ویندوز شما چیه که این مسیر رو نداره؟؟
شارژ با یو اس بی ، چرا باطری رو خراب میکنیه؟؟
ویندوز شما چیه که این مسیر رو نداره؟؟
شارژ با یو اس بی ، چرا باطری رو خراب میکنیه؟؟
نقل قول:
دوست عزیز برای گوشی امنیا 2 شما نمیتونید شارژ USB رو خاموش کنید مگر از این راه:
به این شکل دقت کنید: اگر شما پین 1 رو قطع کنید دیگه گوشیتون با یو اس بی شارژ نمیشه . برای اینکار لازم نیست که کابل خود سامسونگ رو برش بزنید. شما از بازار یه تبدیل یو اس بی بخرید و سیم شماره 1 اون رو قطع کنید و به کامپیوتر بزنید و گوشیتون رو با کابل خود سامسونگ به اون سیم قطع شده وصل کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------------------------------------------
6.5 رسمی.
میگن ولتاژ یا آمپراژ یو اس بی کامپیوتر کاملا با گوشی ها همخوانی نداره.
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:21 PM ----------
ممنون از راهنمایی هاتوننقل قول:
نقل قول:
خواهش میکنم . مشکل شما ، مشکل من هم بود
---------------------------------------
به هر حال من مشکل شارژ با یو اس بی رو در فروم موداکو برای آقای secany مطرح کردم ولی جواب نمیده . بعضیا تو فروم میگن
شرکت سامسونگ آدمکش استخدام کرده و ترتیب آقای secany رو داده. البته بعید هم نیست چون این شخص واقعا ترکونده .
ععععععععععععععععععععععععع عععععججججب ارزون شده رفتم پرسیدم کلی اومده پایین490:18:
تویه 2هفته 30 تومن ضرر اما ارزششو داشت حررررررررررررررررررف نداره
میرم دانشگاه ته کلاس میشینم فیلم میبینم عجب کیفیتی داره همه بچه ها میخ صفحه ی گوشی میشن کف میکنن
اقا ما هر جا این گوشی در اوردیم تو خیابون یا هر جایه دیگه هر کی کنارم باشه میخ صفحه ی این گوشی میشه در کل حرفففففففف نداره
دوستان قیمت i8000 الان چقدر هست ؟
من میخوام 5800 رو بفروشم ! بعد یا n97 بگیرم ! یا i8000 !
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟
بعد مدل های دیگه ای هم میسناسید که خوب باشند !؟
سیمبیان با اون سیستم عامل عهد عتیقش واقعا چیز ناجوریه. ویندوز موبایل پیشنهاد میشه. الان از نمایندگی مرکزی مایکروتل = 504
100در 100اومینا2 بگیر من رفیقم n97گرفته از هر لحاظ گوشیش کم میارهنقل قول:
من میخوام آپش کنم ولی میترسم گوشیم از دست بره چیکارش کنم
نقل قول:
به این ضرر ها فکر نکن . به این فکر کن که اونموقع که شما این گوشی دستت بود خیلیا نداشتن. من هم 2 ماه پیش خریدم 550 تومن بدون گارانتی!
