من از یکی از دوستان شنیدم که 17 اسفند دفترچه کاردانی به کارشناسی پودمانی دانشگاه علمی کاربردی میاد آیا کسی این خبر رو شنیده؟
Printable View
من از یکی از دوستان شنیدم که 17 اسفند دفترچه کاردانی به کارشناسی پودمانی دانشگاه علمی کاربردی میاد آیا کسی این خبر رو شنیده؟
به گزارش روابط عمومي دانشگاه جامع علمي كاربردي ، دكتر رجبعلي برزويي ، معاون آموزشي دانشگاه با اعلام اين خبر افزود : با توجه به فشردگي برنامه هاي سازمان سنجش آموزش كشور در ماه پاياني سال و بر اساس هماهنگي هاي بعمل آمده ، ثبتنام دورههاي كارشناسي ناپيوسته پودماني دانشگاه جامع علمي كاربردي از 17 اسفند آغاز و تا 22 اسفندماه ادامه خواهد داشت. وي در ادامه اظهار داشت : آزمون دوره هاي كارشناسي ناپيوسته پودماني دانشگاه جامع علمي كاربردي 29 ارديبهشتماه سال 90 برگزار ميشود.
معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي كاربردي افزود : ثبت نام دوره هاي كارشناسي ناپيوسته پودماني دانشگاه جامع علمي كاربردي در 91 كد رشته ، 720 كد رشته محل در 31 استان كشور با ظرفيت پذيرش 45 هزار نفر انجام مي شود.
دكتر برزويي تصريح كرد: از اين ميزان پذيرش ، 54 درصد در حوزه صنعت ، 25 درصد در حوزه مديريت و خدمات اجتماعي ، 18 درصد در حوزه فرهنگ و هنر و 3 درصد به حوزه كشاورزي اختصاص دارد.
وي افزود : تمام دورههاي كارشناسي ناپيوسته پودماني دانشگاه جامع علمي كاربردي ، مهارتي است و دوره هاي عمومي حذف شدهاند.
معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي كاربردي تصريح كرد : در دوره هاي كارشناسي ناپيوسته پودماني علمي كاربردي ، روش اجرا به صورت پودماني مي باشد و تنها تفاوت آن با دوره هاي كارداني پودماني اين است آزمون آن ابتدا برگزار مي شود.
دكتر برزويي در خاتمه اظهار داشت : در رويكرد جديد فعاليت دانشگاه جامع علمي كاربردي بر اساس نياز سنجي براي هر شغل ، يك دوره آموزشي تعريف شده است .
پس صحت این خبری که من شنیدم مورد تایید هست
انقدر امروز و فردا کردن که اصلا شک کردیم همچین دوره ای امسال ثبت نامش انجام بگیره یا نه ولی مثل اینکه ثبت نامش دیگه قطعی شد
سلام خدمت اساتید محترم
اقایون من خوشبختانه توی دوره های ترمی تصفهان قبول شدم.البته قم هستم.و به دلیل دور بودن از منطقه رفتم به دانشگاه مرکزی برای انتقالی.(درسته که تر اولی هستم ولی شنیده بودم که میشه با دلایلی از دانشگاه مرکزی انتقالی گرفت.خلاصه یک شنبه ی هفته ی پیش روفتم تهران و به دلیل شاغل بودن و سرپرستی خانواده(یه دلیل موجه ولی یکم چاخان:34:)
خلاصه موافقت شد و گفتن بهت زنگ میزنیم و دیگه نمیخواد بری به اصفهان.ولی هنوز که یک هفته میگزده هنوز خبری از تماسشون نیست و من هم هرچی زنگ میزنم هیچکس جواب نمیده حتی قسمت جواب نامه ها!چکار کنم گیر کردم اساسی.
کــــــــمک:19:
تلفنی کاری پیش نمیره به نظر من حظوری برید برای بررسی روند کار چون زکم هم زمانش بگذره ممکنه دوباره برای انتقالی نظرشون برگردهنقل قول:
دوستان میشه اینجارو یکم توضیح بدید؟نقل قول:
سلام
کسی میدونه دفترچه کاردانی علمی کاربردی کی میاد؟
نقل قول:
در قسمت اول فکر میکنم منظور دروس عمومی بوده که حذف شدند و همه دورس ارائه شده در این مقطع بصورت مهارتی و فنی ( همون آزمایشگاه و کارگاه و ..) برگزار میشه
در قسمت دوم هم که خوب دوره های کاردانی پودمانی شرط معدل هست و آزمون ندارن ولی در این مقطع آزمون برگزار میشه
---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
نقل قول:
پودمانی که یک هفته پیش آخرین مهلت ثبت نامش بود و رفت دیگه انشالله برای خرداد ماه فکر میکنم
دوره های ترمی هم حدود مهر و آبان میاد دفترچه
ای بابا .. دلم خوش بود ازمون نداره!!نقل قول:
اینطوری که سخت شد!!
سلام
دوستم دیپلوم فنی داره
میخواستم بدونم ازمون کاردانی دانشگاه علمی کاربردی واسه رشته های فنی و شروع ثبتنامش ک هست؟
آزمون داره ان مقطع چون تعداد افرادی که پشت کنکور کاردانی به کارشناسی گیر کردن خیلی زیاده و ظرفیت پذیرش این مقطع هم خیلی کمه به نسبت تعداد داوطلباننقل قول:
نقل قول:
ایشون اگر بخواهند پودمانی شرکت کنند باید کارت پایان خدمت و یا معافیت دائم داشته باشند ولی کاردانی ترمی که کنکور داره رو حدود مهر و آبان ماه هر سال دفترچه های ثبت نام میاد
مرسی
کاردانی که میاد تو مهر واسه بهمن دانشجو میگیره؟
دانشگاه آزاد من شنیدم 2 نوبت در سال کنکور برگزار میکنه من تا شهریور امسال کاردانیم تموم میشه یعنی باید یه ترم سماغ بمکم تا کنکور بیاد یا نه میتونم کنکور بدم و اول مهر برم برای کارشناسی؟
بله درستهنقل قول:
من یک نوبت اون در جریانش هستم که اونم در مهرماه هر سال ثبت نامش شروع میشه و از بهمن هم باید برید سر کلاسنقل قول:
شما دانشگاه دولتی و موسسات غیر انتفاعی رو میتونید ثبت نام کنید و مشکلی از این بابت ندارید ولی دانشگاه آزاد پذیرش مهرماه تو مقطع کاردانی به کارشناسی تا بحال من ندیدم داشته باشه و همیشه پذیرش بهمن ماه بوده
دوستان میشه همزمان با خدمت توی دانشگاه علمی کاربردی درس خوند؟!
برادرم الان خدمته فوق دیپلم الکترونیک هست
فکر میکنم فقط دانشگاه پیام نور این امکان رو داشته باشهنقل قول:
سلام
دانشگاه علمی و کاربردی ، کارشناسی ناپیوسته بدون کنکور هم داره؟
در صورت داشتن،وضعیت نظام وظیفه لازم برای ثبت نام رو هم توضیخ بدین
ممنون
:11:
نقل قول:
بدون کنکور نداره و فقط مقطع کاردانی اونم پودمانی شرط معدل هست
از اواخر سال 85 به بعد دیگه فکر میکنم هر مقطعی از هر دانشگاه که بدون کنکور بود نیازمند داشتن کارت پایان خدمت و یا معافیت دائم شد .
17 اسفند برای کاردانی به کارشناسی یک دفترچه میاد بررسی کنید ببینید چطوریه شرایطش چون برای اولین بار هست که در مقطع کاردانی به کارشناسی داره پودمانی برگزار میکنه
دوستان مقطع کارشناسی اونم از نوع پودمانش ، از نظر حضور و غیاب چطوره؟
میدونم اولین سالی هست که پودمانی میگیره ولی با توجه به مقطع کاردانی نظرتونو بهم بگید ..
مرسی :40:
حظور و غیاب بستگی به استاد دارهنقل قول:
یک استاد براش زیاد مهم نیست ولی استاد دیگه براش مهمه
و این مقطع هنوز نیومده که بخوایم اظهار نظر کنیم ولی طبق دوره های کاردانی پودمانی معمولا میشه پیش بینی کرد زیاد سخت گیری نمیشه ولی نه دیگه طوری باشه که طرف از 15 جلسه کلاس 10 جلسش رو نباشه
دوستان دفترچه قرار بود امروز بیاد..
اومده بریم تهیه کنیم؟
قضيه اين پودماني كارداني به كارشناسي چيه؟
يكي كامل توضيح بده منو روشن كنه.يكي از اشناهامون كليد كرده به من كه چيه منم هيچي نميدونم.
هر كي مدرك كارداني داشته باشه ميتونه شركت كنه.يكي ميگفت پودماني شرط معدله و آزمون ندارهولي اخبار ديشب ميگفت آزمونش تو ارديبهشته؟
سلام دوستان
دانشگاه علمي كاربردي
كارشناسي ناپيوسته پودماني ثبت نام ميكنه
من كارشناسي ترمي تهران
و كارداني ترمي كرمان قبول شدم
بيمه و آي تي
ولي خب نميشد برم شهرستان
بنظرتون پودماني شركت كنم؟
آينده كاري كه نداره ديگه نه؟؟؟
شهريه هاش چه جوريه؟
نظرتون خيلي مهمه دوستان ! مرسي
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
اي بابا ....... دلمون خوش بود به اين !
كارداني به كارشناسي هست كه !!!
نشد ...
بله اومده قیمت 11100 توماننقل قول:
پودمانی تو این مقطع اولین باره داره برگزار میشهنقل قول:
دوره کاردانی پودمانی یک آزمون جامع آخر داشت که باید قبول میشدی تا مدرک بهت بدن حالا تو این دوره کارشناسی ناپیوسته اومدن اون آزمون رو اول گذاشتن و هرکس قبول شد میتونه بره درس بخونه و دیگه آخر کار آزمون جامع برگزار نمیشه
با هر مدرک کاردانی میشه رفت البته بهتره که بررسی کنید رشته کاردانی شما مطابق باشه با رشته امتحانی در این مقطع
شما باید مدرک کاردانی رو داشته باشید برای شرکت در این آزموننقل قول:
من دیپلم تجربی دارم و دارم پیش میخونم و همچنین دارم به صورت آزاد دیلپم کار و دانش می گیرم که تا آخر تابستون مدرکم رو میگیرم.
می خواستم بدونم امتحان کاردانی ترمی دانشگاه علمی و کاربردی کی برگزار میشه و کی دفترچه ش میاد؟
اگه تا اون موقع دیپلم کامپیوتر نتونستم بگیرم با دیپلم تجربی هم میشه کاردانی رفت؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول:
دفترچه حدود مهر و آبان ماه میاد
بله با هر مدرک دیپلمی میتونید تو مقطع کاردانی شرکت کنید
دوستان الان زمان ثبت نام پودمانی کارشناسی ناپیوسته هست.
میخواستم بدونم که اگر چند واحد پومدان رو پاس کنیم بعد انصاراف بدهیم برای سراسری سال دیگه می توانیم واحد هایی رو که گذراندیم تطبیق بدهیم؟
کلا واحدهای دانشگاه علمی کاربردی رو خیلی کم تطبیق میزنن و اگر مثلا 10 واحد رو بگذرونی شاید 4 واحد رو و اونم درس هایی که بخوره به هم رو براتون تطبیق بزنننقل قول:
سرفصل دروس دانشگاه علمی کاربردی تقریبا با سایر دانشگاه ها کمی متفاوته
ممنونم
نمیدونم چیکار کنم ثبت نام کنم و سراسری سال دیگه قبول شدم انصراف بدم.
نمیدونم ارزش داره؟
اگر مطمئن هستید دانشگاه غیر انتفاعی و یا دولتی قبول میشید به نظر من ثبت نام نکنید و الا با صرف 11 هزار تومان میتونید تو آزمون شرکت کنید و چیزی رو هم از دست نداده باشیدنقل قول:
ثبت نام نکنید اگه یه مدرک میخواید برای در کوزه میتونید پودمانی ثبت نام کنید تنها جایی که کارشناسی رشته منو داره پودمانیه اما من ثبت نام نمیکنم ارزش نداره
خب سعیم رو میکنم ولی خب تا زمان کنکور وقت زیادی هست گفتم این رو بخونم و بعد واحد ها رو تطبیق بدم که همینطور که شما هم گفتید زیاد روش نمیشه حساب کرد.نقل قول:
خبرگزاري فارس: ثبتنام دوره پودماني ويژه سربازان از امروز 21 اسفندماه آغاز ميشود و تا چهارشنبه 25 اسفندماه ادامه دارد.
پروژه مشغول سازی جوانان با تحصیل همچنان ادامه دارد.
تبریک میگم.
پاک کردن صورت مساله به جای حل کردن آن.
چی فکر می کردیم چی شد؟
زین پس بنویسیم ایران بخوانیم هندوستان.
:2::2::2:
دوستان چند تا سوال داشتم در مورد رشته ها و مواد ازمونی..
1- من کاردانی رشتم کامپیوتر بوده و الان میخام گروه صنعتی رو انتخاب کنم..
ولی چندتا رشته داره که میخواستم بدونم کسی از دوستان اطلاعی دارن در موردش یا نه؟
کد زیر گروه 659..
2- مواد ازمونش همین 5 تا درس هستش؟( زبان و ادبیات فارسی -زبان انگلیسی- مبانی- فیزیک و ریاضی عمومی؟)
نقل قول:
بله دوره پودمانی همین ها هست
مرسینقل قول:
سر فصلاش چی هست؟
منابع؟
یک سوال دیگه..
اولویت بندیش چطوری هست؟
دانشگاههای علمی کاربردی تراز دارن؟ رتبه دارن؟
شرمنده بیشتر از یک سوال شد
نقل قول:
سر فصل خاصی نداره که بخواهید تهیه ببینید
شما از سر فصل دروس کاردانی در این دانشگاه باید استفاده کنید
زبان انگلیسی عمومی کتاب Concepts And Comments An ESL Reader انتشارات جنگل
برگزیده متون و ادب فارسی انتشارات نشر دانشگاهی
ریاضی 1 و 2 (علم کامپیوتر)
فیزیکش رو نمیدونم چون تو مقطع کاردانی پودمانی فیزیک ندارن
البته ناگفته نمونه دروس ممکنه تو هر دانشگاهی متفاوت باشه و سرفصل و منبع معتبری معرفی نشده فکر کنم
ممنونم از جوابتنقل قول:
برای امتحانش از همین منابعی که گفتید باید استفاده کرد یا اینکه نه ، میشه از منابع دیگه ای هم استفاده کرد؟
برای مبانی کامپیوتر پیشنهادی نداری؟
:40:
از منابع دیگه هم میشه استفاده کردنقل قول:
کلا علمی کاربردی منبع مشخصی نداره
حتی تو بازار هم براش منبعش نیست
همون کتاب های مقسمی رو بگیرید بخونید به نظر من بهتره
سلام دوستان.
جواب دانشگاه علمی کاربردی اومد رفتم دیدم ولی نه نوشته قبول نه نوشته مردود.
فقط کد رشته متمرکز رو داده.
از کجا بفهمم قبول شدم؟
لطفاً کمکم کنید.
مرسی