره برام پ.خ کنه!
ممنون از همه
بله داره ... ده ها مدل روبیک الان تو دنیا هست، ولی هیشکدوم به اندازه همین 3x3x3 ها حال نمیده :x
به نظر شما چطوری سوپر کیوبرها زیر 10 ثانیه حل می کنن ؟نقل قول:
اونا هم تمام ویژگی های یه انسان معمولی رو دارن ! فقط با تمرین و پشتکار تونستن اینقدر خوب کار کنن.
الان تو شهر ما افتضاح 3×3×3 هم نیست چه برسه به حرفه ای و TM!
یه چیزی می گم باورتون نمی شه!
من الان 3 ماهه به روبیک دست نزدم!
چون روبیک ندارم!:31:
آقایون فکر می کنید رکوردم بیاد پایین؟
راستی رکوردم به پنج دقیقه رسید
خب ممنونمنقل قول:
ولی منو سوق نمیدید به اون روش ها
اون روش ابتدایی دیگه برام راحت شده و تو نیم ساعت میزنم:21:
سلام . خواهش می کنم قابلی نداشت . ایشالا شما هم به جمعه روبیکر های حرفه ای p30world اضافه میشی .نقل قول:
فقط الان رو سرعت دستت کار کن .
برو فیلم های حل روبیک سریع رو ببین و سعی کن از اون ها تقلید کنید.
کجایی مگه ؟ به رامین بگو واست می فرسته ، اونم با قیمت مناسب !نقل قول:
الان تو شهر ما افتضاح 3×3×3 هم نیست چه برسه به حرفه ای و TM!
یه چیزی می گم باورتون نمی شه!
من الان 3 ماهه به روبیک دست نزدم!
چون روبیک ندارم!
آقایون فکر می کنید رکوردم بیاد پایین؟
__
رکوردت هم خیلی زود پایین میاد ، نگران نباش !!
شما روش مبتدی رو خوب کار کن تا سرعت دستت بره بالا اون موقع برو سراغ روش های دیگه . اونا هم بهت یاد می دیم نگران نباش !نقل قول:
خب ممنونم
ولی منو سوق نمیدید به اون روش ها
اون روش ابتدایی دیگه برام راحت شده و تو نیم ساعت میزنم
نیم ساعت رو تو این هفته بکن 3 دقیقه !
سلام الان با توجه به این گفته های شما چه جوری میشه تفاوت بین روبیک قدمیه با جدیدرو تشخیص داد چون من حدود 3 هفته پیش یکی از همین DIANSHENG TM خریدم ولی داره رنگ و روش میره درضمن روبیک من تو بسته بندی پرس شده به حالت صاف قرار گرفته بودنقل قول:
اونایی که صافه کد 831 ، کدش روی بسته بندیش نوشته شدهنقل قول:
امیر جان شوخی کردمنقل قول:
من چند روز روش اولیه رو یاد گرفتم
و حالا هم زیر 5 دقیقه میزنم
دیگه بیشتر از این رو لازم ندارم
فقط میخام روش های دیگه ای یاد بگیرم
چون اکثر دوستام فقط این روش رو بلدند :11:
روشی که نسبت به بقیه تفاوت بیشتری داشته روش پتروس که تو همین تاپیک فارسیش آموزش داده شده .نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم حدود صفحه ی 50-60 باشه .
سایت آموزش انگلیسیش هم اینه :
کد:http://www.lar5.com/cube/index.html
رامین جان همون mr6768 هستش؟
اگه همونه که ما به هم نزدیکیم!
برار چتی هستی؟
وچون خارنه؟
امه سه اتا روبیک تر تمیز راهی هکن!
آدرس ه همینجا بویم؟
نقل قول:
رامین = Dr.mc ، جابر = mr6768
جفتشون هم فکر کنم روبیک داشته باشن واسه فروش !
بهشون پ.خ بده تا بهت بگن
نا برار من رامین نیمه . رامین همینطی که امیر بوته Dr.MC هسته .نقل قول:
کمین شهر دری ؟ من ساری درمه .
من فقط روبیک خله حرفه ای روشمه . ارزون خوانی بور رامین پلی .
اسا مره پ خ هاکن و گب بزنیم و اگرم خوانی آدرس ر اونجه هاده .
آقا مازنی دیگه بسه .
به زودی یه نقد از روبیک جدیدم DIY Type FII میزارم .