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
نقل قول:
نترس من باهاتم. این پست رو بخون هرجا مشکلی داشتی به من بگو تا کمکت کنم. درضمن کدوم شهر هستی؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4731610#post4731610
بچه قیدارم استان زنجان
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
نقل قول:
ببین اون پست رو بخون. و تمام اون نرم افزارا رو دانلود کن. بعد ویندوز XP سرویس پک 3 نصب کن. بعد خبرم کن
نه اینکه ریزه و اون تهه دیده نمیشه
نقل قول:
آقا آدرس نمایندگی تو اصفهان رو میدی ما هم بریم بخریم :10:
من الان تنها مشکلم اینه که واسه خریدنش نمیتونم تهران برم آخه وقتشو ندارم
ویندوز 6.5 اصل یا 6.1 ارتقا یافته
سعید تشکر رو اول براشون تعریف کن تا بعد اگه فهمیدن تشکر کنن:31:
deleteeeeeeeeeeed
آقا ما مخلصتیم :10:نقل قول:
کارت درسته
ولی اشتباهت همینه
تشکر به هیچ دردی نمیخوره ... ینی تاثیری تو ستاره و این چیزا نداره
وقتی 500 تا پست دادی میشی 3 ستاره ... وقتی 1000 تا 4 ستاره و 2500 تا میشی 5 ستاره
اگه پستات مفید باشن میشی کاربر فعال ... امیدوارم کاربر فعال بشی ( البته اینم مزیتی نداره )
سلام
از کجای تهران میشه این گوشی رو 490 خرید؟ که نماینده خود مایکروتل هم باشه و دوز و کلک تو کارش نباشه
ضمنا بدون گارانتی چنده و آیا بدون گارانتی توصیه نمیشه؟
نقل قول:
جــــــــــــــــــــــــ ـــــــدی؟؟؟:13: . بیخیال پس . مهم اینه که بچه ها خوشحال بشن. مهم همینه واقعا
اینم جدیدترین رام برای گوشی امنیا 2: I8000HZUJC1
EBOOT
CSCکد:http://www.mediafire.com/?jm2ywzkyddw
PHONEکد:http://www.mediafire.com/?eyd00nm2z0n
کد:http://www.mediafire.com/?mymij53zzkm
PDA_ part 1
PDA_part2کد:http://www.mediafire.com/?5ym4knnmt5x
کد:http://www.mediafire.com/?adwtjdzxoy0
نقل قول:
این لیست نمایندگی ها توی اصفهانه رو سایته پارس مایکروتل بود
کد:http://www.parsmicrotel.com/province-esfehan/default.loco
I9000 OMNIA III :
"New Samsung GT-i9000 Bada Platform Phones: It is reported that Samsung will introduce a new bada platform phones – GT-i9000, this cell phone will be equipped with a 4.2-inches 16 million colors AMOLED touch screen (WVGA-level), and support for multi-touch functionality. Samsung GT-i9000 size of 123 × 63 × 12.2mm and weighs 158 grams, this cell phone will uses Samsung S5PC110 1GHz processor, and offers 16GB and 32GB edition.
General 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
Announced Not officially announced yet
Size Dimensions 123 x 63 x 12.2 mm
Weight 158 g
Display Type AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
Size 800 x 480 pixels, 4.2 inches
- Multi-touch input method
- Accelerometer sensor for auto-rotate and Motion UI
- Proximity sensor for auto turn-off
- Scratch-resistant surface
Sound Alert types Vibration; Downloadable polyphonic, MP3, WAV ringtones
Speakerphone Yes, with stereo speakers
- 3.5 mm audio jack
- DNSe 2.0 (Digital Natural Sound Engine)
- Virtual 5.1 channel Dolby surround
Memory Phonebook Practically unlimited entries and fields, Photo call, Photo Contact
Call records Practically unlimited
Internal 16/32 GB storage, 512 MB RAM
Card slot microSD (TransFlash) up to 32GB, buy memory
Data GPRS Class 12 (4+1/3+2/2+3/1+4 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD Yes
