احتمالا آخرهای سریاله ولی معلوم نیست چون ممکنه تا محرم ادامه پیدا کنه
احتمال این که شفیعی جم هن به سریال اضافه بشه خیلی زیاده.
Printable View
احتمالا آخرهای سریاله ولی معلوم نیست چون ممکنه تا محرم ادامه پیدا کنه
احتمال این که شفیعی جم هن به سریال اضافه بشه خیلی زیاده.
مثل اینکه قراره تا 1 هفته قبل از محرم پخش بشه.نقل قول:
این قسمت خیلی قشنگ بود
گزارش پایانی هم عالی بود
این قسمت خیلی باحال بود.
مخصوصا اونجا که منشیه گفت ایزو 9001 دارید؟
بهرام گفت: نه 61 داریم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماله امشب هم خیلی جالب بود . جالبترین صحنه این بود که فرخ به پسره گفت میریم تف بازی.
فــوق العاده بــود !
این دارو چی هست؟ ما هم بگیریــم :دی
اره خیلی با حال بود
کاش از این خارتوگا ! هم ما داشتیم :دی
یاد اون فیلم خارجیه افتادم که زنه ذهن همه رو میخوند
این قسمت موضوع جالبی داشت،:27: ولی بار طنز و خندش زیاد نبود...:13:
ضمنا نمیدونم چرا روز به روز نقش 61 داره کمرنگ تر میشه...؟:41:
توکیو بدون توقف خودمون هم بودنقل قول:
یاد اون فیلم خارجیه افتادم که زنه ذهن همه رو میخوند
چه جالب اونجا که فریدو فربد با هم بازی میکردن دست فرید دسته ps2 بود دست فربد دسته xbox360:31:
سریال خوبیه و جای طنز بیشتری داره .مخصوصا متن گزارشاتی که اخر هر سریال خونده میشه . حمید لولایی هم توی این سریال بازهم نقش خشایار رو داره تکرار میکنه و از تکیه کلامها و حتی لرزش دست اون کاراکتر بهره میگیره که این خودش یه نوع تکرار و ضعفه .
خارگوت؛خیلی قشنگ بود؛ برای من که یکی دو قسمتو از دست داده بودم کاملا یه نیاز بود:31:نقل قول:
نمیدونم شما چرا خندت نگرفت، ولی من که نتونستم جلوی خندمو بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مخصوصا کسی که این قسمت بیشترین موقعیتای خنده رو ایجاد کرد خود فر یـــــد بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اون صحنه ترجمه های یک کلمه ای بهرام:21:
افکار فرخ به خودی خود میتونن بار طنز سریالو به دوش بکشن
چه چیزایی رو دقت میکنین! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اختلاف نمره عینک فربد و فریدو هم میتونید بگید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دیگه جای طنز از این بیشتر؟:worried: اونم اوسط کار که کاملا جا افتاده!:15: لولایی هم کاملا از خشی فاصله گرفته، درسته نقشش رندی های خاصی داره، ولی باز هم از لحاظ ظاهر و رفتار با خشی فاصله داره و اتفاقا اگه یه جا باشه که لولایی بخواد خیلی از کلیشه های سابقش دور شده باشه همینجاس. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره اون فیلم باحالی بود!نقل قول:
اسمش چی بود؟:31:
لرزش دستش فک کنم دست خودش نیست چون اون قسمتی هم که زورش زیاد شده بود هم باز دستش می لرزید!نقل قول:
کاربرای همینجا که هی گیر می دن نقش رادشو کمرنگ کنن!نقل قول:
کاش 61 بیشتر می کردن :30:نقل قول:
ضمنا نمیدونم چرا روز به روز نقش 61 داره کمرنگ تر میشه...؟
دیشب خیلی توپ بود
کاش از این خارگوت ها هم بود گ
اونجاش باجال بود که رفت پیشه تعمیر کاره
قسمت دیشبی قسمت 39 بود ؟