آره جابر جان خواستم همین رو بگم، یه عکس یا فیلمی ازش بزار، یه توضیحاتی بزار ، ببینیم این همه پول داریم میدیم واقعا میارزه یا نه! : دینقل قول:
نقد مکعب روبیک DIY Type F II
سلام دوباره به بچه های گل این فروم . همونطور که اکثر شما اطلاع دارید بنده قرار بود یه سری مکعب با کیفیت از چین وارد کنم و به درخواست چند تا از دوستان برا اونا هم بیارم . بالاخره موفق شدم و طبق تحقیقاتی که از قبل تو چند فروم خارجی ( که تمام روبیکر های بزرگ دنیا تو اون فعالیت می کنن) انجام دادم به این نتیجه رسیدم که مکعب روبیک Type F II گزینه ای مناسب هست.
البته F II بهترین مکعب دنیا نیست حتی Hayan Memory که قیمتش 25 دلاره هم بهترین نیست و هر کدومشون مزیت ها و
معایبی دارن که من میخوام این ها رو برای F II بنویسم .
عکس از روبیک DIY Type F II :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلش میخوام من یه توضیح کوتاهی در مورد کلمه DIY بدم :
DIY اصطلاحی هست که ممکنه تو خیلی از سایت ها دیده باشید و مخفف این سه کلمه هست Do It Yourself هست و به وسایلی که گفته میشه که شما خودتون میتونید با دست بسازید بجای اینکه از بیرون بخرید تا مثلا ارزون تر در بیاد .اما این در روبیک به این معنی نیست شما خودتون روبیک رو بسازید . معمولا روبیک هایی که DIY هستن به طور آماده فروخته نمیشن یعنی وقتی شما اونا رو میخرید فروشنده تمام قطعاتشو به شما میده ( مثله گوشه هاو لبه های و هسته و پیچ و مهره و برچسب های رنگی و ...) و شما خودتون باید سرهمش کنید .
اما جدیدا اکثر DIY ها رو از خود کار خونه براتون سرهم می کنن و دیگه نیاز نیس شما این کارو بکنید . اما باز هم DIY های واقعی که خودتون واس سر همش کنید هم هست .
F II از DIY هایی هست که نیاز به سرهم شدن نداره و آماده به شما تحویل داده میشه .
توضیحی در مورد تایپ (Type ) های مختلف روبیک های DIY :
شرکت های مختلفی روبیک های DIY میسازن و هر کدومشون معمول یه تایپ رو برای روبیک هاشون در نظر میگیرن مثلا روبیک های شرکت Sheng en همون تایپ F هستن و FII ساخت Sheng en هست .
Type های متداول بازار جهانی فعلا اینا هست : Type A و Type B وType Cو Type D و Type E و مدل های مثل Edison Cube و Hayan Cube و Youngjun و Ghosthand و ...
اکثر این روبیک ها از طریق فروشگاه های آنلاین فروخته میشن مثل سایت Cube4you و 9spuzzles و ...
و فکر نکنید که اگه رفتین یه کشور خارجی میتونید اینا رو تو یه بغالی یا سوپر مارکت بخرید ! و اگه به یکی از آشناهاتون سپردین واستون از اونور روبیک بیاره مطمئن باشید همون روبیک مارک Rubik's رو میاره (که البته روبیک خوبی نیست و همین Dian sheng خودمون ازش بهتره)
البته فکر کننم Type E همون Diansheng باشه ولی مطمئن نیستم . !
حالا بریم سر اصل مطلب و اگه احیانا سوالی دارید در مورد مطالب بالا mr6768 همیشه منتظر شنیدشه !!!
من میخوام F II رو از چند جهت بررسی کنم :
1- مقاومت به پریدن لبه ها : تا حالا حتما براتون پیش اومده که وقتی داشتین سریع روبیک می زدین یهو یه لبه از روبیک تون بپره بیرون و این همونه و اگه به این مشخصه امتیاز 0 دادم یعنی اینک روبیک اصلا مقاومت نداره و هر حرکتی می کنی یه لبه می پره اما اگه 10 دادم یعنی به هیچ وجه لبه هاش نمی پره
در روبیک F II تو این چند روزی که من باهاش کار کردم از لحاظ پریدن لبه مشکلی نداشت و حتی اگه با سرعت نجومی هم میزدم هم همینطور اما یه مشکلی دیگه داره که فکر می کنم تو کمتر روبیکی اینو ببینیم .