EDGE Class 12
3G HSDPA, 10 Mbps; HSUPA, 7.2 Mbps
WLAN Wi-Fi 802.11 b/g, DLNA
Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
Infrared port No
USB Yes, v2.0, microUSB
Camera Primary 12 MP, 4000x3000 pixels, auto/manual focus, xenon flash, LED flash
Features Geo-tagging, face, smile and blink detection, touch focus, image stabilization, wide dynamic range, ISO 3200
Video Yes, Full-HD 1080p@30fps, D1 (720x480 pixels)@30fps, D1 time-lapse and slow-mo video recording
Secondary VGA videocall camera
Features OS Samsung bada OS
CPU Samsung S5PC110 1 GHz processor, 3D graphics engine
Messaging SMS, MMS, Email, IM
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML, Opera 9.5, RSS reader
Radio Stereo FM radio with RDS; FM transmitter
Games Yes, incl. motion-based + downloadable
Colors Black
GPS Yes, with A-GPS support; navigation application
Java Yes, MIDP 2.1
- Digital compass
- AVI(DiVX/XviD)/WMV/RV/MP4/3GP video player
- MP3/WMA/WAV/RA/AAC/M4A music player
- Organizer
- TV-out
- Turn-to-mute
- Document editor (Word, Excel, PowerPoint, PDF)
- Voice memo
Battery Standard battery, Li-Ion 1500 mAh
Stand-by Up to 500 h (2G) / Up to 420 h (3G)
Talk time Up to 8 h (2G) / Up to 5 h (3G)
Samsung Omnia GT-i9000 is also equipped with a 12 megapixels camera, support for touch-focus, smile shutter, photo geotagging, image stabilizer and ISO3200 settings, as well as supports WCDMA / HSPA, Wi-Fi, 3.5mm headphone port and GPS / A-GPS navigation ""
حالا که لپ تاپم7 داره نمیشه باید xp بریزمنقل قول:
نقل قول:
این حدودا کی قراره بیاد؟
بابا عجب چیز خوشکلیه؟
سیستم عاملش چی هست ؟نفهمیدم؟ (لطفا توضیحاتش هم بزارید)
من الان میخواستم امونیا 2 بگیرم میشه برای این صبر کرد؟ چقدر؟
عزيزان من به حرفايدوستان اعتماد ميكنم و فرداميرم براي خريد
فقط يك سوال اينكه گارانتي پارس مايكروتل چند نوع هست اخه بچه ها ميگن بايد تاييد اس ام اس داشته باشه
اطفا توضيح بديد و اينكه شماره اس ام اسش چنده
نقل قول:
من گفتم که اگه صبر کنی همه برندا ویندوز 7 خودشونو سعی میکنن بهترین بزنن
مثلاً ال جی که خیلی ویندوز موبایل نمیزنه واسه 7 میخاد بیشترین تلاش خودشو بکنه
سامسونگ و htc هم همینطور
اگه بتونی یه 5 6 ماهی صبر کنی میان ... اگه نمیتونی صبر کنی فعلاً یا hd2 بگیر یا امنیا 2
بعد پولتو جمع کن تا 7 بیاد بعد برو بخر
این امونیا 3 که الان بالا معرفی شد وین 7 هست سیستم عاملش؟مطمئنید؟
قیمتش موقع اومدن حدودا چقدر میشه؟
به نظرتون الان زیاد خرج نکنم بهتر نیست و واسه بالایی ها صبر کنم
يه سوال ديگه
من كه ميخوام به win 6.5 آپ كنم بايد همين فايل هاي بالا رو (I8000HZUJC1 ) دانلود كنم
سلام .
اون عکس که Fake هستش !
کلا معرفی سری Omnia در ماه ژوئن هر سال هستش ! امسال هم Omnia III و چندتا بچه :دی معرفی میشه .
مخلصیم .
فكر كنم براي آپديت بايد تا 15 فروردين صبر كنم تا دانشگاه باز شه ، با سرعت پايين كافي نت نميشه دان كنم
میشه توضیح بدید که این برنامه Bokeh Manila چی هست؟نقل قول:
سیستم عاملش Bada هست نه ویندوز موبایل 7نقل قول:
راستی دوستان لطف کنید این برنامه هایی که معرفی می کنید بگید که آیا خودتون نصب کردید یا نه که ما هم برای نصب خیالمون راحت باشه که مشکل کرک و نصب نشدن و....... نداشته باشه.