آقا چرا خندم نگرفت!!:18::31: منظور من اینه که بار طنزش نسبت به قسمت سوم خماری و قسمت بعدش خیلی کمتر بود... خیلی... اما موضوع جالب و البته جاذبش نذاشت که این نقص زیاد جلوه پیدا کنه...:5:نقل قول:
حقیقتش من تو این صحنه فقط یه لبخند این شکلی زدم:14:!! من اونجا یه لحظه فکر کردم که بهرام، فرید رو با کلمه های چرت و پرت سره کار گذاشته!!! این لبخندم هم بیشتر بابت اون بود!!:27:کد:
و اون صحنه ترجمه های یک کلمه ای بهرام
در کل حمید جان فک کنم نخندیدن من به قسمت های خنده دار چند شب پیش بود و خندیدن شما به خاطر ندیدن این قسمت ها!! (چی گفتم!!):27:
یاعلی:11:
من از اون مو فرفریه خیلی خوشم میاد:دی
اسمش چیه؟!:دی
کلا بعد از ماه رمضان این سریال متحول شد
انگار که کارگردانش عوض شده باشه
بار طنز در حد مهران مدیری حتی بیشتر
خداییش اگه مهران مدیری ببینه کفش میبرره
فکر میکنه فقط خودش بلده طنز بسازه
راستی میدونستید سحر دولتشاهی زن رامبد جوانه !!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا 3 دقیقه دیگه شروع میشه مسافران
بعدشم که نکست پرزیان استار
بعدشم دلنوازان
ما که شات داوون
آره، حتی تو ویکی پدیای فارسی هم نوشته اینو.نقل قول:
اینو خوب اومدینقل قول:
این قسمتش که خیلی عالی بود!
اون دیالوگایی که فرید با نسترن داشت اصلا خیلی جالب بودن:31:
موسیقی هم موقعی که داشتن آرموم حرف می زدن ملایم بود موقعی که داد می زدن ریتمش عوض می شد:31:
تو این گفتگو تونستن شخصیت عجیب زنا رو قشنگ نشون بدن:31:
یه جاهاییش باحال بود:
رامبد عین زنا از اینکه سرویسش ناقض شده ناراحت بود:27:
فرخ گفت مبارزه شما سه نفر از بازی استقلال پرسپولیسم باحال تره تازه مساوی هم نمی شه:27:
رامبد گفت من آدم کش نیستم 61 و ستاره زدن زیر حنده گفتن مگه تو قراره اونو بکشی؟:27:
شهرام تو دلش به فرید گفت بی عرضه نسترن گفت شهرام همیشه از تو تعریف می کنه فرید گفت دل به دل راه داره:27:
فکر کنم تازگیا به رامبد جوان میگن سلطان کمدی ایران!:27:نقل قول:
خداییش اگه مهران مدیری ببینه کفش میبرره
جایی که فرخ که تو ذهنش آهنگ در حال پخش بود و فرید داشت میشنید، خیلی باحال بود!!:39:
واقعا این قسمت نسبت به قسمت دیروز خیلی پیشرفت کرده بود!!!:27:
اون تیکه که نسترن به فرید گفت یه چیزی بهت آویزونه ، حرکات فرید منو به یاد جیم کری انداخت
100% به خاطر نویسنده بود دیروز نویسنده بهاره رهنما با یکی دیگه بود ولی امروز پیمان قاسم خانی بودنقل قول:
واقعا این قسمت نسبت به قسمت دیروز خیلی پیشرفت کرده بود!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا ادای جیم کری رو زیاد در میاره! فک کنم دلیلش اینه که هنوز استیل خودش رو پیدا نکرده! باید یه چند تا طنز دیگه بسازه تا خود کفا بشه:31:نقل قول:
اونجا که فکر فرخو خوند آهنگش خیلی باحال بود:31:
این دیالوگ فریدم باحال بود:شما زنا از ادم فضاییام عجیب غریب ترین
خداییش این آهنگ تو ذهن فرخ رو خیلی خندیدم
تاقص شدن سرویس فرید هم جالب بود
نقل قول:به نظر منم بهترین جای طنز امشب همینجاش بود.نقل قول:
جدی میگی!!؟؟ اصلا دقت نکرده بودم نویسنده هاش فرق کردن!!!:18:نقل قول:
امروز تیکه های خنده دارش خیلی زیاد بود...