به عکس زیر دقت کنید :
مقاومت به پریدن لبه ها : 8/10
تو این عکس می بینید که هر قطعه ی F II از چند بخش تشکیل شده مثلا یه لبه که شامل دو رنگ هست یه قطعه با دو رونگ نیست بلکه دو قطعه با دو رونگ هست که به هم وصل میشن و یه لبه رو تشکیل میدن . مشکل F II اینه که ممکنه با سریع حل کردن زیاد یکی از قطعه های این لبه بپره که البته شما میتونید این قطعات رو با چسب به هم بچسبونید و اگه این کار رو بکنید دیگه هیج مشکلی نداری . پس من به F II در رابطه با مقاومت در پریدن لبه های این امتیاز رو میدم :
2- مقاومت به گیر کردن : اینم حتما واستون پیش اومده که دارید که مثلا شما میخواید یه حرکتی مثل U R بزنید . فرض کنید شما وقتی U رو زدید کامل 90 درجه نچرخید و وقتی میخواید R بزنید روبیک گیر میکنه و شما باید 90 درجه U رو اول کامل کنید و بعد بزنید .
در F II این موضوع خیلی کم دیده میشه و من تا به حال ندیدم که روبیکم گیر کنه !
پس : مقاومت به گیر کردن : 10/10
3- سرعت : خوب سرعت دیگه نیازی به توضیح نداره . و در مورد F II باید بگم که سرعت این روبیک نجومی هست و خیلی عالیه و جالبه بدونید این روبیک از خود کارخونه روغن کاری میشه و از همون لحظه ی اول سرعت بالا رو حس می کنید و نیازی به روغن کاری نداری. من فکر نمی کنم دیگه نیاز داشته باشم روغن کاری کنم !
سرعت : 9.5/10
4 - توانایی کندن گوشه ها : خوب در مورد این مشخصه باید بگم که فکر کنید دوباره شما میخواید همون حرکت U R رو بزنید . این روبیک تو قابلیت بی نظیره طوری که اگه U شما 45 درجه هم چرخیده باشه شما میتونید به راحتی R رو بزنید !
توانایی کندن گوشه ها : 10/10
سر و صدا : این هم نیازی به توضیح نداره و این روبیک نه خیلی کم سرو صدا ئه نه پر سرو صدا پس من میگم
سر صدا : 5/10
من فکر می کنم تمام مشخصه های اصلی رو مورد بررسی قرار دادم .
نقاط ضعف :
اولین بدی همون مقاومت به پریدن لبه ها بود که من توضیح دادم و گفتم ممکنه گاهی اون قطعات بیفتن که البته این مشکل با چسب مایع قابل حله و دومین مشکل برچسب های این روبیک هستن که خیلی ضعیف و نازک هستن . من وقتی این روبیک رو خریدم بعد از 3 روز کار کردن شدید رنگ قسمت های زیادی از روبیکم رفت ولی این مشکل هم با تعویض برچسب حل میشه که من به ازای هر روبیک یه برچسب اضافه هم آوردم .
نتیجه گیری کلی :
من اولین باری که این روبیک رو دست گرفتم یه خورده سختم بود چون قبلش با یه DIANSHENG فوق سفت کار می کردم و F II هم یه روبیک خیلی نرم هست . ولی اومدم و یه کم باهاش کار کردم تا دستم عادت کرد. و وقتی روبیکم رو خراب می کنم فکر کنم تو هرثانیه 7 یا 8 حرکت رو با این روبیک می زنم .و حتی تونستم این فرمول M2 U M2U2 M2 U M2 که یکی از فرمول های PLL هست رو تو 1.5 ثانیه بزنم !
این روبیک نیاز به یه کم تغییر داره ولی انتخاب بسیار مناسبیه.
بنده فعلا تنها وارد کننده این نوع روبیک هستم و سعی می کنم به وارد کردن این روبیک ادامه بدم و بتونم به تعداد زیاد وارد کنم تا قیمت رو ارزون تر کنم تا همه ایرانی های عزیز پول الکی برای خرید روبیک های جنس بد از بعضی سایت های فروش روبیک ایرانی ندن .
اینم از اولین نقد یه روبیک حرفه ای به زبون شیرین پارسی .
امیدوارم خوشتون اومده باشه
باریک جابر جان باریک!!!! ولی سر و صدا که مهم نیست :دی اتفاقا هر چی صداش بیشتر بیاشه من بیشتر باهاش حال میکنم ولی نقدت عالی بود انشااله همییشه موفق باشی