ممنون:20:
من همه اون کارا رو کردم. تمام محتویات فایل رو توی پوشه ویندوز ریختم و سامسونگ تودی رو فعال کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتادنقل قول:
دوستان لطفا یه سری برنامه می خواستم معرفی کنید
1.دیکشنری انگلیسی به فارسی و بلعکس
2.فارسی ساز(برای massage هام میخوام)
3. mini opera یا چیزی تو همین مایه ها که سریع باشه
4.yahoo massenger
5.ماشین حساب مهندسی(از لحاظ کارایی و قیافه خوب باشه)
فعلا فکر کنم همینا کافی باشه تا باز شما رو به زحمت بندازم:46:
نقل قول:
آره . آپدیت گوشی خیلی مهمه برای همین ویندوز XP بریز. با 7 هم میشه ولی دنگ و فنگ داره . بهتره که XP بریزی
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
نقل قول:
این گوشی سیستم عاملش BOda است و خیلی مونده که معرفی بشه . هنوز خیلی زوده. به نظر من امنیا 2
بگیر. چون 6 کاهی باید صبر کنی تا گوشی جدید بیاد و دوباره 6 ماه دیگه که گوشی خریدی دوباره چیزای جدید
میاد. یادت باشه که امنیا 2 فقط دو ماهه که اومده تو ایران الان بهترین وقت خریدنشه
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
نقل قول:
بهترین گارانتی گوشی موبایل در ایران پارس مایکروتل است
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
نقل قول:
نه این گوشی در حد یه معرفی است شاید اصلا ساخته هم نشه. سیستم عاملش Boda است. نه به نظر من امنیا
2 رو بگیر و بعدا فوقش میفروشی و گوشی جدید میخری. مثل من که میخوام HTC Desire اومد گوشیمو بفروشم.
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
نقل قول:
این فایلها رو کامل دانلود کن . من همین 10 دقیقه پیش نصبش کردم رو گوشیم . خیلی خوب جواب میده.
جدیدترین رام موجود است که برای ژاپنی ها معرفی شده و زبان انگلیسی هم داره. وقتی دانلود کردی کلا 2 تا فایل
کوچیک دیگه هم باید دانلود کنی که در آموزش توضیح داده شده.
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
نقل قول:
خوب برو یه کافی نت خوب پیدا کن و این فایلها رو دانلود کن. خدا رو شکر آپدیت گوشی به صورت آفلاینه و با برنامه مخصوصیه
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
نقل قول:
این برنامه Samsung Today گوشیتون رو عوض میکنه ( شکل) باید اول نصبش کنید بعد سامسونگ تو دی رو فعال کنید.
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
نقل قول:
تمام برنامه هایی که من اینجا میذارم خودم کامل تست کردم و جواب گرفتم . اگه بخوام برنامه الکی بذارم میتونم هزاران پست بزنم . هر کدوم رو که نونستید نصب کنید مطرح کنید راهنمایی کنم.
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
نقل قول:
اول کپی میکنی داخل حافظه جانبی گوشی . بعد باید فایل cab رو نصب کنی( در Device Memory) .من نصب کردم 100% جواب داد.
دوست من یه کمی به خودتون زحمت میدادید و صفحات قبلی رو با دقت بخونید پیدا میکردید:46:نقل قول:
1-بهترین فارسی ساز فقط مخصوص ویندوز 6.5 . همراه با کیبورد فارسی با قابلیت چرخش اتوماتیک . خودم همینو نصب کردم . لطفا پست ندید که خرابه . این عکسها هم برای اثبات از گوشی خودم میذارم:
aldurazy arabic for omnia2 i8000_lite2010
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.mediafire.com/?ytjk1mijjln
رایگان Opera Mobile 10 beta 3
کد:http://www.opera.com/mobile/download/
من این بازی رو از رام جدیدی که نصب کردم ( JC1 ) استخراج کردم. این بازی بدون تاچ میشه بازی کرد:31: چون استخراج شده از رام و کرک نداره و کامله. برای همین با تکون دادن گوشیتون میتونید بازی کنید. قابلیت چرخش هم داره ( عکس)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها دلیلی که من این فایلها رو تو MEDIAFIRE آپ میکنم اینه که تنها سروریه که مشکلی ازش ندیدم . اگر کسی با دانلودش مشکل داشت اعلام کنه.
کد:http://www.mediafire.com/?2umil3dnzin
میشه لطفا همینجا آپ کنین. من از XDA گرفتم فایل cab توش نبود.نقل قول: