لینک دانلود هست دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
لینک دانلود هست دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برو تو سایتش یه PLAYnow زدهنقل قول:
اونو بزن دانلود میشه
تازه تو همون صفحه اموزش دانلودشو زده:46:
البته یه خورده دیر جواب دادم به این تاپیک:31:
سلام دوستان.
من تازه ADSL گرفتم (256K) :31: و حالا ميخوام بازي آنلاين كنم :31:.
تو نت ميچرخيدم كه يهو چشمم به اين بازي افتاد و حسابي نظرم رو جلب كرد :31::27:!!!
ثبت نام كردم و رفتم براي دانلود بازي:31: !! اما حدود 1 ساعت صبر كردم تازه حدود 1/4 بازي دانلود شد :13:!!!
منم عصبي شدم و بازي رو كنسل كردم (:31:) !!!
- دوستان مگه حجم بازي چقدره :18: ؟؟؟؟!
- امكانش هست برم از كافي نت دانلودش كنم بعد بيام رو سيستمم نصبش كنم :46:؟؟!!
خواهش ميكنم به من كمك كنيد ! ممنونم:11: .
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
يعني واقعا كسي نيست يه راهنمايي كوچولو كنه :18:؟؟؟!
700 مگهنقل قول:
(پینگه خوبی هم میخواد کلا ولل اگه ایرانی)
اگه تبلیغ نشه یه سایتی هست که ما بچه های ایرانی توش فعالیت داریم فقط واسه این بازی
پ.خ بده تا بگم بهت
نه نمیشه بیاریش رو سیستم خودت
سلام اساتید و بخصوص اقا امیر
این اپدیت جدیده کار دستم داده!
یعنی هرچی میخوام بازی رو اپدیت کنم این ارور میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل کجاس؟
ببخشید البته که اینو میگم من خودم ایرانم با اینترنت 128 خیلیم خوب بازی می کنم فقط یه کوچولو اونم تو ساعت شلوغ لگ داره و پینگ پایین میاد.ولی خوب میشه بازی کرد اونجوری نیست که نشه بازی کردنقل قول:
سلام من دیشب شروع کردم بازی رو دانلود کردن 810 مگش رو گرفته ولی گیر کرده چیکار کنم؟؟؟؟؟
چه اروری میده ؟؟
بچه ها به دلیل بسته شدن هاست و دامین سایت به این سایت مراجعه کنید فعلا برای کار های ضروری فقط هم در چت باکس باشید
کد:WWW.BATTLEFIELDHEROES.VCP.IR
می خواستم دانلودش کنم 15 درصد از شانس بد من قطع شد سگ تو اینترنت سگ تو همه چی!!!!!!!!!!!
لینک دانلود مستقیم
:8:کد:http://games.gol.ge/Battlefield_Heroes/Battlefield_Heroes_2009.iso
اگه از این لینک dl کنیم می شه بازی کرد اخه 2009 هستش؟
Abdolla اسم hero من تا چند روز دیگه dl می کنم تا الآن 12%
نقل قول:
دهن س.ر.و.ی.س از لینک دان کردم .و نصبم کردم اما Eror میده!!!
نامرد اگه خراب بود چراااااا به ما دادی نامردددددددددد!!!
تنفر من از EA games بیشتر شد دیگه بازی که از این شرکت باشه نمی کنم!!!
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::g rrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grr r::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::g rrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grr r::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: :grrr::grrr: :thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow :thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow :thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow :thumbsdow:thumbsdow
این بازی با پینگ زیاد ایران مشکلی نداره؟
یعنی بازی بدون lag برای شما هست؟:33::33:
سلام به دوستان .
من کلی سوال دارم.می خواستم بدونم اگه بخوام آنلاین بازی کنم به DVD اصل نیاز دارم.برای بازی باید پول بدم سرور بخرم.قضیه چیه؟ تو ایران حدودا پینگ چنده ؟ میشه خوب بازی کرد؟
حاجی تو سایت انقد زدهنقل قول:
FREE!!!
بعد میگی دیویدی و اینا؟
سرور هم اختیاریه اجباری نیست
تو ایران هم بدرستی نمیشه بازی کرد!
کلا پینگه زیر 200 میخواد!!!
اقا حجم بازی چقدره ؟ بعد از اینکه با مرورگر دانلود میشه باید با مرورگرم اجرا بشه ؟ یا exe جدا داره؟
ویندوز عوض بشه اینم میپره؟
از هواپیما اینجور چیزا هم میشه استفاده کرد؟
750 اینطوراس!!نقل قول:
با مرورگر اجرا میشه!
بله میپره!!
از هواپیما و ماشین و تانک و زد هوایی هم میشه استفاده کرد!!
