؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
یه نموره گشت و گذار بیشتر ثواب داره ها...! :دی
شاد باشین :دیکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5087674&postcount=26
Printable View
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
یه نموره گشت و گذار بیشتر ثواب داره ها...! :دی
شاد باشین :دیکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5087674&postcount=26
دمت گرم ولی با این پرداکت کد هم باز ورژن 12 رو آخرین ورژن تشخیص داد:41:نقل قول:
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------
این ماله Rm-559 هست مال من RM-551 هست:41:نقل قول:
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
1.قربونت با این همه انرژی مثبتی که میدی ولی صداش هیچ مشکلی نداره از ان 97 هم خیلی بهتره من خودم قبل این 2 ماه ان97 دستم بودنقل قول:
2.بازی آسفالت 4 بصورت پیش فرض روی گوشی من نصبه:5::27:و نوکیا با این گوشی بازی آسفالت 4 رو تبلیغ می کرد:27:
سلام.گوشی من گارانتی اصله ولی آسفالت روش نصب نبود . البته نصب کردم و درست کار میکنه.
راستا اینم بازی که آپلود کردم .
سایز : 5.57 mb
دیگه برید حال کنید :31:کد:http://www.herosh.com/download/4642938/Asphalt.4._a_b_.p30world.com.rar.html
اصلا قصدی ندارم ولی با گوشی سامسونگ زیاد حال نمی کنم پدرانه نصیحتت می کنم بیای رو خط ایکس 6 :10:نقل قول:
برنامه زدیم ملس چه جورم ولی اسفالت رو واسه ایکس 6 پیدا نکردیم
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
من تو پست 1038 بطور کامل البته موجز ایشون رو راهنمایی کردم اونم راهنمایی کارا و مفید. هر کی یه ذره سررشته داشته باشه براحتی میتونه آپ دیت کنه و پروداکت کدشو عوض کنه.نقل قول:
از شما هم ممنون که در اعتلای فرهنگ فروم کوشا هستید
برو به سایت :نقل قول:
بازی Asphalt 4: Elite Racing هیچ گوشی لمسی توی لیست نیست!کد:n-gage.com
بازی Asphalt 3: Street Rules™ هم هیچ گوشی لمسی توی لیستش نیست!
ای اینجا گفتم که برای گوشی لمسی نیست!
خوب راه حلش این بودنقل قول:
خوب مرد حسابی از اول می گفتی RM گوشیت 551 هستش همه دوستان آر امشون 559 هستش. چطوری مال شما اینجوری دراومده من نمی دونم!!!!! نکنه از دست طالبان رسیده؟:31:
این سایت مرکز اصلی دانلود فریو ویر از خود سایت نوکیاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و فریم ویر مربوط به گوشیت اینجاست که اینجا 20.2.5 رو واست داره
از اینجا بسته به پروداکت کد گوشیت که قبل عوض کردنت با NSS بودفایل های فریم ویرتو یکی یکی دانلود کن 7 تا فایله که شاید حدود 150 مگا باشه
بعد همشونو تو پوشه ای بنام RM-551 کپی کن تو هاردت. این پوشه رو باید در ویندوز ایکس پی بعد نصب فونیکس اینجا بزاری C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products یعنی داخل پوشه products پوشه rm-551 رو که حاوی فایلهای فریم ویرتوه رو کپی کنی
پروداکت کدتو برگردون به همون قبلی که داشتی با NSS حالا باید فقط از طریق Phoenix این کار رو انجام بدی
آخرین ورژن فونیکس که حدود 100 مگاست رو از اینجا دانلودش کن
بعد نصب برو تو این پست و اونجا آموزششو بردار یه ویدیئو هستش یاد بگیر
بعد براحتی آپ دیت کن و تمام شه بره
در مورد آسفالت باید بگم رو 559 ها نبود لااقل رو مال من که با گارانتی اصل و آخرین ورژن بود نبود!
x6 کلا n-gage ساپورت میکنه؟
دس مریضاد اخوی . ببینم کرکی سریالی کدی که نمیخواد؟نقل قول:
این بازی بطور پیش فرض روی گوشی های ایکس 6 با RM-559 با ورژن 20 موجود نیستش. اصلا نگران نباش
نه هیچی نمی خواد
نقل قول:یکی میگه نره یکی میگه بدوش حالا چیکار کنیم!:31: دانلودش کردم نصبش می کنم میگم بهتوننقل قول:
---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
من شنفته بودم که ان گیگ یعنی بازی در حال حرکت. نوکیا قبلا یه گوشی زدی بود که شبیه کنسول دستی بازی بود و وقتی داری راه می ری می تونستی بازی کنینقل قول:
میشه بیشتر در این رابطه توضیح بدی منم چیزی حالیم شه؟ ممنون می شم
من رو x6 نصب کردم درست بود .
این با پلتفرم N-Gage نیست! من مال N-Gage رو میگفتم!نقل قول:
دارم نصبش می کنم گفت برنامه با گوشیتون سازگار نیست ولی من ادامه دادم نصب رو
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
میگم در مورد ان گیگ برام بیشتر توضیح بده که دقیقا چیه میخوام اطلاعاتمو زیاد کنمنقل قول:
---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
نصب شد بازی کردم ولی خیلی سخته واسم کنترل کردنش!:31:
خیلی حساسه . یکمی که گوشی رو مایل میکنی دور میگیره .
ولی قلق داره . عادت می کنی
بچه ها اگه دایویکیس پلیر واسه این گوشی سراغ دارید لینک بدید.
برنا مه های توپ و بدرد بخور دارید واسه ایکس 6 لینک بزارید بی زحمت
---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
یه نرم افزاری بود واسه ایکس 10 سونی اریکسون که اندرویده. جوری بود که موقع تایپ اس ام اس صفحه خیلی روشن می شد و دوربین هم بکار می افتاد و موقع راه رفتن تو خیابون و تایپ اس ام اس میشد که محیط جلوتو ببینی تا زمین نخوری و موانع رو ببینی همچی چیزی واسه ایکس 6 دیدین؟
خریدن گوشی بدون گارانتی همین چیزها رو هم داره دیگه... :13: گوشی شما ریلیز قاره آمریکا هست!!! یعنی آخرین نقطه ای که نوکیا براش آپدیت می ده بیرون...نقل قول:
شما پروداکت کد خودت رو به یکی از همین پروداکت های 16 گیگی فارسی تغییر بده؛ برنامه آپدیتر فلش RM 559 رو برات می ریزه. هیچ مشکلی هم پیش نمیاد. اما گوشیت از لحاظ نرم افزاری می شه RM 559 در حالیکه روی چیپ فلش نوشته RM 551!!! :27:
شاد باشین :دی
تنظیمات مربوط به زنگ گوشی یا اس ام اس تو کدوم قسمت گوشی x6 قرار داره
انتخاب اهنگ و بلندی صدا و ... راهنمایی کنید
برای تنظیم اینا باید بری تو قسمت setting بعد میری تو personal بعد میری تو profile حالا پروفایلی که هستی رو انتخاب می کنی (معمولا جنرال) option رو میزنی و میری تو personalise . اونجا هر چی بخای تنظیم میکنی.نقل قول:
من تو پست 1046 توضیح دادم واسه RM-551 آپ دیت جدید 20 خورده ای اومده. حالا میتونه همون آر ام قبلیشو نگه داره با فونیکس آپ دیت کنه توضیحات مکفی دادم تو این پستنقل قول:
از زحمات شما هم خیلی ممنونم دوست من
چراغ قوه دارید؟ من تو قسمت برنامه های همین سایت دیدم ولی واسه ایکس 6 کار نکرد
اخوی من میگم رو گوشیم نصب هست شما میگی مال لمسی نیست!:18: خاستی از بازی برات اسکرین شات؛فیلم؛عکس با گوشی دیگه؛فایل PDF؛ و.... تهیه کنم:31:نقل قول:
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------
متعصفانه برنامه فونیکس با گوشی ایکس 6 آر ام 551 سازگار نیست:41:نقل قول:
چاله بود چاه شد:31:
و برای آر ام 551 هنوز فارس نیومده
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------
همین کاری که شما گفتیو می کنمنقل قول:
خدا کنه کاریش نشه گوشی:31:
---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------
برای RM 551 هیچ هنگام پارسی نمیاد!!! :27: چون این RM فقط ویژه قاره آمریکاست و شامل زبان های اونجا میشه...نقل قول:
بریز انشالله که مشکلی پیش نمیاد :10:
ببخشید شما با زبان فارسی مشکل دارید؟نقل قول:
آدرس سایت رو گذاشتم برید ببینید! اگه بود به ماهم بگید!
کلا این گوشی N-Gage رو ساپورت نمیکنه!
شما با این گوشی مشکل داره مثل اینکه:10:نقل قول:
این بازی که فقط به صورت ان گیج نیومده فایل سیمبیانشم هست شما مدعی بودی که این بازی اصلا واسه لمسی نیست:13:
معلومه ساپورت نمی کنه Ngage یعنی واسه سری N این گوشی سری ط و Express Music هست
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
فعلا که سایتی که از روش پرداکت کد بر می داشتم قاطی کردهنقل قول:
فردا تست می کنم نتیجشو مینویسم ولی فک نکنم اگه پرداکت کد 559 بزنم آپدیت کنه بازم:41:
بدیش اینه که با فونیکس وقتی می خوام پرداکت کد رو importکنم میگه که فلان فایل وجود نداره با اینکه من همه فایل هارو دانلود و جای مخصوصش قرار دادم یعنی فایل هارو میشناسه ها حتی ورژنشونم می نویسه ولی میگه فلان فایل نیست:18:
باور کن دیگه نمی دونم چی بگم
شما آر ام گوشیتو عوض کن به 559 اونوقت بازم ببین فونیکس ساپورت نمی کنه بازم؟
کی گقته؟ شاید پیشفرض روش انگیج نباشه؛ اما با -- و کرک می شه انگیج رو روش ریخت و بدون مشکل و مانند هلو بازی کرد!نقل قول:
دوستان نظرتون چیه در مورد این ؟
کد:http://shop.p30world.com/products/011243.php
می دونی بعضی برنامه ها هستش که رو 5800 نصب میشه ولی رو ایکس 6 جواب نداده. این مجموعه هم رو ایکس 6 تست نشده نمیشه صدرصد گفت همشون کار می کنن ولی اصولا باید قریب به اتفاق جواب بدننقل قول:
ای بابا یه روز منو سر کار گذاشتید شما که:31:
با phonix یه گزینه داره خودش فریم ور دانلود می کنه اونو زدم خودش آخرین فریم ور رو دانلود کرد بعد هم باهاش فلش کردم با همون پرداکت کد خودم ورژن 20 شد:31:
سر کار گذاشتنتون نامبر وان هست بابا
بیچاره این موبایل فروشه هفت جدش رو آباد کردم:4::14:
شوخی کردم
دمتون گرم بابت کل راهنمایی هایی که کردید از این به بعد کسی تو آپدیت گوشیش مشکل داشت من از بس با گوشی ور رفتم بلد شدم همه چیو من در خدمتم:27:
نرم افزار داویکس پلیر می خوام
نرم افزار چراغ قوه می خوام . فلاش دوربین روشن شه و SOS هم بده هر چی رو تست کردم جواب نداد
یکی از دوستان از من برنامه ای خواست هبود که mpeg و avi رو بخونه
بچه ها این گوشی فرمت ogg رو میشناسه ؟!
تحقیق می کنم میگم. می تونی بگی این فرمت مربوط به چه نوع فایل هایی هستش؟نقل قول:
زبون فارسی چی شد پس؟! :blink:نقل قول:
یه نوع فایل موسیقیه
تو بخش دانلود موسیقی میتونی پیدا کنی
سلام:نقل قول:
نه عزیز نمیشناسه.
MP3/WMA/WAV/RA/AAC/M4A
فقط اینها رو می شناسه.
البته نرم افزار هست که باهاش می تونی اجرا کنی.کلآ ogg زیاد مورد استفاده قرار نمیگیره و اگه فایلی با این فرمت داری،بهتره تبدیلش کنی،با جت ادیو راحت میشه اینکار رو انجام داد.
شما که اینقده پسر خوبی هستی یه دایویکس پلیر برام پیدا کننقل قول:
بفرما عزیز،برات آپ کردم تا راحت باشی.نقل قول:
پسورد:کد:http://up.--------.com/Files/a1a6b9eaa18c44bdb6a6.rar
کد:sanr
بچهه ا متوجه شدم نرم افزار داویکس پلیر واسه این سری وجود ندارد! میدونی چون نوکیا فعلا مجوزشو نداشته والانم نمی دونم شاید رو ان 8 بیاد. پس نشد که داویکس رو پخش کنیم؟ اگه میشد که خیلی خوب بود
نرم افزار چراغ قوه پیدا کردم خواستید بگید
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
تستش کردی رو ایکس 6 قشنگ جواب می ده؟نقل قول:
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
من نفهمیدم این چه برنامه ای کانورتریه که رو کامپیوتر نصب میشه؟ بیشتر توضیح بده
دو تا هستش.
یکی برای سیستمه و دیگری واسه موبایل.شما کاری با نسخه ی کامپیوتر نداشته باش.
روی تمامی نسخه های ویرایش 5 جواب میده.
روی 5800 تست شده و جواب میده و 100 درصد روی ایکس 6 هم جواب میده.