این گوشی ویروس نمی گیره عزیزنقل قول:
Printable View
این گوشی ویروس نمی گیره عزیزنقل قول:
اگه چند وقته اس ام اس نمی فرسته مال اسنه که خط ها مشکل داره و باید همون اس ام اس رو دوباره به همون شماره فوروارد کنی تا بره ماله منم اینجوری شده.در مورد تنظیماتم بگم که شما هر چی برنامه داری پاک کن و بعد restore کن به تنظیمات اولیه کارخونه.
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
بچه ها کسی سایتی سراغ نداره که لوازم جانبی n900 رو بفروشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:)) فرشیدجان ایدیتو بده یه چند تا ویروس باحال بهت بدم تست کن ببین ویروسی میشه یا نه :)) یه سرچ کنی توی اینترنت خودت متوجه میشی ;) یه چیزای رو برام بنویس درمورد سیتینگت .
برو توی قسمت فونت phone برام بنویس از بالا به پایین .دقیق.
و بعد هم برو توی قسمت اس ام اس گوشی توی تول بار بالا که نوشته conversations کلیک کن برو توی سیتینگش توی سطر دومش هم برام بنویس چی نوشته .
دوستان فیلم برداری با این گوشی به چه صورت هست ؟ کیفیت داره ؟:46:
سلام دوست عزیزنقل قول:
فقط همین رو بهت یگم که satio با 12 مگاپکسل کیفیتش VGA هست و این گوشی با کیفیت عکس 5 و 3.5 عریض کیفیت فیلمش WVGA هست.
باشه قبول . Parsa_disc_jokey آی دی منه تو واسم بفرست منم می ریزمش رو گوشیم.آخه دوسته خوب برنامه نویسی کامپیوتر چه ربطی به گوشی داره ؟؟؟نقل قول:
در مورد اس ام اس هم اینو بگم که تنظیمات phone درست هست و تو قسمت مکالمه هم USE FROM SIM CARD هست که درسته.پس مشکل از همون خط هاست.
من این ویروس رو بهت نمیدم چون فلشت اسیب میبینه اگر هم خیلی روی حرفتی برو اینجا
خودت بخون و خواستی اون دوتا رو بگر امتحان کن به ما هم خبر بده :46:کد:http://discussions.europe.nokia.com/t5/Maemo-Devices/Virus-on-N900/td-p/650660
راستی برو توی سیتینگ اس ام است اونجا رو هم چک کن . چون برای منم همینجوری شده بود منم رفتم توی فروم های میبیو بهشون گفتم بهم همینو گفتن درست کردم درست شد .
بچه ها مشکل اس ام اس من حل شد:
رفتم توی ستینگ conversation و بعد هم کلیک کردم روی SMScenter number و در صفحه جدید روی user defined کلیک کردم و بعد از اون این شماره رو تایپ کردم ( 9891100500+ ) وبعد done و بعد هم save کردم درست شد.
از شماره ( 9891100501+ ) هم میتونید استفاده کنید.
نقل قول:
کسی فیلمی از فیلم برداری این گوشی داره ؟:10:
نقل قول:کد:http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/nokia-n900/camera/new/gsmarena_v001.mp4
r_you168 عزيز تو قسمت پيغام هاي خصوصيم هيچ پيامي برام نذاشتي. لطفا يه راهنمايي خوب كن بزار مشكل ما حل بشه ببينيم چطور ميتونيم اين حافظه rootfs رو خالي كنيم.
alamoutiجان مثل اینکه مشکلت حل شد خوب خدا رو شکر ولی روی حالت کارخونه ایش بزاری بهتره یعنی هون use from sim card
ای بابا توی فروم به این بزرگی کسی بلد نیست کار با یو اس بی وایلس رو بابا من خودم به همه یاد میدام دو سه تا چیزشو فراموش کردم گیر افتادم .:(
ممنون عزیز بابت حل شارژ کردن ایرانسل رو n900
سلام دوسته عزیزنقل قول:
سوالی که کردی رو باید تو فروم مودم ها بپرسی نه اینجا و اینکه این گوشی USB HOST (HUB( روش کار نمی کنه:21:
دوستان . سرعتی که با PC دانلود میکنید با سرعت دانلود گوشیتون براره ؟ گوشی من که تو PC با سرعت 200kb راحت دانلود میکنه تو گوشی سرعتش به 15 کیلوبیت نمیرسه !!!!! :41:
با wifi کانکت میکنی ؟نقل قول:
@ فرشید برو ناراحت نشو بلد نیستی نپر وست (اونم با ت دو نقطه ) :46: من خودم توی این فرو یاد گرفتم به 4 5 نفر دیگه یاد دادم شما برو یه نگاه بنداز اگرم خونده باشی نوشتم یواس بی وایلیس وسیله ای است برای تبدیل مدل معمولی به مدل وایالس ok
GooooooD
با وایرلس کانکت میکنم ! مشکلم چیه ؟ راستی این هست ==> اگه از internet download manager استفاده کنم با سرعت 200 کیلوبیت راحت دانلود میکنم ولی اکه از دانلودر های خود مرورگر ها استفاده کنم سرعتم به 15 نمیرسه ؟ یعنی چی ؟ یعنی یه نرم افزار انقد تو سرعت اینترنت اثر داره ؟ :13:
دوستان عزیز
آیا امکان نصب فیلتر شکن روی این گوشی هست مثل ultrasurf ؟
اگه راهی برای نصب فیلترشکن قوی دارید بنده رو مورد عنایت قرار بدید.
تو این گوشیو داری ؟؟؟ پس چرا نیم دونی که باید بری از تو نرم افزار های خود گوشی که واسه دانلود هست بگردی و پیدا کنی ؟؟؟نقل قول:
می تونی به سایت maemo مراجعه کنی و اونجا یه فیلتر شکن گیر بیاری ولی بین نرم افزار های ultrastuff رو ندیدم شاید برنامه دیگه ای باشه.
---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:34 AM ----------
:weird:بلد برو از هونی که یاد گرفتی دوباره یاد بگیر بعد بیا به ما هم یاد بده.این حرفی که تو می زنی مثل اینه که آدم رانندگی رو یاد بگیره و بعدا دوباره یادش بره:blink:نقل قول:
@ فرشید: یه کلمه از مادر عروس :)) رانندگی رو ادم همیشه انجام میده اگرم انجام نده هزارتا چیز نداره که بخوای فراموش کنی هر چیزم هر روز اضافه نمیشه همه همه 10 چیز داره :46: ولی کارهایی کامپیوتری یکی دوتا نیستید ببینم اصلا تا حالا با کامپیتوتر کار کردی ؟ میتونی بگی منحرفیه فتوشاپم بعد از یک سال کار نکردن باز هم بگی من همه چیزا رو بلدم یادمه ؟ اگه بگی اره خیلی بخشیدا ولی مثل ... دروغ گفتی چون توی کامپیوتر انقدر چیزهایی زیادی وجود داره و فرار هست که هر چقدر هم وارد باشی اگه هر از چند وقتی تکرارش نکنی فراموشش میکنی . :38:
@ ky2010 : راستش من مودمم adsl از نوع معمولیش بعد برای اینکه منتقلش کنم به گوشی رفتم یه تبدیل گرفتم که اسمش d-link dwa-110 هستش میخواماز طریق این اینترنتو بفرستم برای گوشیم از طریق این مدم گرفتن اسونه و بخوای از طریق این مودم برای کسایی دیگه بفرستی یه کمی دنگو فنگ داره که من همنو میخوام .نقل قول:
با وایرلس کانکت میکنم ! مشکلم چیه ؟
ممنون Farshid72 عزیز
توی برنامه های مخازن گوشی، فیلترشکن اساسی ندیدم اگه شما فیلترشکنی مثل ultrasurf میشناسی به بنده هم معرفی کنید دانلود می کنم
دوستان کسی هست که هنوز توی قسمت update گوشیش update جدید نیمده باشه؟!
من یه جا خوندم که بر اساس سریال هایه گوشی update ها قرار میگیره،ولی هنوز که هنوزه update جدیدی رو گوشیه من نمیشناسه،با nsu هم که میخوام update کنم،میگه که گوشیه شما آخرین ورژن موجوده!
میخواستم ببینم کسی میدونه مشکل از کجاست یا اینکه کماکان صبر کنم تا شاید update جدید روی گوشیم بیاد؟؟!
سلام دانشگاه ما وایلس داره ولی من هر کاری میکنم کانکت نمیشه میگن باید وی پی ان بسازی کسی بلده روش کارشو
دانشگاه اصلا مثل اینکه سیستمش فرق می کنه تازه از چند نفر شنیدم که می گه سیستمش روش قفل هست.نقل قول:
ببین اگه تونستی با لپ تاپ یا گوشی دوستات وصل شی مثلا گوشی n95 اون وقت اگه اون وصل شد و تو نتونستی وصل شی در این صورت کشکل از گوشی و یا تنظیماتش هست درغیر این صورت سیستم دانشگاه مشکل داره.شرمنده من هنوز دانش آموزن و داشجو نیستم که از کل سیستم سر در بیارم و فقط در همین حد میتونم راهنمایی کنم.
با تشکر.
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
هیچ آپ دیتی رو نمیشناسه یا فقط آپ دیت گوشی رو می شناسه ؟؟؟ اگه هیچ آپ دیتی رو نمی شناسه باید چند بار رفرش بدی تا حد اقل آپ دیت نرم افزار ها بیاد اون وقت اگه بین اون آپ دیت ها آپ دیت خوده گوشی نبود اونوقته که دیگه باید از روش سوم که همون دانلود آپ دیت و فلش گوشی هست بری.نقل قول:
با تشکر.
منظورت از مادر عروس چی بود ؟؟؟ ( گزارش بدم به مقامات ) ؟؟؟:46:فتو شاپ فرق می کنه من اسم ها یادم نمی ره ولی ممکنه که مثلا یادم بره که LAYER ها کجا بودن.نقل قول:
فکرش رو بکن که هر روز می برم تو My computer تا یادم نره کجا بوده:20:بعضی چیزا فرارن ولی همیشه راهی هست که دوباره یادت بیاد مثل دفترچه راهنما و یا دوستانی مثل شما:13:
امیدوارم مشکلت هر چه زود تر حل بشه!!!.
چرا آپدیت نرم افزار هارو میشناسه،ولی آپدیت گوشی رو نمیشناسه. ورژن گوشیه من اینه 2.2009.51.1.205.1،از بعده این دیگه هیچ آپدیتی برای آپدیت کرده گوشی بهم اعلام نکرده،یه جا خوندم که بر اساس سریال هایه گوشی آپدیت ها میاد،یکم دلمو خوش کرده بودم که خوب بالاخره میاد،اما الان دیگه خیلی ازین آپدیت آخری میگذره،نمیدونم مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
@فرشید
عزیز شما اینو یه بار دیگه با دقت بخونی فکر کنم درست متوجه بشی . : )))
میتونی بگی منحرفیه فتوشاپم بعد از یک سال کار نکردن باز هم بگی من همه چیزا رو بلدم یادمه ؟ اگه بگی اره خیلی بخشیدا ولی مثل ... دروغ گفتی چون توی کامپیوتر انقدر چیزهایی زیادی وجود داره و فرار هست که هر چقدر هم وارد باشی اگه هر از چند وقتی تکرارش نکنی فراموشش میکنی
البته اینم من اضافه کنم بنده ادمی نستیم که هر روز بشینم پشت کامپیوتر روزی 5 ساعت وقتمو هدر بدم راستش من برای خودم برنامه دارم شما رو دیگه نمدونم .
و اینم بگم توی پستهای قبل نوشتی فلان چیزو اینجا ننویس اونجا بنویس من گفتم حتما ادمینی الان که میگی میخوای گزارش بدم ؟!!! اون کار قبلیت میدونی شیبه چی بود مثل این بود که یه عابر پیاده ای داره از " توی یه خیابون " رد میشه به یکی که کنار تابلو ایستادن ممنوع داره پارک میکنه بهش بگه اقا اینجا چرا پارک میکنی جرو بحث بشه بعد هم به دعوا خطم بشه این چیو نشون میده ؟که اون عابر پیاده یا خیلی بیکاره از بیکاری نمیدونه چیکار کنه یا اینکه مریضه پلیس راهنمایی رانندگی رو برای صلوات فرستادن توی خیابون ها نزاشتن این فروم رو هم برای منو تو گزاشتن که کارهامونو انجام بدیم بریم نزاشتن بکه عین این پیره زنها پشت پنجره بشینن کشیک بدن کی چیکار میکنه کی چیکار نمیکنه .
بهت بر نخوره ولی من رشتم روانشناسی مطمعنم یه مشکلی داری اگر بچه شمالی حتما بهم سر بزن خوشحال میشم بهت کمک کنم. البته بهت توهین نکردم که گفتم یه مشکلی داری گفتم بیای با هم یه گپی بزنیم . ادرس دقیقو توی پست خوصوصی برات ارسال میکنم /.
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
بهتر نیست بحث تموم شه ؟؟؟؟!!!
__________________________________________________ _______________________
بچه ها من وقتی می خوام با pc suit وصل شم به pc نمی شه من سی دی n73 رو نصب کردم ولی نشد سی دی د85 رو هم می خوام وصل کنم.البته دوستمم که n85 داره نمی تونه با pc suit وصل بشه به pc.
مشکل از کجاست ؟؟؟؟
با تشکر.
دوسته گل آپدیت الان گوشی من اینه v 3.2010.02-8.003 من گوشیمو یک بار آپ دیت کردم اونم همون 16 مگابیتی بده دیگه بعده اون یا قبله اون آپ دیت نکردم.نقل قول:
شما برو اینجا اول n900 رو توی اون مدل گوشی انتخاب کن و نسخه pc siute رو دانلود کن ببین درست می شهنقل قول:
:10:
خب باید آپدیت کنی:46:نقل قول:
منم همین مشکلو دترم باید کجا بریم:13::13::13:نقل قول:
دوستان کسی تا حالا میدیا باکسو دانلود کرده ؟اگر نکرده حتما همین کارو بکنه یکی از بهترین پلیرها برای پخش فایهای تصویری هستش حتا ( ا ) فایلهای تصویری که توی پوشش بندازی مثل km player کامپیوتر همه رو یکی یکی نشون میده ریپیت برای کل فیلهای صوتی و تصویری داره(یکی و یا کل )ظاهرشم خیلی باحاله .راستی یک سری از فایل هایی که توی میدیا پلیر توی باکسش نمیاد میتونید برید توی فایلمنجیر و بعد روی فایل تصویری کلیک کنید از اونجا ویندوز میدیا پلیرو انتخاب کنید اون فرمتم بالا میاره مثل فرمت های dat و..
اون مشکل وایالیس یواسبی رو هم حل کردم .
بچه ها کسی تاحالا تونسته منشی تلفنی n900 رو راه بندازه؟
من امروز یکی دوتا برنامه گرفتم واقعا عالی بودن یکیش led paterns بود که نور ال ایدی که گوشه سمت چپ هست که رنگی هست هر رنگم یه چیزو نشون میده رو گرفتم با اون میتونید رنگهای که از پیش تنظیم بوده هر جوری که میخواین تنظیم کنید مثلا رنگ اس ام اس با میس کال هر دو ابین ادم نمیتونه متوجه بشه چی اومده راش ولی اونجا میتونی رنگشونو عوض کنی
یه برنامه دیگه هم call forearding بود که همون لیست سیاهه البته با سرویسا کاراهاش عوض میشه .حالا اگر خواستید لیست بهترین برنامه های که توی ان 900 هستو لازمش داریم و با کارایشون براتون میزارم . البته یه پکیجه که بچه های فروم maemo جدیدا گزاشتن اینم ادرسش .
[PHP]http://www.mediafire.com/?yifzbyizlzo
[/PHP]تشکر یادتون نره.
سلام جواب سوال من در تايپيك 49 رو كسي نداد وكسي ميدونه چجوري حافظه داخلي گوشي rootfs روميشه افزايش داد لطفا سريع جواب بديد اگه راه حلي نداره من ببرم گوشي رو فلش كنم
سلام دوستان چندتا سوال داشتم اگه تابلو بود شرمنده تو n900 از بیخ عربم.....تو اینجا بحث deb file شد داستانش چیه؟
فایل های set up ه ان 900 deb file هستند !نقل قول:
سلام دوستان چندتا سوال داشتم اگه تابلو بود شرمنده تو n900 از بیخ عربم.....تو اینجا بحث deb file شد داستانش چیه؟
آقا یکی توضیح میده این برنامه cpcm چه بدردی میخوره ؟ من فکر میکردم مبدل بازیهای کامپیوتر بر روی n900 هست که تا گرافیک 32 رو ساپورت میکنه ! :21: :31: نخندین اخه نوشته بود پورت گرافیک 32 برای مائیمو :10: .
سلام بچه ها
یه چند تا برنامه که تازه پیدا کردمو می خوام واستون بزارم :
1-GTEST-----> WRITE ++C
نرم افزار gtest که کارش نوشتن برنامه های ++C هست کسایی که ++C بلدن دیگه نیازی رو کامپیوتر این کارو انجام بدن به راحتی میتونن تو گوشی برنامه هاشونو بنویسن.
2-بازی GWELED کسایی که N97 داشتن می دونن این چه بازی هستش البته تو N97 به شکل میوه هست ولی اسنجا به سبک همون کامپیوتر هستش.
3-نرم افزار بعدی ZBAR هستش که کارش خوندن بارکد هست که بهتون پیشنهاد می کنم دانلود کنید.
چند تا نرم افزار دیگه :
1-نرم افزار headset control بهتون این اجازه رو می ده که باهاش وقتی هدست استفاده می کنید آهنگ رو جلو وعقب کنید.
2-نرم افزار www2sms نرم افزاری هستش که باهاش می تونید پیامک رایگان بفرستید البته اینو هم بگم که شما باید در سایت O2 که فک کنم یه سایت آلمانی هستش عضو باشد.
3-این نرم افزار هم نرم افزاری هست که شما میتونید باهاش پیامک رایگان بفرستید web25ms.