بازی خیلی باحالا ولی من نمی تونم دانلود کنم
در ضمن فکر کنم این topic دیگه خوابیده
soha is the best من می خوام این و بازی کنم
ولی با اینترنت 128 نمی شه dl کرد
خوب چی کار کنم؟ :دینقل قول:
چند ساعت طول می کشه دانلودش
با 128؟
این بازی با اپدیتش تقریبا 750 مگ هست و با نت 128 یه 10-12 ساعتی طول میکشه. اگه خواستین بگید لینک مستقیم بدم:27:
نه باو یه بار از لینک دان کردم خراب بود
دیگه نمی خواد اگه کسی تست کرده از لینک مستقیم به بده
بفرمایید کاملا تست شده . ( خودم از همین لینک دانلود کردم )
با تشکر از دوستم مافیا
کد:ftp://mafia3:200200@208.75.230.55/BattlefieldHeroes/Battlefield%20Heroes_%5Bwww.GameSeason.net%5D_.rar
اینکه میگن که باید حتما از خود سایتش دانلود کنی
وگرنه بازی اجرا نمی شه راسته؟
چون خودم از یه لینک دانلود کردم ولی کار نکرد
نه شما میتونی از هر جایی دانلود کنی ولی بعدش باید اونو رجیستر کنی اونم با یه ترفند که الان بهت میگم
توی یه فایل تکست این متنو کپی میکنی
مسیر رو به جایی که بازی رو ریختی تغییر میدی ولی یه کاری کن که اخرین فولدر خود فولدر Battlefield Heroes باشه بعد فایل تکت رو با فرمت reg ذخیره میکنی میبریش جایی که بازی رو ریختی و اون جا بازش میکنیکد:
Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA Games\Battlefield Heroes]"Installation Dir"="C:\\Program Files\\EA Games\\Battlefield Heroes""Language"="English"
نفهمیدم چی شد یه بار دیگه می گید اون رفت تو کد
تک تک بزاراین طوری قاطی میشه
الآن شما اینو بازی می کنید؟
اول شما یه فایل تکست باز کن و اون متن رو که دادم کپی کن توش و در قسمت "Installation Dir" مسیر جایی که بازی رو ریختی بده فقط دقت کن که پوشه ای که ادرس میدی دقیقا Battlefield Heroes نام داشته باشه مثلا اینطوری "Installation Dir"="E:\\Battlefield Heroes" بعد تمام فایل های بازی رو بریز تو این مسیر E:\\Battlefield Heroes و بعد فایله تکست رو فرمتش رو به reg تغییر بده و تو همون مسیر بریز و در اخر اجراش کن و گذینه yes رو بزن تا تموم شه
سلام دوستان.نقل قول:
اگه اينجوري اجرا شه كه ديگه واقعا خيلي خيلي خيلي عالي ميشه :31:!
اين بازي هم به ليست خريدهاي فروشگاهم اضافه كردم ، تست ميكنم اگه سالم بود و واقعا كار كرد توي بخش فروش ميزارم :31:!
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
استاد بی زحمت آدرس سایتتون هم می دید!
سلامنقل قول:
دوست من میشه بگین تاریخ اپدیت بازی مال کی بوده؟
اخه اگر قدیمی باشه باید بازم اپدیت کرد!که من باهاش مشکل دارم!!!
کسی از قم نیست بازی رو بهم برسونه؟!!؟!؟!؟
درود. اپدیته یکی به اخر بوده و برای بازی باید یه 5-60 مگی اپدیت شه .نقل قول:
من دانلود کردم کار نمی کردنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز شما بعد از اینکه بازیو دانلود کردی باید رجیستر کنی بازیو و بعدش بری به سایته زیر
کد:http://www.battlefieldheroes.com/en/
و اونجا ثبت نام کنی و پس از تایید کردن ایمیلی که برات میاد توی همون سایت روی گذینه play now
که به رنگ زرد هست کلیک کنی تا یه صفحه دیگه باز شه و یه add on روی مرورگرت بصورت اتوماتیک نصب شه و بعد از اون اگه درست بازیو رجیستر کرده باشی سرور بازیو میشناسه و میگه که ورژن بازیت قدیمیه و باید اپدیت شه شما هم تایید میکنی وشروع به اپدیت میشه و 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه اپدیتش و سپس میری تو بازی
مرسینقل قول:
اولین بار نیست که این بازی رو انجام میدم ، همه کارهایی که گفته شده بود رو انجام دادم ولی وقتی بازی رو نمیشناسه و شرورع می کنه به دانلود کردن بازی
به هر حال من از طریق خود سایت بازی رو دانلود کردم و الان دارم بازی می کنم
مرسینقل قول:
اولین بار نیست که این بازی رو انجام میدم ، همه کارهایی که گفته شده بود رو انجام دادم ولی وقتی بازی رو نمیشناسه و شرورع می کنه به دانلود کردن بازی
به هر حال من از طریق خود سایت بازی رو دانلود کردم و الان دارم بازی می کنم