به خصوص تکراره این دیالوگ!!:31:
61: فرید خیلی نامردی:34:
ستاره: متقلب...:2:
بهرام: کلاهبردار... (با حرکات دست و دهان به صورت مقابل!!!=>>:15:) :27:
راستی اون تیکه ذهن فرخ که داره آواز میخونه رو از لینک زیر بدانلودین...!!:31:
یاعلی:11:کد:http://p30forlife.persiangig.com/p30world/Zehne-Ziba.zip
اونجا که فرید تو ذهن فرخ آهنگه رو شنید قیافه فرخ واقعا خنده دار بود !!
این بهرام خیلی جالبه
فرید وسط گزارش نوشتن اومد ازش خارگوت خاست اونم تو ذهنش بهش فحش داد بعد فرید گفت بی ادب ! بهرام هم گفت وسط گزارش نوشتن اومدی میخوای هیچی بهت نگم ...
یادمه چند وقت پیش به رامبد گفته بودن که ادای جیم کری رو داری در میآری و اون هم گفته بود جیم کری ادای منو در میآرهنقل قول:
امشبش خیلی توپ بود مخصوصا اونجا که حمید لولایی به دربی تیکه انداخت
آره خیلی با تیکش حال کردم...نقل قول:
امشبش خیلی توپ بود مخصوصا اونجا که حمید لولایی به دربی تیکه انداخت
جایی که فرخنده حرف میزد بعد به حرفش فکر میکرد هم بسی خندیدم...!!!:دی
ديشب واقعا شاهكار بود :27:
من كه خيلي حاليدم فقط زود تموم شد :31:
بعضي از ديالوگهاي اين سريال بسيار زيركانه انتخاب ميشن :
زن فريد به فريد : فريد ، يه چيزي ازت آويزونه :31:
اون اهنگه که تو ذهن فرخ بود
چی بود؟:دی
امروز ساعت 2 تکرارشه دوستانی که تدیدن حتما ببینند
آهنگ فیلم فرسی دهه 40 بود به نام رفیق بدنقل قول:
از فیلم فارسی منظورم فیلم قبل از سال 57 هستش
این فیلمی رو که این اواخر ساخته شد به همین نام به کارگردانی ایرج طهماسب از این فیلم اقتباس شده بود
این دیالو گها که ما در اکثر سریال های ایرانی کم میبینیمنقل قول:
نشانه ی زکاوت و تیز هوشی نویسنده و ریز بینی بیش از حد کارگردانه که فیلم رو از نطر کمی و کیفی خیلی بالا میبره
بابا میدونیم فیلم فارسی چیه:27:نقل قول:
ولی آهنگش خوجگل بود:31:
این برخورد شوهر سابق و نامزد (و شوهر احتمالی در آینده) و زن و بچه همگی تو یه مهمونی هم از اون ایده هاییه که فقط از پیمان قاسم خانی برمیاد، یه جورایی مال فرهنگ اونور آبی هاست که مثلا طرف ازدواج میکنه شوهر سابقشم تو عروسیش دعوت میکنه:27::2:
بگذریم.
راستی یه چیزی رو دقت کرده بودین که اسم این فضایی ها همش یا اسم سیارست یا اجرام آسمانی دیگه : ناهید - بهرام - شهاب و ستاره! من تازه دیشب به این موضوع دقت کردم!:31:
این هنرپیشه نسترن جزء معدود هنرپیشه هاییه که تو این سریال خوب بازی نمیکنه و اصلا اون وجه زیرکی و از طرف دیگه اقتدار و عصبانیت نسترنو نمیتونه خوب از آب در بیاره.
اون صحنه ای که فرید رفت خونه فضاییها بازم خارگوت میخواست و بهرام داشت گزارش مینوشت یه نکته مبهم داشت: مگه بهرام آخر هر ماجرا نباید گزارش بنویسه، مثلا اون موقع که وسط داستان بود چرا باید گزارش مینوشت، این نشون میده سریال، همه گزارشای بهرامو پخش نمیکنه:31: